Boeken over sport en spel

 • Berry Westra boeken
  Berry Westra - Berry's vijfkaart hoog

  BERRY?S VIJFKAART HOOG Vijfkaart hoog is nu al hét biedsysteem van de 21e eeuw. In dit boek beschrijft oud-wereldkampioen Berry Westra een compleet en kant en klaar systeem, inclusief conventies die hun waarde bewezen hebben. Absolute aanrader voor de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,45
 • Marcel Smit boeken
  Marcel Smit - Kyokushin karate

  Kyokushin karate is een full-contact vorm van karate die werd ontwikkeld door Masutatsu Oyama. Hij combineerde de sterkste elementen van de verschillende vechtstijlen die hij jarenlang had bestudeerd. Vandaag de dag wordt Kyokushin karate door velen ook wel… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,00
 • Das große Maritim-Wörterbuch in 6 Sprachen

  Dieses für Segler, Sportbootfahrer und Schiffsführer unerlässliche Standardwerk macht Schluss mit Fremdsprachenproblemen auf See und im Hafen, denn es bietet fundierte Kenntnis über die wichtigsten maritimen Begriffe in sechs Sprachen: Englisch,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    5,95
 • Vincent de Vries boeken
  Vincent de Vries - Balverliefd

  Anouk Hoogendijk (Woerden, 6 mei 1985) behoort tot één van de meest succesvolle voetbalsters van Nederland. Zo werd ze twee keer kampioen van Nederland, won ze eenmaal de KNVB-beker en pakte ze drie keer de Supercup. Maar bovenal is Anouk de Nederlandse… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Ellen Dikker boeken
  Ellen Dikker - De kleine Messi

  Ellen Dikker schrijft iedere zaterdag in Het Parool een column over haar ‘kleine Messi’. In De kleine Messi zijn deze voor het eerst gebundeld om zo een ontroerend en persoonlijk inkijkje te geven in een opleiding in de topsport. Het is de droom van elk… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • J. Peter Hoefnagels boeken
  J. Peter Hoefnagels - Het kleine zeilboek

  Het Kleine Zeilboek is hét cursusboek voor de beginnende zeiler. Lees hier meer!Het Kleine ZeilboekHet kleine Zeilboek is het broertje van Het Zeilboek. Het is een cursusboek voor de beginnende zeiler, geschikt voor CWO I en II, dat zich beperkt tot de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  11,99
 • Stefanie Flekstad boeken
  Stefanie Flekstad - 5 minuten work-outs voor een sterke rug

  Een gezonde rug in slechts 5 minuten per dag!Dit oefenprogramma biedt gevarieerde oefeningen die u helpen uw rug minder te belasten en rugpijn te vermijden. Doordat de rugoefeningen eenvoudig en kort zijn, kunt u ze probleemloos integreren in het dagelijkse… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Anne Haakmeester boeken
  Anne Haakmeester - Fit & fabulous

  FIT & FABULOUS van Anne Haakmeester (Fannetiek) is de start van jouw lifetime fitjourney. FIT & FABULOUS is hét no-nonsense handboek voor iedere vrouw die graag Gelukkig, Gezond én in Good Shape wil zijn en vooral wil blijven. Voor de rest van haar leven.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Berry Westra boeken
  Berry Westra - Ja, maar Berry zegt...

  Wie op zoek is naar nieuwe biedideeën of speeltechnieken hoeft dit boek niet te kopen. Originaliteit is niet het uitgangspunt geweest. Dit boek is geschreven voor de vele duizenden clubbridgers die ons land rijk is. In honderd korte hoofdstukjes wordt de kern… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Carlien Harms-Aris, Tiny Geerets boeken
  Carlien Harms-Aris, Tiny Geerets - Sportvoedingsatlas

  Op het gebied van sport en voeding heeft menig sporter nog een wereld te winnen. Is je voeding niet optimaal, dan belemmert je dat om optimaal te presteren of het leidt tot lichamelijke klachten. Maar wat is dan optimaal? Hoe vind je je weg in de wereld van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  42,35
 • Rene Wormhoudt, Jan Willem Teunissen, Geert Savelsbergh boeken
  Rene Wormhoudt, Jan Willem Teunissen, Geert Savelsbergh - Athletic skills model

  Voor een optimale talentontwikkeling. De huidige generatie kinderen is aantoonbaar minder fit dan die van dertig jaar geleden. Door technologische ontwikkelingen als mobiele telefoons, spelcomputers, digitale media et cetera groeien kinderen op met een andere… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  39,75
 • Brenda Frunt, Erik te Velthuis boeken
  Brenda Frunt, Erik te Velthuis - Goud op je bord

  VOOR IEDEREEN DIE VAN SPORT EN LEKKER ETEN HOUDT Hoe kun je lekker en toch gezond koken? Is het mogelijk verantwoord te eten zonder daarvoor uren in de keuken te staan? Kun je iets speciaals bereiden als je voor de ingrediënten niet eerst stad en land af wilt… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Brenda Frunt, Erik te Velthuis boeken
  Brenda Frunt, Erik te Velthuis - Goud op je bord 2

  VOOR IEDEREEN DIE VAN SPORT EN LEKKER ETEN HOUDT Kun je verantwoord en toch lekker koken? Zijn de ingrediënten makkelijk verkrijgbaar? Zijn de gerechten makkelijk te bereiden met zo weinig mogelijk tijdinspanning? Kun je door puur te koken met zo min mogelijk… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Frank Koorneef boeken
  Frank Koorneef - Met staande mast door Nederland

  Met staande mast door Nederland: een nieuw vaarrouteboek In 'Met staande mast door Nederland' beschrijft Frank Koorneef het verrassende en avontuurlijke vaargebied voor zeilschepen met staande mast. Voor menig zeiler die over de Nederlandse binnenwateren vaart… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,99
 • Jan Linkerhof boeken
  Jan Linkerhof - Vertel mij wat

  Een globetrotter of jobhopper mag je hem niet noemen, maar Jan Linkerhof (1955) heeft in zijn carrière toch heel wat clubs versleten. Hij begon bij Laakkwartier en verkaste al snel naar Wilhelmus waar hij als veelbelovend linksbuitentje van 17 in het eerste… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Jimmy Tigges boeken
  Jimmy Tigges - Voetbalplaatjes maar niet van Panini

  Wie was vóór Abe Lenstra de eerste zingende voetballer in Nederland? Wat hebben die Toten Hosen tegen 'scheissverein' Bayern München? Welke voetballers slaagden erin nóg beroerder te zingen dan Johan Cruij˜ ? Welke Britse groep maakte zich op vinyl sterk… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Rob Pronk boeken
  Rob Pronk - Van Malieveld tot Melis Stokelaan

  In 2006 kreeg Rob Pronk (1964), fietsend in de driehoek Buurtweg-Waalsdorperlaan-Landscheidingsweg, een hevige aanval van nostalgie. Hij dacht terug aan de mooie voetbaljaren van weleer, aan dat schitterende gebied op de grens van Den Haag en Wassenaar dat… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Pierre van Zinnen boeken
  Pierre van Zinnen - De lachende trainer

  Voetbaldier Pierre van Zinnen is al vanaf zijn vijfde jaar bezig met 'het spelletje'. Bij DHC begon hij in de pupillen en schopte het tot het eerste elftal dat in de Hoofdklasse van het Nederlandse amateurvoetbal uitkwam. De hele familie Van Zinnen stroomt het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Rob Pronk boeken
  Rob Pronk - Van de Adelaars tot de Zwarte Schapen

  In het najaar van 2014 verscheen deel 1 van De Haagse Voetbal Historie: Van Malieveld tot Melis Stokelaan. Al snel werd samensteller Rob Pronk bestookt met de vraag wanneer deel 2 zou uitkomen. Enthousiast ging hij aan de slag, dook zijn immense archief in en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Rob Pronk boeken
  Rob Pronk - Van de Buurtweg tot het Zuiderpark

  De boeken van Rob Pronks Haagse Voetbal Historie mogen zich verheugen in een steeds grotere lezersaanhang. De delen 1 en 2 - Van Malieveld tot Melis Stokelaan en Van De Adelaars tot De Zwarte Schapen - zijn nog altijd klinkende successen. Met het derde deel… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Paul van den Bosch boeken
  Paul van den Bosch - Looptraining

  van de juiste uitrusting tot de voorbereiding op de marathon: complete knowhow en uitgewerkte trainingsschema's voor de gedreven hardloperLooptraining is een van de beste manieren om aan je conditie en gezondheid te werken. Al wat je nodig hebt, is een paar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,95
 • Rob Pronk boeken
  Rob Pronk - Van Harry en Melbi tot Humphrey en Sjaak

  De website van de Haagse Voetbal Historie (www.dehaagsevoetbalhistorie.nl) bestaat alweer tien jaar. Oprichter Rob Pronk is er trots op en blij mee. Nog altijd krijgt hij dagelijks materiaal toegestuurd dat hij op zijn site zet. Van plakboeken tot clubkrantjes… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Robert Janssens boeken
  Robert Janssens - Mannen met geschoren benen

  Robert Janssens begon zijn carrière als wielerjournalist in de jaren zestig. Tot 2004 volgde hij alle klassiekers en wereldkampioenschappen, en hij was 38 keer verslaggever in de Tour. Nu bundelt deze 'grijze eminentie van de Vlaamse sportjournalistiek' zijn… (Harde kaft)

  Lees meer...
  23,50
 • Tinus Udding boeken
  Tinus Udding - Mijn teen voor het kruisje

  Tinus Udding groeide op in Smilde, in een gebied dat doorsneden was door wijken, ondiepe kanalen uit de tijd van de verveningen. Al vroeg werd hij gegrepen door het schaatsvirus. Omdat het rijden van wedstrijdtochten hem goed afging, durfde hij het in 1963 aan… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,90
 • Bijbel voor bootreparatie

  Een complete reparatiehandleiding voor motor- en zeilbotenDit boek is een belangrijke gids voor iedereen die reparaties wil gaan uitvoeren aan zijn of haar boot. Het beschrijft de meest voorkomende soorten schade en biedt stap-voor-stap uitleg voor de aanpak… (Harde kaft)

  Lees meer...
  30,99