Boeken over tekenen, schilderen

 • Het enige echte Dikke Dames kleurboek om te versturen

  Wat zijn ze toch leuk en vrolijk, de Dikke Dames! En als je ze eenmaal hebt ingekleurd, komen ze nóg meer tot leven. Die kun je natuurlijk niet voor jezelf houden. Verblijd je moeder, zus, tante of buurvrouw met een vrolijk Dikke Dames-kaartje! Dit kleurboek… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Jake Spicer boeken
  Jake Spicer - Modeltekenen in 15 minuten

  Het menselijk lichaam is belangrijkste onderwerp in de kunst. In de klassieke traditie van het modeltekenen leert u om het menselijk lichaam op een geheel nieuwe manier te waarderen en vast te leggen. Modeltekenen in 15 minuten leert u alles wat u moet weten,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Kleurdoos Op Reis

  Ontdek de rijkdom van de Oriëntaalse ornamenten, de kalmte van de Japanse tuinen, de weelderigheid van de Amazone en nog veel meer.Kies een willekeurige kleurplaat en ontsnap aan de dagelijkse sleur terwijl je de plaat aan het inkleuren bent.Je zult merken… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Kleurdoos Optische illusies

  Neem een momentje voor jezelf, doe nieuwe energie op en laat je meenemen door één van deze fantastische kleurplaten.Kies een willekeurige kleurplaat en speel met de ruimtes en de vormen en creëer je eigen optische illusies.Je zult merken dat je de rust gaat… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • BBNC boeken
  BBNC - Het enige echte kleurboek voor senioren

  Dat kleurboeken niet alleen voor kinderen zijn, daar is men inmiddels van overtuigd. Maar een kleurboek speciaal voor ouderen? Dat was er nog niet! Het enige echte kleurboek voor senioren voorziet in een groeiende behoefte: kleurplaten die niet kinderachtig,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Suzanne McNeill boeken
  Suzanne McNeill - Zentangle Alfabet

  Titelpagina als brondocument gebruikt.In Zentangle Alfabet van Suzanne McNeill staan ruim 40 Zentanglepatronen om alle letters van het alfabet te zentanglen en te tekenen en kleuren. De Zentanglepatronen kunnen stap voor stap geoefend worden in het blanco… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    5,99
 • Barrington Barber, Chris Smith boeken
  Barrington Barber, Chris Smith - Grondbeginselen voor het tekenen met instructie DVD

  De basis voor het tekenen start met Grondbeginselen voor het tekenen van Barrington Barber. Diverse tekentechnieken - zoals perspectief, composities en licht & schaduw- worden beschreven. Tekentechnieken die nodig zijn bij het tekenen van de 350 voorbeelden… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Giovanni Civardi boeken
  Giovanni Civardi - Landschappen tekenen

  Leer de diversiteit aan landschappen tekenen. Van een klein dorpsstraatje tot berglandschap, Civardi toont in dit boek werkelijk alle facetten van het tekenen van landschappen. Met verschillende tekenmaterialen- en technieken worden alle stappen getoond. De… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Suzanne McNeill boeken
  Suzanne McNeill - Zentangle Veel variatie met cirkels

  In Zentangle Veel variatie met cirkels van Suzanne McNeill staan ruim 40 Zentanglepatronen om cirkels op veel manieren te zentanglen en te kleuren. De Zentanglepatronen komen stap voor stap in beeld en kunnen vervolgens verder uitgewerkt worden in de extra… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    5,99
 • Wendy Jelbert, Ian Sidaway boeken
  Wendy Jelbert, Ian Sidaway - Minibijbel Aquarelleren

  Aquarel (waterverf) is het populairste schildermateriaal onder kunstenaars, want het is goedkoop, droogt snel en er kunnen oneindig veel nuances in licht en schaduw mee aangebracht worden. Minibijbel Aquarelleren biedt een complete stapsgewijze handleiding die… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Ian Sidaway boeken
  Ian Sidaway - Minibijbel Acryl-, olieverf en gouache

  Ontdek het plezier van schilderen met acryl-, olieverf en gouache met deze uitvoerige, rijk geïllustreerde stap-voor-stapgids met drie populaire schildertechnieken.Een complete gids voor schildermateriaal, zoals verf, penselen, media, gels, pasta's, dragers,… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Igor Oster, Manfred Braun boeken
  Igor Oster, Manfred Braun - Realistische portretten tekenen en schilderen

  Ingedeeld op techniek en materiaal, leer je aan de hand van meer dan 50 stap-voor-stapstudies realistische portretten te tekenen en te schilderen, zonder enige abstractie. Auteur Igor Oster legt de nadruk op de karakteristieke details van het gezicht, zoals… (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,99
 • Suzanne McNeill boeken
  Suzanne McNeill - Zentangle Mandala's

  Leef je uit op papier met Zentangle Mandala's van auteur Suzanne McNeill. Zentangle staat voor een wirwar aan lijnen tekenen, zonder complexe technieken. Zentanglen is rustgevend, het is een manier om meditatief te tekenen en te kleuren voor volwassenen. Dit… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Caroline Ellerbeck boeken
  Caroline Ellerbeck - Dollyboekjes Leer dierentuindieren tekenen (3 stuks)

  Het tekenen van een figuurtje kan best lastig zijn. Toch kun je met een paar eenvoudige lijnen al een leuk bootje of autootje tekenen. Dit handzame Dollyboekje leert je een aantal bekende dierentuindieren tekenen. Tekenen kan altijd en overal; in de trein, in… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  11,85
 • Liesbeth van Keulen boeken
  Liesbeth van Keulen - Portretschilderen in olieverf - De basis

  Het startersboek Portretschilderen in olieverf van Liesbeth van Keulen is voor iedereen die wil leren portretschilderen, maar niet weet hoe te beginnen. Met behulp van dit boek gaat het zeker lukken! Liesbeth van Keulen is docente aan de Portretschool in… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • N. Neven boeken
  N. Neven - Het enige echte mini mandalakleurboek

  De mandala's in 'Het enige echte mini mandalakleurboek' zijn op een iets kleiner formaat extra geschikt om in je zak of tas te steken voor een kleurmomentje onderweg! Even weg uit de stress en drukte van alledag door je te focussen op deze prachtige… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    6,99
 • Jamie Combs, Brenda Hoddinott boeken
  Jamie Combs, Brenda Hoddinott - Tekenen voor Dummies, 2e editie

  Ben je bang dat je niet genoeg talent hebt om een kunstenaar te zijn? Dat hoeft niet! Met flink oefenen - en de tips en technieken die je in de tweede editie van Tekenen voor Dummies vindt - kom je er wel. Je begint bij de basis: lijnen, vorm, arceringen,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,99
 • Jan Pickett boeken
  Jan Pickett - Decoratief letteren

  Welkom in de wereld van het letteren: schrijven, tekenen, decoreren en kleuren. Letteren is een mooie combinatie van kalligrafie en handgetekende letters, die op veel manieren toegepast kan worden. Door traditionele technieken en eigentijdse stijlen samen te… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Suzanne McNeill boeken
  Suzanne McNeill - Basisboek zentangle

  Leef je uit op papier met zentangles! Tangle staat voor een wirwar aan lijnen tekenen en kleuren, zonder complexe technieken, maar juist om zen te worden. Zentangle is een vorm van creatieve meditatie, waarvoor je niet hoeft te kunnen tekenen. Dit boek bevat… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,99
 • Lars Mytting boeken
  Lars Mytting - De man en het hout kleurboek

  Ontspanning, creativiteit, een tastbaar resultaat, een voldaan gevoel: dit zijn de geneugten van het hakken, stapelen en in de fik steken van hout. Die nu ook beleefd kunnen worden in dit kleurboek voor volwassenen, gebaseerd op de bestseller De man en het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Het tweede enige echte kleurboek voor grote kinderen

  In 'Het tweede enige echte kleurboek voor grote kinderen' staan de nieuwste, mooiste kleurplaten, speciaal voor kids. Dit kleurboek biedt weer reuzeveel en urenlang kleurplezier. Geef je eigen creatieve draai aan tientallen mooie kleurplaten met dieren,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Het tweede enige echte mandalakleurboek

  Mandala's worden traditioneel gezien als bron van wijsheid en meditatie. Maar het zijn natuurlijk ook prachtige, inspirerende figuren om in te kleuren! Dat heeft het succes van het eerste mandalakleurboek wel bewezen. In Het tweede enige echte mandalakleurboek… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,99
 • Petra van Bree boeken
  E-book
  Petra van Bree - Bijzondere huisjes stad

  Vindt jij het ook zo leuk om vogelhuisjes te versieren? In dit boek "Bijzondere huisjes stad" staan 12 vogelhuisjes. Ieder versierd in een eigen uniek thema. En met bijzondere of hele simpele materialen. Voor bijvoorbeeld het vogelhuisje Barbie is er bont… (E-book)

  Lees meer...
    4,99
 •   9,45
 • Michael Sanders boeken
    6,99