Boeken over erotiek

 • Stefanie van Kasteel boeken
  Stefanie van Kasteel - Duna

  Leiden, 1252 na Chr. In een paar maanden tijd zijn in het graafschap Holland drie mooie jonge vrouwen spoorloos verdwenen. Hun enige overeenkomst: blonde haren en een lelieblanke huid. Als ook de beeldschone Duna verdwijnt en de onrust onder de bevolking… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Stefanie van Kasteel boeken
  Stefanie van Kasteel - Kunstenaar

  Chris is eigenares van een groot PR bureau. Eén van haar klanten is een internationaal befaamde kunstenaar. Voor een opdracht reist ze naar hem toe. Op zijn prachtige haciënda op het eiland Menorca maakt ze kennis met zijn wereld waarin macht en onmacht deel… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Stefanie van Kasteel boeken
  Stefanie van Kasteel - Vlucht

  Tijdens een weekendje weg met de motorclub leert Sofie de stoere Rick kennen. De vonk tussen beiden slaat direct over. Sofie is getrouwd met Frank, maar leven al jaren langs elkaar heen. Het weekend weg doet Sofie beseffen dat haar huwelijk al lange tijd over… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Bea Bambara boeken
  Bea Bambara - Red Light Tales

  Red Light Tales is een boekje met humor geworden. Met veel genoegen ben ik in de huid van het Kaapse meisje van plezier gedoken. Zit ik eenmaal in een personage, dan ben ik dat ook; ik voel haar wezen tot in mijn haarvaten. Na het schrijven moet ik afkicken… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Charles Van Halen boeken
  Charles Van Halen - Verborgen erotische fantasieën

  Ieder mens heeft zo zijn fantasieën. Fantasieën over wat we willen doen als we genoeg geld hebben. Of we stellen ons voor als een bekende popster, een beroemde voetballer of wat dan ook. Over die fantasieën praten we wel met anderen. Maar we hebben ook… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,75
 • M.W. Beau boeken
  M.W. Beau - Bucketlist Kamasutra

  Seks is goed voor je gezondheid en je relatie, maar na verloop van tijd kan de routine erin sluipen. Ben je missionaris beu? Dan biedt deze selectie uit de Kamasutra de nodige inspiratie! In de Bucketlist Kamasutra kun je bijhouden welke standjes jullie al… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Iwan Solo boeken
  Iwan Solo - Steampunk Annie

  Ja, het is Annie, Steampunk Annie (op z'n Engels). Een volwassen meisje met een verhaal en een permanente rugzak, een gedateerde cabrio, een anti existentialiste en zonder verbindingen, verbanden, gedrevenheid. Je kunt meisjes, vrouwen als Annie vinden op de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Goedele Liekens, Griet Vanhaevre boeken
  Goedele Liekens, Griet Vanhaevre - Worldwidewet.come

  Vrouwen van over de hele wereld delen hun seksuele fantasieën, zonder oordeel en 'slut-shaming' free!Vrouwelijke fantasieën... Mannen gissen ernaar - vrouwen koesteren ze. Maar hoe cultureel beïnvloed zijn ze? Fantaseren vrouwen wereldwijd over hetzelfde?… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,95
 • Grace L. Marbot boeken
  Grace L. Marbot - De Duivelse kunst der Verleiding

  De erotische thriller ‘De duivelse kunst der verleiding’ is een zinnenprikkelend erotisch boek, dat vanaf de eerste pagina boeit en aangrijpt. De beeldschone Veronique deelt haar goddelijke lichaam. Alles voor het hogere doel. Hebzucht en wellust maken… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Marein boeken
  Marein - She

  EROTISCHE ROMAN | Inderdaad brengt de ontmoeting met de schoonheid Marein, een op zichzelf gerichte man, hem tot een moreel ongebruikelijke leefwijze. Want She bevindt zich in de ongebruikelijke situatie haar schoonheid aan te moeten bieden, waardoor zijn… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Iwan Solo boeken
  Iwan Solo - Is Pornograaf

  De werktitel is Uilezeik. Uilezeik kwam gewoon als eerste op. Waarom Uilezeik? Geen idee. Ik maak geen films aan de lopende band. Daar is de markt te klein voor en het aanbod te groot. Soms, zoals nu spreekt het verhaal en alles eromheen zo aan, dat we de film… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,90
 • Zara van Amstel boeken
  Zara van Amstel - Heleen

  Het vreemde gedrag van Vince wekt achterdocht bij zijn vrouw Heleen. Eindelijk, na al die jaren samen durft Vince zijn alles bepalende vraag aan haar voor te leggen. Heleen is geschokt, met stomheid geslagen. Dit had ze niet zien aankomen, zeker niet van een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Henk Soeters boeken
  Henk Soeters - Vier Erotische Homo/Bi verhalen

  Deze verhalen zijn gebaseerd op pure fantasie ,mijn dromen, aangevuld met eigen ervaring van mij, maar ook van diverse truckers en sletjes 1e Mijn opleiding, tot truckersletje in 10 dagen 2e De trucker uit de Krim 3e Erik’s droom 4e Iedereen kan chauffeur… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,09
 • Katrien Dierick boeken
  Katrien Dierick - De indringer

  Katrien Dierick werd geboren op 17 november 1978 en woont in Aalst. Ze studeerde in 2013 af in de richting Literaire Creatie aan de Aalsterse Academie voor Podiumkunsten. Ze schrijft naast proza ook liedjesteksten, kindergedichten en poëzie. Haar gedicht 'De… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Liza Daen boeken
  Liza Daen - De Lustkronieken 2

  Een jaar na het verschijnen van De Lustkronieken biedt Liza Daen de lustige lezer opnieuw haar erotische wereld aan in De Lustkronieken 2. Haar werk laat zich omschrijven als 'erotiek met een vleugje filosofie'. Rauwe, tedere, wellustige en soms bijna… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Liza Daen boeken
  Liza Daen - Eroscripta

  EroScripta is het platform dat specifiek is gericht op schrijvers, dichters en bloggers in het erotisch genre. EroScripta heeft als doel de erotica meer podium te geven en zoveel mogelijk publiciteit te creëren voor de deelnemers. Dit doen wij onder andere… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Bea Bambara boeken
  Bea Bambara - Carina

  Het verhaal van Carina speelt zich aftussen fantasie en werkelijkheid. Zezweeft met haar gedachten en belevingafwisselend door het heden en verledenen tussen realiteit en fantasie. Hetbrengt haar overal en nergens. Mensenin haar omgeving komen en gaan.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Irma Klepper boeken
  Irma Klepper - Driehoeksverhouding

  Alhoewel TJ's bed lekker lag, was de ruimte voor ons drieën niet optimaal, wat weer resulteerde in een discussie, wie waar ging slapen. Gezamenlijk werd besloten, dat TJ de eerste nacht en Jeff de nacht daarop, bij me zou komen liggen. Na twee nachten was ik… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Ethel McGrawry boeken
  Ethel McGrawry - Het Cassandra syndroom

  De seventies van vorige eeuw. Het leven van Elisabeth was eigenlijk al voor haar uitgestippeld: een carrière in Antwerpen als lerares, een huwelijk en een paar kinderen, en 's avonds met cola en chips op de bank naar de televisie kijken... Tot daar plots die… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  23,95
 • Liza Daen boeken
  Liza Daen - De lustkronieken

  Liza Daen bestudeerde lange tijd filosofie met de vraag hoe de hedendaagse geïsoleerde en eenzame mens het contact met zichzelf en de wereld kan herstellen. Na een lange ascetische periode vertaalde zij haar innerlijke zoektocht naar een erotische reis en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • F.J.A.M. van der Helm boeken
  F.J.A.M. van der Helm - Gesodemieter in Den Haag

  Veertien homo?s zijn in 1730 te Den Haag opgehangen en hun lijk is in de zee gesmeten! Een notaris pleegde zelfmoord! Dit alles gebeurde toen er in Nederland een grote jacht was op lieden die in waren voor gelijkgeslachtelijk contact. Eindelijk zijn deze… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Charlie Hedo boeken
  Charlie Hedo - Straf Me

  Sara en haar man David wonen een aperitiefconcert bij op het kasteeldomein van Christopher, vriend en zakenpartner van David. Terwijl de twee mannen een babbeltje slaan ziet David hoe zijn vrouw staat te flirten met Joshua, een jongeman met donkere huidskleur.… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,46
 • Rolf van der Leest boeken
  Rolf van der Leest - Ondeugdelijke Spiegeling

  Nadat Paul bij een grote en ingrijpende bedrijfsreorganisatie met twee handen de gelegenheid aangrijpt een gouden handdruk in ontvangst te nemen, verandert het leven van de succesvolle veertiger in een rap tempo. Via een wat oudere hartsvriendin komt de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Jos van Beek boeken
  Jos van Beek - En God deed niets

  De bizarre wijze waarop zijn seksuele voorlichting plaatsvond, was een waarschuwende voorbode. De handtastelijkheden van paters op het kleinseminarie in het Brabantse Oosterhout kan hij desalniettemin niet plaatsen. Hij ondergaat ze huiverend en in verwarring.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Kate Taylor boeken
  Kate Taylor - De huiselijke seksgodin

  De huiselijke seksgodin is een seksboek voor stellen die helemaal gek zijn op elkaar maar merken dat de rek er een beetje uit is. Een groot deel van het genot bij seks wordt veroorzaakt door nieuwigheid en spontaniteit. Maar, als je al zo lang bij elkaar bent… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95