Boeken over tekenen, schilderen

  • Thomas Pavitte boeken
    Thomas Pavitte - 1000x van punt naar punt Portretten

    We herinneren ons allemaal de van-punt-naar-punttekeningen uit onze jeugd: puzzels waar we vol enthousiasme mee aan de slag gingen om zo te ontdekken welke verassingen waren verborgen achter de geheimzinnige stipjespatronen. Deze tijdloze activiteit vindt u… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    12,50
  • Gabri Joy Kirkendall, Laura Lavender, Julie Manwaring, Shauna Lynn Panczyszyn boeken
    Gabri Joy Kirkendall, Laura Lavender, Julie Manwaring, Shauna Lynn Panczyszyn - Creatief handletteren en meer

    Maak prachtige, met de hand geschreven kunst en objecten met Creatief handletteren en meer. Dit fraaie boek staat vol creatieve voorbeelden, leuke oefeningen en eenvoudige stap-voor-stapprojecten. Je ontdekt hoe je woorden en letters door middel van… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    14,99
  • Barrington Barber boeken
    Barrington Barber - Tekenboek voor iedereen

    In het Tekenboek voor iedereen van Barrington Barber staan tekenoefeningen geïnspireerd op voorwerpen en elementen uit de natuur. Planten, zee, lucht en dieren in eenvoudige stappen zelf op papier zetten, dat is het doel van Barber! Hij daagt de tekenaar ook… (Zachte kaft)

    Lees meer...
      9,99
  • Kleur je origami - Bloemen, vogels en vlinders

    60 bloemen, vogels, vlinders en insecten om in te kleuren en te vouwen.Kleur je origami - Bloemen, vogels en vlinders geeft een leuke twist aan de geliefde kleurboeken! Het boek bevat 60 projecten die je kunt toveren in prachtige bloemen, vogels, insecten en… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    12,99
  • Mye de Leon boeken
    Mye de Leon - Masterclass Handletteren

    Deze complete handleiding biedt alles op het gebied van hand letteren: de theorie van de opbouw van letters, de verschillende manieren om ze te tekenen en te decoreren, het ontwerpen van je eigen alfabet, het gebruik van de diverse tekenmaterialen en… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    17,95
  • Barrington Barber, Chris Smith boeken
    Barrington Barber, Chris Smith - Grondbeginselen voor het tekenen met instructie DVD

    De basis voor het tekenen start met Grondbeginselen voor het tekenen van Barrington Barber. Diverse tekentechnieken - zoals perspectief, composities en licht & schaduw- worden beschreven. Tekentechnieken die nodig zijn bij het tekenen van de 350 voorbeelden… (Harde kaft)

    Lees meer...
    24,99
  • Kleuren op nummer

    Iedereen heeft het in zijn jeugd wel een keertje gedaan: kleuren op nummer. Nu is daar de moderne, frisse en volwassen equivalent: Kleuren op nummer: extreme kleurpuzzels voorvolwassenen. Onderaan elke pagina vind je de kleurcodering waarmee je de afbeelding… (Zachte kaft)

    Lees meer...
      9,99
  • Suzanne McNeill boeken
    Suzanne McNeill - Zentangle Alfabet

    Titelpagina als brondocument gebruikt.In Zentangle Alfabet van Suzanne McNeill staan ruim 40 Zentanglepatronen om alle letters van het alfabet te zentanglen en te tekenen en kleuren. De Zentanglepatronen kunnen stap voor stap geoefend worden in het blanco… (Zachte kaft)

    Lees meer...
      5,99
  • Juliette Aristides boeken
    Juliette Aristides - De Klassieke school - Schildertechnieken

    Tijdloos en visueel standaardwerk op schildergebied Juliette Aristides is een klassiek opgeleide kunstenares en gebruikt beroemde werken van oude meesters en hedendaagse kunstenaars om schildertechnieken te onthullen en te onderwijzen. De klassieke school… (Harde kaft)

    Lees meer...
    24,99
  • Juliette Aristides boeken
    Juliette Aristides - De Klassieke School - Tekentechnieken

    Tijdloos en visueel standaardwerk op tekengebied Juliette Aristides is een klassiek opgeleide kunstenares en gebruikt de werken van oude meesters en hedendaagse realistische kunstenaars om tekentechnieken te onthullen en te onderwijzen. De klassieke school… (Harde kaft)

    Lees meer...
    19,99
  • Een tekening per dag

    Prikkel elke dag je verbeelding en je creativiteit met de superleuke tekenopdrachten in dit inspirerende schetsboek. Een snor, een strandstoel, een kasteel, de drie biggetjes, een versierde kerstboom... Het lijkt simpel... maar laat je niet misleiden! Soms… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    12,95
  • K. Lob boeken
    K. Lob - Mens ziet mens

    Kurt Löb, zelf beeldend kunstenaar, heeft in dit boek ruim 200 tekeningen van ca. 1500 tot heden bijeengebracht rond een dertiental thema's, zoals het portret, het kind, ouderdom, bizarre figuren, het landschap etc. Hij vertelt hierover op een persoonlijke en… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    15,70
  • N. Neven boeken
    N. Neven - Het enige echte mini mandalakleurboek

    De mandala's in 'Het enige echte mini mandalakleurboek' zijn op een iets kleiner formaat extra geschikt om in je zak of tas te steken voor een kleurmomentje onderweg! Even weg uit de stress en drukte van alledag door je te focussen op deze prachtige… (Zachte kaft)

    Lees meer...
      6,99
  • Giovanni Civardi boeken
    Giovanni Civardi - De kunst van het naakttekenen

    De naakte schoonheid van de mensMet de informatie en tips uit dit naslagwerk leer je stap voor stap alle facetten van het mannelijk en vrouwelijk naakt in verschillende poses tekenen. Gebruikmakend van verschillendetekentechnieken en -materialen laat Giovanni… (Zachte kaft)

    Lees meer...
      9,99
  • Giovanni Civardi boeken
    Giovanni Civardi - De kunst van portret tekenen

    Een praktisch en eenvoudig te volgen handleiding om de kunst van het portrettekenen van volwassenen en kinderen te leren. Giovanni Civardi bespreekt compositie, licht en schaduw, details, textuur, het opbouwen van een afbeelding en het vastleggen van een… (Zachte kaft)

    Lees meer...
      9,99
  • Johanna Basford boeken
    Johanna Basford - De magie van de jungle

    De magische jungle van Johanna Basford De magie van de jungle van kleurkoningin Johanna Basford staat vol prachtige kleurplaten van tropische bossen, wilde dieren en exotische vogels. De flora en fauna van de jungle bleken een onuitputtelijke bron van… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    10,99
  • Het enige echte Dikke Dames kleurboek om te versturen

    Wat zijn ze toch leuk en vrolijk, de Dikke Dames! En als je ze eenmaal hebt ingekleurd, komen ze nóg meer tot leven. Die kun je natuurlijk niet voor jezelf houden. Verblijd je moeder, zus, tante of buurvrouw met een vrolijk Dikke Dames-kaartje! Dit kleurboek… (Zachte kaft)

    Lees meer...
      9,99
  • Polly Pinder, Susie Hodge, Eva Dutton, Jonathan Newey boeken
    Polly Pinder, Susie Hodge, Eva Dutton, Jonathan Newey - Hoezo moeilijk? Teken dieren van kop tot staart

    Hoe tover je vierkanten, rondjes en ovalen om in paarden, katten en vogels? In een paar stappen is het voor elkaar. Ruim 130 diersoorten worden in dit boek getoond, inclusief gedetailleerde uitwerkingen. Op deze manier is het een gemakkelijk kunstje om dieren… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    12,50
  • Gabriel Martin Roig boeken
    Gabriel Martin Roig - Basiscursus modelschilderen

    Het doel van dit boek is om beginnende kunstenaars in te wijden in het schilderen van de menselijke figuur, een van de meest complexe thema's voor een amateurkunstenaar. Het toont u de verschillende stappen van het schilderproces, vanaf de eerste schetsen van… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    15,95
  • Thomas Pavitte boeken
    Thomas Pavitte - 1000x van punt naar punt Dieren

    Thomas Pavitte heeft een unieke collectie puzzels samengesteld, die allemaal bestaan uit 1000 untjes. Zijn unieke stijl, gecombineerd met de fantastische dieren die hij gekozen heeft, zorgen voor tekeningen die niet alleen leuk zijn om te maken, maar ook mooi… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    12,50
  • Noah Levenson boeken
    Noah Levenson - Color me Kanye

    We wisten allemaal al dat Kanye West een visionaire miljardair en muziek- en stijlicoon is. Maar Hij heeft nog een andere kant: die van de revolutionaire goddelijke held die letterlijk de wereld redt. Grijp je kans en duik in de wereld van dit killergenie.… (Zachte kaft)

    Lees meer...
      9,99
  • Giovanni Civardi boeken
    Giovanni Civardi - De kunst van kinderportretten tekenen

    In De kunst van kinderportretten tekenen van Giovanni Civardi staan bijna 30 baby-en kinderportretten om stap voor stap na te tekenen. Door gedetailleerde schetsen krijg je inzicht in de verschillende stadia van het tekenproces en word je aangemoedigd om zelf… (Zachte kaft)

    Lees meer...
      9,99
  • Giovanni Civardi boeken
    Giovanni Civardi - Licht en schaduw tekenen

    Licht en schaduw brengen een tekening tot levenMet verschillende tekentechnieken en -materialen laat Giovanni Civardi stap voor stap zien hoe het tekenen van het licht en schaduw tot stand komt. Waar komt het licht vandaan? Welkedelen vangen geen licht? Hoe… (Zachte kaft)

    Lees meer...
      9,99
  • Giovanni Civardi boeken
    Giovanni Civardi - De kunst van perspectief tekenen

    Tekenen voor beginners en gevorderden. (Zachte kaft)

    Lees meer...
      9,99
  • Het enige echte Dikke Dames kleurboek voor volwassenen

    Ze zijn vrolijk, ze zijn herkenbaar, en ze zijn perfect geschikt om in te kleuren ... Het zijn de Dikke Dames! Deze volumineuze vrouwenfiguren, geboren uit de pen van kunstenares Julia Woning, brengen je altijd en overal in een goed humeur. Kleur naar eigen… (Zachte kaft)

    Lees meer...
      9,99