Boeken over sportbiografieën

 • Guillem Balagué boeken
  Guillem Balagué - Pep Guardiola, Van straatvoetbal tot succesvol coach

  Biografie van succescoach Pep Guardiola. In deze biografie laat auteur Guillem Balagué zien hoe Guardiola in en buiten de dug-out zo succesvol werd, en hoe je door mooi te spelen ook kunt winnen. De Nederlandse invloed op Guardiola van Cruijff, van Van Gaal,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Thijs Zonneveld boeken
  Thijs Zonneveld - Thomas Dekker

  Thomas Dekker (1984) heeft genoeg van de leugens. Zijn echte verhaal is nog nooit verteld. De waarheid met al zijn slechte lelijke kanten moet maar eens naar buiten. De schaamte heeft het altijd gewonnen van de last die de kroonprins van het Nederlandse… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Léon de Kort boeken
  Léon de Kort - Tom Dumoulin, argeloos als een vlinder (Biografietsje)

  Misschien moeten we hem de kopman van een nieuwe Gouden Generatie noemen. Of is dat te veel eer? Overdrijf maar liever niet bij Tom Dumoulin. Hoewel deze Limburgse twintiger als profwielrenner momenteel op topsnelheid de wereld verovert met de ene na de andere… (Harde kaft)

  Lees meer...
    4,95
 • Thijs Slegers boeken
  Thijs Slegers - Geen genade - midprice

  Ondanks een door trauma's gedomineerde jeugd in een Arnhemse volkswijk kon Andy van der Meijde (1979) bij Ajax uitgroeien tot de beste rechtsbuiten van zijn generatie. Met het bereiken van de Europese elite bij Internazionale in Milaan begon tevens zijn reis… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Guus van Holland boeken
  Guus van Holland - Thuis bij Muhammad Ali

  Indringende ontmoetingen tussen een Nederlandse fotograaf en 's werelds beste bokserFotograaf Guus Dubbelman drong door tot de privésfeer van de beste bokser aller tijden Muhammad Ali, die in 2016 op 74-jarige leeftijd overleed. Al vóór hun eerste… (Harde kaft)

  Lees meer...
  25,00
 • Rafael Nadal, John Carlin boeken
  Rafael Nadal, John Carlin - Rafa

  De grootste tennisser van zijn generatie onthult voor het eerst wat hem een kampioen maakt Sinds Andre Agassi is er geen tennisser geweest die de wereld zo in zijn greep houdt als Rafael Nadal. Hij is een unicum in de hedendaagse sportwereld een ware sportman… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Alex Ferguson boeken
  Alex Ferguson - Alex Ferguson

  In Mijn autobiografie vertelt voetbalicoon Sir Alex Ferguson openhartig over zijn carrière als coach van bekende voetbalclubs. Ferguson was jarenlang manager van Manchester United en won twee keer de Champions League. Hij zag Manchester United zich… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Foppe de Haan, Tjeu Seeverens, Harry Walstra boeken
  Foppe de Haan, Tjeu Seeverens, Harry Walstra - FOPPE

  In Foppe's Gouden Doel doet Foppe de Haan in de vorm van een persoonlijk dagboek uitgebreid verslag van zijn roots, (voetbal)leven en successen als trainer. Met Heerenveen én Jong Oranje. Prestaties die hem tot één van de meest besproken en geliefde… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,50
 • Guillem Balagué boeken
  Guillem Balagué - Messi

  Lionel Messi is de beste voetballer ter wereld. Hij won al vijf gouden ballen. In 2004 maakte de Argentijn zijn debuut voor FC Barcelona en sindsdien behaalt hij overwinning op overwinning. Het kleine voetbalgenie Messi heeft al veel voetbalrecords verbroken… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Jules van der Wardt boeken
  Jules van der Wardt - Arie Haan

  Arie HaanTerug naar Finsterwolde Arie Haan, voetballer bij Ajax, die na een handgemeen met trainer Kraay sr., naar Brussel vertrekt.. Daar leert hij het 'bruisende leven' kennen. Hij speelt bij RSC Anderlecht en wint er twee keer de EC II. Haan is een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Jonathan Eig boeken
  Jonathan Eig - Ali: Een leven

  Hij was de meest gevatte, de knapste, de sterkste, de moedigste en bovenal The Greatest. Deze eerste allesomvattende biografie geeft een radicaal nieuw inzicht in de complexe man die Ali was. Meer dan 500 interviews, duizenden nieuwe (FBI) documenten en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Theo Bollerman boeken
  Theo Bollerman - Scheurleer

  Gerard Scheurleer (1886-1948) was een geniale en complexe man. Als lid van het bankiersgeslacht Scheurleer kon hij het zich permitteren zijn hart te volgen en zijn leven te wijden aan de tennissport, waarvoor hij zelfs zijn rechtenstudie veronachtzaamde. Hij… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Eddy Veerman boeken
  Eddy Veerman - Lucky Shot

  Van oorlogsdrama naar Paralympische droom"Het leger in?" Hester van de Kuilen gruwt bij de gedachte. "Ik heb je niet gebaard om jezelf overhoop te laten schieten." Maar zoon Marc moet en zal als militair op missie. Naar oorlogsgebied in Afghanistan.12 januari… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Suse van Kleef boeken
  Suse van Kleef - Tim Visser

  Beroemd in het buitenland, anoniem in eigen land. Tim Visser is de beste Nederlandse rugbyer ooit, maar speelt voor Schotland. Het verhaal van een jongen met een enorm talent die kiest voor het avontuur en via een kostschool in Engeland de stap maakt naar het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Lance Armstrong boeken
  Lance Armstrong - Elke seconde telt

  Elke seconde telt is het vervolg op de megabestseller Door de pijngrens, waarin Lance Armstrong zijn strijd tegen kanker en zijn grootse sportprestaties beschrijft.Sinds Door de pijngrens is er heel wat gebeurd in het leven van Lance Armstrong: een nieuwe… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,99
 • Luca Caioli boeken
  15,00
 • Jules van der Wardt boeken
  19,95
 • Michael Rasmussen, Klaus Wivel boeken
  Michael Rasmussen, Klaus Wivel - Gele koorts

  Zijn ritzege op de Col d'Aubisque in 2007 was een hoogtepunt, dat gevolgd werd door de diepst mogelijke afgrond toen hij zich 's avonds in zijn hotel bijna van het leven benam: hij was uit zijn ploeg gezet en aan de schandpaal genageld voor de rest van de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Michel van Egmond boeken
  E-book
  Michel van Egmond - Kieft

  Bijna twintig jaar lang droeg voetballer Wim Kieft een groot geheim met zich mee. Dat is nu voorbij. Aan Michel van Egmond, auteur van de mega-bestseller GIJP, vertelde hij zijn onwaarschijnlijke verhaal. KIEFT is het verslag van een bittere strijd tegen zijn… (E-book)

  Lees meer...
  13,99
 • Mariska Tjoelker boeken
  19,90
 • Antje Veld boeken
  19,99
 • Bert Nederlof boeken
  Bert Nederlof - Don Leo

  Leo Beenhakker zette dit jaar na 50 een punt achter zijn loopbaan in ‘de poel van jolijt die profvoetbal heet’. In Don Leo – Het werd stil aan de overkant geeft de trainer een nabeschouwing. De biografie is geschreven met sportjournalist Bert NederlofLeo… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,00
 • Lars Steen Pedersen, Bjarne Riis boeken
  19,95
 • Alex de Laat boeken
  E-book
  Alex de Laat - Michael van Gerwen. Het verhaal van de beste darter ooit

  Michael van Gerwen wordt op 25 april 1989 geboren in het Brabantse Boxtel. Nie¬mand kan op dat moment vermoeden dat hij nog geen dertig jaar later record na record zal gaan verbreken. Mighty Mike groeit uit tot de beste darter ter wereld. Wie is Michael van… (E-book)

  Lees meer...
    7,50
 • Leon Verdonschot boeken
  E-book
  Leon Verdonschot - Rico

  Schrijver Leon Verdonschot volgde de wereldkampioen kickboksen een jaar lang intensief. Tijdens trainingen, in voorbereiding naar wedstrijden, tijdens presentaties en workshops, thuis en in zijn vrije tijd. Hij sprak vele (jeugd)vrienden, familieleden,… (E-book)

  Lees meer...
    9,99