Boeken over sportbiografieën

 • Maarten Kolsloot, Henk Seppen boeken
  E-book
  Maarten Kolsloot, Henk Seppen - Hollandse Honkbalhelden

  De Nederlandse honkbalploeg is een van de meest succesvolle Nederlandse sportploegen van de laatste jaren. In 2011 werd het team wereldkampioen in Panama en in 2013 haalde Oranje de halve finales van de World Baseball Classic, het WK waar ook de beste profs… (E-book)

  Lees meer...
    9,95
 • Charles Rozendal boeken
  E-book
  Charles Rozendal - Ballen uit de broek

  Meer dan vijfentwintig jaar samen uitkomend in één voetbalelftal. Soms aangevuld met vers bloed. Het elftal groeide uit naar meer dan twintig spelers. Niemand die afscheid wilde nemen. Voetbal werd bijzaak. De randverschijnselen gingen hoogtij vieren. Alle… (E-book)

  Lees meer...
    7,99
 • Svetlana Bolshakova, Reinold Vallinga boeken
  E-book
  Svetlana Bolshakova, Reinold Vallinga - Svetlana

  Svetlana Bolshakova is een hink-stap-springster die in de toenmalige Sovjet-Unie werd geboren. Ze groeit op in een afkruimelend regime, met vallen en opstaan, en wordt al snel ontdekt als een getalenteerd sportster. Op een internationale atletiekmeeting leert… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Jacco Eltingh, Rene van Hattum boeken
  E-book
  Jacco Eltingh, Rene van Hattum - Een tennisbal als watermeloen

  In de catacomben van de Rod Laver-Arena kreeg ik van mijn vrouw Hellas een piepklein cadeautje. Een speen, ze was zwanger. Ik had nooit geweten dat zelfs het grijze gangenstelsel van een tennisstadion op de zevende hemel kon lijken. Elke tennisbal die ik… (E-book)

  Lees meer...
    9,95
 • Luca Caioli boeken
  E-book
  Luca Caioli - Suárez

  Zijn woedeuitbarstingen zijn legendarisch tot driemaal toe zettehij letterlijk zijn tanden in een tegenspeler , zijn schwalbes zijn fenomenaal, zijn spel is onnavolgbaar. Marco van Basten kon als trainer van Ajax niet goed overweg met de wilde, eigenzinnige… (E-book)

  Lees meer...
    7,99
 • Peter Ouwerkerk boeken
  E-book
  Peter Ouwerkerk - Ongekend

  Het bizarre levensverhaal van een wielrenner De profcarrière van Rini Wagtmans was kort maar hevig. Hij won drie Touretappes en droeg in 1971 de gele trui. Op negentienjarige leeftijd kreeg hij ongewild de leiding over het bedrijf van zijn schoonvader toen… (E-book)

  Lees meer...
    7,99
 • Chris Bowers boeken
  E-book
  Chris Bowers - Novak Djokovic

  Voor Novak Djokovic was de weg naar de top geplaveid met hindernissen, want in tegenstelling tot zijn generatiegenoten Nadal en Federer groeide de Serviër op in een land dat in staat van oorlog verkeerde. Het gezin woonde in Belgrado ten tijde van de… (E-book)

  Lees meer...
    6,99
 • Kevin De Bruyne, Raoul De Groote boeken
  E-book
  Kevin De Bruyne, Raoul De Groote - Kevin De Bruyne

  Rode Duivel Kevin De Bruyne is pas 23, maar hij heeft al een heel parcours achter de rug. Toen hij 14 was had hij het lef om zijn Gentse thuis te verlaten voor een pleeggezin in Limburg, want hij wilde absoluut bij RC Genk zijn opleiding voltooien. In januari… (E-book)

  Lees meer...
  17,99
 • Daniel Friebe boeken
  E-book
  Daniel Friebe - Eddy Merckx, een leven

  Het geweldige verhaal van een buitengewoon atleet 'Een koers heeft een winnaar nodig. Toen ik voor de wielersport koos, wilde ik dan ook winnen.' Tussen 1965 en 1978 vestigde Eddy Merckx zijn heerschappij in wielerland. Alles en iedereen die hij op zijn weg… (E-book)

  Lees meer...
  15,99
 • John Carlin boeken
  E-book
  John Carlin - Oscar Pistorius

  In 'Oscar Pistorius. Het ware verhaal'schetst journalist John Carlin de opmerkelijke sportcarrière van Pistorius, de Blade Runner, en het verloop van de geruchtmakende rechtszaak. Pistorius wordt ervan verdacht zijn vriendin, het model Reeva Steenkamp, te… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Tyler Hamilton, Daniel Coyle boeken
  E-book
  Tyler Hamilton, Daniel Coyle - De wielermaffia

  Tyler Hamilton was een van de meest geliefde en snelste wielrenners ter wereld. Zijn jarenlange dopinggebruik heeft hij altijd ontkend. In De wielermaffia vertelt hij voor het eerst zijn verhaal. Hij laat zien hoe de wereld van het professionele wielrennen met… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Martin Bons boeken
  E-book
  Martin Bons - De kunst van het dalen

  Op 14 juni 2008 staat Martin Bons op de top van de Col de la Croix-de-Fer. De koninginnenrit in de Dauphiné Libéré zal passeren. Nadat hij de kopgroep als eerste door ziet komen, hoort hij dat de favorieten op tien minuten zullen volgen. Hij stapt op zijn… (E-book)

  Lees meer...
    7,99
 • Luca Caioli boeken
  E-book
  Luca Caioli - Ronaldo

  Cristiano Ronaldo, we kennen hem als de briljante spits van Madrid. Maar voordat het Portugese wonderkind het tenue van de Koninklijke mocht dragen moest hij een lange en moeizame weg afleggen. Hij groeide op in een arm gezin op het eiland Madeira, waar hij… (E-book)

  Lees meer...
    7,99
 • Usain Bolt boeken
  E-book
  Usain Bolt - Sneller dan het licht

  In Sneller dan het licht vertelt Usain Bolt zijn levensverhaal. Hoe hij als jochie op het tropische Jamaica ontdekte dat hij extreem snel kon rennen. Hoe hij zijn eerste wedstrijdjes liep, groeide als atleet, en uiteindelijk alles won wat los en vast zat.… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Auke Kok boeken
  E-book
  Auke Kok - 1936

  Met drie gouden en een zilveren medaille keerde de zeventienjarige Rie Mastenbroek terug naar Nederland, waar de zwemster werd onthaald als de ‘keizerin van Berlijn’. Maar er waren meer opvallende Hollandse sterren, zoals Tinus Osendarp, die het opnam… (E-book)

  Lees meer...
  12,99
 • Antje Veld boeken
  E-book
  Antje Veld - Prof

  Met zijn vertrek naar Saint-Étienne in 1950 werd Kees Rijvers een van de eerste Nederlandse profvoetballers. De KNVB sprak er schande van en Rijvers was niet meer welkom in het Nederlands elftal. In Frankrijk werd hij speler van het jaar, en in Parijs dwong… (E-book)

  Lees meer...
  12,99
 • Diego Maradona boeken
  E-book
  Diego Maradona - Met de hand van God

  Het WK in Mexico, 1986. Diego Maradona heeft één doel: wereldkampioen worden. 'Ik herinner me nog alles. Volstrekt helder. Ik vergeet veel dingen, maar dit niet. Nu vertel ik erover. Voor het eerst. Op mijn manier. Zoals ik het wil, zoals ik ook speelde: ik… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Geert Langendorff boeken
  E-book
  Geert Langendorff - Different cook

  Zongebruind en met een aura van onoverwinnelijkheid arriveerde Louis van Gaal na het WK in Brazilië bij Manchester United, de grootste club ter wereld. Zijn opdracht was simpel: na een desastreus jaar moest hij een positief hoofdstuk toevoegen aan de rijke… (E-book)

  Lees meer...
  14,99
 • Marti Perarnau boeken
  E-book
  Marti Perarnau - Herr Pep

  'Geweldig boek. Zeldzaam inkijkje in de werkwijze van de invloedrijkste voetbalcoach van zijn generatie.' - Michiel de Hoog, De Correspondent 'Guardiola in topvorm. Erg goed geschreven en interessant voor professionals, voetbalfans en zelfs voor hen die er… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Iris Koppe boeken
  E-book
  Iris Koppe - Lev

  Evgeniy Levchenko (1978) groeit op in een liefdevol gezin in Oekraïne, als zoon van een Russische vader en een Oekraïnse moeder. Terwijl de Sovjet-Unie op instorten staat en het dagelijks leven wordt beheerst door armoede en geweld, is Lev vastberaden: hij… (E-book)

  Lees meer...
  14,99
 • Yoeri van den Busken boeken
  E-book
  Yoeri van den Busken - De Kist

  In 2013 begon de cultivering van Simon Kistemaker serieus gestalte te krijgen. Naarmate de voetbalwereld steeds zakelijker en wetenschappelijker werd, groeide bij veel mensen de heimwee naar de motivatiekunstenaar met de knoet in de hand en het hart op de tong… (E-book)

  Lees meer...
  13,99
 • Elmar Neveling, Roger Repplinger, Saban Uzun, Matthias Greulich boeken
  E-book
  Elmar Neveling, Roger Repplinger, Saban Uzun, Matthias Greulich - Jürgen Klopp

  In 2008 speelde Borussia Dortmund een marginale rol in de Bundesliga. Geen passie, geen resultaten, geen geld. Drie jaar later was Dortmund landskampioen en speelde betoverend voetbal. Weer een seizoen later overtroffen de Westfalen zichzelf door voor het… (E-book)

  Lees meer...
  12,99
 • Jari Litmanen boeken
  E-book
  Jari Litmanen - Litmanen 10

  Jari Litmanen groeide halverwege de jaren negentig niet alleen uit tot de lieveling van het Ajax-publiek, hij won ook alle prijzen die er te winnen zijn in het voetbal. Het was de start van een unieke loopbaan die vier decennia bestreek en hem onder meer… (E-book)

  Lees meer...
  13,99
 • Mariska Tjoelker boeken
  E-book
  Mariska Tjoelker - Mien

  De Loosduinse Mien van Bree weet al jong dat ze anders is dan haar leeftijdsgenootjes. Ze heeft grote dromen. Een daarvan verwezenlijkt ze op haar negentiende, als ze in 1934 in Brussel derde wordt op het wereldkampioenschap voor dameswielrenners. Mien is… (E-book)

  Lees meer...
  14,99
 • Uli Hesse boeken
  E-book
  Uli Hesse - Bayern Munchen

  Toen in 1963 de Bundesliga werd opgericht was Bayern München niet van de partij. De club was voor de Tweede Wereldoorlog groot geworden onder leiding van de joodse voorzitter Kurt Landauer en toen de nazi's aan de macht kwamen, bleef Bayern hem trouw, met… (E-book)

  Lees meer...
  14,99