Boeken over sportbiografieën

 • Kees Sluys boeken
  E-book
  Kees Sluys - Mart Smeets

  Over Mart Smeets (1947) lopen de meningen uiteen; als icoon van de Nederlandse sportjournalistiek is hij even geliefd als gehaat - en dat weet hij. Tientallen jaren was hij het gezicht van de uitzendingen van Studio Sport. Al bijna 40 jaar lang trekt hij mee… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Dennis Mulkens boeken
  E-book
  Dennis Mulkens - John van Zweden

  De behangkoning John van Zweden (1962) raakt als fanatieke supporter verslaafd aan het Engelse voetbal. Met 50.000 pond redt hij het vrijwel failliete Swansea City, dat tien jaar geleden in de kelder van het betaalde voetbal verkeert. Nu speelt de club… (E-book)

  Lees meer...
  13,99
 • Rafael Nadal boeken
  E-book
  Rafael Nadal - Rafa

  De grootste tennisser van zijn generatie onthult voor het eerst wat hem een kampioen maakt. Sinds Andre Agassi is er geen tennisser geweest die de wereld zo in zijn greep houdt als Rafael Nadal. Hij is een unicum in de hedendaagse sportwereld - een ware… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Michael Rasmussen, Klaus Wivel boeken
  E-book
  Michael Rasmussen, Klaus Wivel - Gele koorts

  Zijn ritzege op de Col d’Aubisque in 2007 was een hoogtepunt, dat gevolgd werd door de diepst mogelijke afgrond toen hij zich ’s avonds in zijn hotel bijna van het leven benam: hij was uit zijn ploeg gezet en aan de schandpaal genageld voor de rest van de… (E-book)

  Lees meer...
    7,99
 • Alex Ferguson boeken
  E-book
  Alex Ferguson - Alex Ferguson

  In Mijn autobiografie vertelt voetbalicoon Sir Alex Ferguson openhartig over zijn carrière als coach van bekende voetbalclubs. Ferguson was jarenlang manager van Manchester United en won twee keer de Champions League. Hij zag Manchester United zich… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Ad van Liempt boeken
  E-book
  Ad van Liempt - DOS

  De spannendste ontknoping in de eredivisie aller tijden was zonder twijfel die van vijftig jaar geleden. In een beslissingswedstrijd in de Nijmeegse Goffert duurde het op 15 juni 1958 maar liefst 109 slopende minuten voor er een goal viel. DOS werd kampioen,… (E-book)

  Lees meer...
    6,49
 • Mike van Damme boeken
  E-book
  Mike van Damme - Amsterdam Admirals

  In 1995 was het eindelijk zo ver: American football stak de oceaan over om Europa warm te krijgen voor de sport. De National Football League (NFL) introduceerde professioneel American football en alles wat daarbij hoort. De Amsterdam Admirals en de gehele… (E-book)

  Lees meer...
    6,49
 • Arnold van Calker boeken
  E-book
  Arnold van Calker - Bocht 13

  Onderweg naar Vancouver 2010. Een jaar lang hield Olympisch bobsleeër Arnold van Calker een wekelijks weblog bij op zijn website www.arnoldvancalker.nl. Deze blogs zijn in dit boek verzameld en staan volledig in het teken van de spannende weg naar Vancouver,… (E-book)

  Lees meer...
    9,95
 • Ludo van Denderen boeken
  E-book
  Ludo van Denderen - Gelukkig is er vlaai

  In de zomer van 2009 lijkt Fortuna Sittard op sterven na dood: de KNVB heeft de proflicentie van de club ingetrokken. Maar half juni besluit de rechter dat Fortuna haar licentie mag behouden. Het seizoen begint dan al bijna, maar Fortuna heeft nog slechts… (E-book)

  Lees meer...
  11,99
 • Tim Dekkers boeken
  E-book
  Tim Dekkers - Het kan niet waar zijn

  Kristen Nygaard is voor het Nederlandse voetbal een legende. Voor de AZ-fans is hij een eeuwige held. Van 1973 tot 1982 loodste de Deen met zijn magische linkerbeen AZ67 naar de top van het Nederlandse en Europese voetbal. In 1994 raakte Nygaard in Frankrijk… (E-book)

  Lees meer...
  11,99
 • Mark Cavendish boeken
  E-book
  Mark Cavendish - Mark Cavendish

  Mark Cavendish vertelt zijn bijzondere verhaal in deze geautoriseerde biografie. Cavendish is de wielrenner met de meeste etappezeges in de Tour de France (25) en werd in 2011 door de BBC uitgeroepen tot sportman van het jaar. Alles in het leven van deze… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Frank Worrall boeken
  E-book
  Frank Worrall - Gareth Bale

  Gareth Bale. De verlegen jongen uit Wales. Hij beheerste het nieuws de afgelopen zomer. Zou hij werkelijk voor een record­bedrag verkocht worden aan De Koninklijke uit Madrid? Het leek erop dat hij het eeuwige talent zou blijven, maar na vijf onopvallende… (E-book)

  Lees meer...
  12,99
 • David Sharp boeken
  E-book
  David Sharp - Chris Froome

  In 2012 werd Chris Froome, als helper van Wiggins, nog tweede in de Tour de France terwijl hij misschien eigenlijk zelf had kunnen winnen. Hij was de beste klimmer. In 2013 werd Froome de eerste in Afrika geboren renner die de gele trui won. Froomes weg naar… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Usain Bolt boeken
  E-book
  Usain Bolt - Sneller dan het licht

  In Sneller dan het licht vertelt Usain Bolt zijn levensverhaal. Hoe hij als jochie op het tropische Jamaica ontdekte dat hij extreem snel kon rennen. Hoe hij zijn eerste wedstrijdjes liep, groeide als atleet, en uiteindelijk alles won wat los en vast zat.… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Frank van de Winkel boeken
  E-book
  Frank van de Winkel - Kim Clijsters

  Kim Clijsters was nummer één op de wereldranglijst, won grandslamtoernooien en werd steenrijk. Maar de tennissport is zij al lang overstegen. Zij is uitgegroeid tot een icoon van deze eeuw; Time Magazine plaatste haar al eens als zestiende op de lijst van… (E-book)

  Lees meer...
    7,99
 • Leo Verheul boeken
  E-book
  Leo Verheul - De voorzitter

  Michael van Praag, Jorien van den Herik en Harry van Raaij hebben het gezicht bepaald van het moderne Nederlandse topvoetbal. Van Praag (zoon van de roemruchtige oud-praeses Jaap) nam Ajax van Ton Harmsen over op een heel moeilijk moment. Door een zwart… (E-book)

  Lees meer...
    7,99
 • Leo Verheul boeken
  E-book
  Leo Verheul - Frank Rijkaard, de biografie

  De beelden van Frank Rijkaard die op het WK van Italië (1990) de Duitser Rudi Völler bespuugde, werden overal ter wereld uitgezonden en oogstten afkeer en verbijstering. Het was ook niets voor Rijkaard, die toen al bekendstond als een introverte en - voor… (E-book)

  Lees meer...
    7,99
 • Hans van der Klis boeken
  E-book
  Hans van der Klis - Dwars door de Tarzanbocht

  Tijdens de Grand Prix van Spanje in 2016 herschreef Max Verstappen de geschiedenis van de Nederlandse autosport. De zoon van Jos Verstappen werd de jongste racewinnaar uit de geschiedenis van de Formule 1. Sindsdien wordt hij gezien als een potentiële… (E-book)

  Lees meer...
    4,99
 • Philippe Gilbert boeken
  E-book
  Philippe Gilbert - Philippe Gilbert

  Zijn overwinningen, zijn successtory ... zijn verhaal. Het enige officiële boek exclusief bij Lannoo Hoe vaak heeft Philippe het niet herhaald terwijl hij de successen aan elkaar reeg: 'Ik geniet ervan!' Als het onsterfelijke 'carpe diem' van de Romeinse… (E-book)

  Lees meer...
  15,99
 • Frank Woestenburg boeken
  E-book
  Frank Woestenburg - Churandy Martina - Ik ben blij

  Ik ben blij. Met deze drie woorden, in combinatie met zijn eeuwige lach, stal Churandy Martina tijdens de Olympische Spelen in Londen de harten van velen. Zijn bijzondere gave om met een lach over sportieve of persoonlijke teleurstellingen heen te stappen,… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • John Deering boeken
  E-book
  John Deering - Bradley Wiggins

  Biografie van een fenomenale Tourwinnaar. Wiggins' leven volgens de Tour 2012. Voor het eerst in honderd jaar wint een Brit de Tour de France. En wat voor een. De rossige en met bakkebaarden getooide Bradley Wiggins werd opgevoed door een alleenstaande moeder… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Maarten Meijer boeken
  E-book
  Maarten Meijer - Dick Advocaat (Herziene uitgave)

  Dé biografie van topcoach Dick Advocaat. De kracht van succes. Wie `Dick Advocaat zegt, zegt `voetbal . Na het verschijnen van zijn succesvolle biografie in 2009 heeft Advocaat nog enkele zeer interessante hoofdstukken aan zijn carrière toegevoegd, vandaar… (E-book)

  Lees meer...
  12,99
 • John Deering boeken
  E-book
  John Deering - Bradley Wiggins. Dorst naar succes

  Biografie van een fenomenale Tourwinnaar Voor het eerst in honderd jaar wint een Brit de Tour de France. En wat voor een. De rossige en met bakkebaarden getooide Bradley Wiggins werd opgevoed door een alleenstaande moeder en verloor zijn vader aan de drank.… (E-book)

  Lees meer...
  14,99
 • Martin Bons boeken
  E-book
  Martin Bons - De kunst van het dalen

  Op 14 juni 2008 staat Martin Bons op de top van de Col de la Croix-de-Fer. De koninginnenrit in de Dauphiné Libéré zal passeren. Nadat hij de kopgroep als eerste door ziet komen, hoort hij dat de favorieten op tien minuten zullen volgen. Hij stapt op zijn… (E-book)

  Lees meer...
    7,99
 • Bradley Wiggins, William Fotheringham boeken
  E-book
  Bradley Wiggins, William Fotheringham - Bradley Wiggins - Mijn tijd

  Wiggo, het wielerwonder van 2012, de filosoof van het peleton Op 22 juli 2012 werd Bradley Wiggins de eerste Britse winnaar van de Tour de France. 'Wiggo' was op slag een nationale held. Tien dagen later, toen hij zijn gele trui inmiddels had verruild voor het… (E-book)

  Lees meer...
  15,99