Boeken over tekenen, schilderen

 • Jake Spicer boeken
  Jake Spicer - Portretten tekenen in 15 minuten

  Jazeker, ook u kunt goede portretten tekenen! En deze gids laat u zien hoe dat moet. Wanneer u dit boek doorwerkt, leert u alle vaardigheden die u nodig heeft om verbluffend gelijkende portretten te schetsen. Kunstenaar en tekenexpert Jake Spicer leidt u door… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Carla Sonheim boeken
  Carla Sonheim - Tekenlab

  Dit boek is een waar (teken)lab voor beginnende en gevorderde kunstenaars om te leren experimenteren met diverse technieken en materialen. Het biedt een overweldigend aanbod aan projecten die garant staan voor een overdosis aan creativiteit! In totaal 52… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Thomas Pavitte boeken
  Thomas Pavitte - 1000x van punt naar punt Dieren

  Thomas Pavitte heeft een unieke collectie puzzels samengesteld, die allemaal bestaan uit 1000 untjes. Zijn unieke stijl, gecombineerd met de fantastische dieren die hij gekozen heeft, zorgen voor tekeningen die niet alleen leuk zijn om te maken, maar ook mooi… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Sam Piyasena, Beverly Philp boeken
  Sam Piyasena, Beverly Philp - Teken het!

  Lijkt het jou leuk om te tekenen, maar ben je bang dat je niet kunt tekenen? Of weet je niet wat je moet tekenen? Dan heb je het juiste boek in handen! Iedereen kan tekenen. Het is een kwestie van durven. De auteurs laten in dit boek vol enthousiasme zien hoe… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Juliette Aristides boeken
  Juliette Aristides - De Klassieke school - Schildertechnieken

  Tijdloos en visueel standaardwerk op schildergebied Juliette Aristides is een klassiek opgeleide kunstenares en gebruikt beroemde werken van oude meesters en hedendaagse kunstenaars om schildertechnieken te onthullen en te onderwijzen. De klassieke school… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Annie Sloan boeken
  Annie Sloan - Kleurrecepten met Chalk Paint voor meubels & meer

  Blaas nieuw leven in oude meubels met Chalk Paint! Annie Sloan laat in dit boek vele sferen zien die je met haar eigen krijtverflijn kunt creëren, van landelijk tot modern. Het start met uitleg over de verftechniek, waarna 40 projecten aan bod komen. Niet… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Thomas Pavitte boeken
  Thomas Pavitte - 1000x van punt naar punt Portretten

  We herinneren ons allemaal de van-punt-naar-punttekeningen uit onze jeugd: puzzels waar we vol enthousiasme mee aan de slag gingen om zo te ontdekken welke verassingen waren verborgen achter de geheimzinnige stipjespatronen. Deze tijdloze activiteit vindt u… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Kleur je origami - Bloemen, vogels en vlinders

  60 bloemen, vogels, vlinders en insecten om in te kleuren en te vouwen.Kleur je origami - Bloemen, vogels en vlinders geeft een leuke twist aan de geliefde kleurboeken! Het boek bevat 60 projecten die je kunt toveren in prachtige bloemen, vogels, insecten en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • Giovanni Civardi boeken
  Giovanni Civardi - Licht en schaduw tekenen

  Licht en schaduw brengen een tekening tot levenMet verschillende tekentechnieken en -materialen laat Giovanni Civardi stap voor stap zien hoe het tekenen van het licht en schaduw tot stand komt. Waar komt het licht vandaan? Welkedelen vangen geen licht? Hoe… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Polly Pinder, Susie Hodge, Eva Dutton, Jonathan Newey boeken
  Polly Pinder, Susie Hodge, Eva Dutton, Jonathan Newey - Hoezo moeilijk? Teken dieren van kop tot staart

  Hoe tover je vierkanten, rondjes en ovalen om in paarden, katten en vogels? In een paar stappen is het voor elkaar. Ruim 130 diersoorten worden in dit boek getoond, inclusief gedetailleerde uitwerkingen. Op deze manier is het een gemakkelijk kunstje om dieren… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Giovanni Civardi boeken
  Giovanni Civardi - De kunst van kinderportretten tekenen

  In De kunst van kinderportretten tekenen van Giovanni Civardi staan bijna 30 baby-en kinderportretten om stap voor stap na te tekenen. Door gedetailleerde schetsen krijg je inzicht in de verschillende stadia van het tekenproces en word je aangemoedigd om zelf… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Marieke Blokland boeken
  Marieke Blokland - Handlettering en doodles werkboek

  In het Werkboek handlettering & doodles staan vele voorbeelden om letters en doodles stap voor stap te oefenen. Dit werkboek hoort bij het basisboek Handlettering & doodles van Marieke Blokland. Experimenteer met lekker veel teken- en schildermaterialen, oefen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Barrington Barber boeken
  Barrington Barber - Tekenboek voor iedereen

  In het Tekenboek voor iedereen van Barrington Barber staan tekenoefeningen geïnspireerd op voorwerpen en elementen uit de natuur. Planten, zee, lucht en dieren in eenvoudige stappen zelf op papier zetten, dat is het doel van Barber! Hij daagt de tekenaar ook… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Maria Trolle boeken
  Maria Trolle - Droomreis kleurboek

  Zweedse illustrators zijn hot! In navolging op de bestseller Blomstermandala verschijnt nu ook haar tweede kleurboek in het Nederlands!Vivi en Vos is een kleurboek dat is gebaseerd op een prentenboek voor kinderen waarvan zij auteur en illustrator is. Dit… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Hanna Karlzon boeken
  Hanna Karlzon - Tijdperk

  In 'Tijdperk' neemt Hanna Karlzon je mee op een avontuurlijke reis langs de vier seizoenen. Hanna haalt haar inspiratie uit de Zweedse natuur in de omgeving van haar woonplaats Umeå en voegt daar droomelementen aan toe. Die plek, tussen fantasie en realiteit,… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Gabri Joy Kirkendall, Jaclyn Escalera boeken
  Gabri Joy Kirkendall, Jaclyn Escalera - Meer creatief handletteren

  Overal om je heen vind je sierlijk handgetekende letters op reclameborden en winkelruiten, ansichtkaarten, woondecoratie en zelfs servies. Instagram puilt uit van foto's van handletteraars en overal ter wereld worden workshops gegeven. Na Creatief handletteren… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Keri Smith boeken
  Keri Smith - Wreck this journal- jubileumeditie

  Wreck this journal nu 48 pagina's dikker én in kleur! Wreck this journal bestaat 10 jaar, daarom komt Keri Smith nu met een speciale full color edition. Daarnaast bevat dit boek een nieuwe introductie van Keri Smith, 50% nieuwe of gewijzigde opdrachten én… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Mye de Leon boeken
  Mye de Leon - Masterclass Handletteren

  Deze complete handleiding biedt alles op het gebied van hand letteren: de theorie van de opbouw van letters, de verschillende manieren om ze te tekenen en te decoreren, het ontwerpen van je eigen alfabet, het gebruik van de diverse tekenmaterialen en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Barrington Barber boeken
  Barrington Barber - Iedereen kan tekenen

  Iedereen kan tekenenIn Iedereen kan tekenen legt kunstenaar Barrington Barber de basisprincipes van het tekenen uit. Stapsgewijs worden de beginselen van het tekenen uitgelegd waarna ook de lastigere zaken aan bod komen. Zo wordt uitgebreid ingegaan op… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • Francien van Westering boeken
  Francien van Westering - Een kat in huis

  Een kat in huis Katten nemen een belangrijke plaats in in vele huishoudens in Nederland en Vlaanderen. Maar liefst 2.6 miljoen katten in Nederland en 1.9 miljoen katten in België vragen dagelijks om aandacht. Francien van Westering, geeft antwoord op vele… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Giovanni Civardi boeken
  Giovanni Civardi - De kunst van perspectief tekenen

  Tekenen voor beginners en gevorderden. (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Giovanni Civardi boeken
  Giovanni Civardi - De kunst van portret tekenen

  Een praktisch en eenvoudig te volgen handleiding om de kunst van het portrettekenen van volwassenen en kinderen te leren. Giovanni Civardi bespreekt compositie, licht en schaduw, details, textuur, het opbouwen van een afbeelding en het vastleggen van een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Johanna Basford boeken
  Johanna Basford - De magie van de jungle

  De magische jungle van Johanna Basford De magie van de jungle van kleurkoningin Johanna Basford staat vol prachtige kleurplaten van tropische bossen, wilde dieren en exotische vogels. De flora en fauna van de jungle bleken een onuitputtelijke bron van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,99
 • Marieke Blokland boeken
  Marieke Blokland - Handlettering en doodles

  In Handlettering & doodles van Marieke Blokland staan heel veel voorbeelden om letters stap voor stap te tekenen en te versieren. Marieke maakt hierbij gebruik verschillende teken- en schildermaterialen: van markers, ecoline tot waterverf. Gehandletterde… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Gabri Joy Kirkendall, Laura Lavender, Julie Manwaring, Shauna Lynn Panczyszyn boeken
  Gabri Joy Kirkendall, Laura Lavender, Julie Manwaring, Shauna Lynn Panczyszyn - Creatief handletteren en meer

  Maak prachtige, met de hand geschreven kunst en objecten met Creatief handletteren en meer. Dit fraaie boek staat vol creatieve voorbeelden, leuke oefeningen en eenvoudige stap-voor-stapprojecten. Je ontdekt hoe je woorden en letters door middel van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,99