Boeken over flora

 • Modeste Herwig, Jeanne van Rijs boeken
  Modeste Herwig, Jeanne van Rijs - Planten combineren

  Modeste Herwig en Jeanne van Rijs: twee gerenommeerde tuinontwerpers die in dit boek hun laatste inzichten en opvattingen hebben gebundeld over het ontwerpen van echt mooie borders. Want hoe pak je dat aan? Waar moet je allemaal rekening mee houden? Door dit… (Harde kaft)

  Lees meer...
  29,99
 • Bart Vandepoele, Bruno Remaut, Marc Verachtert boeken
  Bart Vandepoele, Bruno Remaut, Marc Verachtert - Zakboek voor de bijentuin

  - Draag je steentje bij aan het milieu en maak van je tuin een bijvriendelijke plek - Maak kennis met de belangrijkste bijensoorten en de mooiste planten en struiken die van je tuin een paradijs maken - Tips voor kleine en grote tuinen, balkons, scholen en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,99
 • Engelebert KOTTER boeken
  Engelebert KOTTER - Keukenkruiden op terras of balkon

  EEN KLEINE KRUIDENTUIN Hebt u wat basilicum nodig voor een pastasaus, munt voor een longdrink of voor thee, dragon voor bij vis? Het telen van verse kruiden op het balkon, terras of de vensterbank is eenvoudiger dan u denkt! U zult al snel volop genieten van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Franz-Xaver Treml boeken
  Franz-Xaver Treml - De complete kruidenwijzer

  Deze actuele kruidengids boordevol gedetailleerde foto's helpt u bij het uitkiezen van aromatische keukenkruiden en doeltreffende geneeskrachtige kruiden, en laat u bovendien kennismaken met talloze exotische en wilde kruiden.U hebt de keuze uit:- 195… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Thomas Hess boeken
  Thomas Hess - Aan de slag in eigen tuin

  Praktische oplossingen voor tuingereedschap en plantmateriaalNiet weggooien, maar hergebruiken! Daarmee bespaar je niet alleen geld, maar spaar je ook het milieu. En daarnaast is het gewoon leuk! Ten slotte maak je je tuin er duurzamer en mooier mee, door oude… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Margot Spohn, Roland Spohn boeken
  Margot Spohn, Roland Spohn - Welke boom is dat?

  Welke boom is dat? van Margot Spohn en Roland Spohn komt uit de serie handige zakgidsen met ANWB-keurmerk om de meest voorkomende soorten planten en bomen te determineren. Alle belangrijke kenmerken van de bomen komen overzichtelijk in beeld. Met heldere… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Nienke Plantinga, Katja Staring boeken
  Nienke Plantinga, Katja Staring - Avontuurlijk tuinieren

  Haal meer uit je tuin,voor mens en dier. Ga mee op ontdekkingstocht en zie hoe je van je tuin een gastvrije plek maakt voor dieren en planten. En: voor jezelf! Proef, pluk, ruik, voel en ervaar de kracht van de natuur in je eigen tuin, in alle seizoenen. Zie… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Ian Spence boeken
  Ian Spence - Een jaar in de tuin

  Hét standaardwerk voor tuiniers nu geactualiseerd Wat is de beste tijd om de rozenstruiken te snoeien? Wanneer moeten planten beschermd worden tegen veranderende weersomstandigheden? Hoe houd je je gazon weelderig en goed gevoed? Met de bestseller Een jaar in… (Harde kaft)

  Lees meer...
  30,95
 • Claus Dalby boeken
  Claus Dalby - Handboek voor de bloeiende tuin

  ?In Handboek voor de bloeiende tuin laat Claus Dalby twaalf van zijn tuinkamers zien: aparte delen in zijn tuin met elk hun eigen beplanting. Hij bespreekt het jaar maand voor maand en neemt elk deel van de tuin onder de loep aan de hand van bijzondere… (Harde kaft)

  Lees meer...
  34,99
 • Angelika Throll boeken
  Angelika Throll - De complete tuinplantenwijzer

  Deze actuele plantengids helpt u bij het uitkiezen van mooie, bijzondere of gemakkelijke planten voor de tuin. Een uitgebreid naslagwerk, boordevol ideeën en koopadviezen. U hebt de keuze uit: 350 bomen, struiken, rozen 30 klimplanten 370 vaste planten 50… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Serge Schall boeken
  Serge Schall - Een natuurlijke moestuin met permacultuur

  En als we nu eens wat dichter bij de natuur zouden blijven? Permacultuur is een vorm van tuinieren waarin niets verloren gaat. Met zo weinig mogelijk inspanning maak je een natuurlijke, zuinige en zelfvoorzienende moestuin. Je hebt niet veel ruimte nodig om… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Caro Langton, Rose Ray boeken
  Caro Langton, Rose Ray - Stekken, voeden, groeien

  Kamerplanten maken het leven leuk. Wat zou het toch fantastisch zijn als je ook nog wist hoe je ze zelf kunt vermeerderen, zodat je ze kunt uitdelen aan iedereen die je kent ... Het geheim? Het is echt heel, heel makkelijk! In dit boek zie je hoe je zelf… (Harde kaft)

  Lees meer...
  25,00
 • Jeannette van Ditzhuijzen boeken
  Jeannette van Ditzhuijzen - Tuinieren in de tropen

  Wie op een van de ABC-eilanden een tuin heeft, weet dat de planten en struiken er niet bepaald vanzelf groeien. Dat heeft alles te maken met het gebrek aan regenwater, de soms harde wind en de striemende zonnestralen. De columns die Jeannette van Ditzhuijzen… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Margot Spohn, Roland Spohn boeken
  Margot Spohn, Roland Spohn - Welke bloem is dat?

  Welke bloem is dat? vanMargot Spohn en Roland Spohn komt uit de serie handige zakgidsen met ANWB-keurmerk om de meest voorkomende soorten planten te determineren. Alle belangrijke kenmerken van de bloemen komen overzichtelijk in beeld. Met heldere foto’s… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • David Hamilton boeken
  David Hamilton - De smaak van wildplukken

  'De smaak van wildplukken' is een rijke inspiratiebron voor elke natuur- en tuinliefhebber en voor fans van eten uit de natuur. Van vogelmuur tot bosaardbei en van hazelnoot tot klaverzuring ... Met dit wildplukboek boordevol tips en heerlijke recepten raakt… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Madelon Oostwoud boeken
  Madelon Oostwoud - Voedselbos

  Voedselbossen staan volop in de belangstelling, omdat ze bijdragen aan een duurzame voedselproductie. Ze kennen een hoge biodiversiteit en verrijken de bodem; ze zijn volledig zelfvoorzienend en klimaatbestendig. Pioniers op het gebied van voedselbossen… (Harde kaft)

  Lees meer...
  29,95
 • John Pilbeam boeken
  John Pilbeam - Happy cactus

  Je cactus overleeft misschien, maar is hij blij? Als je net bent aangestoken door de cactussen- en vetplantenrage, wil je graag weten hoe je deze stekelige planten blij en gezond kunt houden. In de meer dan 100 portretten van populaire cactussen en vetplanten… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,50
 • Maria Thun, Matthias Thun boeken
  Maria Thun, Matthias Thun - Maria Thuns Zaaikalender 2019

  Ieder jaar geeft Uitgeverij Christofoor een nieuwe Zaaikalender uit met de aanwijzingen van Maria en Matthias Thun. Voor 2019 staan er de optimale zaaidagen in, geschikte momenten om te snoeien, te spitten of te oogsten. Voor bijenhouders worden de gunstigste… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Henny Ketelaar boeken
  Henny Ketelaar - Planten van hier

  Maar liefst 40% van onze wilde planten wordt bedreigd en van alle graslanden is nu nog maar zo'n 2% tot 3% bloemrijk. Allerhoogste tijd om te investeren in een duurzaam landschap. Maar hoe maken we onze leefomgeving duurzamer en bloemrijker? ‘Planten van… (Harde kaft)

  Lees meer...
  27,95
 • Angelo Dorny boeken
  Angelo Dorny - De tuin op tafel

  Hoe kweek je de lekkerste tomaten? Welke gerechten kun je klaarmaken met je pas geoogste courgettes? Wanneer zaai, plant en oogst je wat? Alle antwoorden vind je in De Tuin op Tafel, waarin gepassioneerd moestuinier Angelo Dorny je meeneemt in zijn moestuin:… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Emma Sibley boeken
  Emma Sibley - De kleine gids voor kamerplanten

  Kamerplanten zijn momenteel erg in trek. Of het nu een kleine verzameling op de vensterbank is of één grote op zichzelf staande plant, ieder huis fleurt op van planten. Er zijn inmiddels ontzettend veel mooie en betaalbare kamerplanten te koop: 'Calathea'… (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,50
 • Elizabeth A. Dauncey, Sonny Larsson boeken
  Elizabeth A. Dauncey, Sonny Larsson - Dodelijke planten

  Planten kunnen niet weglopen als dieren ze willen opeten. Daarom hebben ze allerlei strategieën ontwikkeld om zichzelf te verdedigen met giftige stoffen. Dit boek geeft een fascinerende inkijk in de wereld van dodelijke planten op aarde, hun strategieën om… (Harde kaft)

  Lees meer...
  37,95
 • Iris van Vliet boeken
  Iris van Vliet - Stek Je Plant

  Dit boek maakt kamerplanten stekken makkelijk. Mama Botanica leert je de belangrijkste stekmethodes, toegepast bij meer dan veertig fotogenieke planten die populair zijn op Instagram.Een nieuwe plant uit één enkel blaadje laten groeien? Ja, dat is mogelijk.… (Harde kaft)

  Lees meer...
  27,95
 • Wim Lybaert boeken
  Wim Lybaert - Moestuinplanner 2019

  Tradities zijn er om in ere te worden gehouden. En dus zet Wim Lybaert je ook volgend jaar op weg om je persoonlijke moestuingeheugen bij elkaar te sprokkelen. Met de 'Moestuinplanner 2019' stel je je persoonlijke planning op en kun je dag na dag je… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Claire Takacs boeken
  Claire Takacs - Droomtuinen

  Voor Droomtuinen bezocht Claire Takacs over de hele wereld de 68 tuinen die zij het mooist vindt. Deze fotografeerde ze in het beste seizoen op hun hoogtepunt. Het boek is een persoonlijke reis, waarin Takacs beschrijft waar de ontwerpers hun inspiratie… (Harde kaft)

  Lees meer...
  39,99