Boeken over tekenen, schilderen

 • Janneke Brinkman-Salentijn boeken
  Janneke Brinkman-Salentijn - Bloemenkleurboek om te aquarelleren

  In dit Bloemenkleurboek om te aquarelleren staan prachtige bloemenprenten uit het oeuvre van Janneke Brinkman-Salentijn. De 12 kleurplaten op A4-formaat zijn uitneembaar en op aquarelpapier. Ook voor niet-aquarellisten zijn deze kleurplaten eenvoudig te… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Rolina van Vliet boeken
  Rolina van Vliet - Abstract

  Kunstenares Rolina van Vliet nodigt je in Abstract uit om te experimenteren met abstract schilderen en je eigen creativiteit te ontwikkelen. Dit boek bevat de hoogtepunten van twee van Rolina's eerdere uitgaven: Abstract - Een bron van inspiratie en Abstract -… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Het tweede enige echte kleurboek voor grote kinderen

  In 'Het tweede enige echte kleurboek voor grote kinderen' staan de nieuwste, mooiste kleurplaten, speciaal voor kids. Dit kleurboek biedt weer reuzeveel en urenlang kleurplezier. Geef je eigen creatieve draai aan tientallen mooie kleurplaten met dieren,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Felix Lorenzi boeken
  Felix Lorenzi - Hoe teken ik perspectief

  De 5 delen uit de 'Hoe teken ik'-serie zijn al jaren een groot succes. De boeken vormen een praktische handleiding om in slechts enkele stappen te leren tekenen. Elk boek bevat circa 200 tekeningen. De handzame tekengidsjes zijn nu in prijs verlaagd! Succes… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,99
 • Suzanne McNeill boeken
  Suzanne McNeill - Zentangle Alfabet

  Titelpagina als brondocument gebruikt.In Zentangle Alfabet van Suzanne McNeill staan ruim 40 Zentanglepatronen om alle letters van het alfabet te zentanglen en te tekenen en kleuren. De Zentanglepatronen kunnen stap voor stap geoefend worden in het blanco… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    5,99
 • Giovanni Civardi boeken
  Giovanni Civardi - De kunst van portret tekenen

  Een praktisch en eenvoudig te volgen handleiding om de kunst van het portrettekenen van volwassenen en kinderen te leren. Giovanni Civardi bespreekt compositie, licht en schaduw, details, textuur, het opbouwen van een afbeelding en het vastleggen van een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Sam Piyasena, Beverly Philp boeken
  Sam Piyasena, Beverly Philp - Teken het!

  Lijkt het jou leuk om te tekenen, maar ben je bang dat je niet kunt tekenen? Of weet je niet wat je moet tekenen? Dan heb je het juiste boek in handen! Iedereen kan tekenen. Het is een kwestie van durven. De auteurs laten in dit boek vol enthousiasme zien hoe… (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,99
 • Igor Oster, Manfred Braun boeken
  Igor Oster, Manfred Braun - Realistische portretten tekenen en schilderen

  Ingedeeld op techniek en materiaal, leer je aan de hand van meer dan 50 stap-voor-stapstudies realistische portretten te tekenen en te schilderen, zonder enige abstractie. Auteur Igor Oster legt de nadruk op de karakteristieke details van het gezicht, zoals… (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,99
 • Suzanne McNeill boeken
  Suzanne McNeill - Basisboek zentangle

  Leef je uit op papier met zentangles! Tangle staat voor een wirwar aan lijnen tekenen en kleuren, zonder complexe technieken, maar juist om zen te worden. Zentangle is een vorm van creatieve meditatie, waarvoor je niet hoeft te kunnen tekenen. Dit boek bevat… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,99
 • Jake Spicer boeken
  Jake Spicer - Portretten tekenen in 15 minuten

  Jazeker, ook u kunt goede portretten tekenen! En deze gids laat u zien hoe dat moet. Wanneer u dit boek doorwerkt, leert u alle vaardigheden die u nodig heeft om verbluffend gelijkende portretten te schetsen. Kunstenaar en tekenexpert Jake Spicer leidt u door… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • BBNC boeken
  BBNC - Het enige echte kleurboek voor senioren

  Dat kleurboeken niet alleen voor kinderen zijn, daar is men inmiddels van overtuigd. Maar een kleurboek speciaal voor ouderen? Dat was er nog niet! Het enige echte kleurboek voor senioren voorziet in een groeiende behoefte: kleurplaten die niet kinderachtig,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Giovanni Civardi boeken
  Giovanni Civardi - De kunst van het naakttekenen

  De naakte schoonheid van de mensMet de informatie en tips uit dit naslagwerk leer je stap voor stap alle facetten van het mannelijk en vrouwelijk naakt in verschillende poses tekenen. Gebruikmakend van verschillendetekentechnieken en -materialen laat Giovanni… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Pasquale Renna boeken
  Pasquale Renna - Creative colors Pasquale Renna

  Illustrator Pasquale Renna maakt prachtige tekeningen geïnspireerd door zijn Italiaanse roots. De prachtige gedecoreerde dieren en andere figuren zijn gebundeld in dit schitterende kleurboek. (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • Annie Sloan boeken
  Annie Sloan - Kleurrecepten met Chalk Paint voor meubels & meer

  Blaas nieuw leven in oude meubels met Chalk Paint! Annie Sloan laat in dit boek vele sferen zien die je met haar eigen krijtverflijn kunt creëren, van landelijk tot modern. Het start met uitleg over de verftechniek, waarna 40 projecten aan bod komen. Niet… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Thomas Pavitte boeken
  Thomas Pavitte - 1000x van punt naar punt Dieren

  Thomas Pavitte heeft een unieke collectie puzzels samengesteld, die allemaal bestaan uit 1000 untjes. Zijn unieke stijl, gecombineerd met de fantastische dieren die hij gekozen heeft, zorgen voor tekeningen die niet alleen leuk zijn om te maken, maar ook mooi… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Dagdromen

  De kleurboeken van Hanna Karlzon bezitten al wereldwijde faam: overal op sociale media zijn mensen op zoek naar deze mooie platen van Zweedse afkomst. Nu verschijnen haar boeken voor het eerst ook in Nederland en Belgie¨!Het boek is prachtig uitgevoerd met… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • KleurGlossy 4

  Toen illustrator Johanna Basford bijna vijf jaar geleden het idee voor een kleurboek voor volwassenen voorlegde aan een uitgever werd het stil. Zaten mensen daar wel op te wachten? Inmiddels weten wij hierop het antwoord. Johanna legde met haar kleurboeken de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • Het tweede enige echte mandalakleurboek

  Mandala's worden traditioneel gezien als bron van wijsheid en meditatie. Maar het zijn natuurlijk ook prachtige, inspirerende figuren om in te kleuren! Dat heeft het succes van het eerste mandalakleurboek wel bewezen. In Het tweede enige echte mandalakleurboek… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,99
 • Suzanne Brooker boeken
  Suzanne Brooker - Portretten schilderen

  Dit rijk geïllustreerde basisboek Portretten schilderen toont alle facetten van het portretschilderen. Het start met waardevolle informatie over het schilderen met olieverf, de anatomie van het gezicht en daarna komen de vele schildertechnieken aan bod met… (Harde kaft)

  Lees meer...
  29,99
 • Petra van Bree boeken
  E-book
  Petra van Bree - Bijzondere huisjes stad

  Vindt jij het ook zo leuk om vogelhuisjes te versieren? In dit boek "Bijzondere huisjes stad" staan 12 vogelhuisjes. Ieder versierd in een eigen uniek thema. En met bijzondere of hele simpele materialen. Voor bijvoorbeeld het vogelhuisje Barbie is er bont… (E-book)

  Lees meer...
    4,99
 •   8,99
 •   9,45
 • Johanna Basford boeken
  Johanna Basford - De verborgen oceaan kaartenboek

  De illustraties uit het kleurrijke avontuur van De verborgen oceaan zijn nu gebundeld als ansichtkaartenboek. De onderwaterschatten, zoals magische zeemeerminnen en nieuwsgierige octopussen en zeepaardjes, kun je nu inkleuren en versturen. Maak vrienden en… (Cards)

  Lees meer...
    9,99
 • Carla Sonheim boeken
  Carla Sonheim - Tekenlab

  Dit boek is een waar (teken)lab voor beginnende en gevorderde kunstenaars om te leren experimenteren met diverse technieken en materialen. Het biedt een overweldigend aanbod aan projecten die garant staan voor een overdosis aan creativiteit! In totaal 52… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Anita Giddings, Sherry Stone Clifton boeken
  E-book
  Anita Giddings, Sherry Stone Clifton - Schilderen met olieverf voor Dummies (eBook)

  Schilderen met olieverf is een hele kunst! Maar met de juiste voorbereiding wordt het al een stuk gemakkelijker en leuker om te doen. 'Schilderen met olieverf voor Dummies' biedt precies die voorbereiding: een stap-voor-stap uitleg vanaf het begin, zodat je je… (E-book)

  Lees meer...
  23,99