Boeken over mannenhobby’s

 • Henny Abbink, Anke Grevers, Connie Grevers boeken
  Henny Abbink, Anke Grevers, Connie Grevers - Kralen in kleding

  Dit inspiratie tijdschrift is een uitgave van de Gelderse mutsen. Vanaf 2009 hebben wij in eigen beheer boeken uitgegeven met traditionele patronen. Gelderse gebreide mutsen, Gebreide kralen tasjes en Traditionele kralen beurzen. Nu zijn we met plezier de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Feeling Plantastic FITNESS SHEETS

  De fitness sheets bevatten:52 weken fitness tracker5 fitness goals20 workouts5 persoonlijke recordsmetingen (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • Feeling Plantastic FOOD SHEETS

  De food sheets bevatten:52 weken maaltijdplannerboodschappenlijstjesfavoriete recepten3 kartonnen pockets (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • Feeling Plantastic SCHOOL SHEETS

  De school sheets bevatten: 52 weken lesplanner leerdoelen lesroosters cijferlijsten (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • Karel Boersma boeken
  Karel Boersma - 20 jaar ondernemen in Roemenië

  Karel Boersma vertelt in geheel eigen(wijze) stijl over zijn 20 jaar durende ondernemerschap in Roemenië. Het begint met een samenwerking wat al snel uitmondt in een eigen jachtwerf, nog later een nozzle fabriek als toeleverancier voor de beroepsvaart. De… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Feeling plantastic at work

  Offline plannen is dé hype van dit moment! En daar stappen wij van MUS graag in met onze eigen fantastische praktische planners. Ze zijn niet alleen reuzehandig door hun bindwijze (de beroemde disks) waarbij je je pagina's en tabs uit je planner kunt halen en… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Bob Roetering boeken
  Bob Roetering - Mijnenjagers Alkmaar klasse

  In 1974 besloten Frankrijk, België en Nederland een nieuw type mijnenjager te bouwen: de Alkmaar-klasse. Een vorm van Europese samenwerking die vaak als voorbeeld wordt aangehaald.Gebouwd van polyester en voorzien van de nieuwste Franse sonar bleken de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  35,95
 • Julia Woning boeken
  Julia Woning - Workshop PanPastel

  In deze PanPastel® workshop is kunstenares Julia Woning je ultieme gids op je ontdekkingsreis met dit fantastische materiaal - zij begeleidt je van begin tot eind en bij elke stap van de route. Het begint allemaal met het juiste gereedschap en een beetje… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Maria Trolle boeken
  Maria Trolle - Flora & Fauna

  Stap in de magische natuurlijke wereld van Maria Trolle in haar nieuwste kleurboek Flora & Fauna. Haar prachtige lijnenspel vormt de ultieme basis voor een perfecte kleurplaat. Liefhebbers van natuurlijke motieven, met weelderige bossen vol kleurrijke planten,… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,99
 • Pieter van Wijngaarden boeken
  Pieter van Wijngaarden - Logboek Aviolanda en het verdwenen vliegveld Papendrecht Deel IV

  Voor u ligt de omvangrijkste studie in vijf delen die ooit over de vliegtuigfabriek Aviolanda in Papendrecht verschenen is. Deze nieuwe serie sluit aan bij de vorige uitgaven uit 1987 en 2013 maar bevatten veel nieuwe details over de productielijnen, Tweede… (Harde kaft)

  Lees meer...
  39,95
 • Simon Heptinstall boeken
  Simon Heptinstall - Autologo's

  Dit handboek verklaart het ontwerp, het ontstaan en de evolutie van autologo's. Het is een waardevolle bron voor grafisch ontwerpers, liefhebbers van logo's en autogekken. Het geeft veel informatie over de merken en het is een perfect geschenk voor elke… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Geertje Aalders boeken
  Geertje Aalders - Het papercutboek

  Het papercutboek is een schitterend en inspirerend handboek over papierknipkunst van illustratrice en knipkunstenaar Geertje Aalders. Voor wie fan is van al die prachtige papercut projecten – geknipte kaartjes, posters en silhouetjes – op Instagram en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Nico Ouwehand boeken
  Nico Ouwehand - Sleepvaart in stroomversnelling

  40 jaar Nationaal Sleepvaart Museum te Maassluis40 jaar Nationaal Sleepvaart Museum te Maassluis is een mijlpaal die niet ongemerkt gepasseerd mag worden. Gedurende die 40 jaar zijn niet minder dan 70 exposities gepresenteerd over de meest uiteenlopende… (Harde kaft)

  Lees meer...
  25,00
 • Pieter van Wijngaarden boeken
  Pieter van Wijngaarden - Logboek Aviolanda en het verdwenen vliegveld Papendrecht Deel III

  Voor u ligt de omvangrijkste studie in vier delen die ooit over de vliegtuigfabriek Aviolanda in Papendrecht verschenen is. Deze nieuwe serie sluit aan bij de vorige uitgaven uit 1987 en 2013 maar bevatten veel nieuwe details over de productielijnen, Tweede… (Harde kaft)

  Lees meer...
  39,95
 • La Maison Victor boeken
  La Maison Victor - Jurken

  La Maison Victor verzamelde de 15 mooiste jurken uit haar collectie. Laat je betoveren door eigentijds en Belgisch design, stijlvol in al zijn eenvoud.Naast prachtige foto's en heldere werkbeschrijvingen vind je in dit boek alle patronen op ware grootte, van… (Harde kaft)

  Lees meer...
  29,99
 • Frank Oude Elferink boeken
  Frank Oude Elferink - Materieelgids jaren '80

  Welke spoorwegliefhebber verlangt niet terug naar de jaren tachtig, het decennium waarin het NS-materieel veel gedaanten aannam, zowel qua types als kleurstellingen? Het materieelpark was in deze tijd aan een grote moderniseringsslag onderhevig. Verouderd… (Harde kaft)

  Lees meer...
  39,90
 • Feeling Plantastic MAXI

  -Een planner voor twaalf maanden zonder data; je kunt beginnen wanneer je wilt.-Met aparte jaar- en maandoverzichten-Overzichtelijke weekplanners met genoeg schrijfruimte-Voeg gemakkelijk extra sheets toe om je planner te personaliseren (Zachte kaft)

  Lees meer...
  25,00
 • Feeling Plantastic MINI

  -Een planner voor twaalf maanden zonder data; je kunt beginnen wanneer je wilt-Met aparte jaar- en maandoverzichten-Overzichtelijke weekplanners met genoeg schrijfruimte-Voeg gemakkelijk extra sheets toe om je planner te personaliseren (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Feeling Plantastic STICKERS

  Iedere planneraddict heeft een stash stickers nodig.Maak je planner overzichtelijk met deze stickerset. (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,99
 • Marcel van Ee, Peter van der Meer boeken
  Marcel van Ee, Peter van der Meer - Spoor 30

  SPOOR editie 30 geeft ook dit jaar weer in woord en beeld een uitgebreid overzicht van de spoorwegen in Nederland. (Harde kaft)

  Lees meer...
  31,50
 • Chelsea Ward boeken
  Chelsea Ward - Mijn art journal een jaar vol creatieve uitdagingen

  Doorbreek je artistieke blokkade en laat je 52 weken lang inspireren door artjournalexpert Chelsea Ward. Mijn art journal een jaar vol creatieve uitdagingen is een musthave gids om je creativiteit weer te laten sparkelen. De unieke projecten in het boek zijn… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,99
 • Jan-Willem van der Male, Noortje Veerman boeken
  Jan-Willem van der Male, Noortje Veerman - Bouw je eigen Tiny House

  De huidige vorm van tiny housing is uit Amerika over komen waaien. Het is daar nu bijzonder populair en heeft een enorme vlucht genomen. De huisjes in Amerika zijn in vele opzichten anders dan wat er in Nederland mogelijk is; zo kunnen de zogeheten Tiny Houses… (Harde kaft)

  Lees meer...
  65,00
 • Pieter van Wijngaarden boeken
  Pieter van Wijngaarden - Het verdwenen vliegveld Papendrecht

  Voor u ligt de omvangrijkste studie in drie delen die ooit over de vliegtuigfabriek Aviolanda in Papendrecht verschenen is. Deze nieuwe serie sluit aan bij de vorige uitgaven uit 1987 en 2013 maar bevatten veel nieuwe details over de productielijnen, Tweede… (Harde kaft)

  Lees meer...
  39,95
 • John Batchelor, Christopher Chant boeken
  John Batchelor, Christopher Chant - Geillustreerde stoomschepen encyclopedie

  In 1783 voer de Franse Pyroscaph als eerste schip volledig op stoomkracht. Gedurende de twee eeuwen die volgden, namen stoomschepen gaandeweg de plaats in van zeilschepen, tot de stoommachine op zijn beurt moest wijken voor de dieselmotor. Toch heeft de… (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,99
 • Martijn de Vries boeken
  Martijn de Vries - De Titanic van de Pyreneeën

  Martijn de Vries (in het dagelijks leven software developer) beoefent een bijzondere tak van de spoorweghobby. Hij houdt zich namelijk graag bezig met spoorwegarcheologie, het trachten terugvinden van lang geleden verdwenen spoorlijnen. Sinds de jaren negentig… (Harde kaft)

  Lees meer...
  39,90