Boeken over lifestyle

 • Annelies Mentink boeken
  Annelies Mentink - Opruimen maakt gelukkig!

  'Je hebt weinig spullen nodig om gelukkig te zijn. Tijd, dát is ons kostbaarste bezit.' Als professional organizer en als eerste minimaliseercoach van België is Annelies Mentink ervan overtuigd dat er geen speciale talenten nodig zijn om op te ruimen. En wat… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Quizas boeken
  Quizas - Daten wat de pot schaft

  'Daten wat de pot schaft' is een must-have voor iedereen die de reis door Datingland maakt of gaat maken. Met humor geschreven vanuit een vrouwelijk perspectief, maar leesbaar voor vrouwen én mannen (want die kunnen er ook wat van leren). Vol smeuïge… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Nicole Uniquole, Viveka van de Vliet boeken
  Nicole Uniquole, Viveka van de Vliet - Frans Hoogendoorn - een Haags couturier

  De Haagse couturier Frans Hoogendoorn is al meer dan 40 jaar een begrip in Nederland. Frans Hoogendoorn is een vakman, die zijn couture altijd met grote passie, smaak, precisie en oog voor zijn klanten heeft uitgevoerd. Hij is beïnvloed door de Parijse chic… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,50
 • Ruud Spruit boeken
  Ruud Spruit - Van kamer tot kamer

  'Wil je mijn huis zien', vraagt de bewoner en dan volgt meestal een rondleiding door het huis. Een woning bevat meerdere vertrekken met ieder een eigen functie, die in de loop van de eeuwen nogal veranderde. Van die grote veranderingen laten we in dit boek… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Jan Taminiau

  Jan Taminiau (1975) staat bekend om zijn gebruik van traditionele, ambachtelijke handwerk en productietechnieken, unieke originele materialen en stofbewerkingen, naast zijn liefde voor esthetiek. Mede hierdoor ontving hij in 2014 de Grand Seigneur, de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  35,95
 • Dennis van Miltenburg boeken
  Dennis van Miltenburg - De holistische reis

  Wie ben jij nou werkelijk? Je bent een ziel, behuisd in een lichaam dat vervolgens met de geest gedachtes kan creëren. Maar hoe werkt dit allemaal? Hoeveel weet je eigenlijk over het lichaam, de geest en de ziel en hoe zijn ze met elkaar verbonden? We komen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Ellen Somers boeken
  Ellen Somers - De Gelukscocktail

  Tegenwoordig is iedereen op zoek naar geluk. Ellen Somers schreef hierover een persoonlijk inzichtenboek met 52 tips die bijdrage tot meer geluk. Aan de hand van 52 spreuken legt de auteur uit hoe je meer geluk in je leven kan bereiken. De uitleg is kort,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Percy Irausquin

  Percy Irausquin was een van de meest geliefde modeontwerpers van Nederland. Zijn ontwerpen zijn wars van pretentie, chic, glamourous en kleurrijk. Nadrukkelijk bedoeld om het leven te vieren en daarmee een weerslag van hoe Percy zelf in het leven stond. Nu… (Harde kaft)

  Lees meer...
  29,50
 • Sjoukje van de Kolk boeken
  Sjoukje van de Kolk - Versimpel je leven

  Handboek voor gezin & opvoeding, huis, relaties, liefde, werk en jezelf Wat zou het heerlijk zijn: een simpeler leven waarin je rust, ruimte en meer geluk ervaart... In dit inspirerende handboek geeft Sjoukje van de Kolk aan hoe je door een andere… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,50
 • Els Jacobs boeken
  Els Jacobs - Grip op de chaos

  Grip op de chaosmet De HuishoudCoachJe wilt graag opgeruimd leven, maar het lukt je maar niet om aan de slag te gaan. Omdat je gehinderd wordt door onhandige overtuigingen ('het moet perfect') of omdat je moeite hebt de eerste stap te zetten, spullen los te… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Rosalie Sloof, Wendy van Lith, Valentine Rijsterborgh boeken
  Rosalie Sloof, Wendy van Lith, Valentine Rijsterborgh - Mode bij Van Loon

  Mode bij Van Loon: De Grand Style van de grachtengordel geeft aan de hand van foto's, archiefstukken, portretten en bewaard gebleven kleding een beeld van het Europese modegevoel van een van de belangrijkste families van Amsterdam. Van het statieportret van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Anita Verkerk boeken
  Anita Verkerk - Zinderende liefde

  Drie zinderende erotische novelles van bestseller auteur Anita Verkerk in één vlammende bundel! Eeuwige Liefde Nadat het leven van de Amerikaanse Myra door een tragisch ongeluk helemaal overhoop gegooid is, gaat ze op wereldreis om de dingen op een rijtje te… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Hotel Hungaria boeken
  Hotel Hungaria - BEESTIG: katten

  100 dingen die je moet weten over je kat staat boordevol informatie over je favoriete huisdier. Je komt meer te weten over het gedrag van je kat, over de voeding en verzorging die ze nodig hebben, hoe je met hen kunt spelen en nog veel meer. De handige tips en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,99
 • Saartje Vandendriessche boeken
  Saartje Vandendriessche - Tough Body Strong Mind

  Bewegen is gezond, daar is iedereen inmiddels van overtuigd. Alleen komt het er vaak niet van. We willen wel graag een sterk en gezond lichaam, maar ergens onderweg haken we af. Saartje Vandendriessche toont hoe het anders kan. Via haalbare tips en een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Bieke Ilegems boeken
  Bieke Ilegems - Gezondig

  Na De Zoektocht van een ouder meisje naar Eeuwige Schoonheid en Groot Geluk zet Bieke Ilegems haar zoektocht voort. Elke dag opnieuw probeert ze een goede balans te vinden tussen wat gezond is en ongezond, voor lijf én hoofd. Tussen deugdzaam willen zijn en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,99
 • Lynn Van Royen boeken
  Lynn Van Royen - #kleingelukske

  We zijn met ons allen op zoek naar het grote geluk. Maar daardoor missen we te vaak die kleine momenten van euforie: op de wekker kijken als het net 22.22 uur is, het donsdeken bij de eerste poging correct in de overtrek steken, je iPhone laten vallen en het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Hotel Hungaria boeken
  Hotel Hungaria - BEESTIG: honden

  100 dingen die je moet weten over je hond staat boordevol informatie over je favoriete huisdier. Je komt meer te weten over het gedrag van je hond, over de voeding en verzorging die ze nodig hebben, hoe je met hen kunt spelen en nog veel meer. De handige tips… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,99
 • Anna Barnes boeken
  Anna Barnes - How to be strong

  Positieve inspiratie om vol zelfvertrouwen te kunnen leven Zelfvertrouwen is een kwestie van in jezelf geloven Niet iedereen blaakt van nature van het zelfvertrouwen, maar gelukkig kun je dat wel ontwikkelen. Als je moeite hebt om rustig jezelf te blijven… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,99
 • Fred de Heij boeken
  Fred de Heij - Spaanders

  Strips · Voor een echtpaar van middelbare leeftijd zijn Frans en Suzanne nog heel actief. Thuis én in hun bedrijf Sufra, waar seks tot de secundaire arbeidsvoorwaarden behoort. Secretaresse Francien maakt daar dankbaar gebruik van. Deze bundel bevat een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Jeanne Dijkstra boeken
  Jeanne Dijkstra - Winter op de Veluwe

  De Veluwe, met zijn rijke historie, zijn folklore en magie, verandert in de winter in een betoverend landschap. Dit boek neemt de lezer mee in een zwerftocht over de winterse Veluwe, met oude verhalen en nieuwe mogelijkheden voor een heerlijk dagje uit.… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Marlou Reijnders boeken
  Marlou Reijnders - Visagie by Marlou

  Visagie is weliswaar een vak apart, maar iedereen kan het leren.Het plaatje moet kloppen. Zo kan de essentie van Marlou Reijnders haar gedachte achter en gevoel voor visagie treffend worden samengevat. Het is een overtuiging die zij heeft meegekregen van haar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Resa Adema-Tukker boeken
  Resa Adema-Tukker - Zomer haar & make up

  Zomer Haar en make-up is een boek voor alle jonge hippe vrouwen, die binnen een half uur weer startklaar willen zijn om te party-en. Tips en adviezen hoe je er snel en makkelijk weer supergaaf voor de dag kunt komen. Je haar in de hoogte, een hoge kruin, een… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Marise Hendriksma boeken
  Marise Hendriksma - Zomernagels

  In Zomernagels, nog meer nagelvarianten in opvolging van Topnagels, waarvan maar liefst 24.000 exemplaren werden verkocht!Nu met een meer zonnige uitstraling. Lak je nagels deze zomer met een motief van een kiwi, bijen, een giraf, een strandbal, kersen, het… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Ellen Somers boeken
  Ellen Somers - PESTitude

  Iedereen werd ooit al eens geconfronteerd met pestgedrag, als pester, als gepeste of als toeschouwer. Pesten is immers van alle tijden en komt in alle omstandigheden en leeftijdscategorieën voor. Maar in het digitale tijdperk blijft het fenomeen niet beperkt… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Mahaya Muni boeken
  Mahaya Muni - Gezichtsfitness

  In Gezichtfitness gaan we aan de slag met uw gezichtsspieren! Hoeveel mensen gaan er niet naar een sportschool om de algehele conditie van het lijf te verbeteren? Supergoed natuurlijk, want we worden steeds ouder en we moeten ons lichaam fit houden. Maar..… (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,50