Boeken over vissen

 • Tanne Hoff boeken
  Tanne Hoff - Praktische handleiding voor het zeeaquarium 2: Inzicht, inspiratie, vraag en antwoord

  Must have voor elke aquariumliefhebber! Deel 2 van het meest verkochte Nederlandstalige boek over zee-aquaria. Uniek beeldmateriaal, unieke waardevolle informatie, zeer praktisch.Praktische handleiding voor het zeeaquarium Deel 2 Dit uitvoerige en… (Harde kaft)

  Lees meer...
  23,95
 • Startersgids aquarium

  Deze startersgids vermeldt 3 soorten aquaria: zoetwateraquarium, zoutwateraquarium en het tropisch aquarium. Aanschaf, inrichting, onderhoud, deze en andere onderwerpen zijn terug te vinden in dit boek. Er is uitgebreid aandacht voor het bepalen van het soort… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • N. Kool boeken
  N. Kool - Visziekten

  VisziektenDit boek is rijk ge?llustreerd met zowel foto's als gedetailleerde tekeningen. Het is bestemd voor dierenarts, hobbyist en viskweker. Kortom een boek voor elke visliefhebber, want helaas treden ook bij vissen van tijd tot tijd ziektes op. Omdat niet… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Hans van der Kleij boeken
  Hans van der Kleij - Visschen op zijn Gouds

  Hans van der Kleij (1954) is een geboren Gouwenaar en een volbloed sportvisser. Als jochie van amper een jaar of zes, leerde hij de grondbeginselen van de hengelsport van vader Pieter, een brasemvisser met de vaste bamboestok. Mede door het ontstaan van een… (Harde kaft)

  Lees meer...
  27,50
 • 500 raadgevingen voor het zoutwateraquarium

  Techniek - aquascaping - onderhoud en verzorging - de beste vissoorten en aquariumdieren. Deze compacte gids combineert de jarenlange ervaring van een team van deskundige zeeaquaristen met praktische richtlijnen en adviezen over de volgende onderwerpen:… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • John Melis, Mark Koopmans boeken
  John Melis, Mark Koopmans - Fisk atlas Fryslân

  Fryslân kan met recht een waterrijke provincie genoemd worden; het Friese merengebied, de laagveenmoerassen en de slotenrijke polders in het veenweide- en kleiweidegebied kunnen beschouwd worden als wetlands van formaat. Het leven in de wereld onder water… (Harde kaft)

  Lees meer...
  25,00
 • Henk J.L. Heesen, Niels Daan, Jim R. Ellis boeken
  Henk J.L. Heesen, Niels Daan, Jim R. Ellis - Fish Atlas of the Celtic Sea, North Sea and Baltic Sea

  An in-depth reference work on marine fish, this is the first complete overview of all marine fish species found in the North Sea, Baltic Sea, and Celtic Sea. Whereas European research mainly focuses on species of commercial interest, Fish Atlas of the Celtic… (Harde kaft)

  Lees meer...
  79,50
 • K. Holmes, T. Pitham, N. Fletcher boeken
  K. Holmes, T. Pitham, N. Fletcher - Mini-encyclopedie koi-karpers

  Deze mini-encyclopedie staat boordevol nuttige tips en praktische informatie. Het eerste deel behandelt de apparatuur en systemen waarmee u de juiste waterkwaliteit verkrijgt om koi mooi en gezond te houden.Deel twee laat stap voor stap zien hoe u een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,99
 • P. Hiscock boeken
  P. Hiscock - Mini-encyclopedie aquariumplanten

  Deze mini-encyclopedie staat boordevol praktische tips en nuttige informatie.Het eerste deel onderzoekt alle aspecten van het houden van planten in het aquarium, van het selecteren van gezonde exemplaren en het gebruik van de juiste voedingsbodem tot het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,99
 • Tanne Hoff boeken
  Tanne Hoff - Praktische handleiding voor het zeeaquarium 1: Basis, opzet, verzorging, probleemoplossing

  Must-have voor alle zeeaquarium-liefhebbers! Talloze praktische tips en inzichten, direct toepasbaar. Krijg uw aquarium nog mooier en gezonder. Begrijpelijk geschreven voor starters en gevorderden.Must-have voor alle zeeaquarium-liefhebbers! Wilt u een… (Harde kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Stuart Thraves boeken
  Stuart Thraves - Het tropische aquarium

  Hoe tovert u een lege 'glazen bak' om in een bloeiende onderwaterwereld? Het tropische aquarium van week tot week laat zien hoe u een tropisch aquarium creërt. De kern van dit boek is een uitgebreid fotografisch verhaal dat de diverse stappen bij het creëren… (Harde kaft)

  Lees meer...
  27,50
 • Philip Hunt boeken
  Philip Hunt - Het rifaquarium

  Dit uitvoerige, gebruiksvriendelijke boek legt op een duidelijke manier uit hoe u een prachtig rifaquarium kunt aanschaffen en onderhouden. Ook bevat het boek een breed scala aan geschikte rifaquariumvissen en -ongewervelden.De focus van dit boek ligt op het… (Harde kaft)

  Lees meer...
  27,50
 • DiAnn Mills boeken
  DiAnn Mills - Mini-encyclopedie zee aquarium

  Deze mini-encyclopedie staat boordevol informatie en praktische tips. Het eerste deel gaat in op de technieken en systemen die worden gebruikt bij het houden van tropische zeevissen, en laat zien hoe u deze kunt toepassen bij het inrichten van een tropisch… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,99
 • Roelke Posthumus, Adriaan Rijnsdorp boeken
  E-book
  Roelke Posthumus, Adriaan Rijnsdorp - Schol in de Noordzee

  Het uiterlijk van een platvis heeft op het eerste gezicht weinig vissigs. Niks kegelvormige kop en torpedovorm. Het lijkt wel of iemand een schelvis de ogen uitrukte, hem daarna op z’n zij legde, er een paar maal flink met een deegroller overheen ging, de… (E-book)

  Lees meer...
    6,99