Boeken over lifestyle

 • Henk Soeters boeken
  Henk Soeters - Vier Erotische Homo/Bi verhalen

  Deze verhalen zijn gebaseerd op pure fantasie ,mijn dromen, aangevuld met eigen ervaring van mij, maar ook van diverse truckers en sletjes 1e Mijn opleiding, tot truckersletje in 10 dagen 2e De trucker uit de Krim 3e Erik’s droom 4e Iedereen kan chauffeur… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,09
 • Xelly Cabau van Kasbergen boeken
  Xelly Cabau van Kasbergen - Hair

  Hair van visagiste en haarstyliste Xelly Cabau van Kasbergen is hét boek voor jou als je het beste uit je haar wil halen. Voor shoots en shows reist Xelly de hele wereld over en haalt ze haar inspiratie overal vandaan. Voor het eerst deelt zij welke tools je… (Harde kaft)

  Lees meer...
  18,50
 • Candice Kumai boeken
  Candice Kumai - Kintsugi

  'Candice Kumai is de golden girl van de wellness-wereld' Elle Als dochter van een Japanse moeder en Amerikaanse vader deelt Candice Kumai in Kintsugi de eeuwenoude Japanse tradities die haar rust, hoop en kracht geven, samen met tientallen gezonde recepten die… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Nina Pierson, Josephine Kay boeken
  Nina Pierson, Josephine Kay - Bedrock - het boek

  Een prachtige gids om bewuster en gezonder in het leven te staan Hoe gaan we om met de dagelijkse stroom prikkels? Hoe beïnvloeden vriendschappen en liefdesrelaties ons? Hoe kunnen we écht gezond leven? Hoe kom je toe aan jezelf? En hoe zorg je ook voor de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Josine Droogendijk boeken
  Josine Droogendijk - De magie van Maxima

  Máxima’s kledingstijl is een belangrijk onderdeel van haar wereldwijde populariteit. Achter elke outfit zit een idee, een verhaal. En daar weet de populaire modeblogger Josine Droogendijk alles van. Droogendijk (27) begon als puber het weblog ‘Máxima is… (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,00
 • Katja Schuurman boeken
  Katja Schuurman - Katja was hier

  Katja was hier - Inspiratie voor op reis Reizen is een van Katja's grootste passies. Voor tv-programma's zoals 3OpReis, Van A naar B en Memories, maar ook voor haar eigen organisatie Return To Sender. Met elke reis die ze maakte, leerde ze dat je door te… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Elise De Rijck boeken
  Elise De Rijck - Het Bucketlist boek

  500 dingen die je gedaan móet hebben Heb je er ooit al bij stilgestaan wat je absoluut gedaan wilt hebben voor je er niet meer bent? Giet het in een lijstje en je hebt je eigen bucketlist. Maar hoe begin je eraan en hoe maak je het nog opwindender? In dit… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,99
 • Elise De Rijck boeken
  Elise De Rijck - Het Bucketlist boek voor op reis

  In dit boek vind je 250 gekke, grappige en unieke dingen die je gedaan moet hebben op reis! Of je nu naar Spanje op vakantie gaat, gewoon in eigen land blijft of verre oorden opzoekt, dit boek zal jouw vakantie nog leuker maken!Pootje baden in een fontein, een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • Suzanne Lameijer boeken
  Suzanne Lameijer - Beauty - identiteit

  Iedereen is uniek en heeft zijn eigen specifieke talenten en mogelijkheden. Dit boek geeft u alle informatie die u nodig heeft om uw persoonlijke uitstraling te verbeteren en om uw unieke kwaliteiten te versterken. Kleuranalyses, stijlobservaties en heel veel… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,00
 • Katrien Dierick boeken
  Katrien Dierick - De indringer

  Katrien Dierick werd geboren op 17 november 1978 en woont in Aalst. Ze studeerde in 2013 af in de richting Literaire Creatie aan de Aalsterse Academie voor Podiumkunsten. Ze schrijft naast proza ook liedjesteksten, kindergedichten en poëzie. Haar gedicht 'De… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Liza Daen boeken
  Liza Daen - De Lustkronieken 2

  Een jaar na het verschijnen van De Lustkronieken biedt Liza Daen de lustige lezer opnieuw haar erotische wereld aan in De Lustkronieken 2. Haar werk laat zich omschrijven als 'erotiek met een vleugje filosofie'. Rauwe, tedere, wellustige en soms bijna… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Liza Daen boeken
  Liza Daen - Eroscripta

  EroScripta is het platform dat specifiek is gericht op schrijvers, dichters en bloggers in het erotisch genre. EroScripta heeft als doel de erotica meer podium te geven en zoveel mogelijk publiciteit te creëren voor de deelnemers. Dit doen wij onder andere… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Bea Bambara boeken
  Bea Bambara - Carina

  Het verhaal van Carina speelt zich aftussen fantasie en werkelijkheid. Zezweeft met haar gedachten en belevingafwisselend door het heden en verledenen tussen realiteit en fantasie. Hetbrengt haar overal en nergens. Mensenin haar omgeving komen en gaan.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Irma Klepper boeken
  Irma Klepper - Driehoeksverhouding

  Alhoewel TJ's bed lekker lag, was de ruimte voor ons drieën niet optimaal, wat weer resulteerde in een discussie, wie waar ging slapen. Gezamenlijk werd besloten, dat TJ de eerste nacht en Jeff de nacht daarop, bij me zou komen liggen. Na twee nachten was ik… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Ethel McGrawry boeken
  Ethel McGrawry - Het Cassandra syndroom

  De seventies van vorige eeuw. Het leven van Elisabeth was eigenlijk al voor haar uitgestippeld: een carrière in Antwerpen als lerares, een huwelijk en een paar kinderen, en 's avonds met cola en chips op de bank naar de televisie kijken... Tot daar plots die… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  23,95
 • Sven Kieft boeken
  Sven Kieft - De 5 elementen van een evenwichtige leefstijl

  Auteur Sven Kieft, in het dagelijks leven werkzaam als Psycholoog, Leefstijlcoach en Personal Trainer, ontwikkelde het het Circadiaan Leefstijl Model.Het model beschrijft het 24-uurs dagritme wat wij allemaal volgen, met daarin de belangrijkste elementen die… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  26,95
 • Liza Daen boeken
  Liza Daen - De lustkronieken

  Liza Daen bestudeerde lange tijd filosofie met de vraag hoe de hedendaagse geïsoleerde en eenzame mens het contact met zichzelf en de wereld kan herstellen. Na een lange ascetische periode vertaalde zij haar innerlijke zoektocht naar een erotische reis en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • F.J.A.M. van der Helm boeken
  F.J.A.M. van der Helm - Gesodemieter in Den Haag

  Veertien homo?s zijn in 1730 te Den Haag opgehangen en hun lijk is in de zee gesmeten! Een notaris pleegde zelfmoord! Dit alles gebeurde toen er in Nederland een grote jacht was op lieden die in waren voor gelijkgeslachtelijk contact. Eindelijk zijn deze… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Charlie Hedo boeken
  Charlie Hedo - Straf Me

  Sara en haar man David wonen een aperitiefconcert bij op het kasteeldomein van Christopher, vriend en zakenpartner van David. Terwijl de twee mannen een babbeltje slaan ziet David hoe zijn vrouw staat te flirten met Joshua, een jongeman met donkere huidskleur.… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,46
 • Nesibe Balta boeken
  Nesibe Balta - Inspiratieboek huisinrichting

  Een thuis is meer dan een paar meubelstukken en decoratie. Het is de plaats waar je jezelf kan zijn, waar je kan ontspannen en leven. Je thuis past bij je en voelt even comfortabel als een oude jas. De kleuren, de meubels, de sfeer... alles is vertrouwd. Laat… (Harde kaft)

  Lees meer...
  46,27
 • Rolf van der Leest boeken
  Rolf van der Leest - Ondeugdelijke Spiegeling

  Nadat Paul bij een grote en ingrijpende bedrijfsreorganisatie met twee handen de gelegenheid aangrijpt een gouden handdruk in ontvangst te nemen, verandert het leven van de succesvolle veertiger in een rap tempo. Via een wat oudere hartsvriendin komt de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Marga Akkerman, Magda Berman boeken
  Marga Akkerman, Magda Berman - Wat heb jij leuke kinderen!

  Onzeker over op welke leeftijd je jouw kind sociale manieren kunt bijbrengen? Niet zo vreemd, want het is belangrijk om te weten hoe je op een leuke en respectvolle manier met elkaar omgaat, met daarbij de grote rol die je als ouders hebt. Daarom nemen we stap… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,75
 • Jos van Beek boeken
  Jos van Beek - En God deed niets

  De bizarre wijze waarop zijn seksuele voorlichting plaatsvond, was een waarschuwende voorbode. De handtastelijkheden van paters op het kleinseminarie in het Brabantse Oosterhout kan hij desalniettemin niet plaatsen. Hij ondergaat ze huiverend en in verwarring.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Jamie-Lee Six, Jan Ruysbergh boeken
  Jamie-Lee Six, Jan Ruysbergh - 100% Jamie-Lee

  Wwie kent er de razend populaire Amber uit de succesvolle Ketnetreeks D5R niet? Amber heet in het echte leven Jamie-Lee Six en onder die naam is zij minstens even populair als haar alter ego uit D5R, zo bewijzen haar persoonlijke Instagramaccount (meer dan 54… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Wim de Bock, Pieter Vanderhaegen boeken
  Wim de Bock, Pieter Vanderhaegen - 21 Dagen

  Willen we niet allemaal ons leven in meer of mindere mate een nieuwe koers geven? Hebben we niet allemaal nood aan verandering soms? De vastgeroeste gewoontes doorbreken, kappen met wat je ongelukkig maakt. Dit boek biedt liefst honderd uitdagingen om daar wat… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,90