Boeken over sport en spel

 • Bert Wagendorp boeken
  Bert Wagendorp - De Muur46

  Van de redactie Lezers, Op de dag dat wij voor deze Muur de bijdrage van Thijs Zonneveld ontvingen, over een te vroeg met leven gestopte wielervriend, kwam er ook een bericht uit België. Igor Decraene is niet meer. De achttienjarige wereldkampioen tijdrijden… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Marije den Breems, Morene Dekker boeken
  Marije den Breems, Morene Dekker - SUP in Nederland

  Steeds meer mensen worden besmet met het sup-virus. Ontstaan als variant op golfsurfen is stand-up paddling, oftewel sup, de snelst groeiende vorm van surfen. Het is een fantastische manier om Nederland vanaf het water te ontdekken. Staand op een langwerpig… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,95
 • Patrick Baas boeken
  Patrick Baas - Kobudo, de wapenkunsten van Ryukyu en Japan

  De misvatting dat karateka altijd met 'lege handen' vochten, of zoudenbehoren te vechten, is een wetenschappelijk achterhaalde illusie. Karateen kobudo zijn als broer en zus altijd al onafscheidelijk geweest. In zijnnieuwste, rijkelijk geïllustreerde uitgave;… (Harde kaft)

  Lees meer...
  22,95
 • De werper uit het graan

  De werper uit het graan is een bloemlezing van bijzondere sportverhalen. De auteurs zijn Virginia Woolf, Arthur Conan Doyle, Ring Lardner, Louis Couperus, Zane Grey en F. Scott Fitzgerald.Max Dohle stelde eerder succesvolle bundels samen over schaatsen. In… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Frank Raes boeken
  Frank Raes - Kompany en de gouden generatie

  Frank Raes, het tv-gezicht van Extra Time, schrijft al vele jaren voetbalcolumns voor Het Nieuwsblad en De Standaard. Deze nieuwe bundeling bevat zowel de dromen van deze eeuwige voetbalromanticus als de scherpe observaties van een ironische journalist. Hij… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,50
 • Klaas Dijkstra boeken
  Klaas Dijkstra - Killers - topschutters van het Friese amateurvoetbal

  Het boek 'Killers- topschutters van het Friese amateurvoetbal' is een ode aan de aanvaller. Met mooie, openhartige verhalen; zonder opsmuk, zonder dedain geschreven. In dit boek is geen plaats voor Marco van Basten en Johan Cruijff; dit boek behoort toe aan… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Lisanne Thomas boeken
  Lisanne Thomas - De kracht van dressuur

  Dressuur rijden kan op verschillende manieren en om uiteenlopende redenen. Maar wat is nu eigenlijk de kracht van dressuur voor je paard? In dit boek lees je niet alleen wat rijtechnische oefeningen, van een eenvoudige volte tot de Levade, doen voor je paard,… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Mark Vanlombeek, Robert Janssens boeken
  Mark Vanlombeek, Robert Janssens - Rik Van Looy 80

  Rik Van Looy wordt in december 2013 80 jaar. Van Looy was een van de allergrootste wielrenners die de wereld ooit zag. Twee wereldtitels, twaalf klassieke zeges, 40 etappezeges in de grote ronden... geen wonder dat hij de Keizer van Herentals werd genoemd. Of… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Wim Lagae boeken
  Wim Lagae - Sportsponsoring activeren!

  De sportwereld heeft de afgelopen decennia belangrijke veranderingen doorgemaakt en sport evolueerde van een weekendactiviteit tot een heuse industrietak. Wie kan zich vandaag de dag nog een sportgebeurtenis voorstellen die niet gesponsord wordt? Met de hoge… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  36,57
 • Bert Wagendorp boeken
  Bert Wagendorp - De Muur 43

  De ene na de andere renner stierf op de wielerbaan, maar Robert Howe Walthour bleef leven en groeide als stayer uit tot de rijkste sporter ter wereld. Het is begin 20ste eeuw. In 1904 nam The Dixie Flyer, zoon van een rijke plantagehouder, samen met zijn… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Hans van Egdom, Carlijn van Houselt, Peet Mercus, Hein Veerman boeken
  Hans van Egdom, Carlijn van Houselt, Peet Mercus, Hein Veerman - Sport en Kennis Vernieuwen binden inspireren

  Het continu kunnen vernieuwen en inspelen op de wensen van de kritische sportconsument, is voor de toekomst van sportverenigingen essentieel. Hoe hieraan invulling gegeven kan worden is gedurende vier jaar getest aan de hand van Proeftuinen, verspreid over… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Werner Helsen, Jan Van Winckel, Mart Buekers, Jean Pierre Meert boeken
  Werner Helsen, Jan Van Winckel, Mart Buekers, Jean Pierre Meert - Trainingsleer teamsporten

  Het kernidee van dit boek is vrij eenvoudig: er moet meer, of liever anders, gewerkt worden met minstens evenveel verstand als passie. En het moet er met name individueler, maar tegelijk ook collectiever en vooral wetenschappelijker aan toegaan.In een eerste… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  39,75
 • Willem Bekink boeken
  Willem Bekink - Erfenis van de goden: klassieke tradities van de Japanse schermkunsten

  Klassieke tradities van de Japanse schermkunsten. Deze luxe hardcover uitgave is het standaardwerk van Sensei Willem Bekink over de klassieke Japanse schermkunsten: Kenjutsu en het afgeleide Kendo.Verschillende historische en moderne "samoerai" en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Wilfred Luijckx boeken
  Wilfred Luijckx - Top 50 van de Belgische Sport

  Belgen kunnen heel erg enthousiast reageren als een landgenoot een mooie sportprestatie levert. Daarentegen doen ze soms neerbuigend als men spreekt over de Belgische prestaties door de jaren heen. Maar als je de Belgische sportgeschiedenis erop naslaat zouden… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,25
 • Michael Naujok boeken
  Michael Naujok - Winterberging van zeiljachten

  Dit is een bijzonder praktisch boek, waarin stap voor stap beschreven wordt hoe je een zeiljacht uit het water haalt en wat daar allemaal bij komt kijken. Het boek, dat boordevol tips en trucs staat, bevat alle informatie die nodig is om een jacht met… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Paul van den Bosch boeken
  Paul van den Bosch - Trainen met de hartslagmeter

  Een goed doordachte opbouw van je trainingen is ontzettend belangrijk om je beoogde doel te bereiken, of je nu louter traint om gezond en fit te blijven, om overtollige kilo's weg te werken of om je sportieve prestaties te verbeteren. De hartslagmeter is… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Anneke Hallebeek boeken
  Anneke Hallebeek - 100+ vragen over de voeding van het paard

  Hoeveel water kan mijn paard achter elkaar opdrinken? Kan ik runder- of varkensbrok aan mijn paard voeren? Waarom laat mijn paard brokken voer uit zijn mond vallen? Op deze en nog veel meer vragen heeft Anneke Hallebeek het antwoord De voeding van je paard is… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Meta Groot Antink, Rimke de Groot, Klaas Jansma, Martsje de Jong, Bouke Poelsma, Jacob Stelwagen boeken
  Meta Groot Antink, Rimke de Groot, Klaas Jansma, Martsje de Jong, Bouke Poelsma, Jacob Stelwagen - Sportief!

  Fryslân Sportief, beleef het mee Hoe snel begrijpt een niet Fries de kaatsregels? Snapt íemand van beneden Appelscha wat er bij Frysk Damjen op het bord gebeurt? En Skûtsjesilen dan, of Fierljeppen: fotogenieker sporten zijn er niet. Als er één ding is… (Harde kaft)

  Lees meer...
  25,00
 • Hanne Daanen-Smits, Hans van Egdom, Carlijn van Houselt, Peet Mercus, Hein Veerman boeken
  Hanne Daanen-Smits, Hans van Egdom, Carlijn van Houselt, Peet Mercus, Hein Veerman - Sport en Kennis Vernieuwen, binden, inspireren

  Sportverenigingen zullen continu moeten kunnen inspelen op veranderende wensen van de kritische sportconsument. Vanaf 2008 hebben verenigingen in vijftien Proeftuinen de kans gekregen om te experimenteren met vernieuwend sportaanbod. Ze deden dat veelal in… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,00
 • Nico Keuning boeken
  Nico Keuning - Het heilige vuur

  Vijf studenten/topsporters van de Hogeschool van Amsterdamin hun aanloop naar de Olympische Spelen. Eenmooie mix van mannen en vrouwen, individuele topsportersen teamspelers: Billy Bakker (hockey), Jiske Gri oen(rolstoeltennis), Roline Repelaer van Driel… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Jos Jaspers boeken
  Jos Jaspers - Dagboek Oranje

  Dagboek Oranje verslaat de feiten maar nog meer de fictieve belevenissen van het Nederlands elftal op het Wereldkampioenschap voetbal 2010 in Zuid-Afrika. Het boek beschrijft de missie van Bert van Marwijk om Wereldkampioen te worden. Aan de orde komen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Edwin Timmers boeken
  Edwin Timmers - Activo's doen het anders, op maat en zeker na hun 50e!

  Een praktische filosofie voor een fysiek en mentaal actieve leefstijlontwikkeling In 2010 verscheen Sport op maat (SOM), een handleiding bedoeld voor de sporter vanaf 30-35 jaar die wil nadenken over het meer verantwoord sporten bij het ouder worden. Tot nu… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  26,45
 • Daniel Klijn boeken
  Daniel Klijn - Besturen met een visie

  Besturen met een visie is geschreven om sterkere en leukere sportverenigingen te creëren. In de sportsector is er te weinig aandacht voor het besturen van de 'gewone' vereniging. Tegelijkertijd worden de verantwoordelijkheden van bestuurders steeds groter en… (Harde kaft)

  Lees meer...
  26,45
 • Berry Westra boeken
  Berry Westra - Flitsend spelen

  Onmisbaar voor iedereen die zich verder wil bekwamen in de fijnere kneepjes van af- en tegenspel. (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Piet Ocks boeken
  Piet Ocks - Die zit!

  Een boek met hilarische, menselijke en boeiende (levens)verhalen van en over oud-trainers, oud-voetballers en oud-scheidsrechter uit het betaalde voetbal. Legendarische voetbalmannen met een verhaal, zoals Bob Janse, Henk Zon, Piet de Visser en Cor en René… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95