Boeken over mannenhobby’s

 • MUS boeken
  MUS - Mijn Bullet Journal

  Mijn Bullet Journal Scrapbook Cut-outs staat vol met meer dan 5.000 handige, mooie, leuke afbeeldingen om uit te knippen en in je bujo te plakken. Je kunt je bujo hiermee versieren, makkelijker navigeren, planningen maken en eenvoudig lay-outs opbouwen. Je… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • MUS boeken
  MUS - Little Black Bujo

  De Little Black Bujo is een speciale editie van onze Mijn Bullet Journals. Dit stijlvolle zwarte boekje heeft een compact formaat waardoor je het gemakkelijk bij je steekt en overal mee naartoe neemt. Het handige elastiek houdt je bujo dicht als je hem niet… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • La Maison Victor boeken
  La Maison Victor - Jurken 2

  Hét favoriete kledingstuk om zelf te naaien is en blijft de jurk. In elke editie van het magazine La Maison Victor vind je ten minste één nieuw patroon.De ontwerpen van La Maison Victor zijn niet alleen eigentijds, maar ook tijdloos. De Lora, de Flo, de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  29,99
 • Het enige echte mandala kleurboek Artist Edition II

  Mandala’s zijn het favoriete onderwerp van volwassenen om in te kleuren. Ze vormen een bron van rust, wijsheid en meditatie en het inkleuren van mandala’s heeft dan ook een haast meditatief effect. Maar door de bijzondere details en prachtige geometrische… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Kirsten Burke boeken
  Kirsten Burke - Kirsten Burke's Moderne Kalligrafie

  Dit boek brengt alle methodes en technieken van Kirsten Burke’s kalligrafieworkshops samen op een toegankelijke manier door leuke, makkelijk te volgen projecten. Je vindt er alle tips, trucs en technieken om te kalligraferen met nibs en blanco pagina’s om… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Adriaen Louman boeken
  Adriaen Louman - Nieuwezijdslijnen

  In dit tweede deel van de reeks over de Amsterdamse tramlijnen in de periode 1975-2018 staan de tramlijnen centraal die over de Nieuwezijds Voorburgwal voer(d)en, te weten de lijnen 1, 2, 5, 11, 13 en 17. Net als bij de tramlijnen in het eerste deel het geval… (Harde kaft)

  Lees meer...
  39,90
 • MUS boeken
  MUS - Mijn Bullet Journal Black Dot

  Mijn Bullet Journal is het perfecte systeem om al jouw afspraken, taken, plannen, to-dolijstjes, en nog veel meer op één handige plek te verzamelen. (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Gennine D. Zlatkis boeken
  Gennine D. Zlatkis - Gennine's Vogels

  Fans en nieuwe ontdekkers van Geninne Zlatkis’ charmante schilderijen en natuur- en vogelcollages staat heel wat te wachten. In Geninne’s vogels: creatieve projecten met aquarelverf, collage en inkt biedt Geninne je voor het eerst een persoonlijk inkijkje… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • MUS boeken
  MUS - Mijn bullet journal

  Mijn Bullet Journal is het perfecte systeem om al jouw afspraken, taken, plannen, to-dolijstjes, en nog veel meer op één handige plek te verzamelen. (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • MUS boeken
  MUS - Mijn bullet journal

  'Mijn Bullet Journal' is het perfecte systeem om al jouw afspraken, taken, plannen, to-dolijstjes, en nog veel meer op één handige plek te verzamelen. (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • MUS boeken
  MUS - Mijn Bullet Journal

  Mijn Bullet Journal is het perfecte systeem om al jouw afspraken, taken, plannen, to-dolijstjes, en nog veel meer op één handige plek te verzamelen. (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Wim van der Pouw boeken
  Wim van der Pouw - Een maand uit mijn leven in Steenstad

  De auteur, Wim van der Pouw (Den Haag, 1957), kruipt in de huid van zijn alter ego, tram- en busbestuurder Daan Bergmans. Daan leeft in Steenstad in het fictieve land Karspelland, gelegen op de planeet Mollius. Aan de hand van zijn werk neemt hij de lezer op… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,95
 • Tomislav Tomic boeken
  Tomislav Tomic - Sprookjesbos

  Welkom in de wondere wereld van Tomislav Tomi?. Ontspan en ga op een opmerkelijke reis door zijn droomachtige sprookjeswereld. De buitengewone illustraties van Tomi? leiden je naar beschutte plaatsen die tot de verbeelding spreken: van zachte wolken tot… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Katarina Natalie Andersen boeken
  Katarina Natalie Andersen - 51 DIY projecten

  Je eigen meubilair en handige of decoratieve objecten maken voor je huis wordt steeds populairder. Het geeft je interieur een originele uitstraling, vertelt een verhaal en laat zien wie je bent. In dit boek vind je inspiratie voor 51 DIY-projecten: van klok… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Frank Egholm boeken
  Frank Egholm - Vogeltjes uit hout

  Houtsnijden is geweldig om te doen. En wat is er dan leuker dan het snijden van vogeltjes? In dit boeiende boek legt de Deense houtbewerker Frank Egholm de techniek van het houtsnijden uit aan de hand van een uitgebreide serie vogels. Stap voor stap laat hij… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • Julie Jaeken boeken
  Julie Jaeken - Jules & Julie 4

  Alle breisters kennen intussen de breiboeken van Julie Jaeken. Voor haar vierde boek breide Julie ca. 45 truien, accessoires, broekpakken, vesten en poncho's voor zowel baby's als kinderen. De modellen zijn bij Julie zoals altijd heel eenvoudig, maar echte… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  25,99
 • Dick Gorter boeken
  Dick Gorter - Nederlandse Koopvaardijschepen in beeld

  Deel 17 brengt de rederijen in beeld die hun thuisbasis hadden in voormalig Nederlands-Indië en het Verre Oosten en lijndiensten onderhielden in de Indische archipel alsmede naar de omringende landen en andere werelddelen, met uitzondering van Europa. Het… (Harde kaft)

  Lees meer...
  29,90
 • Mijn bullet journal - sticky notes

  Goed, je hebt je bujo ingericht en aangekleed. Alles wat je erin wilt hebben, staat erin. Het enige wat je nu nog mist is een handige hack om je bujo makkelijker, vrolijker en overzichtelijker te maken. Dat kan: hier zijn onze sticky notes! Deze sticky notes… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Mijn bullet journal

  Markeer de belangrijke dingen in je bullet journal met een sticky tab - zoals je habit tracker en je doodle challenge - en raakt nooit meer verdwaald in je bujo. Deze sticky tabs komen in twaalf verschillende kleurtjes en designs en zijn beschrijfbaar. (Harde kaft)

  Lees meer...
    4,99
 • Dick Gorter boeken
  Dick Gorter - Lijnvaart op West Afrika

  Deel 18 van de serie is gewijd aan de rederijen met lijndiensten naar Afrika, met name West-Afrika. De voornaamste rederij was destijds de door onder andere HSM en VNS opgerichte Holland West-Afrika Lijn. In beeld komen ook Nederlands-Franse Scheepvaart… (Harde kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Sarah Devos, WonderWeekend boeken
  Sarah Devos, WonderWeekend - Wonderweekend!

  Tover je straat om tot 'schaatsstraat' tijdens het Onder-Nul-Weekend. Ga voor een Geen-Ontvangst-Weekend en stuur geheime boodschappen naar elkaar in morsecode, of kies voor een (F)luisterWeekend en speel geluidenbingo.In dit boek vind je 101 verrassende… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Mijn bullet journal - set van 3 bujo's

  Mijn Bullet Journal is dé marktleider in Nederland en België op het gebied van bullet journals. Alle Mijn Bullet Journals hebben het hebben-hebben-effect, maar bij deze drie cuties is dit wel heel erg! Deze drie dunnere bujo's moet je echt aan je collectie… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Masja van den Berg boeken
  Masja van den Berg - Versier je wereld.

  Voor iedereen die zelf graag net zo mooi wil leren tekenen als een prof. Of foto’s mooi wil leren versieren. Met Versier je wereld krijg je dit voor elkaar! Het boek, geheel in Ibiza-style, staat vol leerzame tutorials, tips en tricks om de bekende… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Guus Berkhout boeken
  Guus Berkhout - Schiphol, een visie op de toekomst

  Professor Guus Berkhout was begin 2000 adviseur van kabinet Kok II om de toen al groeiende overlast van Schiphol aan banden te leggen. Tegen zijn uitdrukkelijke advies in werd er een wet aangenomen die ongebreidelde groei van het vliegverkeer mogelijk maakte.… (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Mijn bullet journal decoraties

  Met meer dan 3.000 versiersels voor jouw bullet journal! Heb je behoefte aan meer decoratie in je bullet journal, maar ben je niet zo creatief? Of maak je gewoon graag gebruik van vaste vormen en versieringen in je layouts? Dan is dit boek echt iets voor jou!… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,99