Boeken over sportbiografieën

 • Igor Wijnker boeken
  Igor Wijnker - Bezeten

  D biografie over Nederlands beste n meest controversi le sportcoachVoor sommigen is basketbalcoach Ton Boot een visionair en een goeroe, voor anderen een autistische, botte extremist. Maar zelfs zijn grootste criticasters beamen dat hij een topcoach is,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Wim Zonneveld boeken
  Wim Zonneveld - Klaas Pander

  En toch - schaatsenrijden is niet zoo moeilijk, lachte Pander: als je je beenen maar snel genoeg uitslaat en ze zoo snel mogelijk weer terughaalt, dat is het heele geheim... - Leeuwarder Nieuwsblad, 9 december 1937 De Nederlandse sportwereld eind 19de eeuw.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Mascha van Damme boeken
  Mascha van Damme - Admirals Amsterdam

  In 1995 was het eindelijk zo ver: American football stak de oceaan over om Europa warm te krijgen voor de sport. De National Football League (NFL) introduceerde professioneel American football en alles wat daarbij hoort. De Amsterdam Admirals en de gehele… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Jauma Pujol-Galceran, Manel Serras boeken
  Jauma Pujol-Galceran, Manel Serras - Nadal

  Iedere tennisgeneratie kent haar rivaliserende supertalenten. Tennissers die aan de top staan en op de grote toernooien het publiek in vervoering brengen met het beste tennisspel op dat moment denkbaar.Wie herinnert zich niet de heroïsche strijd tussen Björn… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,90
 • David Sharp boeken
  David Sharp - Chris Froome

  In 2012 werd Chris Froome, als helper van Wiggins, nog tweede in de Tour de France terwijl hij misschien eigenlijk zelf had kunnen winnen. Hij was de beste klimmer. In 2013 werd Froome de eerste in Afrika geboren renner die de gele trui won. Froomes weg naar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Eva Wiklund boeken
  Eva Wiklund - Er is geen grens

  Na een aantal medische missers raakt de sportieve Anders Olsson vanaf zijn middel naar beneden verlamd. Ook raakt hij de helft van zijn longcapaciteit kwijt. Vijf jaar lang brengt hij bijna al zijn tijd in bed door. Verslaafd aan medicijnen en morfine. Dit is… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Charles Rozendal boeken
  Charles Rozendal - Ballen uit de broek

  Meer dan vijfentwintig jaar samen uitkomend in één voetbalelftal. Soms aangevuld met vers bloed. Het elftal groeide uit naar meer dan twintig spelers. Niemand die afscheid wilde nemen. Voetbal werd bijzaak. De randverschijnselen gingen hoogtij vieren. Alle… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Jan Dijkgraaf, Gerard den Elt boeken
  Jan Dijkgraaf, Gerard den Elt - Een vracht aan titels

  14 SEIZOENEN TVM SCHAATSPLOEG Toen TVM in 2000 startte met de sponsoring van de schaatsploeg, wist niemand dat de relatie tot in 2014 zou duren. En dat het een huwelijk met vele hoogtepunten en een enkele domper zou worden. In dit boek blikken Jan Dijkgraaf en… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Pieter van Os, Friso van Oort boeken
  Pieter van Os, Friso van Oort - Johan Cruijff, De Amerikaanse jaren

  Zou hij het nog kunnen? Heel Nederland vroeg het zich af op 6 december 1981, de dag dat Johan Cruijff zijn rentree maakte in de vaderlandse voetbalcompetitie. Het antwoord gaf hij in de twintigste minuut, met een prachtige lob over keeper Edward Metgod. Er was… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Jan Roose boeken
  Jan Roose - 50 jaar hardloper

  Jan Roose is op 9 juni 1950 in Goes geboren. In zijn werkzame leven is hij 35 jaar onderwijzer geweest; in 2008 ging hij met pensioen. In dit boek staat het hardlopen centraal waar Jan Roose zich nu 50 jaar mee bezighoudt. Behalve Jan is zijn broer Wim actief… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,95
 • Fred Roggen boeken
  Fred Roggen - Vervlogen tijden

  Vervlogen Tijden bevat een verzameling verhalen met spelers en coaches uit het Nederlandse basketball, die in de jaren '60 en '70 van de vorige eeuw tot de Nederlandse basketball top behoorden. Terwijl in het buitenland allerlei ontwikkelingen aan de gang… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,50
 • Fred van Slogteren boeken
  Fred van Slogteren - Als je de Tour niet hebt gereden.../2

  Groot was het ongeloof toen Jan Janssen in 1968 de Tour de France won. Een Nederlandse renner die de Tour wint! Onvoorstelbaar! Niemand kon zich voorstellen dat er een generatie zou komen die eind zeventig en begin jaren tachtig de ene grote overwinning na de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Bryant Abath boeken
  Bryant Abath - Defense and alley-oop!

  Defense-and-alley-oop is een overzicht van 10 jaar topbasketbal in Amsterdam hoe ik, Bryant Abath, het als supporter heb beleefd. Goede tijden met topspelers, kampioenschappen, Europese prestaties zoals het behalen van de kwartfinale van de EuroChallenge Cup,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Andrés Iniesta boeken
  Andrés Iniesta - Andrés Iniesta, de artiest

  Pep Guardiola had het al snel gezien. Toen de Barcelona-icoon de kleine Andrés Iniesta voor het eerst met een bal bezig zag op La Masía, de jeugdacademie van de club, fronste hij zijn donkere wenkbrauwen. "Deze jongen speelt ons allemaal het pensioen in",… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Bryant Abath boeken
  Bryant Abath - De terugkeer

  In "De Terugkeer" wordt het Amsterdamse basketbal vanaf 2011 beschreven, dat na een jaar van afwezigheid terugkeerde in de eredivisie, en ook in de Apollohal. Naast het heren basketbal wordt ook het team van CTO Amsterdam in de vrouwencompetitie gevolgd. Het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,95
 • Johan Cruijff boeken
  Johan Cruijff - Johan Cruijff - Mijn verhaal

  Voetbalkunstenaar Johan Cruijff is een icoon. Hij was misschien wel de beste speler aller tijden. De invloed van zijn speelstijl en voetbalfilosofie was en is groot. Hij is een held, een voorbeeld, een leermeester. Zowel voor- als tegenstanders luisterden… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,00
 • Marieke Vervoort, Karel Michiels boeken
  Marieke Vervoort, Karel Michiels - Marieke Vervoort, de andere kant van de medaille

  Marieke 'Wielemie' Vervoort heeft in haar leven meer dromen verwezenlijkt dan de meeste topsporters ooit voor mogelijk zouden houden. Olympisch goud, wereldrecords, de Iron Man op Hawaï, Belgisch, Europees en wereldkampioen... Ze werd omringd door een uniek… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  25,00
 • Gedreven

  GEDREVEN, 11 sporticonen, hun verhaal ISBN: 978.94.9154.546.7 =================================================================== ' Gedreven' is een compilatie van elf hoofdstukken waarin telkens een ander sporticoon aan het woord komt. Hun motivatie en… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,50
 • Gerard Braspenning boeken
  Gerard Braspenning - Björn

  Bij het Europees kampioenschap in 2016 is het 'team Kuipers' het enige Nederlandse team dat afreist naar Frankrijk. Die eer heeft toparbiter Kuipers de danken aan zijn onberispelijke staat van dienst en zijn krachtige optreden op de nationale en internationale… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,90
 • Bert Nederlof boeken
  Bert Nederlof - Ronald Koeman

  Het zou een droom zijn die uitkomt voor de geboren Zaandammer die opgroeide in Groningen. Trainer van Barcelona. Ronald Koeman kende een prachtige loopbaan als speler. De zeldzaam productieve verdediger (193 officiële goals!) maakte furore bij Ajax, PSV,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Guy Van Den Langenbergh, Marco Pastonesi boeken
  Guy Van Den Langenbergh, Marco Pastonesi - Fabian Cancellara

  HET OFFICIËLE AFSCHEIDSBOEK VAN FABIAN 'SPARTACUS' CANCELLARAFabian Cancellara is met drie overwinningen in de Ronde van Vlaanderen én in Parijs-Roubaix een echt monument onder de klassieke renners. Zijn palmares bevat nog veel andere hoogtepunten, onder… (Harde kaft)

  Lees meer...
  29,95
 • Menno de Galan boeken
  Menno de Galan - Vechter

  Thom Harinck was nog maar een puber toen hij op straat belandde. Hij moest zich zien te redden in de stadsjungle van Amsterdam en werd dan ook een straatvechter pur sang. Een nieuwe thuishaven vond hij in de vechtsport. Harinck geldt als een van de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,90
 • Zlatan Ibrahimovic boeken
  Zlatan Ibrahimovic - Ik, Zlatan DL

  Zlatan Ibrahimovi vertelt zijn levensverhaal: over zijn getroubleerde jeugd in een immigrantenwijk in Malmö, waar hij opgroeide voor galg en rad. Over de trainer van FC Malmö, die zijn unieke talent zag en hem redde van een leven vol diefstal, drugs en… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • Jasper Boks boeken
  Jasper Boks - Robert Maaskant

  Op een dag zou Robert Maaskant een toptrainer zijn. Coach van Ajax, Feyenoord of PSV, bondscoach en mooie, grote clubs in het buitenland? Kwestie van tijd. Hij werd niet voor niets bestempeld als De Kroonprins. Robert had een vernieuwde kijk op de ontwikkeling… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Fred Van Slogteren boeken
  Fred Van Slogteren - Raas

  Het levensverhaal van de meest raadselachtige kluizenaar in de wielrennerij: Jan Raas. Raas was een van de beste wielrenners die ons land ooit heeft voortgebracht. Hij was als wielrenner de absolute baas in het peloton. Het tijdperk Raas is misschien wel de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99