Boeken over fauna

 • Fritz-Dietrich ALTMANN boeken
  Fritz-Dietrich ALTMANN - Cavia's houden

  Voor iedereen die meer over cavia's wil weten: - helder en eenvoudig - actueel en praktijkgericht - met heel veel kleurenfoto's Ontdek: - waar en hoe cavia's in de natuur leven en met elkaar communiceren - hoe je je cavia's op de juiste manier kiest en ze… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Liz Wright boeken
  Liz Wright - Paarden

  Portretten van fraaie rassenPaarden belicht de sierlijkheid, kracht, schoonheid en veelzijdigheid van onze trouwste metgezellen, van de vriendelijke reus de shire (sterk genoeg om middeleeuwse ridders in volle wapenrusting te dragen) tot het oudste zuivere ras… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Darlene Arden, Nick Mays boeken
  Darlene Arden, Nick Mays - Katten

  Dit boek etaleert de raadselachtige allure en elegantie van de mysterieuze maar steeds weer fascinerende kat. U zult traditionele favorieten en nieuwe en zeldzame rassen uit de hele wereld zien, van de Pers en de Siberische Kat via de Brits Korthaar en de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • David Alderton boeken
  David Alderton - Kooi- en volierevogels

  Gids voor de aanschaf en verzorging van meer dan 250 van de populairste vogelsoorten. Een complete gids voor het verzorgen van kooi- en volièrevogels. Informatie die u nodig hebt voor het kiezen van de juiste vogels en adviezen over het aanschaffen van jonge… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Kerstin Viering, Roland Knauer boeken
  Kerstin Viering, Roland Knauer - Uilen en roofvogels van Europa

  Uilen, roofvogels en valken zijn symbolen van wijsheid, kracht en onverschrokkenheid: van hun elegante vlucht, hun bedrevenheid in de jacht en hun trotse karakter gaat een bijzondere fascinatie uit. Daardoor zijn ze de onbetwiste koningen van het luchtruim.Met… (Harde kaft)

  Lees meer...
  27,50
 • Claire Arrowsmith boeken
  Claire Arrowsmith - Spelletjes voor puppies

  Puppy's leren vanaf het moment dat ze geboren worden. Het zijn net kleine sponsjes die alles opnemen wat ze zien, horen en meemaken. U als eigenaar kunt hier optimaal gebruik van maken door uw puppy spelenderwijs zoveel mogelijk te leren. Een puppy trainen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Claire Arrowsmith boeken
  Claire Arrowsmith - Spelletjes voor kittens

  Katten worden soms ten onrechte beschouwd als afstandelijke wezens die het liefst in hun eigen wereldje leven. In werkelijkheid zijn ze, zoals duidelijk wordt in dit leuke boek, gek op het gezelschap van mensen en een van de beste manieren om de band met uw… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Margrit Coates boeken
  Margrit Coates - Dieren in je hart

  De communicatie van de mens is heel anders dan de communicatie van dieren. In dit boek deelt de auteur haar inzichten over het voeren van gesprekken met (huis)dieren en laat ons zien hoe dit ons leven rijker kan maken. Coates legt ook uit hoe en waarom het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,99
 • Nelly Verschuur boeken
  Nelly Verschuur - Poezen Spinsels

  Poezen SpinselsPoezen Spinsels is het eerste boek van de Alphense schrijfster Nelly Verschuur. Het vertelt de belevenissen van haar poezen Flodder, Panter en Miepie vanuit hun eigen poezenbrein en gedachtenwereld. Hun belevenissen zijn door het opperhoofd (de… (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,00
 • Bernice Muntz boeken
  Bernice Muntz - Een konijn erbij

  EEN COMPLEET HANDBOEK VOOR HET KOPPELEN VAN KONIJNEN'Een konijn erbij' is een boek voor iedereen die wil weten hoe je een nieuw konijn succesvol introduceert bij een maatje of een bestaande groep. Je leert stap voor stap op de juiste manier koppelen met een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Hans van der Kleij boeken
  Hans van der Kleij - Visschen op zijn Gouds

  Hans van der Kleij (1954) is een geboren Gouwenaar en een volbloed sportvisser. Als jochie van amper een jaar of zes, leerde hij de grondbeginselen van de hengelsport van vader Pieter, een brasemvisser met de vaste bamboestok. Mede door het ontstaan van een… (Harde kaft)

  Lees meer...
  27,50
 • Peter Bosman boeken
  Peter Bosman - Vinkgids

  Ontdek de vogel top 100 en vink ze af. Strand, zee, duinen, bossen en polders. Het gebied rond Bergen heeft het allemaal. En daardoor staat deze gemeente al jaren in de top drie van vogelgebieden. Bijna nergens anders zijn zoveel verschillende vogels te zien.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,45
 • Liz Wolting boeken
  Liz Wolting - Natuurlijk in balans met je hond

  Anders dan andere hondenboeken Liz Wolting werkt al jarenlang met honden en is gespecialiseerd in honden met zware gedragsproblemen. Binnen haar trainingscentrum vangt zij, samen met haar team, jaarlijks zo’n duizend honden op. Deze dieren, die elders geen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • P.C. Bosman boeken
  P.C. Bosman - Alle Vogels

  Alle vogels van Nederland met foto's en interessante informatie over de soorten.Vogels in Nederland en België De meest complete en leukste vogelgids vol foto’s, wetenswaardigheden en tips. Ruim zeshonderd vogelsoorten zijn er in Nederland (en België)… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,45
 • Reimer Strikwerda boeken
  Reimer Strikwerda - Koeien in de weiden van de lage landen

  Een koppel koeien in de mist ? een bekend beeld in de lage landen. Maar om welke koeien gaat het? Sinds een aantal jaren groeit het aantal nieuwe koeienrassen. Ze zorgen vooreen variatie en die vraagt om een verklaring voor de kijker. Vroeger kenden we vooral… (Harde kaft)

  Lees meer...
  21,75
 • Jinke Hesterman boeken
  Jinke Hesterman - Kippen

  Na de positieve ontvangst van het overzichtsboek Koeien in de weiden van de Lage Landen (nu in tweede druk) verschijnt een nieuw deel in deze dierenreeks. Kippen staan tegenwoordig volop in de belangstelling. De vraag naar 'echte' scharreleieren is groter dan… (Harde kaft)

  Lees meer...
  21,75
 • Cornelis Nozeman, Christiaan Sepp boeken
  Cornelis Nozeman, Christiaan Sepp - Nederlandsche vogelen. 1770-1829

  Tussen 1770 en 1829 verscheen een bijzonder boek: Nederlandsche vogelen van Cornelis Nozeman en Christiaan Sepp en zoon. Het was de eerste poging om een overzicht te geven van alle inheemse vogels, in woord én beeld.Het oorspronkelijke, vijfdelige werk bevat… (Harde kaft)

  Lees meer...
  39,99
 • Martin Tulp boeken
  Martin Tulp - Mijn bijtring was een hazenbot

  Jachtpassie is niet erfelijk, maar als zoon van 'Meester' Tulp, onderwijzer - en jager - in Hoogwoud, ging de schrijver (1950) al heel jong mee op jacht. Eerst als drijver, en vanaf zijn 16e met het geweer. Bijna vijftig jaar later is hij nog steeds te vinden… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Henk J.L. Heesen, Niels Daan, Jim R. Ellis boeken
  Henk J.L. Heesen, Niels Daan, Jim R. Ellis - Fish Atlas of the Celtic Sea, North Sea and Baltic Sea

  An in-depth reference work on marine fish, this is the first complete overview of all marine fish species found in the North Sea, Baltic Sea, and Celtic Sea. Whereas European research mainly focuses on species of commercial interest, Fish Atlas of the Celtic… (Harde kaft)

  Lees meer...
  79,50
 • John Melis, Mark Koopmans boeken
  John Melis, Mark Koopmans - Fisk atlas Fryslân

  Fryslân kan met recht een waterrijke provincie genoemd worden; het Friese merengebied, de laagveenmoerassen en de slotenrijke polders in het veenweide- en kleiweidegebied kunnen beschouwd worden als wetlands van formaat. Het leven in de wereld onder water… (Harde kaft)

  Lees meer...
  25,00
 • Luc Hoogenstein, Ger Meesters boeken
  Luc Hoogenstein, Ger Meesters - Handboek Vogels van Nederland en België

  De opvolger van het succesvolle Handboek vogels van Nederland - nu uitgebreid met soorten van België. Het meest complete handboek behandelt ruim 300 vogelsoorten van Nederland en België. Alle broedvogels, zomer- en wintergasten en doortrekkers komen aan bod,… (Harde kaft)

  Lees meer...
  29,95
 • Theunis Piersma boeken
  Theunis Piersma - Reisvogels

  Reisvogels onderscheidt zich van alle andere vogelboeken door de combinatie van tekst van de trekvogelecoloog en waddenonderzoeker prof. dr. Theunis Piersma en de sublieme foto's van de bekende vogelfotograaf Jan van de Kam. Door de wetenschappelijke blik van… (Harde kaft)

  Lees meer...
  39,90
 • Oldrich Mikulica, Tomáš Grim, Karl Schulze-Hagen, Bård G. Stokke boeken
  Oldrich Mikulica, Tomáš Grim, Karl Schulze-Hagen, Bård G. Stokke - Koekoek

  'Koekoek' is een topper onder de vogelboeken. Het blijft een fascinerend fenomeen: het koekoeksjong, parasiet in andermans nest. Vier Europese koekoek-experts verzamelden hierover verhalen, achtergronden en de nieuwste feiten. Het boek bevat spectaculaire… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Kees Moeliker boeken
  Kees Moeliker - De eendenman & de bilnaad van de teek

  dwarsligger 455 ‘De eendenman’ en ‘De bilnaad van de teek’ van Kees Moeliker nu samengebracht in een klein en handzaam boek. ‘De eendenman’ gaat over opmerkelijk diergedrag, waaronder homoseksuele necrofilie, kraaien die raamslachtoffers onthoofden… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Johan Haringsma boeken
  Johan Haringsma - Eieren en hun vogels

  De schoonheid van het ei heeft de mens altijd gefascineerd. In de afgelopen eeuwen zijn gigantische eierverzamelingen aangelegd zowel door adel als door burgers. Zomaar eieren uit nesten halen is in Nederland al ruim honderd jaar verboden. Slechts voor het… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,90