Boeken over bergsporten

 • Wilco van Rooijen boeken
  Wilco van Rooijen - Overleven op de K2

  dwarsligger 601 Wilco van Rooijen Overleven op de K2 Het fascinerende verslag van een van de grootste klimdrama’s ooit Een op de vier bergbeklimmers die de top van de K2 in Pakistan probeert te halen, overleeft dat avontuur niet. Toch proberen achttien… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,99
 • Alun Richardson boeken
  Alun Richardson - Groot handboek bergsport

  Het Groot handboek bergsport is een ambitieus en uitermate compleet werk voor iedereen die de rotsen en bergen van deze wereld wil trotseren, van de beginnende bergwandelaar tot de doorgewinterde alpinist. Werkelijk elk aspect van deze fantastische en tot de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  49,95
 • Ulli POTOFSKI boeken
  Ulli POTOFSKI - Voetbalhelden - Een spannende finale

  Manuel is de ster van zijn voetbalelftal, Vereniging Kielboys. Met zijn geniale passes maakt hij op het veld elke tegenstander het leven zuur. Maar wat niemand weet (en niemand te weten mag komen), is waar de balkunstenaar zijn vele trucjes vandaan haalt. Via… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Gordon Perry boeken
  Gordon Perry - ANWB Knopenboek

  ANWB Knopenboek Praktische handleiding voor het leggen van meer dan 100 knopen. Knopen worden in de volgende categorieën onderverdeeld: verbindingssteken; steken; stopperknopen; zekeringsknopen en lussen. Dit boek is bedoeld als onmisbaar onderdeel van de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Myra de Rooy boeken
  Myra de Rooy - Chamlang

  Inspirerend en spannend reis- en klimavontuur over zes Nederlandse vrouwen die, zonder hulp van andere klimmers of lokale Sherpa-gidsen, een ruim 7.000 meter hoge bergtop in de Himalaya beklimmen. De vrouwenexpeditie van 1988 was een unicum en niet zonder… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  30,95
 • Vittorio Sella boeken
  Vittorio Sella - Vittorio Sella

  Uniek kingsize boek brengt het werk van Vittorio Sella, pionier in de fotografie en bergbeklimmer, tot leven Vanaf de laatste decennia van de negentiende eeuw realiseerde Vittorio Sella (1859-1943) baanbrekend werk met zijn bergfotografie dat tot op de dag van… (Harde kaft)

  Lees meer...
  62,50
 • Frans Welkamp boeken
  Frans Welkamp - Zakboek Kaart Kompas GPS

  Vind je eigen weg met kaart, kompas en gps. Een duidelijke, eenvoudige en efficiënte manier om je te oriënteren, waar je ook bent. Wie door de vrije natuur trekt, moet zich goed kunnen oriënteren. Onmisbaar hierbij zijn een kaart en een kompas. De GPS –… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Wilco van Rooijen boeken
  Wilco van Rooijen - Overleven op de K2

  Een op de vijf bergbeklimmers die de top van de K2 probeert te halen, overleeft dat avontuur niet. Toch probeerden zeventien klimmers uit verschillende internationale teams in augustus 2008 deze gevaarlijke berg te beklimmen. Een team met daarin de Nederlandse… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Frans Welkamp boeken
  Frans Welkamp - Zakboek Kaart Kompas GPS

  Voor wandelaars, hikers, survivalspecialisten en avonturiers, kortom iedereen die door de vrije natuur trekt, is het noodzakelijk dat je je goed kunt oriënteren. Onmisbaar daarbij zijn kaart en kompas. Locatiebepaling en navigatie met satellietnavigatie (gps)… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • W.H. Murray boeken
  24,99
 • Harry Kikstra boeken
  E-book
  Harry Kikstra - 3x Everest

  Waarom wil iemand de top van de hoogste berg ter wereld bereiken en niet één maar drie keer? In 2004 beklimt Harry Kikstra voor het eerst de Mount Everest. Hij begint doodziek aan de tocht en het team waarvan hij deel uitmaakt, valt ten prooi aan onderlinge… (E-book)

  Lees meer...
    7,99
 • Ernest Shackleton boeken
  E-book
  Ernest Shackleton - Zuid

  Zuid is het verslag van de legendarische poolexpeditie van sir Ernest Shackleton. Hij vertrok in augustus 1914 met de Endurance naar Antarctica om als eerste te voet de zuidpool over te steken. Vlak bij de plaats van bestemming komen ze vast te zitten in het… (E-book)

  Lees meer...
    9,49
 • Rayner Unwin boeken
  E-book
  Rayner Unwin - Overwintering op Nova Zembla

  Gedetailleerde en meeslepende reconstructie van de gedoemde expeditie van Willem Barentsz en Jacob van Heemskerck, op zoek naar een doorvaart naar de Oost. Dit spannende verhaal, dat leest als een avonturenroman, is geïllustreerd met geografische kaarten.In… (E-book)

  Lees meer...
    7,99
 • Wilco van Rooijen boeken
  E-book
  Wilco van Rooijen - Overleven op de K2

  Een op de vijf bergbeklimmers die de top van de K2 probeert te halen, overleeft dat avontuur niet. Toch probeerden zeventien klimmers uit verschillende internationale teams in augustus 2008 deze gevaarlijke berg te beklimmen. Een team met daarin de Nederlandse… (E-book)

  Lees meer...
    6,49
 • Harry Kikstra boeken
  E-book
  Harry Kikstra - 3 x Everest

  De aan gekte grenzende fascinatie voor het hoogste punt op aarde Waarom wil iemand de top van de hoogste berg bereiken en niet één keer maar drie keer? Voor Harry Kikstra dient het beklimmen van de Mount Everest geen ander doel dan avontuur om het avontuur;… (E-book)

  Lees meer...
    8,99
 • Wilco van Rooijen, Rob van Bruggen boeken
  17,95
 • Martin Fickweiler boeken
  Martin Fickweiler - Multi-pitch climbing in Europe

  In een uniek en prachtig uitgegeven boek introduceert de Nederlandse klimmer/fotograaf Martin Fickweiler de negentien mooiste Europese rotsklimgebieden. De focus ligt op avontuurlijke routes van 4 tot 22 touwlengtes. Dit Engelstalige boek geeft een uitstekende… (Harde kaft)

  Lees meer...
  29,95