Boeken over balspelen

13,95
 • Ronny van Lieshout boeken
  Ronny van Lieshout - Een Helmonder in Liessel

  Een groter contrast tussen het dorpje Liessel en de beruchte stad Helmond is eigenlijk niet denkbaar. Het was dan ook een hele grote gok van het bestuur van Liessel om een trainer uit Helmond op de beloftes van Liessel te zetten maar het pakte precies zo uit… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,42
 • Hein Voorwinde boeken
  Hein Voorwinde - Niet op een kluitje!

  Daar sta je dan. Op het voetbalveld. Met schreeuwende kinderen om je heen en trotse ouders langs de kant. Aan jou de taak om het een beetje in goede banen te leiden. De vraag is: hoe doe je dat? Daar gaat dit boekje over. Zodat je weet wat jouw taken zijn als… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,37
 • Ronald Giphart, Rob van Scheers boeken
  Ronald Giphart, Rob van Scheers - Kuipkoorts

  Twee Feyenoordfans in hart en nieren over een jaar Feyenoord; grappig, ontroerend, ontluisterend, hoopvolIn Kuipkoorts beschrijven Ronald Giphart en Rob van Scheers wat het betekent om supporter van Feyenoord te zijn. Al sinds ze aan de hand van hun vaders de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Wesley Sonck boeken
  Wesley Sonck - Het ultieme EK-Quizboek

  In welk jaar vond het allereerste EK plaats?Wanneer speelde het Belgische elftal voor het eerst mee op een EK-eindronde?Hoe heet de mascotte van het EK 2016?Welke Belgische bondscoach werd opgevolgd door zijn voorganger?Hoe komt het nationaal elftal van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,99
 • F Duijnstee, A. Maas boeken
  24,95
 • Ronald Giphart, Rob van Scheers boeken
  Ronald Giphart, Rob van Scheers - Kuipkoorts

  Twee Feyenoordfans in hart en nieren over een jaar Feyenoord; grappig, ontroerend, ontluisterend, hoopvol 'Ja, en volgend seizoen zitten we er gewoon allemaal weer. Wat dat nou is?' Jan Boskamp Al sinds Ronald Giphart en Rob van Scheers aan de hand van hun… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Ellen Dikker boeken
  Ellen Dikker - De kleine Messi

  Ellen Dikker schrijft iedere zaterdag in Het Parool een column over haar ‘kleine Messi’. In De kleine Messi zijn deze voor het eerst gebundeld om zo een ontroerend en persoonlijk inkijkje te geven in een opleiding in de topsport. Het is de droom van elk… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Pieter Zwart boeken
  Pieter Zwart - De val van Oranje

  Zet de tv maar uit en lees waarom Oranje deze zomer weer afwezig is op een groot eindtoernooi. Want dat is geen toeval, beweert Pieter Zwart. In zijn veelgelezen analyses ontleedt hij hoe Oranje zo heeft kunnen falen. En belangrijker: hoe we weer kunnen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50