Boeken over etiquette

 • Reinildis van Ditzhuyzen boeken
  Reinildis van Ditzhuyzen - Hoe hoort het eigenlijk?

  dwarsligger 574 Reinildis van Ditzhuyzen Hoe hoort het eigenlijk? De Dikke Ditz Naar het klassieke boek van Amy Groskamp-ten Have Etiquette is niet tuttig maar nuttig! Veel mensen denken dat etiquette iets is voor de elite. Of dat het hoogstens af en toe van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,99
 • Marga Akkerman, Magda Berman boeken
  Marga Akkerman, Magda Berman - Wat heb jij leuke kinderen!

  Onzeker over op welke leeftijd je jouw kind sociale manieren kunt bijbrengen? Niet zo vreemd, want het is belangrijk om te weten hoe je op een leuke en respectvolle manier met elkaar omgaat, met daarbij de grote rol die je als ouders hebt. Daarom nemen we stap… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,75
 • Stephanie Schutte boeken
  Stephanie Schutte - Op kamers

  Wist jij dat je met wat water en azijn de magnetron zo schoon hebt? Of dat je met thee vetvlekken kunt verwijderen? Laat je huisgenoten versteld staan of geef ze heel subtiel een hint door ze dit boekje cadeau te doen. Het staat vol handige tips en weetjes die… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Reinildis van Ditzhuyzen boeken
  Reinildis van Ditzhuyzen - De Dunne Ditz

  De Dunne Ditz: 'Hoe hoort het eigenlijk?' Nu in het kleinWegens groot succes nu ook los te koop: een handzaam kleinboekje dat zo in je tas mee kan, vol alledaagse etiquettekwesties zoals: Wie laat wie voor op de trap? Mag je telefoneren in de trein? Wanneer… (Harde kaft)

  Lees meer...
    5,99
 • Butler Laurens, Josje Kuenen boeken
  Butler Laurens, Josje Kuenen - Goede manieren

  Lunchen met een client. Daten via internet. Netwerken met bedrijven. In heel veel situaties komt het erop aan dat je een goede eerste indruk maakt. Maar hoe doe je dat als niemand je vertelt hoe dat moet? Butler Laurens heeft zijn hele leven gewerkt in de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Reinildis van Ditzhuyzen boeken
  Reinildis van Ditzhuyzen - De Dikke Ditz Hoe hoort het eigenlijk?

  Veel mensen denken dat etiquette iets is voor de elite – of dat het hoogstens van belang is bij officiële gelegenheden. Niets is echter minder waar! De door Reinildis van Ditzhuyzen geheel herschreven editie van Hoe hoort het eigenlijk? is nog steeds het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Brigitte Balfoort boeken
  Brigitte Balfoort - De etiquettebijbel

  U heeft het vast al eens gehoord: 'De jongere generatie kan niet eten, de oudere generatie kan niet tweeten'. Toch zijn deze vaardigheden in een snel veranderende wereld even belangrijk, zeker op professioneel vlak. Geen wonder dat we weer hunkeren naar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Brigitte Balfoort boeken
  Brigitte Balfoort - De Etiquettebijbel

  Veel ouderwetse etiquetteregels hebben afgedaan, zoveel is zeker. Maar wat is respectvol gedrag in de postmoderne digitale jungle? Wanneer beantwoordt u een e-mail? Mag u echt niet 'smakelijk' zeggen voor de maaltijd? En hoe hoffelijk mogen heren zijn… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Sue Fox boeken
  Sue Fox - De kleine etiquette voor dummies

  Alsjeblieft. Dankjewel. Graag gedaan. Goede manieren zijn belangrijk, of je nu op een zakenlunch bent of te gast bij een familiebarbecue. Deze gids staat vol met praktische tips om je hoffelijk en voorkomend te gedragen. Aan de hand van alledaagse situaties,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Kelly Snel, Janke van der Zaag boeken
  Kelly Snel, Janke van der Zaag - Hoe hoort het eigenlijk... in Nederland?

  Hoe hoort het eigenlijk... in Nederland? is bedoeld als gids voor iedereen die gedurende kortere of langere tijd - of voor altijd - in Nederland woont. Het boek bevat een schat aan informatie over Nederlandse regels en gebruiken, geschiedenis en cultuur, de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,99
 • Stefan de Vries, Roel Wolbrink boeken
  Stefan de Vries, Roel Wolbrink - Het Blauwe Boekje

  De stijlgids voor elke levensgenieter of voor wie dat wil worden. Iedereen weet wel wat slechte manieren zijn, maar wat zijn nu precies goede manieren? En waarom zijn ze zo belangrijk? Het Blauwe Boekje is dé referentie voor het juiste gedrag in allerlei… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Roel Smits boeken
  Roel Smits - La Carte

  Restaurants zijn er in Frankrijk in overvloed. En de meeste nog betaal baar ook. Maar eenmaal aan tafel beginnen voor velen de zorgen. Steak frites, salade niçoise: dat kennen we nog. Maar wat is een oisillon? Hoe smaken rognons? Doen we onze disgenoot… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,00
 • Liz Luyben, Iris Posthouwer boeken
  Liz Luyben, Iris Posthouwer - Smalltalk Survival

  Smalltalk Survival: direct bruikbare tips voor makkelijke, leuke en waardevolle smalltalk Doe je weleens alsof je aan het bellen bent om een verplicht praatje te omzeilen? Kom je op zakelijke borrels nét wat te vaak terecht in saaie ‘en wat doe… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Sue Fox boeken
  E-book
  Sue Fox - De kleine etiquette voor dummies

  Alsjeblieft. Dankjewel. Graag gedaan. Goede manieren zijn belangrijk, of je nu op een zakenlunch bent of te gast bij een familiebarbecue. Deze gids staat vol met praktische tips om je hoffelijk en voorkomend te gedragen. Aan de hand van alledaagse situaties,… (E-book)

  Lees meer...
    7,99
 • Beatrijs Ritsema boeken
  E-book
  Beatrijs Ritsema - Het grote etiquetteboek

  Het Grote Etiquetteboekis zowel een naslagwerk om specifieke vragen in op te zoeken, als een weerslag van hoe mensen begin 21ste eeuw met elkaar omgaan. Het verschijnt nu in een nieuwe, verkleinde uitvoering: het ideale cadeauboek! (E-book)

  Lees meer...
  12,99
 • Kelly Snel, Janke van der Zaag boeken
  E-book
  Kelly Snel, Janke van der Zaag - Hoe hoort het eigenlijk… in Nederland?

  Hoe hoort het eigenlijk in Nederland? is bedoeld als gids voor iedereen die gedurende kortere of langere tijd of voor altijd in Nederland woont. Het boek bevat een schat aan informatie over Nederlandse regels en gebruiken, geschiedenis en cultuur, de… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Reinildis van Ditzhuyzen boeken
  E-book
  Reinildis van Ditzhuyzen - Hoe hoort het eigenlijk?

  Etiquette is niet tuttig maar nuttig! Toch denken veel mensen dat etiquette iets is voor de elite. Of dat het hoogstens af en toe van belang is bij huwelijken, dure diners of officiële gelegenheden. Maar dat klopt niet. ‘Weten hoe het hoort’ komt altijd… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Inez van Eijk boeken
  E-book
  Inez van Eijk - Overlevingsgids voor de moderne tijd

  De omgangsvormen en beleefdheidsregels zijn permanent in beweging. Sinds oktober 1999 mag men een koninklijke onderscheiding ook dragen op een smoking in plaats van uitsluitend op een rokkostuum, en de houding ten opzichte van mobiel telefoneren in het… (E-book)

  Lees meer...
    6,99
 • Magda Berman, Jeannine Sok boeken
  E-book
  Magda Berman, Jeannine Sok - Welkom

  In deze herziene versie van Welkom! staan alle belangrijke onderwerpen over gastvrijheid op een rij, zoals de begroeting, omgangsvormen, gastenpsychologie, sociale vaardigheden en grenzen aan gastvrijheid, maar ook blunders en hoe het dus níét hoort.… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Liz Luyben, Iris Posthouwer boeken
  E-book
  Liz Luyben, Iris Posthouwer - Smalltalk Survival

  Smalltalk Survival van Liz Luyben en Iris Posthouwer is een handige, speelse gids voor betere gesprekken. Ben jij weleens het gangpad ingedoken om niet met een collega te hoeven praten? Zie je ook vaak op tegen borrels vanwege de verplichte gesprekjes? Of het… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Giancarlo Giammetti boeken
  232,00