Boeken over tekenen, schilderen

 • Yunuyei boeken
  Yunuyei - Alles over de COPIC marker

  COPIC Marker is marktleider onder delayoutmarkers op basis van alcohol. Ze zijngeroemd om hun lichtechtheid, watervastheid enduurzaamheid. Met hun 358 verschillende kleurenheeft de COPIC Marker het grootste aanbodaan kleuren, die zich ook nog laten mengen. In… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Rachel Pedder-Smith boeken
  Rachel Pedder-Smith - Bloemen aquarelblok & instructies

  In dit prachtige aquarelboekblok biedt illustrator Rachel Pedder-Smithje de kans om vijftien van haar aquarelkunstwerken na te maken.Ze leert je eerst alle essentials over de materialen en techniekendie bij het aquarelleren komen kijken en geeft je daarna in… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Maria Trolle boeken
  Maria Trolle - Schemertijd

  Stap in de magische schemering waar de grens tussen dag ennacht vervaagt en de schaduwen trucjes uithalen met je ogen. Dedieren nestelen zich in weelderig groen dat hen omsluit voor denacht. Kijk uit voor alle wezens die juist 's nachts tot leven komenin alle… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Giovanni Civardi boeken
  Giovanni Civardi - De kunst van portret tekenen

  Een praktisch en eenvoudig te volgen handleiding om de kunst van het portrettekenen van volwassenen en kinderen te leren. Giovanni Civardi bespreekt compositie, licht en schaduw, details, textuur, het opbouwen van een afbeelding en het vastleggen van een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Creatief werkschrift - Handlettering

  Volledig uitgewerkte alfabetten en oefenpagina's.Ben je ook helemaal in de ban van handlettering? Zou je graag wat oefenen in het tekenen van letters? Of zoek je ideeën voor leuke lettertypes? Dan is dit creatieve werkschrift perfect om je helemaal in uit te… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Creatief werkschrift - Brushlettering en moderne kalligrafie

  Volledig uitgewerkte alfabetten en oefenpagina's.Ben je ook gek op die mooie handgeschreven teksten die je overal ziet opduiken? Zou je graag je brushlettering skills verbeteren? Of zoek je ideeën voor mooie lettertypes? Dan is dit creatieve werkschrift… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Creatief werkschrift - Chalklettering

  Volledig uitgewerkte alfabetten en oefenpagina's.Raak je maar niet uitgekeken op die krijtborden met mooie handgeschreven quotes? Zou je zelf ook graag mooie letters leren schrijven? Of ben je op zoek naar ideeën voor originele lettertypes? Dan is dit… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Suzanne McNeill boeken
  Suzanne McNeill - Zentangle Veel variatie met cirkels

  In Zentangle Veel variatie met cirkels van Suzanne McNeill staan ruim 40 Zentanglepatronen om cirkels op veel manieren te zentanglen en te kleuren. De Zentanglepatronen komen stap voor stap in beeld en kunnen vervolgens verder uitgewerkt worden in de extra… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    5,99
 • Juliette Aristides boeken
  Juliette Aristides - De Klassieke School - Tekentechnieken

  Tijdloos en visueel standaardwerk op tekengebied Juliette Aristides is een klassiek opgeleide kunstenares en gebruikt de werken van oude meesters en hedendaagse realistische kunstenaars om tekentechnieken te onthullen en te onderwijzen. De klassieke school… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Giovanni Civardi boeken
  Giovanni Civardi - Landschappen tekenen

  Leer de diversiteit aan landschappen tekenen. Van een klein dorpsstraatje tot berglandschap, Civardi toont in dit boek werkelijk alle facetten van het tekenen van landschappen. Met verschillende tekenmaterialen- en technieken worden alle stappen getoond. De… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Suzanne McNeill boeken
  Suzanne McNeill - Zentangle Mandala's

  Leef je uit op papier met Zentangle Mandala's van auteur Suzanne McNeill. Zentangle staat voor een wirwar aan lijnen tekenen, zonder complexe technieken. Zentanglen is rustgevend, het is een manier om meditatief te tekenen en te kleuren voor volwassenen. Dit… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Jake Spicer boeken
  Jake Spicer - Portretten tekenen in 15 minuten

  Jazeker, ook u kunt goede portretten tekenen! En deze gids laat u zien hoe dat moet. Wanneer u dit boek doorwerkt, leert u alle vaardigheden die u nodig heeft om verbluffend gelijkende portretten te schetsen. Kunstenaar en tekenexpert Jake Spicer leidt u door… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Daniel Müller boeken
  Daniel Müller - Teken, schilder, lach en bewonder

  Teken, schilder, lach en bewonder is een full-colour kleur- en schilderboek voor jong en oud. Met aanstekelijke opdrachten worden we allemaal aan het werk gezet. Het eindresultaat zal bewondering of een gulle lach tot gevolg hebben.Met Teken, schilder, lach en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Giovanni Civardi boeken
  Giovanni Civardi - De kunst van perspectief tekenen

  Tekenen voor beginners en gevorderden. (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Carla Kamphuis boeken
  Carla Kamphuis - Kleur! Brushlettering Oefenschrift

  Het Oefenschrift Brushlettering voor iedereen hoort bij het gelijknamige handboek met tips en technieken over brushlettering van Carla Kamphuis. In dit oefenschrift kun je alle letters, cijfers en leestekens oefenen, oefenen, en nog eens oefenen! Gebruik… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    6,99
 • Carla Kamphuis boeken
  Carla Kamphuis - Kleur! Brushlettering voor iedereen

  In Brushlettering voor iedereen laat Carla Kamphuis alle facetten zien van handlettering met brushpennen. Brushlettering is de moderne vorm van kalligrafie: met brushpennen maak je krullerige letters op allerlei manieren, en ook met heel veel kleur! Dit is een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Julia Woning boeken
  Julia Woning - Dikke Dames in de schilderkunst kleurboek

  Je wist het misschien niet, maar de Dikke Dames van JuliaWoning zijn al eeuwenlang een geliefd onderwerp om vast teleggen op het canvasdoek. De grootste kunstenaars ter wereldlopen weg met deze voluptueuze dames: Monet, Mucha, VanGogh, Renoir, Botticelli,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Carla Sonheim boeken
  Carla Sonheim - Tekenlab

  Dit boek is een waar (teken)lab voor beginnende en gevorderde kunstenaars om te leren experimenteren met diverse technieken en materialen. Het biedt een overweldigend aanbod aan projecten die garant staan voor een overdosis aan creativiteit! In totaal 52… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Vicenç Ballestar, Jordi Vigué boeken
  Vicenç Ballestar, Jordi Vigué - Tekenen

  Deze praktische tekengids is onmisbaar voor de beginnende tekenaar. Theorie en techniek van alle genres heeft u zo onder de knie met de stap-voor-stap uitleg. Met de 800 prachtige illustraties en tientallen inspirerende oefeningen leert u al doende tekenen. Er… (Harde kaft)

  Lees meer...
    6,99
 • Het enige echte Dikke Dames kleurboek voor volwassenen

  Ze zijn vrolijk, ze zijn herkenbaar, en ze zijn perfect geschikt om in te kleuren ... Het zijn de Dikke Dames! Deze volumineuze vrouwenfiguren, geboren uit de pen van kunstenares Julia Woning, brengen je altijd en overal in een goed humeur. Kleur naar eigen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Thomas Pavitte boeken
  Thomas Pavitte - 1000x van punt naar punt Dieren

  Thomas Pavitte heeft een unieke collectie puzzels samengesteld, die allemaal bestaan uit 1000 untjes. Zijn unieke stijl, gecombineerd met de fantastische dieren die hij gekozen heeft, zorgen voor tekeningen die niet alleen leuk zijn om te maken, maar ook mooi… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Keri Smith boeken
  Keri Smith - The Line

  Wreck this journal had één simpele belofte: vernietig dit boek op alle mogelijke manieren. The Line is nog simpeler: pak een potlood en trek een lijn. Met deze lijn ontdek je alle hoeken van het boek en kom je langs verschillende opdrachten. Scheur, lijm,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,99
 • Thomas Pavitte boeken
  Thomas Pavitte - 1000x van punt naar punt Meesterwerken

  Thomas Pavitte heeft een unieke collectie puzzels samengesteld, die allemaal bestaan uit 1000 puntjes. Zijn unieke stijl, gecombineerd met een aantal van de grootste kunstwerken die hij gekozen heeft, zorgen voor tekeningen die niet alleen leuk zijn om te… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Barrington Barber, Chris Smith boeken
  Barrington Barber, Chris Smith - Grondbeginselen voor het tekenen met instructie DVD

  De basis voor het tekenen start met Grondbeginselen voor het tekenen van Barrington Barber. Diverse tekentechnieken - zoals perspectief, composities en licht & schaduw- worden beschreven. Tekentechnieken die nodig zijn bij het tekenen van de 350 voorbeelden… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Suzanne McNeill boeken
  Suzanne McNeill - Basisboek zentangle

  Leef je uit op papier met zentangles! Tangle staat voor een wirwar aan lijnen tekenen en kleuren, zonder complexe technieken, maar juist om zen te worden. Zentangle is een vorm van creatieve meditatie, waarvoor je niet hoeft te kunnen tekenen. Dit boek bevat… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50