Boeken over fauna

 • Edward Heijn boeken
  Edward Heijn - Mijn baas en ik

  kort maar krachtig, en het zegt genoeg.. alleen wilde het met de foto eerst niet lukken, dus is het geworden wat het nu is (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,95
 • Edward Heijn boeken
  Edward Heijn - Mama Daisy

  het is het complete verhaal van het moment dat Papa Binky erbij geroepen werd, omdat Mama Daisy nu op het vruchtbaarste moment van de loopsheid was, tot de laatste pup naar het nieuwe baasje toeging. (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,95
 • Edward Heijn boeken
  Edward Heijn - Roedelgedrag

  Wie kent niet het Disney verhaal van Lady & de Vagebond, maar nu zijn er Bikkel & Angel , lees en geniet van deze echte Lovestory.. (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,95
 • Dana Constandse, Anna Bakkum boeken
  Dana Constandse, Anna Bakkum - Vogelraadsels uit de boekenkast

  Dana Constandse (ook wel Dana Hokke), 1930-2018, dichter, schrijver, docent, didacticus en vogelobservator. Tussen 1990 en 2004 publiceerde Dana Constandse in Hollands Maandblad artikelen over raadsels, vogels en poëzie. Deze artikelen vormen de basis van dit… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,00
 • Sarah Hodgson, Jack Volhard, Wendy Volhard boeken
  Sarah Hodgson, Jack Volhard, Wendy Volhard - De kleine Honden voor Dummies

  Jij verdient een gezonde, gelukkige en goedgemanierde hond. En jouw hond verdient een goed geïnformeerd, verantwoordelijk en liefdevol baasje. Alles wat je moet weten om dit voor elkaar te krijgen en alles wat je nodig hebt voor het trainen, verzorgen en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Op reis met je hond

  Baasjes en honden zijn vaak onafscheidelijk. Zowel jij als je hond kunnen het dan ook ontzettend fijn vinden om samen op reis te gaan. Naar zee of op citytrip, op wandelvakantie of op All Inclusive: het kàn met je hond, maar dan moet je je wel goed… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Gina Spadafori, Paul D. Pion boeken
  Gina Spadafori, Paul D. Pion - De kleine Katten voor Dummies

  Dit boekje is de ultieme kat-alogus met vakkundig advies over het kiezen en trainen van je kat, met onderwerpen als het begrijpen van kattengedrag en medische kwesties en hoofdstukken die gaan over de optimale zorg voor de levens van je kat – alle negen!… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Pieter van Breugel boeken
  Pieter van Breugel - Basisgids Wilde bijen

  Een rijke basisgids voor iedereen die wilde bijen wil leren (her) kennen. Deze uitgave brengt 133 soorten wilde bijen bijeen in een handzame gids. Met gedetailleerde foto's voor snelle herkenning.In Nederland komen zo’n 360 soorten bijen voor, waarvan de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,95
 • Erik Mulder boeken
  Erik Mulder - VOLG

  Hoe u uw hond bijna direct verandert in een liever, gehoorzamer huisdier: In 6 modules leert u alle methodes, tips & geheimen van professionele trainers die u nodig heeft om een nette, sociale, veilige... en vooral gehoorzame hond op te voeden. Deze methodes… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  37,00
 • John Bradshaw boeken
  John Bradshaw - Het geheim van de kat

  Hoe is de kat gedomesticeerd? Waarom zoeken katten juist gezelschap van mensen die niets van hen moeten hebben? Is spinnen echt een teken van welbevinden? Hoe leert een kat en waarom is hij zo moeilijk te trainen? Deze en nog veel meer vragen worden beantwoord… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Helen Hagestein boeken
  Helen Hagestein - Spellen voor Honden 1

  In dit boek beschrijf ik 111 spellen om met de hond te doen. De gebruikte spelvoorwerpen zijn betaalbare huis-, tuin- en keukenvoorwerpen. Vaak heb je het al in huis, kun je het eenvoudig zelf maken of zijn het dagelijkse gebruiksvoorwerpen of kinderspeelgoed.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,95
 • Helen Hagestein boeken
  Helen Hagestein - Spellen voor Honden 2

  Dit is mijn tweede boek over spellen voor honden. In dit boek beschrijf ik 110 nieuwe spellen om met de hond te doen. De spellen zijn wederom gemaakt van huis-,tuin-en keukenvoorwerpen, afvalproducten of kinderspeelgoed. Het zijn betaalbare, eenvoudig zelf te… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  32,95
 • Helen Hagestein boeken
  Helen Hagestein - Spellen voor Honden 3

  Met trots presenteer ik deel 3 van Spellen met honden! Ook nu is het weer gelukt om 110 nieuwe low-budget-spellen te bedenken die je samen met je hond kunt doen. Van pannenonderzetter tot afdruiprek, van voetbal tot kindermasker en van toiletrolletje tot… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  32,95
 • Helen Hagestein boeken
  Helen Hagestein - Spellen voor Honden 4

  In deel 4 Spellen voor honden, van snuffelspel tot hersenspel, inspireert Helen Hagestein opnieuw met maar liefst 110 nieuwe spellen! Het thema van dit boek is: “Honden en baasjes inspireren door te variëren en te combineren” Met bekende materialen nieuwe… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  32,95
 • Heiko Bellmann boeken
  Heiko Bellmann - Welk insect is dat? ANWB Insectengids

  De ANWB-Insectengids Welk insect is dat? is ideaal om mee te nemen als je op pad gaat in de natuur. De belangrijke rol van insecten in de natuur en de achteruitgang van soorten staan volop in de belangstelling – maar wie herkent eigenlijk deze… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Cesar Millan boeken
  Cesar Millan - Praktische gids voor een gelukkige hond

  98 essentiële lessen voor elke hondeneigenaarMet Cesars praktische tips en zijn inzicht in het gedrag van mens en hond is het opvoeden van je hond tot een gezond, blij en evenwichtig dier dichterbij dan ooit. Cesar doet aanbevelingen voor het vinden van de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,99
 • Claude Lebas, Christophe Galkowski, Rumsaïs Blatrix, Philippe Wegnez boeken
  Claude Lebas, Christophe Galkowski, Rumsaïs Blatrix, Philippe Wegnez - Veldgids Mieren van Europa

  Deze veldgids presenteert meer dan 400 soorten mieren uit West-Europa: beschrijving, verspreiding, mogelijke verwarring met andere soorten, habitat en biologie. Nooit eerder is in welke vorm dan ook een dergelijk verzamelwerk gepubliceerd. Een uitgebreide… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  39,95
 • Wendy Govers – van Thiel boeken
  Wendy Govers – van Thiel - Klitvrije Kat, zo doe je dat!

  Jij en je kat genieten van jullie dagelijkse borstelmomentje, maar jeetje die haren blijven maar komen. Hoe vaker je borstelt, hoe meer haar er lijkt af te komen. De probleemloze vacht van je kat lijkt ineens te veranderen in een klittenbol. Help, waar begin… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Niki J. Senior boeken
  Niki J. Senior - Holistisch zorgen voor je huisdier

  Holistisch zorgen voor je huisdier van Niki J. Senior is het handboek voor iedereen die nóg beter voor zijn huisdier wil zorgen. Met een ernstig ziek of gewond huisdier ga je natuurlijk naar de dierenarts. Maar zelf kun je ook heel veel doen om je kat of hond… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  25,00
 • Catherine Davidson boeken
  Catherine Davidson - Waarom doet mijn kat dat?

  Waarom doet mijn kat dat? iseen vraag die kattenliefhebbers zich dagelijks stellen. Catherine Davidson legt in dit boek onder andere uit waarom gaat een kat altijd op mensen afgaat die niet van katten houden, en waarom hij liever uit een plas drinkt dan uit… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Suzanne Clothier boeken
  Suzanne Clothier - Kluiven uit de hemel

  "Als honden konden bidden, zou het kluiven uit de hemel regenen." Door dit Turkse gezegde te gebruiken als titel van de oorspronkelijke Amerikaanse uitgave geeft Suzanne Clothier aan dat haar boek niet gaat over wat mensen hun hond kunnen leren, maar dat het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Toinny Lukken, Janine Verschure boeken
  Toinny Lukken, Janine Verschure - Kapsonesmakrelen en andere verhalen over het trainen van dieren

  Hij stond vooraan in de rij te wachten voor de deur van de Koepel, ongeduldig. De Koepel is de grote hal in het Dolfinarium Harderwijk waar de dolfijnenshows gegeven worden. Ik had deze dag de eer - voordat ik samen met de dolfijnen het water in ging - om de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Maureen Kemperink boeken
  Maureen Kemperink - Minigids Wad- en kustvogels

  Deze Minigids Wad- en kustvogels helpt je bij het herkennen van meer dan 80 vogelsoorten die je tegen kunt komen langs de kust boven zee, in de branding, op het strand, op het wad en in de duinen. Een handzame gids voor wandelingen en vogelkijktochten. Met… (Losbladig)

  Lees meer...
    6,95
 • Rykel de Bruyne, Adriaan Gmelig Meyling boeken
  Rykel de Bruyne, Adriaan Gmelig Meyling - Basisgids Strandvondsten

  Wie zijn ogen openhoudt tijdens een strandwandeling, staat verbaasd van wat er allemaal aanspoelt. Krabben, schelpen, zeesterren en -wieren en nog veel meer… Maar wie kent hun soortnamen? Je vindt ze allemaal in de Basisgids Strandvondsten. De ideale gids… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,95
 • Annemarieke Piers boeken
  Annemarieke Piers - Honden

  Zoveel honden, zoveel bazen. Er zijn weinig dieren met wie de mens zo’n innig contact kan hebben als met de hond. Honden kunnen emoties aflezen bij mensen en zo goed reageren op de bui van de baas. Maar honden kunnen ook slecht luisteren en ongehoorzaam zijn… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,99