Boeken over sport en spel

 • Jack Plooij boeken
  Jack Plooij - Verhalen uit de pits

  In 1991 is Jack Plooij als manager van een toerwagenteam op het Italiaanse Monza-circuit. Formule 1-commentator Olav Mol treft hem in de pits en geeft hem er een nieuwe baan bij: pitreporter. In de jaren die volgen interviewt Jack de coureurs en jaagt hij op… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,99
 • Willem Vissers boeken
  Willem Vissers - Jongensdromen

  In Jongensdromen, het gouden seizoen van Ajax volgt verslaggever Willem Vissers van de Volkskrant de opkomst van het nieuwe Ajax op de voet. In het boek zijn de belangrijkste wedstrijdverslagen, reportages, interviews en columns chronologisch afgedrukt,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Michel van Egmond boeken
  Michel van Egmond - 14 gemiste oproepen van Cruijff

  Michel van Egmond viert dit jaar een jubileum: hij schrijft precies drie decennia lang fulltime over voetbal. In deze verzamelbundel is het beste van zijn werk samengebracht. De unieke reportages in 14 Gemiste Oproepen van Cruijff gaan over ontmoetingen met… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,99
 • Jaap Visser, Matty Verkamman boeken
  Jaap Visser, Matty Verkamman - De vreugde van het voetbal

  De lefjongens van Ajax bereikten bijna het allerhoogste in de Champions League, met gedurfd en vermakelijk voetbal. Zelfs hun val, vlak voor de triomf, was prachtig: adembenemend drama. Ajax voetbalde met de lach van Frenkie de Jong en inspireerde Kick… (Harde kaft)

  Lees meer...
  39,00
 • Jerry Morris boeken
  Jerry Morris - Mindset is het verschil tussen de beste en de rest

  Een motivationele tekst geschreven door Jerry Morris Ik heb dit boek geschreven met het doel dromers en niet dromers te inspireren hun dromen te verwezenlijken (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Wiel Verheesen boeken
  Wiel Verheesen - Pony in het Peloton

  Wiel Verheesen is een wandelende sportencyclopedie. In zijn loopbaan als sportjournalist voor diverse dag- en weekbladen specialiseerde hij zich in wielrennen en versloeg keer op keer de Tour de France, de Amstel Gold Race en vele andere klassiekers. Maar ook… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,90
 • Tom Knipping, Iwan van Duren boeken
  Tom Knipping, Iwan van Duren - Ik ben getrouwd met voetbal en ga vreemd met mijn vrouw

  Tom Knipping en Iwan van Duren verzamelden de mooiste, gekste, ontroerendste en leukste quotes over onze favoriete sport, voetbalDe leukste quotes over onze favoriete sport Voetbal is populair, praten over voetbal is nog populairder. Veel van wat wordt gezegd… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    7,99
 • Matthias Vangenechten boeken
  Matthias Vangenechten - Hoe word je een wielerfan (en blijf je er een)?

  Er gebeurt nooit wat, Belgen winnen de laatste tijd zelden grote wedstrijden, nog gezwegen over het altijd op de loer liggende dopingspook. Dus ja, waarom nog naar wielrennen kijken anno 2019? Ook Matthias Vangenechten kent de excuses om wielrennen maar niks… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Diverse auteurs boeken
  Diverse auteurs - De Muur 65

  De Muur gaat in zijn 65ste nummer terug naar de zinderende zomer van ’69, de zomer van Beach Boys, Bee Gees, (Neil) Armstong op de maan en de 24-jarige Eddy Merckx in zijn eerste Ronde van Frankrijk. Op 15 juli trekt Merckx, ondanks een riante voorsprong van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Benjo Maso boeken
  Benjo Maso - Nederland heeft weer de gele trui

  Met ‘Nederland heeft weer de gele trui’ schreef Benjo Maso het langverwachte tweede deel van de geschiedenis van het wielrennen. Beginnend bij de vroege jaren zestig, een dieptepunt in de nationale wielersport, volgt Maso de ontwikkelingen die ervoor… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Michel van Egmond boeken
  Michel van Egmond - Gijp

  Als eindredacteur van het televisieprogramma Voetbal International maakte journalist Michel van Egmond de opkomst, ondergang en wederopstanding van het mediafenomeen René van der Gijp van dichtbij mee.Hij schreef er dit boek over.'Gijp' is de schets van een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,99
 • Hans Klippus boeken
  Hans Klippus - SO VAR, SO GOOD

  De Video Assistant Referee heeft voet gezet op Nederlandse bodem. En dat hebben we geweten! Vanaf de zomer van 2018 tot en met vandaag is de VAR hét actuele onderwerp van gesprek. Toegegeven, de VAR heeft ervoor gezorgd dat het voetbal eerlijker is geworden,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Studio Pym boeken
  Studio Pym - Voetbal WC-pedia

  In onze lijn zeer succesvolle WC-pedia’s is hier een nieuwe WC-pedia, helemaal gewijd aan voetbal en gevuld met heel veel informatie en fun facts. De Voetbal WC-pedia is een heerlijke verzameling kennis over voetbal, met daarin nice-to-know én… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Marcel Sterckx boeken
  Marcel Sterckx - Immessionante - Growing ground

  IMMESSIONANTEDe titel van mijn boek is afgeleid van een woord dat in Spanje gecreëerd werd in een poging om in 1 woord het hedendaagse voetbalwonder Lionel Messi te beschrijven, namelijk INMESSIONANTE wat betekent : 'op zijn manier, tot in de perfectie… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Wilfried de Jong boeken
  Wilfried de Jong - Souplesse

  In Souplesse komen alle sportieve hoogte- en dieptepunten van de afgelopen twee jaar voorbij: van wielrennen tot voetbal, van Formule 1 tot volleybal en van schaatsen tot zwemmen.Naast de beste sportcolumns van Wilfried de Jong zijn er oo achte korte verhalen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Bart Soons, Baan Vier, Carine Verbouwen, Peter Van Gerven, Reinout Van Schuylenbergh boeken
  Bart Soons, Baan Vier, Carine Verbouwen, Peter Van Gerven, Reinout Van Schuylenbergh - Combipakket Vaardig zwemmen

  Wist je dat er meer kinderen sterven in het water dan in het verkeer? Volgens de Wereldgezondheidsorganisatie is het een van de grootste uitdagingen van de komende eeuw om kinderen op jongere leeftijd vertrouwd te maken met water. Waar ze vroeger van in het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  36,05
 • Bart Soons, Baan Vier, Carine Verbauwen, Peter Van Gerven, Reinout Van Schuylenbergh boeken
  Bart Soons, Baan Vier, Carine Verbauwen, Peter Van Gerven, Reinout Van Schuylenbergh - Vaardig zwemmen

  Vaardig zwemmen, waterbestendige fiches hoort bij Het boek Vaardig zwemmen (apart of in combipakket te verkrijgen) en is in de eerste plaats een praktische gids voor de zwemlesgever, maar ook sportieve, betrokken ouders kunnen met dit overzichtelijke boek hun… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,45
 • Jonas Heyerick, Jelle Vermeersch boeken
  Jonas Heyerick, Jelle Vermeersch - Le Grand Départ

  Dat Brussel straks het decor is van Le Grand Départ is een eerbetoon aan Eddy Merckx. 50 jaar geleden won de Brusselse Kannibaal zijn eerste tour. Hoog tijd voor 50 vragen aan de Allergrootste. Al stelden we ze zelf niet. 30 jaar geleden stond de Tour op zijn… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Francesco Totti boeken
  Francesco Totti - De capitano

  ‘Wat moet je doen om zo’n waanzinnige, onvoorwaardelijke liefde waardig te zijn?’ Hij is een unicum binnen de voetbalwereld: Francesco Totti, de geliefde aanvoerder van AS Roma, ging nooit voor het grote geld en speelde vijfentwintig jaar bij ‘zijn’… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Marissa Hart boeken
  Marissa Hart - Familiefun

  Familiefun is een boek vol creatieve ideeën en activiteiten om samen met je gezin te doen. Een prachtig cadeauboek dat elk gezin zichzelf cadeau zou moeten doen. Marisa Hart geniet grote bekendheid met haar familieblog ‘Baby, Kind & Meer’. Zij laat in… (Harde kaft)

  Lees meer...
  21,50
 • Mart Smeets Smeets boeken
  Mart Smeets Smeets - Dagboek van een sportgek

  Zeer persoonlijke visie op de sport door de nestor van de sportjournalistiek De overvolle Sportzomer van 2012 barst voor Mart Smeets los op 28 mei, als hij een groot interview met Erik Breukink schrijft en zijn ideeën voor tv-program-mas voor die zomer… (Harde kaft)

  Lees meer...
  28,00
 • Peter Bosman boeken
  Peter Bosman - Vaargids IJsselmeer, Markermeer en de Randmeren

  De nieuwe vaargids voor het IJsselmeer, Markermeer en de RandmerenEen vaargids en ontdekkingsgids, alles over routes, ondieptes en de mooiste tochten. Met actuele en historische achtergronden. Dit boek is bestemd voor watersporters die al op het IJsselmeer,… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Auke Hempenius, Jaap Kleinpaste boeken
  Auke Hempenius, Jaap Kleinpaste - Go(lf) with the flow

  Golf heeft meer tips en theorieën dan alle andere sporten bij elkaar. Wie de adviezen van de golfpro ter harte neemt, de bladen leest en zich verdiept in golfboeken, komt erachter dat ze nogal eens met elkaar in tegenspraak zijn. Wat moet de golfer nu geloven… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  30,00
 • Wilco van Rooijen boeken
  Wilco van Rooijen - Overleven op de K2 DL

  dwarsligger 601 Wilco van Rooijen Overleven op de K2 Het fascinerende verslag van een van de grootste klimdrama’s ooit Een op de vier bergbeklimmers die de top van de K2 in Pakistan probeert te halen, overleeft dat avontuur niet. Toch proberen achttien… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,99
 • Rodney Rijsdijk, Robbert Tilli boeken
  Rodney Rijsdijk, Robbert Tilli - En Johan zag dat het goed was

  GODSKOLERE, AJAX, zelden lagen tranen van geluk en verdriet zo dicht bij elkaar als in de seizoenen 2016-2019. Het eerste seizoen onder Peter Bosz: de zegetocht van Ajax door de Europa League, die helaas eindigde in de finale. Het mooie voetbal waar heel… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00