Boeken over lifestyle

 • Ilona Annema, Claartje Schouten boeken
  Ilona Annema, Claartje Schouten - Van Terschelling tot Timboektoe

  ?'Een grote reis maken met je gezin, daar heeft een kind toch niets aan?' Reislustige ouders krijgen dat vaak te horen. Onzin, vinden Claartje Schouten en Ilona Annema. In Van Terschelling tot Timboektoe bundelden ze hun belevenissen samen met die van… (Harde kaft)

  Lees meer...
  20,99
 • Julie Vrijens, Tim Mouling boeken
  Julie Vrijens, Tim Mouling - Very Vintage

  Very Vintage is een bron van inspiratie voor iedereen die van vintage houdt: de interieurreportages tonen hoeveel mogelijkheden er zijn om vintage in je woning te integreren. De huizen in dit boek zijn immers even divers als hun bewoners: sommigen zijn… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Iwan Solo boeken
  Iwan Solo - Steampunk Annie

  Ja, het is Annie, Steampunk Annie (op z'n Engels). Een volwassen meisje met een verhaal en een permanente rugzak, een gedateerde cabrio, een anti existentialiste en zonder verbindingen, verbanden, gedrevenheid. Je kunt meisjes, vrouwen als Annie vinden op de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Claudia Van Avermaet boeken
  Claudia Van Avermaet - Een dagelijkse portie power

  Gezond en lekker eten waar je bovendien tonnen energie van krijgt? Dat kan vanaf nu met Een dagelijkse portie power.Claudia bundelde haar favoriete recepten uit haar vorige boeken en vulde ze aan met 80 gloednieuwe en overheerlijke gerechten.Elk recept is… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  25,99
 • M.W. Beau boeken
  M.W. Beau - Bucketlist Kamasutra

  Seks is goed voor je gezondheid en je relatie, maar na verloop van tijd kan de routine erin sluipen. Ben je missionaris beu? Dan biedt deze selectie uit de Kamasutra de nodige inspiratie! In de Bucketlist Kamasutra kun je bijhouden welke standjes jullie al… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Natasha Dewulf boeken
  Natasha Dewulf - Shine

  Het is niet gemakkelijk om op dagelijkse basis gezonde keuzes te maken. Je weet dat het vierde chocolaatje niet goed voor je is, toch slaag je er niet in om eraf te blijven. Waarom doen we niet altijd wat goed voor ons is? Wat maakt verleiding zo… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Stef Mintiens boeken
  Stef Mintiens - Opnieuw echt eten

  Wat kunnen we nog eten in een wereld van voedingsrages en fabels? Natuurarts Stef Mintiens baant zich een weg door de wildgroei van elkaar tegensprekend onderzoek over voeding om eindelijk uit te komen bij de waarheid over wat we zouden moeten eten en waarom.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Mama Baas boeken
  Mama Baas - Voor mijn liefste mama

  Leuk vormgegeven boekje om als verrassing in te vullen of in te kleuren... en aan mama cadeau te doen.Wat zijn de lievelingskleren van jouw mama? Wat is 's ochtends het eerste wat ze doet? Wat zou jij voor je mama toveren? Enz.Het resultaat? Een origineel… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • Mama Baas boeken
  Mama Baas - Voor mijn liefste papa

  Leuk vormgegeven boekje om als verrassing in te vullen of in te kleuren... en aan papa cadeau te doen.Wat zijn de lievelingsgerechten van jouw papa? Hoeveel koppen koffie drinkt hij 's ochtends? Hoe ziet de 'papadans' eruit? Enz.Het resultaat? Een origineel… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • Mama Baas boeken
  Mama Baas - Voor mijn liefste oma

  Leuk vormgegeven boekje om als verrassing in te vullen of in te kleuren... en aan oma cadeau te doen.Welk liedje zing je het liefste samen met je oma, wat zou je voor haar toveren, hoe gaat de 'omadans'? Enz.Het resultaat? Een origineel geschenk voor oma's… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • Tina Favache boeken
  Tina Favache - Het opruimboek voor mijn gezin

  Hoe schep je orde in je handtas, hoe haal je al die verschillende gezelschapspellen uit elkaar en hoe zorg je ervoor dat je koelkast en diepvriezer optimaal gebruikt worden? In dit praktische werkboek vind je het antwoord op al jouw opruimvragen om samen met… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,99
 • Ben Springer boeken
  Ben Springer - Dit boek gaat je leven veranderen

  Zou je je leven eerder ‘efficiënt’ dan ‘gelukkig’ noemen? Ben je nooit nog bezig met wat jou als kind passioneerde? Dient je weekend alleen maar om te recupereren van de werkweek? Ben Springer toont op een no-nonsensemanier aan hoe je routine een… (Harde kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Isabelle Trombert boeken
  Isabelle Trombert - Natuurlijk mooi

  In dit boek vind je... - Natuurlijke & effectieve schoonheidsmiddeltjes - Meer dan 100 receptjes om van top tot teen te blaken van schoonheid! - Alles over de kracht van planten en het gebruik van essentiële oliën - Schoonheidsrituelen aangepast aan jouw… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Kamiel De Bruyne boeken
  Kamiel De Bruyne - Fake it till you make it

  Ken je van die mensen die niks lijken uit te voeren en toch de vetst betaalde job en het leukste lief hebben? Dankzij deze handleiding kun jij ook zo iemand worden! In dit boek leer je: - hoe je je baas wijsmaakt dat je keihard werkt - hoe je zelfs een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Evelyn van Hasselt, Karlijn Visser boeken
  Evelyn van Hasselt, Karlijn Visser - Holistik Handboek

  In Holistik Handboek geven Karlijn Visser en Evelyn van Hasselt, hoofdredacteuren van het succesvolle platform Holistik, een realistische én praktische visie op het holisme. Het holisme is een levensovertuiging waarbij de essentie is dat alles onlosmakelijk… (Harde kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Karen Kammeraat boeken
  Karen Kammeraat - Gewoon goed

  De Gewoon Goed koopgids neemt je op een laagdrempelige manier mee langs allerlei verschillende producten.Hoe mooi zou het zijn wanneer we zouden leven in een wereld waarin mens, milieu en economie in evenwicht zijn en de aarde niet onnodig wordt uitgeput. Dit… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Willem Beemers, Anne Van der Meiden boeken
  Willem Beemers, Anne Van der Meiden - Veluwse Klasse

  Veluwse KLASSE zet kunst, cultuur, natuur en horeca op een rij in ruim 20 hoofdstukken vol interessante 'Veluwse' achtergrondverhalen en voorzien van fraaie foto’s.Het beste van de Veluwe Een grotendeels beschermd natuurgebied van 1.000 vierkante kilometer.… (Harde kaft)

  Lees meer...
  25,00
 • Nadia Narain, Katia Narain Philips boeken
  Nadia Narain, Katia Narain Philips - Rituelen voor elke dag

  In Rituelen voor elke dag tonen Nadia en Katia je stap voor stap hoe je op je eigen 'pauzeknop' kunt drukken. Na hun internationale bestseller Self-care, de ultieme gids om goed voor jezelf te zorgen komen de zussen Katia en Nadia Narain Philips nu met hun… (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,99
 • Lieselot De Smet, Mama Baas boeken
  Lieselot De Smet, Mama Baas - Ik ga op reis en ik neem mee... de kinderen!

  Of je nu houdt van verre en avontuurlijke reizen of liever dicht bij huis op vakantie gaat, reizen met kinderen is sowieso een ervaring :-)Maar waar moet je nu rekening mee houden bij het uitzoeken van een bestemming?Hoe kun je je kind voorbereiden en wat neem… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,99
 • Ingrid Renders, Anne Cornut boeken
  Ingrid Renders, Anne Cornut - #parentfriendly marketing

  Een nieuwe generatie ouders, de millennials, breekt massaal met gevestigde tradities. Oude reclamegewoonten werken voor deze ouders niet meer. Ze verwachten een andere tone of voice van merken en zijn ultradigitaal gericht. Rode wijn op een witte jurk is en… (Harde kaft)

  Lees meer...
  29,50
 • Doron Francis, Stephanie Francis boeken
  Doron Francis, Stephanie Francis - Homecamp

  Alleen zijn in de bossen, fietsen over continenten, staren naar de sterren en surfen over ijskoude golven. Wonen in een bus, zeecontainer of een huis gemaakt van hennep.Dit boek gaat over gewone mensen, zoals jij en ik - fotografen, architecten, chef-koks,… (Harde kaft)

  Lees meer...
  32,50
 • Owen O'Kane boeken
  Owen O'Kane - In tien stappen zen

  In slechts tien minuten per dag een evenwichtig en gelukkig leven Elke dag staan we tien minuten onder de douche, zijn we tien minuten bezig om het ontbijt te maken en eten het in tien minuten op, maar wat als we in diezelfde tien minuten de perfecte mindset… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Frans Reichardt boeken
  Frans Reichardt - Feyenoord Forever

  Tatoeages of tattoos – of ‘taatoos’, op z’n Rotterdams – zijn diep verankerd in de Feyenoord-supporterscultuur. Zijn het aanvankelijk havenarbeiders en leden van de harde kern die zich tooien met een Feyenoord-tatoeage, vandaag de dag dragen ook… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Fran Vanseveren boeken
  Fran Vanseveren - I love t-shirts

  9 modellen voor meisjes én vrouwen + 6 modellen voor jongens én mannenZowel voor beginners als gevorderde naaistersDrie patroonbladen met 42 patronenNa het succes van I love sweaters presenteert Fran Vanseveren nu deze opvolger met 15 hippe T-shirts. Van een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,99
 • Kelly Deriemaeker boeken
  Kelly Deriemaeker - Bullet Journal

  Terwijl de apps die meer productiviteit beloven ons om de oren vliegen, grijpen heel wat mensen terug naar pen en papier.Een bullet journal is de uitgelezen manier om beter georganiseerd en met minder stress door het leven te gaan, zonder dat daar ingewikkelde… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,50