Boeken over flora

 • Lauren Camilleri, Sophia Kaplan boeken
  Lauren Camilleri, Sophia Kaplan - Hippe huisplanten

  HIPPE HUISPLANTEN IS DE ULTIEME GIDS VOOR HET KIEZEN EN VERZORGEN VAN BLIJE KAMERPLANTEN. Huisplanten staan de laatste paar jaar terecht weer volop in de belangstel ling. Toch zijn veel mensen onzeker over hun groene vingers en bang dat ze hun nieuwe groene… (Harde kaft)

  Lees meer...
  32,00
 • Alex Mitchell boeken
  Alex Mitchell - Urban oogsten

  Te weinig ruimte buiten maar je wilt toch je eigen groente en fruit kweken? Je hebt geluk! Voor jou geen rugbrekende karweitjes op ellenlange lappen grond; het wieden, spitten en loeren op ongedierte. Tuinieren in een kleine ruimte is op veel manieren zelfs… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,00
 • Henriëtte van Eys boeken
  Henriëtte van Eys - Van tuingeluk en -ongemak

  Van tuingeluk en -ongemak gaat over de vreugden van het tuinieren, maar ook over de moeilijkheden en mislukkingen. Over het aanleren van het gecompliceerde tuiniersvak en hoe het geleerde met meer of minder succes in de praktijk wordt omgezet. Met als doel het… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Christian & Lode Claus boeken
  Christian & Lode Claus - Kruiden kweken

  Alles over het kweken ven verzorgen van meer dan 50 soorten kruiden, van zaaien tot oogsten en verwerken. Een boek dat elke kruidenliefhebber en kok in huis moet hebben Een potje met zoetgeurende basilicum of frisse peterselie in de balkonbak is niet moeilijk… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Andrew Mikolajski boeken
  Andrew Mikolajski - Permacultuur

  Permacultuur wordt weleens de toekomst van het tuinieren genoemd, omdat je tuiniert in harmonie met de natuur, niet tegen de natuur in. Ontdek er alles over in dit prachtige boek! - Baseer je voor de aanleg van je duurzame tuin op natuurlijke ecosystemen. -… (Harde kaft)

  Lees meer...
  27,50
 • Jonathan Drori boeken
  Jonathan Drori - Een reis om de wereld in 80 bomen

  Bomen behoren tot de meest constante en gevarieerde metgezellen van de mensheid. In Een reis om de wereld in 80 bomen maakt expert Jonathan Drori gebruik van de plantenwetenschap om te laten zien welke rol bomen kunnen vervullen in het menselijk leven. De reis… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Sandra Alderden boeken
  Sandra Alderden - Op Scheppen

  In Boeddhistisch klooster Plum Village waar Sandra en Santi non en monnik waren leerden ze over mindfulness en konden ze urenlang stil zitten in meditatie. Nu wonen ze op hun boerderij in het pittoreske Zuidwest Frankrijk en hebben ze hun pijen verruild voor… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  27,95
 • Jacqueline van der Kloet boeken
  Jacqueline van der Kloet - Een jaar in mijn tuin

  Jacqueline van der Kloet neemt u mee de tuin in. In twaalf hoofdstukken vertelt ze wat de tuin maand na maand mooi en bijzonder maakt, en wat er door het jaar heen moet gebeuren. Door middel van uitstapjes naar haar vele (internationale) ontwerpprojecten wordt… (Harde kaft)

  Lees meer...
  39,99
 • Margot Spohn, Roland Spohn boeken
  Margot Spohn, Roland Spohn - Welke boom is dat?

  Welke boom is dat? van Margot Spohn en Roland Spohn komt uit de serie handige zakgidsen met ANWB-keurmerk om de meest voorkomende soorten planten en bomen te determineren. Alle belangrijke kenmerken van de bomen komen overzichtelijk in beeld. Met heldere… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Franz-Xaver Treml boeken
  Franz-Xaver Treml - De complete kruidenwijzer

  Deze actuele kruidengids boordevol gedetailleerde foto's helpt u bij het uitkiezen van aromatische keukenkruiden en doeltreffende geneeskrachtige kruiden, en laat u bovendien kennismaken met talloze exotische en wilde kruiden.U hebt de keuze uit:- 195… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Thomas Hess boeken
  Thomas Hess - Aan de slag in eigen tuin

  Praktische oplossingen voor tuingereedschap en plantmateriaalNiet weggooien, maar hergebruiken! Daarmee bespaar je niet alleen geld, maar spaar je ook het milieu. En daarnaast is het gewoon leuk! Ten slotte maak je je tuin er duurzamer en mooier mee, door oude… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Modeste Herwig, Jeanne van Rijs boeken
  Modeste Herwig, Jeanne van Rijs - Planten combineren

  Modeste Herwig en Jeanne van Rijs: twee gerenommeerde tuinontwerpers die in dit boek hun laatste inzichten en opvattingen hebben gebundeld over het ontwerpen van echt mooie borders. Want hoe pak je dat aan? Waar moet je allemaal rekening mee houden? Door dit… (Harde kaft)

  Lees meer...
  29,99
 • Claus Dalby boeken
  Claus Dalby - Handboek voor de bloeiende tuin

  ?In Handboek voor de bloeiende tuin laat Claus Dalby twaalf van zijn tuinkamers zien: aparte delen in zijn tuin met elk hun eigen beplanting. Hij bespreekt het jaar maand voor maand en neemt elk deel van de tuin onder de loep aan de hand van bijzondere… (Harde kaft)

  Lees meer...
  34,99
 • Ian Spence boeken
  Ian Spence - Een jaar in de tuin

  Hét standaardwerk voor tuiniers nu geactualiseerd Wat is de beste tijd om de rozenstruiken te snoeien? Wanneer moeten planten beschermd worden tegen veranderende weersomstandigheden? Hoe houd je je gazon weelderig en goed gevoed? Met de bestseller Een jaar in… (Harde kaft)

  Lees meer...
  30,95
 • Nienke Plantinga, Katja Staring boeken
  Nienke Plantinga, Katja Staring - Avontuurlijk tuinieren

  Haal meer uit je tuin,voor mens en dier. Ga mee op ontdekkingstocht en zie hoe je van je tuin een gastvrije plek maakt voor dieren en planten. En: voor jezelf! Proef, pluk, ruik, voel en ervaar de kracht van de natuur in je eigen tuin, in alle seizoenen. Zie… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Engelebert KOTTER boeken
  Engelebert KOTTER - Keukenkruiden op terras of balkon

  EEN KLEINE KRUIDENTUIN Hebt u wat basilicum nodig voor een pastasaus, munt voor een longdrink of voor thee, dragon voor bij vis? Het telen van verse kruiden op het balkon, terras of de vensterbank is eenvoudiger dan u denkt! U zult al snel volop genieten van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Angelika Throll boeken
  Angelika Throll - De complete tuinplantenwijzer

  Deze actuele plantengids helpt u bij het uitkiezen van mooie, bijzondere of gemakkelijke planten voor de tuin. Een uitgebreid naslagwerk, boordevol ideeën en koopadviezen. U hebt de keuze uit: 350 bomen, struiken, rozen 30 klimplanten 370 vaste planten 50… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Serge Schall boeken
  Serge Schall - Een natuurlijke moestuin met permacultuur

  En als we nu eens wat dichter bij de natuur zouden blijven? Permacultuur is een vorm van tuinieren waarin niets verloren gaat. Met zo weinig mogelijk inspanning maak je een natuurlijke, zuinige en zelfvoorzienende moestuin. Je hebt niet veel ruimte nodig om… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Caro Langton, Rose Ray boeken
  Caro Langton, Rose Ray - Stekken, voeden, groeien

  Kamerplanten maken het leven leuk. Wat zou het toch fantastisch zijn als je ook nog wist hoe je ze zelf kunt vermeerderen, zodat je ze kunt uitdelen aan iedereen die je kent ... Het geheim? Het is echt heel, heel makkelijk! In dit boek zie je hoe je zelf… (Harde kaft)

  Lees meer...
  25,00
 • David Hamilton boeken
  David Hamilton - De smaak van wildplukken

  'De smaak van wildplukken' is een rijke inspiratiebron voor elke natuur- en tuinliefhebber en voor fans van eten uit de natuur. Van vogelmuur tot bosaardbei en van hazelnoot tot klaverzuring ... Met dit wildplukboek boordevol tips en heerlijke recepten raakt… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Margot Spohn, Roland Spohn boeken
  Margot Spohn, Roland Spohn - Welke bloem is dat?

  Welke bloem is dat? vanMargot Spohn en Roland Spohn komt uit de serie handige zakgidsen met ANWB-keurmerk om de meest voorkomende soorten planten te determineren. Alle belangrijke kenmerken van de bloemen komen overzichtelijk in beeld. Met heldere foto’s… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Madelon Oostwoud boeken
  Madelon Oostwoud - Voedselbos

  Voedselbossen staan volop in de belangstelling, omdat ze bijdragen aan een duurzame voedselproductie. Ze kennen een hoge biodiversiteit en verrijken de bodem; ze zijn volledig zelfvoorzienend en klimaatbestendig. Pioniers op het gebied van voedselbossen… (Harde kaft)

  Lees meer...
  29,95
 • Maria Thun, Matthias Thun boeken
  Maria Thun, Matthias Thun - Maria Thuns Zaaikalender 2019

  Ieder jaar geeft Uitgeverij Christofoor een nieuwe Zaaikalender uit met de aanwijzingen van Maria en Matthias Thun. Voor 2019 staan er de optimale zaaidagen in, geschikte momenten om te snoeien, te spitten of te oogsten. Voor bijenhouders worden de gunstigste… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Bart Vandepoele, Bruno Remaut, Marc Verachtert boeken
  Bart Vandepoele, Bruno Remaut, Marc Verachtert - Zakboek voor de bijentuin

  - Draag je steentje bij aan het milieu en maak van je tuin een bijvriendelijke plek - Maak kennis met de belangrijkste bijensoorten en de mooiste planten en struiken die van je tuin een paradijs maken - Tips voor kleine en grote tuinen, balkons, scholen en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,99
 • Henny Ketelaar boeken
  Henny Ketelaar - Planten van hier

  Maar liefst 40% van onze wilde planten wordt bedreigd en van alle graslanden is nu nog maar zo'n 2% tot 3% bloemrijk. Allerhoogste tijd om te investeren in een duurzaam landschap. Maar hoe maken we onze leefomgeving duurzamer en bloemrijker? ‘Planten van… (Harde kaft)

  Lees meer...
  27,95