Boeken over lifestyle

 • Mardge Pascaud boeken
  Mardge Pascaud - De schoonheidsdriehoek

  De Schoonheidsdriehoek. Een boek dat ingaat op de vraag 'Wat is schoonheid?' Wat betekende schoonheid vroeger en wat betekent het nu? Worden vrouwen zekerder van zichzelf als ze proberen de hun aangeprezen schoonheidsidealen na te streven of juist niet? Zijn… (Harde kaft)

  Lees meer...
  34,50
 • Liza Daen, Perry Pierik boeken
  Liza Daen, Perry Pierik - Afrodite - Erotica - Literatuur

  In deze editie van Afrodite, samengesteld door Liza Daen en Perry Pierik, wordt de lezer meegenomen naar de rijke en prikkelende wereld van erotiek en literatuur. Een keur aan auteurs openen de weg naar Eros in de letteren. In een zinderende combinatie tussen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Elma van Vliet boeken
  Elma van Vliet - Voor papa

  De dag dat hij je leerde fietsen, toen hij bij noodweer een geul rond de tent groef en uiteraard ook een paar typische niet-aan-je-moeder-vertellen momenten. Kinderen doen vaak hele andere dingen met hun vader dan met hun moeder en dat levert een verzameling… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Mireille Liong-A-Kong boeken
  Mireille Liong-A-Kong - Kroeshaar Wat je moet weten en meer

  Kroeshaar beleeft een ware revival. Mede door slechte ervaringen met chemische haarproducten, zoals de relaxer, gaan steeds meer vrouwen over op natuurlijke kapsels. Ook bij mannen zien we dreadlocks, afro's en zelfs cornrows. Een interessante ontwikkeling die… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Angelique Broers boeken
  Angelique Broers - Puur Slim Stijlvol

  Angelique Broers (1964) geeft als lifestyle coach bewust kleur aan haar leven en ze gunt jou hetzelfde.Vanuit haar eigen jarenlange speurtocht naar zelfverzekerdheid, biedt ze jou nu de mogelijkheid om je ook bewust te worden van je unieke DNA.Ze vertelt je o… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Zinderende liefde

  Drie zinderende erotische novelles van bestseller auteur Anita Verkerk in één vlammende bundel! Eeuwige Liefde Nadat het leven van de Amerikaanse Myra door een tragisch ongeluk helemaal overhoop gegooid is, gaat ze op wereldreis om de dingen op een rijtje te… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Rendez-vous

  RENDEZ-VOUSEen bezoek aan de priv (Harde kaft)

  Lees meer...
  49,50
 • Tot slot

  Wat wil jij van jezelf achterlaten? Tot slot is voor iedereen die bewust wil stilstaan bij het leven. Wat was belangrijk? Wie is belangrijk? Wat wil je nooit vergeten? Wat waren je keuzes en wat zijn je wensen? Een persoonlijk boek vol vragen die je helpen te… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Monique van Orden boeken
  Monique van Orden - Tiny Houses

  Minder huis, meer leven . Tiny Houses in Nederland en België. Steeds meer mensen willen anders wonen en leven. Een tiny house is een mooi en slim ontworpen, vaak duurzaam gebouwd huisje dat stukken goedkoper is dan een traditioneel huis. Minder… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Laurentine Van Landeghem boeken
  Laurentine Van Landeghem - From blog to brand

  Wat ooit begon als een modeblog, groeide uit tot een succesvolle pop-up. Ondertussen is Clouds of Fashion (COF) een booming business met winkels in Antwerpen, Knokke en Gent.Maar hoe toverde Laurentine, oprichtster van COF, haar merk om tot een sterke… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Joao Rocha boeken
  Joao Rocha - 2 soorten mensen

  Hilarisch boek om elkaar beter te leren kennen! 2 soorten mensen is een interactieve, visuele persoonlijkheidsquiz en tegelijkertijd een heel leuk spel om samen met een vriend of met je partner te spelen. Wat voor type ben jij? Mayo op je patat of ernaast? Een… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Herwig Todts, Patrick De Rynck, Kaat Debo boeken
  Herwig Todts, Patrick De Rynck, Kaat Debo - Lust for Life

  DE RELATIE TUSSEN RIK WOUTERS EN KUNSTENAARS EN MODEONTWERPERS VAN VROEGER EN NU In 2016 is het honderd jaar geleden dat de Belgische kunstenaar Rik Wouters overleed. Naar aanleiding daarvan vinden er twee exposities plaats, in het ModeMuseum provincie… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Sylvie Fabre, Isabelle Louet boeken
  Sylvie Fabre, Isabelle Louet - De complete huishoudbijbel

  Een fris en stralend huis! Wil je ook je huis laten blinken zonder al die chemische producten uit de supermarkt? Dan is dit boek precies wat je zoekt. Het leert je hoe je alledaagse en natuurlijke producten zoals azijn, citroen en zwarte zeep kunt gebruiken in… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Dorothea Gundtoft boeken
  Dorothea Gundtoft - Nordic Living

  Er is meer dan het geijkte beeld van hygge en gebreide truien. Dit inspiratieboek is een lofzang op de hedendaagse Scandinavische stijl in al zijn verschijningsvormen, van design en interieurs tot de recentste namen uit de nieuwe Scandinavische keuken. Een… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Modern Wonen

  MODERN WONEN Gids voor innovatief en stijlvol wonen Een prettig, opgeruimd en mooi huis is een baken van rust, een veilige haven en een plek waar je zowel kunt ontspannen als kunt worden geïnspireerd. Door de jaren heeft Juist Magazine veel geschreven over… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • Hans Appenzeller, Jeroen van den Eijnde, Ivo Weyel boeken
  Hans Appenzeller, Jeroen van den Eijnde, Ivo Weyel - Monografieën Hans Appenzeller

  Hans Appenzeller (1949) is een van de vernieuwende sieraadontwerpers van de twintigste eeuw. Vanaf de jaren zestig maakt hij sieraden van tot dan toe ongebruikelijke materialen als aluminium en rubber. De constructie en de sluiting zijn daarbij net zo… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,50
 • Lisa Potter-dixon boeken
  Lisa Potter-dixon - Make-up voor stralende ogen

  Heb je altijd al willen weten hoe je spectaculaire oogmake-up aanbrengt? Dan is dit boek iets voor jou! Visagiste Lisa Potter-Dixon onthult het geheim van mooi opgemaakte ogen in meer dan 20 verschillende looks. Van klassieke smokey eyes tot een perfect… (Harde kaft)

  Lees meer...
  34,95
 • Janny Donker boeken
  Janny Donker - Urban is anders, toch?

  Urban is 'here to stay' en verovert steeds meer een eigen plaats naast de 'reguliere' kunsten. Niet iedereen is daar al aan gewend, aan die new kids on the block. Janny Donker, journaliste en theaterdirecteur, heeft jarenlang het urban landschap bereisd en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,00
 • Diederik van Maren boeken
  Diederik van Maren - Trouwen of SEX?

  Hoe zorg je ervoor dat daten leuk en spannend is, en dat het je ook nog de liefde van je leven brengt? Diederik van Maren geeft je precies die adviezen die je daarvoor nodig hebt. Alles geschreven vanuit de gedachte van een man. Hoe hij denkt en waarom hij… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Charlie Hedo boeken
  Charlie Hedo - Straf Me

  Sara en haar man David wonen een aperitiefconcert bij op het kasteeldomein van Christopher, vriend en zakenpartner van David. Terwijl de twee mannen een babbeltje slaan ziet David hoe zijn vrouw staat te flirten met Joshua, een jongeman met donkere huidskleur.… (Harde kaft)

  Lees meer...
  23,79
 • Nicole Uniquole, Viveka van de Vliet boeken
  Nicole Uniquole, Viveka van de Vliet - Frans Hoogendoorn - Een Haags couturier

  De Haagse couturier Frans Hoogendoorn is al meer dan 40 jaar een begrip in Nederland. Frans Hoogendoorn is een vakman, die zijn couture altijd met grote passie, smaak, precisie en oog voor zijn klanten heeft uitgevoerd. Hij is beïnvloed door de Parijse chic… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Hanka van der Voet boeken
  Hanka van der Voet - Monografieën Koos van den Akker

  Koos van den Akker is vooral bekend geworden doordat hij de truien ontwierp die Bill Cosby in The Cosby Show droeg. Maar zijn verdiensten reiken veel verder dan dat. In 1968 sluit Van den Akker zijn Haagse couturesalon om met 168 dollar op zak en zijn… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,90
 • Rolf van der Leest boeken
  Rolf van der Leest - Ondeugdelijke Spiegeling

  Nadat Paul bij een grote en ingrijpende bedrijfsreorganisatie met twee handen de gelegenheid aangrijpt een gouden handdruk in ontvangst te nemen, verandert het leven van de succesvolle veertiger in een rap tempo. Via een wat oudere hartsvriendin komt de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Malini Faasen boeken
  Malini Faasen - New York Londen Milaan Parijs

  A stylish city guide New York, Londen, Milaan en Parijs: vier steden die het modebeeld bepalen en waar trends geboren worden. Steden die modeliefhebbers in hun hart hebben gesloten en die ze regelmatig bezoeken. Steden waar je vaak kort bent en je je tijd niet… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Nicky Albrechtsen boeken
  Nicky Albrechtsen - Vintage mode

  Vintage mode is niet een zoveelste modegeschiedenis, maar een boek dat laat zien hoe de mode van toen nog altijd een inspiratie vormt voor die van nu - zoals we zien op straat, op de catwalk en bij vintage liefhebbers als Kate Moss en Sienna Miller. U vindt… (Harde kaft)

  Lees meer...
  39,95