Boeken over sportbiografieën

 • Andrew Jennings boeken
  Andrew Jennings - FIFA Imperium

  ‘Van de verderfelijke mores in de wereld van het grote voetbalgeld weten we dankzij Jennings heel wat meer – hulde.’ – de Volkskrant ‘Onthullend kijkje achter de schermen.’ – Friesch Dagblad (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Pierre Van Vliet boeken
  15,00
 • Mark van den Heuvel boeken
  Mark van den Heuvel - Johnny Rep

  Drie Europa Cups met het gouden Ajax, een wereldbeker, twee WK-finales met Oranje en veelbewogen buitenlandse avonturen in Valencia, Bastia en Saint-Etienne. Ter ere van zijn 65ste verjaardag kijkt Johnny Rep terug op een rumoerig (voetbal)leven. Het resultaat… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Ben Johnson boeken
  Ben Johnson - De Outsider

  Ben Johnson was eind jaren tachtig de snelste man van de wereld. Zijn faam bereikte een hoogtepunt op het moment dat hij de gouden plak won op de 100 meter sprint in 1988. Maar even later was kwam er een abrupt eind aan zijn heldenstatus, toen hij de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Jamie Vardy boeken
  Jamie Vardy - Jamie Vardy

  Jamie Vardy (1987), de anonieme fabrieksarbeider die uitgroeide tot nationale voetbalheld, was een wonderbaarlijk seizoen lang de hoofdrolspeler in één van de meest ontroerende teamprestaties in de geschiedenis van de sport: het kampioenschap van Leicester… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Leo Oldenburger boeken
  14,99
 • Dirk Kuyt, Jaap de Groot boeken
  Dirk Kuyt, Jaap de Groot - KUYT

  Precies een jaar nadat Feyenoord de landstitel behaalde, verschijnt op 14 mei Dirk Kuyt, het persoonlijke verhaal van Dirk Kuyt over de lange weg naar succes. De vorig jaar met topvoetbal gestopte aanvaller gaat uitgebreid in op het proces dat zoveel… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Koen Weijland boeken
  17,50
 • Pieter Winsemius boeken
  12,50
 • Enzo Ferrari boeken
  E-book
  Enzo Ferrari - Mijn leven

  ‘De geschiedenis van de autosport - een geschiedenis die ik meer dan zestig jaar lang vanaf de eerste rij heb mogen volgen. Sterker nog, je zou kunnen zeggen dat ik een van de mensen was die deze geschiedenis moesten schrijven, gedreven door een… (E-book)

  Lees meer...
  11,99
 • Johan Cruijff boeken
  E-book
  Johan Cruijff - Johan Cruijff – Mijn verhaal

  Voetbalkunstenaar Johan Cruijff is een icoon. Hij was misschien wel de beste speler aller tijden. De invloed van zijn speelstijl en voetbalfilosofie was en is groot. Hij is een held, een voorbeeld, een leermeester. Zowel voor- als tegenstanders luisterden… (E-book)

  Lees meer...
    8,99
 • Iwan Tol boeken
  E-book
  Iwan Tol - Hans Kraay jr.

  Smakelijk portret van een kleurrijke voetballer Hij was een voetballer van het gemeenste soort, verzoop zijn trainer, ontvoerde zijn voorzitter en veroverde een Engelse serveerster, met wie hij een week later trouwde. Groots was de carrière van Hans Kraay jr.… (E-book)

  Lees meer...
  10,99
 • Iris Koppe boeken
  E-book
  Iris Koppe - Daphne Koster

  Daphne Koster is een icoon in het vrouwenvoetbal. Ze begon haar carrière op 6-jarige leeftijd bij het jongensteam van SVA in Assendelft en groeide uit tot een van de beste speelsters van Nederland. Sinds zij als aanvoerster in 2009 met het Nederlands… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Marloes Coenen boeken
  E-book
  Marloes Coenen - Kracht

  Het rauwe en eerlijke verhaal van Marloes Coenen, drievoudig wereldkampioen Mixed Martial Arts. Marloes Coenen is de eerste vrouwelijke wereldkampioen Mixed Martial Arts. Dankzij een ijzersterke discipline wist ze de absolute top te bereiken in een door mannen… (E-book)

  Lees meer...
  13,99
 • Guillem Balagué boeken
  E-book
  Guillem Balagué - Cristiano Ronaldo

  De meest uitgebreide biografie over het leven van topvoetballer Cristiano Ronaldo van bestsellerauteur Guillem Balagué behoeft weinig introductie. De meest succesvolle en bekende voetballer ter wereld maakte ruim 480 doelpunten in zijn carrière en verbrak… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Andre Agassi boeken
  E-book
  Andre Agassi - Open

  In deze biografie onthult Andre Agassi enkele onthutsende feiten over zijn leven. Hij vertelt over hoe hij aan de top kwam, over de relatie met zijn vader, maar ook bijvoorbeeld over zijn verloren finale in 1990 van Roland Garos toen Agassi zich meer zorgen… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Erik Oudshoorn boeken
  E-book
  Erik Oudshoorn - Meesterknecht

  Beulswerk. Afzien. Kilometers aan een stuk stoempend aan de kop van een lang, kleurig lint renners. ´De kloten eraf draaien´, noemt Gert Jakobs het zelf. Hij heeft zijn talenten verloren in het opknappen van het vuile werk voor grote namen als Hennie Kuiper,… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Kees Jansma boeken
  E-book
  Kees Jansma - Kees

  Generaties sportliefhebbers groeiden op met Kees Jansma die al sinds 1966 verkeert rond de belangrijkste (inter)nationale sportvelden, eerst als verslaggever, later als tv-producent, tegenwoordiger als perschef van het Nederlands voetbalelftal. In Kees biedt… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Pieter Winsemius boeken
  E-book
  Pieter Winsemius - Toeval is logisch

  Pieter Winsemius is lid van de Wetenschappelijke Raad voor het Regeringsbeleid en hoogleraar aan Tilburg University. Voorheen was hij tweemaal minister van VROM. Hij schreef eerder onder andere Waar halen ze het vandaan? (met Miranda Hoogendoorn), Grote Mensen… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Maarten Bax boeken
  E-book
  Maarten Bax - Badr Hari

  `Dit is de énige echte geautoriseerde biografie over mij, Badr Hari. Al die andere vertellen onwaarheden, sprookjes. Het is nu tijd om mijn verhaal te vertellen en de zaken eens goed uit te leggen. Sportjournalist Maarten Bax heb ik een kijk in mijn leven… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Marcel van Roosmalen boeken
  E-book
  Marcel van Roosmalen - Theo Bos - Het is zoals het is

  Schrijver en journalist Marcel van Roosmalen stond zijn hele jeugd op de lange, overdekte staantribune van stadion Nieuw Monnikenhuize in Arnhem. Eerst ging hij aan de hand van zijn vader, daarna met zijn broer en later met vrienden. Op 31 augustus 1983 zag… (E-book)

  Lees meer...
  11,99
 • Kees Sluys boeken
  E-book
  Kees Sluys - Mart Smeets

  Over Mart Smeets (1947) lopen de meningen uiteen; als icoon van de Nederlandse sportjournalistiek is hij even geliefd als gehaat - en dat weet hij. Tientallen jaren was hij het gezicht van de uitzendingen van Studio Sport. Al bijna 40 jaar lang trekt hij mee… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Dennis Mulkens boeken
  E-book
  Dennis Mulkens - John van Zweden

  De behangkoning John van Zweden (1962) raakt als fanatieke supporter verslaafd aan het Engelse voetbal. Met 50.000 pond redt hij het vrijwel failliete Swansea City, dat tien jaar geleden in de kelder van het betaalde voetbal verkeert. Nu speelt de club… (E-book)

  Lees meer...
  13,99
 • Rafael Nadal boeken
  E-book
  Rafael Nadal - Rafa

  De grootste tennisser van zijn generatie onthult voor het eerst wat hem een kampioen maakt. Sinds Andre Agassi is er geen tennisser geweest die de wereld zo in zijn greep houdt als Rafael Nadal. Hij is een unicum in de hedendaagse sportwereld - een ware… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Michael Rasmussen, Klaus Wivel boeken
  E-book
  Michael Rasmussen, Klaus Wivel - Gele koorts

  Zijn ritzege op de Col d’Aubisque in 2007 was een hoogtepunt, dat gevolgd werd door de diepst mogelijke afgrond toen hij zich ’s avonds in zijn hotel bijna van het leven benam: hij was uit zijn ploeg gezet en aan de schandpaal genageld voor de rest van de… (E-book)

  Lees meer...
    7,99