Boeken over sportbiografieën

 • Wim Zonneveld boeken
  Wim Zonneveld - Klaas Pander

  En toch - schaatsenrijden is niet zoo moeilijk, lachte Pander: als je je beenen maar snel genoeg uitslaat en ze zoo snel mogelijk weer terughaalt, dat is het heele geheim... - Leeuwarder Nieuwsblad, 9 december 1937 De Nederlandse sportwereld eind 19de eeuw.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Mark Hilberts boeken
  Mark Hilberts - Reinier Paping

  Op vrijdag 18 januari 1963 won Reinier Paping (1931) de zwaarste Elfstedentocht aller tijden. In de felle kou en op erbarmelijk slecht ijs haalden alleen de allersterksten het felbegeerde Elfstedenkruis. Reinier Paping groeide door zijn overwinning uit tot de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Novak Djokovic boeken
  Novak Djokovic - Eten om te winnen

  In Serveren om te winnen vertelt Novak Djokovic zijn bijzondere levensverhaal. Hij beschrijft hoe hij het bombardement op Belgrado overleefde en van oorlogskind opgroeide tot 's werelds beste tennisser. In 2011 won hij bijna alles wat er te winnen viel met… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Jamie Vardy boeken
  Jamie Vardy - Jamie Vardy

  Jamie Vardy (1987), de anonieme fabrieksarbeider die uitgroeide tot nationale voetbalheld, was een wonderbaarlijk seizoen lang de hoofdrolspeler in één van de meest ontroerende teamprestaties in de geschiedenis van de sport: het kampioenschap van Leicester… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Jan Dijkgraaf, Gerard den Elt boeken
  Jan Dijkgraaf, Gerard den Elt - Een vracht aan titels

  14 SEIZOENEN TVM SCHAATSPLOEG Toen TVM in 2000 startte met de sponsoring van de schaatsploeg, wist niemand dat de relatie tot in 2014 zou duren. En dat het een huwelijk met vele hoogtepunten en een enkele domper zou worden. In dit boek blikken Jan Dijkgraaf en… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Aagje Vanwalleghem boeken
  Aagje Vanwalleghem - Veerkracht

  VEERKRACHT Aagje Vanwalleghem Hét boek voor iedereen die een droom heeft. Ben jij bereid om hard te werken, af te zien, doelen te stellen, pijn te verdragen en toch door te gaan? Alles voor dat gevoel van euforie? Aagje Vanwalleghem ging door een hel om haar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Joop Nederpelt boeken
  Joop Nederpelt - De wind werd mijn vrind

  In 2011 bestaat het windsurfen precies 40 jaar.Joop Nederpelt is wereldwijd bekend, niet alleen om zijn wedstrijdresultaten, maar zijn uitvindingen worden nog steeds gebruikt in de Windsurfsport. In Nederland wordt hij vaak aangeduid als de goeroe en de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • John van Ierland, Henk Baltussen boeken
  John van Ierland, Henk Baltussen - De jongens van Van Katwijk

  Biografie over Jan, Piet en Fons van Katwijk De jongens van Van Katwijk Jan, Piet en Fons uit Oploo De wielerbroers Jan, Piet en Fons van Katwijk zijn afkomstig uit het Oost-Brabantse dorp Oploo en bekend in de wijde omgeving. Opgeteld kregen de drie tijdens… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Stefaan van Laere boeken
  Stefaan van Laere - Don Fredo Fred Hamerlinck

  Auteur Stefaan Van Laere heeft een boon voor de wielersport. Na eerdere boeken over Frank Vandenbroucke, Eddy Merckx en de veldrijders Albert Van Damme, Freddy 'Meesterke' De Meester en Robert 'Bertje' Vermeire dook hij opnieuw in de archieven. In het boek… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,95
 • Stefaan van Laere boeken
  Stefaan van Laere - Robert ‘Bertje’ Vermeire – kampioen van het volk

  Robert Vermeire was een van de meest succesrijke veldrijders die België ooit gekend heeft. En dat wil wat zeggen, want 'Bertje' moest opboksen tegen topcrossers als Erik en Roger De Vlaeminck, boezemvriend Albert Van Damme, Roland Liboton en concurrenten uit… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  23,95
 • Stefaan Van Laere boeken
  Stefaan Van Laere - Albert Van Damme – de Leeuw van Laarne

  "Dé flandrien van de cross!" (oud-voorzitter van de Belgische wielerbond Laurent De Backer) "Zonder meer de coureur waarvoor ik het meest respect heb." (Roger De Vlaeminck) "Trainen, werken en koersen: dat was zijn leven." (Robert Vermeire) Zes Belgische,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  23,95
 • Stefaan van Laere boeken
  Stefaan van Laere - Eddy Merckx en ik – herinneringen aan de Kannibaal

  De jeugd van auteur Stefaan Van Laere (°11 november 1963) werd gekleurd door de vele glansrijke prestaties van wielerkampioen Eddy Merckx (°17 juni 1945). In dit boek bundelt hij een aantal herinneringen aan de grootste renner aller tijden, die niet voor… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,95
 • Carl Huybrechts boeken
  Carl Huybrechts - Roger De Vlaeminck

  In feite is Roger De Vlaeminck al bijna 30 jaar geen coureur meer. Maar in zijn hoofd is de koers nooit gedaan, blijft hij strijden, tegen zijn tegenstanders, voor zijn gelijk en zijn leven, eeuwig jong. 'Vlaeminck' wordt 65 eind augustus 2012, maar voor 'le… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Fred van Slogteren boeken
  Fred van Slogteren - Als je de Tour niet hebt gereden.../2

  Groot was het ongeloof toen Jan Janssen in 1968 de Tour de France won. Een Nederlandse renner die de Tour wint! Onvoorstelbaar! Niemand kon zich voorstellen dat er een generatie zou komen die eind zeventig en begin jaren tachtig de ene grote overwinning na de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Marti Perarnau boeken
  Marti Perarnau - Herr Pep

  Best verkochte sportboek in Spanje!'Onthullend' - The Guardian'Guardiola in topvorm. Erg goed geschreven en interessant voor professionals, voetbalfans en zelfs zij die er niet van houden' - El PaísTijdens het seizoen 2013-2014 Guardiola's eerste seizoen bij… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Carl Mureau boeken
  Carl Mureau - Bob

  Bob - Anders vertelt het levensverhaal van Bob de Jong (Leimuiden, 13 november 1976), misschien wel de beste langeafstandsschaatser ooit. Als specialist op de vijf en tien kilometer stond hij twintig jaar lang aan de wereldtop. Bob werd in 2006 olympisch… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Thys Delrue, Paul Van Den Bosch boeken
  Thys Delrue, Paul Van Den Bosch - Coach voor het leven

  DE MAN ACHTER SVEN NYS, MARC HERREMANS EN ANDERE TOPATLETEN: COACH PAUL VAN DEN BOSCH Coach voor het leven Paul Van den Bosch "Ik wilde naast de positieve ervaringen ook - en misschien vooral - de onzekerheid, de kwetsbaarheid en de eenzaamheid van een coach… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Vincent de Vries boeken
  Vincent de Vries - Vechtlust - geactualiseerd

  Twaalfvoudig international Fernando Ricksen (Heerlen, 1976) is een vechter. Niet alleen op het veld, waar hij als speler van Fortuna Sittard, AZ, Glasgow Rangers en Zenit Sint Petersburg geen duel schuwde en bij menig knokpartij betrokken was, maar ook ernaast… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Simone Heitinga, Stasja Kohler boeken
  Simone Heitinga, Stasja Kohler - Onvrije oefening

  Ze waren grote namen in de Nederlandse turnsport: Simone Heitinga en Stasja Köhler. Op heel jonge leeftijd kruiste toptrainer Gerrit Beltman hun pad, die er met zijn hardhandige methodes in slaagde om Stasja en Simone aan de top te krijgen. Maar tegen welke… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Lidewey van Noord boeken
  Lidewey van Noord - Peter Sagan

  Supertalent? Veelvraat? Rockster? Beest? Natuurwonder? Oer-allrounder? Voor Peter Sagan schieten woorden tekort. Want hoe omschrijf je een fenomeen? Hij is pas 27 en wordt nu al vergeleken met de groten der aarde als Michael Jordan, Lionel Messi en Eddy… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,50
 • Foppe de Haan, Tjeu Seeverens, Harry Walstra boeken
  Foppe de Haan, Tjeu Seeverens, Harry Walstra - FOPPE

  In Foppe's Gouden Doel doet Foppe de Haan in de vorm van een persoonlijk dagboek uitgebreid verslag van zijn roots, (voetbal)leven en successen als trainer. Met Heerenveen én Jong Oranje. Prestaties die hem tot één van de meest besproken en geliefde… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,50
 • Andre Agassi boeken
  Andre Agassi - Open

  In deze biografie onthult Andre Agassi enkele onthutsende feiten over zijn leven. Hij vertelt over hoe hij aan de top kwam, over de relatie met zijn vader, maar ook bijvoorbeeld over zijn verloren finale in 1990 van Roland Garos toen Agassi zich meer zorgen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Igor Wijnker boeken
  Igor Wijnker - Bezeten

  D biografie over Nederlands beste n meest controversi le sportcoachVoor sommigen is basketbalcoach Ton Boot een visionair en een goeroe, voor anderen een autistische, botte extremist. Maar zelfs zijn grootste criticasters beamen dat hij een topcoach is,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Mascha van Damme boeken
  Mascha van Damme - Admirals Amsterdam

  In 1995 was het eindelijk zo ver: American football stak de oceaan over om Europa warm te krijgen voor de sport. De National Football League (NFL) introduceerde professioneel American football en alles wat daarbij hoort. De Amsterdam Admirals en de gehele… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Jauma Pujol-Galceran, Manel Serras boeken
  Jauma Pujol-Galceran, Manel Serras - Nadal

  Iedere tennisgeneratie kent haar rivaliserende supertalenten. Tennissers die aan de top staan en op de grote toernooien het publiek in vervoering brengen met het beste tennisspel op dat moment denkbaar.Wie herinnert zich niet de heroïsche strijd tussen Björn… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,90