Boeken over lifestyle

 • How to be more energetic

  Hoe blijf je vol energie in het drukke leven? In dit boek lees je quotes en methodes die helpen je energie te behouden of te krijgen. Het geeft daarbij een dosis inspiratie om te gebruiken in je dagelijkse bezigheden. (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,99
 • Martine Pronk, Anton Pronk boeken
  Martine Pronk, Anton Pronk - Elke dag, lekker in je vel

  Begin bij de basis Misschien loop jij al langer met het idee om voor jezelf te kiezen en leuke dingen te gaan doen maar loop je constant tegen één ding aan: TIJD! Waar haal je die vandaan? Dat ga je met dit werkboek ontdekken. Door middel van het actief… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • Marie Lotte Hagen, Nydia van Voorthuizen boeken
  Marie Lotte Hagen, Nydia van Voorthuizen - Damn, Honey

  'Ik hoor weleens dat feministen ‘zure, radicaal linkse zeikerds’ zijn, maar geloof me: dat beeld slaan Marie Lotte en Nydia in één keer neer.’ - LINDANIEUWS.nl “Mannen en vrouwen zijn hier gelijkwaardig, dat staat in de wet. In Saudi-Arabië, dáár… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    6,50
 • Tom Cole, Britt Sebrechts boeken
  Tom Cole, Britt Sebrechts - Mini woonboek

  Tom Cole & Britt Sebrechts De afgelopen jaren werd de razend populaire woonblog.be van Tom Cole en Britt Sebrechts door Weekend Knack verkozen tot de beste designblog van 2012 en 2013, en hun Woonboek werd eind vorig jaar het meest verkochte interieurboek in… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Jelle Mollema, Michiel Houdijk, Bor Rooyackers boeken
  Jelle Mollema, Michiel Houdijk, Bor Rooyackers - Schorem

  Geen gezeik; knippen en scheren! Stap terug in de tijd, stap binnen bij Schorem Haarsnijder en Barbier in Rotterdam. Nu is er het boek. Met in-your-face fotografie en ongelogen dialogen. Fotograaf Jelle Mollema volgde de barbiers en haarsnijders twee jaar lang… (Harde kaft)

  Lees meer...
  26,00
 • Peter Platel boeken
  Peter Platel - Hou van haar

  Heb jij genoeg van dat dagelijkse gevecht met je haren? Wil je eindelijk weten welke snit perfect bij jou past? Wil je nooit meer met het foute product naar huis? Duik dan onmiddellijk in dit alles verhelderende boek. Ontdek hoe je met de natuur gaat… (Harde kaft)

  Lees meer...
  25,95
 • Jasper Rombout boeken
  Jasper Rombout - Tuurlijk schatje

  DE ZWANGERSCHAP. 294 TOTAAL BIZARRE DAGEN. GA ER MAAR AANSTAAN, ALS MAN DAN. Je meisje is zichzelf niet, maar een hormonale toverbal die telkens van kleur verschiet – en geen idee wanneer in welke kleur precies. Maandag de stralend zwangere, donderdag het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Marco Rooth boeken
  Marco Rooth - Dronk

  DRANK HOORT VOOR VELEN BIJ HET DAGELIJKS LEVEN. GEEN PUNT VOOR WIE WEET TE MATIGEN, MAAR ZEKER EEN PROBLEEM VOOR WIE ONGEREMD IS. Marco Rooth weet er alles van. Na een kille jeugd leidt hij het leven van een kunstenaar: hij rookt, drinkt, en werkt in moordend… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Frank Post, Nicolette Ravelli boeken
  Frank Post, Nicolette Ravelli - Spitsuurstellen

  ? Hoe overleven jullie als stel het spitsuur van je leven? Hoe zorgen jullie dat de relatie vitaal blijft? Hoe kan het enneagram jullie hierbij helpen? Hoe houden jullie grip op je werk- en leefwereld? Hoe gaan jullie om met verwachtingen van je omgevingWat te… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Petra de Pauw boeken
  Petra de Pauw - Mum & Me

  Voor je het weet is je dochter groot en het huis uit. De tijd stilzetten zou een oplossing zijn, maar daar is jammer genoeg nog niemand in geslaagd. Er is slechts één manier: genieten van elke dag, van elk moment en vooral... genieten van elkaar!Daarom is er… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Arne Peter Braaksma boeken
  Arne Peter Braaksma - Nederlanders

  N E D E R L A N D E R Sv a n partizaan tot pionierNederland anno nu. Hoe staan we er eigenlijk voor? Schuif aan bij vierentwintigbekende en onbekende Nederlanders en maak kennis met onderbelichteaspecten van onze samenleving.Andere tijden breken aan. Onze… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Pieter Gaudesaboos boeken
  Pieter Gaudesaboos - Poesiealbum ruimtestruisvogel

  Met een poesiealbum kun je pas echt creatief uit je bol gaan. Met zo'n lekker ouderwets en moraliserend versje. Of gewoon een prachtige tekening of collage van mooie (poesie)plaatjes. Speciaal voor Loopvis maakte illustrator Pieter Gaudesaboos twee prachtige… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Pieter Gaudesaboos boeken
  Pieter Gaudesaboos - Poesiealbum tekenrobot

  Met een poesiealbum kun je pas echt creatief uit je bol gaan. Met zo'n lekker ouderwets en moraliserend versje. Of gewoon een prachtige tekening of collage van mooie (poesie)plaatjes. Speciaal voor Loopvis maakte illustrator Pieter Gaudesaboos twee prachtige… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Herwig Todts, Patrick De Rynck, Kaat Debo boeken
  Herwig Todts, Patrick De Rynck, Kaat Debo - Lust for live

  DE RELATIE TUSSEN RIK WOUTERS EN KUNSTENAARS EN MODEONTWERPERS VAN VROEGER EN NU In 2016 is het honderd jaar geleden dat de Belgische kunstenaar Rik Wouters overleed. Naar aanleiding daarvan vinden er twee exposities plaats, in het ModeMuseum provincie… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Monika Bittle, Silke Neumayer boeken
  Monika Bittle, Silke Neumayer - Fuck die rimpels!

  No. 1 in Der Spiegel-bestsellerlijst! De veertig gepasseerd sluipen er bij ons vrouwen issues het leven binnen waar we eerder nooit bij stilstonden: rimpels, leesbril, opvliegers? Alsjeblieft, zeg! Wij hebben al voor veel hetere vuren gestaan: gebroken harten,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,50
 • Hanneke Kiel-de Raadt boeken
  Hanneke Kiel-de Raadt - Dit wil ik!

  Dit wil ik! inspireert je om het gebaande pad te verlaten en je hart te volgen. Met de verhalen van onder andere Sacha de Boer, Tim Akkerman en Laura Dekker. En met 9 aanpakken om je op weg te helpen. Denk jij weleens: is dit alles? Of: ik wilde altijd nog...… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,50
 • Barbara Debusschere, Lieve Blancquaert boeken
  Barbara Debusschere, Lieve Blancquaert - De Borstkankerbijbel

  BorstkankerbijbelFeiten, portretten & verhalenLieve Blancquaert & Barbara DebusschereEén op de negen vrouwen in ons land krijgt ooit borstkanker. Terwijl de wetenschap steeds meer kans op genezing biedt, blijkt de kennis over borstkanker bij het grote publiek… (Harde kaft)

  Lees meer...
  29,95
 • Margreet Frens, Willeke Kroneman-Frens boeken
  Margreet Frens, Willeke Kroneman-Frens - Liefde voor brocante

  Je struint rond op een brocantemarkt en loopt tegen een kanten kraagje aan, dat je al zolang zocht. Verrukking maakt zich van je meester en vol enthousiasme loop je verder, op zoek naar nog meer moois. Met een tas vol spullen en een hoofd vol plannen keer je… (Harde kaft)

  Lees meer...
  34,95
 • Mabel Nummerdor, Jeanneke Scholtens boeken
  Mabel Nummerdor, Jeanneke Scholtens - Holy Fuck

  We staan midden in de 21ste eeuw en zien op het gebied van seks enorm veel gebeuren: Japanse jongeren die kiezen voor het celibaat, de opkomst van VR seks die steeds minder van echt te onderscheiden zal zijn. En wat te denken van de designer baby? Jeanneke… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Willem Beemers, Anne Van der Meiden boeken
  Willem Beemers, Anne Van der Meiden - Klasse in de Achterhoek

  KLASSE in de Achterhoek: kwaliteit als criterium Tegen de achtergrond van het schilderachtige coulisselandschap biedt de Achterhoek tal van cultuurhistorisch waardevolle bestemmingen. Er zijn landgoederen met uitgestrekte parktuinen die uitnodigen tot wandelen… (Harde kaft)

  Lees meer...
  25,00
 • Eva Daeleman boeken
  Eva Daeleman - Omdat het kan

  Eind 2017 koos Eva Daeleman resoluut voor een nieuw leven waarin authenticiteit de sleutel is: practice what you preach. Geen makkelijke weg, maar voor haar wel de enige weg. Dit boek is een praktische gids voor het leven. Over niet langer hollen achter je… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,99
 • Patrick Retour boeken
  Patrick Retour - Tijdloze droomhuizen

  Dit boek geeft je in maar liefst 35 unieke reportages een inkijk in de wereld van smaken en trends: exquise villa's, knusse huizen en eigentijdse flats en lofts in binnen- en buitenland. Diverse woonstijlen komen aan bod: van zen tot weelderig, van strak… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Dries Henau, Yuri Vandenbogaerde boeken
  Dries Henau, Yuri Vandenbogaerde - Snel gefikst

  Dries en Yuri, de jongens achter het succesvolle concept WASBAR, leerden de Vlaming al met succes zijn plan trekken. Nu zijn ze er weer met een nieuwe gids vol interessante weetjes en handige tips. 'Snel gefikst' bevat alle tips die ooit verschenen plus een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,00
 • Volker Wittkamp boeken
  Volker Wittkamp - Bij de uroloog

  In Bij de uroloog geeft uroloog Volker Wittkamp helder en enthousiast uitleg over alle blaas- en plasactiviteiten in ons lichaam. In Bij de uroloog geeft dr. Volker Wittkamp helder en enthousiast uitleg over alle blaas- en plasactiviteiten in ons lichaam.Is… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,99
 • Gera van den Berg boeken
  Gera van den Berg - Op orde!

  Steeds meer mensen zien de waarde in van het minimaliseren- alleen dat houden of aanschaffen wat echt waarde toevoegt. In dit boekje voert Gera van den Berg een pleidooi voor minimaliseren, ontspullen of consuminderen. Op een lichtvoetige en praktische manier… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,99