Boeken over tekenen, schilderen

 • Suzanne McNeill boeken
  Suzanne McNeill - Basisboek zentangle

  Leef je uit op papier met zentangles! Tangle staat voor een wirwar aan lijnen tekenen en kleuren, zonder complexe technieken, maar juist om zen te worden. Zentangle is een vorm van creatieve meditatie, waarvoor je niet hoeft te kunnen tekenen. Dit boek bevat… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,99
 • Giovanni Civardi boeken
  Giovanni Civardi - Licht en schaduw tekenen

  Licht en schaduw brengen een tekening tot levenMet verschillende tekentechnieken en -materialen laat Giovanni Civardi stap voor stap zien hoe het tekenen van het licht en schaduw tot stand komt. Waar komt het licht vandaan? Welkedelen vangen geen licht? Hoe… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Fantastic Beasts and Where to Find Them: 20 kaarten om in te kleuren

  Of het nu gaat om het blauw van Newt Scamanders jas of het magische interieur van het MACUSA (het geheime Amerikaanse equivalent van het Ministerie van Toverkunst), of om de schitterende vleugels van de Zwiepkwaad, de magische wereld van Fantastic Beasts and… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Jan Pickett boeken
  Jan Pickett - Decoratief letteren

  Welkom in de wereld van het letteren: schrijven, tekenen, decoreren en kleuren. Letteren is een mooie combinatie van kalligrafie en handgetekende letters, die op veel manieren toegepast kan worden. Door traditionele technieken en eigentijdse stijlen samen te… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Dagdromen

  De kleurboeken van Hanna Karlzon bezitten al wereldwijde faam: overal op sociale media zijn mensen op zoek naar deze mooie platen van Zweedse afkomst. Nu verschijnen haar boeken voor het eerst ook in Nederland en Belgie¨!Het boek is prachtig uitgevoerd met… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Fantastic Beasts and Where to Find Them: Wonderlijke wezens - kleurboek

  Loop door de straten van het New York van 1926 of reis mee in Newt Scamanders koffer en kleur je eigen magische avontuur! In dit prachtige kleurboek, officieel goedgekeurd door Warner Bros. Consumer Products, vind je schitterende zwart-witillustraties van een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Barrington Barber boeken
  Barrington Barber - Iedereen kan tekenen

  Iedereen kan tekenenIn Iedereen kan tekenen legt kunstenaar Barrington Barber de basisprincipes van het tekenen uit. Stapsgewijs worden de beginselen van het tekenen uitgelegd waarna ook de lastigere zaken aan bod komen. Zo wordt uitgebreid ingegaan op… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • Caroline Ellerbeck boeken
  Caroline Ellerbeck - Dollyboekjes Leer dierentuindieren tekenen (3 stuks)

  Het tekenen van een figuurtje kan best lastig zijn. Toch kun je met een paar eenvoudige lijnen al een leuk bootje of autootje tekenen. Dit handzame Dollyboekje leert je een aantal bekende dierentuindieren tekenen. Tekenen kan altijd en overal; in de trein, in… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  11,85
 • Johanna Basford boeken
  Johanna Basford - De magie van kerst

  Na de bestsellers, zoals Mijn geheime tuin en De verborgen oceaan, maakte kleurkoningin Johanna Basford fascinerende kleurplaten voor dit kerstkleurboek voor volwassenen. In De magie van kerst illustreerde ze haar ideale kerstfeest; mooie sneeuwvlokken, bergen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,99
 • Giovanni Civardi boeken
  Giovanni Civardi - De kunst van perspectief tekenen

  Tekenen voor beginners en gevorderden. (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Giovanni Civardi boeken
  Giovanni Civardi - De kunst van handen en voeten tekenen

  Het is algemeen bekend dat handen en voeten de moeilijkste lichaamsdelen zijn om te tekenen. Deze inspirerende en makkelijk te volgen handleiding leert u het proces te volgen met behulp van potloden, houtskool, pen en inkt. Leer het belang van observatie,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Rolina van Vliet boeken
  Rolina van Vliet - Ga Abstract, de praktijk

  Met de ¿Abstracte Schilder Methode¿ schildert u vanuit uzelf en ontwikkelt u uw eigen artistieke vaardigheden. Ga abstract, de praktijk bevat 65 studieopdrachten waarmee u zelfstandig aan de slag gaat. Een boek voor zowel amateurs als professionele… (Harde kaft)

  Lees meer...
  29,99
 • Thomas Pavitte boeken
  Thomas Pavitte - 1000x van punt naar punt Steden

  Thomas Pavitte heeft een unieke collectie puzzels samengesteld, die allemaal bestaan uit 1000 puntjes. Zijn unieke stijl, gecombineerd met de unieke stadsgezichten die hij gekozen heeft, zorgen voor tekeningen die niet alleen leuk zijn om te maken, maar ook… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Deborah A. Pace boeken
  Deborah A. Pace - Ontwerp uw eigen mandala's

  Word een ware MANDALA-kunstenaar!Bij het creëren van mandala's gaat het niet zozeer om het tekenen of kleuren, maar om vertragen en uzelf openstellen voor uw innerlijke creativiteit. U hoeft geen kunstenaar te zijn. U hoeft niet goed te kunnen tekenen. Alles… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Tolkiens wereld

  Stap in de mystieke wereld van Tolkien. Ga op reis door de Gouw en Midden-Aarde met geliefde figuren als Gandalf, Aragorn en Frodo en laat je fantasie de vrije loop bij het inkleuren van de landschappen en het aanbrengen van details.Laat de hectiek van deze… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Het tweede enige echte mandalakleurboek

  Mandala's worden traditioneel gezien als bron van wijsheid en meditatie. Maar het zijn natuurlijk ook prachtige, inspirerende figuren om in te kleuren! Dat heeft het succes van het eerste mandalakleurboek wel bewezen. In Het tweede enige echte mandalakleurboek… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,99
 • Caroline Ellerbeck boeken
  Caroline Ellerbeck - Dollyboekjes - Met Dolly op vakantie (3 stuks)

  Ga je op vakantie? Dan heb je eindelijk eens tijd om rustig om je heen te kijken. Een landschap, een bloem of insect? Alles wat je ziet kun je ook tekenen! Van heel dichtbij of juist veraf. Dit handzame Dollyboekje leert je hoe je de omgeving kunt tekenen op… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  11,85
 • Fantastic Beasts and Where to Find Them: Magische personages en plaatsen - kleurboek

  Ontdek Fantastic Beasts and Where to Find Them in deze rijk geïllustreerde zwart-witverzameling van personages en scènes uit de film en tekeningen waarop ze gebaseerd zijn. Van de bruisende straten en gebouwen in het opwindende New York van 1926 tot de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Isy Ochoa boeken
  Isy Ochoa - Creatief kleuren voor volwassenen Parijs

  Maak kennis met Parijs aan de hand van deze prachtige verzameling tekeningen. Breng de taferelen tot leven met je kleurpotloden of je penselen en ontdek zo de mooiste plekjes van de stad, zoals de Tuilerieën, Montmartre, de Place de la Concorde, het Musée… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Igor Oster, Manfred Braun boeken
  Igor Oster, Manfred Braun - Realistische portretten tekenen en schilderen

  Ingedeeld op techniek en materiaal, leer je aan de hand van meer dan 50 stap-voor-stapstudies realistische portretten te tekenen en te schilderen, zonder enige abstractie. Auteur Igor Oster legt de nadruk op de karakteristieke details van het gezicht, zoals… (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,99
 • Petra van Bree boeken
  E-book
  Petra van Bree - Bijzondere huisjes stad

  Vindt jij het ook zo leuk om vogelhuisjes te versieren? In dit boek "Bijzondere huisjes stad" staan 12 vogelhuisjes. Ieder versierd in een eigen uniek thema. En met bijzondere of hele simpele materialen. Voor bijvoorbeeld het vogelhuisje Barbie is er bont… (E-book)

  Lees meer...
    4,99
 •   8,99
 •   9,45
 • Johanna Basford boeken
  Johanna Basford - De verborgen oceaan kaartenboek

  De illustraties uit het kleurrijke avontuur van De verborgen oceaan zijn nu gebundeld als ansichtkaartenboek. De onderwaterschatten, zoals magische zeemeerminnen en nieuwsgierige octopussen en zeepaardjes, kun je nu inkleuren en versturen. Maak vrienden en… (Cards)

  Lees meer...
    9,99
 • Carla Sonheim boeken
  Carla Sonheim - Tekenlab

  Dit boek is een waar (teken)lab voor beginnende en gevorderde kunstenaars om te leren experimenteren met diverse technieken en materialen. Het biedt een overweldigend aanbod aan projecten die garant staan voor een overdosis aan creativiteit! In totaal 52… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,99