Boeken over spelen, spelletjes

 • Jacob Cordeiro boeken
  Jacob Cordeiro - Minecraft redstone voor Dummies

  Minecraft is een wereldwijd fenomeen met meer dan 100 miljoen spelers over de hele wereld. Redstone is in de wereld van Minecraft een centraal element dat je in staat stelt om te bouwen, brouwen en creëeren terwijl je door de biotopen beweegt. Redstone is… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Peer De Maeyer boeken
  Peer De Maeyer - Gewonnen! 8 Bordspellen in één boek

  8 bordspellen in één boek Dit boek bevat 8 bekende of eigenzinnige bordspellen, waarmee je je vader of je moeder, je broer of je zus, je vriend of vriendin kan testen. Wie is de slimste, wie heeft het meeste geluk? Wie heeft het meeste geduld en wie kan het… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Play Van Abbe

  The memory game includes 60 artworks from the collections of in Eindhoven. The Van Abbe Museum in Eindhoven is famous for its experimental approach towards art's role in society. Its collection includes key works by Lissitzky, Picasso, Kokoschka, Chagall,… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Lilian van Dongen Toman, Janne Ettwig boeken
  Lilian van Dongen Toman, Janne Ettwig - Street art memory game

  This new title in the series of memory games celebrates the popular field of international street art, with works by the most famous street artists. Your task, as ever, is to find the matching cards.In this game you have to match two works by the same street… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Kirsten Kearney boeken
  Kirsten Kearney - Ongelooflijke minecraft gebouwen

  Dit is het ultieme handboek voor doorgewinterde Minecraftspelers die de creatieve modus van het spel tot het uiterste willen benutten.Dit boek bevat stap-voor-stapinstructies, interviews en tips voor het maken van wonderen uit de oudheid, iconen uit de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Jesse Stay, Thomas Stay boeken
  Jesse Stay, Thomas Stay - Minecraft recepten voor dummies

  Duik onder in de fabelachtige Minecraft-wereldBen je op zoek naar Minecraft-recepten voor het vinden van hulpmiddelen, het bouwen van een schuilplaats, het maken van verschillende soorten wapens en je bescherming tegen monsters? Dan heb je geluk!… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Adam Cordeiro, Emily Nelson boeken
  Adam Cordeiro, Emily Nelson - Minecraft constructie voor Dummies

  Als je gek bent op games met bouwen, survival, bouwkunde en avontuur, dan ben je bij Minecraft aan het goede adres. Met Minecraft kun je namelijk alles bouwen wat je je kunt voorstellen - en in Minecraft constructie voor Dummies lees je hoe! Wil je een kasteel… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Angelique Felix boeken
  Angelique Felix - Spelend in beweging

  Peuters en kleuters willen spelen, net zolang tot ze moe en voldaan zijn. Mama?s, papa?s, oma?s, juffen en meesters weten dat spelen goed is voor kinderen. Het laat hen groeien: fysiek, sociaal en emotioneel. Deze uitgave biedt bewegingsspelletjes, parcours en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,60
 • Jack Botermans boeken
  Jack Botermans - Lucifer puzzels

  Dit boek in het kader van train je hersens, of houd je hersens scherp, of hersengymnastiek gaat over Lucifer Puzzels.Meer dan 223 pagina's puzzelplezier houden je hersens in conditie door alleen lucifers te gebruiken. Het lijkt erop alsof je hersens in brand… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,45
 • Jack Botermans boeken
  Jack Botermans - Domino en dobbelspelen

  Het dominospel zoals wij het kennen dateert uit de tweede helft van de 19e eeuw en was in heel Europa een ware rage. Vooral de Fransen hebben aan het spel een andere richting gegeven en bedachten puzzels met dominostenen. Er zijn nu twee genre dominospelen,… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,45
 • Jack Botermans boeken
  Jack Botermans - Geheugen testen

  "Het ligt op het puntje van mijn tong..."Gebruik uw hersens en breng uw geheugen in topvorm!Zoekt u mentale uitdagingen? Die vindt u in dit boek. De ingenieuze puzzels, oefeningen en testen - afgebeeld in heldere kleuren - geven uw hersens een geweldige… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,45
 • Jack Botermans boeken
  Jack Botermans - Kopspijkers

  Vindt uw weg door verwarrende en uitdagende hersenkrakers en test hoe slim u bent.Ga de uitdaging aan en bewijs uzelf hoe slim u bent door bijna elke denkbare puzzel in kleur op te lossen.En denk erom dat u spijkers met koppen slaat door hard na te denken,… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,45
 • Jack Botermans boeken
  Jack Botermans - Go voor beginners

  Go voor beginnersDe geschiedenis va Go gaat terug voor meer dan 3000 jaar. Men vermoed dat het zelfs zo'n 4000 jaar geleden is uitgevonden in China. Maar het bijzondere is dat gedurende die periode de spelregels vrijwel niet gewijzigd zijn. Een goede reden om… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,45
 • Monique den Ouden boeken
  Monique den Ouden - Pub Quiz Amsterdam

  De leukste 99 quizvragen over Amsterdam! Van sport tot politiek en van geschiedenis tot muziek en literatuur: in Pub Quiz Amsterdam komt alles aan bod. Dek met de boekenlegger de goede antwoorden af en test jezelf, of nodig familie en vrienden uit en speel de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Kirsten Kearney boeken
  Kirsten Kearney - Ontwerp en bouw: ongelooflijke Minecraft avonturen

  De beste avonturen en verhalen in MinecraftMinecraft is een van 's werelds vindingrijkste en veelzijdigste gamingplatforms, dat spelers eindeloze mogelijkheden biedt om virtuele werelden te verkennen en zelf te bouwen. Minecraft is veel meer dan een spelletje:… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Jan Willem Rozema boeken
  Jan Willem Rozema - Begin bij Start!

  Het zal je maar lukken het grootste succes sinds Monopoly te bedenken. Dan ben je verzekerd van eeuwige faam, een volle knip en gaat je spel de hele wereld over. Succes is echter niet vanzelfsprekend bij het op de markt brengen van een nieuw spel. Een goed… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,50
 • W. van Haren, R. Kischnick boeken
  W. van Haren, R. Kischnick - Het grote spelenboek

  Een praktisch, helder beschreven handboek voor elke leerkracht of opvoeder, met maar liefst 300 kringspelen, zangspelen en bewegingsspelen. Met verduidelijkende tekeningen en vrolijke liedjes. (Harde kaft)

  Lees meer...
  25,50
 • Dilemma op Dinsdag boeken
  Dilemma op Dinsdag - Het grote dilemma op dinsdag spel

  Een stroomschok krijgen als je hardop lacht óf je mond spoelen met zeep als je vloekt? Altijd bij een vreemde op schoot zitten in het openbaar vervoer óf één dag per week uit de vuilnisbak van de buren eten? In dit spel is er maar één echte regel: je… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Kirsten Kearney, Yazur Strovoz boeken
  Kirsten Kearney, Yazur Strovoz - Ontwerp en bouw: ongelooflijke Minecraft steden

  Meesterbouwers presenteren 36 geweldige Minecraft-projecten, die uiteenlopen van moderne wereldsteden tot lang vervlogen beschavingen en van fantasywerelden tot futuristische zones. Ze geven advies over planning en ontwerp en laten stap voor stap zien hoe… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Robie Rogge boeken
  Robie Rogge - One Minute Journal

  Do you ever wish you could commit to mindful journaling but don't have time? Not a minute to spare? Get real! One Minute Journal is here to save busy folks and everyday journalers alike with an innovative concept that encourages writers to journal for 60… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • L.A. Daane boeken
  L.A. Daane - Gezelschapsspelen

  Een boek vol spelen die in gezelschap gespeeld kunnen worden, is een waardevol bezit voor lezers van tien tot tachtig en voor bewoners van het eenvoudigste huisje tot het meest riante buitengoed. Over de menselijke behoefte aan spel,in welke vorm dan ook, zijn… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,50
 •   7,95
 •   7,95
 • Vogels 8+

  (Zachte kaft)

  Lees meer...
    6,95
 •   8,95