Boeken over sportbiografieën

 • John Carlin boeken
  E-book
  John Carlin - Oscar Pistorius

  In 'Oscar Pistorius. Het ware verhaal'schetst journalist John Carlin de opmerkelijke sportcarrière van Pistorius, de Blade Runner, en het verloop van de geruchtmakende rechtszaak. Pistorius wordt ervan verdacht zijn vriendin, het model Reeva Steenkamp, te… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Guillem Balague boeken
  E-book
  Guillem Balague - Messi

  Lionel Messi is de beste voetballer ter wereld. Hij won al vier gouden ballen. In 2004 maakte de Argentijn zijn debuut voor FC Barcelona en sindsdien behaalt hij overwinning op overwinning. Het kleine voetbalgenie Messi heeft al veel voetbalrecords verbroken… (E-book)

  Lees meer...
  12,99
 • Tyler Hamilton, Daniel Coyle boeken
  E-book
  Tyler Hamilton, Daniel Coyle - De wielermaffia

  Tyler Hamilton was een van de meest geliefde en snelste wielrenners ter wereld. Zijn jarenlange dopinggebruik heeft hij altijd ontkend. In De wielermaffia vertelt hij voor het eerst zijn verhaal. Hij laat zien hoe de wereld van het professionele wielrennen met… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Martin Bons boeken
  E-book
  Martin Bons - De kunst van het dalen

  Op 14 juni 2008 staat Martin Bons op de top van de Col de la Croix-de-Fer. De koninginnenrit in de Dauphiné Libéré zal passeren. Nadat hij de kopgroep als eerste door ziet komen, hoort hij dat de favorieten op tien minuten zullen volgen. Hij stapt op zijn… (E-book)

  Lees meer...
    7,99
 • Luca Caioli boeken
  E-book
  Luca Caioli - Ronaldo

  Cristiano Ronaldo, we kennen hem als de briljante spits van Madrid. Maar voordat het Portugese wonderkind het tenue van de Koninklijke mocht dragen moest hij een lange en moeizame weg afleggen. Hij groeide op in een arm gezin op het eiland Madeira, waar hij… (E-book)

  Lees meer...
    7,99
 • Usain Bolt boeken
  E-book
  Usain Bolt - Sneller dan het licht

  In Sneller dan het licht vertelt Usain Bolt zijn levensverhaal. Hoe hij als jochie op het tropische Jamaica ontdekte dat hij extreem snel kon rennen. Hoe hij zijn eerste wedstrijdjes liep, groeide als atleet, en uiteindelijk alles won wat los en vast zat.… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Auke Kok boeken
  E-book
  Auke Kok - 1936

  Met drie gouden en een zilveren medaille keerde de zeventienjarige Rie Mastenbroek terug naar Nederland, waar de zwemster werd onthaald als de ‘keizerin van Berlijn’. Maar er waren meer opvallende Hollandse sterren, zoals Tinus Osendarp, die het opnam… (E-book)

  Lees meer...
  12,99
 • Antje Veld boeken
  E-book
  Antje Veld - Prof

  Met zijn vertrek naar Saint-Étienne in 1950 werd Kees Rijvers een van de eerste Nederlandse profvoetballers. De KNVB sprak er schande van en Rijvers was niet meer welkom in het Nederlands elftal. In Frankrijk werd hij speler van het jaar, en in Parijs dwong… (E-book)

  Lees meer...
  12,99
 • Diego Maradona boeken
  E-book
  Diego Maradona - Met de hand van God

  Het WK in Mexico, 1986. Diego Maradona heeft één doel: wereldkampioen worden. 'Ik herinner me nog alles. Volstrekt helder. Ik vergeet veel dingen, maar dit niet. Nu vertel ik erover. Voor het eerst. Op mijn manier. Zoals ik het wil, zoals ik ook speelde: ik… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Geert Langendorff boeken
  E-book
  Geert Langendorff - Different cook

  Zongebruind en met een aura van onoverwinnelijkheid arriveerde Louis van Gaal na het WK in Brazilië bij Manchester United, de grootste club ter wereld. Zijn opdracht was simpel: na een desastreus jaar moest hij een positief hoofdstuk toevoegen aan de rijke… (E-book)

  Lees meer...
  14,99
 • Marti Perarnau boeken
  E-book
  Marti Perarnau - Herr Pep

  'Geweldig boek. Zeldzaam inkijkje in de werkwijze van de invloedrijkste voetbalcoach van zijn generatie.' - Michiel de Hoog, De Correspondent 'Guardiola in topvorm. Erg goed geschreven en interessant voor professionals, voetbalfans en zelfs voor hen die er… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Iris Koppe boeken
  E-book
  Iris Koppe - Lev

  Evgeniy Levchenko (1978) groeit op in een liefdevol gezin in Oekraïne, als zoon van een Russische vader en een Oekraïnse moeder. Terwijl de Sovjet-Unie op instorten staat en het dagelijks leven wordt beheerst door armoede en geweld, is Lev vastberaden: hij… (E-book)

  Lees meer...
  14,99
 • Yoeri van den Busken boeken
  E-book
  Yoeri van den Busken - De Kist

  In 2013 begon de cultivering van Simon Kistemaker serieus gestalte te krijgen. Naarmate de voetbalwereld steeds zakelijker en wetenschappelijker werd, groeide bij veel mensen de heimwee naar de motivatiekunstenaar met de knoet in de hand en het hart op de tong… (E-book)

  Lees meer...
  13,99
 • Elmar Neveling, Roger Repplinger, Saban Uzun, Matthias Greulich boeken
  E-book
  Elmar Neveling, Roger Repplinger, Saban Uzun, Matthias Greulich - Jürgen Klopp

  In 2008 speelde Borussia Dortmund een marginale rol in de Bundesliga. Geen passie, geen resultaten, geen geld. Drie jaar later was Dortmund landskampioen en speelde betoverend voetbal. Weer een seizoen later overtroffen de Westfalen zichzelf door voor het… (E-book)

  Lees meer...
  12,99
 • Jari Litmanen boeken
  E-book
  Jari Litmanen - Litmanen 10

  Jari Litmanen groeide halverwege de jaren negentig niet alleen uit tot de lieveling van het Ajax-publiek, hij won ook alle prijzen die er te winnen zijn in het voetbal. Het was de start van een unieke loopbaan die vier decennia bestreek en hem onder meer… (E-book)

  Lees meer...
  13,99
 • Mariska Tjoelker boeken
  E-book
  Mariska Tjoelker - Mien

  De Loosduinse Mien van Bree weet al jong dat ze anders is dan haar leeftijdsgenootjes. Ze heeft grote dromen. Een daarvan verwezenlijkt ze op haar negentiende, als ze in 1934 in Brussel derde wordt op het wereldkampioenschap voor dameswielrenners. Mien is… (E-book)

  Lees meer...
  14,99
 • Uli Hesse boeken
  E-book
  Uli Hesse - Bayern Munchen

  Toen in 1963 de Bundesliga werd opgericht was Bayern München niet van de partij. De club was voor de Tweede Wereldoorlog groot geworden onder leiding van de joodse voorzitter Kurt Landauer en toen de nazi's aan de macht kwamen, bleef Bayern hem trouw, met… (E-book)

  Lees meer...
  14,99
 • Martí Perarnau boeken
  E-book
  Martí Perarnau - Pep Guardiola

  Pep Guardiola: De evolutie van een voetbaltrainer gaat door waar Herr Pep van de dezelfde auteur ophoudt en neemt de lezer mee op een reis door drie seizoenen vol actie waarin Bayern binnenlandse records wegvaagde en toch moeite had om eenzelfde dominantie in… (E-book)

  Lees meer...
    8,99
 • Andrew Jennings boeken
  E-book
  Andrew Jennings - FIFA Imperium

  In de vroege ochtend van 27 mei 2015 worden zeven FIFA-functionarissen door de Zwitserse politie van hun bed gelicht. Ze overnachten in een van de meest luxe hotels ter wereld, waar het de heren aan niets ontbreekt. Een uur later staren ze in een politiecel… (E-book)

  Lees meer...
  14,99
 • Edwin Winkels boeken
  E-book
  Edwin Winkels - Johan Cruijff in Barcelona

  El Salvador, De Verlosser. Dat was zijn bijnaam in Barcelona, dachten wij, maar in werkelijkheid was er niemand die Johan Cruijff zo noemde. Hij was voor hen 'El Flaco', de magere. Later, toen hij trainer werd van Barça, spraken zijn spelers gekscherend van… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Maarten Meijer boeken
  E-book
  Maarten Meijer - Dick Advocaat

  Dé biografie van topcoach Dick Advocaat. De kracht van succes. Wie `Dick Advocaat zegt, zegt `voetbal . Na het verschijnen van zijn succesvolle biografie in 2009 heeft Advocaat nog enkele zeer interessante hoofdstukken aan zijn carrière toegevoegd, vandaar… (E-book)

  Lees meer...
  12,99
 • Roy Keane, Roddy Doyle boeken
  E-book
  Roy Keane, Roddy Doyle - De tweede helft

  In zijn biografie De tweede helft vertelt Manchester United-icoon Roy Keane openhartig over zijn carrière als profvoetballer en de tijd erna. Keane speelde jaren onder Sir Alex Ferguson als aanvoerder bij Manchester United en voor het nationaal elftal van… (E-book)

  Lees meer...
  14,99
 • Dietrich Schulze-Marmeling boeken
  E-book
  Dietrich Schulze-Marmeling - Guardiola

  Pep Guardiola is een van de meest fascinerende en onnavolgbare coaches in het moderne voetbal. Op zijn negentiende maakt hij zijn debuut in de Primera División. Zijn coach en leermeester Johan Cruijff leidt hem op in de traditie van de Hollandse school. Als… (E-book)

  Lees meer...
  12,99
 • Frank Worrall boeken
  E-book
  Frank Worrall - Gareth Bale

  Gareth Bale. De verlegen jongen uit Wales. Hij beheerste het nieuws de afgelopen zomer. Zou hij werkelijk voor een record­bedrag verkocht worden aan De Koninklijke uit Madrid? Het leek erop dat hij het eeuwige talent zou blijven, maar na vijf onopvallende… (E-book)

  Lees meer...
  12,99
 • Ivan Moré, Mauro Beting boeken
  E-book
  Ivan Moré, Mauro Beting - Neymar

  Tijdens het WK in Brazilië zullen de ogen gericht zijn op één persoon: Neymar da Silva Santios Junior. Neymar de atleet, de superster en de mythe. Het Braziliaanse wonderkind dat wordt gezien als de nieuwe Pele. Na bij Santos in Zuid-Amerika alles te hebben… (E-book)

  Lees meer...
  11,99