Boeken over sport en spel

 • Hajo de Boer boeken
  Hajo de Boer - Mijn zoon, Ajacied

  Hajo de Boer is zijn hele leven al Ajax supporter. Zijn verhouding met de club verandert op het moment dat zijn zoontje Felix wordt uitgenodigd om keeper te worden van Ajax F1. De Boer komt terecht in de coulissen van zijn lievelingsclub en verbaast zich in… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Olav Cox boeken
  Olav Cox - Ritme van de oceaan

  Olav Cox en zijn vrouw Erna kozen in 2000 voor een reis rond de wereld samen met hun vijf maanden oude dochter Vera. Ze verruilden het huis voor hun kleine zeiljacht Ritme. Ze voeren de zon achterna, op zoek naar een globaler beeld van de wereld dan het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Fred Licht, Klaas Jan Hoeve boeken
  Fred Licht, Klaas Jan Hoeve - Hollandia zeilen en zeilinstructie : Zeemanschap is denksport

  Het is met zeemanschap net als met vakmanschap: we herkennen het onmiddellijk als de eigenschap erg ontbreekt of zich juist zeer duidelijk voordoet. Zodra iemand onder lastige omstandigheden de boot keurig op de plek manoeuvreert is dat goed zeemanschap, en de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,99
 • B. de Does boeken
  B. de Does - Kaba-ornament

  Kaba is het Arabische woord voor kubus. Eigenlijk is het kaba of kaãba, maar ik houd het op Kaba. Het is ook de naam van de heilige kubus in Mekka, waar de zwarte meteorietsteen bewaard wordt. Ik heb die naam niet gekozen uit sympathie voor de islam, maar… (Harde kaft)

  Lees meer...
  40,00
 • Ivar Dedekam boeken
  Ivar Dedekam - Handboek Navigatie

  Navigatie is na de introductie van de GPS een stuk eenvoudiger geworden. Maar toch moet je als zeiler of motorbootschipper kennis hebben van de basisprincipes omdat nu eenmaal de apparatuur kan falen en je dan op je eigen ervaring de haven moet kunnen bereiken… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,90
 • E. Wieldraaijer, Cors van den Brink boeken
  E. Wieldraaijer, Cors van den Brink - Hinderlijk buitenspel

  'Minister Verdonk doortastend? Ze heeft een grote bek, ja.' (Agnes kant)'Het is niet allemaal zo armetierig, dat is flauwekul.' (Rita Verdonk)'Praat niet over "de" Marokkanen, terwijl Mohammed en Fatima gewoon hun boodschappen betalen bij de kassa van de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,50
 • H. Westerbeek boeken
  H. Westerbeek - Sportbeleid in internationaal vergelijkend perspectief

  Sportbeleid in internationaal vergelijkend perspectiefHans Westerbeek - Met bijdragen van onder anderen Jan Rijpstra, Pieter Verhoogt & Aaron Smith Voor de overheid is sport een belangrijk middel om haar politieke, economische, sociale en culturele macht te… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  39,75
 • W. Luijpers, R. Nagiller boeken
  W. Luijpers, R. Nagiller - Gentle running

  Het best verkochte hardloopboek aller tijden in Duitsland en OostenrijkDoor Nederlander Wim Luijpers ontwikkelde hardloopmethode Gentle running zet de nieuwste trend voor hardlopers. Gebaseerd op de Feldenkrais-methode gaat het uit van het lopen, de beweging… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,90
 • Sport en Kennis De weerbare sporter

  "Sporters met ambitie vormen een buitengewoon kwetsbare groep" (Marcel Wouda)"Ouders snappen niet precies hoe het er in de zaal aan toegaat" (Verona van de Leur)"Een topsporter is zo kwetsbaar als een kind" (Johan Steenbergen)"Weerbaarheid krijgen we in onze… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Warmlopen voor meedoen

  Sport brengt mensen bij elkaar - op het sportveld, in de kantine en op de tribune. Maar ook op een trapveldje in de buurt of aan een tafeltennistafel in het park. Toch staan veel nietwesterse allochtone jongeren nog buitenspel. Het kabinet wil dat iedereen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Paul Verweel boeken
  Paul Verweel - Respect in en door sport

  Sport staat hoog op de persoonlijke maar ook maatschappelijke agenda. Voor het individu is sport emotie en vaak ook een belangrijke leidraad in het leven. Sport weerspiegelt maatschappelijke verhoudingen maar geeft ook mogelijkheden om in die maatschappij de… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,60
 • A. Janitzki boeken
  A. Janitzki - Praktisch handboek vissen op karper

  Karpersoorten, vislocaties, uitrusting, aas-technieken. Het vissen op karpers is een van de spannendste uitdagingen voor elke liefhebber van de visserssport. Om een karper te slim af te zijn, moet men zijn sluw gedrag kennen. In dit boek wijdt… (Harde kaft)

  Lees meer...
    6,99
 • W. Lagae boeken
  W. Lagae - Sportcommunicatie: tactiek en techniek

  Wie kan zich nog een sportevenement voorstellen dat niet gesponsord wordt? Wiekan zich nog een sportsponsor voorstellen die niet communiceert dat hij sponsoris? Niet alleen sportsponsoring, maar ook (en vooral) de communicatie eromheenis een vakgebied op zich… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  41,87
 • Hetty van den Berg boeken
  Hetty van den Berg - Acrogym in beeld

  met acrogym in beeld kom je veel te weten over de oudste gymnastische sport die er bestaat. Deze oude sport heeft een nieuw jasje aangetrokken en is via talrijke verschijningsvormen immens populair geworden en geschikt voor vele doelgroepen. Voor het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  30,00
 • Jan Kooijman boeken
  Jan Kooijman - Het vlakke land en het zeil

  Onze voorouders bevoeren de Nederlandse wateren met speciaal daarvoor ontwikkelde zeilschepen. In de platbodems van tegenwoordig zijn veel kenmerken van de vroegere schepen nog goed zichtbaar. Hedendaagse watersporters waarderen die eigenschappen in de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • H. Camps boeken
  H. Camps - Demarrage in geluk

  Demarrage in geluk ? Hugo Camps'Alle wielrenners lijken op elkaar. Rennerskoppen zijn antieke gezichten, gebeiteld uit het landschap. De gezichten doen er eigenlijk niet toe. Generaties ook niet. Erik Dekker was uit de verte een kopie van Jan Raas. In wijlen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • Han Berger, Andries Ulderink boeken
  Han Berger, Andries Ulderink - voetbalopleidingsplan

  De boeken ?Voetbalopleidingsplan: speelstijl? en ?Voetbalopleidingsplan: trainingsvormen? moeten worden gezien als een hulpmiddel bij de invoering van een gestructureerd voetbaltechnisch jeugdbeleid van een club. Aan de hand van hun ervaringen en werkzaamheden… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,00
 • Bert De Cuyper boeken
  Bert De Cuyper - Coachen Reeks Emotiecoachen in de wedstrijdsport

  ¿Op het veld slaagt ze er nu in om haar emoties te uiten. Vroeger deed ze dat niet. Toen hield ze zich altijd sterk, omdat ze dacht dat dat moest. Maar dat maakt je juist zwak.¿ coach Carlos Rodríguez over Justine Henin¿Als ik voor minder belangrijke… (Harde kaft)

  Lees meer...
  26,45
 • Robert Bolhuis boeken
  Robert Bolhuis - Coach aan de keukentafel

  Sport je kind enthousiast? En dat meerdere keren per week? Dan komt er als ouder een heleboel op je af. Wat eet je kind als hij traint rond etenstijd? Hoe ga je om met de druk van een selectiewedstrijd? Is winnen belangrijk? Hoe ga je om met een blessure? Wat… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Ingmar Zwagerman boeken
  Ingmar Zwagerman - Tennisouder

  Tennisouder - tips voor ouders van tennistalentHandige verzameling tips voor ouders van tennistalenten. Geschreven door Ingmar Zwagerman, trainer bij tennisschool Amstelpark in Amsterdam. Hij ziet ouders met de beste bedoelingen de verkeerde dingen doen. Heel… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    4,95
 • Inês dos Santos Campos boeken
  Inês dos Santos Campos - Sport en ADHD?! Wat kun je ermee?

  Sport en ADHD?! Wat kun je ermee? is het eerste boek in Nederland dat zich richt op het training geven aan en het coachen van kinderen met ADHD. Een bijzondere, maar vaak ook complexe groep kinderen binnen de sportclub. Naast de voor- en nadelen van ADHD… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Albert Buisman, Nanda van der Wiel boeken
  Albert Buisman, Nanda van der Wiel - Sportieve recreatie

  Sportieve recreatie kan omschreven worden als actief, ongedwongen bewegen gericht op plezier en voldoening van het bewegen zelf. Dit kan individueel en in groepsverband, met of zonder competitie-element.Plezier en voldoening zijn hier ervaringsaspecten, die… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  27,50
 • Guido Bindels boeken
  Guido Bindels - Tourglorie

  Als journalist bij de Haagsche Courant en later bij het AD Rotterdams Dagblad volgde Guido Bindels ruim dertig jaar lang onder andere de Ronde van Frankrijk. Hij schreef niet alleen actuele verhalen, maar dook ook regelmatig in de rijke historie van het meer… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Gemma Drohm boeken
  Gemma Drohm - De kinderen aan boord vaargids

  De kinderen aan boord vaargids is een boek met tips en praktijkverhalen over varen met kinderen en bevat een selectie van de leukste havens om te bezoeken met kinderen.Het leuke van een hobby als zeilen of motorbootvaren is dat je er samen met het hele gezin… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Paul Verweel, Marlies Wolterbeek boeken
  Paul Verweel, Marlies Wolterbeek - De alledaagse kracht van de sport

  Er wordt enthousiast, fanatiek en vol verve gevoetbald. Rake trappen worden uitgedeeld, zowel tegen de bal als tegen elkaars schenen. Ook de Turkse Berat gaat volledig op in het spelletje en weet te scoren. Hierop juicht hij luid dat het 2-2 is. Op zijn… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,90