Boeken over sportbiografieën

 • Bradley Wiggins, William Fotheringham boeken
  E-book
  Bradley Wiggins, William Fotheringham - Bradley Wiggins - Mijn tijd

  Wiggo, het wielerwonder van 2012, de filosoof van het peleton Op 22 juli 2012 werd Bradley Wiggins de eerste Britse winnaar van de Tour de France. 'Wiggo' was op slag een nationale held. Tien dagen later, toen hij zijn gele trui inmiddels had verruild voor het… (E-book)

  Lees meer...
  15,99
 • Tim Overdiek boeken
  E-book
  Tim Overdiek - Rik Smits

  Achterflap Rik Smits `Basketbal werd werk. De tijd nadat na het avondeten nog uren op een pleintje werden doorgebracht was definitief voorbij. Rik Smits (Eindhoven, 1966) was jarenlang ons meest succesvolle exportproduct in de Verenigde Staten: een Nederlandse… (E-book)

  Lees meer...
    4,99
 • Maarten Kolsloot, Henk Seppen boeken
  E-book
  Maarten Kolsloot, Henk Seppen - Hollandse Honkbalhelden

  De Nederlandse honkbalploeg is een van de meest succesvolle Nederlandse sportploegen van de laatste jaren. In 2011 werd het team wereldkampioen in Panama en in 2013 haalde Oranje de halve finales van de World Baseball Classic, het WK waar ook de beste profs… (E-book)

  Lees meer...
    9,95
 • Luca Caioli boeken
  E-book
  Luca Caioli - Ronaldo

  Cristiano Ronaldo, we kennen hem als de briljante spits van Madrid. Maar voordat het Portugese wonderkind het tenue van de Koninklijke mocht dragen moest hij een lange en moeizame weg afleggen. Hij groeide op in een arm gezin op het eiland Madeira, waar hij… (E-book)

  Lees meer...
    7,99
 • Chris Bowers boeken
  E-book
  Chris Bowers - Roger Federer

  Met zijn zevende Wimbledon-titel evenaarde Roger Federer niet alleen het record van Pete Sampras, ook keerde hij terug op de nummer één positie van de wereldranglijst. In deze biografie beschrijft Chris Bowers het levensverhaal van de onnavolgbare… (E-book)

  Lees meer...
    7,99
 • Charles Rozendal boeken
  E-book
  Charles Rozendal - Ballen uit de broek

  Meer dan vijfentwintig jaar samen uitkomend in één voetbalelftal. Soms aangevuld met vers bloed. Het elftal groeide uit naar meer dan twintig spelers. Niemand die afscheid wilde nemen. Voetbal werd bijzaak. De randverschijnselen gingen hoogtij vieren. Alle… (E-book)

  Lees meer...
    7,99
 • William Fotheringham boeken
  E-book
  William Fotheringham - Merckx

  Eddy Merckx is de beste wielrenner ooit. Hij koerste als een machine die geprogrammeerd was om te winnen. Tijdens zijn professionele carrière kwam Merckx in totaal 445 keer als eerste over de streep. Maar het was niet die fenomenale zegereeks die de… (E-book)

  Lees meer...
    7,99
 • Svetlana Bolshakova, Reinold Vallinga boeken
  E-book
  Svetlana Bolshakova, Reinold Vallinga - Svetlana

  Svetlana Bolshakova is een hink-stap-springster die in de toenmalige Sovjet-Unie werd geboren. Ze groeit op in een afkruimelend regime, met vallen en opstaan, en wordt al snel ontdekt als een getalenteerd sportster. Op een internationale atletiekmeeting leert… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Jacco Eltingh, Rene van Hattum boeken
  E-book
  Jacco Eltingh, Rene van Hattum - Een tennisbal als watermeloen

  In de catacomben van de Rod Laver-Arena kreeg ik van mijn vrouw Hellas een piepklein cadeautje. Een speen, ze was zwanger. Ik had nooit geweten dat zelfs het grijze gangenstelsel van een tennisstadion op de zevende hemel kon lijken. Elke tennisbal die ik… (E-book)

  Lees meer...
    9,95
 • Andy Lloyd-Williams boeken
  E-book
  Andy Lloyd-Williams - Robin van Persie

  Voordat Robin Van Persie zijn overstap maakte naar Manchester United was hij jarenlang de gevreesde centrumspits en de aanvoerder van Arsenal. In zijn laatste jaar bij de club van Arsène Wenger werd hij zelfs uitverkozen tot beste speler in de Engelse Premier… (E-book)

  Lees meer...
  12,99
 • Philippe Gilbert boeken
  E-book
  Philippe Gilbert - Philippe Gilbert. Mijn regenboogseizoen

  Topwielrenner Philippe Gilbert gaat op zoek naar de bevestiging 2012 werd een jaar vol contrasten voor de ex-nummer één van de wereld. Na een lente die nog rotter was dan het weer dat erbij geleverd werd, had Philippe Gilbert ervoor kunnen kiezen om de… (E-book)

  Lees meer...
  15,99
 • Simone Heitinga, Stasja Kohler boeken
  E-book
  Simone Heitinga, Stasja Kohler - onvrije oefening

  Ze waren grote namen in de Nederlandse turnsport: Simone Heitinga en Stasja Köhler. Op heel jonge leeftijd kruiste toptrainer Gerrit Beltman hun pad, die er met zijn hardhandige methodes in slaagde om Stasja en Simone aan de top te krijgen. Maar tegen welke… (E-book)

  Lees meer...
    7,99
 • Frank Worrall boeken
  E-book
  Frank Worrall - Balotelli

  Bad boy Mario Balotelli. Altijd en overal weet 'Super Mario' de aandacht op zich te vestigen. In het gunstigste geval om zijn uitzonderlijke voetbalkwaliteiten, maar meestal door zijn extreme gedrag.Opstootjes, rode kaarten, ruzie met tegenstanders,… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Luca Caioli boeken
  E-book
  Luca Caioli - Suárez

  Zijn woedeuitbarstingen zijn legendarisch tot driemaal toe zettehij letterlijk zijn tanden in een tegenspeler , zijn schwalbes zijn fenomenaal, zijn spel is onnavolgbaar. Marco van Basten kon als trainer van Ajax niet goed overweg met de wilde, eigenzinnige… (E-book)

  Lees meer...
    7,99
 • Mariska Tjoelker boeken
  E-book
  Mariska Tjoelker - Mien

  De Loosduinse Mien van Bree weet al jong dat ze anders is dan haar leeftijdsgenootjes. Ze heeft grote dromen. Een daarvan verwezenlijkt ze op haar negentiende, als ze in 1934 in Brussel derde wordt op het wereldkampioenschap voor dameswielrenners. Mien is… (E-book)

  Lees meer...
  14,99
 • Andrew Jennings boeken
  E-book
  Andrew Jennings - FIFA Imperium

  In de vroege ochtend van 27 mei 2015 worden zeven FIFA-functionarissen door de Zwitserse politie van hun bed gelicht. Ze overnachten in een van de meest luxe hotels ter wereld, waar het de heren aan niets ontbreekt. Een uur later staren ze in een politiecel… (E-book)

  Lees meer...
  14,99
 • Jaap Visser, David Winner, Joke Jonkhoff, Marcella Rijntjes, Matty Verkamman, Edith Vroon boeken
  E-book
  Jaap Visser, David Winner, Joke Jonkhoff, Marcella Rijntjes, Matty Verkamman, Edith Vroon - Dennis Bergkamp - de biografie

  De lichtvoetige Dennis Bergkamp speelde het mooiste voetbal en hij vond dat zijn sierlijke balaannames, passes en doelpunten voor zich spraken. Buiten het veld was hij weinig mededeelzaam. Maar nu spreekt hij, eindelijk, honderduit, over zijn gelukkige jeugd… (E-book)

  Lees meer...
  12,99
 • Iris Koppe boeken
  E-book
  Iris Koppe - Lev

  Evgeniy Levchenko (1978) groeit op in een liefdevol gezin in Oekraïne, als zoon van een Russische vader en een Oekraïnse moeder. Terwijl de Sovjet-Unie op instorten staat en het dagelijks leven wordt beheerst door armoede en geweld, is Lev vastberaden: hij… (E-book)

  Lees meer...
  14,99
 • Vincent de Vries boeken
  E-book
  Vincent de Vries - Vechtlust geactualiseerd

  Twaalfvoudig international Fernando Ricksen (Heerlen, 1976) is een vechter. Niet alleen op het veld, waar hij als speler van Fortuna Sittard, AZ, Glasgow Rangers en Zenit Sint Petersburg geen duel schuwde en bij menig knokpartij betrokken was, maar ook ernaast… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Geert Langendorff boeken
  E-book
  Geert Langendorff - Different cook

  Zongebruind en met een aura van onoverwinnelijkheid arriveerde Louis van Gaal na het WK in Brazilië bij Manchester United, de grootste club ter wereld. Zijn opdracht was simpel: na een desastreus jaar moest hij een positief hoofdstuk toevoegen aan de rijke… (E-book)

  Lees meer...
  14,99
 • Marti Perarnau boeken
  E-book
  Marti Perarnau - Herr Pep

  'Geweldig boek. Zeldzaam inkijkje in de werkwijze van de invloedrijkste voetbalcoach van zijn generatie.' - Michiel de Hoog, De Correspondent 'Guardiola in topvorm. Erg goed geschreven en interessant voor professionals, voetbalfans en zelfs voor hen die er… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Thijs Zonneveld boeken
  E-book
  Thijs Zonneveld - Thomas Dekker

  Thomas Dekker (1984) heeft genoeg van de leugens. Zijn echte verhaal is nog nooit verteld. De waarheid met al zijn slechte lelijke kanten moet maar eens naar buiten. De schaamte heeft het altijd gewonnen van de last die de kroonprins van het Nederlandse… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Yoeri van den Busken boeken
  E-book
  Yoeri van den Busken - De Kist

  In 2013 begon de cultivering van Simon Kistemaker serieus gestalte te krijgen. Naarmate de voetbalwereld steeds zakelijker en wetenschappelijker werd, groeide bij veel mensen de heimwee naar de motivatiekunstenaar met de knoet in de hand en het hart op de tong… (E-book)

  Lees meer...
  13,99
 • Antje Veld boeken
  E-book
  Antje Veld - Prof

  Met zijn vertrek naar Saint-Étienne in 1950 werd Kees Rijvers een van de eerste Nederlandse profvoetballers. De KNVB sprak er schande van en Rijvers was niet meer welkom in het Nederlands elftal. In Frankrijk werd hij speler van het jaar, en in Parijs dwong… (E-book)

  Lees meer...
  12,99
 • Edwin Winkels boeken
  E-book
  Edwin Winkels - Johan Cruijff in Barcelona

  El Salvador, De Verlosser. Dat was zijn bijnaam in Barcelona, dachten wij, maar in werkelijkheid was er niemand die Johan Cruijff zo noemde. Hij was voor hen 'El Flaco', de magere. Later, toen hij trainer werd van Barça, spraken zijn spelers gekscherend van… (E-book)

  Lees meer...
    9,99