Boeken over sportbiografieën

 • Jasper Boks boeken
  Jasper Boks - Robert Maaskant

  Op een dag zou Robert Maaskant een toptrainer zijn. Coach van Ajax, Feyenoord of PSV, bondscoach en mooie, grote clubs in het buitenland? Kwestie van tijd. Hij werd niet voor niets bestempeld als De Kroonprins. Robert had een vernieuwde kijk op de ontwikkeling… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Guus van Holland boeken
  Guus van Holland - Thuis bij Muhammad Ali

  Indringende ontmoetingen tussen een Nederlandse fotograaf en 's werelds beste bokserFotograaf Guus Dubbelman drong door tot de privésfeer van de beste bokser aller tijden Muhammad Ali, die in 2016 op 74-jarige leeftijd overleed. Al vóór hun eerste… (Harde kaft)

  Lees meer...
  25,00
 • Alex Ferguson boeken
  Alex Ferguson - Alex Ferguson

  In Mijn autobiografie vertelt voetbalicoon Sir Alex Ferguson openhartig over zijn carrière als coach van bekende voetbalclubs. Ferguson was jarenlang manager van Manchester United en won twee keer de Champions League. Hij zag Manchester United zich… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Marco Rizzo, Lelio Bonaccorso boeken
  Marco Rizzo, Lelio Bonaccorso - Marco Pantani

  Marco Pantani, de 'Piraat' van het Italiaanse wielrennen, gaf de geest in een hotelkamer, in de totale eenzaamheid die al jaren zijn deel was, sedert die noodlottige junidag in 1999, wanneer een dopingtest hem uitsloot uit de Giro d'Italia, en het begin vormde… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Léon de Kort boeken
  Léon de Kort - Tom Dumoulin, argeloos als een vlinder (Biografietsje)

  Misschien moeten we hem de kopman van een nieuwe Gouden Generatie noemen. Of is dat te veel eer? Overdrijf maar liever niet bij Tom Dumoulin. Hoewel deze Limburgse twintiger als profwielrenner momenteel op topsnelheid de wereld verovert met de ene na de andere… (Harde kaft)

  Lees meer...
    4,95
 • Guillem Balagué boeken
  Guillem Balagué - Messi

  Lionel Messi is de beste voetballer ter wereld. Hij won al vijf gouden ballen. In 2004 maakte de Argentijn zijn debuut voor FC Barcelona en sindsdien behaalt hij overwinning op overwinning. Het kleine voetbalgenie Messi heeft al veel voetbalrecords verbroken… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Menno de Galan boeken
  Menno de Galan - Vechter

  Thom Harinck was nog maar een puber toen hij op straat belandde. Hij moest zich zien te redden in de stadsjungle van Amsterdam en werd dan ook een straatvechter pur sang. Een nieuwe thuishaven vond hij in de vechtsport. Harinck geldt als een van de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,90
 • Robert Janssens boeken
  Robert Janssens - Van Looy

  Rik Van Looy, intussen 83 jaar oud, werd door journalisten en door zijn supporters niet voor niets tot 'de keizer van Herentals' gekroond. Hij verdeelde en heerste als een echte leider. Hij was zowel een losbollige straatbengel als een stijlvolle kampioen, hij… (Harde kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Rafael Nadal, John Carlin boeken
  Rafael Nadal, John Carlin - Rafa

  De grootste tennisser van zijn generatie onthult voor het eerst wat hem een kampioen maakt Sinds Andre Agassi is er geen tennisser geweest die de wereld zo in zijn greep houdt als Rafael Nadal. Hij is een unicum in de hedendaagse sportwereld een ware sportman… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Jules van der Wardt boeken
  Jules van der Wardt - Arie Haan

  Arie HaanTerug naar Finsterwolde Arie Haan, voetballer bij Ajax, die na een handgemeen met trainer Kraay sr., naar Brussel vertrekt.. Daar leert hij het 'bruisende leven' kennen. Hij speelt bij RSC Anderlecht en wint er twee keer de EC II. Haan is een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Nando Boers boeken
  Nando Boers - Ireen Wüst

  Ireen Wüst schuwt in haar autobiografie de harde werkelijkheid van de topsport niet. Het boek gaat over grenzeloos trainen, harde keuzes maken, paniekaanvallen afweren en doorgaan tot je ruis ziet voor je ogen, tot je in elkaar stort. Het laat zien hoe een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Bert Nederlof boeken
  Bert Nederlof - Ronald Koeman

  Het zou een droom zijn die uitkomt voor de geboren Zaandammer die opgroeide in Groningen. Trainer van Barcelona. Ronald Koeman kende een prachtige loopbaan als speler. De zeldzaam productieve verdediger (193 officiële goals!) maakte furore bij Ajax, PSV,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Robèrt Misset boeken
  Robèrt Misset - Federer vs Nadal

  In de historische finale van de Australian Open 2017 versloeg de 35-jarige Roger Federer zijn aartsrivaal Rafael Nadal voor het eerst in tien jaar in de eindstrijd van een grandslamtoernooi. Federer veroverde in 2017 vervolgens zijn achtste Wimbledontitel,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Guillem Balagué boeken
  Guillem Balagué - Pep Guardiola, Van straatvoetbal tot succesvol coach

  Biografie van succescoach Pep Guardiola. In deze biografie laat auteur Guillem Balagué zien hoe Guardiola in en buiten de dug-out zo succesvol werd, en hoe je door mooi te spelen ook kunt winnen. De Nederlandse invloed op Guardiola van Cruijff, van Van Gaal,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Foppe de Haan, Tjeu Seeverens, Harry Walstra boeken
  Foppe de Haan, Tjeu Seeverens, Harry Walstra - FOPPE

  In Foppe's Gouden Doel doet Foppe de Haan in de vorm van een persoonlijk dagboek uitgebreid verslag van zijn roots, (voetbal)leven en successen als trainer. Met Heerenveen én Jong Oranje. Prestaties die hem tot één van de meest besproken en geliefde… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,50
 • Sytze de Boer boeken
  Sytze de Boer - Het Amsterdam van Johan Cruijff

  Het Amsterdam van Johan Cruijff is een rijk geïllustreerd boek vol interessante verhalen en leuke anekdotes over de Amsterdamse jaren van Johan Cruijff. We gaan van Betondorp naar het centrum van Amsterdam, van de Jordaan naar Amsterdam-Zuid, en maken ook nog… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,99
 • Stijn Vanderhaeghe boeken
  Stijn Vanderhaeghe - VDB De Biografie

  In 2019 is het tien jaar geleden dat Frank Vandenbroucke, kortweg VDB, overleed in mysterieuze omstandigheden in Senegal. Zijn legende is al die jaren verder blijven leven. Dit boek vertelt het onwaarschijnlijke verhaal van VDB, een vertroeteld cafékind uit… (Harde kaft)

  Lees meer...
  29,95
 • Bert Nederlof boeken
  Bert Nederlof - Keje Molenaar - Meesterlijk

  Keje Molenaar (29 september 1958) is een van de weinige voetballers die furore maakte bij Ajax én Feyenoord. Bovendien haalde de geboren en getogen Volendammer het Nederlands elftal. Hij was een snelle, technisch begaafde rechtervleugelverdediger met een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Tonny van der Mee boeken
  Tonny van der Mee - Simon Tahamata - De Kleine Dribbelaar

  Als Simon Tahamata geen profvoetballer was geworden, had hij misschien meegedaan aan de Molukse gijzelingsacties in de jaren '70. 'Ik had één van hen kunnen zijn'. In plaats daarvan werd hij voetballer! Hij debuteerde als 20-jarige in het eerste van Ajax.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Bert Nederlof boeken
  Bert Nederlof - Don Leo

  Leo Beenhakker zette dit jaar na 50 een punt achter zijn loopbaan in ‘de poel van jolijt die profvoetbal heet’. In Don Leo – Het werd stil aan de overkant geeft de trainer een nabeschouwing. De biografie is geschreven met sportjournalist Bert NederlofLeo… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,00
 • Wim Degrave boeken
  Wim Degrave - Ernst Happel

  Ernst Happel is 25 jaar na zijn dood nog steeds een van de meest legendarische figuren uit het Europese voetbal. De Oostenrijkse succescoach won in 1968 met ADO Den Haag zijn eerste trofee als trainer, verzamelde daarna titels, Europa- en Wereldcups met… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Thijs Slegers boeken
  Thijs Slegers - Geen genade - midprice

  Ondanks een door trauma's gedomineerde jeugd in een Arnhemse volkswijk kon Andy van der Meijde (1979) bij Ajax uitgroeien tot de beste rechtsbuiten van zijn generatie. Met het bereiken van de Europese elite bij Internazionale in Milaan begon tevens zijn reis… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Thomas Sijtsma boeken
  Thomas Sijtsma - Het Beest

  Met een snel getikt bericht op Facebook liet Lieuwe Westra begin 2017 weten dat hij per direct stopte met wielrennen. Een zware depressie was de oorzaak. Er zat een beest in zijn hoofd waar hij geen grip op kreeg. Slepende rechtszaken, een einde aan zijn… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Fred Van Slogteren boeken
  Fred Van Slogteren - JAN JANSEN

  Wie in Frankrijk zijn naam noemt kan rekenen op een positieve reactie. Ook in eigen land is Jan Janssen nog altijd een Bekende Nederlander, een legendarische topsporter die als eerste iets unieks presteerde. 1968 - 2018: vijftig jaar geleden won Jan Janssen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Eddy Veerman, Natasja Vos boeken
  Eddy Veerman, Natasja Vos - Xtreme

  Het is de grootste angst van iedere ouder: een moment je kind uit het oog verliezen en dan...Als in de tuin een grote graafkraan bezig is, vader Paul helpt en denkt dat zijn twee zoontjes binnen zijn, hoort hij plots een oerkreet. Het is Lorenzo (7). De… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95