Boeken over sportbiografieën

 • Leo Oldenburger boeken
  E-book
  Leo Oldenburger - Keepers zijn gek

  Leo Oldenburger gaat op zoek naar het antwoord op de vraag of keepers echt gek zijn. Het vooroordeel blijkt hardnekkig: keepers zijn gek, zonderling of op zijn minst anders. Leo Oldenburger duikt in de voetbalhistorie om dit vooroordeel voorgoed te ontkrachten… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Jimmy Burns boeken
  E-book
  Jimmy Burns - Cristiano en Leo

  Het essentiële boek als je dé voetballers van deze generatie wilt begrijpen Voetbal is een teamsport. Maar dit laatste decennium zien we een persoonlijke rivaliteit zoals we die niet eerder hebben gezien: Cristiano en Leo. Dit is hun definitieve verhaal: van… (E-book)

  Lees meer...
  12,99
 • Lieke Martens boeken
  Lieke Martens - Lieke

  In LIEKE deelt profvoetbalster Lieke Martens voor het eerst haar hele verhaal: van haar eerste doelpunten bij de F-pupillen in Nieuw-Bergen tot haar mooiste acties bij FC Barcelona en ontmoetingen met supersterren als Messi, Neymar en Ronaldo. In 2017 won ze… (Harde kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Pieter Winsemius boeken
  12,50
 • Luca Caioli boeken
  15,00
 • Micha Jacobs boeken
  19,99
 • Alex de Laat boeken
  E-book
  Alex de Laat - Van Gerwen.

  Michael van Gerwen wordt op 25 april 1989 geboren in het Brabantse Boxtel. Nie¬mand kan op dat moment vermoeden dat hij nog geen dertig jaar later record na record zal gaan verbreken. Mighty Mike groeit uit tot de beste darter ter wereld. Wie is Michael van… (E-book)

  Lees meer...
    7,50
 • Johan Cruijff boeken
  E-book
  Johan Cruijff - Johan Cruijff - mijn verhaal

  Voetbalkunstenaar Johan Cruijff is een icoon. Hij was misschien wel de beste speler aller tijden. De invloed van zijn speelstijl en voetbalfilosofie was en is groot. Hij is een held, een voorbeeld, een leermeester. Zowel voor- als tegenstanders luisterden… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Iwan Tol boeken
  E-book
  Iwan Tol - Hans Kraay jr.

  Smakelijk portret van een kleurrijke voetballer Hij was een voetballer van het gemeenste soort, verzoop zijn trainer, ontvoerde zijn voorzitter en veroverde een Engelse serveerster, met wie hij een week later trouwde. Groots was de carrière van Hans Kraay jr.… (E-book)

  Lees meer...
  10,99
 • Marloes Coenen boeken
  E-book
  Marloes Coenen - Kracht

  Het rauwe en eerlijke verhaal van Marloes Coenen, drievoudig wereldkampioen Mixed Martial Arts. Marloes Coenen is de eerste vrouwelijke wereldkampioen Mixed Martial Arts. Dankzij een ijzersterke discipline wist ze de absolute top te bereiken in een door mannen… (E-book)

  Lees meer...
  13,99
 • Andre Agassi boeken
  E-book
  Andre Agassi - Open

  In deze biografie onthult Andre Agassi enkele onthutsende feiten over zijn leven. Hij vertelt over hoe hij aan de top kwam, over de relatie met zijn vader, maar ook bijvoorbeeld over zijn verloren finale in 1990 van Roland Garos toen Agassi zich meer zorgen… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Erik Oudshoorn boeken
  E-book
  Erik Oudshoorn - Meesterknecht

  Beulswerk. Afzien. Kilometers aan een stuk stoempend aan de kop van een lang, kleurig lint renners. ´De kloten eraf draaien´, noemt Gert Jakobs het zelf. Hij heeft zijn talenten verloren in het opknappen van het vuile werk voor grote namen als Hennie Kuiper,… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Kees Jansma boeken
  E-book
  Kees Jansma - Kees

  Generaties sportliefhebbers groeiden op met Kees Jansma die al sinds 1966 verkeert rond de belangrijkste (inter)nationale sportvelden, eerst als verslaggever, later als tv-producent, tegenwoordiger als perschef van het Nederlands voetbalelftal. In Kees biedt… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Pieter Winsemius boeken
  E-book
  Pieter Winsemius - Toeval is logisch

  Pieter Winsemius is lid van de Wetenschappelijke Raad voor het Regeringsbeleid en hoogleraar aan Tilburg University. Voorheen was hij tweemaal minister van VROM. Hij schreef eerder onder andere Waar halen ze het vandaan? (met Miranda Hoogendoorn), Grote Mensen… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Maarten Bax boeken
  E-book
  Maarten Bax - Badr Hari

  ‘Dit is de énige echte geautoriseerde biografie over mij, Badr Hari. Al die andere vertellen onwaarheden, sprookjes. Het is nu tijd om mijn verhaal te vertellen en de zaken eens goed uit te leggen. Sportjournalist Maarten Bax heb ik een kijk in mijn leven… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Marcel van Roosmalen boeken
  E-book
  Marcel van Roosmalen - Het is zoals het is

  Schrijver en journalist Marcel van Roosmalen stond zijn hele jeugd op de lange, overdekte staantribune van stadion Nieuw Monnikenhuize in Arnhem. Eerst ging hij aan de hand van zijn vader, daarna met zijn broer en later met vrienden. Op 31 augustus 1983 zag… (E-book)

  Lees meer...
  11,99
 • Kees Sluys boeken
  E-book
  Kees Sluys - Mart Smeets

  Over Mart Smeets (1947) lopen de meningen uiteen; als icoon van de Nederlandse sportjournalistiek is hij even geliefd als gehaat - en dat weet hij. Tientallen jaren was hij het gezicht van de uitzendingen van Studio Sport. Al bijna 40 jaar lang trekt hij mee… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Dennis Mulkens boeken
  E-book
  Dennis Mulkens - John van Zweden

  De behangkoning John van Zweden (1962) raakt als fanatieke supporter verslaafd aan het Engelse voetbal. Met 50.000 pond redt hij het vrijwel failliete Swansea City, dat tien jaar geleden in de kelder van het betaalde voetbal verkeert. Nu speelt de club… (E-book)

  Lees meer...
  13,99
 • Michael Rasmussen, Klaus Wivel boeken
  E-book
  Michael Rasmussen, Klaus Wivel - Gele koorts

  Zijn ritzege op de Col d’Aubisque in 2007 was een hoogtepunt, dat gevolgd werd door de diepst mogelijke afgrond toen hij zich ’s avonds in zijn hotel bijna van het leven benam: hij was uit zijn ploeg gezet en aan de schandpaal genageld voor de rest van de… (E-book)

  Lees meer...
    7,99
 • Alex Ferguson boeken
  E-book
  Alex Ferguson - Alex Ferguson

  In Mijn autobiografie vertelt voetbalicoon Sir Alex Ferguson openhartig over zijn carrière als coach van bekende voetbalclubs. Ferguson was jarenlang manager van Manchester United en won twee keer de Champions League. Hij zag Manchester United zich… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Arnold van Calker boeken
  E-book
  Arnold van Calker - Bocht 13

  Onderweg naar Vancouver 2010. Een jaar lang hield Olympisch bobsleeër Arnold van Calker een wekelijks weblog bij op zijn website www.arnoldvancalker.nl. Deze blogs zijn in dit boek verzameld en staan volledig in het teken van de spannende weg naar Vancouver,… (E-book)

  Lees meer...
    9,95
 • Ludo van Denderen boeken
  E-book
  Ludo van Denderen - Gelukkig is er vlaai

  In de zomer van 2009 lijkt Fortuna Sittard op sterven na dood: de KNVB heeft de proflicentie van de club ingetrokken. Maar half juni besluit de rechter dat Fortuna haar licentie mag behouden. Het seizoen begint dan al bijna, maar Fortuna heeft nog slechts… (E-book)

  Lees meer...
  11,99
 • Frank van de Winkel boeken
  E-book
  Frank van de Winkel - Kim Clijsters

  Kim Clijsters was nummer één op de wereldranglijst, won grandslamtoernooien en werd steenrijk. Maar de tennissport is zij al lang overstegen. Zij is uitgegroeid tot een icoon van deze eeuw; Time Magazine plaatste haar al eens als zestiende op de lijst van… (E-book)

  Lees meer...
    7,99
 • Leo Verheul boeken
  E-book
  Leo Verheul - De voorzitter

  Michael van Praag, Jorien van den Herik en Harry van Raaij hebben het gezicht bepaald van het moderne Nederlandse topvoetbal. Van Praag (zoon van de roemruchtige oud-praeses Jaap) nam Ajax van Ton Harmsen over op een heel moeilijk moment. Door een zwart… (E-book)

  Lees meer...
    7,99
 • Leo Verheul boeken
  E-book
  Leo Verheul - Frank Rijkaard, de biografie

  De beelden van Frank Rijkaard die op het WK van Italië (1990) de Duitser Rudi Völler bespuugde, werden overal ter wereld uitgezonden en oogstten afkeer en verbijstering. Het was ook niets voor Rijkaard, die toen al bekendstond als een introverte en - voor… (E-book)

  Lees meer...
    7,99