Boeken over tekenen, schilderen

 • Carla Sonheim boeken
  Carla Sonheim - Tekenlab

  Dit boek is een waar (teken)lab voor beginnende en gevorderde kunstenaars om te leren experimenteren met diverse technieken en materialen. Het biedt een overweldigend aanbod aan projecten die garant staan voor een overdosis aan creativiteit! In totaal 52… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Sam Piyasena, Beverly Philp boeken
  Sam Piyasena, Beverly Philp - Teken het!

  Lijkt het jou leuk om te tekenen, maar ben je bang dat je niet kunt tekenen? Of weet je niet wat je moet tekenen? Dan heb je het juiste boek in handen! Iedereen kan tekenen. Het is een kwestie van durven. De auteurs laten in dit boek vol enthousiasme zien hoe… (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,99
 • Thomas Pavitte boeken
  Thomas Pavitte - 1000x van punt naar punt Dieren

  Thomas Pavitte heeft een unieke collectie puzzels samengesteld, die allemaal bestaan uit 1000 untjes. Zijn unieke stijl, gecombineerd met de fantastische dieren die hij gekozen heeft, zorgen voor tekeningen die niet alleen leuk zijn om te maken, maar ook mooi… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,00
 • Caroline Houthuyse, Lya Vros boeken
  Caroline Houthuyse, Lya Vros - Kleur ben je zelf

  Kleur ben je zelf is een praktisch en informatief boek over hoe je kleur kunt inzetten in je leven. Aan de hand van tekeningen of schilderingen, gebruikmakend van verschillende kleurmaterialen en technieken, maak je intensief kennis met kleur. De oefeningen,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Giovanni Civardi boeken
  Giovanni Civardi - De kunst van perspectief tekenen

  Tekenen voor beginners en gevorderden. (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Barrington Barber, Chris Smith boeken
  Barrington Barber, Chris Smith - Grondbeginselen voor het tekenen met instructie DVD

  De basis voor het tekenen start met Grondbeginselen voor het tekenen van Barrington Barber. Diverse tekentechnieken - zoals perspectief, composities en licht & schaduw- worden beschreven. Tekentechnieken die nodig zijn bij het tekenen van de 350 voorbeelden… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Het enige echte Dikke Dames kleurboek voor volwassenen

  Ze zijn vrolijk, ze zijn herkenbaar, en ze zijn perfect geschikt om in te kleuren ... Het zijn de Dikke Dames! Deze volumineuze vrouwenfiguren, geboren uit de pen van kunstenares Julia Woning, brengen je altijd en overal in een goed humeur. Kleur naar eigen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Kleur je eigen Van Gogh op nummer/Colour Your Own Van Gogh by Number

  Ontdek met dit kleurboek de magie van Van Goghs kunst, kleurgevoel en creativiteit.!30 Van Gogh schilderijen uit de collectie van het Van Gogh Museum. Alle kleurplaten zijn voorzien van een overzichtelijk genummerd kleurenpalet en informatie over het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Polly Pinder, Susie Hodge, Eva Dutton, Jonathan Newey boeken
  Polly Pinder, Susie Hodge, Eva Dutton, Jonathan Newey - Hoezo moeilijk? Teken dieren van kop tot staart

  Hoe tover je vierkanten, rondjes en ovalen om in paarden, katten en vogels? In een paar stappen is het voor elkaar. Ruim 130 diersoorten worden in dit boek getoond, inclusief gedetailleerde uitwerkingen. Op deze manier is het een gemakkelijk kunstje om dieren… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Creative colors Aquarium

  Aquarium staat vol met schitterende detailtekeningen van vissen, zeezoogdieren, zeevogels en schaaldieren.Van een prachtige zeeschildpad en een sublieme zeilvis tot gedetailleerde dolfijnen en sierlijke orka's - breng elke tekening met kleur tot leven! (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • In de pocket Mindful

  Kleuren is de perfecte manier om te ontspannen.Talloze mooie ontwerpen, goed voor uren kleurplezier en ontspanning. Geef de afbeeldingen kleuren uit de werkelijkheid of gebruik uw fantasie! Dit handige pocketformaat past in elke handtas, inclusief 10… (Harde kaft)

  Lees meer...
    8,99
 • Creative colors Natuur, van punt tot punt

  Van punt naar punt kleuren is een leuke variant op kleuren voor volwassenen (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,99
 • Marjolein Kruijt boeken
  Marjolein Kruijt - Dieren tekenen en schilderen

  Hoe vang je het karakter in portretten ? Hoe blaas je leven in de ogen ? Hoe krijg je ruimte in de vacht ? Hoe leer je de anatomie van dieren ? Waar vind je inspiratie ? Welke materialen gebruik je ? Kunstenares Marjolein Kruijt toont in dit boek hoe je de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Annie Sloan boeken
  Annie Sloan - Kleurrecepten met Chalk Paint voor meubels & meer

  Blaas nieuw leven in oude meubels met Chalk Paint! Annie Sloan laat in dit boek vele sferen zien die je met haar eigen krijtverflijn kunt creëren, van landelijk tot modern. Het start met uitleg over de verftechniek, waarna 40 projecten aan bod komen. Niet… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Jake Spicer boeken
  Jake Spicer - Portretten tekenen in 15 minuten

  Jazeker, ook u kunt goede portretten tekenen! En deze gids laat u zien hoe dat moet. Wanneer u dit boek doorwerkt, leert u alle vaardigheden die u nodig heeft om verbluffend gelijkende portretten te schetsen. Kunstenaar en tekenexpert Jake Spicer leidt u door… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Marieke Blokland boeken
  Marieke Blokland - Art journaling & mixed media

  Een art journal is een creatief dagboek waarin crafters al hun creatieve lust in kwijt kunnen; van collages, doodles, tot illustraties met verschillende soorten teken-, schilder- en krijtmateriaal. Auteur Marieke Blokland toont in Art journaling & mixed media… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,99
 • Jamie Combs, Brenda Hoddinott boeken
  Jamie Combs, Brenda Hoddinott - Tekenen voor Dummies, 2e editie

  Ben je bang dat je niet genoeg talent hebt om een kunstenaar te zijn? Dat hoeft niet! Met flink oefenen - en de tips en technieken die je in de tweede editie van Tekenen voor Dummies vindt - kom je er wel. Je begint bij de basis: lijnen, vorm, arceringen,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,99
 • Het tweede enige echte kleurboek voor grote kinderen

  In 'Het tweede enige echte kleurboek voor grote kinderen' staan de nieuwste, mooiste kleurplaten, speciaal voor kids. Dit kleurboek biedt weer reuzeveel en urenlang kleurplezier. Geef je eigen creatieve draai aan tientallen mooie kleurplaten met dieren,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Suzanne McNeill boeken
  Suzanne McNeill - Zentangle Alfabet

  Titelpagina als brondocument gebruikt.In Zentangle Alfabet van Suzanne McNeill staan ruim 40 Zentanglepatronen om alle letters van het alfabet te zentanglen en te tekenen en kleuren. De Zentanglepatronen kunnen stap voor stap geoefend worden in het blanco… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    5,99
 • Igor Oster, Manfred Braun boeken
  Igor Oster, Manfred Braun - Realistische portretten tekenen en schilderen

  Ingedeeld op techniek en materiaal, leer je aan de hand van meer dan 50 stap-voor-stapstudies realistische portretten te tekenen en te schilderen, zonder enige abstractie. Auteur Igor Oster legt de nadruk op de karakteristieke details van het gezicht, zoals… (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,99
 • Giovanni Civardi boeken
  Giovanni Civardi - Licht en schaduw tekenen

  Licht en schaduw brengen een tekening tot levenMet verschillende tekentechnieken en -materialen laat Giovanni Civardi stap voor stap zien hoe het tekenen van het licht en schaduw tot stand komt. Waar komt het licht vandaan? Welkedelen vangen geen licht? Hoe… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • BBNC boeken
  BBNC - Het enige echte kleurboek voor senioren

  Dat kleurboeken niet alleen voor kinderen zijn, daar is men inmiddels van overtuigd. Maar een kleurboek speciaal voor ouderen? Dat was er nog niet! Het enige echte kleurboek voor senioren voorziet in een groeiende behoefte: kleurplaten die niet kinderachtig,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Saskia Pfaeltzer boeken
  Saskia Pfaeltzer - Het filosofenkleurboek

  Kleurboeken voor volwassenen zijn er tegenwoordig in overvloed, maar volwassen kleurboeken voor iedereen – daar ontbrak het nog aan. Het filosofenkleurboek voorziet op ideale wijze in deze leemte: 16 prachtige tekeningen van bekende filosofen worden… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Suzanne McNeill boeken
  Suzanne McNeill - Zentangle Veel variatie met cirkels

  In Zentangle Veel variatie met cirkels van Suzanne McNeill staan ruim 40 Zentanglepatronen om cirkels op veel manieren te zentanglen en te kleuren. De Zentanglepatronen komen stap voor stap in beeld en kunnen vervolgens verder uitgewerkt worden in de extra… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    5,99
 • Francien van Westering boeken
  Francien van Westering - Een kat in huis

  Een kat in huisKatten nemen een belangrijke plaats in in vele huishoudens in Nederland en Vlaanderen. Maar liefst 2.6 miljoen katten in Nederland en 1.9 miljoen katten in België vragen dagelijks om aandacht. Francien van Westering, geeft antwoord op vele… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95