Boeken over sportbiografieën

 • Uli Hesse boeken
  E-book
  Uli Hesse - Bayern Munchen

  Toen in 1963 de Bundesliga werd opgericht was Bayern München niet van de partij. De club was voor de Tweede Wereldoorlog groot geworden onder leiding van de joodse voorzitter Kurt Landauer en toen de nazi's aan de macht kwamen, bleef Bayern hem trouw, met… (E-book)

  Lees meer...
  14,99
 • Kees Jansma boeken
  E-book
  Kees Jansma - Terug naar Hilversum

  Precies een halve eeuw staat Kees Jansma beroepshalve langs de lijn en nog steeds is hij niet uitgekeken, uitgeschreven en uitgepraat over sport. In Terug naar Hilversum neemt hij ons mee in zijn universum.We schieten door de tijd, van WK voetbal naar… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Thijs Slegers boeken
  E-book
  Thijs Slegers - Luc Nilis

  Luc Nilis was een sieraad van een voetballer, maar bleef als mens altijd een mysterie.Succesvol bij Anderlecht en geliefd icoon van psv, maar ondanks 56 interlands voor de Rode Duivels toch onbegrepen in eigen land.In september 2000 kwam het breekpunt in zijn… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Auke Kok boeken
  E-book
  Auke Kok - 1936

  Met drie gouden en een zilveren medaille keerde de zeventienjarige Rie Mastenbroek terug naar Nederland, waar de zwemster werd onthaald als de ‘keizerin van Berlijn’. Maar er waren meer opvallende Hollandse sterren, zoals Tinus Osendarp, die het opnam… (E-book)

  Lees meer...
  12,99
 • Filemon Wesselink boeken
  E-book
  Filemon Wesselink - De Ronde van Boogerd

  Michael Boogerd, een van meest succesvolle wielrenners van zijn generatie, biechtte in 2013 op tien jaar lang doping te hebben gebruikt. In plaats van de sport definitief de rug toe te keren begon hij een nieuw wielerleven als ploegleider van het jonge… (E-book)

  Lees meer...
    8,99
 • Ben Johnson, Philip Malcolm boeken
  E-book
  Ben Johnson, Philip Malcolm - De outsider

  Ben Johnson was eind jaren tachtig de snelste man van de wereld. Zijn faam bereikte een hoogtepunt op het moment dat hij de gouden plak won op de 100 meter sprint in 1988. Maar even later was kwam er een abrupt eind aan zijn heldenstatus, toen hij de… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Mark van den Heuvel boeken
  E-book
  Mark van den Heuvel - Johnny Rep

  Drie Europa Cups met het gouden Ajax, een wereldbeker, twee WK-finales met Oranje en veelbewogen buitenlandse avonturen in Valencia, Bastia en Saint-Etienne. Ter ere van zijn 65ste verjaardag kijkt Johnny Rep terug op een rumoerig (voetbal)leven. Het resultaat… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Vincent de Vries boeken
  E-book
  Vincent de Vries - KRAAY

  In het jaar waarin Hans Kraay jr. eindelijk op eigen benen mag staan als voetbaltrainer, bezoekt één van de meeste spraakmakende mediafiguren van Nederland de elf belangrijkste personen uit zijn leven. Mensen die hem als coach, voetballer en vooral als mens… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Jamie Vardy boeken
  E-book
  Jamie Vardy - Jamie Vardy

  Jamie Vardy (1987), de anonieme fabrieksarbeider die uitgroeide tot nationale voetbalheld, was een wonderbaarlijk seizoen lang de hoofdrolspeler in één van de meest ontroerende teamprestaties in de geschiedenis van de sport: het kampioenschap van Leicester… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Peter Ouwerkerk boeken
  E-book
  Peter Ouwerkerk - Ongekend

  Het bizarre levensverhaal van een wielrenner De profcarrière van Rini Wagtmans was kort maar hevig. Hij won drie Touretappes en droeg in 1971 de gele trui. Op negentienjarige leeftijd kreeg hij ongewild de leiding over het bedrijf van zijn schoonvader toen… (E-book)

  Lees meer...
    7,99
 • Juan Pablo Meneses boeken
  E-book
  Juan Pablo Meneses - Golden boys

  Wie wil er niet de nieuwe Messi worden, of de volgende Neymar? Talloze Zuid-Amerikaanse jongens die opgroeien in de Braziliaanse favelas of in Argentijnse sloppenwijken dromen ervan om profvoetballer te worden in Europa. Want krijg je een contract bij… (E-book)

  Lees meer...
    4,99
 • Chris Bowers boeken
  E-book
  Chris Bowers - Novak Djokovic

  Voor Novak Djokovic was de weg naar de top geplaveid met hindernissen, want in tegenstelling tot zijn generatiegenoten Nadal en Federer groeide de Serviër op in een land dat in staat van oorlog verkeerde. Het gezin woonde in Belgrado ten tijde van de… (E-book)

  Lees meer...
    6,99
 • Dietrich Schulze-Marmeling boeken
  E-book
  Dietrich Schulze-Marmeling - Guardiola

  Pep Guardiola is een van de meest fascinerende en onnavolgbare coaches in het moderne voetbal. Op zijn negentiende maakt hij zijn debuut in de Primera División. Zijn coach en leermeester Johan Cruijff leidt hem op in de traditie van de Hollandse school. Als… (E-book)

  Lees meer...
  12,99
 • Kevin De Bruyne, Raoul De Groote boeken
  E-book
  Kevin De Bruyne, Raoul De Groote - Kevin De Bruyne

  Rode Duivel Kevin De Bruyne is pas 23, maar hij heeft al een heel parcours achter de rug. Toen hij 14 was had hij het lef om zijn Gentse thuis te verlaten voor een pleeggezin in Limburg, want hij wilde absoluut bij RC Genk zijn opleiding voltooien. In januari… (E-book)

  Lees meer...
  17,99
 • Daniel Friebe boeken
  E-book
  Daniel Friebe - Eddy Merckx, een leven

  Het geweldige verhaal van een buitengewoon atleet 'Een koers heeft een winnaar nodig. Toen ik voor de wielersport koos, wilde ik dan ook winnen.' Tussen 1965 en 1978 vestigde Eddy Merckx zijn heerschappij in wielerland. Alles en iedereen die hij op zijn weg… (E-book)

  Lees meer...
  15,99
 • Ivan Moré, Mauro Beting boeken
  E-book
  Ivan Moré, Mauro Beting - Neymar

  Tijdens het WK in Brazilië zullen de ogen gericht zijn op één persoon: Neymar da Silva Santios Junior. Neymar de atleet, de superster en de mythe. Het Braziliaanse wonderkind dat wordt gezien als de nieuwe Pele. Na bij Santos in Zuid-Amerika alles te hebben… (E-book)

  Lees meer...
  11,99
 • Jari Litmanen boeken
  E-book
  Jari Litmanen - Litmanen 10

  Jari Litmanen groeide halverwege de jaren negentig niet alleen uit tot de lieveling van het Ajax-publiek, hij won ook alle prijzen die er te winnen zijn in het voetbal. Het was de start van een unieke loopbaan die vier decennia bestreek en hem onder meer… (E-book)

  Lees meer...
  13,99
 • Diego Maradona boeken
  E-book
  Diego Maradona - Met de hand van God

  Het WK in Mexico, 1986. Diego Maradona heeft één doel: wereldkampioen worden. 'Ik herinner me nog alles. Volstrekt helder. Ik vergeet veel dingen, maar dit niet. Nu vertel ik erover. Voor het eerst. Op mijn manier. Zoals ik het wil, zoals ik ook speelde: ik… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • John Carlin boeken
  E-book
  John Carlin - Oscar Pistorius

  In 'Oscar Pistorius. Het ware verhaal'schetst journalist John Carlin de opmerkelijke sportcarrière van Pistorius, de Blade Runner, en het verloop van de geruchtmakende rechtszaak. Pistorius wordt ervan verdacht zijn vriendin, het model Reeva Steenkamp, te… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Guillem Balague boeken
  E-book
  Guillem Balague - Messi

  Lionel Messi is de beste voetballer ter wereld. Hij won al vier gouden ballen. In 2004 maakte de Argentijn zijn debuut voor FC Barcelona en sindsdien behaalt hij overwinning op overwinning. Het kleine voetbalgenie Messi heeft al veel voetbalrecords verbroken… (E-book)

  Lees meer...
  12,99
 • Roy Keane, Roddy Doyle boeken
  E-book
  Roy Keane, Roddy Doyle - Roy Keane - De tweede helft

  In zijn biografie De tweede helft vertelt Manchester United-icoon Roy Keane openhartig over zijn carrière als profvoetballer en de tijd erna. Keane speelde jaren onder Sir Alex Ferguson als aanvoerder bij Manchester United en voor het nationaal elftal van… (E-book)

  Lees meer...
  14,99
 • Tyler Hamilton, Daniel Coyle boeken
  E-book
  Tyler Hamilton, Daniel Coyle - De wielermaffia

  Tyler Hamilton was een van de meest geliefde en snelste wielrenners ter wereld. Zijn jarenlange dopinggebruik heeft hij altijd ontkend. In De wielermaffia vertelt hij voor het eerst zijn verhaal. Hij laat zien hoe de wereld van het professionele wielrennen met… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Edith Bosch boeken
  E-book
  Edith Bosch - Expeditie Edith

  Expeditie Edith is het inspirerende levensverhaal van judoka Edith Bosch, een van de succesvolste Nederlandse sporters. Bosch won drie medailles op de Olympische Spelen, werd wereldkampioen in 2005, en vier keer Europees kampioen. Na haar judo-carrière won ze… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • John Carlin boeken
  19,99
 • Lidewey van Noord boeken
  E-book
  Lidewey van Noord - Peter Sagan

  Supertalent? Veelvraat? Rockster? Beest? Natuurwonder? Oer-allrounder? Voor Peter Sagan schieten woorden tekort. Want hoe omschrijf je een fenomeen? Hij is pas 27 en wordt nu al vergeleken met de groten der aarde als Michael Jordan, Lionel Messi en Eddy… (E-book)

  Lees meer...
  11,99