Boeken over sportbiografieën

 • Diego Maradona, Daniel Arcucci boeken
  19,99
 • Zlatan Ibrahimovic boeken
  E-book
  Zlatan Ibrahimovic - Ik, Zlatan

  Ik, Zlatan is het levensverhaal van de inspirerende Zweedse voetballer Zlatan Ibrahimovic, verteld in zijn eigen woorden en opgeschreven door David Lagercrantz (bekend van Wat ons niet zal doden, het vervolg op de Millenium-serie van Stieg Larsson). Van… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • John van Ierland, Henk Baltussen boeken
  John van Ierland, Henk Baltussen - De jongens van Van Katwijk

  Biografie over Jan, Piet en Fons van Katwijk De jongens van Van Katwijk Jan, Piet en Fons uit Oploo De wielerbroers Jan, Piet en Fons van Katwijk zijn afkomstig uit het Oost-Brabantse dorp Oploo en bekend in de wijde omgeving. Opgeteld kregen de drie tijdens… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • M. Knippen boeken
  M. Knippen - Lornah Kiplagat - Het meisje van de nacht

  Lornah Kiplagat is niet alleen hardloopster, maar ook een loopster met een hart. Ze laat zien dat topsport en sociale bewogenheid in elkaar kunnen overlopen. Door sport en educatie probeert Kiplagat kansarme jonge vrouwen in Kenia een kansrijke toekomst te… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Johny Vansevenant boeken
  35,95
 • Ad van Liempt boeken
  17,90
 • Tonny Strouken, Jan Maes boeken
  19,95
 • Luca Caioli, Collot Cyril boeken
  E-book
  Luca Caioli, Collot Cyril - Pogba

  Paul Pogba praat niet in mysteries, laat niets aan onduidelijkheid over. Het is mijn ambitie om uit te groeien tot een legende. Om de beste middenvelder ooit te worden. Hij is met zijn transfer naar Manchester United à 100 miljoen euro op dat moment alvast de… (E-book)

  Lees meer...
  11,99
 • Stefan Pettersson, Mike van Damme boeken
  E-book
  Stefan Pettersson, Mike van Damme - Pettersson

  Club-icoon Stefan Pettersson, van 1988 tot 1994 de spits van Ajax, kijkt voor het eerst terug op zijn imposante carrière, in de autobiografie ‘Pettersson’. Stefan Pettersson was in 1988 amper een paar maanden in Amsterdam of de donkerste dagen van Ajax… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Iris Koppe boeken
  E-book
  Iris Koppe - Daphne Koster

  Daphne Koster is een icoon in het vrouwenvoetbal. Ze begon haar carrière op 6-jarige leeftijd bij het jongensteam van SVA in Assendelft en groeide uit tot een van de beste speelsters van Nederland. Sinds zij als aanvoerster in 2009 met het Nederlands… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Guillem Balagué boeken
  E-book
  Guillem Balagué - Cristiano Ronaldo

  De meest uitgebreide biografie over het leven van topvoetballer Cristiano Ronaldo van bestsellerauteur Guillem Balagué behoeft weinig introductie. De meest succesvolle en bekende voetballer ter wereld maakte ruim 480 doelpunten in zijn carrière en verbrak… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Pieter Winsemius boeken
  12,50
 • Andrew Jennings boeken
  Andrew Jennings - FIFA Imperium

  ‘Van de verderfelijke mores in de wereld van het grote voetbalgeld weten we dankzij Jennings heel wat meer – hulde.’ – de Volkskrant ‘Onthullend kijkje achter de schermen.’ – Friesch Dagblad (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Filemon Wesselink boeken
  Filemon Wesselink - De Ronde van Boogerd

  Michael Boogerd, een van meest succesvolle wielrenners van zijn generatie, biechtte in 2013 op tien jaar lang doping te hebben gebruikt. In plaats van de sport definitief de rug toe te keren begon hij een nieuw wielerleven als ploegleider van het jonge… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Enzo Ferrari boeken
  E-book
  Enzo Ferrari - Mijn leven

  ‘De geschiedenis van de autosport - een geschiedenis die ik meer dan zestig jaar lang vanaf de eerste rij heb mogen volgen. Sterker nog, je zou kunnen zeggen dat ik een van de mensen was die deze geschiedenis moesten schrijven, gedreven door een… (E-book)

  Lees meer...
  11,99
 • Andre Agassi boeken
  E-book
  Andre Agassi - Open

  In deze biografie onthult Andre Agassi enkele onthutsende feiten over zijn leven. Hij vertelt over hoe hij aan de top kwam, over de relatie met zijn vader, maar ook bijvoorbeeld over zijn verloren finale in 1990 van Roland Garos toen Agassi zich meer zorgen… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Marloes Coenen boeken
  E-book
  Marloes Coenen - Kracht

  Het rauwe en eerlijke verhaal van Marloes Coenen, drievoudig wereldkampioen Mixed Martial Arts. Marloes Coenen is de eerste vrouwelijke wereldkampioen Mixed Martial Arts. Dankzij een ijzersterke discipline wist ze de absolute top te bereiken in een door mannen… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Johan Cruijff boeken
  E-book
  Johan Cruijff - Johan Cruijff – Mijn verhaal

  Voetbalkunstenaar Johan Cruijff is een icoon. Hij was misschien wel de beste speler aller tijden. De invloed van zijn speelstijl en voetbalfilosofie was en is groot. Hij is een held, een voorbeeld, een leermeester. Zowel voor- als tegenstanders luisterden… (E-book)

  Lees meer...
    8,99
 • Iwan Tol boeken
  E-book
  Iwan Tol - Hans Kraay jr.

  Smakelijk portret van een kleurrijke voetballer Hij was een voetballer van het gemeenste soort, verzoop zijn trainer, ontvoerde zijn voorzitter en veroverde een Engelse serveerster, met wie hij een week later trouwde. Groots was de carrière van Hans Kraay jr.… (E-book)

  Lees meer...
  10,99
 • Martí Perarnau boeken
  E-book
  Martí Perarnau - Pep Guardiola

  Pep Guardiola: De evolutie van een voetbaltrainer gaat door waar Herr Pep van de dezelfde auteur ophoudt en neemt de lezer mee op een reis door drie seizoenen vol actie waarin Bayern binnenlandse records wegvaagde en toch moeite had om eenzelfde dominantie in… (E-book)

  Lees meer...
    8,99
 • Elmar Neveling, Roger Repplinger, Saban Uzun, Matthias Greulich boeken
  E-book
  Elmar Neveling, Roger Repplinger, Saban Uzun, Matthias Greulich - Jürgen Klopp

  In 2008 speelde Borussia Dortmund een marginale rol in de Bundesliga. Geen passie, geen resultaten, geen geld. Drie jaar later was Dortmund landskampioen en speelde betoverend voetbal. Weer een seizoen later overtroffen de Westfalen zichzelf door voor het… (E-book)

  Lees meer...
  12,99
 • Erik Oudshoorn boeken
  E-book
  Erik Oudshoorn - Meesterknecht

  Beulswerk. Afzien. Kilometers aan een stuk stoempend aan de kop van een lang, kleurig lint renners. ´De kloten eraf draaien´, noemt Gert Jakobs het zelf. Hij heeft zijn talenten verloren in het opknappen van het vuile werk voor grote namen als Hennie Kuiper,… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Kees Jansma boeken
  E-book
  Kees Jansma - Kees

  Generaties sportliefhebbers groeiden op met Kees Jansma die al sinds 1966 verkeert rond de belangrijkste (inter)nationale sportvelden, eerst als verslaggever, later als tv-producent, tegenwoordiger als perschef van het Nederlands voetbalelftal. In Kees biedt… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Pieter Winsemius boeken
  E-book
  Pieter Winsemius - Toeval is logisch

  Pieter Winsemius is lid van de Wetenschappelijke Raad voor het Regeringsbeleid en hoogleraar aan Tilburg University. Voorheen was hij tweemaal minister van VROM. Hij schreef eerder onder andere Waar halen ze het vandaan? (met Miranda Hoogendoorn), Grote Mensen… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Maarten Bax boeken
  E-book
  Maarten Bax - Badr Hari

  `Dit is de énige echte geautoriseerde biografie over mij, Badr Hari. Al die andere vertellen onwaarheden, sprookjes. Het is nu tijd om mijn verhaal te vertellen en de zaken eens goed uit te leggen. Sportjournalist Maarten Bax heb ik een kijk in mijn leven… (E-book)

  Lees meer...
    9,99