Boeken over lifestyle

 • Elise De Rijck boeken
  Elise De Rijck - Het Bucketlist boek voor koppels

  Eindelijk een Bucketlist voor koppels In dit boek vind je 250 gekke, grappige, unieke, maar soms ook heel serieuze opdrachten die je samen met je geliefde gedaan moet hebben. Of jullie nu pas een week of al jaren samen door het leven gaan, dit boek zal jullie… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Jannie Boer, Pauline van der Veeken boeken
  Jannie Boer, Pauline van der Veeken - Krijg toch allemaal de kleuren

  Krijg toch allemaal de kleuren is voor iedereen die de beste versie van zichzelf wil worden en krachtig zichtbaar wil zijn. Personal Power Plus© is een uniek systeem, dat jou een blauwdruk voor succes en een waardevol leven geeft. In Krijg toch allemaal de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  29,95
 • Monika Bittle, Silke Neumayer boeken
  Monika Bittle, Silke Neumayer - Fuck die rimpels!

  No. 1 in Der Spiegel-bestsellerlijst! De veertig gepasseerd sluipen er bij ons vrouwen issues het leven binnen waar we eerder nooit bij stilstonden: rimpels, leesbril, opvliegers? Alsjeblieft, zeg! Wij hebben al voor veel hetere vuren gestaan: gebroken harten,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,50
 • 5 minuten voor het ontbijt

  Met dit focus-werkboek kom je weer tot jezelf en leer je te focussen op wat jij belangrijk vindt!Door middel van de oefeningen in dit werkboek leer je te focussen op wat voor jou belangrijk is, verken je obstakels en uitdagingen en leer je hoe je door middel… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Mason Currey, Eva Hoeke boeken
  Mason Currey, Eva Hoeke - Dagelijkse rituelen DL

  dwarsligger 498 Mason Currey, met bijdragen van Eva Hoeke Dagelijkse rituelen Leestip van DWDD Hoe bekende kunstenaars, schrijvers, filmmakers en andere creatieven werken Het geheime ingrediënt van bijna elk meesterwerk is routine. Soms is dit een kop koffie… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • Joshua Fields Millburn, Ryan Nicodemus boeken
  Joshua Fields Millburn, Ryan Nicodemus - Minimalisme - Leef een betekenisvol leven

  Minimalisme is een inspirerend boek dat helpt om je te bevrijden van ballast, en ruimte te maken in je leven voor wat echt belangrijk is – want ons geluksgevoel wordt door andere dingen bepaald dan de economie. De prestatie- en consumptiemaatschappij dwingt… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Olga Lincautan, Tasja Van Rymenant boeken
  Olga Lincautan, Tasja Van Rymenant - Ja, ik wil

  Verliefd, verloofd of 20 jaar getrouwd? Dat mag gevierd worden! Het is een mooie gelegenheid om jullie liefde aan elkaar te bevestigen. Sommige mensen durven het wel eens te vergeten, maar het jawoord is het belangrijkste ritueel van de dag, belangrijker dan… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Brigitte Balfoort boeken
  Brigitte Balfoort - De etiquettebijbel voor kinderen (set 2 exemplaren)

  'Oma, mama zegt dat jij een seut bent.' Tja, het is thuis dat een kind het goede voorbeeld moet krijgen... We investeren fortuinen in de opleiding van onze kinderen, maar even belangrijk als diploma's zijn 'goede manieren'. Die kosten niets en je krijgt er… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Cynthia Schultz boeken
  Cynthia Schultz - Werkboek voor een structuurjunkie in spe

  Heb jij een passie, maar kom je er nooit écht aan toe? Is het chaotisch in je hoofd? Lijken er te weinig uren in een dag te zitten? Wil je meer bereiken, maar weet je niet hoe? Dit werkboek is dé musthave voor elke structuurjunkie in spe. Niemand kan zo goed… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Nesibe Balta boeken
  Nesibe Balta - Inspiratieboek huisinrichting

  Een thuis is meer dan een paar meubelstukken en decoratie. Het is de plaats waar je jezelf kan zijn, waar je kan ontspannen en leven. Je thuis past bij je en voelt even comfortabel als een oude jas. De kleuren, de meubels, de sfeer... alles is vertrouwd. Laat… (Harde kaft)

  Lees meer...
  45,00
 • Tjardus van Citters boeken
  Tjardus van Citters - Uit zicht op zee

  'Tjardus is in dit boek op z'n persoonlijkst. Hij weigert muren te bouwen tussen zijn privéwereld en zijn werk als professional. Hij is op alle momenten een ècht mens, van vlees en bloed. Zijn vermogen verbinding te zoeken met anderen en zijn onbegrensde… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Patrick Retour boeken
  Patrick Retour - Wonen met stijl. Verhalen van huizen

  Patrick Retour vertelt in Wonen met stijl - Verhalen van huizen met brio de verhalen die schuilgaan achter vijftien pareltjes van huizen in België, Nederland en Marbella. Alle woontrends passeren de revue. Je ontdekt wat de bewoners, villabouwers,… (Harde kaft)

  Lees meer...
  39,99
 • Rendez-vous

  RENDEZ-VOUSEen bezoek aan de priv (Harde kaft)

  Lees meer...
  49,50
 • Monique Verburg boeken
  Monique Verburg - Morgen gaan wij trouwen

  Wat het niet is… Dit is geen boek over het plannen van een trouwdag en alles wat daarbij komt kijken. Hierover is genoeg te vinden op websites, social media, in magazines en boeken. Wat het wel is… Dit boek beschrijft de dag zelf. Jullie dag! De trouwdag… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Nicole Uniquole, Viveka van de Vliet boeken
  Nicole Uniquole, Viveka van de Vliet - Frans Hoogendoorn - Een Haags couturier

  De Haagse couturier Frans Hoogendoorn is al meer dan 40 jaar een begrip in Nederland. Frans Hoogendoorn is een vakman, die zijn couture altijd met grote passie, smaak, precisie en oog voor zijn klanten heeft uitgevoerd. Hij is beïnvloed door de Parijse chic… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Helga van den Elzen boeken
  Helga van den Elzen - Mooi om waar te zijn

  Mooi om waar te zijn Uitstraling: de een heeft het van nature, de ander niet. Mooi ouder worden: de een doet dat van nature, de ander niet. Een kwestie van geluk of pech dus? "Nee", zegt cosmetisch arts en bedenkster van de 'Tipping Point Approach', Dr. Helga… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Eveline Renaud, Corrie Verkerk, Pay-Uun Hiu boeken
  Eveline Renaud, Corrie Verkerk, Pay-Uun Hiu - De wereld van de Zeedijk

  'De wereld van de Zeedijk' is een meer dan vuistdikke foto-ode aan een van de beroemdste - ooit beruchtste - straten van Amsterdam. Een boek vol sfeerimpressies, in woord en beeld: van het internationale straatleven op de Zeedijk tot kijkjes achter de schermen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,50
 • Doret Schulkes boeken
  Doret Schulkes - Hoe krijg ik een heerlijk huis

  Dit boek zal de manier waarop je naar je interieur kijkt voor altijd veranderen! Doret Schulkes is een interieurarchitect met een geheel eigen visie: Een huis moet bijdragen aan je geluk en ook aan je gezondheid. Het is haar missie om een heerlijk huis voor… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Laurentine Van Landeghem boeken
  Laurentine Van Landeghem - From blog to brand

  Wat ooit begon als een modeblog, groeide uit tot een succesvolle pop-up. Ondertussen is Clouds of Fashion (COF) een booming business met winkels in Antwerpen, Knokke en Gent.Maar hoe toverde Laurentine, oprichtster van COF, haar merk om tot een sterke… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Modern Wonen

  MODERN WONEN Gids voor innovatief en stijlvol wonen Een prettig, opgeruimd en mooi huis is een baken van rust, een veilige haven en een plek waar je zowel kunt ontspannen als kunt worden geïnspireerd. Door de jaren heeft Juist Magazine veel geschreven over… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • Zennor Compton, Marcia Mihotich boeken
  Zennor Compton, Marcia Mihotich - 365 bullet journal

  Voor iedere dag een snelle oplossing om productiever te worden en inspiratie op te doen Bullet journaling is een revolutionaire planningsmethode die je helpt efficiënter en creatiever te worden. Het biedt je een betrouwbare takenlijst die ervoor zorgt dat je… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Fran Vanseveren boeken
  Fran Vanseveren - I love sweaters

  In I love sweaters staan 15 modellen waar je zó mee aan de slag kunt. Een uniek kledingstuk voor kinderen, tieners, mannen en vrouwen. De modellen gaan van maat 92 tot maat XXL.Stoere, baggy sweaters, comfortabele hoodies, omkeerbare sweaters... een boek vol… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Coos van Amersfoort boeken
  Coos van Amersfoort - Verlangen naar @Katja80

  'Kunnen we meteen even duidelijk zijn met elkaar? Ik word een beetje moe van mannen die om de hete brij heen draaien, ik hoop dat het met jou wat makkelijker gaat. Kunnen we afspreken voor seks, of ben je hier alleen om te praten?' Coos van Amersfoort (70),… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Elise De Rijck boeken
  Elise De Rijck - My boss thinks I'm working

  Dit boek is er voor iedereen die zich wel eens verveelt op het werk, voor iedereen die stiekem kattenvideo's bekijkt tijdens de kantooruren en voor alle niet-zo-productieve medewerkers die wakker proberen te blijven tijdens saaie vergaderingen.Dagdroom over… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Joao Rocha boeken
  Joao Rocha - 2 soorten mensen

  Hilarisch boek om elkaar beter te leren kennen! 2 soorten mensen is een interactieve, visuele persoonlijkheidsquiz en tegelijkertijd een heel leuk spel om samen met een vriend of met je partner te spelen. Wat voor type ben jij? Mayo op je patat of ernaast? Een… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,50