Boeken over sportbiografieën

 • Gerard Braspenning boeken
  Gerard Braspenning - Björn

  Bij het Europees kampioenschap in 2016 is het 'team Kuipers' het enige Nederlandse team dat afreist naar Frankrijk. Die eer heeft toparbiter Kuipers de danken aan zijn onberispelijke staat van dienst en zijn krachtige optreden op de nationale en internationale… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,90
 • Léon de Kort boeken
  Léon de Kort - Tom Dumoulin, argeloos als een vlinder (Biografietsje)

  Misschien moeten we hem de kopman van een nieuwe Gouden Generatie noemen. Of is dat te veel eer? Overdrijf maar liever niet bij Tom Dumoulin. Hoewel deze Limburgse twintiger als profwielrenner momenteel op topsnelheid de wereld verovert met de ene na de andere… (Harde kaft)

  Lees meer...
    4,95
 • Menno de Galan boeken
  Menno de Galan - Vechter

  Thom Harinck was nog maar een puber toen hij op straat belandde. Hij moest zich zien te redden in de stadsjungle van Amsterdam en werd dan ook een straatvechter pur sang. Een nieuwe thuishaven vond hij in de vechtsport. Harinck geldt als een van de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,90
 • Robèrt Misset boeken
  Robèrt Misset - Federer vs Nadal

  In de historische finale van de Australian Open 2017 versloeg de 35-jarige Roger Federer zijn aartsrivaal Rafael Nadal voor het eerst in tien jaar in de eindstrijd van een grandslamtoernooi. Federer veroverde in 2017 vervolgens zijn achtste Wimbledontitel,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Bert Nederlof boeken
  Bert Nederlof - Keje Molenaar - Meesterlijk

  Keje Molenaar (29 september 1958) is een van de weinige voetballers die furore maakte bij Ajax én Feyenoord. Bovendien haalde de geboren en getogen Volendammer het Nederlands elftal. Hij was een snelle, technisch begaafde rechtervleugelverdediger met een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Koen Weijland boeken
  Koen Weijland - Koen Weijland - Strijder

  Strijder – Leven als een professioneel E-Sporter Strijder is het verhaal van Koen Weijland, Nederlands bekendste professioneel FIFA E-sporter, die officieel E-Sporter voor Ajax is. In zijn boek beschrijft Koen de weg naar de top en geeft hij tips hoe ook jij… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Bert Nederlof boeken
  Bert Nederlof - Ronald Koeman

  Het zou een droom zijn die uitkomt voor de geboren Zaandammer die opgroeide in Groningen. Trainer van Barcelona. Ronald Koeman kende een prachtige loopbaan als speler. De zeldzaam productieve verdediger (193 officiële goals!) maakte furore bij Ajax, PSV,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Wim Degrave boeken
  Wim Degrave - Ernst Happel

  Ernst Happel is 25 jaar na zijn dood nog steeds een van de meest legendarische figuren uit het Europese voetbal. De Oostenrijkse succescoach won in 1968 met ADO Den Haag zijn eerste trofee als trainer, verzamelde daarna titels, Europa- en Wereldcups met… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Rafael Nadal, John Carlin boeken
  Rafael Nadal, John Carlin - Rafa

  De grootste tennisser van zijn generatie onthult voor het eerst wat hem een kampioen maakt Sinds Andre Agassi is er geen tennisser geweest die de wereld zo in zijn greep houdt als Rafael Nadal. Hij is een unicum in de hedendaagse sportwereld een ware sportman… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Guillem Balagué boeken
  Guillem Balagué - Messi

  Lionel Messi is de beste voetballer ter wereld. Hij won al vijf gouden ballen. In 2004 maakte de Argentijn zijn debuut voor FC Barcelona en sindsdien behaalt hij overwinning op overwinning. Het kleine voetbalgenie Messi heeft al veel voetbalrecords verbroken… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Guillem Balagué boeken
  Guillem Balagué - Cristiano Ronaldo

  De meest uitgebreide biografie over het leven van topvoetballer Cristiano Ronaldo van bestsellerauteur Guillem Balagué behoeft weinig introductie. De meest succesvolle en bekende voetballer ter wereld maakte ruim 480 doelpunten in zijn carrière en verbrak… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Tonny van der Mee boeken
  Tonny van der Mee - Simon Tahamata

  Als Simon Tahamata geen profvoetballer was geworden, had hij misschien meegedaan aan de Molukse gijzelingsacties in de jaren '70. 'Ik had één van hen kunnen zijn'. In plaats daarvan werd hij voetballer! Hij debuteerde als 20-jarige in het eerste van Ajax.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Lidewey van Noord boeken
  Lidewey van Noord - Peter Sagan

  Supertalent? Veelvraat? Rockster? Beest? Natuurwonder? Oer-allrounder? Voor Peter Sagan schieten woorden tekort. Want hoe omschrijf je een fenomeen? Hij is pas 27 en wordt nu al vergeleken met de groten der aarde als Michael Jordan, Lionel Messi en Eddy… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,00
 • Guus van Holland boeken
  Guus van Holland - Thuis bij Muhammad Ali

  Indringende ontmoetingen tussen een Nederlandse fotograaf en 's werelds beste bokserFotograaf Guus Dubbelman drong door tot de privésfeer van de beste bokser aller tijden Muhammad Ali, die in 2016 op 74-jarige leeftijd overleed. Al vóór hun eerste… (Harde kaft)

  Lees meer...
  25,00
 • Jasper Boks boeken
  Jasper Boks - Robert Maaskant

  Op een dag zou Robert Maaskant een toptrainer zijn. Coach van Ajax, Feyenoord of PSV, bondscoach en mooie, grote clubs in het buitenland? Kwestie van tijd. Hij werd niet voor niets bestempeld als De Kroonprins. Robert had een vernieuwde kijk op de ontwikkeling… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Alex Ferguson boeken
  Alex Ferguson - Alex Ferguson

  In Mijn autobiografie vertelt voetbalicoon Sir Alex Ferguson openhartig over zijn carrière als coach van bekende voetbalclubs. Ferguson was jarenlang manager van Manchester United en won twee keer de Champions League. Hij zag Manchester United zich… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Guillem Balagué boeken
  Guillem Balagué - Pep Guardiola

  Biografie van succescoach Pep Guardiola. In deze biografie laat auteur Guillem Balagué zien hoe Guardiola in en buiten de dug-out zo succesvol werd, en hoe je door mooi te spelen ook kunt winnen. De Nederlandse invloed op Guardiola van Cruijff, van Van Gaal,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Thijs Slegers boeken
  Thijs Slegers - Geen genade

  Ondanks een door trauma's gedomineerde jeugd in een Arnhemse volkswijk kon Andy van der Meijde (1979) bij Ajax uitgroeien tot de beste rechtsbuiten van zijn generatie. Met het bereiken van de Europese elite bij Internazionale in Milaan begon tevens zijn reis… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Zlatan Ibrahimovic boeken
  Zlatan Ibrahimovic - Ik, Zlatan

  Zlatan Ibrahimovi vertelt zijn levensverhaal: over zijn getroubleerde jeugd in een immigrantenwijk in Malmö, waar hij opgroeide voor galg en rad. Over de trainer van FC Malmö, die zijn unieke talent zag en hem redde van een leven vol diefstal, drugs en… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • Lance Armstrong boeken
  Lance Armstrong - Elke seconde telt

  Elke seconde telt is het vervolg op de megabestseller Door de pijngrens, waarin Lance Armstrong zijn strijd tegen kanker en zijn grootse sportprestaties beschrijft.Sinds Door de pijngrens is er heel wat gebeurd in het leven van Lance Armstrong: een nieuwe… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,99
 • Theo Bollerman boeken
  Theo Bollerman - Scheurleer

  Gerard Scheurleer (1886-1948) was een geniale en complexe man. Als lid van het bankiersgeslacht Scheurleer kon hij het zich permitteren zijn hart te volgen en zijn leven te wijden aan de tennissport, waarvoor hij zelfs zijn rechtenstudie veronachtzaamde. Hij… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • John van Ierland boeken
  John van Ierland - De Karst. De clown demarreert

  DE KARST. De clown demarreert. 978.90.8251.633.3 Zijn vader gaf hem zijn eerste racefiets maar had jaren later wel bedenkingen over die actie: " dat had ik nooit moeten doen, geen notaris, geen boer maar een clown op een fiets heb ik groot gebracht: een… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Edwin Winkels boeken
  10,00
 • Jules van der Wardt boeken
  19,95
 • Michael Rasmussen, Klaus Wivel boeken
  Michael Rasmussen, Klaus Wivel - Gele koorts

  Zijn ritzege op de Col d'Aubisque in 2007 was een hoogtepunt, dat gevolgd werd door de diepst mogelijke afgrond toen hij zich 's avonds in zijn hotel bijna van het leven benam: hij was uit zijn ploeg gezet en aan de schandpaal genageld voor de rest van de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50