Boeken over sport en spel

 • Berry Westra boeken
  Berry Westra - Flitsend spelen

  Onmisbaar voor iedereen die zich verder wil bekwamen in de fijnere kneepjes van af- en tegenspel. (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Piet Ocks boeken
  Piet Ocks - Die zit!

  Een boek met hilarische, menselijke en boeiende (levens)verhalen van en over oud-trainers, oud-voetballers en oud-scheidsrechter uit het betaalde voetbal. Legendarische voetbalmannen met een verhaal, zoals Bob Janse, Henk Zon, Piet de Visser en Cor en René… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Geerth Boschma boeken
  Geerth Boschma - De neef van de koning

  De Neef van de Koning Het verhaal dat niemand gelooft. Hebben de Spanjaarden, bijna vijfhonderd jaar na de 80-jarige oorlog nog steeds invloed in Nederland, zij het op een totaal ànder gebied? Reiken de magische krachten verbonden aan het Koninklijke Real,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Tim Bartlett boeken
  Tim Bartlett - Hollandia allround Buitenboordmotoren

  Dit beknopte en heldere standaardwerk over buitenboordmotoren is volledig aangepast aan de nieuwe ontwikkelingen en geheel geïllustreerd met instructieve kleurenfoto's. Auteur Tim Bartlett behandelt zowel de twee- als de viertaktmotor in dit boek. Hij… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Tonny van der Mee boeken
  Tonny van der Mee - Simon Tahamata en de andere Molukse voetbalhelden in dienst van Oranje

  Eerst had je Simon en, jaren later, Gio. De liefhebber genoot de afgelopen decennia van de Molukse invloeden in het Nederlandse voetbal, in het bijzonder van de internationals Simon Tahamata en Giovanni van Bronckhorst. De ene Molukker werd befaamd om zijn… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,90
 • Raymond Stoop boeken
  Raymond Stoop - De perfecte oefenswing

  Herkent u zich in de volgende situatie? U bent aan het spelen en het gaat niet naar uw zin. Uw medespelers complimenteren u met uw mooie oefenswing en zeggen dat het daar toch echt niet aan ligt. Maar waarom gaat het dan fout als er een bal ligt? In het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  23,50
 • Patrick Fillion boeken
  Patrick Fillion - Galibier: Berg der strijders

  De meest legendarische momenten op de Alpenreus uit de geschiedenis van de Tour de France De Galibier. Al meer dan honderd jaar levert deze ijzige kolos van de Alpen, die een natuurlijke grens vormt tussen Frankrijk en Italië, het decor voor een van de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • R. Stokvis boeken
  R. Stokvis - De sportwereld

  De sportwereld heeft betrekking op alle individuen en organisaties die wereldwijd bij sport betrokken zijn. De sportwereld. Een inleiding heeft als doel te laten zien hoe die wereld in elkaar zit en zich ontwikkeld heeft. Een deel gaat over de sport in… (Harde kaft)

  Lees meer...
  42,35
 • Radboud Droog boeken
  Radboud Droog - De Harkema en de boys

  Met een formidabele explosie spat Harkemase Boys in een paar weken van depressie naar hogedruk-gebied. Of dat nu van mysterieuze krachten in de sport komt of andere oorzaken heeft, moeten historici later maar beoordelen. Veel daarover staat beschreven in het… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,50
 • Tom Cunliffe boeken
  Tom Cunliffe - Hollandia allround 200 zeiltips

  Een overzichtelijk boek met 200 tips uit de dagelijkse praktijk. Hoe kun je bijvoorbeeld de afstand op zee inschatten, of hoe zie je dat het tij gekeerd is? Voor zeilers van alle niveaus bevat het boek eyeopeners die je niet in de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Jules Bänffer boeken
  Jules Bänffer - Zeilhelden

  Zeilhelden is hét standaardwerk over Nederlandse en Vlaamse zeilers die in de internationale zeilwereld onze landen op de kaart hebben gezet. Auteur Jules Bänffer interviewde twintig hedendaagse iconen. Het resultaat is een bijzonder vormgegeven boek in een… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Hans-Elias de Bree boeken
  Hans-Elias de Bree - 400 maandagen

  Zeilers die plannen maken voor een lange reis komen veel boeken tegen die geschreven zijn door zeer bevaren auteurs. Hans-Elias de Bree was nog onervaren toen het plan voor een ¿Rondje Atlantic¿ bij hem de kop opstak. Vanuit die optiek vertelt de auteur zijn… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Börje Wallin boeken
  Börje Wallin - Radar

  Reisliefhebbers kunnen zich vermaken met drie avontuurlijke verhalen. Zo besloot Daan Goppel op een dag om naar Suriname te gaan... liftend! 'Liften naar Suriname' is zijn verrassende debuut, vol vreemde ontmoetingen en hilarische gebeurtenissen. 'Vroeg of… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Marjolein Brandt boeken
  Marjolein Brandt - Wat zeilt daar?

  Nederland is een watersportland. Op de talrijke meren, plassen, rivieren en kustwateren kom je ogen tekort bij het kijken naar de verschillende typen jachten, waaronder kajuitzeiljachten, open zeilboten, rond- en platbodems. Met deze gids in de hand is het een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Emiel Venema boeken
  Emiel Venema - 't Is mooi geweest

  Theo Huizinga begon in 1976 als beheerder van het spelershome van FC Groningen. In 1981 werd hij elftalleider, wat later teammanager ging heten, en daarbij ook nog eens manager algemene zaken. In ruim 36 jaar als 'het gezicht van de FC', maakte Huizinga de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Bert Wagendorp boeken
  Bert Wagendorp - De Muur 39, Blijf met je rotpoten van ons rotwielrennen af.

  Inhoud: -Tim Krabbé DE GEEST VAN DE SPORT 'Geef doping vrij' -Bert Wagendorp BEELDVORMING EN GELOOFWAARDIGHEID 'De feestelijke ruimte voor speculaties en vermoedens' -Peter Ouwerkerk FIETSEN IS GEZOND. WIELRENNEN NIET 'Denk ook eens aan de coureur' -Mart… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Bert Wagendorp, John Kroon, Peter Ouwerkerk, Mart Smeets boeken
  Bert Wagendorp, John Kroon, Peter Ouwerkerk, Mart Smeets - De Muur 40

  Dit voorjaar bestaat De Ronde van Vlaanderen 100 jaar. Dit is een felicitatie waard. De Muur wijdt daarom het voorjaarsnummer in het geheel aan De Ronde. Met speciale bijdragen van onder anderen Rick de Leeuw, Frank Heinen, Thijs Zonneveld., Rik Vanwallegehm,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Frank Koorneef boeken
  Frank Koorneef - 10 vaarroutes door Friesland

  Friesland is verreweg de populairste watersportprovincie. Door het waterrijke, open landschap en de vele aantrekkelijke dorpen en steden - en niet te vergeten de typisch Friese sfeer op en rond het water - is het een paradijs voor motorboot- en sloepvaarders.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Zo zit dat op een boot

  Er bestaan maar weinig tijdsbestedingen waar ontspanning en techniek zobij elkaar horen als de watersport. Dát iets werkt is natuurlijk fijn, maar hóéhet dan werkt is niet altijd even duidelijk. Waarom wijst een kompas eigenlijkhet noorden aan? Hoe werkt… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,99
 • Hans Guikink boeken
  Hans Guikink - Varend door Nederland

  Varend door Nederland, van noordwest naar zuidoost, biedt een prachtige vaartocht van Den Helder naar Maastricht, met een aantal keuzemogelijkheden voor alternatieve routes. De routebeschrijving is zo gemaakt dat u op elk punt kunt inhaken en zo een deel van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,50
 • Frédérique Corre Montagu boeken
  Frédérique Corre Montagu - de positiva's Mijn zwangerschapsboek

  Bereid je voor op de komst van je baby van week tot week gezondheid - uiterlijk - seksualiteit - organisatie En dan ben je zwanger. Een wonderlijk en nieuw avontuur, met de komst van een lief klein kindje als eindbestemming. Oké, dat is de officiële versie.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Veld 1

  `We mogen vandaag op Veld 1. Veld I is het belangrijkste veld van de amateurclub, het hoofdveld. Het is dichtbij de kantine. Het is omgeven door tribunes en reclameborden. De beste jeugdteams van de club voetballen op Veld 1. Het eerste elftal natuurlijk: de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • John van der Kamp, Geert Savelsbergh boeken
  John van der Kamp, Geert Savelsbergh - Duel in de zestien: De penatly wetenschappelijk ontleed

  Het tweegevecht tussen de doelman en de schutter tijdens een shoot-out is een van de grootste drama's in de sport.. De penalty. Volgens de een ' Cristiano Ronaldo - 'een loterij'. Volgens de ander - Johan Cruijff - 'een specialiteit, wie niet iedereen kent'.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Gonny van der Zwaag boeken
  Gonny van der Zwaag - Fit met Apps & Wearables

  Dit is jouw moment om sneller en slimmer fit te worden! In fit met apps lees je hoe je met slimme apps en wearables je doelen sneller bereikt. Ben je al maandenlang bezig om fitter te worden en schiet het maar niet op? Wil je afvallen, je sportprestaties… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Sierd Nutma boeken
  Sierd Nutma - P.E.P. je team !

  Als amateur jeugdtrainer of -coach zet jij je in voor de sportclub. Door al je drukke bezigheden heb je misschien geen tijd en zin om een trainerscursus of een coachopleiding te volgen. Dat is vaak ook niet nodig, want over het algemeen gaat alles prima. Toch… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,95