Boeken over lifestyle

 • Willem Beemers, Anne Van der Meiden boeken
  Willem Beemers, Anne Van der Meiden - Klasse in de Achterhoek

  KLASSE in de Achterhoek: kwaliteit als criterium Tegen de achtergrond van het schilderachtige coulisselandschap biedt de Achterhoek tal van cultuurhistorisch waardevolle bestemmingen. Er zijn landgoederen met uitgestrekte parktuinen die uitnodigen tot wandelen… (Harde kaft)

  Lees meer...
  25,00
 • Anna Barnes boeken
  Anna Barnes - How to be happy

  Gelukkig zijn is een keuze. Wanneer je gelukkig bent, straal je dat uit naar de wereld om je heen. Maar hoe word je gelukkig? Met een beetje hulp en inspiratie is het niet alleen mogelijk, maar zelfs heel simpel om meer plezier en voldoening in je leven te… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,99
 • Meera Lee Patel boeken
  Meera Lee Patel - Start where you are

  Leer jezelf kennen met Start Where You Are. In dit inzichtrijke invulboek combineert Meera Lee Patel wijze citaten met inspirerende opdrachten die je op alle mogelijke manieren – door te schrijven, te tekenen, lijstjes te maken en nog veel meer – aansporen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,99
 • Gera van den Berg boeken
  Gera van den Berg - Op orde!

  Steeds meer mensen zien de waarde in van het minimaliseren- alleen dat houden of aanschaffen wat echt waarde toevoegt. In dit boekje voert Gera van den Berg een pleidooi voor minimaliseren, ontspullen of consuminderen. Op een lichtvoetige en praktische manier… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Sofie Albrecht boeken
  Sofie Albrecht - Parfumwijzer

  Op zoek naar een nieuw parfum en je weet niet waar te beginnen? Dan is dit boek je gids in de jungle. De Parfumwijzer helpt je om te bepalen wat je graag ruikt en om nieuwe ontdekkingen te doen. Je leert dat er meer over een parfum te zeggen is dan dat het… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • de Vrek boeken
  de Vrek - Bespaartips

  Op meer zaken dan je denkt kun je bezuinigen. De Vrek leert je hoe je dagelijks veel geld kunt besparen. Bespaar honderden euro's per jaar zonder dat je kwaliteit van leven er minder van wordt. Dit boek bevat praktische tips hoe je kunt besparen op… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • Charlotte Sinclair boeken
  Charlotte Sinclair - Vogue over Christian Dior

  In 1947 bracht Christian Dior met de 'New Look'een wereldwijde stijlrevolutie teweeg. In de tien jaar die volgden, zouden zijn collecties keer op keer de modewereld op haar grondvesten doen schudden. 'Vogue over Christian Dior'geeft een unieke kijk op Diors… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Judith Watt boeken
  Judith Watt - Vogue over Elsa Schiaparelli

  Vogue noemde Elsa Schiaparelli een genie,'gekker en origineler'dan haar tijdgenoten, en promootte en illustreerde haar ontwerpen vanaf de allereerste foto van de revolutionaire 'Halsstrik'-trui in 1927 tot de surrealistische 'Tranen-jurk'en 'Schoenen-hoed'van… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • James Wong, Jane Phillimore boeken
  James Wong, Jane Phillimore - Grow your own drugs

  'De nieuwe Jamie Oliver is opgestaan'- BBC* Na The Naked Chef heeft de BBC opnieuw een gat in de markt gevonden met het BBC-programma Grow your own drugs. * De serie is inmiddels aangekocht door RTL en zal op korte termijn op de Nederlandse te zien zijn. Bij… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,99
 • Benay Weltevreden boeken
  Benay Weltevreden - Het brown beauty-boek

  Beauty en verzorging voor de donkere huidHet Brown Beauty-boek komt voort ui het blog benayvaneese.nl waarop Benay tips en adviezen geeft over make-up, schoonheid en producten voor de donkere huid.In dit boek leer je op basis van Benay's, soms verrassende,… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Philip Meelhuysen boeken
  Philip Meelhuysen - 40+ Homo's

  40+ Homo's: Gay Midlife geeft een blik in de leuke, maar soms lastige wereld van homo's die net niet meer tot de jonge generatie behoren en tijdens hun midlife met een aantal andere uitdagingen dan hetero's te maken krijgen.Ervaren veertigplushomo's het ouder… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,99
 • Ella McLean boeken
  Ella McLean - 5 minuten voor het ontbijt

  Met dit focus-werkboek kom je weer tot jezelf en leer je te focussen op wat jij belangrijk vindt!Door middel van de oefeningen in dit werkboek leer je te focussen op wat voor jou belangrijk is, verken je obstakels en uitdagingen en leer je hoe je door middel… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,99
 • Dominika Minarovic boeken
  Dominika Minarovic - Clean Beauty

  Ontdek met Clean Beauty hoe gemakkelijk het is om zelf je schoonheidsproducten te maken. Betaal niet langer de hoofdprijs voor dure merken gezichtscrèmes of lotions waarvan de lijst met ingrediënten leest als een scheikundeboek. Dominika en Elsie dagen je… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Willem van Batenburg boeken
  Willem van Batenburg - De nieuwe condoomvertellingen

  Aspekt heeft altijd aandacht gehad voor literaire erotica. Van het beste in zijn soort getuigd deel 2 van "De Condoom Vertellingen", waarvan het eerste deel door aardig wat mensen werd omschreven als het leukste en opwindendste cadeauboek van het jaar. Ook dit… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Petra de Pauw boeken
  Petra de Pauw - Mum & me

  Na Mum & Me, bucketlist voor mama en dochter is er nu ook een versie exclusief voor mama en zoon. Opnieuw een mooi en geestig doe- en bewaarboek dat de band tussen een moeder en haar kind onderstreept en versterkt. Met iets meer korte broeken en kapotte… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Petra de Pauw boeken
  Petra de Pauw - You & Me

  Dit is geen boek voor jou. Dit is een boek voor jullie! Zijn jullie gek op elkaar? Zien jullie elkaar doodgraag? Zijn jullie elkaars dekseltje op het spreekwoordelijke potje? Dan zal You & Me, bucketlist voor koppels jou en je partner onvergetelijke momenten… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Ann Cuyvers boeken
  Ann Cuyvers - 12 orgasmes

  Je hebt als vrouw heel wat te winnen bij een orgasme: het verlaagt je stressniveau, boost je immuunsysteem en is beter voor je brein dan sudoku. Je orgasme zorgt ervoor dat je meer voldoening haalt uit je seksleven, maar helpt je ook om meer van jezelf en van… (Harde kaft)

  Lees meer...
  21,99
 • Anna Barnes boeken
  Anna Barnes - How to be strong

  Positieve inspiratie om vol zelfvertrouwen te kunnen leven Zelfvertrouwen is een kwestie van in jezelf geloven Niet iedereen blaakt van nature van het zelfvertrouwen, maar gelukkig kun je dat wel ontwikkelen. Als je moeite hebt om rustig jezelf te blijven… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,99
 • Anita Verkerk boeken
  Anita Verkerk - In vuur en vlam

  Drie zinderende erotische novelles van bestseller auteur Anita Verkerk in één vlammende bundel!De Zwarte RidderPrinses Esmeralda is bang voor de liefde en weigert om te trouwen.Als haar ouders haar aan een kale edelman willen uithuwelijken, ontmoet ze een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Percy Irausquin

  Percy Irausquin was een van de meest geliefde modeontwerpers van Nederland. Zijn ontwerpen zijn wars van pretentie, chic, glamourous en kleurrijk. Nadrukkelijk bedoeld om het leven te vieren en daarmee een weerslag van hoe Percy zelf in het leven stond. Nu… (Harde kaft)

  Lees meer...
  29,50
 • Hetty Crèvecoeur boeken
  Hetty Crèvecoeur - Krachtvoer voor vrouwen

  Bruisend van de energie, vergezeld van een tophumeur, stralende huid en een menstruatiecyclus die als een geoliede machine verloopt, welke vrouw wil dat nou niet?Hetty Crèvecoeur begrijpt dat de werkelijkheid soms anders is. Als vrouw houd je namelijk nogal… (Harde kaft)

  Lees meer...
  23,95
 • Sonja Bakker boeken
  Sonja Bakker - Puur jezelf

  Welke dromen heb je en wat heb je nodig om die te realiseren? Hoe blijf je overeind tijdens de reis van dorpsmeisje naar bekende Nederlander? Wat zijn jouw specialiteiten en uit welke bronnen kun jij putten om voluit en puur jezelf te worden en te blijven?De… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Nicolle Christiaanse, Jan Stads boeken
  Nicolle Christiaanse, Jan Stads - Dementie

  DEMENTIE Een vergeten Wereld Dementie is een ziekte die men niet alleen krijgt, maar tevens wordt; iemand ís dement. Een dementerende vergeet en wordt vergeten. Om de groeiende groep dementerenden terug in het maatschappelijk bewustzijn te brengen,… (Harde kaft)

  Lees meer...
  29,95
 • Kelly Deriemaeker boeken
  Kelly Deriemaeker - Blogboek

  Velen voelen zich geroepen om een blog te beginnen, weinigen houden het langer dan enkele maanden vol. of je nu plannen hebt om jouw droomblog uit de grond te stampen of vindt dat jouw bloggoesting een flinke boost kan gebruiken: het Blogboek bundelt alle… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Vivien Waszink boeken
  Vivien Waszink - Klerenwoorden & modetaal

  Een must have voor elke modeliefhebber! In Klerenwoorden & modetaal haalt Vivien Waszink allerlei modebegrippen en fashiontrends uit de kast - van nu én vroeger, voor jong en oud, m/v/anders. Van borstrok en bordeelsluiper tot hipsterbaard en science fashion:… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,99