Boeken over lifestyle

 • Ben Springer boeken
  Ben Springer - Dit boek gaat je leven veranderen

  Zou je je leven eerder ‘efficiënt’ dan ‘gelukkig’ noemen? Ben je nooit nog bezig met wat jou als kind passioneerde? Dient je weekend alleen maar om te recupereren van de werkweek? Ben Springer toont op een no-nonsensemanier aan hoe je routine een… (Harde kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Kamiel De Bruyne boeken
  Kamiel De Bruyne - Fake it till you make it

  Ken je van die mensen die niks lijken uit te voeren en toch de vetst betaalde job en het leukste lief hebben? Dankzij deze handleiding kun jij ook zo iemand worden! In dit boek leer je: - hoe je je baas wijsmaakt dat je keihard werkt - hoe je zelfs een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Mama Baas boeken
  Mama Baas - Voor mijn liefste mama

  Leuk vormgegeven boekje om als verrassing in te vullen of in te kleuren... en aan mama cadeau te doen.Wat zijn de lievelingskleren van jouw mama? Wat is 's ochtends het eerste wat ze doet? Wat zou jij voor je mama toveren? Enz.Het resultaat? Een origineel… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • Mama Baas boeken
  Mama Baas - Voor mijn liefste oma

  Leuk vormgegeven boekje om als verrassing in te vullen of in te kleuren... en aan oma cadeau te doen.Welk liedje zing je het liefste samen met je oma, wat zou je voor haar toveren, hoe gaat de 'omadans'? Enz.Het resultaat? Een origineel geschenk voor oma's… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • Emma Thyssen boeken
  Emma Thyssen - Voor mijn liefste opa

  Leuk vormgegeven boekje om als verrassing in te vullen of in te kleuren... en aan opa cadeau te doen.Hoe ziet de toekomst van je opa eruit, wat is zijn lievelingsgerecht, hoe gaat de 'opadans'? Enz.Het resultaat? Een origineel geschenk voor opa's verjaardag,… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • Isabelle Trombert boeken
  Isabelle Trombert - Natuurlijk mooi

  In dit boek vind je... - Natuurlijke & effectieve schoonheidsmiddeltjes - Meer dan 100 receptjes om van top tot teen te blaken van schoonheid! - Alles over de kracht van planten en het gebruik van essentiële oliën - Schoonheidsrituelen aangepast aan jouw… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Mama Baas boeken
  Mama Baas - Voor mijn liefste papa

  Leuk vormgegeven boekje om als verrassing in te vullen of in te kleuren... en aan papa cadeau te doen.Wat zijn de lievelingsgerechten van jouw papa? Hoeveel koppen koffie drinkt hij 's ochtends? Hoe ziet de 'papadans' eruit? Enz.Het resultaat? Een origineel… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • Loes Visser boeken
  Loes Visser - Zou't!

  Zou’t! De kracht van een alkalische leefstijl. De natuurlijke weg naar gezondheid en een energiek leven. ‘U moet de rest van uw leven medicijnen blijven gebruiken.’ Met deze boodschap werd ik door mijn behandelende specialist in het jaar 2014 naar huis… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Willem Beemers, Anne Van der Meiden boeken
  Willem Beemers, Anne Van der Meiden - Veluwse Klasse

  Veluwse KLASSE zet kunst, cultuur, natuur en horeca op een rij in ruim 20 hoofdstukken vol interessante 'Veluwse' achtergrondverhalen en voorzien van fraaie foto’s.Het beste van de Veluwe Een grotendeels beschermd natuurgebied van 1.000 vierkante kilometer.… (Harde kaft)

  Lees meer...
  25,00
 • Karen Kammeraat boeken
  Karen Kammeraat - Gewoon goed

  De Gewoon Goed koopgids neemt je op een laagdrempelige manier mee langs allerlei verschillende producten.Hoe mooi zou het zijn wanneer we zouden leven in een wereld waarin mens, milieu en economie in evenwicht zijn en de aarde niet onnodig wordt uitgeput. Dit… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Nadia Narain, Katia Narain Philips boeken
  Nadia Narain, Katia Narain Philips - Rituelen voor elke dag

  In Rituelen voor elke dag tonen Nadia en Katia je stap voor stap hoe je op je eigen 'pauzeknop' kunt drukken. Na hun internationale bestseller Self-care, de ultieme gids om goed voor jezelf te zorgen komen de zussen Katia en Nadia Narain Philips nu met hun… (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,99
 • Elise De Rijck boeken
  Elise De Rijck - Het Bucketlist boek voor koppels

  Eindelijk een Bucketlist voor koppels In dit boek vind je 250 gekke, grappige, unieke, maar soms ook heel serieuze opdrachten die je samen met je geliefde gedaan moet hebben. Of jullie nu pas een week of al jaren samen door het leven gaan, dit boek zal jullie… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • Evelyn van Hasselt, Karlijn Visser boeken
  Evelyn van Hasselt, Karlijn Visser - Holistik Handboek

  In Holistik Handboek geven Karlijn Visser en Evelyn van Hasselt, hoofdredacteuren van het succesvolle platform Holistik, een realistische én praktische visie op het holisme. Het holisme is een levensovertuiging waarbij de essentie is dat alles onlosmakelijk… (Harde kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Lieselot De Smet, Mama Baas boeken
  Lieselot De Smet, Mama Baas - Ik ga op reis en ik neem mee... de kinderen!

  Of je nu houdt van verre en avontuurlijke reizen of liever dicht bij huis op vakantie gaat, reizen met kinderen is sowieso een ervaring :-)Maar waar moet je nu rekening mee houden bij het uitzoeken van een bestemming?Hoe kun je je kind voorbereiden en wat neem… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,99
 • Elma van Vliet boeken
  Elma van Vliet - Mam, vertel eens...

  Dank je wel voor 15 jaar Vertel Eens! Om dat te vieren is Mam, vertel eens nu verkrijgbaar als limited edition. Toen haar moeder in 2001 ernstig ziek werd, realiseerde Elma van Vliet zich hoeveel ze haar nog wilde vragen. Ze begon de vragen op te schrijven en… (Harde kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Owen O'Kane boeken
  Owen O'Kane - In tien stappen zen

  In slechts tien minuten per dag een evenwichtig en gelukkig leven Elke dag staan we tien minuten onder de douche, zijn we tien minuten bezig om het ontbijt te maken en eten het in tien minuten op, maar wat als we in diezelfde tien minuten de perfecte mindset… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Ingrid Renders, Anne Cornut boeken
  Ingrid Renders, Anne Cornut - #parentfriendly marketing

  Een nieuwe generatie ouders, de millennials, breekt massaal met gevestigde tradities. Oude reclamegewoonten werken voor deze ouders niet meer. Ze verwachten een andere tone of voice van merken en zijn ultradigitaal gericht. Rode wijn op een witte jurk is en… (Harde kaft)

  Lees meer...
  29,50
 • Fran Vanseveren boeken
  Fran Vanseveren - I love t-shirts

  9 modellen voor meisjes én vrouwen + 6 modellen voor jongens én mannenZowel voor beginners als gevorderde naaistersDrie patroonbladen met 42 patronenNa het succes van I love sweaters presenteert Fran Vanseveren nu deze opvolger met 15 hippe T-shirts. Van een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,99
 • Frans Reichardt boeken
  Frans Reichardt - Feyenoord Forever

  Tatoeages of tattoos – of ‘taatoos’, op z’n Rotterdams – zijn diep verankerd in de Feyenoord-supporterscultuur. Zijn het aanvankelijk havenarbeiders en leden van de harde kern die zich tooien met een Feyenoord-tatoeage, vandaag de dag dragen ook… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Gudrun Hespel boeken
  Gudrun Hespel - The fittest you

  Vermoeid nog voor je aan je dag begint? Niet altijd blij met je spiegelbeeld? Eeuwig op zoek naar balans? Breek met die sleur en ontdek The fittest you. Dit boek helpt je in 4 weken op weg naar meer zelfvertrouwen, een positieve mindset, een energieker lichaam… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Kelly Deriemaeker boeken
  Kelly Deriemaeker - Bullet Journal

  Terwijl de apps die meer productiviteit beloven ons om de oren vliegen, grijpen heel wat mensen terug naar pen en papier.Een bullet journal is de uitgelezen manier om beter georganiseerd en met minder stress door het leven te gaan, zonder dat daar ingewikkelde… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,50
 • Nicola Ries Taggart boeken
  Nicola Ries Taggart - Calm the chaos-dagboek

  Calm the chaos is voor iedereen die zich overweldigd voelt door de eindeloze stress en to-dolijstjes van het dagelijks leven. Dit praktische dagboek helpt je om orde te scheppen in je innerlijke chaos en nodigt je uit voor een dagelijkse oefening om… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • Mama Baas boeken
  Mama Baas - De nieuwe Mama Baas weekplanner

  Met De nieuwe Mama Baas weekplanner heb je op ieder moment een helder en onmisbaar overzicht van alle weekactiviteiten van elk gezinslid, van klein tot groot.De planner kun je helemaal personaliseren met het vrolijke stickervel.Met slimme tips als 'hoe leg je… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,99
 • Eve Makis, Anthony Cropper boeken
  Eve Makis, Anthony Cropper - Mijn memoires

  Een verrassende manier om je levensverhaal te schrijven. Hoeveel mensen denken er wel niet over om hun eigen levensverhaal op te schrijven? Maar waar begin je en hoe doe je dat? Daarom is er nu het goed doordachte invulboek van de prijswinnende, creatieve… (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,99
 • Stine Jensen boeken
  Stine Jensen - Goeroes

  Als een cursusweek mediteren in Frankrijk een bizarre wending neemt, komt Stine Jensen voor de vraag te staan: hoe ver ben je bereid te gaan voor je spirituele ontwikkeling? En wat mag een leraar wel of niet doen? Veel moderne spiritualiteit is lang niet zo… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,99