Boeken over mannenhobby’s

 • Patrick MOREAU boeken
  Patrick MOREAU - De ultieme knopengids

  De handigste knopen, steken & lussen - stap voor stap uitgelegd.Of je nu wilt kennismaken met de kunst van zeemansknopen of je klassiekers weer wilt ophalen: dit boek is voor iedereen bedoeld. Het maken van knopen is het resultaat van een uiterst nauwkeurige… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • ANWB boeken
  ANWB - Theorieboek Rijbewijs A - Motor

  Theorieboek Rijbewijs A - Motor Het theorieboek voor het halen van je motorrijbewijs A Ga jij voor de slimste voorbereiding op je theorie-examen voor de motor? Leer dan alles wat je moet weten met behulp van het Theorieboek Rijbewijs A van de ANWB. In het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Masja van den Berg boeken
  Masja van den Berg - Colour your life.

  Een dagboek bijhouden kost vaak veel tijd. Met dit prachtig uitgevoerde kleurendagboek mag je antwoord geven op vragen wanneer jij tijd en zin hebt. Door de mooie kleurplaten erbij wordt het een dierbaar en persoonlijk boekje om altijd te bewaren. Het… (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,50
 • Vleugels boeken
  Vleugels - Benelux rail 8

  De jaren1992-1993 betekende in de drie landen belangrijke verjonging van de spoorwegsystemen. Hardcover, 144 pagina's met 238 foto's en illustratiesin zwart/wit en kleur waaronder de rail landkaarten van België en Luxemburg plus het register van de grote… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,00
 • W van Heck, A.M. van Zanten boeken
  W van Heck, A.M. van Zanten - Binnenvaart 2018

  In deze uitgave zijn de Nederlandse motorvracht-, beun-, passagiers en tankschepen opgenomen. Alle ruim 5.500 binnenvaartschepen zijn alfabetisch gerangschikt met technische details. Daarnaast de adresgegevens van werven, reparatiebedrijven, bevrachters,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  25,00
 • W. van Heck, A.M. van Zanten boeken
  W. van Heck, A.M. van Zanten - Sleep en Duwboten 2018

  In dit boek staan de Nederlandse sleep- en duwboten welke onder Nederlandse vlag varen. Daarnaast zijn nog een aantal patrouillevaartuigen met sleepcapaciteit en werkvaartuigen opgenomen. Alle ruim 2.500 sleepboten, professionele en particuliere duwboten en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  25,00
 • Geoffry Budworth, Jason Dalton boeken
  Geoffry Budworth, Jason Dalton - Knopen

  Knopen leggen is niet alleen leuk om te doen, het is ook bijzonder praktisch in allerlei situaties, zowel binnen als buiten. Dit boek laat zien welke knopen geschikt zijn in welke situatie en hoe ze gelegd moeten worden - of het nu is om een vlieg aan te… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Willem Aandewiel boeken
  Willem Aandewiel - Zelf draadloze sensoren maken met microprocessoren en Arduino

  In dit boek neemt Willem Aandewiel je mee op zijn fascinerende ontdekkingsreis naar de wereld achter draadloze sensoren en laat hij zien hoe je deze zelf kunt maken. Aan de hand van beelden van een oscilloscoop wordt uitgelegd wat er allemaal bij komt kijken… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,95
 • Kip van Troje boeken
  Kip van Troje - Knappe-kunst-kapsels

  Kip van Troje k(n)ipt en k(n)apt voor oog en oor. Warme woorden, zachte zinnen en veerkrachtige verhalen worden kunstzinnige kapsels. Een bizar pseudoniem voor een debuterend auteur? Nee, Kip van Troje is een ongesubsidieerd maar professioneel… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Erik van Huizen boeken
  Erik van Huizen - Jaarboek binnenvaart 2017

  De redacteuren van het weekblad Schuttevaer zijn beroepsmatige insiders in de wereld van schippers en reders, Europese rivieren en kanalen, waterstanden en Rijnvrachten, scheepsbouw en sloopregelingen. Van wonen op het water, kinderen in het internaat en… (Harde kaft)

  Lees meer...
  25,00
 • Vleugels boeken
  Vleugels - Benelux rail 7

  De interessante railgeschiedenis van de jaren 1990-1991 herleeft in het Nederlands en Frans op 144 pagina's. Met harde kaft, 270 karakteristieke foto's en tekeningen in zwart/wit en kleur.Bevat materieel overzichten van de drie landen en een kaart met daarop… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,00
 • Sven Koelewijn boeken
  Sven Koelewijn - Tatoeeren, het hoe en wat

  Het doel van dit boek is jou wegwijs maken in de wereld van het tatoeëren. De geschiedenis, materialen, werkwijzen en nog veel meer. Een theoretische ondergrond is erg belangrijk. Je moet goed het besef hebben waar je mee bezig bent. Om een goede tatoeëerder… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,95
 • Duncan Hooson, Anthony Quinn boeken
  Duncan Hooson, Anthony Quinn - Professionele keramiektechnieken

  Dit allesomvattende, ambitieuze handboek voor keramisten bevat een schat aan informatie. Het is een onmisbaar naslagwerk voor zowel de beginnende pottenbakker die het vak nog moet leren als de professional. Professionele keramiektechnieken begint met een… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Henri Stolwijk boeken
  Henri Stolwijk - Alle auto's 2018

  Ook deze nieuwste versie, geheel in kleur, biedt binnen het bekende, compacte formaat een ongekend compleet en informatief overzicht van alle automodellen die te koop zijn in Nederland. Voor een uiterst vriendelijke prijs staan op 400 pagina's in pocketformaat… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,50
 • Graddy Boven boeken
  Graddy Boven - Onder water

  In dit deeltje uit de '60 minutenreeks' staan vier Nederlandse onderzeeboot-experimenten centraal. In de 17e en 19e eeuw leveren Jan Adriaansz. Leeghwater, Cornelis (Cornelius) Jacobsz. Drebbel, Maurice van Son en het duo Antoine Lipkens en Olke Uhlenbeck… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Ruud Vos boeken
  Ruud Vos - Luchtvaart 2018

  In dit jaarboek dus weer de meest recente ontwikkelingen van de grote en kleine luchtvaart, zakelijke luchtvaart, helikopters, militair. Ook de eerste vluchten, nieuwe vliegtuigen, het luchtvaartregister en de hoofdstukken Transavia vloog naar goud en een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Wobbe Reitsma boeken
  Wobbe Reitsma - Terberg

  Het familiebedrijf Terberg is al in 1869 ontstaan. In dat jaar werd in het Utrechtse Benschop een dorpssmederij begonnen. Na de Tweede Wereldoorlog startte men met het modificeren van overtollige Amerikaanse legertrucks, die in grote aantallen in Europa waren… (Harde kaft)

  Lees meer...
  29,95
 • Jan Maarten Groen boeken
  Jan Maarten Groen - Echte mannen kleuren niet

  In dit unieke kleurboek zijn stoere 'mannen-situaties' vast gelegd in recht-toe-recht-aan tekeningen, vergezeld van over-the-top teksten. Echtgenoot, vriend, vader, broer of collega wordt geconfronteerd met zijn oerdriften. Mannen mogen weer man zijn. De… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Jeroen Bakker boeken
  Jeroen Bakker - Kleurboek Colortwist

  Opgaan in je eigen creativiteit, wie heeft daar in de hectiek van de dag nog tijd voor? Kleuren is niet alleen iets voor kinderen, ook als volwassene kun je hier uitstekend je creatieve ei in kwijt. Wat is er nu leuker dan na een drukke werkdag, op een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Jeroen Duvillier, Wim te Brake boeken
  Jeroen Duvillier, Wim te Brake - Praat maar vol, jongens!

  Voor het eerst een gesproken koersverslag vereeuwigd op papier: Michel Wuyts en José De Cauwer wisselden bijna 52.000 woorden met elkaar in de zeven uur durende uitzending van de 237 kilometer lange olympische wegrit in Rio de Janeiro. (Harde kaft)

  Lees meer...
  30,00
 • Johanna Basford boeken
  Johanna Basford - Evi en de gekleurde vlinder

  Evi en de gekleurde vlinder (Ivy and the inky butterfly) is een kleur- en vertelboek ineen vankleurkoningin Johanna Basford. Johanna schreef een verhaal bij haar prachtige illustraties met vlinder Evi in de hoofdrol. Zo kunnen moeders en oma's hun eigen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Sarah Dennis boeken
  Sarah Dennis - Make it Papieren botanica

  * Maak papieren bloemen, planten en groenten om je huis mee te versieren. * Knip de gekleurde sjablonen in dit boek uit om direct de mooiste 3D-planten te maken. * De projecten worden steeds een stapje moeilijker, waardoor je je skills per project verbetert.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Kanoko Egusa boeken
  Kanoko Egusa - Rapsodie in het bos

  Rapsodie in het bos is een meesterwerk van de Japanse illustrator Kanoko Egusa. Kanoko neemtje mee naar haar mysterieuze wereld, waarin je een kijkje krijgt in het mysterieuze leven van dedieren die er leven. De dieren leven er vrij, onaangeraakt door mens en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Monica Langwe boeken
  Monica Langwe - Boekjes maken

  In dit prachtige boek laat Monica Langwe zien hoe je het oude ambacht van boekbinden op een nieuwe en eigentijdse manier kunt toepassen. De boekjes, mappen en doosjes die ze maakt zijn zo mooi, dat je meteen met papier en garen aan de slag wilt gaan.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • ANWB boeken
  ANWB - Theorieboek Rijbewijs B - Auto

  Theorieboek Rijbewijs B - Auto Het theorieboek voor de aankomende automobilist! Wil jij binnenkort theorie-examen doen voor je rijbewijs B? Bereid jezelf dan 100% voor met behulp van het Theorieboek Rijbewijs B van de ANWB. In het Theorieboek Rijbewijs B komen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95