Boeken over fauna

 • Fritz-Dietrich ALTMANN boeken
  Fritz-Dietrich ALTMANN - Cavia's houden

  Voor iedereen die meer over cavia's wil weten: - helder en eenvoudig - actueel en praktijkgericht - met heel veel kleurenfoto's Ontdek: - waar en hoe cavia's in de natuur leven en met elkaar communiceren - hoe je je cavia's op de juiste manier kiest en ze… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Hans van der Stroom, Karen Wolters boeken
  Hans van der Stroom, Karen Wolters - Hondensport Speuren

  Speuren De foto's in dit boek zeggen eigenlijk genoeg: speuren is de ultieme hondensport, vanuit de belevingswereld van de hond bezien. Beoefenaars van deze sport zijn hondenliefhebbers pur sang. In weer en wind gaan ze op pad om te oefenen. Begin jaren… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    7,95
 • A. van Kooten boeken
  A. van Kooten - De Valkparkiet

  Geheel vernieuwde herdruk!!! Recente informatie, heel veel nieuwe foto's en dikker!!!Deze bekende parkiet staat in deze uitgave geheel in het zonnetje. Er wordt uitleg gegeven hoe u een man of een pop kunt herkennen, maar ook het uiterlijk van de jonge… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    7,95
 • Britse korthaar

  Bent u op zoek naar de raskatten die recentelijk de Whiskas reclames opluisterden, dan kunt u nu stoppen met zoeken. Voor op het boek staat een blauwe Brits korthaar die van de reclames waren zilver tabbies, die u van kitten, tot acrobaat en als volwassen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Mopshond

  Handboek en naslagwerkDe mopshond is een echte gezelschapshond. Hij heeft een geweldig karakter. In vijf woorden is hij een 'een clown met een hart'. Hij vindt het heerlijk om overal mee naar toe te mogen. De mopshond is een rustige hond die zeker niet te hard… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • De Dalmatische hond

  Dalmatische hondDeze zwart-wit gevlekte elegante hond wordt voornamelijk gekozen om zijn mooie uiterlijk en het vriendelijke karakter. In dit boek wordt een duidelijke stelling genomen tegen de broodfokkers die door het succes van de Disneyfilm dit ras grote… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    7,95
 • T. Vriends boeken
  T. Vriends - Voeding voor kooi-en volierevogels

  Voeding voor kooi- en volièrevogelsEr wordt veel onderzoek gedaan om er achter te komen in hoeverre verschillende voedingstypen voor vogels in gevangenschap essentieel zijn. Dit kan betekenen dat op den duur verschillende, zeer afwijkende zaadmengsels en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    7,95
 • Barbel Oftring boeken
  Barbel Oftring - Vogels

  Dankzij deze praktische natuurgids leert u in een mum van tijd de vogels die u ziet in uw tuin, in het park, op vakantie of tijdens een wandeling in het bos herkennen en identificeren. - Een duidelijke onderverdeling, gebaseerd op kleuren en pictogrammen, in… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • David Cramp boeken
  David Cramp - Bijen houden

  Een complete gids over het houden van bijen en hun dagelijkse verzorging. Een gids die je helpt van begin tot eind: van het kiezen en kopen van je bijen, in de bijenkast plaatsen, de kast gedurende het jaar onderhouden, tot aan het oogsten van de honing.… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Einhard Bezzel boeken
  Einhard Bezzel - De ultieme vogelgids

  Het complete overzicht met meer dan 200 vogelsoorten in Nederland en België. Deze complete vogelgids is een must voor elke vogelliefhebber. In dit naslagwerk vindt u alle informatie over de vogelsoorten die in België en Nederland voorkomen als broedvogel,… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Alexandra Horowitz boeken
  Alexandra Horowitz - De wereld van de hond

  Wat weten honden eigenlijk? Hoe denken ze? Hoe ervaren ze hun dagelijkse wereld, elkaar en dat andere eigenzinnige dier, de mens?Dit boek geeft een frisse en unieke kijk op de wereld van honden, vanuit het oogpunt van de hond. In heldere taal maakt de lezer… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,99
 • Martin Lausser boeken
  Martin Lausser - Diersporengids

  De Dierensporengids van Martin Laußer is een praktische zakgids voor het bestuderen en onderscheiden van diersporen. Door naar pootafdrukken, keutels, nesten, eieren, plukjes haar of afgekloven dennenappeltjes te kijken, kun je ontdekken welk dier je tuin… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Hilde Quisquater boeken
  Hilde Quisquater - Jij en je hond, samenleven zonder problemen

  Een hond: een vriend voor het leven waar we vriendschap en gezelligheid bij vinden, die op ons wacht wanneer we thuiskomen, mee op stap gaat als wij het willen en 's avonds rustig aan onze voeten ligt te slapen. Maar... de realiteit is in vele gevallen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Marc Duquet boeken
  Marc Duquet - Vogelkijkgids

  Startgids voor vogelaars.Dit is de perfecte gids voor vogelaars van alle leeftijden die net beginnen. In het overzichtelijk ingedeelde boek komen 142 vogelsoorten aan bod en vind je informatie over het opsporen, spotten en determineren van vogels. De… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Ariane Klepac, Pete Smith boeken
  Ariane Klepac, Pete Smith - Zijne majesteit de kat

  Een abc voor harige heersers Katten zijn een hit op social media omdat ze de meest bizarre gedragingen vertonen. Zijne majesteit de kat van Ariana Klepac is een humorvol alfabet dat inzicht geeft in het gedrag van de poes of kat. Het boek bevat 300… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Erik van Ommen boeken
  Erik van Ommen - Poldervogels

  Poldervogels schetst het vogelleven in de polders niet ver van het atelier van Erik van Ommen. Startsein was de melding van een paartje zeearenden dat in januari 2017 een nest bouwde in de polder. Deze imposante roofvogels zijn de rode draad in het verhaal… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  25,50
 • Y. Susic boeken
  Y. Susic - Katten

  rij en wild, edel en elegant, voorwerp van bijgeloof en talloze legenden: katten zijn altijd fascinerend voor de mens. Als inspiratiebron van schrijvers en andere kunstenaars hebben ze het hart van velen gestolen. Ontdek de verschillende facetten van dit qua… (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,99
 • Frédéric Bar boeken
  Frédéric Bar - Vissen en walvissen 1001 foto's

  In de uitgestrekte watervlakte die onze aarde bedekt, leven vissen en walvissen die ons een permanent schouwspel bieden. De diversiteit aan kleuren, vormen en soorten vormt de eindeloze schat van de zeebodems. Of de dieren nu vechten, zich beschermen, eten of… (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,99
 • Vladimir Bejeck, Karel Stastny boeken
  Vladimir Bejeck, Karel Stastny - Vogel encyclopedie

  De Vogel encyclopedie laat de lezer meegenieten van de onmetelijke rijkdom van de vogelwereld. De 670 soorten die hierin zijn opgenomen vormen nog maar een fractie van alle bestaande soorten, maar deze selectie geeft toch een uitgebreid beeld van de… (Harde kaft)

  Lees meer...
    6,99
 • Koos van Zomeren boeken
  Koos van Zomeren - Nog meer vogels

  Op weg naar de presentatie van het monumentale Alle vogels, waarin alles wat hij ooit had geschreven over vogels sinds 1977 is gebundeld, schoten Koos van Zomeren opeens twee eksters te binnen uit een van zijn thrillers. Het boek werd gepresenteerd en daarna… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,50
 • Arjen van Alphen, Francien Koeman boeken
  Arjen van Alphen, Francien Koeman - Honden trainen volgens de regels van de natuur met de roedelmethode deel 2

  Het perspectief van onze hond is hondentaal die bestaat uit geurentaal, lichaamstaal en de combinatie van die twee. Mensen zijn juist verbaal en visueel ingesteld. Geur en lichaamstaal zijn voor ons onbekende ÔtaalÕaspecten. Hierdoor bekijken wij de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Juan Carlos Alonso boeken
  Juan Carlos Alonso - Landzoogdieren van de wereld

  Landzoogdieren van de wereld is een soort notitieblok van een bioloog die je de boeiendste zoogdieren van de wereld laat ontdekken: van woeste grizzlyberen in Noord-Amerika tot kangoeroes in Australië. Leer nieuwe, onbekende soorten kennen, zoals de kleine… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Maurice Becker, G. Spadafori boeken
  Maurice Becker, G. Spadafori - Zo zijn honden!

  Alles over het typische gedrag en de bijzondere eigenschappen van honden. Als baasje heb je ongetwijfeld al gemerkt dat honden een eigen logica hebben... een hondenlogica. Dit boek helpt je die logica te ontrafelen. Ontdek waarom honden graag uit het toilet… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,95
 • Maurice Becker, G. Spadafori boeken
  Maurice Becker, G. Spadafori - Zo zijn katten!

  Alles over het typische gedrag en de bijzondere eigenschappen van katten. Als baasje heb je ongetwijfeld al gemerkt dat katten een eigen logica hebben... een kattenlogica. Dit boek helpt je die logica te ontrafelen. Ontdek waarom katten altijd willen spelen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,95
 • 500 raadgevingen voor het zoutwateraquarium

  Techniek - aquascaping - onderhoud en verzorging - de beste vissoorten en aquariumdieren. Deze compacte gids combineert de jarenlange ervaring van een team van deskundige zeeaquaristen met praktische richtlijnen en adviezen over de volgende onderwerpen:… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50