Boeken over sportbiografieën

 • Jari Litmanen boeken
  Jari Litmanen - Litmanen 10

  Jari Litmanen groeide halverwege de jaren negentig niet alleen uit tot de lieveling van het Ajax-publiek, hij won ook alle prijzen die er te winnen zijn in het voetbal. Het was de start van een unieke loopbaan die vier decennia bestreek en hem onder meer… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Wim De Bock, Mark Vanlombeek boeken
  Wim De Bock, Mark Vanlombeek - Major Tom Simpson, 1937-1967

  13 juli 1967, de 13e rit van de Ronde van Frankrijk. Tom Simpson zwoegt zich naar boven op de flanken van de Mont Ventoux, de hitte is verzengend, de vermoeidheid verlamt zijn benen. Hij stort in en sterft ter plaatse. Een dramatisch moment dat van de Britse… (Harde kaft)

  Lees meer...
  29,95
 • Andre Agassi boeken
  Andre Agassi - Open

  In deze biografie onthult Andre Agassi enkele onthutsende feiten over zijn leven. Hij vertelt over hoe hij aan de top kwam, over de relatie met zijn vader, maar ook bijvoorbeeld over zijn verloren finale in 1990 van Roland Garos toen Agassi zich meer zorgen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Erik Dijkstra boeken
  Erik Dijkstra - Hoe sterk is de eenzame schaatser

  Eind 2014 doet Erik een bijzondere ontdekking tijdens de opnames van Bureau Sport, de mysterieuze schaatser Hans van Helden blijkt in het Thialf te zijn. Hans van Helden, de man die van de aardboden verdwenen leek te zijn, de schaatser met de fluwelen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Ivan Moré, Mauro Beting boeken
  Ivan Moré, Mauro Beting - Neymar

  Tijdens het WK in Brazilië zullen de ogen gericht zijn op één persoon: Neymar da Silva Santios Junior. Neymar de atleet, de superster en de mythe. Het Braziliaanse wonderkind dat wordt gezien als de nieuwe Pele. Na bij Santos in Zuid-Amerika alles te hebben… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Lidewey van Noord boeken
  Lidewey van Noord - Peter Sagan

  Supertalent? Veelvraat? Rockster? Beest? Natuurwonder? Oer-allrounder? Voor Peter Sagan schieten woorden tekort. Want hoe omschrijf je een fenomeen? Hij is pas 27 en wordt nu al vergeleken met de groten der aarde als Michael Jordan, Lionel Messi en Eddy… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,50
 • Tom Boonen boeken
  Tom Boonen - Tom Boonen - Huldeboek (luxe editie)

  Een met linnen beklede clamshell doos met daarin Tom Boonen: het officiële huldeboek, 208 pagina's, extra groot: 290 mm x 356 mm in hardcoverGenummerd en gesigneerd door Tom BoonenInclusief gesigneerd Tom Boonen-truitje, speciaal ontworpen voor dit boekExtra… (Harde kaft)

  Lees meer...
  299,00
 • Rob Baan boeken
  Rob Baan - Niet slecht voor een CIOS-pikkie

  Rob Baan (Rotterdam, 1 april 1943) was net niet goed genoeg om een grote voetballer te worden. Maar hij werd wel vijftig jaar aaneengesloten een professional in het topvoetbal. Hij was jeugdtrainer, masseur, assistent-trainer, hoofdtrainer, bestuurslid… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Thijs Slegers boeken
  Thijs Slegers - Luc Nilis

  Luc Nilis was een sieraad van een voetballer, maar bleef als mens altijd een mysterie.Succesvol bij Anderlecht en geliefd icoon van psv, maar ondanks 56 interlands voor de Rode Duivels toch onbegrepen in eigen land.In september 2000 kwam het breekpunt in zijn… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Elmar Neveling, Roger Repplinger, Saban Uzun, Matthias Greulich boeken
  Elmar Neveling, Roger Repplinger, Saban Uzun, Matthias Greulich - Jürgen Klopp

  In 2008 speelde Borussia Dortmund een marginale rol in de Bundesliga. Geen passie, geen resultaten, geen geld. Drie jaar later was Dortmund landskampioen en speelde betoverend voetbal. Weer een seizoen later overtroffen de Westfalen zichzelf door voor het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Léon de Kort boeken
  Léon de Kort - Chris Froome

  De serie 'Biografietsjes' is gewijd aan kopstukken uit de wielersport. In dit deel: Chris Froome, Keniaanse jungle boy Wielerjournalist Léon de Kort volgde het wielertalent Chris Froome jarenlang dicht op de huid. In dit 'Biografietsje' vergelijkt hij hem met… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    4,95
 • Edwin Winkels boeken
  Edwin Winkels - Johan Cruijff in Barcelona

  El Salvador, De Verlosser. Dat was zijn bijnaam in Barcelona, dachten wij, maar in werkelijkheid was er niemand die Johan Cruijff zo noemde. Hij was voor hen 'El Flaco', de magere. Later, toen hij trainer werd van Barça, spraken zijn spelers gekscherend van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,00
 • Tom Boonen boeken
  Tom Boonen - Tom Boonen

  9 april 2017 betekende het einde van een tijdperk. Die dag reed Tom Boonen zijn allerlaatste koers en ging hij op zoek naar een vijfde zege in Parijs-Roubaix. Meer dan tien jaar was Tornado Tom de beste klassieke wielrenner van de wereld. Hij won veel… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Bert Nederlof boeken
  Bert Nederlof - Rob Rensenbrink

  Het slangenmens "Ik heb op die Brugse tribune mijn ogen uitgekeken en niet alleen op die hattrick. Nooit speelde een voetballer zo goed als Rensenbrink toen. Ook Rensenbrink niet. En Moulijn. En Keizer. Frêle Robby ging als een storm met balgevoel over het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Luca Caioli boeken
  Luca Caioli - Messi

  'Lekker boekje voor de voetballiefhebber. ****' - FHM 'Het lijkt voorbarig om nu al te komen met een biografie van een 23-jarige wiens sportcarriere nog niet eens op zijn hoogtepunt is, maar bij iemand die geldt als 'reserve-Jezus', zoals Tom Egbers de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Martí Perarnau boeken
  Martí Perarnau - Pep Guardiola: De evolutie van een voetbaltrainer

  Pep Guardiola: De evolutie van een voetbaltrainer gaat door waar Herr Pep van de dezelfde auteur ophoudt en neemt de lezer mee op een reis door drie seizoenen vol actie waarin Bayern binnenlandse records wegvaagde en toch moeite had om eenzelfde dominantie in… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Pieter Winsemius boeken
  Pieter Winsemius - Toeval is logisch

  Toeval is logisch. Het is een van de gevleugelde uitspraken van Johan Cruijff. Pieter Winsemius selecteerde de tachtig `beste en voorzag ze van een uitleg. Het is zíjn uitleg en soms is het de vraag of Johan het zo wel bedoelde. Dit is de tweede coproductie… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Wim Zonneveld boeken
  Wim Zonneveld - Klaas Pander

  En toch - schaatsenrijden is niet zoo moeilijk, lachte Pander: als je je beenen maar snel genoeg uitslaat en ze zoo snel mogelijk weer terughaalt, dat is het heele geheim... - Leeuwarder Nieuwsblad, 9 december 1937 De Nederlandse sportwereld eind 19de eeuw.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Kees Jansma boeken
  Kees Jansma - Terug naar Hilversum

  Precies een halve eeuw staat Kees Jansma beroepshalve langs de lijn en nog steeds is hij niet uitgekeken, uitgeschreven en uitgepraat over sport. In Terug naar Hilversum neemt hij ons mee in zijn universum.We schieten door de tijd, van WK voetbal naar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Gerard van den Berg, Louis Straatman boeken
  Gerard van den Berg, Louis Straatman - Goud, ja

  Interviews met 17 Groningse top- sporters die 11 verschillende sporten beoefenen: Renate Groenewold, Ranomi Kromowidjojo, Marianne Timmer, Kim Polling, Erwin Koe- man, Jan Uitham, Piet Fransen en anderen. Beide auteurs spraken met de sporticonen over hun… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Tim Wellens, Paul van den Bosch, Wim Van Hoolst boeken
  Tim Wellens, Paul van den Bosch, Wim Van Hoolst - Tim Wellens

  Hoe kan een jonge wielrenner zijn droom realiseren? Samen met coaches Paul Van Den Bosch en Wim Van Hoolst neemt Tim Wellens beginnende renners onder de arm en toont hen de weg naar een carrière bij de profs. Ze geven tips voor de ideale training, voeding en… (Harde kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Vincent de Vries boeken
  Vincent de Vries - Kraay

  In het jaar waarin Hans Kraay jr. eindelijk op eigen benen mag staan als voetbaltrainer, bezoekt één van de meeste spraakmakende mediafiguren van Nederland de elf belangrijkste personen uit zijn leven. Mensen die hem als coach, voetballer en vooral als mens… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Zlatan Ibrahimovic boeken
  Zlatan Ibrahimovic - Ik, Zlatan

  Zlatan Ibrahimovic is het type voetballer dat de ene dag miljoenen fans in vervoering brengt, en zich de volgende dag met zijn wangedrag de woede van pers, medespelers en coach op de hals haalt.In Ik, Zlatan vertelt Ibrahimovic openhartig zijn levensverhaal… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Jan Mulder, Frank Buyse boeken
  Jan Mulder, Frank Buyse - Tot u spreekt Jan Mulder

  Tot u spreekt Jan Mulder. De voormalige spits bewondert zijn helden en blikt terug op zijn voetballeven: hij beschrijft de mensen die hem hebben ontroerd, geraakt, geërgerd. Nederlanders en Belgen, coaches en spelers, verdedigers en spitsen. En zo vertelt Jan… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,90
 • Jeroen Stam boeken
  Jeroen Stam - Hard tegen hard

  Jaap Stam. Hard tegen hard geeft een uniek inzicht in het leven van een van de beste verdedigers ter wereld. Hij ging van PSV naar zijn droomclub Manchester United, maar werd na een fikse ruzie over dit boek door trainer Alex Ferguson aan de kant gezet en voor… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,95