Boeken over sportbiografieën

 • Thijs Slegers boeken
  Thijs Slegers - De waarheid

  Luc Nilis was een sieraad van een voetballer, maar bleef als mens altijd een mysterie. Succesvol bij Anderlecht en geliefd icoon van PSV, maar ondanks 56 interlands voor de Rode Duivels toch onbegrepen in eigen land.In september 2000 kwam het breekpunt in zijn… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Andre Agassi boeken
  Andre Agassi - Open

  In deze biografie onthult Andre Agassi enkele onthutsende feiten over zijn leven. Hij vertelt over hoe hij aan de top kwam, over de relatie met zijn vader, maar ook bijvoorbeeld over zijn verloren finale in 1990 van Roland Garos toen Agassi zich meer zorgen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Yoeri van den Busken boeken
  Yoeri van den Busken - De Kist

  In 2013 begon de cultivering van Simon Kistemaker serieus gestalte te krijgen. Naarmate de voetbalwereld steeds zakelijker en wetenschappelijker werd, groeide bij veel mensen de heimwee naar de motivatiekunstenaar met de knoet in de hand en het hart op de tong… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Bert Nederlof boeken
  Bert Nederlof - Huub Stevens

  Huub Stevens is een van de meeste succesvolle Nederlandse trainers ooit. De mijnwerkerszoon uit Sittard miste met Roda JC op een haar na de Nederlandse landstitel, maar in Duitsland behaalde Stevens wél prijzen. Met Schalke 04 won hij zelfs de UEFA Cup, de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Lidewey van Noord boeken
  Lidewey van Noord - Peter Sagan

  Supertalent? Veelvraat? Rockster? Beest? Natuurwonder? Oer-allrounder? Voor Peter Sagan schieten woorden tekort. Want hoe omschrijf je een fenomeen? Hij is pas 27 en wordt nu al vergeleken met de groten der aarde als Michael Jordan, Lionel Messi en Eddy… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,00
 • Martí Perarnau boeken
  Martí Perarnau - Pep Guardiola

  Pep Guardiola: De evolutie van een voetbaltrainer gaat door waar Herr Pep van de dezelfde auteur ophoudt en neemt de lezer mee op een reis door drie seizoenen vol actie waarin Bayern binnenlandse records wegvaagde en toch moeite had om eenzelfde dominantie in… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Fred van Slogteren boeken
  Fred van Slogteren - Als je de tour niet hebt gereden.../2 2

  Groot was het ongeloof toen Jan Janssen in 1968 de Tour de France won. Een Nederlandse renner die de Tour wint! Onvoorstelbaar! Niemand kon zich voorstellen dat er een generatie zou komen die eind zeventig en begin jaren tachtig de ene grote overwinning na de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Philip Malcolm, Ben Johnson boeken
  Philip Malcolm, Ben Johnson - De Outsider

  Sprinter Ben Johnson won in de jaren 80 drie Olympische medailles en braak tweemaal het wereldrecord op de 100 meter. Op het WK in Rome in 1987 toonde de Jamaicaan dat hij, en niet Carl Lewis, de snelste man ter wereld was. Een jaar later was Johnson de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,95
 • Tom Boonen boeken
  Tom Boonen - Tom Boonen

  9 april 2017 betekende het einde van een tijdperk. Die dag reed Tom Boonen zijn allerlaatste koers en ging hij op zoek naar een vijfde zege in Parijs-Roubaix. Meer dan tien jaar was Tornado Tom de beste klassieke wielrenner van de wereld. Hij won veel… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Guy Van Den Langenbergh, Marco Pastonesi boeken
  Guy Van Den Langenbergh, Marco Pastonesi - Fabian Cancellara

  HET OFFICIËLE AFSCHEIDSBOEK VAN FABIAN 'SPARTACUS' CANCELLARAFabian Cancellara is met drie overwinningen in de Ronde van Vlaanderen én in Parijs-Roubaix een echt monument onder de klassieke renners. Zijn palmares bevat nog veel andere hoogtepunten, onder… (Harde kaft)

  Lees meer...
  29,95
 • Igor Wijnker boeken
  Igor Wijnker - Bezeten

  D biografie over Nederlands beste n meest controversi le sportcoachVoor sommigen is basketbalcoach Ton Boot een visionair en een goeroe, voor anderen een autistische, botte extremist. Maar zelfs zijn grootste criticasters beamen dat hij een topcoach is,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Mascha van Damme boeken
  Mascha van Damme - Admirals Amsterdam

  In 1995 was het eindelijk zo ver: American football stak de oceaan over om Europa warm te krijgen voor de sport. De National Football League (NFL) introduceerde professioneel American football en alles wat daarbij hoort. De Amsterdam Admirals en de gehele… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Jauma Pujol-Galceran, Manel Serras boeken
  Jauma Pujol-Galceran, Manel Serras - Nadal

  Iedere tennisgeneratie kent haar rivaliserende supertalenten. Tennissers die aan de top staan en op de grote toernooien het publiek in vervoering brengen met het beste tennisspel op dat moment denkbaar.Wie herinnert zich niet de heroïsche strijd tussen Björn… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,90
 • Eva Wiklund boeken
  Eva Wiklund - Er is geen grens

  Na een aantal medische missers raakt de sportieve Anders Olsson vanaf zijn middel naar beneden verlamd. Ook raakt hij de helft van zijn longcapaciteit kwijt. Vijf jaar lang brengt hij bijna al zijn tijd in bed door. Verslaafd aan medicijnen en morfine. Dit is… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Charles Rozendal boeken
  Charles Rozendal - Ballen uit de broek

  Meer dan vijfentwintig jaar samen uitkomend in één voetbalelftal. Soms aangevuld met vers bloed. Het elftal groeide uit naar meer dan twintig spelers. Niemand die afscheid wilde nemen. Voetbal werd bijzaak. De randverschijnselen gingen hoogtij vieren. Alle… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • David Sharp boeken
  David Sharp - Chris Froome

  In 2012 werd Chris Froome, als helper van Wiggins, nog tweede in de Tour de France terwijl hij misschien eigenlijk zelf had kunnen winnen. Hij was de beste klimmer. In 2013 werd Froome de eerste in Afrika geboren renner die de gele trui won. Froomes weg naar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Fred Roggen boeken
  Fred Roggen - Vervlogen tijden

  Vervlogen Tijden bevat een verzameling verhalen met spelers en coaches uit het Nederlandse basketball, die in de jaren '60 en '70 van de vorige eeuw tot de Nederlandse basketball top behoorden. Terwijl in het buitenland allerlei ontwikkelingen aan de gang… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,50
 • Pieter van Os, Friso van Oort boeken
  Pieter van Os, Friso van Oort - Johan Cruijff

  Zou hij het nog kunnen? Heel Nederland vroeg het zich af op 6 december 1981, de dag dat Johan Cruijff zijn rentree maakte in de vaderlandse voetbalcompetitie. Het antwoord gaf hij in de twintigste minuut, met een prachtige lob over keeper Edward Metgod. Er was… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Andre Hoogeboom boeken
  Andre Hoogeboom - Wim rijsbergen

  Wim Rijsbergen. 978.94.9117.285.4Van Feyenoorder tot globetrotter.Wim Rijsbergen (1952) is een ex-Feyenoorder, een ex-international,ex-rechtsback en ex-trainer. Hij was aanwezig op 3WK's (2 keer als speler en 1 maal als trainer). Hij behoordeals voetballer tot… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Bryant Abath boeken
  Bryant Abath - Defense and alley-oop!

  Defense-and-alley-oop is een overzicht van 10 jaar topbasketbal in Amsterdam hoe ik, Bryant Abath, het als supporter heb beleefd. Goede tijden met topspelers, kampioenschappen, Europese prestaties zoals het behalen van de kwartfinale van de EuroChallenge Cup,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Bryant Abath boeken
  Bryant Abath - De terugkeer

  In "De Terugkeer" wordt het Amsterdamse basketbal vanaf 2011 beschreven, dat na een jaar van afwezigheid terugkeerde in de eredivisie, en ook in de Apollohal. Naast het heren basketbal wordt ook het team van CTO Amsterdam in de vrouwencompetitie gevolgd. Het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,95
 • John Carlin boeken
  John Carlin - Oscar Pistorius

  In 'Oscar Pistorius. Het ware verhaal' schetst journalist John Carlin de opmerkelijke sportcarrière van Pistorius, de Blade Runner, en het verloop van de geruchtmakende rechtszaak. Pistorius is veroordeeld voor de dood van zijn vriendin, het model Reeva… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Erik Dijkstra boeken
  Erik Dijkstra - Hoe sterk is de eenzame schaatser

  Eind 2014 doet Erik een bijzondere ontdekking tijdens de opnames van Bureau Sport, de mysterieuze schaatser Hans van Helden blijkt in het Thialf te zijn. Hans van Helden, de man die van de aardboden verdwenen leek te zijn, de schaatser met de fluwelen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Ivan Moré, Mauro Beting boeken
  Ivan Moré, Mauro Beting - Neymar

  Tijdens het WK in Brazilië zullen de ogen gericht zijn op één persoon: Neymar da Silva Santios Junior. Neymar de atleet, de superster en de mythe. Het Braziliaanse wonderkind dat wordt gezien als de nieuwe Pele. Na bij Santos in Zuid-Amerika alles te hebben… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Jermain Noslin, Guus Pengel, Curtis Martels, Allan Tijseling boeken
  39,95