Boeken over fauna

 • T. Vriends boeken
  T. Vriends - Encyclopedie van grote papegaaien

  Dit boek is bedoeld voor de werkelijk serieuze aviculturist en kweker. Het beschrijft beknopt de essentiële punten waarmee rekening gehouden moet worden om de vogels goed te verzorgen en ze te bewegen voor één nageslacht te zorgen. Helaas hebben we ons… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    7,95
 • Dirk van den Abeele boeken
  Dirk van den Abeele - Agaporniden, handboek en naslaggids 2

  In deze vernieuwde versie van Agaporniden, handboek en naslaggids, heeft Dirk Van den Abeele weer zoveel mogelijk nieuwe up-to-date en wetenschappelijk ondersteunde informatie samengebracht. Naast een overzicht van de bestaande soorten binnen het genus… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  59,95
 • Jen Green boeken
  Jen Green - Minibijbel Vogels in de tuin

  Minibijbel Vogels in de tuin Lees wat u tuinvogels moet voeren - van zaden, graan en pinda's tot fruit en vetbollen - en hoe u vogels aantrekt door keuze van de juiste planten, bomen en struiken, en het maken van vijvers en heggen waar vogels zich thuis voelen… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Martin Lausser boeken
  Martin Lausser - Diersporengids

  De Dierensporengids van Martin Laußer is een praktische zakgids voor het bestuderen en onderscheiden van diersporen. Door naar pootafdrukken, keutels, nesten, eieren, plukjes haar of afgekloven dennenappeltjes te kijken, kun je ontdekken welk dier je tuin… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Cindy Schwering boeken
  Cindy Schwering - Spelenderwijs je pup opvoeden

  'Spelenderwijs je pup opvoeden' Dit boek is geschreven voor kersverse puppyeigenaren die hun pup op een positieve en plezierige manier willen opvoeden. Alle relevante onderwerpen die samenhangen met de komst en de opvoeding van een pup komen in dit boek aan… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Joke Monteny boeken
  Joke Monteny - Welkom puppy

  Daar is hij dan, je nieuwe pup! Naast een heerlijk gevoel, heb je wellicht ook een hoop vragen. Hoe laat je hem best wennen aan zijn nieuwe thuis en huisgenoten? Hoe maak je hem zindelijk? Hoe leer je hem dat je nieuwe sofa geen kauwmateriaal is? Dit boek… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • De moerasschildpad

  Moeras- of waterschildpadden zijn fascinerende dieren. Veel soorten moerasschildpadden zijn helaas niet erg gemakkelijk in gevangenschap gezond te houden, dit in tegenstelling tot wat vaak gedacht wordt. Gebrek aan kennis bij de schildpadhouder zorgt dat de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • F.J. Schonenberg boeken
  F.J. Schonenberg - Kameleon

  Steeds meer mensen kopen exotische dieren die zij liefdevol in hun huis willen verzorgen.Kameleons, die hun oorsprong vinden in het oosten van Afrika, behoren tot de hagedissenfamilie.Er zijn maar liefst ongeveer 180 soorten kameleons, die overigens lang niet… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Esther Verhoef boeken
  Esther Verhoef - De opvoeding van de pup

  Opvoeding van de Pup is een onmisbare handleiding voor iedereen die een puppy heeft of er één wil aanschaffen. De informatie in De Opvoeding van de Pup stelt u in staat uw kleine huisgenoot op een evenwichtige manier op te voeden, zodat hij opgroeit tot een… (Harde kaft)

  Lees meer...
    6,99
 • M. Sluiter boeken
  M. Sluiter - Maine Coon

  De Maine Coon behoort in de meeste landen tot de top-vijf van populairste kattenrassen. Een gedegen, betrouwbaar naslagwerk over dit ras was er tot op heden nog niet. De auteur van dit boek, Mimy Sluiter, heeft ruim twintig jaar praktijk-ervaring met… (Harde kaft)

  Lees meer...
    6,99
 • Sabine Ruthenfranz boeken
  Sabine Ruthenfranz - Leuke en leerrijke kattenspelletjes

  Je hebt niet veel nodig om plezier te maken met je kat. Met maar acht speeltjes die iedereen in huis heeft, zoals een bal, een muis of een lampje, kun je 50 leuke activiteiten doen met je favoriete huisdier. Behendigheidsspelletjes, verstop-, loer- of… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    7,95
 • De Berner Sennenhond

  Berner sennenhondDit ras komt oorspronkelijk uit Zwitserland, waar de Berner sennenhond voorkwam als boerderijhond. Naast algemene informatie over voeding en training worden de voor- en nadelen van deze waakzame, maar vriendelijke en aanhankelijke hond op een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • De hamster

  HamsterHamsters zijn de populairste huisdieren voor kinderen, ze zijn vriendelijk, aanhankelijk en kosten weinig in onderhoud. Een hamster is het liefst in zijn eentje, en wordt 's avonds en 's nachts actief. Een hamster graaft graag en verzamelt zijn eten in… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • De Border Collie

  Border collieDeze hond is niet zo maar een hond, zo blijkt uit dit boek. De Border collie is bijzonder actief, nieuwsgierig, intelligent en heeft een sterke 'will to please'. De van oorsprong Engelse Border collie werd gefokt voor het schapendrijven. Maar de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • A. van Kooten boeken
  A. van Kooten - De Rosella's

  Geheel vernieuwde herdruk!!! Recente informatie, heel veel nieuwe foto's en dikker!!!De rosella is een Australische platstaartparkiet. Waar komt zijn naam vandaan? Wanneer is deze vogel voor het eerst ontdekt door biologen? Waar kunt u het best informatie… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • A. van Kooten boeken
  A. van Kooten - Australische parkieten 2

  Veel vogelliefhebbers bewonderen de schitterende kleuren van de Australische parkieten. Vaak worden ??n of meerdere soorten gehouden. In deel II van de Australische parkieten worden de soorten omschreven en per soort het uiterlijk, de herkomst, het broedproces… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    7,95
 • Franse bulldog

  Franse bulldogDe kleine hondenrassen staan steeds meer in de belangstelling. Denk maar eens aan de Jack Russell terriër, de Chihuahua en de mopshond. In dit rijtje hoort dan ook de Franse bulldog thuis. De Franse bulldog is uit vele kruisingen ontstaan en het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Chihuahua

  ChihuahuaUit de grootste staat van Mexico komt het kleinste hondje ter wereld. Beide met de naam Chihuahua. Natuurlijk mag dit ras niet ontbreken in de Over Dieren serie rashonden. Deze titel is dan ook kort geleden verschenen.De Chihuahua is mateloos populair… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Liz Wolting boeken
  Liz Wolting - Natuurlijk in balans met je hond

  Anders dan andere hondenboeken Liz Wolting werkt al jarenlang met honden en is gespecialiseerd in honden met zware gedragsproblemen. Binnen haar trainingscentrum vangt zij, samen met haar team, jaarlijks zo’n duizend honden op. Deze dieren, die elders geen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Sim Broekhuizen, Johan Thissen, Kamiel Spoelstra, Kees Canters, Jan Buys boeken
  Sim Broekhuizen, Johan Thissen, Kamiel Spoelstra, Kees Canters, Jan Buys - Atlas van de Nederlandse zoogdieren

  In ons land leven 106 soorten wilde zoogdieren. Van wilde kat tot walrus, ze staan uitgebreid beschreven in de nieuwe Atlas van de Nederlandse zoogdieren. Deze monumentale uitgave bundelt actuele kennis en talloze Nederlandse waarnemers en experts werkten… (Harde kaft)

  Lees meer...
  55,00
 • Startersgids aquarium

  Deze startersgids vermeldt 3 soorten aquaria: zoetwateraquarium, zoutwateraquarium en het tropisch aquarium. Aanschaf, inrichting, onderhoud, deze en andere onderwerpen zijn terug te vinden in dit boek. Er is uitgebreid aandacht voor het bepalen van het soort… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Het konijn

  KonijnAanschaf, voeding, verzorging, huisvesting,voortplanting, ziekte en nog heel veel meerHet konijn is een veel gehouden gezelschapsdier. In dit boek vindt u het verloop van de geschiedenis van de domesticatie van het konijn, dat in de vrije natuur een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Kerstin Viering, Roland Knauer boeken
  Kerstin Viering, Roland Knauer - Uilen en roofvogels van Europa

  Uilen, roofvogels en valken zijn symbolen van wijsheid, kracht en onverschrokkenheid: van hun elegante vlucht, hun bedrevenheid in de jacht en hun trotse karakter gaat een bijzondere fascinatie uit. Daardoor zijn ze de onbetwiste koningen van het luchtruim.Met… (Harde kaft)

  Lees meer...
  27,50
 • Grisha Stewart boeken
  Grisha Stewart - BAT 2.0

  B.A.T. voor angstig, gefrustreerd en agressief gedrag bij hondenGrisha Stewart is de grond­legger van Ahimsa Dog Training in Seattle. Ze werkt met een team van meer dan tien men­sen en haar honden­school heeft vele prij­zen ge­won­nen, waar­onder Beste… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  25,95
 • Veronique Puts boeken
  Veronique Puts - Poeslief

  Poeslief is een rijke verzameling nieuwe verhalen over de avonturen van Vlaanderens bekendste katten, Pernod en Cootje. Hoe gaat Pernod om met het overlijden van zijn soulmate Chatblis? Wat vindt hij van de blind date met Cootje? Poeslief vertelt het verhaal… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99