Boeken over lifestyle

  • Rumag boeken
    Rumag - De Rumag bijbel

    Antwoorden op ál je vragen… Maar dan op z’n RUMAG.s Wat RUMAG. roept wordt trending. Wat RUMAG doet, trekt publiek. Met ruim een miljoen volgers is RUMAG. met recht een beweging te noemen. En dat is ook niet zo gek als je kijkt naar de merchandise met… (Harde kaft)

    Lees meer...
    12,99
  • Elise De Rijck boeken
    Elise De Rijck - Het Bucketlist boek voor koppels

    Eindelijk een Bucketlist voor koppels In dit boek vind je 250 gekke, grappige, unieke, maar soms ook heel serieuze opdrachten die je samen met je geliefde gedaan moet hebben. Of jullie nu pas een week of al jaren samen door het leven gaan, dit boek zal jullie… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    12,99
  • Jurgen Thyssen boeken
    Jurgen Thyssen - Tastbare Dromen

    Man of vrouw, dromen doen we allemaal. Spannende dromen... Erotische dromen... Dromen die bij het ontwaken een spontane blush op je wangen achterlaten. Dromen die misschien wel waarheid bevatten of verlangens. Dromen waarvan je hoopt dat ze ooit waarheid… (Harde kaft)

    Lees meer...
    29,95
  • Mama Baas boeken
    Mama Baas - De Mama Baas scheurkalender 2020

    Bijzondere jaarkalender met 366 ontroerende en originele uitspraken van mama's, papa's én kinderen.In de typische no-nonsense stijl van Mama Baas.'Schoonmaken met kinderen in huis?Dat is zoiets als je tanden poetsen terwijl je koekjes eet...' (Zachte kaft)

    Lees meer...
    14,99
  • Anne-Catherine Gerets boeken
    Anne-Catherine Gerets - Into Interieur

    Twee jaar geleden verscheen het eerste boek van Anne-Catherine Gerets. Met veel enthousiasme en vooral een dito passie voor interieur schreef ze haar eerste boek ‘Insta Interieur’ dat ook in het Duits vertaald werd. Intussen is er veel veranderd, wat zich… (Harde kaft)

    Lees meer...
    24,99
  • Belinda Luscombe boeken
    Belinda Luscombe - Nog lang en gelukkig

    Nog lang en gelukkig is een geweldig handboek voor iedereen die nadenkt over zijn of haar relatie. Belinda Luscombe laat voor eens en altijd weten waarom je gelukkiger wordt van bij elkaar blijven. Loopt je relatie op de laatste benen, heeft het alleen wat… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    18,99
  • Zamarra Kok boeken
    Zamarra Kok - Antwoord op al je huishoudvragen

    'Koningin van de schoonmaak. Verzin het en Zamarra weet het. Ze is op de hoogte van alle laatste snufjes, gadgets en producten.' De Telegraaf Jong en oud, man en vrouw: iedereen heeft een huishouden! Of het nu gaat om ramen lappen zonder schoonmaakmiddel (dat… (Harde kaft)

    Lees meer...
    16,99
  • Marcy Blum, Laura Fisher Kaiser boeken
    Marcy Blum, Laura Fisher Kaiser - De kleine Trouwen voor Dummies

    Gestrest over je trouwdag? Relax! Dit vriendelijke gidsje biedt je alle hulp die je nodig hebt bij het plannen en genieten van een heuglijke, ontspannen ceremonie en receptie. We geven je tips over alles: van het prikken van een datum tot het bijhouden van je… (Zachte kaft)

    Lees meer...
      9,99
  • Josje Huisman boeken
    Josje Huisman - Goed bevallen?

    Zwanger zijn is een overweldigende ervaring. Niet alleen stuiteren je hormonen alle kanten op, je krijgt ook veel nieuwe informatie op je bord. Veel moeders staan, zeker bij hun eerste baby, niet stil bij alle mogelijkheden die ze hebben. Maar Josje Huisman… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    22,50
  • Lotte Groosman boeken
    Lotte Groosman - Dagboek van een weddingplanner

    Bekend van de gelijknamige LINDA.tv-serie Vol persoonlijke ervaringen en tips is dit boek de ultieme bruiloftsinspiratie. Van het aanzoek tot de trouwdag zelf: alle facetten van het plannen en organiseren van een bruiloft komen aan bod. Aan de hand van… (Harde kaft)

    Lees meer...
    17,99
  • Stefanie van Kasteel boeken
    Stefanie van Kasteel - Duna

    Leiden, 1252 na Chr. In een paar maanden tijd zijn in het graafschap Holland drie mooie jonge vrouwen spoorloos verdwenen. Hun enige overeenkomst: blonde haren en een lelieblanke huid. Als ook de beeldschone Duna verdwijnt en de onrust onder de bevolking… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    17,95
  • Balans in je leven

    Balans in je leven is essentieel voor je gezondheid en welzijn. Met behulp van een aantal eenvoudige concepten creëer je een prettig en relaxed leeftempo. Een mooi, stevig boek voorzien van illustraties in hippe kleuren. Dit boek bevat zowel… (Harde kaft)

    Lees meer...
    12,99
  • Frommelrommel boeken
    Frommelrommel - Missie zorgen opzij

    Frommel (de; m/v/x; meervoud: -s) 1) Een knuffelbaar en lief kattebelletje 2) Een dramatische verwensing in tijden van liefdesverdriet 3) Een brokje zelfrelativering 4) Een goed voornemen. Te beginnen vanaf overmorgen. Of overovermorgen 5) Een motivational… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    15,00
  • Katie Brindle boeken
    Katie Brindle - Yang Sheng

    Moe? Angstig? Gestrest? Slaapproblemen? Spijsverteringsklachten? Doffe huid? De 2500 jaar oude Chinese filosofie yang sheng kan helpen. Yang sheng betekent ‘het leven voeden’. Met dit onderdeel van de Chinese geneeskunst stimuleer je, zonder kruiden of… (Harde kaft)

    Lees meer...
    23,50
  • Lonneke Lodder boeken
    Lonneke Lodder - Het leven is te kort om op kantoor te zitten

    Een huis, een hypotheek, een carrière, een pensioen en een auto. Er komt een mooi salaris binnen en aan het eind van de maand heb je daar spullen van gekocht die je niet nodig had. Of je weet sowieso niet waar je geld is gebleven. Doordeweeks zit je op… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    18,99
  • Anita Kalsbeek boeken
    Anita Kalsbeek - Eindelijk goed opruimen

    Voordat de auteur aan de slag ging als professional organizer, had ze zelf al de nodige ervaring met opruimen en organiseren. Na jarenlang in de administratieve sector gewerkt te hebben, maakte ze een carrièreswitch en koos voor een baan als woonbegeleider in… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    20,95
  • Grootmoeders Memory Journal

    Bewaar familieherinneringen, verhalen en belevenissen in dit prachtige boek. Als grootmoeder kijk je aan de hand van eenvoudige vragen terug op je kindertijd, je jeugd, je gezin, je latere leven als oma. Zo wordt dit Memory Journal een waardevol familieboek… (Harde kaft)

    Lees meer...
    22,50
  • Anneke Dercksen-Bobeldijk boeken
    Anneke Dercksen-Bobeldijk - 'MOOI' is de kracht van je eigen stijl

    Met ‘MOOI’ is de kracht van je eigen stijl, spoort Anneke Dercksen - Bobeldijk je als lezer aan om eens anders naar je uiterlijk en je kleding te kijken. Waarom draag je de kleding die je draagt? Welk verhaal vertelt jouw uiterlijk over jou aan anderen?… (Harde kaft)

    Lees meer...
    27,50
  • Vicki Vrint boeken
    Vicki Vrint - All you need is less

    Wat zou er gebeuren als we zouden streven naar minder? Dit mooie boek voorzien van hippe illustraties staat vol praktische tips en ideën die de weg wijzen naar een simpelere manier van leven. Het geeft onder meer suggesties om: minder te stressen, minder op… (Harde kaft)

    Lees meer...
    12,99
  • Moeders Memory Journal

    Bewaar familieherinneringen, verhalen en belevenissen in dit prachtige boek. Als moeder kijk je aan de hand van eenvoudige vragen terug op je kindertijd, je jeugd, je eerste dagen als prille mama, je latere leven. Zo wordt dit Memory Journal een waardevol… (Harde kaft)

    Lees meer...
    22,50
  • Me time

    Wedden dat je, door meer tijd voor jezelf te nemen, meer tijd overhoudt? Zitten er te te weinig uren in een dag? Werk je hard en vlieg je van hot naar her? Verlies je soms jezelf uit het oog? Dit boek neemt je mee op het pad van me-time en self-care. Het laat… (Harde kaft)

    Lees meer...
    12,99
  • Sara Dol boeken
    Sara Dol - House of Dol

    Voor wie altijd al een kijkje heeft willen nemen in het leven van influencer Sara Dol, is het eindelijk zover: in House of Dol neemt Sara je mee langs alle kamers in haar denkbeeldige huis. Ruim 1,5 miljoen volgers kijken dagelijks naar de video’s op TikTok… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    15,99
  • Dominique Spenst boeken
    Dominique Spenst - Het 6 minuten dagboek

    Schrijf jezelf gelukkig in 6 minuten per dag! In dit invulboek stelt bestsellerauteur Dominik Spenst je de juiste vragen op het juiste moment. Na een gedegen uitleg over de principes van positieve psychologie, nodigt Dominik je in dit journal uit om over je… (Harde kaft)

    Lees meer...
    16,99
  • Stefanie van Kasteel boeken
    Stefanie van Kasteel - Kunstenaar

    Chris is eigenares van een groot PR bureau. Eén van haar klanten is een internationaal befaamde kunstenaar. Voor een opdracht reist ze naar hem toe. Op zijn prachtige haciënda op het eiland Menorca maakt ze kennis met zijn wereld waarin macht en onmacht deel… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    17,95
  • Maison Slash boeken
    Maison Slash - KAK!

    - Risicobeheer = de M&M’s tellen wanneer je ze over kommetjes verdeelt - Samsonseks - De natkammethode - ‘Ik tel tot drie! Een, twee, tweeënhalf, TWEE KOMMA VIJFENZEVENTIG…’ Herkenbaar? Dan ben jij vast een ouder. KAK! Dat wist ik niet voor ik… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    15,00