Boeken over lifestyle

 • Het Poetsbureau boeken
  Het Poetsbureau - De vlekkengids

  Je dochter morst aardbeien op haar gloednieuwe witte jurk. De zoon heeft met balpen op de zetel getekend. Of iemand morst rode wijn op het beige tapijt... Een vlek is snel gemaakt, maar wat nu?Na het succes van De Grote Schoonmaakbijbel en De Poetsplanner,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,99
 • Emma Baxter-Wright boeken
  Emma Baxter-Wright - Little book of Chanel

  De Nederlandstalige editie van The Little Book of Chanel is een prachtig geïllustreerd en compact boekje over Coco Chanel van Emma Baxter-Wright. Zij beschrijft het leven en de nalatenschap van een van de meest invloedrijke couturiers uit de geschiedenis:… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Caroline Thilemans boeken
  Caroline Thilemans - Mijn huid

  Hoeveel nachtcrème moet ik smeren? Hoe pas ik mijn huidverzorging aan aan de winter? Welke invloed heeft mijn levensstijl op mijn huid?Schoonheidsspecialiste en diëtiste Caroline Thilemans bundelde al haar kennis in Mijn huid, de handleiding die je nodig… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Frances Lincoln boeken
  Frances Lincoln - Wedding Planner

  De Nederlandstalige editie van The Wedding Planner is onmisbaar voor iedereen die een bruiloft organiseert. Deze stijlvolle en gestructureerde planner vol checklists en ruimte voor inspiratie, zorgt ervoor dat alles op de dag zelf soepel verloopt. De… (Harde kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Niet vergeten, ik ben zwanger!

  Het onmisbare notitieboek voor mama's to be.Gebruik dit notitieboek om te onthouden: - wat je allemaal nog moet kopen; - waar je de auto hebt geparkeerd; - hoe je verloskundige heet. Jij kunt dit. (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Stephen Morrison boeken
  Stephen Morrison - De dolle lama

  Lama-karma voor iedereen. Spiritueel leider De dolle lama laat ons in dit grappige, maar leerzame cadeauboekje zien wat lama-karma is en wat we ervan kunnen leren. Zijn lessen over compassie, discipline, hoop, mindfulness en mantra's zijn zowel hilarisch als… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • Goedele Liekens, Griet Vanhaevre boeken
  Goedele Liekens, Griet Vanhaevre - Worldwidewet.come

  Vrouwen van over de hele wereld delen hun seksuele fantasieën, zonder oordeel en 'slut-shaming' free!Vrouwelijke fantasieën... Mannen gissen ernaar - vrouwen koesteren ze. Maar hoe cultureel beïnvloed zijn ze? Fantaseren vrouwen wereldwijd over hetzelfde?… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,95
 • Alice Robb boeken
  Alice Robb - Wat onze dromen ons vertellen

  Een fris en onthullend inzicht in de nieuwe wetenschap van dromen – hoe ze werken, wat ze ons vertellen en hoe we de vruchten kunnen plukken uit een volledig begrijpen van ons nachtelijk lucide droomleven. Tijdens een onderzoekreis in Peru, raakte… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Ontplastic

  101 simpele manieren om plastic uit je leven te bannen en de wereld te redden. Ook bezorgd om de 51 biljoen plastic deeltjes in onze oceanen? GEEN PANIEK In dit boek ontdek je 101 simpele en praktische tips die jij kunt toepassen in het dagelijkse leven om… (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,00
 • Doron Francis, Stephanie Francis boeken
  Doron Francis, Stephanie Francis - Homecamp

  Alleen zijn in de bossen, fietsen over continenten, staren naar de sterren en surfen over ijskoude golven. Wonen in een bus, zeecontainer of een huis gemaakt van hennep.Dit boek gaat over gewone mensen, zoals jij en ik - fotografen, architecten, chef-koks,… (Harde kaft)

  Lees meer...
  32,50
 • Elise De Rijck boeken
  Elise De Rijck - Pakket Bucketlist voor koppels + Bucketlist boek 2

  In the mood for loveHet Bucketlist Boek voor koppels + Het Bucketlist Boek 2, nu gebundeld te koop.Het Bucketlist boek voor koppels250 dingen die je samen met je lief moet gedaan hebben. Een romantische picknick in het park, geheime briefjes naar elkaar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Anna Starmer boeken
  Anna Starmer - Love Colour

  Ontdek wat kleur voor jouw interieur kan doen! Met uitneembare kleurstalengids van 24 bladzijdes. Kleur zegt iets over wie we zijn, waar we van houden en hoe we willen leven. In Love Colour laat expert Anna Starmer haar passie voor kleur zien en hoe je met… (Harde kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Liesbeth Talboom, Liesbeth Haesevoets, Mama Baas boeken
  Liesbeth Talboom, Liesbeth Haesevoets, Mama Baas - Het bewaarboek voor tekeningen

  Dit bewaarboek is dé oplossing voor een onophoudelijke stroom aan 'kunstwerkjes' die jouw kind maakt op school of aan de keukentafel.Het staat vol prachtige kaders die uitnodigen om te tekenen, schilderen en kleuren. Of plak er de allermooiste tekeningen in… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,99
 • Nikki De Graaf boeken
  Nikki De Graaf - Lachen is het beste medicijn

  Van een moeilijke periode in je leven zeker van jezelf worden. Hoe doe je dat? In "Lachen is het beste medicijn" lees jij hoe een kaakoperatie mijn leven drastisch veranderde. Dit boek staat boordevol zelfhulp tips om jouw kaakoperatie goed mee door te komen.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,95
 • Marielle Borgart boeken
  Marielle Borgart - How to be relaxed

  Relaxen is heerlijk én noodzakelijk. Dit boek vol praktische tips, eenvoudige oefeningen en pakkende quotes biedt inspirerende handvatten om lichamelijk én geestelijk te relaxen. (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,99
 • How to be Happy

  Geluk is een persoonlijke en subjectieve belevenis. Het antwoord op de vraag wat geluk is verschilt dan ook per persoon. Dit boek staat vol met tips, quotes en handige weetjes om wat geluk is beter te begrijpen en je nog gelukkiger te gaan voelen. In feite… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,99
 • Esmee Rotmans boeken
  Esmee Rotmans - Sticker jezelf kalm

  Laat de dagelijkse routine even los en kom tot jezelf met deze creatieve projecten. Kies een van de 14 ‘sticker-op-nummer’-platen en maak er een prachtig kunstwerkje van met stickers in een kalmerend kleurenpalet, van pastel tot goud en marmer. Met de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • Esmee Rotmans boeken
  Esmee Rotmans - Sticker jezelf blij

  Stop waar je mee bezig bent en ga zitten om je creatief uit te leven op deze vrolijke projecten. Kies een van de 14 ‘sticker-op-nummer’-platen en maak een prachtig kunstwerkje met stickers in een vrolijk kleurenpalet, van zilver tot vrolijke motiefjes. Met… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • Quelita Adriaensen boeken
  Quelita Adriaensen - Kanker boek

  Op het woord ‘kanker’ leunt nog een zwaar taboe. Niet per se om erover te praten, maar wel om het woord in de mond te nemen. Patiënten worden vaak gezien als zielig terwijl ze dat zelf vaak helemaal niet zo ervaren. Mijn moeder was niet ziek, de chemo… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,90
 • Maria Marlowe boeken
  Maria Marlowe - Elke dag gezond - de weekplanner

  Dit boek helpt je op weg naar een goede gezondheid. Door middel van tips, trucks, opdrachten en stickers heb je alles in handen om direct te beginnen aan je nieuwe, gezonde leven. Er wordt duidelijk uitgelegd hoe je de planner het beste kunt gebruiken. Zo is… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • Jo Peters boeken
  Jo Peters - Slow down

  Slow wil niet zeggen dat er minder efficiënt wordt gewerkt, dat we onze baan moeten opgeven, of moeten luieren. Integendeel! Het zorgt voor evenwicht en maakt tijd vrij om te plannen, te overdenken, te bezinnen, te observeren en om de nadruk te leggen op de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • Wim Huijser boeken
  Wim Huijser - De kracht van wandelen

  Tijdens het wandelen denken aan één ding. Meestal lopen we grotendeels gedachteloos of juist met het hoofd vol gedachten. Dit boek leert ons bewuster te wandelen, met als doel zelf meer in balans te raken en we ons beter kunnen ontspannen. Geen strakke… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,99
 • Patrick Retour boeken
  Patrick Retour - Wonen met stijl Verhalen van huizen 2

  Patrick Retour vertelt in Wonen met stijl. Verhalen van huizen 2 met brio de verhalen die schuilgaan achter twaalf pareltjes van huizen in België, Nederland, Luxemburg, Frankrijk, Duitsland en Zweden. Alle woontrends passeren de revue. Je ontdekt wat de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  39,99
 • Patrick Retour boeken
  Patrick Retour - Résidences de style 2 / Living with Style 2

  Résidences de style - Récits d'habitations 2 nous invite chez les propriétaires de douze projets superbes en Belgique, aux Pays-Bas, au Luxembourg, en France, en Allemagne et en Suède. Cet ouvrage luxueux, signé Patrick Retour, propose une nouvelle fois… (Harde kaft)

  Lees meer...
  44,99
 • Elma van Vliet boeken
  Elma van Vliet - Voor de liefste

  Uniek, persoonlijk album om zelf te maken en cadeau te geven aan je partner. De eerste keer dat jullie elkaar zagen, een vakantie die romantischer was dan een huwelijksreis en de grapjes die verder niemand begrijpt – of grappig vindt. Een relatie gaat over… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,99