Boeken over tekenen, schilderen

 • Johanna Basford boeken
  Johanna Basford - Johanna’s kerst

  Na de bestsellers, zoals Mijn geheime tuin en De verborgen oceaan, maakte kleurkoningin Johanna Basford fascinerende kleurplaten voor dit kerstkleurboek voor volwassenen. In De magie van kerst illustreerde ze haar ideale kerstfeest; mooie sneeuwvlokken, bergen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Wendy Jelbert, Ian Sidaway boeken
  Wendy Jelbert, Ian Sidaway - Minibijbel Aquarelleren

  Aquarel (waterverf) is het populairste schildermateriaal onder kunstenaars, want het is goedkoop, droogt snel en er kunnen oneindig veel nuances in licht en schaduw mee aangebracht worden. Minibijbel Aquarelleren biedt een complete stapsgewijze handleiding die… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Ian Sidaway boeken
  Ian Sidaway - Minibijbel Acryl-, olieverf en gouache

  Ontdek het plezier van schilderen met acryl-, olieverf en gouache met deze uitvoerige, rijk geïllustreerde stap-voor-stapgids met drie populaire schildertechnieken.Een complete gids voor schildermateriaal, zoals verf, penselen, media, gels, pasta's, dragers,… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Kleurdoos Op Reis

  Ontdek de rijkdom van de Oriëntaalse ornamenten, de kalmte van de Japanse tuinen, de weelderigheid van de Amazone en nog veel meer.Kies een willekeurige kleurplaat en ontsnap aan de dagelijkse sleur terwijl je de plaat aan het inkleuren bent.Je zult merken… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Kleurdoos Optische illusies

  Neem een momentje voor jezelf, doe nieuwe energie op en laat je meenemen door één van deze fantastische kleurplaten.Kies een willekeurige kleurplaat en speel met de ruimtes en de vormen en creëer je eigen optische illusies.Je zult merken dat je de rust gaat… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Jake Spicer boeken
  Jake Spicer - Portretten tekenen in 15 minuten

  Jazeker, ook u kunt goede portretten tekenen! En deze gids laat u zien hoe dat moet. Wanneer u dit boek doorwerkt, leert u alle vaardigheden die u nodig heeft om verbluffend gelijkende portretten te schetsen. Kunstenaar en tekenexpert Jake Spicer leidt u door… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Thomas Pavitte boeken
  Thomas Pavitte - 1000x van punt naar punt Steden

  Thomas Pavitte heeft een unieke collectie puzzels samengesteld, die allemaal bestaan uit 1000 puntjes. Zijn unieke stijl, gecombineerd met de unieke stadsgezichten die hij gekozen heeft, zorgen voor tekeningen die niet alleen leuk zijn om te maken, maar ook… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,00
 • Carla Sonheim boeken
  Carla Sonheim - Tekenlab

  Dit boek is een waar (teken)lab voor beginnende en gevorderde kunstenaars om te leren experimenteren met diverse technieken en materialen. Het biedt een overweldigend aanbod aan projecten die garant staan voor een overdosis aan creativiteit! In totaal 52… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Barrington Barber boeken
  Barrington Barber - Iedereen kan tekenen

  Iedereen kan tekenenIn Iedereen kan tekenen legt kunstenaar Barrington Barber de basisprincipes van het tekenen uit. Stapsgewijs worden de beginselen van het tekenen uitgelegd waarna ook de lastigere zaken aan bod komen. Zo wordt uitgebreid ingegaan op… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • Marieke Blokland boeken
  Marieke Blokland - Doodles en Letters

  Doodles & letters van auteur Marieke Blokland is bedoeld voor iedereen die zijn of haar teken- en kleurvaardigheden verder wil ontwikkelen. In dit rijk geïllustreerde boek staat stap voor stap hoe simpele doodles uit kunnen groeien tot mooie illustraties voor… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Het enige echte kleurboek voor grote kinderen

  Het enige echte kleurboek voor grote kinderen is speciaal gemaakt voor meiden en jongens van rond de 10 jaar oud. Voor hen zijn er maar weinig interessante kleurboeken op de markt en die er wel zijn, zijn al snel te kinderachtig. Maar daar komt nu verandering… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Marieke Blokland boeken
  Marieke Blokland - Art journaling & mixed media

  Een art journal is een creatief dagboek waarin crafters al hun creatieve lust in kwijt kunnen; van collages, doodles, tot illustraties met verschillende soorten teken-, schilder- en krijtmateriaal. Auteur Marieke Blokland toont in Art journaling & mixed media… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,99
 • Liesbeth van Keulen boeken
  Liesbeth van Keulen - Portretschilderen in olieverf - De basis

  Het startersboek Portretschilderen in olieverf van Liesbeth van Keulen is voor iedereen die wil leren portretschilderen, maar niet weet hoe te beginnen. Met behulp van dit boek gaat het zeker lukken! Liesbeth van Keulen is docente aan de Portretschool in… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Suzanne McNeill boeken
  Suzanne McNeill - Zentangle Mandala's

  Leef je uit op papier met Zentangle Mandala's van auteur Suzanne McNeill. Zentangle staat voor een wirwar aan lijnen tekenen, zonder complexe technieken. Zentanglen is rustgevend, het is een manier om meditatief te tekenen en te kleuren voor volwassenen. Dit… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • N. Neven boeken
  N. Neven - Het enige echte mini mandalakleurboek

  De mandala's in 'Het enige echte mini mandalakleurboek' zijn op een iets kleiner formaat extra geschikt om in je zak of tas te steken voor een kleurmomentje onderweg! Even weg uit de stress en drukte van alledag door je te focussen op deze prachtige… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    6,99
 • Het tweede enige echte kleurboek voor grote kinderen

  In 'Het tweede enige echte kleurboek voor grote kinderen' staan de nieuwste, mooiste kleurplaten, speciaal voor kids. Dit kleurboek biedt weer reuzeveel en urenlang kleurplezier. Geef je eigen creatieve draai aan tientallen mooie kleurplaten met dieren,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Suzanne McNeill boeken
  Suzanne McNeill - Basisboek zentangle

  Leef je uit op papier met zentangles! Tangle staat voor een wirwar aan lijnen tekenen en kleuren, zonder complexe technieken, maar juist om zen te worden. Zentangle is een vorm van creatieve meditatie, waarvoor je niet hoeft te kunnen tekenen. Dit boek bevat… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,99
 • Sarah Simblet boeken
  39,99
 • J. Itten boeken
  J. Itten - Kleurenleer

  Deze 'Kleurenleer' van Johannes Itten is een verkorte uitgave - zonder de reprodukties van de schilderijen - van zijn beroemde boek 'Kunst der Farbe' (in het Nederlands verschenen onder de titel 'Kunst en kleur'). Deze studie-uitgave geeft overigens de gehele… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Het enige echte Dikke Dames kleurboek om te versturen

  Wat zijn ze toch leuk en vrolijk, de Dikke Dames! En als je ze eenmaal hebt ingekleurd, komen ze nóg meer tot leven. Die kun je natuurlijk niet voor jezelf houden. Verblijd je moeder, zus, tante of buurvrouw met een vrolijk Dikke Dames-kaartje! Dit kleurboek… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Marjolein Kruijt boeken
  Marjolein Kruijt - Dieren tekenen en schilderen

  9789491172458 Dieren tekenen en schilderen. Hoe vang je het karakter in portretten ? Hoe blaas je leven in de ogen ? Hoe krijg je ruimte in de vacht ? Hoe leer je de anatomie van dieren ? Waar vind je inspiratie ? Welke materialen gebruik je ? Kunstenares… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Het zesde enige echte kleurboek voor volwassenen

  We zijn alweer toe aan deel zes in de bestsellerserie 'Het enige echte kleurboek voor volwassenen'. De populariteit van de kleurboeken lijkt geen einde te kennen! Dit najaar verschijnt 'Het zesde enige echte kleurboek voor volwassenen', met meer dan 140… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Gabriel Martin Roig boeken
  Gabriel Martin Roig - Basiscursus modelschilderen

  Het doel van dit boek is om beginnende kunstenaars in te wijden in het schilderen van de menselijke figuur, een van de meest complexe thema's voor een amateurkunstenaar. Het toont u de verschillende stappen van het schilderproces, vanaf de eerste schetsen van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • Marjet Studio boeken
  Marjet Studio - Letters! Moderne kalligrafie en handlettering

  Handletteren en kalligraferen zijn razend populair. Verjaardagskaarten maken, cadeaulabels schrijven of menukaarten beletteren. Met de tips uit dit boek maak jij de mooiste letters, zelfs al ben je nooit een schoonschrijver geweest. Stap voor stap vertelt… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Rolina van Vliet boeken
  Rolina van Vliet - Abstract

  Kunstenares Rolina van Vliet nodigt je in Abstract uit om te experimenteren met abstract schilderen en je eigen creativiteit te ontwikkelen. Dit boek bevat de hoogtepunten van twee van Rolina's eerdere uitgaven: Abstract - Een bron van inspiratie en Abstract -… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,99