Boeken over mode

 • Pascalle Koldenhof boeken
  Pascalle Koldenhof - Jouw stijl

  In Jouw stijl geeft topstylist Pascalle Koldenhof jou advies bij het vinden of verfijnen van jouw eigen stijl. Pascalle Koldenhof is de styliste van onder andere Carice van Houten, Halina Reijn, Angela Schijf, Claudia de Breij en Loes Haverkort. Haar toon is… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  25,00
 • Peter Platel boeken
  Peter Platel - Hou van haar

  Heb jij genoeg van dat dagelijkse gevecht met je haren? Wil je eindelijk weten welke snit perfect bij jou past? Wil je nooit meer met het foute product naar huis? Duik dan onmiddellijk in dit alles verhelderende boek. Ontdek hoe je met de natuur gaat… (Harde kaft)

  Lees meer...
  25,95
 • Herwig Todts, Patrick De Rynck, Kaat Debo boeken
  Herwig Todts, Patrick De Rynck, Kaat Debo - Lust for live

  DE RELATIE TUSSEN RIK WOUTERS EN KUNSTENAARS EN MODEONTWERPERS VAN VROEGER EN NU In 2016 is het honderd jaar geleden dat de Belgische kunstenaar Rik Wouters overleed. Naar aanleiding daarvan vinden er twee exposities plaats, in het ModeMuseum provincie… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Charlotte Sinclair boeken
  Charlotte Sinclair - Vogue over Christian Dior

  In 1947 bracht Christian Dior met de 'New Look'een wereldwijde stijlrevolutie teweeg. In de tien jaar die volgden, zouden zijn collecties keer op keer de modewereld op haar grondvesten doen schudden. 'Vogue over Christian Dior'geeft een unieke kijk op Diors… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Judith Watt boeken
  Judith Watt - Vogue over Elsa Schiaparelli

  Vogue noemde Elsa Schiaparelli een genie,'gekker en origineler'dan haar tijdgenoten, en promootte en illustreerde haar ontwerpen vanaf de allereerste foto van de revolutionaire 'Halsstrik'-trui in 1927 tot de surrealistische 'Tranen-jurk'en 'Schoenen-hoed'van… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Percy Irausquin

  Percy Irausquin was een van de meest geliefde modeontwerpers van Nederland. Zijn ontwerpen zijn wars van pretentie, chic, glamourous en kleurrijk. Nadrukkelijk bedoeld om het leven te vieren en daarmee een weerslag van hoe Percy zelf in het leven stond. Nu… (Harde kaft)

  Lees meer...
  29,50
 • Rosalie Sloof, Wendy van Lith, Valentine Rijsterborgh boeken
  Rosalie Sloof, Wendy van Lith, Valentine Rijsterborgh - Mode bij Van Loon

  Mode bij Van Loon: De Grand Style van de grachtengordel geeft aan de hand van foto's, archiefstukken, portretten en bewaard gebleven kleding een beeld van het Europese modegevoel van een van de belangrijkste families van Amsterdam. Van het statieportret van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Nicole Uniquole, Viveka van de Vliet boeken
  Nicole Uniquole, Viveka van de Vliet - Frans Hoogendoorn - een Haags couturier

  De Haagse couturier Frans Hoogendoorn is al meer dan 40 jaar een begrip in Nederland. Frans Hoogendoorn is een vakman, die zijn couture altijd met grote passie, smaak, precisie en oog voor zijn klanten heeft uitgevoerd. Hij is beïnvloed door de Parijse chic… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,50
 • José Teunissen, Hanka van der Voet boeken
  José Teunissen, Hanka van der Voet - Modez

  This book offers a glimpse into all the rooms and reception areas in the Modez Hotel of fashion and design in Arnhem. By means of words and pictures it explores the ideas behind the creation of each room as well as the design process and the designing of Piet… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,00
 • Hanka van der Voet boeken
  Hanka van der Voet - Piet Paris

  An esteemed Dutch fashion illustrator, Piet Paris has been active in the international fashion world for more than two decades. His impressive client list includes Saks Fifth Avenue, 'Vogue', 'ELLE' and many other magazines. His style of bright colours,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  25,60
 • Hans Appenzeller, Jeroen van den Eijnde, Ivo Weyel boeken
  Hans Appenzeller, Jeroen van den Eijnde, Ivo Weyel - Hans Appenzeller

  Hans Appenzeller (1949) is een van de vernieuwende sieraadontwerpers van de twintigste eeuw. Vanaf de jaren zestig maakt hij sieraden van tot dan toe ongebruikelijke materialen als aluminium en rubber. De constructie en de sluiting zijn daarbij net zo… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  30,35
 • Hanka van der Voet boeken
  Hanka van der Voet - Koos van de Akker

  Koos van den Akker is vooral bekend geworden doordat hij de truien ontwierp die Bill Cosby in The Cosby Show droeg. Maar zijn verdiensten reiken veel verder dan dat. In 1968 sluit Van den Akker zijn Haagse couturesalon om met 168 dollar op zak en zijn… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  25,60
 • Nane Boes, Lotte Dijkstra, Nienke Gaastra, Danielle Sant, Myrthe Spiteri boeken
  Nane Boes, Lotte Dijkstra, Nienke Gaastra, Danielle Sant, Myrthe Spiteri - Hair by Kinki kappers

  In mei 2015 verschijnt een te gek boek van Blossom Books en Kinki Kappers: The best role model in your life is the mirror. Een boek van Kinki Kappers kan natuurlijk maar over één ding gaan: haar! Mocht je Kinki kennen van hun iets extremere kapsels en begin… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Lauren Conrad boeken
  Lauren Conrad - Lauren Conrad Style

  Het boek Style van auteur Lauren Conrad, is een absolute bestseller. Lauren Conrad is bekend van de MTV-serie The Hills, en megapopulair onder de doelgroep. Met persoonlijk bericht van Lauren Conrad aan haar Nederlandse fans, inclusief Handtekening en met… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Arendo Joustra, Agn`es Hoogendijk boeken
  Arendo Joustra, Agn`es Hoogendijk - Stijl-abc mannen horloges

  Stijlgids Mannenhorloges Geen mooier sieraad voor de man dan een goed horloge. Maar wat is het juiste uurwerk? Welke stijl, welk merk, welke specificaties, welke onderdelen? Om wegwijs te worden in de gecompliceerde wereld van de uurwerken en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • Georgette Koning boeken
  Georgette Koning - Mode van A tot Z

  Mode is een taal. Hoog tijd dus voor een modewoordenboek. Modejournalist Georgette Koning en mode-illustrator Piet Paris gidsen je van A tot Z door modeland. De A van Accessoires legt uit waarom volgens Prada tassen beter verkopen dan jurken.. De C vergelijkt… (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,00
 • Merel van 't Wout boeken
  Merel van 't Wout - stijlfactor 5

  STIJLFACTOR5 Alles over kleur, kleding, stijl en een professionele look Na de succesvolle Kleding Genoeg-boeken komt auteur en kledingcoach Merel van 't Wout met een NIEUW boek over kleding. Een boek voor zowel de modefan als de leek. Een prachtig vormgegeven… (Harde kaft)

  Lees meer...
  25,00
 • Annelies ter Brugge boeken
  Annelies ter Brugge - Couture voor Canova

  Hebe, de Griekse godin van de jeugd, is het toonbeeld van een jonge, mooie en elegante vrouw. En dus een ideaal model voor modeontwerpers. Ter ere van de komst van Antonio Canova’s beeld van Hebe naar Amsterdam vroegen we zes verschillende Nederlandse… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Filep Motwary boeken
  Filep Motwary - Haute-à-porter

  EN - Haute couture often dazes us by its precision, craftsmanship and the extravaganza inherent to it. Clothing items are made out of proportion, unique materials are used and everything is hand-finished. But also the Prêt-à-porter collections of today… (Harde kaft)

  Lees meer...
  45,00
 • Inspiratie voor creatie

  Sfeervolle tafelversiering, handige boodschappentasjes, leuke magneten of originele meubels: met dit boek maak je de leukste hebbedingen in een handomdraai. Inspiratie voor creatie bundelt maar liefst vijftig inspirerende hobbyprojecten. Allemaal worden ze… (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,00
 • Rosanne Heijligers boeken
  Rosanne Heijligers - Mondaze magazine

  Cover als brondocument gebruikt.The eleventh magazine published by the Amsterdam Fashion Institute explores the various stages of the bored mind, relieving the reader from whichever state they may be in through five different chapters. Created in conjunction… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,30
 • Style yourself

  OPVALLEN MET STIJL Style Yourself is dé fashionguide voor echte fashionista's die dagelijks bezig zijn met mode en stijl. Het boek staat vol ideeën en tips voor originele en gewaagde outfits, en prikkelt je creativiteit. Lees hoe Tavi Gevinson een hoedje… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • Jan Taminiau

  Jan Taminiau (1975) staat bekend om zijn gebruik van traditionele, ambachtelijke handwerk en productietechnieken, unieke originele materialen en stofbewerkingen, naast zijn liefde voor esthetiek. Mede hierdoor ontving hij in 2014 de Grand Seigneur, de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  35,95
 • John de Greef boeken
  John de Greef - Sieraden & horloges

  Stijl - ABC sieraden & horloges - 9789068829686 Wat betekent karaat eigenlijk, hoe weet je of parels echt zijn en moet je horloge gerepareerd worden als het complicaties heeft? Deze stijlgids geeft via een handig ABC antwoorden op veelgestelde vragen over alle… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • Hasmik Matevosyan boeken
  Hasmik Matevosyan - Paradigm shift in fashion

  Dertig procent van alle kleding wordt nooit verkocht maar roemloos weggegooid en verbrand. Nog eens dertig procent vindt zijn weg naar de consument in de uitverkoop. Per jaar gooien we in Nederland bovendien een slordige tweehonderd miljoen kilo aan kleren weg… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95