Boeken over mannenhobby’s

 • Henny Abbink, Anke Grevers, Connie Grevers boeken
  Henny Abbink, Anke Grevers, Connie Grevers - Kralen in kleding

  Dit inspiratie tijdschrift is een uitgave van de Gelderse mutsen. Vanaf 2009 hebben wij in eigen beheer boeken uitgegeven met traditionele patronen. Gelderse gebreide mutsen, Gebreide kralen tasjes en Traditionele kralen beurzen. Nu zijn we met plezier de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Bryan Lynch boeken
  Bryan Lynch - Camping & Outdoor Survivalgids

  Verbeter je survivalvaardigheden Het Zwitserse zakmes is een onovertroffen, veelzijdig hulpmiddel voor elke dag. Dit handige handboek laat zien hoe je deze iconische rode multi-tool kunt inzetten voor 101 verschillende bushcraftkarweitjes en noodsituaties. Van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,50
 • Mark Bolitho boeken
  Mark Bolitho - De kunst van Geometrische origami

  Deze betoverende collectie origami bevat meer dan 25 inventieve papieren projecten in geometrische vormen, van eenvoudige piramides uit één stuk tot schitterende en complexe steruitbarstingen. Elk project is prachtig ontworpen en duidelijk uitgelegd met… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Maak het met leer

  Een boek vol projecten die je meteen wilt hebben: tasjes en portemonnees, ceinturen en clutches, labels en hoesjes, allemaal gemaakt van echt leer. Liza en Lynn laten zien dat je dat zelf ook kunt maken, thuis op je eigen naaimachine. Met heel veel foto’s en… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Rebecca Stern, Grant Faulkner boeken
  Rebecca Stern, Grant Faulkner - Sterke verhalen & hoe je ze schrijft

  Sterke verhalen is een praktische gids voor alle beginnende auteurs met tips voor personages, plot en planning, over doelen stellen, en met advies voor het vinden van je eigen stem. Tegelijkertijd is het ook een inspiratiebron, met peptalks van onder andere… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,99
 • Stuart Carey boeken
  Stuart Carey - Van klei tot keramiek

  Van klei tot keramiek is hét handboek voor iedereen die met keramiek werkt, van beginners en hobbyisten tot studenten en professionele keramisten. In dit boek neemt Stuart Carey je mee langs alle fases van het pottenbakproces. Je leert begrijpen hoe klei… (Harde kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Evelien Cabie boeken
  Evelien Cabie - 100 jurkjes

  In 100 jurkjes toont Evelien Cabie hoe je met 10 basispatronen ontelbaar veel originele, verfrissende jurkjes voor je (klein)dochter zelf kunt ontwerpen.Evelien weet precies hoe ze de werkwijze moet toelichten met to-the-point beschrijvingen en duidelijke… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Pieter van Wijngaarden boeken
  Pieter van Wijngaarden - Logboek Aviolanda en het verdwenen vliegveld Papendrecht Deel IV

  Voor u ligt de omvangrijkste studie in vijf delen die ooit over de vliegtuigfabriek Aviolanda in Papendrecht verschenen is. Deze nieuwe serie sluit aan bij de vorige uitgaven uit 1987 en 2013 maar bevatten veel nieuwe details over de productielijnen, Tweede… (Harde kaft)

  Lees meer...
  39,95
 • Jocelyn de Kwant boeken
  Jocelyn de Kwant - Nature moments

  Nature moments is een prachtig geïllustreerd mindful werkboek, dat aanmoedigt weer in contact met de natuur te komen. Het boek staat vol praktische ideeën voor iedere dag – van botanisch tekenen tot bosbaden – en herinnert ons eraan hoe verbinding met de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • KVLV boeken
  KVLV - Ons breiboek

  Ons Breiboek is een standaardwerk dat alle breisters, beginnend of ervaren, in huis moeten hebben.Alle steken en technieken worden eenvoudig uitgelegd aan de hand van mooie foto's en duidelijke symbolen. Dankzij de overzichtelijke en heldere uitleg kun je… (Harde kaft)

  Lees meer...
  29,99
 • Karel Boersma boeken
  Karel Boersma - 20 jaar ondernemen in Roemenië

  Karel Boersma vertelt in geheel eigen(wijze) stijl over zijn 20 jaar durende ondernemerschap in Roemenië. Het begint met een samenwerking wat al snel uitmondt in een eigen jachtwerf, nog later een nozzle fabriek als toeleverancier voor de beroepsvaart. De… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Mijn Art Journal aquarelpapier

  Artjournalen is een razend populaire hobby die Nederland en België in korte tijd heeft veroverd. In een Art Journal maak je een visueel dagboek waarin je experimenteert met verschillende materialen en je ervaringen en herinneringen vertaalt in creatieve… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Rebecca Spooner boeken
  Rebecca Spooner - Creatief plannen & meer

  Plannen kent straks geen geheimen meer voor jou. Dit boek biedt je alle informatie en inspiratie om je leven te ordenen, plannen te maken, doelen te stellen, en je creativiteit een boost te geven. Plannerexpert en blogbekendheid Rebecca Spooner neemt je mee… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,99
 • Pieter van Wijngaarden boeken
  Pieter van Wijngaarden - Logboek Aviolanda en het verdwenen vliegveld Papendrecht Deel III

  Voor u ligt de omvangrijkste studie in vier delen die ooit over de vliegtuigfabriek Aviolanda in Papendrecht verschenen is. Deze nieuwe serie sluit aan bij de vorige uitgaven uit 1987 en 2013 maar bevatten veel nieuwe details over de productielijnen, Tweede… (Harde kaft)

  Lees meer...
  39,95
 • Feeling Plantastic mini Notes Sheets

  Als je je MUS planner hebt aangeschaft, wil je die natuurlijk helemaal naar eigen inzicht inrichten, helemaal aangepast aan jouw behoeften. De ene heeft nu eenmaal meer ruimte nodig om dingen op te schrijven dan de ander. Dat snappen wij van MUS maar al te… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    4,99
 • Feeling Plantastic mini Fitness Sheets

  De fitness sheets bevatten: 52 weken fitness tracker 5 fitness goals 20 workouts 5 persoonlijke records metingen (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Feeling Plantastic mini Studie Sheets

  De school sheets bevatten:52 weken lesplannerleerdoelenlesroosterscijferlijsten (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Bob Roetering boeken
  Bob Roetering - Mijnenjagers van de Alkmaar klasse

  In 1974 besloten Frankrijk, België en Nederland een nieuw type mijnenjager te bouwen: de Alkmaar-klasse. Een vorm van Europese samenwerking die vaak als voorbeeld wordt aangehaald. Gebouwd van polyester en voorzien van de nieuwste Franse sonar bleken de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  35,95
 • Mijn Bullet Journal Stickers Deel 2

  Het fijnst aan je bullet journal is dat je hem helemaal eigen kan maken: je voegt alleen dat toe wat jij nodig hebt. Je bujo bijhouden kan dan ook een heel leuke en ontspannen bezigheid zijn. Maar wat als je even geen tijd hebt om alles netjes bij te werken?… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • Julia Woning boeken
  Julia Woning - Workshop PanPastel

  In deze PanPastel® workshop is kunstenares Julia Woning je ultieme gids op je ontdekkingsreis met dit fantastische materiaal - zij begeleidt je van begin tot eind en bij elke stap van de route. Het begint allemaal met het juiste gereedschap en een beetje… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Wesley van Drongelen boeken
  Wesley van Drongelen - Sporen door de nacht

  Hoewel de auteur in zijn paspoort de Nederlandse nationaliteit vermeld heeft staan, zou je Wesley van Drongelen met recht een Europeaan kunnen noemen. Niet alleen trekt hij al van jongs af aan door Europa om treinen te fotograferen en bouwde hij zo een… (Harde kaft)

  Lees meer...
  39,90
 • Feeling Plantastic maxi Notes Sheets

  Als je je MUS planner hebt aangeschaft, wil je die natuurlijk helemaal naar eigen inzicht inrichten, helemaal aangepast aan jouw behoeften. De ene heeft nu eenmaal meer ruimte nodig om dingen op te schrijven dan de ander. Dat snappen wij van MUS maar al te… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    6,99
 • Feeling plantastic at work

  Offline plannen is dé hype van dit moment! En daar stappen wij van MUS graag in met onze eigen fantastische praktische planners. Ze zijn niet alleen reuzehandig door hun bindwijze (de beroemde disks) waarbij je je pagina's en tabs uit je planner kunt halen en… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Maria Trolle boeken
  Maria Trolle - Flora & Fauna

  Stap in de magische natuurlijke wereld van Maria Trolle in haar nieuwste kleurboek Flora & Fauna. Haar prachtige lijnenspel vormt de ultieme basis voor een perfecte kleurplaat. Liefhebbers van natuurlijke motieven, met weelderige bossen vol kleurrijke planten,… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,99
 • Feeling Plantastic mini Food Sheets

  De food sheets bevatten:52 weken maaltijdplannerboodschappenlijstjesfavoriete recepten3 kartonnen pockets (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,99