Boeken over lifestyle

 • Keiko Agena boeken
  Keiko Agena - No mistakes

  Ontdek en accepteer jezelf met al je mistakes. Als er nu eens geen fouten bestonden? Oké, niet mogelijk. Maar als we onze fouten nu eens met andere ogen konden bekijken? Het improvisatietheater inspireerde Keiko Agena om dit door haar zelf geïllustreerde… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,99
 • Iris De Feijter, Irene Schampaert boeken
  Iris De Feijter, Irene Schampaert - Who's afraid of pink, orange & green?

  Een kleurloos interieur? Nee, dank je. Geef je huis - en je leven - liever wat kleur en vergeet de witte verfkwast. Want kleur geeft persoonlijkheid, warmte en sfeer aan je interieur. Dat kleur koning is, bewijzen de twintig internationale binnenkijkreportages… (Harde kaft)

  Lees meer...
  39,99
 • Katrien Vanderlinden boeken
  Katrien Vanderlinden - Wonderwalls

  Wil je graag je kinderkamer omtoveren tot...... een avontuurlijke jungle?... een kleurrijk bloemenparadijs?... een indrukwekkende sterrenhemel?... of misschien de naam van je kind in 't groot op de muur?En dat in de kleuren die jouw kind mooi vindt?'Maar ik… (Harde kaft)

  Lees meer...
  20,99
 • Henk Soeters boeken
  Henk Soeters - Vier Erotische Homo/Bi verhalen

  Deze verhalen zijn gebaseerd op pure fantasie ,mijn dromen, aangevuld met eigen ervaring van mij, maar ook van diverse truckers en sletjes 1e Mijn opleiding, tot truckersletje in 10 dagen 2e De trucker uit de Krim 3e Erik’s droom 4e Iedereen kan chauffeur… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,09
 • Ellen Somers boeken
  Ellen Somers - De Gelukscocktail

  Tegenwoordig is iedereen op zoek naar geluk. Ellen Somers schreef hierover een persoonlijk inzichtenboek met 52 tips die bijdrage tot meer geluk. Aan de hand van 52 spreuken legt de auteur uit hoe je meer geluk in je leven kan bereiken. De uitleg is kort,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Piet Swimberghe, Jan Verlinde boeken
  Piet Swimberghe, Jan Verlinde - Think New Modern

  EN - Clear lines and sober colors. Architecture that simultaneously exudes power and Zen. That is the essence of Think New Modern: design with a soul. Piet Swimberghe and Jan Verlinde have again made a selection of the most beautiful interiors with an… (Harde kaft)

  Lees meer...
  39,99
 • Sofie Valkiers boeken
  Sofie Valkiers - Little Black Book for moms

  Sofie Valkiers, mama van de 1-jarige Gabriel, bewijst dat het kan. Vanaf het begin van je zwangerschap tot het eerste jaar na je bevalling: je krijgt voor iedere periode handige styling tips; niet alleen voor jou, maar ook voor je kleintje (yes, inclusief tips… (Harde kaft)

  Lees meer...
  25,99
 • Bob Manders boeken
  Bob Manders - Personal Diversity

  EN - Bob Manders combines insight into architectural principles of the past with a passion for innovation, considering light and its impact, context, flexibility and versatility. His innovative treatment of space draws on his Dutch heritage, with a respect for… (Harde kaft)

  Lees meer...
  61,99
 • Redactieteam Stijlvol Wonen boeken
  Redactieteam Stijlvol Wonen - Stijlvol wonen

  Interieurblad Stijlvol Wonen brengt al jaren boeken uit. Altijd met een ruime selectie tijdloze interieurs en toch elke keer verrassend.Na de laatste succesreeks Stijlvol Wonen Exclusief is het tijd voor een nieuw concept: Magnum Edition.Dit is de eerste telg… (Harde kaft)

  Lees meer...
  50,99
 • Yentl Keuppens boeken
  Yentl Keuppens - On just my own line

  Het begon allemaal met een blog en een eindwerk op school. Ondertussen wordt Yentl Keuppens niet alleen gevolgd door meer dan honderdduizend fans, grote merken en bedrijven vragen haar ook geregeld om raad omdat ze vaststellen dat ze hun pr en marketing anders… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,99
 • Nadine De Deken boeken
  Nadine De Deken - Kleur

  Een handboek 'kleur & stijl' voor je unieke zelfMet een karakterbeschrijving van elk type en een kleurenwaaier voor elk typeVoor dames én herenVerzorging, uiterlijk en kleding spelen een belangrijke rol bij een eerste kennismaking. Dit boek helpt je hierbij.… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Ines de la Fressange, Martin Montagut boeken
  Ines de la Fressange, Martin Montagut - Wonen als een Parisienne

  Stijliconen Ines de la Fressange en Marin Montagut delen hun liefde voor interieurs waarin verrassende combinaties van stijlen samengebracht worden tot een harmonieuze leefruimte.Aan de hand van foto's, aquarellen, schetsen, moodboards en handgeschreven… (Harde kaft)

  Lees meer...
  29,99
 • Hotel Hungaria boeken
  Hotel Hungaria - BEESTIG: katten

  100 dingen die je moet weten over je kat staat boordevol informatie over je favoriete huisdier. Je komt meer te weten over het gedrag van je kat, over de voeding en verzorging die ze nodig hebben, hoe je met hen kunt spelen en nog veel meer. De handige tips en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,99
 • Hotel Hungaria boeken
  Hotel Hungaria - BEESTIG: honden

  100 dingen die je moet weten over je hond staat boordevol informatie over je favoriete huisdier. Je komt meer te weten over het gedrag van je hond, over de voeding en verzorging die ze nodig hebben, hoe je met hen kunt spelen en nog veel meer. De handige tips… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,99
 • Pascalle Koldenhof boeken
  Pascalle Koldenhof - Jouw stijl

  In Jouw stijl geeft topstylist Pascalle Koldenhof jou advies bij het vinden of verfijnen van jouw eigen stijl. Pascalle Koldenhof is de styliste van onder andere Carice van Houten, Halina Reijn, Angela Schijf, Claudia de Breij en Loes Haverkort. Haar toon is… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  25,00
 • Erin Niimi Longhurst boeken
  Erin Niimi Longhurst - De Japanse manier

  Een gelukkiger en gezonder leven volgens de verfijnde, Japanse manier Wat is jouw ikigai (doel)? Hoe word je mindful te midden van de drukte? Dit boek geeft je zowel inspiratie als praktische tips om het beste uit je leven te halen, elke dag opnieuw. Traditie,… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Susette Brabander boeken
  Susette Brabander - Culinaire Cosmetica

  Maak je eigen cosmetica thuis met natuurlijke producten. Een boek vol met tips en recepten om zelf cosmeticaproducten te maken. Je kunt daarvoor de inhoud van je koelkast, fruitschaal, voorraadkast of kruidentuin gebruiken. De recepten variëren van makkelijke… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,99
 • Elke Van Huffel boeken
  Elke Van Huffel - Crazy Cat Lady-boek

  Doe jij je weleens tegoed aan een kattenfilmpje op YouTube – of honderd? Nestel je je het liefst met een latte macchiato in je favoriete kattencafé? Heb je… een Instagramaccount voor je kat? Proficiat en welkom in de club van de Crazy Cat Ladies! Met het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Miska Rantanen boeken
  Miska Rantanen - Drankhangen

  Wat is de beste manier om jezelf weer op te laden na een lange dag? Volgens de Finnen is het kalsarikänni, drankhangen. Deze traditie is verwant aan mindfulness en hygge, maar is veel laagdrempeliger; er is geen training of instagramwaardige omgeving voor… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Mariska Blommaert boeken
  Mariska Blommaert - Maak elk moment buitengewoon

  Maak elk moment buitengewoon, geef het extra glans dankzij de meer dan 100 creatieve ideeën van blogster Mariska Blommaert. Ga zelf aan de slag en maak cadeautjes, party's en trips echt origineel. De codewoorden zijn DIY, GIY, LIY, TIY en PIY. Bovendien zijn… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Véronique De Walsche boeken
  Véronique De Walsche - Belgische tuinarchitecten en hun tuin

  Dat de Belg een baksteen in de maag heeft, dat weten we ondertussen al. En het liefste hoort daar ook nog een tuin(tje) bij. Maar richt je die buitenruimte best in? Maakt het je ook zo nieuwsgierig naar de tuin van de echte experten? In deze bijzondere… (Harde kaft)

  Lees meer...
  29,99
 • Flic Everett boeken
  Flic Everett - Help, nu ben ik oma!

  In Help, nu ben ik oma! geeft Flic Everett – die er zelf op de jonge leeftijd van 42 jaar achter kwam dat ze oma zou worden – tips en adviezen voor (aanstaande) oma’s.Met de nodige humor vertelt de auteur alles wat je moet weten over het oma-zijn. Hoe ga… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,50
 • Bieke Ilegems boeken
  Bieke Ilegems - Gezondig

  Na De Zoektocht van een ouder meisje naar Eeuwige Schoonheid en Groot Geluk zet Bieke Ilegems haar zoektocht voort. Elke dag opnieuw probeert ze een goede balans te vinden tussen wat gezond is en ongezond, voor lijf én hoofd. Tussen deugdzaam willen zijn en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,99
 • Claudia Van Avermaet boeken
  Claudia Van Avermaet - Mijn Powerplanner

  Word je eigen powercoach!Ga zelf aan de slag met de succesformule van Powerbody en ontwikkel jouw persoonlijk 7-wekenplan voor een fit, sterk en gezond lichaam.Claudia Van Avermaet helpt je op weg en focust elke dag op een ander aspect:Voeding (een nieuw… (Harde kaft)

  Lees meer...
  18,99
 • Jamie Li boeken
  Jamie Li - Sexy, but tired. But sexy.

  Hoe hou je je relatie spicy? Hoe verberg je een buikje of een bips vol cellulite? Waarom is het hartstikke onverstandig om 'nudes' te 'senden' en het tóch doen? Dan die andere nudes: welke lipsticks en waarom? Hoe overleef je een netwerkborrel waar je niemand… (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,00