Boeken over lifestyle

 • Filep Motwary boeken
  Filep Motwary - Haute-à-porter

  EN - Haute couture often dazes us by its precision, craftsmanship and the extravaganza inherent to it. Clothing items are made out of proportion, unique materials are used and everything is hand-finished. But also the Prêt-à-porter collections of today… (Harde kaft)

  Lees meer...
  45,00
 • Sarah Devos boeken
  Sarah Devos - Mijn kind verveelt zich nooit!

  150 topideetjes voor saaie momenten Heeft je kind last van acute verveleritis? Of zit jij door je entertainmentinspiratie heen? Geen paniek: dit boek staat barstensvol EHBV*-ideeën! (*Eerste Hulp Bij Verveling) Je eigen tapdansschoenen. Een coole dinogrot. De… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,99
 • Claudia Van Avermaet boeken
  Claudia Van Avermaet - Power

  ?Power: een boek als een bruistablet vol energie!Yoga: Eenvoudige yogaoefeningen voor meer energieFood: Makkelijke recepten met lekkere, pure ingrediëntenLifestyle: Praktische tips om te ontspannen en te stralenClaudia Van Avermaet doet je haalbare… (Harde kaft)

  Lees meer...
  25,99
 • Isabelle Bruno, Christine Baillet boeken
  Isabelle Bruno, Christine Baillet - Creatief met IKEA

  70 originele projecten met Ikeamateriaal Lijkt je keuken teveel op die van de buren? Wil je een retro-element in je woonkamer, of wil je goedkope meubels zonder in te boeten aan creativiteit? Dit boek biedt je 70 diy-projecten waarbij je aan de slag gaat met… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Sofie Vanherpe boeken
  Sofie Vanherpe - Het grote diplomaboek

  Origineel cadeauboekje voor mama's, papa's en kids Origineel cadeauboekje in de typische no-nonsensestijl van Mama Baas 28 coole diploma's met leuke illustraties en veel ruimte om zelf in te vullen en in te kleuren. (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,99
 • Sofie Vanherpe, Emma Thyssen boeken
  Sofie Vanherpe, Emma Thyssen - Mama heeft alles (bijna, maar nooit helemaal, niet echt) onder controle

  How to survive those cute little monsters... Wat doe je een vermoeide mama cadeau? Dit grappige boekje! Over het moederschap zoals het écht is, met alle fantastische en magische, maar soms ook iets minder leuke kantjes, vanaf de babyfase tot en met de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,99
 • Jack Botermans, Wim van Grinsven boeken
  Jack Botermans, Wim van Grinsven - Die heb ik vroeger grijs gedraaid!

  Another trip down memory lane The Beatles, The Rolling Stones, Elvis Presley, Bill Haley & His Comets, Golden Earring, The Blue Diamonds, Peter Koelewijn en zijn Rockets, Bob Dylan, Armand, Shocking Blue, De Moody Blues, Roy Orbison: op de radio en internet… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • Piet Swimberghe, Jan Verlinde boeken
  Piet Swimberghe, Jan Verlinde - Think rural

  Derde deel in de succesvolle Think-reeks Back to the roots Warme interieurs met een moderne toets en met zicht op natuur vatten de nieuwe luxe samen. Dromen van een huis tussen de velden, aan de waterkant of in het bos, onthaasting thuis. Think Rural toont je… (Harde kaft)

  Lees meer...
  39,99
 • Sofie Vanderoost boeken
  Sofie Vanderoost - EHBK* *eerste hulp bij kleine kinderen

  Kusje erop! Eerste Hulp Bij kleine Kinderen Kinderen hebben een extra gave om hun (groot)ouder, oppas of juf te slim af te zijn. Een buil, een schaafwond, een wespensteek... komen in elk gezin voor. Tijd voor een cursus Eerste Hulp Bij kleine Kinderen, een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Lionel Jadot, Thijs Demeulemeester boeken
  Lionel Jadot, Thijs Demeulemeester - Mixed grill

  Lionel Jadot: rijzende ster in de internationale interior design wereld Lionel Jadot is een eclecticus pur sang. Een man van beelden: de Iconoclast. Als telg uit de beroemde Brusselse meubelmakerfamilie Van Hamme en met een atelier als speeltuin, wist Jadot… (Harde kaft)

  Lees meer...
  45,00
 • Deborah Dekrem, Eline VandeGehuchte boeken
  Deborah Dekrem, Eline VandeGehuchte - New places to be

  De allernieuwste & hipste adressen in België en Nederland om te eten, drinken, shoppen en slapen De hotspotwebsite Newplacestobe.com is de online referentie voor al wie op zoek is naar de nieuwste horecazaken of shops met een hip interieur of cool concept. De… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,99
 • Selina Lake boeken
  Selina Lake - Botanical style

  Geef je huis een botanische make-over In Botanical Style laat styliste en auteur Selina Lake zien hoe je een sfeervol interieur kunt mixen met de huidige botanische trend. In het eerste hoofdstuk bespreekt ze de verschillende 'ingrediënten' van de botanische… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Christel Vatasso, Pascal Loperena boeken
  Christel Vatasso, Pascal Loperena - Get Gorgeous

  La Parisienne voor de nieuwe generatie Ga de uitdaging aan en wordt in slechts 21 dagen zelfverzekerder en daarmee mooier en gelukkiger! Blijf wie je bent, maar leer hoe je jezelf net iets gemakkelijker kleedt, stylt en beweegt. Dit boek geeft allemaal… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,99
 • Jack Botermans, Wim van Grinsven boeken
  Jack Botermans, Wim van Grinsven - Met pa & ma op vakantie

  Terug in de tijd: nostalgie op z'n best! Vakantie: het maakte allemaal niet zoveel uit waar je heen ging toen je nog jong was. Op de fiets naar de boerderij van je oom en tante of met de camper naar Zuid-Italië. Weg was weg en alles was anders op vakantie. Er… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • Sofie Valkiers boeken
  Sofie Valkiers - Mood of the Day

  ?Mode en stijl draaien niet rondom regeltjes volgen. Sofie Valkiers vertrouwt op haar intuïtie als het op mode aankomt. Haar ultieme stijladvies? Dat je vooral je gevoel moet volgen! Zo ontdek je jouw eigen signature style.'Waar heb ik vandaag zin in?' Dat is… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Sofie Vanherpe, Emma Thyssen, Mama Baas boeken
  Sofie Vanherpe, Emma Thyssen, Mama Baas - Mama Baas babyfoto-plak-invulboek

  Uniek babyboek met persoonlijke omslag Verzamel jouw mooiste herinneringen aan de babytijd van je kleintje in een uniek foto-plak-invulboek: het eerste badje, het eerste uitstapje, die eerste glimlach, het eerste fruitpapje, de eerste stapjes, etc.… (Harde kaft)

  Lees meer...
  18,99
 • Elise de Rijck boeken
  Elise de Rijck - Het Bucketlist Boek voor grootouders

  ?In dit boek vind je 250 gekke, grappige, unieke, maar soms ook heel serieuze opdrachten die je samen met je kleinkind gedaan moet hebben. Of jullie nu 1 of 101 jaar jong zijn, dit boek zal jullie leven veranderen. Écht waar! Dankzij dit boek zullen jullie… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • Evi Renaux boeken
  Evi Renaux - Plan B

  ?Wat als je morgen opstaat en je niet meer kunt doen wat je altijd al deed?Of je het gevoel hebt een beetje vast te zitten?Of je gewoon je leven over een andere boeg wilt gooien?In dit boek gaat Evi Renaux samen met jou op zoek naar jouw eigen plan B.Ze laat… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Iris de Feijter, Irene Schampaert boeken
  Iris de Feijter, Irene Schampaert - Brut

  ?Slick of soft? Nee, dank je, dit interieurboek is hard tegen onzacht. Stoere huizen met een ongepolijste look, maar ook met een ferme dosis poëzie en patina. Denk aan brute materialen, zoals blote bakstenen, roestig metaal, verweerd pleisterwerk, wrakhout en… (Harde kaft)

  Lees meer...
  39,99
 • Sofie Vanherpe, Emma Thyssen boeken
  Sofie Vanherpe, Emma Thyssen - De mama baas weekplanner

  ?De Mama Baas Weekplanner geeft een helder overzicht van wat ieder lid van het gezin op de agenda heeft staan die week. Bovendien kun je de planner helemaal personaliseren met het grappig geïllustreerde stickervel. En met nuttige tips als 'hoe leg je het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,99
 • Het Poetsbureau boeken
  Het Poetsbureau - De poetsplanner

  Voor veel mensen is schoonmaken een opgave, een vervelend maar noodzakelijk karwei. Toch zijn er weinig zaken die zo veel voldoening geven als een schoon huis waar verse lakens op de bedden liggen en de vensterramen blinken in het zonlicht.Na het succes van De… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Vincent Bal boeken
  Vincent Bal - Shadowology

  ?EN - The shady shadow art of Vincent Bal: a tribute to the imagination.NL - De schimmige shadow art van Vincent Bal: een ode aan de verbeelding. (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,99
 • Dorothea Gundtoft boeken
  Dorothea Gundtoft - Real Nordic Living

  Er is meer dan het geijkte beeld van hygge en gebreide truien. Dit inspiratieboek is een lofzang op de hedendaagse Scandinavische stijl in al zijn verschijningsvormen, van design en interieurs tot de recentste namen uit de nieuwe Scandinavische keuken. Een… (Harde kaft)

  Lees meer...
  25,99
 • Holly Becker, Joanna Copestick boeken
  Holly Becker, Joanna Copestick - Restyle je huis

  Restyle je huis laat zien hoe je met de materialen en accessoires die je al hebt, of met een beperkt budget, je huis een hele nieuwe uitstraling kunt geven. In vier hoofdstukken deelt Holly Becker de beste ideeën van een aantal bekende stylisten over hoe je… (Harde kaft)

  Lees meer...
  30,99
 • Ines de la Fressange, Sophie Gachet boeken
  Ines de la Fressange, Sophie Gachet - La Parisienne look book

  Zelfs met een volle kledingkast komt elke dag weer dezelfde vraag op: wat doe ik aan vandaag?Ines de la Fressange ademt de Parijse stijl en elegantie. Ze helpt je van A tot Z om voor iedere gelegenheid de juiste combinatie te kiezen. Met een aantal tijdloze,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,99