Boeken over sportbiografieën

 • Alex Ferguson boeken
  E-book
  Alex Ferguson - Alex Ferguson

  In Mijn autobiografie vertelt voetbalicoon Sir Alex Ferguson openhartig over zijn carrière als coach van bekende voetbalclubs. Ferguson was jarenlang manager van Manchester United en won twee keer de Champions League. Hij zag Manchester United zich… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Frank Woestenburg boeken
  E-book
  Frank Woestenburg - Churandy Martina - ik ben blij

  Ik ben blij. Met deze drie woorden, in combinatie met zijn eeuwige lach, stal Churandy Martina tijdens de Olympische Spelen in Londen de harten van velen. Zijn bijzondere gave om met een lach over sportieve of persoonlijke teleurstellingen heen te stappen,… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Mark Cavendish boeken
  E-book
  Mark Cavendish - Mark Cavendish op snelheid

  Mark Cavendish vertelt zijn bijzondere verhaal in deze geautoriseerde biografie. Cavendish is de wielrenner met de meeste etappezeges in de Tour de France (25) en werd in 2011 door de BBC uitgeroepen tot sportman van het jaar. Alles in het leven van deze… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Thijs Zonneveld boeken
  E-book
  Thijs Zonneveld - Thomas Dekker

  Thomas Dekker (1984) heeft genoeg van de leugens. Zijn echte verhaal is nog nooit verteld. De waarheid met al zijn slechte lelijke kanten moet maar eens naar buiten. De schaamte heeft het altijd gewonnen van de last die de kroonprins van het Nederlandse… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Arnold van Calker boeken
  E-book
  Arnold van Calker - Bocht 13

  Onderweg naar Vancouver 2010. Een jaar lang hield Olympisch bobsleeër Arnold van Calker een wekelijks weblog bij op zijn website www.arnoldvancalker.nl. Deze blogs zijn in dit boek verzameld en staan volledig in het teken van de spannende weg naar Vancouver,… (E-book)

  Lees meer...
    9,95
 • Ludo van Denderen boeken
  E-book
  Ludo van Denderen - Gelukkig is er vlaai

  In de zomer van 2009 lijkt Fortuna Sittard op sterven na dood: de KNVB heeft de proflicentie van de club ingetrokken. Maar half juni besluit de rechter dat Fortuna haar licentie mag behouden. Het seizoen begint dan al bijna, maar Fortuna heeft nog slechts… (E-book)

  Lees meer...
  11,99
 • David Sharp boeken
  E-book
  David Sharp - Chris Froome

  In 2012 werd Chris Froome, als helper van Wiggins, nog tweede in de Tour de France terwijl hij misschien eigenlijk zelf had kunnen winnen. Hij was de beste klimmer. In 2013 werd Froome de eerste in Afrika geboren renner die de gele trui won. Froomes weg naar… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Frank van de Winkel boeken
  E-book
  Frank van de Winkel - Kim Clijsters

  Kim Clijsters was nummer één op de wereldranglijst, won grandslamtoernooien en werd steenrijk. Maar de tennissport is zij al lang overstegen. Zij is uitgegroeid tot een icoon van deze eeuw; Time Magazine plaatste haar al eens als zestiende op de lijst van… (E-book)

  Lees meer...
    7,99
 • Leo Verheul boeken
  E-book
  Leo Verheul - De voorzitter

  Michael van Praag, Jorien van den Herik en Harry van Raaij hebben het gezicht bepaald van het moderne Nederlandse topvoetbal. Van Praag (zoon van de roemruchtige oud-praeses Jaap) nam Ajax van Ton Harmsen over op een heel moeilijk moment. Door een zwart… (E-book)

  Lees meer...
    7,99
 • Leo Verheul boeken
  E-book
  Leo Verheul - Frank Rijkaard, de biografie

  De beelden van Frank Rijkaard die op het WK van Italië (1990) de Duitser Rudi Völler bespuugde, werden overal ter wereld uitgezonden en oogstten afkeer en verbijstering. Het was ook niets voor Rijkaard, die toen al bekendstond als een introverte en - voor… (E-book)

  Lees meer...
    7,99
 • Hans van der Klis boeken
  E-book
  Hans van der Klis - Dwars door de Tarzanbocht

  Tijdens de Grand Prix van Spanje in 2016 herschreef Max Verstappen de geschiedenis van de Nederlandse autosport. De zoon van Jos Verstappen werd de jongste racewinnaar uit de geschiedenis van de Formule 1. Sindsdien wordt hij gezien als een potentiële… (E-book)

  Lees meer...
    4,99
 • Philippe Gilbert boeken
  E-book
  Philippe Gilbert - Philippe Gilbert

  Zijn overwinningen, zijn successtory ... zijn verhaal. Het enige officiële boek exclusief bij Lannoo Hoe vaak heeft Philippe het niet herhaald terwijl hij de successen aan elkaar reeg: 'Ik geniet ervan!' Als het onsterfelijke 'carpe diem' van de Romeinse… (E-book)

  Lees meer...
  15,99
 • John Deering boeken
  E-book
  John Deering - Bradley Wiggins

  Biografie van een fenomenale Tourwinnaar. Wiggins' leven volgens de Tour 2012. Voor het eerst in honderd jaar wint een Brit de Tour de France. En wat voor een. De rossige en met bakkebaarden getooide Bradley Wiggins werd opgevoed door een alleenstaande moeder… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Tim Overdiek boeken
  E-book
  Tim Overdiek - Rik Smits

  Achterflap Rik Smits `Basketbal werd werk. De tijd nadat na het avondeten nog uren op een pleintje werden doorgebracht was definitief voorbij. Rik Smits (Eindhoven, 1966) was jarenlang ons meest succesvolle exportproduct in de Verenigde Staten: een Nederlandse… (E-book)

  Lees meer...
    4,99
 • Maarten Kolsloot, Henk Seppen boeken
  E-book
  Maarten Kolsloot, Henk Seppen - Hollandse Honkbalhelden

  De Nederlandse honkbalploeg is een van de meest succesvolle Nederlandse sportploegen van de laatste jaren. In 2011 werd het team wereldkampioen in Panama en in 2013 haalde Oranje de halve finales van de World Baseball Classic, het WK waar ook de beste profs… (E-book)

  Lees meer...
    9,95
 • Charles Rozendal boeken
  E-book
  Charles Rozendal - Ballen uit de broek

  Meer dan vijfentwintig jaar samen uitkomend in één voetbalelftal. Soms aangevuld met vers bloed. Het elftal groeide uit naar meer dan twintig spelers. Niemand die afscheid wilde nemen. Voetbal werd bijzaak. De randverschijnselen gingen hoogtij vieren. Alle… (E-book)

  Lees meer...
    7,99
 • Svetlana Bolshakova, Reinold Vallinga boeken
  E-book
  Svetlana Bolshakova, Reinold Vallinga - Svetlana

  Svetlana Bolshakova is een hink-stap-springster die in de toenmalige Sovjet-Unie werd geboren. Ze groeit op in een afkruimelend regime, met vallen en opstaan, en wordt al snel ontdekt als een getalenteerd sportster. Op een internationale atletiekmeeting leert… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Jacco Eltingh, Rene van Hattum boeken
  E-book
  Jacco Eltingh, Rene van Hattum - Een tennisbal als watermeloen

  In de catacomben van de Rod Laver-Arena kreeg ik van mijn vrouw Hellas een piepklein cadeautje. Een speen, ze was zwanger. Ik had nooit geweten dat zelfs het grijze gangenstelsel van een tennisstadion op de zevende hemel kon lijken. Elke tennisbal die ik… (E-book)

  Lees meer...
    9,95
 • Luca Caioli boeken
  E-book
  Luca Caioli - Suárez

  Zijn woedeuitbarstingen zijn legendarisch tot driemaal toe zettehij letterlijk zijn tanden in een tegenspeler , zijn schwalbes zijn fenomenaal, zijn spel is onnavolgbaar. Marco van Basten kon als trainer van Ajax niet goed overweg met de wilde, eigenzinnige… (E-book)

  Lees meer...
    7,99
 • Peter Ouwerkerk boeken
  E-book
  Peter Ouwerkerk - Ongekend

  Het bizarre levensverhaal van een wielrenner De profcarrière van Rini Wagtmans was kort maar hevig. Hij won drie Touretappes en droeg in 1971 de gele trui. Op negentienjarige leeftijd kreeg hij ongewild de leiding over het bedrijf van zijn schoonvader toen… (E-book)

  Lees meer...
    7,99
 • Juan Pablo Meneses boeken
  E-book
  Juan Pablo Meneses - Golden boys

  Wie wil er niet de nieuwe Messi worden, of de volgende Neymar? Talloze Zuid-Amerikaanse jongens die opgroeien in de Braziliaanse favelas of in Argentijnse sloppenwijken dromen ervan om profvoetballer te worden in Europa. Want krijg je een contract bij… (E-book)

  Lees meer...
    4,99
 • Chris Bowers boeken
  E-book
  Chris Bowers - Novak Djokovic

  Voor Novak Djokovic was de weg naar de top geplaveid met hindernissen, want in tegenstelling tot zijn generatiegenoten Nadal en Federer groeide de Serviër op in een land dat in staat van oorlog verkeerde. Het gezin woonde in Belgrado ten tijde van de… (E-book)

  Lees meer...
    6,99
 • Kevin De Bruyne, Raoul De Groote boeken
  E-book
  Kevin De Bruyne, Raoul De Groote - Kevin De Bruyne

  Rode Duivel Kevin De Bruyne is pas 23, maar hij heeft al een heel parcours achter de rug. Toen hij 14 was had hij het lef om zijn Gentse thuis te verlaten voor een pleeggezin in Limburg, want hij wilde absoluut bij RC Genk zijn opleiding voltooien. In januari… (E-book)

  Lees meer...
  17,99
 • Daniel Friebe boeken
  E-book
  Daniel Friebe - Eddy Merckx, een leven

  Het geweldige verhaal van een buitengewoon atleet 'Een koers heeft een winnaar nodig. Toen ik voor de wielersport koos, wilde ik dan ook winnen.' Tussen 1965 en 1978 vestigde Eddy Merckx zijn heerschappij in wielerland. Alles en iedereen die hij op zijn weg… (E-book)

  Lees meer...
  15,99
 • John Carlin boeken
  E-book
  John Carlin - Oscar Pistorius

  In 'Oscar Pistorius. Het ware verhaal'schetst journalist John Carlin de opmerkelijke sportcarrière van Pistorius, de Blade Runner, en het verloop van de geruchtmakende rechtszaak. Pistorius wordt ervan verdacht zijn vriendin, het model Reeva Steenkamp, te… (E-book)

  Lees meer...
    9,99