Boeken over lifestyle

 • Saartje Vandendriessche boeken
  Saartje Vandendriessche - Tough Body Strong Mind

  Bewegen is gezond, daar is iedereen inmiddels van overtuigd. Alleen komt het er vaak niet van. We willen wel graag een sterk en gezond lichaam, maar ergens onderweg haken we af. Saartje Vandendriessche toont hoe het anders kan. Via haalbare tips en een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Anne de Buck boeken
  Anne de Buck - Feed Your Wanderlust

  Na het succes van haar eerste Wanderlust-boek over urban travel neemt Anne je in Feed Your Wanderlust mee op een nieuw avontuur. Van hotspots in de stad naar tropische oorden met palmbomen, verre (ei)landen en bohemian bestemmingen.Een boek vol tips en tricks… (Harde kaft)

  Lees meer...
  20,99
 • Candice Kumai boeken
  Candice Kumai - Kintsugi

  'Candice Kumai is de golden girl van de wellness-wereld' Elle Als dochter van een Japanse moeder en Amerikaanse vader deelt Candice Kumai in Kintsugi de eeuwenoude Japanse tradities die haar rust, hoop en kracht geven, samen met tientallen gezonde recepten die… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Fern Green boeken
  Fern Green - Groene zeepjes & sopjes

  Wil je liever geen chemische schoonmaakmiddelen gebruiken? Dan biedt Groene zeepjes & sopjes de oplossing. Met behulp van een paar basisingrediënten maak je nu zelf natuurlijke schoonmaakproducten. Denk bijvoorbeeld aan glasreiniger van citroensap, azijn en… (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,99
 • Elma van Vliet boeken
  Elma van Vliet - Pap, vertel eens

  Geef je vader dit album cadeau en krijg het met waardevolle verhalen weer terug. Met Pap, vertel eens geef je je vader een ultiem invulboek cadeau: je geeft aan dat je alles wilt weten over zijn herinneringen, dromen en wensen. Door het invullen van de leuke… (Harde kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Emilie Sobels, Martje Haverkamp boeken
  Emilie Sobels, Martje Haverkamp - Babe, you got this

  Van meisje met dromen naar vrouw met succes Steeds meer vrouwen zijn op jonge leeftijd al heel succesvol. Ze hebben een eigen bedrijf, een droombaan, een geweldige partner en een druk sociaal leven. Al die successen worden continu met de hele wereld gedeeld… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,99
 • Ad van Nieuwpoort, Ruben van Zwieten boeken
  Ad van Nieuwpoort, Ruben van Zwieten - De bijbel op de Zuidas

  De Zuidas in Amsterdam is een plek waar bankiers, advocaten en consultants elkaar ontmoeten en waar ze soms geconfronteerd worden met een leegte in hun bestaan. Liever dan door naar verre boeddhistische tempels te reizen, zoeken de yuppen de zin des levens… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,99
 • Cécile Narinx boeken
  Cécile Narinx - Geluk is een jurk

  Vijftien jaar geleden begon ze op de redactie van de Nederlandse ELLE; inmiddels geldt Cécile Narinx, die niet terugschrikt voor hakken van 15 centimeter, als een van de mode-iconen van het land.In Geluk is een jurk biedt ze ons een vrolijke blik achter de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Scarlet Hemkes, Joyce Everink boeken
  Scarlet Hemkes, Joyce Everink - Ik vrouw van jou

  Scarlet en Joyce weten als geen ander dat het leven vreemd kan gaan. In ‘Ik Vrouw van Jou’ blijft geen onderwerp onbesproken en taboes worden doorbroken. Nadat een ludieke video met een oproep voor een zaaddonor viral ging, ontvingen zij meer dan 500 mails… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,00
 • Vincent Massée boeken
  Vincent Massée - Myra

  Een werk vol erotiek op velerlei terreinen die de lezer wegwijs maken in de gewone en bizarre wegen van fantasie en lust van de eenentwintigste eeuw. Het gebruik van middelen om de lezer te vermaken en te informeren is veezijdig en mond uit in een stille… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,46
 • Louise Depuydt, Raïssa Denil boeken
  Louise Depuydt, Raïssa Denil - Mijn boeken, mijn leesvoer & ik

  Hold your horses! Je staat op het punt om HET notitieboek te ontdekken dat: - je boekenkast redt van een roemloos einde als gatenkaas (aan wie heb ik nu weer mijn nieuwste boek van J.K. Rowling uitgeleend?) - je steeds opnieuw herinnert aan het magische gevoel… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  11,90
 • Elma van Vliet boeken
  Elma van Vliet - Voor mijn broer(tje)

  Uniek, persoonlijk album om zelf te maken en cadeau te geven aan je broer(tje). De band tussen broers en zussen is nergens mee te vergelijken. Je kent elkaar vanaf het begin en dat levert een grote verzameling aan geweldige herinneringen op. Herinneringen over… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • Eva Daeleman boeken
  Eva Daeleman - Omdat het kan

  Eind 2017 koos Eva Daeleman resoluut voor een nieuw leven waarin authenticiteit de sleutel is: practice what you preach. Geen makkelijke weg, maar voor haar wel de enige weg. Dit boek is een praktische gids voor het leven. Over niet langer hollen achter je… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,99
 • Olcay Gulsen, Karin Kuijpers boeken
  Olcay Gulsen, Karin Kuijpers - SuperOlcay

  Olcay Gulsen was al een girlboss voordat de term bestond. Op eigen kracht zette zij een internationaal modemerk op dat werd gedragen door sterren als Kim Kardashian en Victoria Beckham. Natuurlijk ging dat met vallen en opstaan. In SuperOlcay (gelijknamig aan… (Harde kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Hannes Coudenys boeken
  Hannes Coudenys - Ugly Belgian Houses

  Lelijke huizen en gevatte quotes. Dit eenvoudige recept van de blog Ugly Belgian House bleek een schot in de roos. Het begon in 2011 met het online plaatsen van één foto van een architecturaal 'misbaksel'. Het resultaat was een tsunami aan likes en… (Harde kaft)

  Lees meer...
  22,95
 • Alexandra Heering boeken
  Alexandra Heering - Single geluk

  Single zijn brengt unieke kansen met zich mee! Of het nu voor een maandje is, of voor jaren, van een periode van vrijheid kun je op een positieve manier gebruikmaken. Steeds meer mensen zijn voor korte of langere tijd single, eenmalig of vaker. Veel… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,50
 • Steven Vromman boeken
  Steven Vromman - Stop met Klagen

  enkele jaren geleden verbaasde Steven Vromman door in een televisiereeks op Canvas zijn ecologische voetafdruk tot een absoluut minimum te beperken. Low Impact Man was geboren! Sindsdien wordt Vromman overal in Vlaanderen gevraagd om te getuigen over zijn… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,95
 • Martine Pronk, Anton Pronk boeken
  Martine Pronk, Anton Pronk - Elke dag, lekker in je vel

  Begin bij de basis Misschien loop jij al langer met het idee om voor jezelf te kiezen en leuke dingen te gaan doen maar loop je constant tegen één ding aan: TIJD! Waar haal je die vandaan? Dat ga je met dit werkboek ontdekken. Door middel van het actief… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • Marie Lotte Hagen, Nydia van Voorthuizen boeken
  Marie Lotte Hagen, Nydia van Voorthuizen - Damn, Honey

  'Ik hoor weleens dat feministen ‘zure, radicaal linkse zeikerds’ zijn, maar geloof me: dat beeld slaan Marie Lotte en Nydia in één keer neer.’ - LINDANIEUWS.nl “Mannen en vrouwen zijn hier gelijkwaardig, dat staat in de wet. In Saudi-Arabië, dáár… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    6,50
 • Rust in je hoofd

  Hoe blijf je rustig in je hoofd in het drukke leven? In dit boek lees je quotes en methodes die helpen je hoofd rustig te houden of te krijgen. Het geeft daarbij een dosis inspiratie om te gebruiken in je dagelijkse bezigheden. (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,99
 • How to be mindful

  Hoe blijf je rustig in het drukke leven? In dit boek lees je quotes en methodes die helpen je hoofd mindful te houden of te krijgen. Het geeft daarbij een dosis inspiratie om te gebruiken in je dagelijkse bezigheden. (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,99
 • How to be more energetic

  Hoe blijf je vol energie in het drukke leven? In dit boek lees je quotes en methodes die helpen je energie te behouden of te krijgen. Het geeft daarbij een dosis inspiratie om te gebruiken in je dagelijkse bezigheden. (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,99
 • Petra De Pauw boeken
  Petra De Pauw - Family & Me

  Ieder huisje heeft zijn Family & Me Elke familie, groot of klein, heeft één ding gemeen: een unieke, liefdevolle band. (Of toch meestal ) We voelen en koesteren deze band, maar die is helaas niet tastbaar. Leuke familiemomenten worden vergeten, zitten… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Alexandra Hubin, Caroline Michel boeken
  Alexandra Hubin, Caroline Michel - Het clitorisboek

  Als mannen een clitoris hadden gehad, zouden ze wedstrijdjes hebben gedaan wie de grootste had, ‘m eindeloos hebben nagetekend op de muren van het middelbareschooltoilet en pillen hebben uitgevonden in geval van impotentie of andere problemen. Feit is dat de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Lisa Maschhaupt, Mirjam Deen boeken
  Lisa Maschhaupt, Mirjam Deen - De Amsterdame

  De Amsterdame: een vrouw met klasse, maar wel op sneakers. Waarom zou je een Parisienne willen zijn als je het leven tegemoet kunt gaan als een Amsterdame? En daarvoor hoef je echt niet in onze hoofdstad te wonen, in iedere vrouw schuilt een Amsterdame. Dit is… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,99