Boeken over mannenhobby’s

 • Frank Oude Elferink boeken
  Frank Oude Elferink - Rode Diesels

  Rode Diesels: opvallend gekleurd, zeker voor degenen die alleen gele treinen gewend waren, lieten tot medio 1985 luid van zich horen op de secundaire lijnen in Salland, Twente en de Achterhoek. In het laatste jaar waren deze vroegere Blauwe Engelen ontdaan van… (Harde kaft)

  Lees meer...
  32,50
 • Frank Oude Elferink boeken
  Frank Oude Elferink - Gele Dieseltweetjes

  Het verhaal van de verbouwde DE2 begint in 1973 als NS plannen maakt voor het moderniseren van een aantal Blauwe Engelen (materieel Plan X). Tussen 1975 en 1981 kwamen 26 gele verbouwde tweewagenstellen op de baan. Pas in 1998 nam NS afscheid van de laatste… (Harde kaft)

  Lees meer...
  32,50
 • Ruud Vos boeken
  Ruud Vos - Alle motoren 2019

  Deze jaarlijks verschijnende uitgave geeft een overzicht van alle op de Nederlandse markt verkrijgbare merken en de daarbij behorende modellen, incl. motorscooters. Met technische gegevens, foto's en prijzen. (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,90
 • Caroline Kelso Zook boeken
  Caroline Kelso Zook - De beste versie van jezelf

  Dit levendige, kleurrijke journal helpt je je innerlijke waarheden te bevrijden, je talenten te ontdekken, succes te bereiken en je leven vreugdevoller te maken. De beste versie van jezelf staat vol inspirerende schrijfopdrachten die je aan het denken zetten… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Jim Gijbels boeken
  Jim Gijbels - Treinen op linnen

  Sinds zijn prille jeugd is Jim Gijbels liefhebber van zowat alles wat wielen heeft. Het mooiste Sinterklaascadeau dat hij ooit kreeg was een plastic opwindtreintje. Van jongs af aan tekent hij graag en het is dan ook niet verwonderlijk dat hij in de voetsporen… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Martijn de Vries boeken
  Martijn de Vries - De 1218 in ere hersteld

  In het diepste geheim heeft een kleine groep vrijwilligers gedurende de herfst van 2011 in Blerick gewerkt aan het terugbrengen van elektrische locomotief 1218 van de Nederlandse Spoorwegen in de staat zoals deze in 1952 in dienst is gekomen. De 1218 wist,… (Harde kaft)

  Lees meer...
  35,00
 • Jane Davenport boeken
  Jane Davenport - Mijn Art Journal Fantastische Figuren

  Start met een simpele hartvorm … en uiteindelijk maak je een wonderschoon kunstwerk! Het is liefde op het eerste gezicht met de fabuleuze, verfijnde figuren van Jane Davenport en je zult versteld staan hoe gemakkelijk het is om het zelf te doen. Als je het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,99
 • Jane Davenport boeken
  Jane Davenport - Mijn art journal prachtige portretten

  Vier je creativiteit met dit unieke werkboek vol fabelachtige vrouwen om te personaliseren. Het is voor alle Art Journal junkies en mixed-mediakunstenaars. Fabelachtige Vrouwen staat vol met de herkenbare vrouwfiguren, gezichten en tekeningen om in te kleuren… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,99
 • Jolette Lievaart boeken
  Jolette Lievaart - In contact met je eigen beschermengel

  Je engelen zijn altijd bij je en doen niets liever dan jou ondersteunen en bijstaan. Zij overzien het grote plan van je ziel en door middel van signalen en symbolen geven ze je aanwijzingen over jezelf en je pad. In het eerste deel van dit boek kom je via een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,95
 • Bas Schenk, Maurits van den Toorn boeken
  Bas Schenk, Maurits van den Toorn - Trams 2019

  Het jaarboek trams geeft een overzicht van de ontwikkelingen op tramgebied in Europa. Per land worden de steden behandeld waar het tramnet is gewijzigd en uitgebreid. Stad voor stad worden de nieuwtjes besproken en met prachtige foto’s ook laten zien.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • W van Heck, A van Zanten boeken
  W van Heck, A van Zanten - Binnenvaart 2019

  In deze uitgave zijn de Nederlandse motorvracht-,beun-, passagiers en tankschepen opgenomen. Alle ruim 5.500 binnenvaartschepen zijn alfabetisch gerangschikt met technische details. Daarnaast de adresgegevens van werven, reparatiebedrijven, bevrachters,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  25,90
 • Jaarboek Binnenvaart 2018

  De redacteuren van het weekblad Schuttevaer zijn beroepsmatige insiders in de wereld van schippers en reders, Europese rivieren en kanalen, waterstanden en Rijnvrachten, scheepsbouw en sloopregelingen. Van wonen op het water, kinderen in het internaat en… (Harde kaft)

  Lees meer...
  25,90
 • MUS boeken
  MUS - Mijn Bullet Journal Washitape

  Washitape vrolijkt je bullet journal niet alleen op, het is ook erg handig. Wijs bepaalde items of onderwerpen in je bujo toe aan een specifieke tape en maak tabjes aan de betreffende bladzijdes met de juiste tape. Of maak stukjes tape vast aan paperclips en… (Losbladig)

  Lees meer...
  12,99
 • MUS boeken
  MUS - Mijn Art Journal 15 sjablonen

  Wij van MUS houden van artjournalen! En we houden nog meer van handige tools die creatief bezig zijn net een beetje makkelijker maken. Deze 15 sjablonen van Mijn Art Journal zijn superhandig bij het maken van je kunstdagboekpagina’s. Je kunt er een… (Losbladig)

  Lees meer...
  14,99
 • Ruud Vos boeken
  Ruud Vos - Luchtvaart 2019

  De belangrijkste gebeurtenissen van de burgerluchtvaart en de militaire luchtvaart gedurende het afgelopen jaar. Ontwikkelingen die plaatsvonden zowel in Nederland als in de rest van de westerse wereld. Het geheel wordt ondersteund met vele prachtige foto’s… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,50
 • Tamara Laporte boeken
  Tamara Laporte - Maak je eigen art journal

  Maak je eigen art journal is gebaseerd op de populaire online Life Book-lessen van mixed-media-artiest Tamara Laporte. Het boek staat vol inspirerende teken- en schilderprojecten met mixed-media, die je helpen bewuster te worden van je persoonlijke uitdagingen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • MUS boeken
  MUS - Mijn Art Journal

  Art Journaling is een razend populaire hobby. Je maakt een visueel dagboek waarin je experimenteert met materialen en je ervaringen en herinneringen vertaalt in creatieve kunstpagina’s. Schrijf je herinneringen op, maak schetsen en tekeningen, plak foto’s… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • MUS boeken
  MUS - Mijn Art Journal

  Art Journaling is een razend populaire hobby. Je maakt een visueel dagboek waarin je experimenteert met materialen en je ervaringen en herinneringen vertaalt in creatieve kunstpagina’s. Schrijf je herinneringen op, maak schetsen en tekeningen, plak foto’s… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • H Stolwijk boeken
  H Stolwijk - Alle Auto's 2019

  Alle auto’s is al jarenlang het meest handzame auto-jaarboek. Ook de nieuwste versie van dit auto-jaarboek biedt binnen het bekende, compacte formaat een ongekend compleet en informatief overzicht van alle automodellen die te koop zijn in Nederland en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,90
 • Graddy Boven, Elly Meijn boeken
  Graddy Boven, Elly Meijn - Varen is mijn vrijheid

  De zee is vrijheid. Zoveel is zeker. Als je met een schip in zee steekt geeft dat een gevoel van loslaten en rust. Je laat alles achter, de wind wappert door je haren en je staat toe dat een gevoel van onbevangenheid en gelukzaligheid zich meester van je maakt… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,90
 • Hans Stoovelaar boeken
  Hans Stoovelaar - DAF F2800

  Was de DAF F 2800 bij zijn introductie in 1973 al een succes, door de jaren heen bleef de F 2800 serie succesvol door innovaties, zowel technisch (dieselmotoren met turbo-intercooling) als qua uitvoering (Supercontinental, Space Cab, Topsleeper) en brak DAF… (Harde kaft)

  Lees meer...
  29,90
 • Kirsten Burke's boeken
  Kirsten Burke's - Kirsten Burke's Moderne Kalligrafie

  Dit boek brengt alle methodes en technieken van Kirsten Burke’s kalligrafieworkshops samen op een toegankelijke manier door leuke, makkelijk te volgen projecten. Je vindt er alle tips, trucs en technieken om te kalligraferen met nibs en blanco pagina’s om… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Schiphol.jpg

  Schiphol, het kloppend hart van de Nederlandse luchtvaart en een stad op zich. De redacteuren en fotografen van Up in the Sky vliegen uit vanaf de redactie op Schiphol-Oost, pal naast het platform voor general aviation. Up in the Sky is erbij wanneer een… (Harde kaft)

  Lees meer...
  45,00
 • Johanna Basford boeken
  Johanna Basford - Wereld van bloemen

  Het nieuwste kleurboek van bestsellerauteur Johanna Basford is een fantastische sensationele reis door de wereld van bloemen. Dit boek nodigt je uit mee te reizen over de wereld naar fabelachtige rijken en onderweg exotische bloemen en buitengewone planten te… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • MUS boeken
  MUS - Mijn Bullet Journal

  Mijn Bullet Journal Scrapbook Cut-outs staat vol met meer dan 5.000 handige, mooie, leuke afbeeldingen om uit te knippen en in je bujo te plakken. Je kunt je bujo hiermee versieren, makkelijker navigeren, planningen maken en eenvoudig lay-outs opbouwen. Je… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,99