Boeken over sport en spel

 • P. Goodison boeken
  P. Goodison - Laser Handboek

  Paul Goodison behaalde op de Olympische Spelen in China goud in de Laser! Hij is niet alleen een topzeiler, maar heeft ook een boek van grote klasse geschreven dat elke Laserzeiler in zijn zeilbibliotheek moet hebben.Alle techniek wordt duidelijk uitgelegd met… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,99
 • Ivar Dedekam boeken
  Ivar Dedekam - Handboek motormanoeuvres en ankeren

  Wie heeft er niet zo nu en dan moeite zijn schip in of uit een box te varen? Of langszij van een kade aan te leggen met veel dwarswind? Met Handboek motormanoeuvres en ankeren leert u snel en gemakkelijk varen op de motor in allerlei situaties die u vroeger… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,99
 • Rene Westerhuis boeken
  Rene Westerhuis - Boordboek radar en AIS

  Radar is een fenomeen dat tegenwoordig algemeen aan boord van jachten is te vinden. Maar hoe werkt het en hoe gaat u er verstandig mee om? U leest in dit boordboek alles over radar, van installatie tot bediening en het beoordelen van situaties in de praktijk.… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,99
 • Ben Hoekendijk boeken
  Ben Hoekendijk - De golf van Biskaje

  Veteraan-zeezeiler Ben Hoekendijk (73) wil het nog één keer doen: met zijn Shalom IV, een zeiljacht van iets meer dan negen meter, de beruchte Golf van Biskaje oversteken en onderweg interessante mensen die iets met de zee hebben interviewen. De… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  11,99
 • Henk de Velde, Frans Mouws boeken
  Henk de Velde, Frans Mouws - Over eilanden en andere streken

  Frans Mouws (42) en Henk de Velde (63) ontmoeten elkaar voor het eerst in 2007. Henk vertelt dat hij naar de eilanden wil waar Boudewijn Büch niet is geweest en dat spreekt Frans aan. Zo ontstaat er een wisselwerking in contacten met als resultaat dit boekje… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,99
 • Barry Pickthall boeken
  Barry Pickthall - Reeds dieselmotor

  De meeste dieselmotoren zullen ooit tijdens hun levensduur problemen vertonen. Gewapend met de kennis uit dit boek hoef je je geen zorgen te maken. Het Reeds dieselmotor handboek is een compacte en handzame gids waarmee oplossingen gevonden kunnen worden voor… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,99
 • Vanessa Bird boeken
  Vanessa Bird - Groot geillustreerd scheepswoordenboek in negen talen

  Het Groot geïllustreerd scheepswoordenboek in negen talen helpt je als jachteigenaar in het buitenland goed uit je woorden te komen. Met deze visuele gids in de hand communiceer je snel en simpel als je hulp of assistentie nodig hebt en je de taal niet… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,99
 • Henk de Velde boeken
  Henk de Velde - Reizen tussen zand en ijs

  Na zes wereldreizen besluit De Velde zijn koers te veranderen en kiest hij voor een motorschip. Hij wil comfortabel wonen en reizen in één concept. De wereld rondvaren hoeft niet meer. De wereld in juist wèl en na al die opzienbarende zeilreizen gaat hij op… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,99
 • Rene Westerhuis boeken
  Rene Westerhuis - Boordboek marifonie

  Een handzaam en overzichtelijk naslagwerk met procedures, spelling en uitspraak bij communicatie via de marifoon. Compleet met de opbouw en voorbeelden van berichten in de Nederlandse en Engelse taal die zijn bestemd voor nood-, spoed- en veiligheidsverkeer… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,99
 • Barry Pickthall boeken
  Barry Pickthall - Reeds buitenboordmotor handboek

  De meeste buitenboordmotoren zullen ooit tijdens hun levensduur problemen vertonen. Gewapend met de kennis uit dit boek hoef je je geen zorgen te maken. Het Reeds buitenboordmotor handboek is een compacte en handzame gids met oplossingen voor tal van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,99
 • Bill Johnson boeken
  Bill Johnson - Reeds handboek bemanning

  Bemannen op een jacht is opwindend en belonend - je bent deel van een dynamisch team, bezig met heel verschillende activiteiten die noodzakelijk zijn voor het varen van het schip. Dat kun je alleen als je begrijpt wat er gebeurt en wat er van jou, als… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,99
 • Aldert Hesseling boeken
  Aldert Hesseling - Antarctica, Japan en de Noordwest Passage

  Geboren uit een zeevarend Gronings geslacht heeft Aldert Hesseling de droom om een zeewaardig zeiljacht te laten bouwen waarmee hij niet alleen de oversteek over de Atlantische Oceaan naar Zuid-Amerika kan maken, maar ook Antarctica kan aandoen. Aldert laat de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,99
 • Fiona Sims boeken
  Fiona Sims - Borreltijd aan boord

  Dit boek gaat over het maken en serveren van lekkere drankjes en hapjes aan boord tijdens het happy hour. Allerlei soorten wijn, madeira en port, whisky en gin, bier en jenever, cider en calvados en nog veel meer passeren de revue. Fiona begint in… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,99
 • Jim Collis, Amanda van Santen boeken
  Jim Collis, Amanda van Santen - Windsurfen voor beginners

  windsurfen voor beginners is een praktische gids voor iedereen die snel wil leren windsurfen. Het boek behandelt de basis van het windsurfen, zoals de plank optuigen en tewaterlaten, overstag gaan en gijpen, alle zeilkoersen en opkruisen, aan- en afvaren, uit… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,99
 • Rob van Dijk boeken
  Rob van Dijk - Spey Casting

  Spey Casting is een techniek voor het werpen met vliegenhengels. Deze vorm van vliegvisserij vindt zijn oorsprong in Schotland voor het vissen met tweehandige vliegenhengels op zalm en zeeforel. In Nederland en de omringende landen zoals België en Duitsland… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,50
 • Jan-Willem Polman boeken
  Jan-Willem Polman - Het kleine splitsboek

  Na het succesvolle Handboek Splitsen van moderne lijnen verschijnt dit voorjaar een nieuw boek van lijnenspecialist Jan-Willem Polman: Het kleine splitsboek. Voor alle zeilers die wel kennis willen maken met het gebruik van moderne lijnen, maar voor wie het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Frank Koorneef boeken
  Frank Koorneef - Vaarroutes Amsterdam

  Ontdek de waterwegen van Amsterdam! Met de gedetailleerde kaarten uit deze vaargids ontdek je de leukste plekken in Amsterdam en omgeving.Nieuw deel in de succesvolle Vaarroute-serieDe waterwegen van Amsterdam hebben een enorme aantrekkingskracht op motorboot-… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,99
 • Michiel Scholtes boeken
  Michiel Scholtes - In veilige haven

  Michiel Scholtes heeft de afgelopen jaren voor het KNRM-magazine 'De Reddingboot' veel artikelen geschreven over het veilig aanlopen van belangrijke Nederlandse havens. Hij voerde hiervoor tientallen vraaggesprekken met reddingbootschippers. Twintig van deze… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Wilfried Krusekopf boeken
  Wilfried Krusekopf - Zeilen op getijdenwater

  Alle ins en outs over getijzeilen in één boek! 'Zeilen op getijdenwater' geeft de zeiler inzicht in de werking van eb en vloed en legt alles uit over hoe je het best een zeiltocht door getijdenwater kunt plannen. Uitdaging Een zeiltocht op getijdenwater is… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,99
 • Siebe Turksma, Bea Splinter boeken
  Siebe Turksma, Bea Splinter - Lichtvoetig hardlopen

  Hardlopen is plezierig en gezond. Toch worden hardlopers van elk niveau af en toe getroffen door een blessure. De manier van lopen speelt daarbij een belangrijke rol. Bij elke landing krijgt je lichaam een klap van drie tot vijf keer je lichaamsgewicht te… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Riccardo Meggiato boeken
  Riccardo Meggiato - Pokémon Go voor Dummies

  Pokémon Go is zonder twijfel de succesvolste game van de afgelopen jaren. Maar het spel is veel meer dan alleen Pokémon vangen. Pokémon Go voor Dummies is de perfecte gids voor iedereen die alle geheimen van de game wil ontdekken. Het legt de basis van het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • André Hoogeboom boeken
  André Hoogeboom - Formule 1: Het talent, de ambitie, de ego's het geld en de macht

  Sinds Max Verstappen in de koningsklasse van de autosport furore maakt, is Nederland in de ban van de Formule 1.Formule 1 laat zien dat glitter en glamour de harde werkelijkheid achter de Formule 1 verbergen. Politiek, geld, macht en connecties zijn vaak net… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,99
 • Joe van Burik boeken
  Joe van Burik - Formule 1 voor dummies

  Alles wat je moet weten over de Formule 1 lees je in dit boek. Leer meer over dit waanzinnige circus ter waarde van enkele miljarden, waarin de beste autocoureurs en teams ter wereld racen om het winnen van Grands Prix en -uiteindelijk- het wereldkampioenschap… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Grant Wahl boeken
  Grant Wahl - Voetbalhelden

  In Voetbalhelden stelt Grant Wahl de vraag: 'hoe krijgen echte topvoetballers het spel onder de knie?' centraal. Door (internationale) spelers op alle sleutelposities de revue te laten passeren, onthult Wahl hoe topspelers en -coaches zowel op als naast het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Arjan van der Giessen boeken
  Arjan van der Giessen - 20 jaar dartsgekte

  Bij ieder evenement gebeuren achter de schermen de meest bijzondere dingen. Zo ook bij het WK darts. In de 20 jaar dat Van der Giessen dartsverslaggever is voor SBS6 en RTL7 heeft hij ongelooflijk veel meegemaakt. 20 jaar dartsgekte staat vol met bijzondere,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,99