Boeken over tekenen, schilderen

 • Martine Boere boeken
  Martine Boere - Werken met Ecoline

  Martine Boere komt met Werken met ecoline, want deze vloeibare aquarelverf is weer helemaal terug van weggeweest! Ecoline doet je misschien denken aan de basisschool, maar is tegenwoordig in veel verschillende kleuren verkrijgbaar en heerlijk om mee te werken.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,99
 • Zainab Khan boeken
  Zainab Khan - Kawaii doodles tekenen

  De populaire kawaii-illustratice Zainab Khan, alias Pic Candle, maakt razendsnel superschattige tekeningetjes en in Kawaii doodles tekenen leert ze je in een paar stappen hetzelfde te doen. Het Japanse woord 'kawaii' betekent schattig, en dit boek staat dan… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Gods schitterende schepping

  Gebruik je creativiteit bij het inkleuren van de prachtige illustraties en het versieren van dit boek met behulp van wrijfplaatjes, terwijl je ondertussen geniet van Gods schitterende schepping en zijn Woord overdenkt. (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,99
 • ZNU boeken
  ZNU - Living nature - Kleuren voor volwassenen

  De natuur is een onuitputtelijke bron van inspiratie en rust. Ga mee op reis en laat je betoveren door de magische wereld van flora en fauna. Bloemen, vogels, insecten, bomen... kies een van de wondermooie kleurplaten en voel jezelf tot rust komen terwijl je… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Postcard colouring book Holland

  Een collectie van dertig verschillende kaarten om te versturen die kunnen worden ingekleurd. Op de voorkant staat een typisch Nederlandse afbeelding en de achterkant van de kaart ziet er als een standaard postkaart uit: om te kunnen versturen met de post. De… (Harde kaft)

  Lees meer...
    8,99
 • Scratch art Magic Mandalas

  Dit boek bevat 12 platen met zwarte en grijze vlakken. Door met de bijgeleverde kras-pen te krassen over de vlakken komt er een kleur tevoorschijn. Op deze manier creëer jij je eigen plaat, want je bepaalt zelf welke vlakken je open krast. (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Scratch art Magic Jungle

  Dit boek bevat 12 platen met zwarte en grijze vlakken. Door met de bijgeleverde kras-pen te krassen over de vlakken komt er een kleur tevoorschijn. Op deze manier creëer jij je eigen plaat, want je bepaalt zelf welke vlakken je open krast. (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Hanna Karlzon boeken
  Hanna Karlzon - Soulmates

  Soulmates is de nieuwste toevoeging aan de befaamde kleurboekencollectie van Hanna Karlzon. Dit prachtige kleurboek bevat magische portretten van de hand van de Zweedse kunstenares. Voor elk karakter heeft Hanna de bijbehorende spirit animal getekend. Kies de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,99
 • Lorna Scobie boeken
  Lorna Scobie - 365 Elke dag een tekening

  Voor het boek Elke dag een tekening bedacht Lorna Scobie 365 tekenopdrachten in diverse categorieën zoals ontspanning, observatie en kleurgebruik. Ze daagt de lezer uit elke dag iets te tekenen, de creativiteit vrij te laten stromen en zo de vaardigheden te… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Saskia Dierckxsens boeken
  Saskia Dierckxsens - Meer mandala inspiratie

  'Meer Mandala Inspiratie' is het tweede kleurboek voor volwassenen van auteur/illustrator Saskia Dierckxsens, vol met nieuwe en uniek gedetailleerde prenten voor jou om in te kleuren. Ook voor dit boek liet ze zich inspireren door de mystieke en intrigerende… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,99
 • Posterboek - Every day

  Een boek vol met meer dan 50 inspirerende quotes, foto's en illustraties op verschillende formaten. Kies jouw favorieten, scheur uit en hang op waar je wilt en maak je interieur persoonlijk en uniek! Bekijk ook de andere thema's. (Zachte kaft)

  Lees meer...
  11,99
 • Jacqueline Colley boeken
  Jacqueline Colley - Workshop scratching: Tuinen in de nacht

  Kleurrijke dieren, bloemen en stadsgezichten komen op magische wijze tevoorschijn uit de duisternis terwijl je de lijnen en vlakken weg krast! Kras de lijnen weg in Workshop scratching: Tuinen in de nacht om de kleurrijke flora en fauna te onthullen die… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Mohan Ballard boeken
  Mohan Ballard - Workshop scratching: Steden in de nacht

  Kleurrijke dieren, bloemen en stadsgezichten komen op magische wijze tevoorschijn uit de duisternis terwijl je de lijnen en vlakken weg krast! Kras de lijnen weg in Workshop scratching: Steden in de nacht. Maak de tien scènes in het boek met behulp van de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Posterboek - Food

  Een boek vol met meer dan 50 inspirerende quotes, foto's en illustraties op verschillende formaten. Kies jouw favorieten, scheur uit en hang op waar je wilt en maak je interieur persoonlijk en uniek! Bekijk ook de andere thema's. (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • Tom Koreman boeken
  Tom Koreman - Mandala's voor beginners - Mandala kleurboek

  Als je wil beginnen met het kleuren van mandala's is het boek Mandala's voor beginners het ideale kleurboek voor jou. Het boek bevat 50 handgemaakte mandala's, die eenvoudig in te kleuren zijn. Zoek jij een goede manier om lekker te ontspannen? Mandala's… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,37
 • Tom Koreman boeken
  Tom Koreman - Het grote Kerst Mandala tekenboek

  Het grote Kerst Mandala tekenboek is een mooi tekenboek met meer dan 50 mandala's. Mandala's zijn een geweldige manier om te ontspannen. En dat nu helemaal in Kerst stijl. Het tekenboek bevat meer dan 50 tekeningen, waaronder Kerst mandala's, Kerststerren en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,37
 • Saskia Vis boeken
  Saskia Vis - Coloringbook

  Kleuren geeft rust, ruimte en vooral ook veel plezier. Spelen met de mooie vormen en de boeiende vlakverdelingen in dit verrassende kleurboek brengt je moeiteloos in het moment. Even los van de drukte in je leven en je hoofd. De kleuren zijn er al; je hoeft ze… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Marja van 't Wel boeken
  Marja van 't Wel - Zin in kleuren 1

  Heb je ook zo'n zin om weer eens lekker te kleuren? Ongedwongen, creatief, kleurrijk?In dit unieke kleurboek voor volwassenen vind je prachtige kleurplaten van dieren, om in je eigen tijd en op je eigen tempo kleur te geven. De kleurplaten zijn allemaal even… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Greet Haasnoot boeken
  Greet Haasnoot - Kleurboek no.3

  Kleurboek voor Volwassenen No. 3 met 20 kleurplaten gebaseerd op bloemenprenten en -tekeningen van Hollandse meesters uit het Rijksmuseum Amsterdam.Met een kleurboek voor volwassenen kun je ontspannen, even een moment voor jezelf nemen, rust creëren in een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,95
 • Matthew Palmer boeken
  Matthew Palmer - Schilderen op een tablet

  Dit boek is de perfectie introductie in digitaal schilderen op een tablet. Maak schilderijen zonder water, verf en rommel. De duidelijke en eenvoudige aanpak in dit boek zorgt ervoor dat de mooiste landschappen op een tablet worden geschilderd.Schilderen op… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,99
 • Giovanni Civardi boeken
  Giovanni Civardi - De kunst van kinderportretten tekenen

  In De kunst van kinderportretten tekenen van Giovanni Civardi staan bijna 30 baby-en kinderportretten om stap voor stap na te tekenen. Door gedetailleerde schetsen krijg je inzicht in de verschillende stadia van het tekenproces en word je aangemoedigd om zelf… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,99
 • Gabri Joy Kirkendall, Jaclyn Escalera boeken
  Gabri Joy Kirkendall, Jaclyn Escalera - Meer creatief handletteren

  Overal om je heen vind je sierlijk handgetekende letters op reclameborden en winkelruiten, ansichtkaarten, woondecoratie en zelfs servies. Instagram puilt uit van foto's van handletteraars en overal ter wereld worden workshops gegeven. Na Creatief handletteren… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Janet Mehigan boeken
  Janet Mehigan - Kalligrafie

  Minibijbel Kalligrafie [*] Een veelomvattende cursus in de kunst van het kalligraferen, geschikt voor zowel beginnende als gevorderde kalligrafen [*] Een beschrijving van alle basismaterialen en -gereedschappen, met stap-voor-stapinstructies over het gebruik… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Abbey Sy boeken
  Abbey Sy - Handletteren van A tot Z

  Handletteren zegt iets over jezelf; de letters laten zien wat je te zeggen hebt en hoe creatief je kunt communiceren. In dit boek geeft letterkunstenaar en auteur Abbey Sy vier internationale kunstenaars - Meagan Hyland, João Neves, de Googly Gooeys en Lisa… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Paul Pigram boeken
  Paul Pigram - Aan de slag met pastel

  Aan de slag met pastel is hét boek om kennis te maken met dit kleurrijke materiaal. Het veelzijdige pastel biedt tekenaars en schilders oneindig veel creatieve mogelijkheden om een eigen kunstwerk te maken. Van de materiaalkeuze en basisprincipes als… (Harde kaft)

  Lees meer...
  23,99