Boeken over sportbiografieën

 • Leo Verheul boeken
  E-book
  Leo Verheul - De voorzitter

  Michael van Praag, Jorien van den Herik en Harry van Raaij hebben het gezicht bepaald van het moderne Nederlandse topvoetbal. Van Praag (zoon van de roemruchtige oud-praeses Jaap) nam Ajax van Ton Harmsen over op een heel moeilijk moment. Door een zwart… (E-book)

  Lees meer...
    7,99
 • Leo Verheul boeken
  E-book
  Leo Verheul - Frank Rijkaard, de biografie

  De beelden van Frank Rijkaard die op het WK van Italië (1990) de Duitser Rudi Völler bespuugde, werden overal ter wereld uitgezonden en oogstten afkeer en verbijstering. Het was ook niets voor Rijkaard, die toen al bekendstond als een introverte en - voor… (E-book)

  Lees meer...
    7,99
 • Hans van der Klis boeken
  E-book
  Hans van der Klis - Dwars door de Tarzanbocht

  Tijdens de Grand Prix van Spanje in 2016 herschreef Max Verstappen de geschiedenis van de Nederlandse autosport. De zoon van Jos Verstappen werd de jongste racewinnaar uit de geschiedenis van de Formule 1. Sindsdien wordt hij gezien als een potentiële… (E-book)

  Lees meer...
    4,99
 • Philippe Gilbert boeken
  E-book
  Philippe Gilbert - Philippe Gilbert

  Zijn overwinningen, zijn successtory ... zijn verhaal. Het enige officiële boek exclusief bij Lannoo Hoe vaak heeft Philippe het niet herhaald terwijl hij de successen aan elkaar reeg: 'Ik geniet ervan!' Als het onsterfelijke 'carpe diem' van de Romeinse… (E-book)

  Lees meer...
  15,99
 • Frank Woestenburg boeken
  E-book
  Frank Woestenburg - Churandy Martina - Ik ben blij

  Ik ben blij. Met deze drie woorden, in combinatie met zijn eeuwige lach, stal Churandy Martina tijdens de Olympische Spelen in Londen de harten van velen. Zijn bijzondere gave om met een lach over sportieve of persoonlijke teleurstellingen heen te stappen,… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • John Deering boeken
  E-book
  John Deering - Bradley Wiggins

  Biografie van een fenomenale Tourwinnaar. Wiggins' leven volgens de Tour 2012. Voor het eerst in honderd jaar wint een Brit de Tour de France. En wat voor een. De rossige en met bakkebaarden getooide Bradley Wiggins werd opgevoed door een alleenstaande moeder… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Maarten Meijer boeken
  E-book
  Maarten Meijer - Dick Advocaat (Herziene uitgave)

  Dé biografie van topcoach Dick Advocaat. De kracht van succes. Wie `Dick Advocaat zegt, zegt `voetbal . Na het verschijnen van zijn succesvolle biografie in 2009 heeft Advocaat nog enkele zeer interessante hoofdstukken aan zijn carrière toegevoegd, vandaar… (E-book)

  Lees meer...
  12,99
 • John Deering boeken
  E-book
  John Deering - Bradley Wiggins. Dorst naar succes

  Biografie van een fenomenale Tourwinnaar Voor het eerst in honderd jaar wint een Brit de Tour de France. En wat voor een. De rossige en met bakkebaarden getooide Bradley Wiggins werd opgevoed door een alleenstaande moeder en verloor zijn vader aan de drank.… (E-book)

  Lees meer...
  14,99
 • Bradley Wiggins, William Fotheringham boeken
  E-book
  Bradley Wiggins, William Fotheringham - Bradley Wiggins - Mijn tijd

  Wiggo, het wielerwonder van 2012, de filosoof van het peleton Op 22 juli 2012 werd Bradley Wiggins de eerste Britse winnaar van de Tour de France. 'Wiggo' was op slag een nationale held. Tien dagen later, toen hij zijn gele trui inmiddels had verruild voor het… (E-book)

  Lees meer...
  15,99
 • Tim Overdiek boeken
  E-book
  Tim Overdiek - Rik Smits

  Achterflap Rik Smits `Basketbal werd werk. De tijd nadat na het avondeten nog uren op een pleintje werden doorgebracht was definitief voorbij. Rik Smits (Eindhoven, 1966) was jarenlang ons meest succesvolle exportproduct in de Verenigde Staten: een Nederlandse… (E-book)

  Lees meer...
    4,99
 • Maarten Kolsloot, Henk Seppen boeken
  E-book
  Maarten Kolsloot, Henk Seppen - Hollandse Honkbalhelden

  De Nederlandse honkbalploeg is een van de meest succesvolle Nederlandse sportploegen van de laatste jaren. In 2011 werd het team wereldkampioen in Panama en in 2013 haalde Oranje de halve finales van de World Baseball Classic, het WK waar ook de beste profs… (E-book)

  Lees meer...
    9,95
 • Chris Bowers boeken
  E-book
  Chris Bowers - Roger Federer

  Met zijn zevende Wimbledon-titel evenaarde Roger Federer niet alleen het record van Pete Sampras, ook keerde hij terug op de nummer één positie van de wereldranglijst. In deze biografie beschrijft Chris Bowers het levensverhaal van de onnavolgbare… (E-book)

  Lees meer...
    7,99
 • Charles Rozendal boeken
  E-book
  Charles Rozendal - Ballen uit de broek

  Meer dan vijfentwintig jaar samen uitkomend in één voetbalelftal. Soms aangevuld met vers bloed. Het elftal groeide uit naar meer dan twintig spelers. Niemand die afscheid wilde nemen. Voetbal werd bijzaak. De randverschijnselen gingen hoogtij vieren. Alle… (E-book)

  Lees meer...
    7,99
 • William Fotheringham boeken
  E-book
  William Fotheringham - Merckx

  Eddy Merckx is de beste wielrenner ooit. Hij koerste als een machine die geprogrammeerd was om te winnen. Tijdens zijn professionele carrière kwam Merckx in totaal 445 keer als eerste over de streep. Maar het was niet die fenomenale zegereeks die de… (E-book)

  Lees meer...
    7,99
 • Svetlana Bolshakova, Reinold Vallinga boeken
  E-book
  Svetlana Bolshakova, Reinold Vallinga - Svetlana

  Svetlana Bolshakova is een hink-stap-springster die in de toenmalige Sovjet-Unie werd geboren. Ze groeit op in een afkruimelend regime, met vallen en opstaan, en wordt al snel ontdekt als een getalenteerd sportster. Op een internationale atletiekmeeting leert… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Jacco Eltingh, Rene van Hattum boeken
  E-book
  Jacco Eltingh, Rene van Hattum - Een tennisbal als watermeloen

  In de catacomben van de Rod Laver-Arena kreeg ik van mijn vrouw Hellas een piepklein cadeautje. Een speen, ze was zwanger. Ik had nooit geweten dat zelfs het grijze gangenstelsel van een tennisstadion op de zevende hemel kon lijken. Elke tennisbal die ik… (E-book)

  Lees meer...
    9,95
 • Andy Lloyd-Williams boeken
  E-book
  Andy Lloyd-Williams - Robin van Persie

  Voordat Robin Van Persie zijn overstap maakte naar Manchester United was hij jarenlang de gevreesde centrumspits en de aanvoerder van Arsenal. In zijn laatste jaar bij de club van Arsène Wenger werd hij zelfs uitverkozen tot beste speler in de Engelse Premier… (E-book)

  Lees meer...
  12,99
 • Philippe Gilbert boeken
  E-book
  Philippe Gilbert - Philippe Gilbert. Mijn regenboogseizoen

  Topwielrenner Philippe Gilbert gaat op zoek naar de bevestiging 2012 werd een jaar vol contrasten voor de ex-nummer één van de wereld. Na een lente die nog rotter was dan het weer dat erbij geleverd werd, had Philippe Gilbert ervoor kunnen kiezen om de… (E-book)

  Lees meer...
  15,99
 • Simone Heitinga, Stasja Kohler boeken
  E-book
  Simone Heitinga, Stasja Kohler - onvrije oefening

  Ze waren grote namen in de Nederlandse turnsport: Simone Heitinga en Stasja Köhler. Op heel jonge leeftijd kruiste toptrainer Gerrit Beltman hun pad, die er met zijn hardhandige methodes in slaagde om Stasja en Simone aan de top te krijgen. Maar tegen welke… (E-book)

  Lees meer...
    7,99
 • Luca Caioli boeken
  E-book
  Luca Caioli - Suárez

  Zijn woedeuitbarstingen zijn legendarisch tot driemaal toe zettehij letterlijk zijn tanden in een tegenspeler , zijn schwalbes zijn fenomenaal, zijn spel is onnavolgbaar. Marco van Basten kon als trainer van Ajax niet goed overweg met de wilde, eigenzinnige… (E-book)

  Lees meer...
    7,99
 • Peter Ouwerkerk boeken
  E-book
  Peter Ouwerkerk - Ongekend

  Het bizarre levensverhaal van een wielrenner De profcarrière van Rini Wagtmans was kort maar hevig. Hij won drie Touretappes en droeg in 1971 de gele trui. Op negentienjarige leeftijd kreeg hij ongewild de leiding over het bedrijf van zijn schoonvader toen… (E-book)

  Lees meer...
    7,99
 • Juan Pablo Meneses boeken
  E-book
  Juan Pablo Meneses - Golden boys

  Wie wil er niet de nieuwe Messi worden, of de volgende Neymar? Talloze Zuid-Amerikaanse jongens die opgroeien in de Braziliaanse favelas of in Argentijnse sloppenwijken dromen ervan om profvoetballer te worden in Europa. Want krijg je een contract bij… (E-book)

  Lees meer...
    4,99
 • Chris Bowers boeken
  E-book
  Chris Bowers - Novak Djokovic

  Voor Novak Djokovic was de weg naar de top geplaveid met hindernissen, want in tegenstelling tot zijn generatiegenoten Nadal en Federer groeide de Serviër op in een land dat in staat van oorlog verkeerde. Het gezin woonde in Belgrado ten tijde van de… (E-book)

  Lees meer...
    6,99
 • Kevin De Bruyne, Raoul De Groote boeken
  E-book
  Kevin De Bruyne, Raoul De Groote - Kevin De Bruyne

  Rode Duivel Kevin De Bruyne is pas 23, maar hij heeft al een heel parcours achter de rug. Toen hij 14 was had hij het lef om zijn Gentse thuis te verlaten voor een pleeggezin in Limburg, want hij wilde absoluut bij RC Genk zijn opleiding voltooien. In januari… (E-book)

  Lees meer...
  17,99
 • Daniel Friebe boeken
  E-book
  Daniel Friebe - Eddy Merckx, een leven

  Het geweldige verhaal van een buitengewoon atleet 'Een koers heeft een winnaar nodig. Toen ik voor de wielersport koos, wilde ik dan ook winnen.' Tussen 1965 en 1978 vestigde Eddy Merckx zijn heerschappij in wielerland. Alles en iedereen die hij op zijn weg… (E-book)

  Lees meer...
  15,99