Boeken over flora

 • Wim Lybaert boeken
  Wim Lybaert - Moestuinplanner 2020

  Onder het moestuin-motto ‘Goed gepland is beter geplant’ zorgt Wim Lybaert ook dit jaar weer voor een gloednieuwe ‘Moestuinplanner’. De ideale handleiding om je persoonlijke planning op te stellen en dag na dag je moestuinactiviteiten bij te houden.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Piet Oudolf, Henk Gerritsen boeken
  Piet Oudolf, Henk Gerritsen - Droomplanten

  De eerste editie van het boek Droomplanten in 1990 viel samen met het begin van een revolutie op het gebied van tuin- en landschapsarchitectuur. Tuinontwerpers Piet Oudolf en Henk Gerritsen stelden een boek samen waarin zij een nieuwe generatie vaste planten… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Jelmer de Boer boeken
  Jelmer de Boer - Handboek voor mensen die hun kamerplanten altijd dood laten gaan

  Er zijn heel veel kamerplantenencyclopedieën en er zijn veel vrolijke, mooi vormgegeven inspiratieboeken voor de beginnende kamerplantenhobbyist, maar waarom sterven er dan toch zoveel kamerplanten? In 'Handboek voor mensen die hun kamerplanten altijd dood… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Annabelle Hickson boeken
  Annabelle Hickson - Een huis vol bloemen

  ?Een huis vol bloemen is een inspirerend boek voor het creëren van simpele, natuurlijke schoonheid door en met bloemen. Annabelle Hickson geeft adviezen en tips van 'eenvoudige' boeketten voor elke dag tot botanische arrangementen en originele versieringen… (Harde kaft)

  Lees meer...
  29,99
 • Steve Marsh boeken
  Steve Marsh - Bijzondere Bomen

  Ontdek de schoonheid en rijkdom van de boom. Dit press-out boek is een botanisch naslagwerk en kunstboek ineen. Elke pagina draagt bij aan een prachtig bosdiorama!Bijzondere bomen beschrijft de kenmerken van 50 bomen van over de hele wereld. De prachtige… (Harde kaft)

  Lees meer...
  21,99
 • Nico Dam, Thomas W. Kuyper boeken
  Nico Dam, Thomas W. Kuyper - Basisgids Paddenstoelen

  Van plaatjeszwammen en boleten tot beker-, buik-, koraal- en trilzwammen: Nederland kent een grote rijkdom aan paddenstoelen. 'Basisgids Paddenstoelen' laat je kennismaken met ongeveer honderd van de meest algemene soorten paddenstoelen van Nederland. Deze… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,95
 • Andrew Mikolajski boeken
  Andrew Mikolajski - 200 x snoeien

  ?Deze gids geeft precies aan wat je in welke maand moet doen om planten en bomen gezond en productief te houden: snoeien doet bloeien. Het snoeien van de 200 meest voorkomende tuinplanten, bomen en fruitsoorten wordt beschreven en je vindt veel praktische… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,99
 • Mandy Bollegraf boeken
  Mandy Bollegraf - Plantastic

  Planten hebben een positief effect op je geluksgevoel en gezondheid. Maar… dan moet je ze wel in leven houden. Gaan zelfs cactussen bij jou dood, en baal jij van je gebrek aan groene vingers? Geen zorgen: die kun je kweken. Crazy plant lady Mandy Bollegraf… (Harde kaft)

  Lees meer...
  21,99
 • Nigel Dunnett boeken
  Nigel Dunnett - Natuurlijke tuinen & landschappen

  ?We zijn nauw verbonden met de natuur. Dat uit zich in onze wens om tuinen te maken en planten om ons heen te verzamelen.Patronen en processen in de natuur vormen het startpunt voor Nigel Dunnetts ontwerpen en duurzame aanpak. Maar daarnaast kijkt hij naar… (Harde kaft)

  Lees meer...
  39,99
 • Alex Mitchell boeken
  Alex Mitchell - Urban oogsten

  Te weinig ruimte buiten maar je wilt toch je eigen groente en fruit kweken? Je hebt geluk! Voor jou geen rugbrekende karweitjes op ellenlange lappen grond; het wieden, spitten en loeren op ongedierte. Tuinieren in een kleine ruimte is op veel manieren zelfs… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,00
 • C.A.J. Kreutz boeken
  C.A.J. Kreutz - Orchideeën van de Benelux

  De Orchideeën van de Benelux behandelt de orchideeën van Nederland, België en het Groothertogdom Luxemburg in één uitgave. Een belangrijke reden hiervoor is dat er een duidelijke samenhang bestaat tussen deze drie landen door grensoverschrijdende… (Harde kaft)

  Lees meer...
  119,00
 • Henriëtte van Eys boeken
  Henriëtte van Eys - Van tuingeluk en -ongemak

  Van tuingeluk en -ongemak gaat over de vreugden van het tuinieren, maar ook over de moeilijkheden en mislukkingen. Over het aanleren van het gecompliceerde tuiniersvak en hoe het geleerde met meer of minder succes in de praktijk wordt omgezet. Met als doel het… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Jonathan Drori boeken
  Jonathan Drori - Een reis om de wereld in 80 bomen

  Bomen behoren tot de meest constante en gevarieerde metgezellen van de mensheid. In Een reis om de wereld in 80 bomen maakt expert Jonathan Drori gebruik van de plantenwetenschap om te laten zien welke rol bomen kunnen vervullen in het menselijk leven. De reis… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Andrew Mikolajski boeken
  Andrew Mikolajski - Permacultuur

  Permacultuur wordt weleens de toekomst van het tuinieren genoemd, omdat je tuiniert in harmonie met de natuur, niet tegen de natuur in. Ontdek er alles over in dit prachtige boek! - Baseer je voor de aanleg van je duurzame tuin op natuurlijke ecosystemen. -… (Harde kaft)

  Lees meer...
  27,50
 • Lauren Camilleri, Sophia Kaplan boeken
  Lauren Camilleri, Sophia Kaplan - Hippe huisplanten

  HIPPE HUISPLANTEN IS DE ULTIEME GIDS VOOR HET KIEZEN EN VERZORGEN VAN BLIJE KAMERPLANTEN. Huisplanten staan de laatste paar jaar terecht weer volop in de belangstel ling. Toch zijn veel mensen onzeker over hun groene vingers en bang dat ze hun nieuwe groene… (Harde kaft)

  Lees meer...
  32,00
 • Sandra Alderden boeken
  Sandra Alderden - Op Scheppen

  In Boeddhistisch klooster Plum Village waar Sandra en Santi non en monnik waren leerden ze over mindfulness en konden ze urenlang stil zitten in meditatie. Nu wonen ze op hun boerderij in het pittoreske Zuidwest Frankrijk en hebben ze hun pijen verruild voor… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  27,95
 • Jacqueline van der Kloet boeken
  Jacqueline van der Kloet - Een jaar in mijn tuin

  Jacqueline van der Kloet neemt u mee de tuin in. In twaalf hoofdstukken vertelt ze wat de tuin maand na maand mooi en bijzonder maakt, en wat er door het jaar heen moet gebeuren. Door middel van uitstapjes naar haar vele (internationale) ontwerpprojecten wordt… (Harde kaft)

  Lees meer...
  39,99
 • Christian & Lode Claus boeken
  Christian & Lode Claus - Kruiden kweken

  Alles over het kweken ven verzorgen van meer dan 50 soorten kruiden, van zaaien tot oogsten en verwerken. Een boek dat elke kruidenliefhebber en kok in huis moet hebben Een potje met zoetgeurende basilicum of frisse peterselie in de balkonbak is niet moeilijk… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Margot Spohn, Roland Spohn boeken
  Margot Spohn, Roland Spohn - Welke boom is dat?

  Welke boom is dat? van Margot Spohn en Roland Spohn komt uit de serie handige zakgidsen met ANWB-keurmerk om de meest voorkomende soorten planten en bomen te determineren. Alle belangrijke kenmerken van de bomen komen overzichtelijk in beeld. Met heldere… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Modeste Herwig, Jeanne van Rijs boeken
  Modeste Herwig, Jeanne van Rijs - Planten combineren

  Modeste Herwig en Jeanne van Rijs: twee gerenommeerde tuinontwerpers die in dit boek hun laatste inzichten en opvattingen hebben gebundeld over het ontwerpen van echt mooie borders. Want hoe pak je dat aan? Waar moet je allemaal rekening mee houden? Door dit… (Harde kaft)

  Lees meer...
  29,99
 • Claus Dalby boeken
  Claus Dalby - Handboek voor de bloeiende tuin

  ?In Handboek voor de bloeiende tuin laat Claus Dalby twaalf van zijn tuinkamers zien: aparte delen in zijn tuin met elk hun eigen beplanting. Hij bespreekt het jaar maand voor maand en neemt elk deel van de tuin onder de loep aan de hand van bijzondere… (Harde kaft)

  Lees meer...
  34,99
 • Thomas Hess boeken
  Thomas Hess - Aan de slag in eigen tuin

  Praktische oplossingen voor tuingereedschap en plantmateriaalNiet weggooien, maar hergebruiken! Daarmee bespaar je niet alleen geld, maar spaar je ook het milieu. En daarnaast is het gewoon leuk! Ten slotte maak je je tuin er duurzamer en mooier mee, door oude… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Ewald Gerhardt boeken
  Ewald Gerhardt - De grote paddenstoelengids voor onderweg

  De grote paddenstoelengids voor onderweg van Ewald Gerhardtis even compleet als compact. Je vindt in dit boek ruim 1000 soorten paddenstoelen beschreven en met foto afgebeeld, en er worden daarnaast nog eens 200 soorten kort vermeld. Inclusief alle benodigde… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  35,00
 • Nienke Plantinga, Katja Staring boeken
  Nienke Plantinga, Katja Staring - Avontuurlijk tuinieren

  Haal meer uit je tuin,voor mens en dier. Ga mee op ontdekkingstocht en zie hoe je van je tuin een gastvrije plek maakt voor dieren en planten. En: voor jezelf! Proef, pluk, ruik, voel en ervaar de kracht van de natuur in je eigen tuin, in alle seizoenen. Zie… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Ian Spence boeken
  Ian Spence - Een jaar in de tuin

  Hét standaardwerk voor tuiniers nu geactualiseerd Wat is de beste tijd om de rozenstruiken te snoeien? Wanneer moeten planten beschermd worden tegen veranderende weersomstandigheden? Hoe houd je je gazon weelderig en goed gevoed? Met de bestseller Een jaar in… (Harde kaft)

  Lees meer...
  30,95