Boeken over sport en spel

 • Lisanne Thomas boeken
  Lisanne Thomas - De kracht van dressuur

  Dressuur rijden kan op verschillende manieren en om uiteenlopende redenen. Maar wat is nu eigenlijk de kracht van dressuur voor je paard? In dit boek lees je niet alleen wat rijtechnische oefeningen, van een eenvoudige volte tot de Levade, doen voor je paard,… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Mark Vanlombeek, Robert Janssens boeken
  Mark Vanlombeek, Robert Janssens - Rik Van Looy 80

  Rik Van Looy wordt in december 2013 80 jaar. Van Looy was een van de allergrootste wielrenners die de wereld ooit zag. Twee wereldtitels, twaalf klassieke zeges, 40 etappezeges in de grote ronden... geen wonder dat hij de Keizer van Herentals werd genoemd. Of… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Frank Koorneef boeken
  Frank Koorneef - 10 vaarroutes door de Randstad

  De Randstad is een prachtig, veelzijdig en avontuurlijk vaargebied voor motorboot- en sloepvaarders. Deze handige gids brengt de mooiste vaarroutes door dat gebied overzichtelijk bijeen: zowel dag- als weekendtochten, en zowel door het Groene Hart als dwars… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Patrick Fillion boeken
  Patrick Fillion - L'Alpe d'Huez

  De meest legendarische momenten op de Hollandse berg uit de geschiedenis van de Tour de France In de geschiedenis van de Tour de France zijn er slechts weinig bergen die zo'n cultstatus hebben verworven als L'Alpe d'Huez. In 1952 beslisten de Tourbazen Goddet… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Wim Lagae boeken
  Wim Lagae - Sportsponsoring activeren!

  De sportwereld heeft de afgelopen decennia belangrijke veranderingen doorgemaakt en sport evolueerde van een weekendactiviteit tot een heuse industrietak. Wie kan zich vandaag de dag nog een sportgebeurtenis voorstellen die niet gesponsord wordt? Met de hoge… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  36,57
 • Bert Wagendorp boeken
  Bert Wagendorp - De Muur 43

  De ene na de andere renner stierf op de wielerbaan, maar Robert Howe Walthour bleef leven en groeide als stayer uit tot de rijkste sporter ter wereld. Het is begin 20ste eeuw. In 1904 nam The Dixie Flyer, zoon van een rijke plantagehouder, samen met zijn… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Tim Davison boeken
  Tim Davison - Gids voor bemanning

  Alles wat je moet weten als je meevaart op een zeilboot, staat in deze Gids voor bemanning. Het boek geeft een heldere uitleg over de beginselen van het zeilen, maar biedt ook inzicht in de vaarregels, de bediening van de motor, de basis van navigatie,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Hans van Egdom, Carlijn van Houselt, Peet Mercus, Hein Veerman boeken
  Hans van Egdom, Carlijn van Houselt, Peet Mercus, Hein Veerman - Sport en Kennis Vernieuwen binden inspireren

  Het continu kunnen vernieuwen en inspelen op de wensen van de kritische sportconsument, is voor de toekomst van sportverenigingen essentieel. Hoe hieraan invulling gegeven kan worden is gedurende vier jaar getest aan de hand van Proeftuinen, verspreid over… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Lammert Haanstra, Jet Haanstra boeken
  Lammert Haanstra, Jet Haanstra - Trainen tot een goed gaand paard

  Alweer voor de derde keer is Lammert Haanstra samen met zijn vrouw Jet gaan zitten om een boek te schrijven. In het boek "Trainen tot een goed gaand paard" legt hij de link tussen de onderwerpen uit hun voorgaande boeken. Ook gaat hij wat dieper in op het… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Thomas Dekker, Edwin Krijgsman boeken
  Thomas Dekker, Edwin Krijgsman - Schoon genoeg (grote letter) POD editie

  Dit boek is een credo. Dit boek is het verhaal van iemand die het voortaan anders gaat doen.Thomas Dekker verdiende als tiener een contract bij de juniorenploeg van de Rabobank en begon al snel naam te maken in het internationale wielerpeloton. Hij bleek een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  23,00
 • Werner Helsen, Jan Van Winckel, Mart Buekers, Jean Pierre Meert boeken
  Werner Helsen, Jan Van Winckel, Mart Buekers, Jean Pierre Meert - Trainingsleer teamsporten

  Het kernidee van dit boek is vrij eenvoudig: er moet meer, of liever anders, gewerkt worden met minstens evenveel verstand als passie. En het moet er met name individueler, maar tegelijk ook collectiever en vooral wetenschappelijker aan toegaan.In een eerste… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  39,75
 • Willem Bekink boeken
  Willem Bekink - Erfenis van de goden: klassieke tradities van de Japanse schermkunsten

  Klassieke tradities van de Japanse schermkunsten. Deze luxe hardcover uitgave is het standaardwerk van Sensei Willem Bekink over de klassieke Japanse schermkunsten: Kenjutsu en het afgeleide Kendo.Verschillende historische en moderne "samoerai" en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Wilfred Luijckx boeken
  Wilfred Luijckx - Top 50 van de Belgische Sport

  Belgen kunnen heel erg enthousiast reageren als een landgenoot een mooie sportprestatie levert. Daarentegen doen ze soms neerbuigend als men spreekt over de Belgische prestaties door de jaren heen. Maar als je de Belgische sportgeschiedenis erop naslaat zouden… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,25
 • Michael Naujok boeken
  Michael Naujok - Winterberging van zeiljachten

  Dit is een bijzonder praktisch boek, waarin stap voor stap beschreven wordt hoe je een zeiljacht uit het water haalt en wat daar allemaal bij komt kijken. Het boek, dat boordevol tips en trucs staat, bevat alle informatie die nodig is om een jacht met… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Paul van den Bosch boeken
  Paul van den Bosch - Trainen met de hartslagmeter

  Een goed doordachte opbouw van je trainingen is ontzettend belangrijk om je beoogde doel te bereiken, of je nu louter traint om gezond en fit te blijven, om overtollige kilo's weg te werken of om je sportieve prestaties te verbeteren. De hartslagmeter is… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Patrick Fillion boeken
  Patrick Fillion - Tourmalet Berg van de marteling

  De Tourmalet. Sinds meer dan honderd jaar wordt de naam van deze mythische berg in één adem uitgesproken met de Tour de France. Het was immers langs de hellingen van deze 'reus van de Pyreneeën' dat de Tour in 1910 voor het eerst de bergen introk over… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Anneke Hallebeek boeken
  Anneke Hallebeek - 100+ vragen over de voeding van het paard

  Hoeveel water kan mijn paard achter elkaar opdrinken? Kan ik runder- of varkensbrok aan mijn paard voeren? Waarom laat mijn paard brokken voer uit zijn mond vallen? Op deze en nog veel meer vragen heeft Anneke Hallebeek het antwoord De voeding van je paard is… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Meta Groot Antink, Rimke de Groot, Klaas Jansma, Martsje de Jong, Bouke Poelsma, Jacob Stelwagen boeken
  Meta Groot Antink, Rimke de Groot, Klaas Jansma, Martsje de Jong, Bouke Poelsma, Jacob Stelwagen - Sportief!

  Fryslân Sportief, beleef het mee Hoe snel begrijpt een niet Fries de kaatsregels? Snapt íemand van beneden Appelscha wat er bij Frysk Damjen op het bord gebeurt? En Skûtsjesilen dan, of Fierljeppen: fotogenieker sporten zijn er niet. Als er één ding is… (Harde kaft)

  Lees meer...
  25,00
 • Geert De Vriese boeken
  Geert De Vriese - Moed, zweet en tranen

  Moed, zweet en tranen12 tragische sportheldenDe Olympische Spelen, de Ronde van Frankrijk, het Europees Kampioenschap voetbal, het WK wielrennen... Heroïek en tragiek lijken er tot elkaar veroordeeld. Het drama van een veel te vroege dood, maar ook het lot… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Heike hofler boeken
  Heike hofler - Bekkenbodemtraining de beste oefeningen

  Sterke bekkenbodemspieren zijn erg belangrijk voor onze gezondheid. Ze ondersteunen immers het hele lichaam en zorgen voor een betere lichaamshouding. Bovendien helpt een gezonde bekkenbodem om incontinentieproblemen te voorkomen of bestrijden. Gelukkig kunt u… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • Lisanne Thomas boeken
  Lisanne Thomas - In balans met je paard

  Dit zeer praktijkgerichte boek biedt de ruiter een breed scala aan oefeningen, ondersteund door heldere theorie, waarmee hij of zij stap voor stap het lichaamsbesef en ruitergevoel vergroot. Balans, coördinatie en soepelheid van de ruiter worden verbeterd,… (Harde kaft)

  Lees meer...
  22,95
 • Hanne Daanen-Smits, Hans van Egdom, Carlijn van Houselt, Peet Mercus, Hein Veerman boeken
  Hanne Daanen-Smits, Hans van Egdom, Carlijn van Houselt, Peet Mercus, Hein Veerman - Sport en Kennis Vernieuwen, binden, inspireren

  Sportverenigingen zullen continu moeten kunnen inspelen op veranderende wensen van de kritische sportconsument. Vanaf 2008 hebben verenigingen in vijftien Proeftuinen de kans gekregen om te experimenteren met vernieuwend sportaanbod. Ze deden dat veelal in… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,00
 • Nico Keuning boeken
  Nico Keuning - Het heilige vuur

  Vijf studenten/topsporters van de Hogeschool van Amsterdamin hun aanloop naar de Olympische Spelen. Eenmooie mix van mannen en vrouwen, individuele topsportersen teamspelers: Billy Bakker (hockey), Jiske Gri oen(rolstoeltennis), Roline Repelaer van Driel… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Jos Jaspers boeken
  Jos Jaspers - Dagboek Oranje

  Dagboek Oranje verslaat de feiten maar nog meer de fictieve belevenissen van het Nederlands elftal op het Wereldkampioenschap voetbal 2010 in Zuid-Afrika. Het boek beschrijft de missie van Bert van Marwijk om Wereldkampioen te worden. Aan de orde komen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Edwin Timmers boeken
  Edwin Timmers - Activo's doen het anders, op maat en zeker na hun 50e!

  Een praktische filosofie voor een fysiek en mentaal actieve leefstijlontwikkeling In 2010 verscheen Sport op maat (SOM), een handleiding bedoeld voor de sporter vanaf 30-35 jaar die wil nadenken over het meer verantwoord sporten bij het ouder worden. Tot nu… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  26,45