Boeken over lifestyle

 • Joyce Meyer boeken
  Joyce Meyer - De Vrouw met zelfvertrouwen

  In De Vrouw met Zelfvertrouwen, maakt Joyce Meyer gebruik van haar jarenlange ervaring met haar bediening voor vrouwen. De boodschap in dit boek is ook het resultaat van haar eigen reis van onzekerheid en zelfhaat naar zelfvertrouwen, waardoor ze haar volle… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Joseph Prince boeken
  Joseph Prince - Bestemd Voor Overwinning

  Ontdek het geheim van overwinning over tegenslag, gebrek en vernietigende gewoontes die succes en heelheid in je leven beperken.* Het gaat niet om wat jij moet doen, maar om wat al gedaan is.* Het gaat niet om wat jij moet volbrengen, maar om wat al volbracht… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Marieke Henselmans boeken
  Marieke Henselmans - Consuminderen met kinderen

  Elke ouder wil kinderen het best geven. En elke winkel wil aan (aanstaande en andere) ouders het duurste verkopen. Dat is het misverstand in een notendop: we verwarren 'het beste' met 'het duurste'. Zo niet Marieke Henselmans, bespaarkoningin, inspirator,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,00
 • Sjoukje van de Kolk boeken
  Sjoukje van de Kolk - Versimpel je leven

  Handboek voor gezin & opvoeding, huis, relaties, liefde, werk en jezelf Wat zou het heerlijk zijn: een simpeler leven waarin je rust, ruimte en meer geluk ervaart... In dit inspirerende handboek geeft Sjoukje van de Kolk aan hoe je door een andere… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,50
 • Els Jacobs boeken
  Els Jacobs - Grip op de chaos

  Grip op de chaosmet De HuishoudCoachJe wilt graag opgeruimd leven, maar het lukt je maar niet om aan de slag te gaan. Omdat je gehinderd wordt door onhandige overtuigingen ('het moet perfect') of omdat je moeite hebt de eerste stap te zetten, spullen los te… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Tom Cole, Britt Sebrechts boeken
  Tom Cole, Britt Sebrechts - Mini woonboek

  Tom Cole & Britt Sebrechts De afgelopen jaren werd de razend populaire woonblog.be van Tom Cole en Britt Sebrechts door Weekend Knack verkozen tot de beste designblog van 2012 en 2013, en hun Woonboek werd eind vorig jaar het meest verkochte interieurboek in… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Jelle Mollema, Michiel Houdijk, Bor Rooyackers boeken
  Jelle Mollema, Michiel Houdijk, Bor Rooyackers - Schorem

  Geen gezeik; knippen en scheren! Stap terug in de tijd, stap binnen bij Schorem Haarsnijder en Barbier in Rotterdam. Nu is er het boek. Met in-your-face fotografie en ongelogen dialogen. Fotograaf Jelle Mollema volgde de barbiers en haarsnijders twee jaar lang… (Harde kaft)

  Lees meer...
  26,00
 • Peter Platel boeken
  Peter Platel - Hou van haar

  Heb jij genoeg van dat dagelijkse gevecht met je haren? Wil je eindelijk weten welke snit perfect bij jou past? Wil je nooit meer met het foute product naar huis? Duik dan onmiddellijk in dit alles verhelderende boek. Ontdek hoe je met de natuur gaat… (Harde kaft)

  Lees meer...
  25,95
 • Jasper Rombout boeken
  Jasper Rombout - Tuurlijk schatje

  DE ZWANGERSCHAP. 294 TOTAAL BIZARRE DAGEN. GA ER MAAR AANSTAAN, ALS MAN DAN. Je meisje is zichzelf niet, maar een hormonale toverbal die telkens van kleur verschiet – en geen idee wanneer in welke kleur precies. Maandag de stralend zwangere, donderdag het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Marco Rooth boeken
  Marco Rooth - Dronk

  DRANK HOORT VOOR VELEN BIJ HET DAGELIJKS LEVEN. GEEN PUNT VOOR WIE WEET TE MATIGEN, MAAR ZEKER EEN PROBLEEM VOOR WIE ONGEREMD IS. Marco Rooth weet er alles van. Na een kille jeugd leidt hij het leven van een kunstenaar: hij rookt, drinkt, en werkt in moordend… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Frank Post, Nicolette Ravelli boeken
  Frank Post, Nicolette Ravelli - Spitsuurstellen

  ? Hoe overleven jullie als stel het spitsuur van je leven? Hoe zorgen jullie dat de relatie vitaal blijft? Hoe kan het enneagram jullie hierbij helpen? Hoe houden jullie grip op je werk- en leefwereld? Hoe gaan jullie om met verwachtingen van je omgevingWat te… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Petra de Pauw boeken
  Petra de Pauw - Mum & Me

  Voor je het weet is je dochter groot en het huis uit. De tijd stilzetten zou een oplossing zijn, maar daar is jammer genoeg nog niemand in geslaagd. Er is slechts één manier: genieten van elke dag, van elk moment en vooral... genieten van elkaar!Daarom is er… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Pieter Gaudesaboos boeken
  Pieter Gaudesaboos - Poesiealbum ruimtestruisvogel

  Met een poesiealbum kun je pas echt creatief uit je bol gaan. Met zo'n lekker ouderwets en moraliserend versje. Of gewoon een prachtige tekening of collage van mooie (poesie)plaatjes. Speciaal voor Loopvis maakte illustrator Pieter Gaudesaboos twee prachtige… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Pieter Gaudesaboos boeken
  Pieter Gaudesaboos - Poesiealbum tekenrobot

  Met een poesiealbum kun je pas echt creatief uit je bol gaan. Met zo'n lekker ouderwets en moraliserend versje. Of gewoon een prachtige tekening of collage van mooie (poesie)plaatjes. Speciaal voor Loopvis maakte illustrator Pieter Gaudesaboos twee prachtige… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Herwig Todts, Patrick De Rynck, Kaat Debo boeken
  Herwig Todts, Patrick De Rynck, Kaat Debo - Lust for live

  DE RELATIE TUSSEN RIK WOUTERS EN KUNSTENAARS EN MODEONTWERPERS VAN VROEGER EN NU In 2016 is het honderd jaar geleden dat de Belgische kunstenaar Rik Wouters overleed. Naar aanleiding daarvan vinden er twee exposities plaats, in het ModeMuseum provincie… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Monika Bittle, Silke Neumayer boeken
  Monika Bittle, Silke Neumayer - Fuck die rimpels!

  No. 1 in Der Spiegel-bestsellerlijst! De veertig gepasseerd sluipen er bij ons vrouwen issues het leven binnen waar we eerder nooit bij stilstonden: rimpels, leesbril, opvliegers? Alsjeblieft, zeg! Wij hebben al voor veel hetere vuren gestaan: gebroken harten,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,50
 • Kelly Deriemaeker boeken
  Kelly Deriemaeker - Bullet journal

  Terwijl de apps die meer productiviteit beloven ons om de oren vliegen, grijpen heel wat mensen terug naar pen en papier.Dat is voldoende om aan de slag te gaan, je to do-lijstjes op orde te krijgen (én uit te voeren) en toekomstplannen te maken. In Bullet… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Hanneke Kiel-de Raadt boeken
  Hanneke Kiel-de Raadt - Dit wil ik!

  Dit wil ik! inspireert je om het gebaande pad te verlaten en je hart te volgen. Met de verhalen van onder andere Sacha de Boer, Tim Akkerman en Laura Dekker. En met 9 aanpakken om je op weg te helpen. Denk jij weleens: is dit alles? Of: ik wilde altijd nog...… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,50
 • Modern wonen

  MODERN WONEN Gids voor innovatief en stijlvol wonen Een prettig, opgeruimd en mooi huis is een baken van rust, een veilige haven en een plek waar je zowel kunt ontspannen als kunt worden geïnspireerd. Door de jaren heeft Juist Magazine veel geschreven over… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • Inez van Eijk boeken
  Inez van Eijk - De huishoudkalender

  Hoe verwijder je die lastige vlek? Hoe bewaar je producten het best? En hoe reken je af met nare beestjes? Deze en nog veel meer vragen worden in deze kalender beantwoord door Inez van Eijk.Met iedere week een tip, zodat je het hele jaar door efficiënt het… (Losbladig)

  Lees meer...
  15,99
 • Dennis van Miltenburg boeken
  Dennis van Miltenburg - De holistische reis

  Wie ben jij nou werkelijk? Je bent een ziel, behuisd in een lichaam dat vervolgens met de geest gedachtes kan creëren. Maar hoe werkt dit allemaal? Hoeveel weet je eigenlijk over het lichaam, de geest en de ziel en hoe zijn ze met elkaar verbonden? We komen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Robert Jan Blom, Mirjam Oomens boeken
  Robert Jan Blom, Mirjam Oomens - Start een Nieuwe Toekomst

  ‘Wie zijn droom volgt, vindt vaak het geluk waarnaar hij of zij al zo lang zocht’ Iedereen is geboren met idealen. Velen blijven jarenlang denken aan die idealen maar laten het leven voorbij glijden. Toch zijn er vrouwen en mannen die zich realiseren dat… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • How to feel good

  Dit boek onthult het geheim van zelfvertrouwen en zelfverzekerd door het leven gaan: geloof in jezelf en in wat jij kunt. Geef jezelf een boost en zet al je onzekerheden met een beetje moeite en een hoop positiviteit om in zelfverzekerdheid. Hierdoor kom je… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,99
 • Christian vande Kerkhove boeken
  Christian vande Kerkhove - How to be zen

  Hoe blijf je overeind in het drukke leven, zonder weg te lopen voor al je taken en verantwoordelijkheden? Dit boek toont je de weg naar een leven van rust en harmonie met behulp van eeuwenoude zentechnieken, zonder dat je je westerse leefwijze en comfort hoeft… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,99
 • Yvonne de Bruin boeken
  Yvonne de Bruin - How to be organized

  Opgeruimd leven, meer tijd voor jezelf, rust in je hoofd in je drukke leven... Dat klinkt prachtig, maar hoe krijg je dat voor elkaar? Niet door het maken van de zoveelste to-dolijst. Wel door motivatie, een wens, zelfcompassie en pauzes. Ontdek wat echt… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,99