Boeken over flora

 • Folko KULLMANN boeken
  Folko KULLMANN - Kiemgroenten zelf kweken

  Superfoods kweken op je eigen vensterbank! Kiemen en microgroenten zoals tuinkers, alfalfa of taugé zijn niet alleen heerlijke smaakmakers in slaatjes of andere gerechten, ze zitten ook boordevol vitaminen en mineralen. En ook belangrijk: ze zijn gemakkelijk… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Rob Van der Linden boeken
  Rob Van der Linden - In het Groen

  De wereld om ons heen draait maar door. En het lijkt wel of dit steeds sneller en sneller gaat.. Iedereen heeft het druk. Veel mensen beseffen hierdoor niet hoe mooi eigenlijk alles is dat rondom ons leeft en groeit. We lopen langs zoveel boeiends zonder het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • At Home Publishers boeken
  At Home Publishers - De tuinbijbel

  Een tuin is een kunstwerk dat nooit af is, maar telkens weer bekeken en beleefd wordt op een andere manier, in andere omstandigheden.Daarom is het belangrijk om tijdig en lang genoeg stil te staan bij de aanleg en de inrichting ervan, en op voorhand rekening… (Harde kaft)

  Lees meer...
  29,99
 • Jason Chongue boeken
  Jason Chongue - Thuis in planten

  Kamerplanten zijn niet meer weg te denken in het interieur van de huidige, jonge generatie. Met winkels als 'Wildernis', 'Plantaardig', 'Stek', 'Bleshyou' maar ook 'Sissy Boy' tover je je huis om tot een heuze mini urban jungle. Maar welke planten zijn… (Harde kaft)

  Lees meer...
  21,95
 • Peter Bulsing boeken
  Peter Bulsing - De (Be)leefbare tuin

  De (Be)Leefbare Tuin pleit voor bewust en succesvol tuinieren met respect voor- en kennis van uw leefomgeving. Op basis van zijn uitgebreide ervaring, wetenschappelijke inzichten en beproefde methoden biedt de auteur u op eigenzinnige en heel persoonlijke… (Harde kaft)

  Lees meer...
  29,95
 • Monika Wurft boeken
  Monika Wurft - Eetbare wilde kruiden en planten

  De vele goede eigenschappen van wilde kruiden, planten en vruchten worden maar al te vaak over het hoofd gezien. In dit boek worden de meest voorkomende wilde planten uitvoerig beschreven door een ervaren kruidendeskundige. Ze geeft tips voor het oogsten in de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • Arie van den Bremer boeken
  Arie van den Bremer - Basisgids composieten

  Een handzame gids, boordevol foto's, waarmee beginners en gevorderden snel composieten kunnen determineren. Veel kennis en ervaring zijn er niet voor nodig; de zoeksleutel gebruikt kenmerken als kleur, grootte van de bloem, de lengte van de stengel en de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,95
 • Karlien Dijkstra, Renske Ek, Willem Zieleman boeken
  Karlien Dijkstra, Renske Ek, Willem Zieleman - Tuinen van Paleis Het Loo

  Paleis Het Loo, gelegen aan de rand van Apeldoorn, is aan het eind van de 17de eeuw gebouwd als jacht- en zomerpaleis voor de Oranjes. De barokke tuinen zijn het symbool voor vorstelijke pracht en praal; ze speelden daarom een belangrijke rol in het sociale en… (Harde kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Suze Peters, Lotte Stekelenburg boeken
  Suze Peters, Lotte Stekelenburg - Plaagdierboek

  Steeds meer mensen voelen de noodzaak om niet meer naar gif te grijpen om belagers in de tuin te lijf te gaan. Maar als je geen chemisch poeder of verdelgende spray meer wilt gebruiken; wat dan wel? Hoe tuinier je zonder gif? Dat staat in dit onmisbare vervolg… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,95
 • Miek Zwamborn boeken
  Miek Zwamborn - Wieren

  Het leven op aarde kort samengevat: wij ademen in wat wieren uitademen. Zo eenvoudig is het. Wieren zijn de grootste zuurstofproducenten ter wereld. Maar ze zorg(d)en voor nog veel meer. Wanneer Matisse aan bed gekluisterd is door een medische ingreep, begint… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Modeste Herwig boeken
  Modeste Herwig - Tuinieren in potten

  Of je nu een grote tuin, patio, ruim terras, balkon of daktuin hebt, fraai beplante potten en bakken mogen er niet ontbreken. Omdat je ze gemakkelijk kunt verplaatsen, zijn potten en bakken flexibele elementen die in elk tuinontwerp passen en voor afwisseling… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Sandra Alderden boeken
  Sandra Alderden - Op Scheppen!

  In Boeddhistisch klooster Plum Village waar Sandra en Santi non en monnik waren leerden ze over mindfulness en konden ze urenlang stil zitten in meditatie. Nu wonen ze op hun boerderij in het pittoreske Zuidwest Frankrijk en hebben ze hun pijen verruild voor… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Matthias Thun boeken
  Matthias Thun - Maria Thun's Zaaikalender 2018

  Ieder jaar geeft Uitgeverij Christofoor een nieuwe Zaaikalender uit met de aanwijzingen van Maria en Matthias Thun. Voor 2018 staan er de optimale zaaidagen in, geschikte momenten om te snoeien, te spitten of te oogsten. Voor bijenhouders worden de gunstigste… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Julia Voskuil boeken
  Julia Voskuil - De mooie moestuin

  De mooie moestuin van Julia Voskuil nodigt je uit om mooie, bijzondere en smakelijke groenten, kruiden en (eetbare) bloemen te gaan kweken> Ook als je geen grote (moest)tuin hebt kun je oogsten: in potten en groeizakken kan het overal. Lees over gewasgroepen,… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Jorn PINSKE boeken
  Jorn PINSKE - Groenten kweken

  Ben je op zoek naar een manier om het tuinseizoen te verlengen? Of wil je je moestuin uitbreiden of plantjes die later in de tuin worden gezet afharden? Dat kan perfect met de kweekbak! In de bouwmarkten worden kant-en-klare modellen verkocht in allerlei… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • Praktisch handboek voor plantenkas, serre, kweekbak en folietunnel

  Een serre of plantenkas in de tuin is de droom van heel wat hobbytuiniers. Maar hoe begin je eraan? Waarop moet je letten als je een plantenkas wilt bouwen of inrichten? Hoe zorg je voor de optimale verwarming, verluchting en belichting? En waarmee moet je… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Marcel Damen boeken
  Marcel Damen - DE TUIN 2.0

  Jarenlang heb ik tuinen ontworpen en nog steeds zie ik mensen worstelen met het begrip ‘tuin’. Hoe maak je een tuinontwerp dat bij jou en jouw omgeving past? Waar moet je op letten als je van je tuin een paradijsje wilt maken? Aan de hand van een logisch… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Gertrude van der Linden boeken
  Gertrude van der Linden - My green house

  In My Green House laat Gertrude van der Linden je kennismaken met de wereld van kamerplanten. Leuk om zo'n Green House in te richten met cactussen, bromelia's en pannenkoekplanten, maar hoe verder? Met de tips & tricks en achtergrondinformatie over… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Floor Korte boeken
  Floor Korte - De moestuin

  Floor Korte laat in De moestuin zien hoe het telen van je eigen groenten leidt tot minder stress en meer gezonde eetlust. Kom tot rust door lekker bezig te zijn in je tuintje. Zelf groente verbouwen is volkomen milieu- en diervriendelijk en het kan gewoon in… (Harde kaft)

  Lees meer...
  25,00
 • Noam Levy, Anna Bauer boeken
  Noam Levy, Anna Bauer - Terrarium

  Van jungles tot woestijnen en van Europees bos tot berglandschappen.ontdek hoe de magie van deze zelfvoorzienende wereld werktmet een overzicht van alle planten die gedijen in een terrariumsuggesties voor plantaardige en minerale materialen om je ontwerp nog… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Jeroen Speybroeck, Wouter Beukema boeken
  Jeroen Speybroeck, Wouter Beukema - ANWB Amfibieën- en reptielengids

  Alles over alle Europese soortenIn dit unieke handboek van de ANWB vind je alle amfibieën- en reptielensoorten die er in Europa te vinden zijn. De 221 soorten zijn gedetailleerd beschreven, compleet met hun specifieke kenmerken, verspreiding en habitat. Met… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  35,00
 • Zia Allaway boeken
  Zia Allaway - De indoor moestuin

  Een boek vol verrassende manieren om groente, kruiden en fruit in huis te kweken: haal de moestuin in huis!Wil je je eigen groente en fruit kweken, maar heb je geen tuin? Geen probleem: De indoor moestuin laat je zien hoe je de lekkerste gewassen teelt, die er… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Kok van Herk, André Aptroot, Laurens Sparrius boeken
  Kok van Herk, André Aptroot, Laurens Sparrius - Veldgids Korstmossen

  De Veldgids Korstmossen is al jarenlang een begrip voor iedereen die graag korstmossen op naam wil brengen. Deze geheel herziene editie beschrijft alle 650 in Nederland voorkomende soorten; ruim 400 daarvan worden uitgebreid behandeld en afgebeeld. Voor het… (Harde kaft)

  Lees meer...
  44,95
 • Christopher Brickell, David Joyce boeken
  Christopher Brickell, David Joyce - Terra's handboek snoeien & leiden

  Terra's Handboek Snoeien & Leiden is een praktische handleiding met snoei- en leitechnieken voor bomen, klimplanten, groot en klein fruit, struiken en rozen. Meer dan 800 planten zijn alfabetisch gegroepeerd en ingedeeld, met gedetailleerde informatie over… (Harde kaft)

  Lees meer...
  29,99
 • Broschürenkalender
 • Format: 30 x 30 cm / geöffnet 30 x 60 cm
 • 6-sprachiges Kalendarium
 • In Folie eingeschweißt
 • Für alle Wanderbegeisterten
 • it diesem exklusiven Kalender unserer Top-Lizenz National Geographic… (Zachte kaft)

  Lees meer...
13,95