Boeken over kaartspelen

 • Rens Bousardt boeken
  Rens Bousardt - ReBo's Biedoefeningen

  Auteur: ir. Rens Bousardt ReBo’s Biedoefeningen (ISBN 978-90-828556-3-0) is een boek van 112 pagina’s met veel praktijkgerichte biedoefeningen welke zijn verdeeld over 12 biedthema’s. Het boek kan gezien worden als de praktische afronding van de moderne… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,90
 • Berry Westra boeken
  Berry Westra - Start bieden

  In het boek Startersbridge (isbn978-94-91092-00-8) is de beginnende bridger vertrouwd gemaakt met de beginselen van het spelen. In deze 'follow up' komt het bieden aan de beurt. Het bieden maakt bridge tot een bijzonder kaartspel. Nauwkeurig kunnen bepalen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Ton Schipperheijn, Henk Slagmolen, Martin Slagmolen boeken
  Ton Schipperheijn, Henk Slagmolen, Martin Slagmolen - Bridge

  Ruim voor het seizoen weer begint is een nieuw bridgeboek verschenen: Bridge: Op weg naar de A-lijn door Ton Schipperheyn, Martin en Henk Slagmolen. Een boek voor lichtgevorderde spelers, die hun biedtheorie willen vergroten. Het boek is tevens een lesboek… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Anton Maas boeken
  Anton Maas - De zwakke twee

  Bridgeboek over de moderne en veel gespeelde Zwakke twee conventie. Interessant voor zowel beginnende als gevorderde bridger. Theorie en oefeningen. Veel bridgers hebben bridgen geleerd sterke handen te openen met de sterke twee opening. Een opening van 2//… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,25
 • Anton Maas boeken
  Anton Maas - Uitkomen

  Dit bridgeboek over uitkomen is bedoeld voor zowel de beginnende als de gevorderde bridger. Alle gangbare methoden van uitkomen worden behandeld. Behalve theorie vindt u ook oefeningen. Vaak wordt gezegd dat uitkomen het moeilijkste onderdeel van het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,25
 • Marcel Winkel boeken
  Marcel Winkel - Veilig naar Slem

  Bridgeboek voor enthousiaste bridgers die beter slem willen leren bieden. Slem bieden en maken is de ultieme beloning voor de rechtgeaarde bridger. Het is juist de kunst wanneer je met minder dan de gewenste 32 punten een mooi slem te bereiken. Dit kun je… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,25
 • Anton Maas boeken
  Anton Maas - Signaleren

  Boek voor beginnende en gevorderde bridgers. Hierin treft u alle informatie over de meest gebruikte methoden van signaleren in het bridgespel. Bridge is een spel met vele facetten. Communicatie is er een van. Hoe begrijp je je partner en hoe begrijpt jouw… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,25
 • Bep Vriend boeken
  Bep Vriend - Doubletten

  Het doublet is een bieding die zeer veel verschillende betekenissen kent. De basisbetekenis is het strafdoublet: de tegenpartij gaat down. Maar het strafdoublet komt niet veelvuldig voor. Alleen strafdoubletten spelen laat het doubletkaartje vaak ongebruikt in… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,25
 • Martin Slagmolen boeken
  Martin Slagmolen - De multi

  Zowel wereldwijd als in Nederland spelen veel bridgers de Multi-coloured 2-conventie, kortweg de Multi genoemd. De Multi is een opening met meerdere betekenissen: een zwakke hand met een zeskaart harten of schoppen, een sterke hand met een lage kleur of een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,25
 • Anton Maas boeken
  Anton Maas - Transfers

  Iedereen die bridge leert maakt kennis met een aantal conventies, zoals de Staymanconventie en de Jacoby transfers. Het doel hiervan is om bepaalde informatie aan partner te vertellen of op te vragen. In dit boek worden de transfers na een 1SA-opening… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,25
 • Bep Vriend boeken
  Bep Vriend - De Lage Kleuren

  De lage kleuren zijn de Calimero's van het bridgen. Dat neemt niet weg dat u ook met de lage kleuren kunt scoren! In dit boek komen bijna alle aspecten van de lage kleuren aan bod, zoals de 1?-opening, de keuze tussen 3SA of 5?/?, de lage kleuren transfers en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,25
 • Ton Schipperheyn, Martin Slagmolen boeken
  Ton Schipperheyn, Martin Slagmolen - Bridge Na de Finish

  Alle moderne biedtechnieken van het bridgen. Sluit perfect aan op de basisboeken Van Start tot Finish 1 en 2. De leermethode Van Start tot Finish wordt nu ondersteund door de website www.vanstartottfinish.nl. (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Heleen Barendregt boeken
  Heleen Barendregt - Contract 3 Het nieuwe bridgen

  Bridge is een geweldig spel voor alle leeftijden. Jongeren kunnen zich uitleven op de vele nationale en internationale evenementen en kampioenschappen. Senioren vinden het een zeer boeiende uitdaging om tot op hoge leeftijd mentaal actief te blijven en soms… (Harde kaft)

  Lees meer...
  18,50
 • Ton Schipperheyn, Cees Sint boeken
  Ton Schipperheyn, Cees Sint - Bridge van start tot finish deel 1

  De Van Start tot Finish-boekjes hebben in de Nederlandse bridgewereld een klassieke status verworven. Sinds 1977 hebben vele tienduizenden Nederlanders de Van Start tot Finish-methode gebruikt om zich de beginselen van het prachtige bridgespel eigen te maken… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Ton Schipperheyn, Cees Sint boeken
  Ton Schipperheyn, Cees Sint - Bridge van start tot finish 2

  Eind 2010 verschenen bij Tirion de eerste twee delen van de klassieke bridgeboeken Van Start tot Finish in geheel vernieuwde vorm. De boeken zijn geheel herzien en aangepast aan de nieuwe ontwikkelingen in het bridge, en de vormgeving is gemoderniseerd. Van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Bep Vriend boeken
  Bep Vriend - Staymanvariaties

  Iedereen die bridge leert maakt kennis met een aantal conventies. Het doel hiervan is om bepaalde informatie aan partner te vertellen of op te vragen. De Staymanconventie en de Jacoby transfers behoren tot de populairste conventies. In dit boek wordt de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,25
 • M. de Haen, Jaap Peters boeken
  M. de Haen, Jaap Peters - Poker Unlimited

  Poker is hard bezig Nederland te veroveren. Er zijn verschillende pokervarianten, maar het is vooral No Limit Texas Hold'em dat tot de verbeelding spreekt. Als er poker op televisie wordt uitgezonden is dat vrijwel altijd No Limit Hold'em en ook tijdens de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Peter IJsselmuiden boeken
  Peter IJsselmuiden - Vijfkaart voor beginners

  Bieden blijkt het moeilijkste deel van bridge te zijn, zeker als u net begint. De biedtaal kent een beperkte woordenschat, maar de talloze regels vergen het nodige van uw geheugen. Hoe wordt u daarin wijs? Het antwoord is eenvoudig: oefenen, oefenen en nog… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,50
 • Ir. Rens Bousardt boeken
  Ir. Rens Bousardt - ReBo's Bridgeboek

  Auteur: ir. Rens Bousardt ReBo’s Bridgeboek is zeer geschikt als studieboek en naslagwerk voor recreatiebridgers en clubspelers. Voor bridgedocenten vormt dit boek samen met ReBo’s Biedoefeningen een mooie combinatie voor het geven van bridgecursussen en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,90
 • Anton Maas, Bep Vriend, Rijk van der Krol boeken
  Anton Maas, Bep Vriend, Rijk van der Krol - Bridgedrives om thuis te spelen 5

  Elk deel van de Bridgedrives-serie bevat zeven drives van zestien spellen. De spellen zijn niet geselecteerd op moeilijkheidsgraad: het zijn gewone spellen uit de praktijk.Als je thuis aan het bridgen bent ontbreekt het wedstrijdelement, waardoor gewoon… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • L. Martinus boeken
  L. Martinus - 52 beste kaartspelen

  Een verzameling van de 52 beste kaartspelen met een gedegen uitleg van de spelregels en de puntentelling.De spelen zijn onderverdeeld naar spelletjes voor een tot vier en meer spelers. Het boek is rijkelijk geillustreerd met kaarten uit een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Anton Maas boeken
    9,50
 • Bep Vriend boeken
    9,50
 • Klaske Goedhart boeken
  14,99
 • Jacques Barendregt, Heleen Barendregt boeken
  Jacques Barendregt, Heleen Barendregt - Contract

  Bridge is een fantastisch leuk en boeiend spel. Het spel staat bekend als de koning van de kaartspelen. Wereldwijd wordt er door vele miljoenen mensen bridge gespeeld, ook in Nederland. Deze bridgers spelen wekelijks competitie op hun bridgevereniging. Ook… (Harde kaft)

  Lees meer...
  18,50