Boeken over fauna

 • Dick Forsman boeken
  Dick Forsman - Roofvogels van Europa, Noord Afrika en het Midden-Oosten

  Gewoon een buizerd, of toch een wespendief? Vliegende roofvogels zijn vaak erg lastig te determineren, zelfs voor ervaren vogelaars. Dit handboek biedt uitkomst. Het helpt beginners en gevorderden bij het herkennen van de vliegbeelden van de 60… (Harde kaft)

  Lees meer...
  49,95
 • A. van Kooten boeken
  A. van Kooten - De Valkparkiet

  Geheel vernieuwde herdruk!!! Recente informatie, heel veel nieuwe foto's en dikker!!!Deze bekende parkiet staat in deze uitgave geheel in het zonnetje. Er wordt uitleg gegeven hoe u een man of een pop kunt herkennen, maar ook het uiterlijk van de jonge… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    7,95
 • De Belgische Herder

  Belgische herders Er zijn 4 variëteiten binnen dit ras: de Tervuerense herder, de Mechelse herder, de Laekense herder en de Groenendaeler. Van elke soort is de geschiedenis beschreven en de algemene rasstandaard is compleet opgenomen in dit boek. Prachtige… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • I. Schuiten boeken
  I. Schuiten - Terrariumdieren

  Dit boek verschaft een overzicht van de meest gehouden terrariumdieren. Deze worden meestal onder een noemer geplaatst, omdat het allemaal koudbloedige dieren betreft. Er komen slakken, slangen, schildpadden, kikkers, insecten, salamanders, vogelspinnen en… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Bernice Muntz boeken
  Bernice Muntz - Een konijn erbij

  EEN COMPLEET HANDBOEK VOOR HET KOPPELEN VAN KONIJNEN'Een konijn erbij' is een boek voor iedereen die wil weten hoe je een nieuw konijn succesvol introduceert bij een maatje of een bestaande groep. Je leert stap voor stap op de juiste manier koppelen met een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Anneleen Bru boeken
  Anneleen Bru - I love happy cats

  Al duizenden jaren zijn mensen in de ban van het mysterieuze, eigenwijze en geweldige karakter van de kat. Jij ook? Wel, dit boek verandert alles wat je ooit dacht te weten over je kat. Als katteneigenaar zal je het verslinden en nooit meer hetzelfde naar je… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Lars Gejl boeken
  Lars Gejl - Steltlopers van Europa

  Steltlopers van Europa - het eerste en meest complete handboek beschrijft álle 82 Europese soorten steltlopers. Met schitterende foto’s, silhouetten & vogelgeluiden.Steltlopers van Europa is het eerste en meest complete Nederlandstalige handboek dat álle… (Harde kaft)

  Lees meer...
  44,95
 • Esther Verhoef boeken
  Esther Verhoef - Agaporniden

  Het complete assortiment van de agapornidensoorten (kleine Afrikaanse papegaaiachtigen) komt aan de orde. De schrijfster doet dit met vaart en slaat geen enkele onderdeel van de verzorging van deze prachtig gekleurde vogels over. Ze volgt met grote… (Harde kaft)

  Lees meer...
    6,99
 • Koos van Zomeren boeken
  Koos van Zomeren - Alle vogels

  Zoals Koos van Zomeren in de verantwoording bij dit boek schrijft komen overal in zijn oeuvre 'vogels voorbij, zoals vogels maar al te vaak voorbijkomen: terloops, maar niet onopgemerkt'. Alles wat Van Zomeren ooit over vogels heeft geschreven, van zijn eerste… (Harde kaft)

  Lees meer...
  49,99
 • Roofvogels en uilen

  Ze zijn majestueus, indrukwekkend en een tikje mysterieus - roofvogels en uilen spreken enorm tot de verbeelding. Roots-redacteur Paul Böhre en illustrator Joris De Raedt nemen je mee naar de leefgebieden van deze machtige vogels. Het boek vertelt in… (Harde kaft)

  Lees meer...
  22,00
 • Marc Duquet boeken
  Marc Duquet - Vogelkijkgids

  Startgids voor vogelaars.Dit is de perfecte gids voor vogelaars van alle leeftijden die net beginnen. In het overzichtelijk ingedeelde boek komen 142 vogelsoorten aan bod en vind je informatie over het opsporen, spotten en determineren van vogels. De… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Anno Fokkinga, Marleen Felius boeken
  Anno Fokkinga, Marleen Felius - Koeien

  Koeien is een ongewoon verhaal over doodgewone beesten. Over koeien van nu en van toen, koeien van hier en van verre. Met unieke foto?s van heilige, sportende en zelfs dansende koeien. En met schitterende aquarellen van de bouw en anatomie van het rund. Koeien… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    4,95
 • Jaap Schelvis, Arno ten Hoeve boeken
  Jaap Schelvis, Arno ten Hoeve - Roofvogels & uilen in Europa

  Roofvogels en uilen behoren tot de meest tot de verbeelding sprekende vogels. De kracht en snelheid van deze 'heersers van het luchtruim' heeft al eeuwenlang grote indruk gemaakt op vogelliefhebbers. Dit is niet verwonderlijk, de grootste en snelst vliegende… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Esther Verhoef boeken
  Esther Verhoef - Rottweiler

  De Rottweiler is een van de populairste hondenrassen. Het ras staat wereldwijd bekend om zijn imposante uiterlijk en waakzaamheid, maar ook zijn onovertroffen trouw, zijn verdraagzaamheid ten opzichte van kinderen en de enorme moed die de Rottweiler aan de dag… (Harde kaft)

  Lees meer...
    6,99
 • G. Bolster boeken
  G. Bolster - Uw hond trainen en opvoeden

  Psychologie van de hond - Clickertraining - Opvoeden door motivatie en beloning - Gehoorzaamheidstraining - Gedragsproblemen aanpakken. Een hond kunstjes aanleren kan iedereen. Maar hoe krijgt u een gezonde relatie met uw hond, gebaseerd op respect en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Karen Wolters boeken
  Karen Wolters - De klassieke hondensporten

  In dit boek komen verschillende hondensporten aan de orde zoals de jacht, speuren, apporteren, africhting, obedience en schapen drijven. Per sport wordt aangegeven welk ras geschikt is en welke diploma's de hond kan behalen om het hoogste niveau te bereiken.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    7,95
 • T. Vriends boeken
  T. Vriends - Voeding voor kooi-en volierevogels

  Voeding voor kooi- en volièrevogelsEr wordt veel onderzoek gedaan om er achter te komen in hoeverre verschillende voedingstypen voor vogels in gevangenschap essentieel zijn. Dit kan betekenen dat op den duur verschillende, zeer afwijkende zaadmengsels en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    7,95
 • A. Vermeulen-Slik boeken
  A. Vermeulen-Slik - Knaagdieren, konijnen en fretten

  Knaagdieren, konijnen en frettenNaast de hond en de kat behoren de kleine zoogdieren tot de meest gehouden huisdieren. De verscheidenheid aan kleine zoogdieren is zo enorm groot, dat goede informatie over voeding, huisvesting en verzorging heel belangrijk is.… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Cornelis Nozeman, Christiaan Sepp boeken
  Cornelis Nozeman, Christiaan Sepp - Nederlandsche vogelen. 1770-1829

  Tussen 1770 en 1829 verscheen een bijzonder boek: Nederlandsche vogelen van Cornelis Nozeman en Christiaan Sepp en zoon. Het was de eerste poging om een overzicht te geven van alle inheemse vogels, in woord én beeld.Het oorspronkelijke, vijfdelige werk bevat… (Harde kaft)

  Lees meer...
  39,99
 • H.L. Schippers boeken
  H.L. Schippers - Schapen

  Schapen zijn multifunctioneel. Ze produceren zowel wol als melk, zijn zowel natuurbeheerder als grasmaaier en hebben een hoge aaibaarheidsfactor. Hoewel schapen makkelijke dieren zijn om te houden, zijn er toch een aantal belangrijke aandachtspunten. Ze… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,51
 • Hans L. Schippers boeken
  Hans L. Schippers - Konijnen

  Konijnen zijn heel gezellige huisdieren. Voor kinderen zijn kleine rassen en dwergkonijnen het meest geschikt, voor liefhebbers van grote rassen zijn er de beroemde Vlaamse Reuzen en Lotharingers en voor hobbyfokkers zijn er talloze geschikte rassen. Het komt… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,51
 • Reurt Boelema boeken
  Reurt Boelema - De lakenvelder

  De LakenvelderDe spannende geschiedenis van een zeldzaam oud-Nederlands, fotogeniek ras.De koe met de witte band over de buik: wie kent haar niet? De Lakenvelder is het meest in het oog springende Nederlandse rundveeras. Tot een eeuw geleden werd de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  26,05
 • L. Lieven boeken
  L. Lieven - De Leonberger

  LeonbergerEr zijn niet veel boeken verschenen over deze grote, vriendelijke, loyale hond. Dit boek vertelt de geschiedenis van het ras en geeft uitgebreid de rasstandaard weer. Vanwege zijn gewicht en grootte is de Leonberger niet echt geschikt om mee te… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    7,95
 • J.C. Brederode Gallego boeken
  J.C. Brederode Gallego - Gedrag & opvoeding van kromsnavels

  Mensen kiezen vaak voor een dier vanwege het uiterlijk. De kromsnavels: parkieten en kleine en grote papegaaien is een groep intelligente vogels. Zij hebben meer nodig en kunnen veel meer geven dan alleen op een stok in een kooi zitten. Dit boek vertelt over… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Kippen houden

  Kippen houden De grote variatie aan kippenrassen, -kleuren en -afmetingen maakt duidelijk dat we hier met een diersoort te maken hebben die een lange voorgeschiedenis heeft. Veel rassen en soorten zijn door de mens gecultiveerd waarbij op bepaalde… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95