Boeken over denksporten

 • Erik Leensen boeken
  Erik Leensen - Poker en zijn varianten

  Dit boekwerk is eens, zo'n goede 30 jaar terug begonnen als een velletje A4 met daarop een paar, enigszins slordig getypte regels. Bedoeld waren deze regels voor een clubje fanatieke pokeraars in Goor. In de loop der jaren werd het aantal spelregels steeds… (Harde kaft)

  Lees meer...
  32,50
 • Daniël Doorn boeken
  Daniël Doorn - Schaak notatieboekje

  Dit notatieboekje voor schaakpartijen is ontworpen door een echte schaker. Een schaker die jarenlang regionaal en landelijk zijn favoriete hobby uitoefent. Deze ervaring is terug te vinden in de opzet, formaat en het ontwerp. Het boekje heeft een handzaam… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    7,95
 • Daniël Doorn boeken
  Daniël Doorn - Schaak notatie- en analyseboekje

  Dit schaak notatie- en analyseboekje voor schaakpartijen is ontworpen door een echte schaker. Een schaker die al jarenlang zowel regionaal als landelijk zijn grootste hobby uitoefent. Deze ervaring is terug te vinden in de opzet, het formaat en het ontwerp.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,45
 • Daniël Doorn boeken
  Daniël Doorn - Schaak seizoen notatieboekje

  Dit seizoen notatieboekje voor schaakpartijen is ontworpen door een echte schaker. Een schaker die al jarenlang zowel regionaal als landelijk zijn grootste hobby uitoefent. Deze ervaring is terug te vinden in de opzet, het formaat en het ontwerp. Het boekje… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • Berry Westra boeken
  Berry Westra - Ja, maar Berry zegt...

  Wie op zoek is naar nieuwe biedideeën of speeltechnieken hoeft dit boek niet te kopen. Originaliteit is niet het uitgangspunt geweest. Dit boek is geschreven voor de vele duizenden clubbridgers die ons land rijk is. In honderd korte hoofdstukjes wordt de kern… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Marcel Winkel boeken
  Marcel Winkel - Dappere Dirk durft

  Bridge is een foutenfestival. Zij die er het minst maken, staan op het podium'. Dappere Dirk neemt je mee op weg naar dat podium. Dappere Dirk Durft. Spellen en theorie voor de enthousiaste bridger is een luchtig en zeer toegankelijk geschreven bridgeboek… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Paul Erich boeken
  Paul Erich - Zwarte Vrouwen

  Zwarte Vrouwen. BridgeverhalenSecce Heren. Bridgeverhalendoor Paul Erich, onder redactie van Toine van HoofBundel met bridgeverhalen. Bridgevrehalen waarin vooral vrouwen de hoofdrol spelen. Paul Erich beschrijft diverse spellen waarin alles draait om het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,25
 • Paul Erich boeken
  Paul Erich - Secce heren

  Zwarte Vrouwen. Bridgeverhalen Secce Heren. Bridgeverhalen Bundel met bridgeverhalen door oud-internationals Paul Erich, onder redactie van Toine van Hoof In Secce Heren voeren de heren de boventoon. Soms moet je ze slaan, soms moet je ze snijden en soms moet… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,25
 • Wubbo de Boer, Agnes Snellers, Kees Tammens boeken
  Wubbo de Boer, Agnes Snellers, Kees Tammens - Junioren zijn goud waard

  'Junioren zijn goud waard' beschrijft het verhaal hoe het Nederlandse bridgeteam bij de junioren in augustus 2012 wereldkampioen werd in Taicang, China. Deze unieke prestatie is vastgelegd in dit boek via spellen, anekdotes, foto's, achtergrondverhalen en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Anton Maas, Bep Vriend, Rijk van der Krol boeken
  Anton Maas, Bep Vriend, Rijk van der Krol - Bridgedrives om thuis te spelen Deel 6

  Met dit bridgeboek kunt u thuis met vier spelers een echte bridgedrive spelen! Elk spel is voorzien van een scorestaat, waardoor u de thuis behaalde score kunt vergelijken met de scores van andere paren. Op deze wijze wordt de spanning van het wedstrijdbridge… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Anton Maas, Bep Vriend, Rijk van der Krol boeken
  Anton Maas, Bep Vriend, Rijk van der Krol - Bridgedrives om thuis te spelen 8

  Als je thuis aan het bridgen bent ontbreekt het wedstrijdelement, waardoor gewoon schudden en geven op den duur weinig bevredigend is. Bridgedrives om thuis te spelen maakt het thuis bridgen veel leuker via een even eenvoudig als ingenieus systeem: kaarten… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • James Eade, Al Lawrence boeken
  James Eade, Al Lawrence - De schaakwijzer

  Hoe kunt u grip krijgen op de aloude schaakkunst, het spel der koningen? In dit boek maakt u kennis met de basistechnieken en de klassieke zetten van de grote meesters, en bovendien met de grondvormen van tactieken, combinaties, offers en pionnenstructuren.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Sabrina Chevannes boeken
  Sabrina Chevannes - Schaken voor de jeugd

  Schaken is leuk! En het wordt nog leuker met puzzels, spelletjes en andere activiteiten.Jesse en Guusje zijn dol op schaken en hebben allerlei nieuwe spelletjes bedacht om deze denksport nóg leuker te maken.De spellen leren je meer over schaakcoördinaten,… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,99
 • Hans Böhm, Yochanan Afek boeken
  Hans Böhm, Yochanan Afek - De toren

  Wij presenteren de toren is het tweede deel in de serie Wij presenteren... Eerder verscheen het deel over de pion. De toren is een sterk stuk, rechttoe, rechtaan. Eenmaal in zijn element kan hij ieder ander stuk domineren. Ondanks de rechtlijnigheid is de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  23,99
 • Hans Böhm, Yochanan Afek boeken
  Hans Böhm, Yochanan Afek - De pion

  Internationale schaakmeesters Hans Böhm en Yochanan Afek geven met dit boek de aftrap voor een nieuwe serie schaakboeken die in totaal uit zes boeken zal bestaan. In dit eerste boek komt de pion, de ziel van het schaakspel, aan bod. In de hele serie wordt de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  23,99
 • Hans Bohm, Yochanan Afek boeken
  Hans Bohm, Yochanan Afek - De loper

  Hans Böhm, ook wel bekend als Mister Schaak, weet alles over de loper. In Wij presenteren de loper beschrijft hij samen met Yochanan Afek de rol van De strijdvaardige raadsheer in het schaakspel. De serie 'Wij presenteren'... geeft alle informatie over elk… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  23,99
 • Hans Bohm, Yochanan Afek boeken
  Hans Bohm, Yochanan Afek - De koningin

  Wij presenteren de koningin behandelt het krachtigste stuk van het schaakspel. De internationale schaakmeesters Hans Böhm en Yochanan Afek bespreken zestig thema's - aanvallend en verdedigend - aan de hand van historische achtergronden, spelsituaties en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  23,99
 • Hans Böhm, Yochanan Afek boeken
  Hans Böhm, Yochanan Afek - Het paard

  Wij presenteren het paard is het derde deel in de serie Wij presenteren... Eerder verschenen de delen over de pion en de toren. Uiteindelijk zullen alle schaakstukken worden behandeld.Aan de hand van historische achtergronden, spelsituaties en… (Harde kaft)

  Lees meer...
  23,99
 • Hans Böhm, Yochanan Afek boeken
  Hans Böhm, Yochanan Afek - De koning

  Wij presenteren de koning is het laatste deel uit een serie over alle schaakstukken. Hans Böhm en Yochanan Afek belichten in dit deel alle facetten van het schaakstuk de koning. Weer hebben de schrijvers 60 verschillende thema's rond het schaakstuk de koning… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  23,99
 • Guy Rinzema boeken
  Guy Rinzema - World's hardest Sudoku book

  Heb je het idee dat je echt heel goed bent in sudoku puzzels? Denk je dat jouw brein op de juiste manier werkt om puzzels op te lossen, waar anderen niet eens aan durven te beginnen? Kan jij de moeilijkste sudoku puzzels op aarde oplossen? Zo ja, dan is… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  25,66
 • Coen Coensen boeken
  Coen Coensen - Quizine

  De wereld draait al een lange tijd mee en dit betekent dat er heel veel gebeurtenissen zijn geweest. Natuurlijk weet niemand alle feitjes en weetjes, maar het is wel leuk om te kijken hoeveel je nou eigenlijk wel weet. Daarvoor hebben Coen Coensen en Dyon van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,57
 • Aad Thoen boeken
  Aad Thoen - Exotische Sudoku's

  Bent u uitgekeken op de sudokupuzzels die onophoudelijk blijven verschijnen in kranten en andere bladen? Bent u toe aan nieuwe uitdagingen die uw logische deductievermogen op de proef stellen? Dan bent u met dit boek aan het juiste adres. Wiskundige Aad Thoen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,45
 • MoordSpel Collectief boeken
  MoordSpel Collectief - De moord op het model

  Met dit handig doe-het-zelf pakket, bestaande uit een draaiboek voor de spelleiding, en een scenario, kan je makkelijk zelf een moordspel, moorddiner of moordweekend organiseren. Elke detective of elk team van detectives heeft alleen dit boekje… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,91
 • Joop Strous boeken
  Joop Strous - Jastro-bridge

  JASTRO-BRIDGE benadert dit denkspel vanuit een andere gezichtshoek dan gebruikelijk. Natuurlijk zult U veel elementen aantreffen die U bekend voorkomen, maar ik zal U ook wel verrassen. Alweer een bridgeboek ? Ja, maar wel héél anders dan andere boeken over… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,75
 • Jan van Cleeff, Onno Eskes boeken
  Jan van Cleeff, Onno Eskes - Victorie in Veldhoven

  Verslaglegging van hoe Nederland Wereldkampioen Bridge werd in thuisland nederland. Alles over de spellen en de spelers. (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95