Boeken over sport en spel

 • thomas Hauser boeken
  thomas Hauser - Muhammad Ali

  Thomas Hauser, auteur van de alom geprezen biografie Muhammad Ali. His Life and Times, schreef deze meeslepende terugblik op het leven van Muhammad Ali. Op basis van eigen inzichten, gesprekken met mensen die Ali van nabij kenden en andere tijdgenoten, en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Sabrina Chevannes boeken
  Sabrina Chevannes - Schaken voor de jeugd

  Ik ben Guusje!En ik ben Jesse!Wij gaan je alles vertellen over het leukste spel van de hele wereld: SCHAKEN!We vinden schaken erg leuk, want het is een spannend spel. En het zorgt ervoor dat je je op school beter kunt concentreren.Als je het boek uit hebt...-… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Hylke Speerstra boeken
  Hylke Speerstra - IJsliefde

  Verhalen over de liefdes die ontstonden en het geld dat verdiend kon worden met kortebaanrijden, opgetekend uit de mond van een dertiental bronnen. Heruitgave van Helden van de armoe (1992) (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,00
 • Marcel Smit boeken
  Marcel Smit - Kyokushin karate

  Kyokushin karate is een full-contact vorm van karate die werd ontwikkeld door Masutatsu Oyama. Hij combineerde de sterkste elementen van de verschillende vechtstijlen die hij jarenlang had bestudeerd. Vandaag de dag wordt Kyokushin karate door velen ook wel… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • R. Schuijers boeken
  R. Schuijers - Mentale training in de sport

  De belangen in de topsport zijn in de afgelopen decennia flink toegenomen. Daarmee is ook de mentale druk als prestatiebepalende factor een grotere rol gaan spelen. Zelfvertrouwen blijkt doorslaggevend op het moment dat het er echt om gaat. Dit boek leert… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  50,95
 • C. Gallagher-Mundy boeken
  C. Gallagher-Mundy - De complete gym ball workout

  Stap voor stap naar een fit en lenig lichaam - de beste training voor sterkere spieren - de juiste stretchoefeningen. De gym ball is een ideaal hulpmiddel voor wie thuis aan spiertraining en stretching wil doen. Met een relatief kleine ruimte en voor een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • A. Janitzki boeken
  A. Janitzki - Vissen op karper

  Karpersoorten, vislocaties, uitrusting, aas-technieken. Het vissen op karpers is een van de spannendste uitdagingen voor elke liefhebber van de visserssport. Om een karper te slim af te zijn, moet men zijn sluw gedrag kennen. In dit boek wijdt… (Harde kaft)

  Lees meer...
    6,99
 • Inês dos Santos Campos boeken
  Inês dos Santos Campos - Sport en ADHD?! Wat kun je ermee?

  Sport en ADHD?! Wat kun je ermee? is het eerste boek in Nederland dat zich richt op het training geven aan en het coachen van kinderen met ADHD. Een bijzondere, maar vaak ook complexe groep kinderen binnen de sportclub. Naast de voor- en nadelen van ADHD… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • John van Zuijlen boeken
  John van Zuijlen - Het Schaats Boek

  Volkssport nummer één, zo wordt schaatsen wel genoemd. Heel Nederland leeft mee als er een belangrijke schaatswedstrijd is. Nederlandse schaats helden zijn er veel geweest: van Ard Schenk via Atje Keulen- Deelstra tot Renate Groenewold en Sven Kramer. Maar… (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,50
 • Han C.G. Kemper boeken
  Han C.G. Kemper - Fitte kinderen, sportieve tieners

  Fitte kinderen, sportieve tienersWat is nu precies de invloed van bewegen en sport op de gezondheid en fitheid van jongeren? Dit boek geeft actuele, wetenschappelijke informatie over fysiologische aspecten van groei, ontwikkeling en rijping van jongeren.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  36,95
 • Paul van den Bosch, Kristof de Smet, Bert Ackaert boeken
  Paul van den Bosch, Kristof de Smet, Bert Ackaert - Wielertraining

  Een succesvolle wielrenner beschikt naast talent ook over een groot doorzettingsvermogen. Om je wielerprestaties te kunnen verbeteren moet er immers hard getraind worden. Maar wie echt het verschil wil maken en het beste uit zichzelf wil halen, moet in de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,95
 • Patrick Fillion boeken
  Patrick Fillion - Tourmalet

  De Tourmalet. Sinds meer dan honderd jaar wordt de naam van deze mythische berg in één adem uitgesproken met de Tour de France. Het was immers langs de hellingen van deze 'reus van de Pyreneeën' dat de Tour in 1910 voor het eerst de bergen introk over… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Heike hofler boeken
  Heike hofler - Bekkenbodemtraining

  Sterke bekkenbodemspieren zijn erg belangrijk voor onze gezondheid. Ze ondersteunen immers het hele lichaam en zorgen voor een betere lichaamshouding. Bovendien helpt een gezonde bekkenbodem om incontinentieproblemen te voorkomen of bestrijden. Gelukkig kunt u… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • Patrick Fillion boeken
  Patrick Fillion - Galibier

  De meest legendarische momenten op de Alpenreus uit de geschiedenis van de Tour de France De Galibier. Al meer dan honderd jaar levert deze ijzige kolos van de Alpen, die een natuurlijke grens vormt tussen Frankrijk en Italië, het decor voor een van de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Handboek kettlebell training

  Ontwikkel explosieve spierkracht en breng je lichaam in topconditie met de beste kettlebelloefeningen Hebt u al kennisgemaakt met de kettlebell? Ooit was deze 'kanonskogel met een handvat' een geprezen en angstvallig bewaard trainingsgeheim van de elite onder… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  25,95
 • Nina Winkler boeken
  Nina Winkler - Train uw buik billen benen

  De ultieme work-out voor een droomfiguur BBB-uurtjes zijn al jarenlang een succesformule in de fitnessclubs. Een gerichte training van de buik, de benen en de billen zorgt namelijk voor een mooi gevormd lichaam met goede proporties, een strakke huid en stevige… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,95
 • Monique Huijdink, Anne Spapens boeken
  Monique Huijdink, Anne Spapens - Thuis voor de Tour

  De Tour de France voor en door de tv-kijker Miljoenen mensen kijken elke zomer dagelijks naar de Tour de France. De Tour is het hoogtepunt van het wielerseizoen én het ultieme live televisie-evenement. Thuis voor de Tour geeft een stem aan de anonieme kijker,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,00
 • Paul van den Bosch boeken
  Paul van den Bosch - Trainen met de hartslagmeter

  Een goed doordachte opbouw van je trainingen is ontzettend belangrijk om je beoogde doel te bereiken, of je nu louter traint om gezond en fit te blijven, om overtollige kilo's weg te werken of om je sportieve prestaties te verbeteren. De hartslagmeter is… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Carlien Harms-Aris, Tiny Geerets boeken
  Carlien Harms-Aris, Tiny Geerets - Sportvoedingsatlas

  Op het gebied van sport en voeding heeft menig sporter nog een wereld te winnen. Is je voeding niet optimaal, dan belemmert je dat om optimaal te presteren of het leidt tot lichamelijke klachten. Maar wat is dan optimaal? Hoe vind je je weg in de wereld van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  42,35
 • Ben Ros boeken
  Ben Ros - Cursus watersport vaarbewijs

  NIEUW. eenvoudig en praktisch. WATERSPORT VAARBEWIJS Met het Watersport Vaarbewijs kunt u in binnen- en buitenland aantonen dat u conform de Nederlandse wet- en regelgeving in Nederland op alle binnenwateren en op zee mag varen met een zeil- of motorboot met… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,00
 • Filip Roelandt, Peter van Gerven, Bart Soons, Reinout van Schuylenbergh boeken
  Filip Roelandt, Peter van Gerven, Bart Soons, Reinout van Schuylenbergh - Een leerlijn zwemmen. Een theoretische beschouwing

  Elk kind leert zwemmen. Welke zwemslag het daarbij als eerste leert, is niet de belangrijkste vraag. Leer kinderen een techniek kiezen waarbij ze zich veilig en goed voelen. De motorische ontwikkeling en veiligheid in en rond het water staan voorop.Het louter… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Barry Pickthall boeken
  Barry Pickthall - Reeds buitenboordmotor handboek

  De meeste buitenboordmotoren zullen ooit tijdens hun levensduur problemen vertonen. Gewapend met de kennis uit dit boek hoef je je geen zorgen te maken. Het Reeds buitenboordmotor handboek is een compacte en handzame gids met oplossingen voor tal van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,90
 • Peter Ouwerkerk boeken
  Peter Ouwerkerk - De muur 47

  Lezer, In deze Muur-special tekent Peter Ouwerkerk het leven van Roy Schuiten (1950-2006). Oudere lezers herinneren zich Schuiten nog als de prachtige stilist die als 23-jarige neoprof de internationale wielerwereld verbaasde door met een uitgeputte Francesco… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Rene Westerhuis boeken
  Rene Westerhuis - Boordboek reisvoorbereiding

  Elke reis - hoe kort of lang dan ook - vraagt een degelijke voorbereiding.Daarbij moet de schipper aan veel zaken denken, soms te veel om allemaal in één keer te onthouden. Voorbeelden van vaarplannen bieden meer inzicht en tientallen praktische tips en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,90
 • Wiep Idzenga boeken
  Wiep Idzenga - Brigadier Kodak neemt een foto

  Een foto is gestolde tijd. Een foto is ook een scheidslijn in de tijd: er is de tijd voor en de tijd na de foto. In Brigadier Kodak neemt een foto reconstrueert Wiep Idzenga iconische beelden uit de wielergeschiedenis door met de direct betrokkenen terug te… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95