Boeken over tekenen, schilderen

 • Giovanni Civardi boeken
  Giovanni Civardi - Licht en schaduw tekenen

  Licht en schaduw brengen een tekening tot levenMet verschillende tekentechnieken en -materialen laat Giovanni Civardi stap voor stap zien hoe het tekenen van het licht en schaduw tot stand komt. Waar komt het licht vandaan? Welkedelen vangen geen licht? Hoe… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Thomas Pavitte boeken
  Thomas Pavitte - 1000x van punt naar punt Meesterwerken

  Thomas Pavitte heeft een unieke collectie puzzels samengesteld, die allemaal bestaan uit 1000 puntjes. Zijn unieke stijl, gecombineerd met een aantal van de grootste kunstwerken die hij gekozen heeft, zorgen voor tekeningen die niet alleen leuk zijn om te… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Polly Pinder, Susie Hodge, Eva Dutton, Jonathan Newey boeken
  Polly Pinder, Susie Hodge, Eva Dutton, Jonathan Newey - Hoezo moeilijk? Teken dieren van kop tot staart

  Hoe tover je vierkanten, rondjes en ovalen om in paarden, katten en vogels? In een paar stappen is het voor elkaar. Ruim 130 diersoorten worden in dit boek getoond, inclusief gedetailleerde uitwerkingen. Op deze manier is het een gemakkelijk kunstje om dieren… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Igor Oster, Manfred Braun boeken
  Igor Oster, Manfred Braun - Realistische portretten tekenen en schilderen

  Ingedeeld op techniek en materiaal, leer je aan de hand van meer dan 50 stap-voor-stapstudies realistische portretten te tekenen en te schilderen, zonder enige abstractie. Auteur Igor Oster legt de nadruk op de karakteristieke details van het gezicht, zoals… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Giovanni Civardi boeken
  Giovanni Civardi - De kunst van handen en voeten tekenen

  Het is algemeen bekend dat handen en voeten de moeilijkste lichaamsdelen zijn om te tekenen. Deze inspirerende en makkelijk te volgen handleiding leert u het proces te volgen met behulp van potloden, houtskool, pen en inkt. Leer het belang van observatie,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • N. Neven boeken
  N. Neven - Het enige echte mini mandalakleurboek

  De mandala's in 'Het enige echte mini mandalakleurboek' zijn op een iets kleiner formaat extra geschikt om in je zak of tas te steken voor een kleurmomentje onderweg! Even weg uit de stress en drukte van alledag door je te focussen op deze prachtige… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    6,99
 • Marieke Blokland boeken
  Marieke Blokland - Art journaling & mixed media

  Een art journal is een creatief dagboek waarin crafters al hun creatieve lust in kwijt kunnen; van collages, doodles, tot illustraties met verschillende soorten teken-, schilder- en krijtmateriaal. Auteur Marieke Blokland toont in Art journaling & mixed media… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,99
 • Giovanni Civardi boeken
  Giovanni Civardi - Gezichten en figuren tekenen

  Niets zo intrigerend als de menselijke figuur.In dit boek laat Giovanni Civardi de veelzijdigheid van de menselijke figuurzien. Met verschillende tekentechnieken en -materialen toont hij stap voor stap hoe de basis getekend moet worden. Vervolgens worden de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Giovanni Civardi boeken
  Giovanni Civardi - De kunst van perspectief tekenen

  Tekenen voor beginners en gevorderden. (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Jake Spicer boeken
  Jake Spicer - Portretten tekenen in 15 minuten

  Jazeker, ook u kunt goede portretten tekenen! En deze gids laat u zien hoe dat moet. Wanneer u dit boek doorwerkt, leert u alle vaardigheden die u nodig heeft om verbluffend gelijkende portretten te schetsen. Kunstenaar en tekenexpert Jake Spicer leidt u door… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Thomas Pavitte boeken
  Thomas Pavitte - 1000x van punt naar punt Dieren

  Thomas Pavitte heeft een unieke collectie puzzels samengesteld, die allemaal bestaan uit 1000 untjes. Zijn unieke stijl, gecombineerd met de fantastische dieren die hij gekozen heeft, zorgen voor tekeningen die niet alleen leuk zijn om te maken, maar ook mooi… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Marieke Blokland boeken
  Marieke Blokland - Doodles en Letters

  Doodles & letters van auteur Marieke Blokland is bedoeld voor iedereen die zijn of haar teken- en kleurvaardigheden verder wil ontwikkelen. In dit rijk geïllustreerde boek staat stap voor stap hoe simpele doodles uit kunnen groeien tot mooie illustraties voor… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Suzanne McNeill boeken
  Suzanne McNeill - Zentangle Alfabet

  Titelpagina als brondocument gebruikt.In Zentangle Alfabet van Suzanne McNeill staan ruim 40 Zentanglepatronen om alle letters van het alfabet te zentanglen en te tekenen en kleuren. De Zentanglepatronen kunnen stap voor stap geoefend worden in het blanco… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    5,99
 • Carla Sonheim boeken
  Carla Sonheim - Tekenlab

  Dit boek is een waar (teken)lab voor beginnende en gevorderde kunstenaars om te leren experimenteren met diverse technieken en materialen. Het biedt een overweldigend aanbod aan projecten die garant staan voor een overdosis aan creativiteit! In totaal 52… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Bob Tomanovic boeken
  Bob Tomanovic - Alles over watermengbare olieverf

  In Alles over watermengbare olieverf beschrijft kunstenaar S.B. Tomanovic alle mogelijkheden van deze verfsoort. Watermengbare olieverf heeft dezelfde eigenschappen als 'gewone' olieverf, alleen kun je deze soort wel verdunnen met water. Hierdoor is deze… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Het zesde enige echte kleurboek voor volwassenen

  We zijn alweer toe aan deel zes in de bestsellerserie 'Het enige echte kleurboek voor volwassenen'. De populariteit van de kleurboeken lijkt geen einde te kennen! Dit najaar verschijnt 'Het zesde enige echte kleurboek voor volwassenen', met meer dan 140… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Het enige echte Dikke Dames kleurboek voor volwassenen

  Ze zijn vrolijk, ze zijn herkenbaar, en ze zijn perfect geschikt om in te kleuren ... Het zijn de Dikke Dames! Deze volumineuze vrouwenfiguren, geboren uit de pen van kunstenares Julia Woning, brengen je altijd en overal in een goed humeur. Kleur naar eigen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Het enige echte Dikke Dames kleurboek om te versturen

  Wat zijn ze toch leuk en vrolijk, de Dikke Dames! En als je ze eenmaal hebt ingekleurd, komen ze nóg meer tot leven. Die kun je natuurlijk niet voor jezelf houden. Verblijd je moeder, zus, tante of buurvrouw met een vrolijk Dikke Dames-kaartje! Dit kleurboek… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Suzanne McNeill boeken
  Suzanne McNeill - Zentangle Mandala's

  Leef je uit op papier met Zentangle Mandala's van auteur Suzanne McNeill. Zentangle staat voor een wirwar aan lijnen tekenen, zonder complexe technieken. Zentanglen is rustgevend, het is een manier om meditatief te tekenen en te kleuren voor volwassenen. Dit… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Barrington Barber boeken
  Barrington Barber - Iedereen kan tekenen

  Iedereen kan tekenenIn Iedereen kan tekenen legt kunstenaar Barrington Barber de basisprincipes van het tekenen uit. Stapsgewijs worden de beginselen van het tekenen uitgelegd waarna ook de lastigere zaken aan bod komen. Zo wordt uitgebreid ingegaan op… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • Sam Piyasena, Beverly Philp boeken
  Sam Piyasena, Beverly Philp - Teken het!

  Lijkt het jou leuk om te tekenen, maar ben je bang dat je niet kunt tekenen? Of weet je niet wat je moet tekenen? Dan heb je het juiste boek in handen! Iedereen kan tekenen. Het is een kwestie van durven. De auteurs laten in dit boek vol enthousiasme zien hoe… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Saskia Pfaeltzer boeken
  Saskia Pfaeltzer - Het filosofenkleurboek

  Kleurboeken voor volwassenen zijn er tegenwoordig in overvloed, maar volwassen kleurboeken voor iedereen – daar ontbrak het nog aan. Het filosofenkleurboek voorziet op ideale wijze in deze leemte: 16 prachtige tekeningen van bekende filosofen worden… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Thomas Pavitte boeken
  Thomas Pavitte - 1000x van punt naar punt Steden

  Thomas Pavitte heeft een unieke collectie puzzels samengesteld, die allemaal bestaan uit 1000 puntjes. Zijn unieke stijl, gecombineerd met de unieke stadsgezichten die hij gekozen heeft, zorgen voor tekeningen die niet alleen leuk zijn om te maken, maar ook… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Suzanne McNeill boeken
  Suzanne McNeill - Basisboek zentangle

  Leef je uit op papier met zentangles! Tangle staat voor een wirwar aan lijnen tekenen en kleuren, zonder complexe technieken, maar juist om zen te worden. Zentangle is een vorm van creatieve meditatie, waarvoor je niet hoeft te kunnen tekenen. Dit boek bevat… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Johannes Itten boeken
  Johannes Itten - Kleurenleer

  Deze 'Kleurenleer' van Johannes Itten is een verkorte uitgave - zonder de reprodukties van de schilderijen - van zijn beroemde boek 'Kunst der Farbe' (in het Nederlands verschenen onder de titel 'Kunst en kleur'). Deze studie-uitgave geeft overigens de gehele… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,99