Boeken over huisdieren

 • Paul Overgaauw boeken
  Paul Overgaauw - Een eerste nest pups

  Verzorging in de eerste acht levensweken Waarschijnlijk heeft u dit boek aangeschaft omdat u een belangrijke beslissing hebt genomen: uw hond krijgt een nest puppy's. Wellicht is uw teef oud genoeg om zich voort te planten. Ze is gezond, sterk en voldoet, als… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • De Belgische Herder

  Belgische herders Er zijn 4 variëteiten binnen dit ras: de Tervuerense herder, de Mechelse herder, de Laekense herder en de Groenendaeler. Van elke soort is de geschiedenis beschreven en de algemene rasstandaard is compleet opgenomen in dit boek. Prachtige… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Katrin Juliane Schiffer, Carola Hotze boeken
  Katrin Juliane Schiffer, Carola Hotze - Compleet handboek kippen houden

  Kippen leggen niet alleen overheerlijke verse eitjes, het zijn ook fascinerende dieren om gewoon in uw tuin te laten rondscharrelen. En kippen houden is helemaal niet moeilijk als u weet hoe u eraan moet beginnen.In dit compleet handboek vindt u alle… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Petra Krivy, Angelika Lanzerath boeken
  Petra Krivy, Angelika Lanzerath - Probleemgedrag bij honden met succes verhelpen

  Praktische tips en oefeningen om de slechte gewoonten van uw hond af te leren.'Zo kan het niet langer!' denkt ieder baasje weleens als zijn hond tot vervelens toe zit te bedelen aan tafel, aan de lijn trekt tijdens een ontspannende wandeling of tegen vrienden… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Fritz-Dietrich ALTMANN boeken
  Fritz-Dietrich ALTMANN - Cavia's houden

  Voor iedereen die meer over cavia's wil weten: - helder en eenvoudig - actueel en praktijkgericht - met heel veel kleurenfoto's Ontdek: - waar en hoe cavia's in de natuur leven en met elkaar communiceren - hoe je je cavia's op de juiste manier kiest en ze… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Britt Dekker, Richard Versluis boeken
  Britt Dekker, Richard Versluis - Het DierenpraatTV Doeboek

  Het DierenpraatTV Doeboek is hét doeboek voor iedere dierenliefhebber, geschreven door Britt en Richard - de twee presentatoren van DierenpraatTV. Ga met Britt en Richard op safari in je achtertuin, ontdek welke vogels er rondom je huis leven en lees alles… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,99
 • Marguerite Vlielander boeken
  Marguerite Vlielander - Spinnende wondertjes

  'Spinnende Wondertjes' is eigenlijk een vervolg op de andere twee kattenboeken. Hoe ging het verder met Pudje, Donsje, Mickje, Catje, Daimke en Tommeke? We vonden ons droomhuis en maakten een heerlijke kattentuin. Jurreke, Guuske en Balouke kwamen in ons leven… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,99
 • Paul Drabbe boeken
  Paul Drabbe - Kooikerhond

  Dit boek is vooral bedoeld om het kooikerhondenras bij een breder publiek bekend te maken. Veel mensen weten nog niet dat dit een bijzonder intelligente rashond is. Bij mijn kennismaking met dit ras ging er een wereld voor mij open. U vindt in dit boek… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  28,30
 • Cindy Schwering boeken
  Cindy Schwering - De Golden Retriever

  Eindelijk is er weer een nieuw en actueel boek over de Golden Retriever op de markt! Dit bijzonder mooie boek is samengesteld en geschreven door Cindy Schwering, die inmiddels meerdere succesvolle dierenboeken op haar naam heeft staan. Het boek vertelt alles… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Caroline Vander Straeten, Mr. Waldrof boeken
  Caroline Vander Straeten, Mr. Waldrof - Twinkle Little Star

  Je bent het trotse baasje van een flinke viervoeter en je zoekt een manier om alle grote en kleine stappen te registreren? In dit invul- en fotoboek met stickers en een leuke doos kan je de mooiste herinneringen van je hond bijhouden: de officiële gegevens,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  34,99
 • Liz Wolting boeken
  Liz Wolting - Natuurlijk in balans met je hond

  Anders dan andere hondenboeken Liz Wolting werkt al jarenlang met honden en is gespecialiseerd in honden met zware gedragsproblemen. Binnen haar trainingscentrum vangt zij, samen met haar team, jaarlijks zo’n duizend honden op. Deze dieren, die elders geen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Kattenstreken

  Verstoppertje spelen, kartonnen dozen inpikken, in de kerstboom klimmen, buren begluren, vechten met de keukenrol, koorddansen op het wasrek, slapen... Onze katten weten hun dagen goed te vullen, zijn overal als de kippen bij en spelen altijd de baas. Gelukkig… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Esther Verhoef boeken
  Esther Verhoef - Rottweiler

  De Rottweiler is een van de populairste hondenrassen. Het ras staat wereldwijd bekend om zijn imposante uiterlijk en waakzaamheid, maar ook zijn onovertroffen trouw, zijn verdraagzaamheid ten opzichte van kinderen en de enorme moed die de Rottweiler aan de dag… (Harde kaft)

  Lees meer...
    6,99
 • Esther Verhoef boeken
  Esther Verhoef - De opvoeding van de pup

  Opvoeding van de Pup is een onmisbare handleiding voor iedereen die een puppy heeft of er één wil aanschaffen. De informatie in De Opvoeding van de Pup stelt u in staat uw kleine huisgenoot op een evenwichtige manier op te voeden, zodat hij opgroeit tot een… (Harde kaft)

  Lees meer...
    6,99
 • Paul de Vos boeken
  Paul de Vos - Apporteren

  In dit boek worden opleidingsmethoden beschreven waar jachthonden op maat en op hun rastypische aanleg worden benaderd om meesterlijke apporteurs te worden. Er wordt op duidelijke wijze uitgelegd hoe jachthonden denken en leren en hoe u als baas hierin kunt… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  26,00
 • Anno Fokkinga, Marleen Felius boeken
  Anno Fokkinga, Marleen Felius - Koeien

  Koeien is een ongewoon verhaal over doodgewone beesten. Over koeien van nu en van toen, koeien van hier en van verre. Met unieke foto?s van heilige, sportende en zelfs dansende koeien. En met schitterende aquarellen van de bouw en anatomie van het rund. Koeien… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    4,95
 • Cesar Millan boeken
  Cesar Millan - Wat honden ons leren

  In dit hartverwarmende en inspirerende boek onthult de gevierde hondengedragsspecialist Cesar Millan waarom de beste vriend van de mens in veel opzichten ook onze beste leraar is. Cesar vertelt in acht bijzondere verhalen welke lessen hij gaandeweg van zijn… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Jude Fisher boeken
  Jude Fisher - Denken als een hond

  Kruip in de huid van je hond en bekijk het eens van zijn kant. Auteur John Fisher neemt de hondenbezitter mee naar de gedachtewereld van zijn dier en legt uit op welke manier hondengedrag gecorrigeerd en getraind kan worden.In Denken als een hond! Gaan we… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,50
 • Y. Susic boeken
  Y. Susic - Katten

  rij en wild, edel en elegant, voorwerp van bijgeloof en talloze legenden: katten zijn altijd fascinerend voor de mens. Als inspiratiebron van schrijvers en andere kunstenaars hebben ze het hart van velen gestolen. Ontdek de verschillende facetten van dit qua… (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,99
 • G. Bolster boeken
  G. Bolster - Uw hond trainen en opvoeden

  Psychologie van de hond - Clickertraining - Opvoeden door motivatie en beloning - Gehoorzaamheidstraining - Gedragsproblemen aanpakken. Een hond kunstjes aanleren kan iedereen. Maar hoe krijgt u een gezonde relatie met uw hond, gebaseerd op respect en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Arjen van Alphen, Francien Koeman boeken
  Arjen van Alphen, Francien Koeman - Honden trainen volgens de regels van de natuur met de roedelmethode deel 2

  Het perspectief van onze hond is hondentaal die bestaat uit geurentaal, lichaamstaal en de combinatie van die twee. Mensen zijn juist verbaal en visueel ingesteld. Geur en lichaamstaal zijn voor ons onbekende ÔtaalÕaspecten. Hierdoor bekijken wij de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Maurice Becker, G. Spadafori boeken
  Maurice Becker, G. Spadafori - Zo zijn katten!

  Alles over het typische gedrag en de bijzondere eigenschappen van katten. Als baasje heb je ongetwijfeld al gemerkt dat katten een eigen logica hebben... een kattenlogica. Dit boek helpt je die logica te ontrafelen. Ontdek waarom katten altijd willen spelen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,95
 • Rainer Hilbt boeken
  Rainer Hilbt - Compleet handboek longeren

  Met succes trainen aan de enkele en dubbele longe Goed longeren is een kunst op zich en veel meer dan een paard rondjes laten lopen aan een lange lijn. Het is een zinvol hulpmiddel bij het opleiden van jonge paarden en een waardevolle aanvulling op de training… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Gerry M. Neugebauer, Julia Karen Neugebauer boeken
  Gerry M. Neugebauer, Julia Karen Neugebauer - Het gedrag van paarden

  Leer de lichaamstaal van uw paard lezen voor een betere communicatie en een sterkere bandWat wil het paard vertellen?Mensen hebben altijd al de wens gehad om dierentaal te kunnen verstaan en met dieren te kunnen communiceren. Dit boek helpt u om het… (Harde kaft)

  Lees meer...
  29,95
 • Isabella Lauer boeken
  Isabella Lauer - Wat zegt mijn kat?

  Het gedrag en de lichaamstaal van uw huisdier beter begrijpen Kattentaal voor Kattenliefhebbers Vermoeid knipperen met de ogen, zacht spinnen, een hoge rug, rechtopstaande vacht of uitgestoken nagels? Katten drukken hun gevoelens uit via lichaamstaal - en wie… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95