Boeken over lifestyle

 • Xelly Cabau van Kasbergen boeken
  Xelly Cabau van Kasbergen - Hair

  Hair van visagiste en haarstyliste Xelly Cabau van Kasbergen is hét boek voor jou als je het beste uit je haar wil halen. Voor shoots en shows reist Xelly de hele wereld over en haalt ze haar inspiratie overal vandaan. Voor het eerst deelt zij welke tools je… (Harde kaft)

  Lees meer...
  18,50
 • Elma van Vliet boeken
  Elma van Vliet - Mam, vertel eens...

  Dank je wel voor 15 jaar Vertel Eens! Om dat te vieren is Mam, vertel eens nu verkrijgbaar als limited edition. Toen haar moeder in 2001 ernstig ziek werd, realiseerde Elma van Vliet zich hoeveel ze haar nog wilde vragen. Ze begon de vragen op te schrijven en… (Harde kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Zara van Amstel boeken
  Zara van Amstel - Heleen

  Het vreemde gedrag van Vince wekt achterdocht bij zijn vrouw Heleen. Eindelijk, na al die jaren samen durft Vince zijn alles bepalende vraag aan haar voor te leggen. Heleen is geschokt, met stomheid geslagen. Dit had ze niet zien aankomen, zeker niet van een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Melissa Browne boeken
  Melissa Browne - Unf*ck je financiën

  Leer om financieel volwassen te worden en unf*ck niet alleen je financiën, maar je hele leven. Laten we eerlijk zijn: het in orde maken van financiën is voor (bijna) niemand een favoriete bezigheid. Het is niet leuk, en we lopen rond met verknipte ideeën… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Megan Hess boeken
  Megan Hess - ICONIC

  Het boek ICONIC: Italiaanse Fashion Icons van mode-illustrator Megan Hess viert het werk van tien van de meest gerespecteerde Italiaanse modeontwerpers: Versace, Dolce & Gabbana, Fendi, Valentino, Pucci, Prada, Miu Miu, Missoni, Gucci en Armani. Megan neemt… (Harde kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Marcel Langedijk, Jan Heemskerk boeken
  Marcel Langedijk, Jan Heemskerk - Man man man

  Niet om zielig te doen, maar toch: het leven van een man gaat niet over rozen. Zeker niet vandaag de dag. Dat van een vrouw ook niet, trouwens, maar dat is een ander boek. Dít is een boek voor mannen. Hét boek voor mannen. Een gids om je prettig en succesvol… (Harde kaft)

  Lees meer...
  25,50
 • Meera Lee Patel boeken
  Meera Lee Patel - Made out of stars

  Een écht doe-boek met weloverwogen quotes, persoonlijke reflecties, opdrachten en inspirerende illustraties. Meera Lee Patel daagt je in Made out of stars uit om op een andere manier in het leven te staan. Haar oogstrelende illustraties, inspirerende quotes… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,99
 • Josine Droogendijk boeken
  Josine Droogendijk - De magie van Maxima

  Máxima’s kledingstijl is een belangrijk onderdeel van haar wereldwijde populariteit. Achter elke outfit zit een idee, een verhaal. En daar weet de populaire modeblogger Josine Droogendijk alles van. Droogendijk (27) begon als puber het weblog ‘Máxima is… (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,00
 • bloomon boeken
  bloomon - Floral Philosophy

  Dat je hartstikke blij wordt van bloemen wisten we al. Maar welke bloemen passen het beste bij jouw stijl en interieur? Hoe schik je ze perfect in je vaas? Wat zijn de stylingtrends van nu? Floral Philosophy. Een nieuwe kijk op bloemen geeft je de nieuwste… (Harde kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Katja Schuurman boeken
  Katja Schuurman - Katja was hier

  Katja was hier - Inspiratie voor op reis Reizen is een van Katja's grootste passies. Voor tv-programma's zoals 3OpReis, Van A naar B en Memories, maar ook voor haar eigen organisatie Return To Sender. Met elke reis die ze maakte, leerde ze dat je door te… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Elise De Rijck boeken
  Elise De Rijck - Het Bucketlist boek

  500 dingen die je gedaan móet hebben Heb je er ooit al bij stilgestaan wat je absoluut gedaan wilt hebben voor je er niet meer bent? Giet het in een lijstje en je hebt je eigen bucketlist. Maar hoe begin je eraan en hoe maak je het nog opwindender? In dit… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,99
 • Elise De Rijck boeken
  Elise De Rijck - Het Bucketlist boek voor op reis

  In dit boek vind je 250 gekke, grappige en unieke dingen die je gedaan moet hebben op reis! Of je nu naar Spanje op vakantie gaat, gewoon in eigen land blijft of verre oorden opzoekt, dit boek zal jouw vakantie nog leuker maken!Pootje baden in een fontein, een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • Suzanne Lameijer boeken
  Suzanne Lameijer - Beauty - identiteit

  Iedereen is uniek en heeft zijn eigen specifieke talenten en mogelijkheden. Dit boek geeft u alle informatie die u nodig heeft om uw persoonlijke uitstraling te verbeteren en om uw unieke kwaliteiten te versterken. Kleuranalyses, stijlobservaties en heel veel… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,00
 • Katrien Dierick boeken
  Katrien Dierick - De indringer

  Katrien Dierick werd geboren op 17 november 1978 en woont in Aalst. Ze studeerde in 2013 af in de richting Literaire Creatie aan de Aalsterse Academie voor Podiumkunsten. Ze schrijft naast proza ook liedjesteksten, kindergedichten en poëzie. Haar gedicht 'De… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Liza Daen boeken
  Liza Daen - De Lustkronieken 2

  Een jaar na het verschijnen van De Lustkronieken biedt Liza Daen de lustige lezer opnieuw haar erotische wereld aan in De Lustkronieken 2. Haar werk laat zich omschrijven als 'erotiek met een vleugje filosofie'. Rauwe, tedere, wellustige en soms bijna… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Liza Daen boeken
  Liza Daen - Eroscripta

  EroScripta is het platform dat specifiek is gericht op schrijvers, dichters en bloggers in het erotisch genre. EroScripta heeft als doel de erotica meer podium te geven en zoveel mogelijk publiciteit te creëren voor de deelnemers. Dit doen wij onder andere… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Bea Bambara boeken
  Bea Bambara - Carina

  Het verhaal van Carina speelt zich aftussen fantasie en werkelijkheid. Zezweeft met haar gedachten en belevingafwisselend door het heden en verledenen tussen realiteit en fantasie. Hetbrengt haar overal en nergens. Mensenin haar omgeving komen en gaan.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Irma Klepper boeken
  Irma Klepper - Driehoeksverhouding

  Alhoewel TJ's bed lekker lag, was de ruimte voor ons drieën niet optimaal, wat weer resulteerde in een discussie, wie waar ging slapen. Gezamenlijk werd besloten, dat TJ de eerste nacht en Jeff de nacht daarop, bij me zou komen liggen. Na twee nachten was ik… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Ethel McGrawry boeken
  Ethel McGrawry - Het Cassandra syndroom

  De seventies van vorige eeuw. Het leven van Elisabeth was eigenlijk al voor haar uitgestippeld: een carrière in Antwerpen als lerares, een huwelijk en een paar kinderen, en 's avonds met cola en chips op de bank naar de televisie kijken... Tot daar plots die… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  23,95
 • Sven Kieft boeken
  Sven Kieft - De 5 elementen van een evenwichtige leefstijl

  Auteur Sven Kieft, in het dagelijks leven werkzaam als Psycholoog, Leefstijlcoach en Personal Trainer, ontwikkelde het het Circadiaan Leefstijl Model.Het model beschrijft het 24-uurs dagritme wat wij allemaal volgen, met daarin de belangrijkste elementen die… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  26,95
 • Liza Daen boeken
  Liza Daen - De lustkronieken

  Liza Daen bestudeerde lange tijd filosofie met de vraag hoe de hedendaagse geïsoleerde en eenzame mens het contact met zichzelf en de wereld kan herstellen. Na een lange ascetische periode vertaalde zij haar innerlijke zoektocht naar een erotische reis en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • F.J.A.M. van der Helm boeken
  F.J.A.M. van der Helm - Gesodemieter in Den Haag

  Veertien homo?s zijn in 1730 te Den Haag opgehangen en hun lijk is in de zee gesmeten! Een notaris pleegde zelfmoord! Dit alles gebeurde toen er in Nederland een grote jacht was op lieden die in waren voor gelijkgeslachtelijk contact. Eindelijk zijn deze… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Charlie Hedo boeken
  Charlie Hedo - Straf Me

  Sara en haar man David wonen een aperitiefconcert bij op het kasteeldomein van Christopher, vriend en zakenpartner van David. Terwijl de twee mannen een babbeltje slaan ziet David hoe zijn vrouw staat te flirten met Joshua, een jongeman met donkere huidskleur.… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,46
 • Nesibe Balta boeken
  Nesibe Balta - Inspiratieboek huisinrichting

  Een thuis is meer dan een paar meubelstukken en decoratie. Het is de plaats waar je jezelf kan zijn, waar je kan ontspannen en leven. Je thuis past bij je en voelt even comfortabel als een oude jas. De kleuren, de meubels, de sfeer... alles is vertrouwd. Laat… (Harde kaft)

  Lees meer...
  46,27
 • Rolf van der Leest boeken
  Rolf van der Leest - Ondeugdelijke Spiegeling

  Nadat Paul bij een grote en ingrijpende bedrijfsreorganisatie met twee handen de gelegenheid aangrijpt een gouden handdruk in ontvangst te nemen, verandert het leven van de succesvolle veertiger in een rap tempo. Via een wat oudere hartsvriendin komt de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95