Boeken over sportbiografieën

 • Mayke Wijnen boeken
  Mayke Wijnen - Cor Pot

  “Ik heb gewoon heel veel geluk gehad dat ik Dick toevallig tegenkwam op Schiphol. Hij is de gouden draad in mijn leven.” Cor Pot is al jarenlang de vaste assistent van Dick Advocaat. Samen vierden ze successen bij Zenit Sint-Petersburg en recent waren ze… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Jimmy Burns boeken
  20,00
 • Richard Witschge, Mike van Damme boeken
  20,00
 • Alex de Laat boeken
  E-book
  Alex de Laat - Van Gerwen.

  Michael van Gerwen wordt op 25 april 1989 geboren in het Brabantse Boxtel. Nie¬mand kan op dat moment vermoeden dat hij nog geen dertig jaar later record na record zal gaan verbreken. Mighty Mike groeit uit tot de beste darter ter wereld. Wie is Michael van… (E-book)

  Lees meer...
    7,50
 • Enzo Ferrari boeken
  E-book
  Enzo Ferrari - Mijn leven

  ‘De geschiedenis van de autosport - een geschiedenis die ik meer dan zestig jaar lang vanaf de eerste rij heb mogen volgen. Sterker nog, je zou kunnen zeggen dat ik een van de mensen was die deze geschiedenis moesten schrijven, gedreven door een… (E-book)

  Lees meer...
  11,99
 • Johan Cruijff boeken
  E-book
  Johan Cruijff - Johan Cruijff - mijn verhaal

  Voetbalkunstenaar Johan Cruijff is een icoon. Hij was misschien wel de beste speler aller tijden. De invloed van zijn speelstijl en voetbalfilosofie was en is groot. Hij is een held, een voorbeeld, een leermeester. Zowel voor- als tegenstanders luisterden… (E-book)

  Lees meer...
    8,99
 • Iwan Tol boeken
  E-book
  Iwan Tol - Hans Kraay jr.

  Smakelijk portret van een kleurrijke voetballer Hij was een voetballer van het gemeenste soort, verzoop zijn trainer, ontvoerde zijn voorzitter en veroverde een Engelse serveerster, met wie hij een week later trouwde. Groots was de carrière van Hans Kraay jr.… (E-book)

  Lees meer...
  10,99
 • Marloes Coenen boeken
  E-book
  Marloes Coenen - Kracht

  Het rauwe en eerlijke verhaal van Marloes Coenen, drievoudig wereldkampioen Mixed Martial Arts. Marloes Coenen is de eerste vrouwelijke wereldkampioen Mixed Martial Arts. Dankzij een ijzersterke discipline wist ze de absolute top te bereiken in een door mannen… (E-book)

  Lees meer...
  13,99
 • Guillem Balagué boeken
  E-book
  Guillem Balagué - Cristiano Ronaldo

  De meest uitgebreide biografie over het leven van topvoetballer Cristiano Ronaldo van bestsellerauteur Guillem Balagué behoeft weinig introductie. De meest succesvolle en bekende voetballer ter wereld maakte ruim 480 doelpunten in zijn carrière en verbrak… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Andre Agassi boeken
  E-book
  Andre Agassi - Open

  In deze biografie onthult Andre Agassi enkele onthutsende feiten over zijn leven. Hij vertelt over hoe hij aan de top kwam, over de relatie met zijn vader, maar ook bijvoorbeeld over zijn verloren finale in 1990 van Roland Garos toen Agassi zich meer zorgen… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Leon Verdonschot boeken
  E-book
  Leon Verdonschot - Rico

  Schrijver Leon Verdonschot volgde de wereldkampioen kickboksen een jaar lang intensief. Tijdens trainingen, in voorbereiding naar wedstrijden, tijdens presentaties en workshops, thuis en in zijn vrije tijd. Hij sprak vele (jeugd)vrienden, familieleden,… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Erik Oudshoorn boeken
  E-book
  Erik Oudshoorn - Meesterknecht

  Beulswerk. Afzien. Kilometers aan een stuk stoempend aan de kop van een lang, kleurig lint renners. ´De kloten eraf draaien´, noemt Gert Jakobs het zelf. Hij heeft zijn talenten verloren in het opknappen van het vuile werk voor grote namen als Hennie Kuiper,… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Kees Jansma boeken
  E-book
  Kees Jansma - Kees

  Generaties sportliefhebbers groeiden op met Kees Jansma die al sinds 1966 verkeert rond de belangrijkste (inter)nationale sportvelden, eerst als verslaggever, later als tv-producent, tegenwoordiger als perschef van het Nederlands voetbalelftal. In Kees biedt… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Pieter Winsemius boeken
  E-book
  Pieter Winsemius - Toeval is logisch

  Pieter Winsemius is lid van de Wetenschappelijke Raad voor het Regeringsbeleid en hoogleraar aan Tilburg University. Voorheen was hij tweemaal minister van VROM. Hij schreef eerder onder andere Waar halen ze het vandaan? (met Miranda Hoogendoorn), Grote Mensen… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Maarten Bax boeken
  E-book
  Maarten Bax - Badr Hari

  `Dit is de énige echte geautoriseerde biografie over mij, Badr Hari. Al die andere vertellen onwaarheden, sprookjes. Het is nu tijd om mijn verhaal te vertellen en de zaken eens goed uit te leggen. Sportjournalist Maarten Bax heb ik een kijk in mijn leven… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Marcel van Roosmalen boeken
  E-book
  Marcel van Roosmalen - Het is zoals het is

  Schrijver en journalist Marcel van Roosmalen stond zijn hele jeugd op de lange, overdekte staantribune van stadion Nieuw Monnikenhuize in Arnhem. Eerst ging hij aan de hand van zijn vader, daarna met zijn broer en later met vrienden. Op 31 augustus 1983 zag… (E-book)

  Lees meer...
  11,99
 • Kees Sluys boeken
  E-book
  Kees Sluys - Mart Smeets

  Over Mart Smeets (1947) lopen de meningen uiteen; als icoon van de Nederlandse sportjournalistiek is hij even geliefd als gehaat - en dat weet hij. Tientallen jaren was hij het gezicht van de uitzendingen van Studio Sport. Al bijna 40 jaar lang trekt hij mee… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Dennis Mulkens boeken
  E-book
  Dennis Mulkens - John van Zweden

  De behangkoning John van Zweden (1962) raakt als fanatieke supporter verslaafd aan het Engelse voetbal. Met 50.000 pond redt hij het vrijwel failliete Swansea City, dat tien jaar geleden in de kelder van het betaalde voetbal verkeert. Nu speelt de club… (E-book)

  Lees meer...
  13,99
 • Michael Rasmussen, Klaus Wivel boeken
  E-book
  Michael Rasmussen, Klaus Wivel - Gele koorts

  Zijn ritzege op de Col d’Aubisque in 2007 was een hoogtepunt, dat gevolgd werd door de diepst mogelijke afgrond toen hij zich ’s avonds in zijn hotel bijna van het leven benam: hij was uit zijn ploeg gezet en aan de schandpaal genageld voor de rest van de… (E-book)

  Lees meer...
    7,99
 • Alex Ferguson boeken
  E-book
  Alex Ferguson - Alex Ferguson

  In Mijn autobiografie vertelt voetbalicoon Sir Alex Ferguson openhartig over zijn carrière als coach van bekende voetbalclubs. Ferguson was jarenlang manager van Manchester United en won twee keer de Champions League. Hij zag Manchester United zich… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Edith Bosch boeken
  E-book
  Edith Bosch - Expeditie edith

  Expeditie Edith is het inspirerende levensverhaal van judoka Edith Bosch, een van de succesvolste Nederlandse sporters. Bosch won drie medailles op de Olympische Spelen, werd wereldkampioen in 2005, en vier keer Europees kampioen. Na haar judo-carrière won ze… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Frank Woestenburg boeken
  E-book
  Frank Woestenburg - Churandy Martina - ik ben blij

  Ik ben blij. Met deze drie woorden, in combinatie met zijn eeuwige lach, stal Churandy Martina tijdens de Olympische Spelen in Londen de harten van velen. Zijn bijzondere gave om met een lach over sportieve of persoonlijke teleurstellingen heen te stappen,… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Mark Cavendish boeken
  E-book
  Mark Cavendish - Mark Cavendish op snelheid

  Mark Cavendish vertelt zijn bijzondere verhaal in deze geautoriseerde biografie. Cavendish is de wielrenner met de meeste etappezeges in de Tour de France (25) en werd in 2011 door de BBC uitgeroepen tot sportman van het jaar. Alles in het leven van deze… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Thijs Zonneveld boeken
  E-book
  Thijs Zonneveld - Thomas Dekker

  Thomas Dekker (1984) heeft genoeg van de leugens. Zijn echte verhaal is nog nooit verteld. De waarheid met al zijn slechte lelijke kanten moet maar eens naar buiten. De schaamte heeft het altijd gewonnen van de last die de kroonprins van het Nederlandse… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Ad van Liempt boeken
  E-book
  Ad van Liempt - DOS

  De spannendste ontknoping in de eredivisie aller tijden was zonder twijfel die van vijftig jaar geleden. In een beslissingswedstrijd in de Nijmeegse Goffert duurde het op 15 juni 1958 maar liefst 109 slopende minuten voor er een goal viel. DOS werd kampioen,… (E-book)

  Lees meer...
    2,99