Boeken over muziekbeoefening

 • Willemke van Claerbergen boeken
  Willemke van Claerbergen - Natuurlijk zingen

  Natuurlijk zingen is een onmisbaar boek voor iedereen die de geheimen van de zang wil doorgronden. Willemke van Claerbergen heeft dit boek niet alleen voor de beroepszangers geschreven, maar ook voor al die liefhebbers die zich in dezematerie willen verdiepen.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,95
 • Hereward Kaye boeken
  Hereward Kaye - Gitaarakkoorden stickerboek

  Gitaar leren spelen is nog nooit zo gemakkelijk geweest, dankzij de unieke kleurenstickers in dit boek. Deze zorgen ervoor dat je tijdens het spelen niet te veel hoeft na te denken over je volgende handeling. Geef een akkoord of toonladder simpelweg een kleur… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,50
 • Hugo Pinksterboer boeken
  Hugo Pinksterboer - Tipboek trompet en trombone, bugel en kornet

  Alles weten over jouw instrument? Tipboek Trompet en trombone vertelt je het hele verhaal, van aanschaf tot onderhoud. Een gids vol handige koop- en testtips voor koperblazers die alles uit hun instrument willen halen wat erin zit, geschreven in samenwerking… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,90
 • Peter van der Laan boeken
  Peter van der Laan - Probeer eens akkoorden op piano

  Veel popmuziek wordt uitgegeven als 'lead sheet', dat is melodie met akkoorden. Hoe moet je dit op piano spelen? Wie niet (meer) op les zit, kijkt vreemd tegen de akkoordsymbolen aan. In dit boek wordt met veel voorbeelden uitgelegd hoe je van die 'vreemde… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,90
 • Eric Zijderveld boeken
  Eric Zijderveld - Zo word je singer/songwriter

  Je hebt vaak ideeën voor songs maar weet niet hoe het verder moet? In dit boek staat alles wat je moet weten om je eigen songs te schrijven en aan het publiek te laten horen. Met heel veel duidelijke voorbeelden en waardevolle tips. (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,90
 • Leo Wouters boeken
  Leo Wouters - Meezingtoppers voor op Schoolkamp

  Eigentijdse ritmes en sterke, humoristische teksten. Leo Wouters paste de basisingrediënten van de Knipoog serie ook weer toe op deze vrolijke bundel kampliedjes. (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,90
 • Walter Verbeecke boeken
  Walter Verbeecke - Zingen is gezond

  Een liedbundel met ca. 175 bekende liedjes verdeeld in twaalf onderwerpen, van 'kolderliedjes' via 'geschiedenisliedjes' tot 'Kerst'. Geschikt voor de bovenbouw van de basisschool en de eerste klassen van het voortgezet onderwijs, maar natuurlijk ook gewoon… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,90
 • Eric Zijderveld boeken
  Eric Zijderveld - Alles over plectrums

  Ontelbare gitaristen over de hele wereld gebruiken dagelijks een plectrum. Toch weten maar weinigen iets over de herkomst, het materiaal en de verschillende diktes en modellen van dit nuttige accessoire. Dit boek vertelt alles wat het weten waard is over… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,90
 • Frank Rich boeken
  Frank Rich - Probeer eens ... klassiek gitaar

  Dit boek is een eenvoudige en heel toegankelijke kennismaking met klassiek gitaarspel, in notenschrift en TAB. Ook zonder notenkennis kun je al snel klassieke speelstukjes van de grote gitaarhelden uit de 19e eeuw spelen. Je zult versteld staan van de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,90
 • Laurine Jansen-Ebbers boeken
  Laurine Jansen-Ebbers - Loof God met snarenspel

  Gitaarspelen is snel te leren. Al na de eerste les ben je in staat om een lied te begeleiden. Aan het eind vandeze methode kun je veel verschillende speltechnieken gebruiken om zo God te loven met snarenspel en zang.Na het volgen van deze methode beheers je… (Losbladig)

  Lees meer...
  29,99
 • Mary-Sue Taylor, Tere Stouffer boeken
  Mary-Sue Taylor, Tere Stouffer - Praktisch handboek piano

  Leer op een visuele manier akkoorden en technieken zonder kennis van muziektheorie. Met dit boek begint u een muzikaal avontuur met een bijzonder en veelzijdig instrument! Dit handboek toont u de grondbeginselen van het pianospelen - foto voor foto en toets… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Charles Kim boeken
  Charles Kim - Praktisch handboek gitaar

  Leer op een visuele manier akkoorden en technieken zonder kennis van muziektheorie. Met dit boek begint u een muzikaal avontuur met een veelzijdig, ritmisch instrument! Dit handboek toont u de grondbeginselen van het gitaarspelen - foto voor foto en noot voor… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Frank Rich boeken
  Frank Rich - Probeer eens Partysongs op Ukelele

  Een vrolijke verzameling liedjes voor een gezellig feestje. Iedereen kan meezingen. (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,90
 • Johan Meijering boeken
  Johan Meijering - Argentijnse tango

  De Argentijnse tango en Groningen lijkt een niet voor de hand liggende combinatie. Toch is er in de stad Groningen een buitengewoon actieve tangoscene. Er wordt les gegeven en wekelijks zijn er verschillende salons. Vooral tijdens de weekenden kunnen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,95
 • Barbara Tammes, Liselotte Goed boeken
  Barbara Tammes, Liselotte Goed - Uked

  Steeds meer mensen ontdekken wat artiesten als Eddie Vedder, Jack Johnson en George Harrison al lang weten, de ukelele is een heel veelzijdig instrument. Het heeft een eigen geluid en je kunt er het hele gitaar repertoire mee spelen. Wat het helemaal leuk… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Peter Siebesma boeken
  Peter Siebesma - Koorwerk in uitvoering

  Koorwerk in uitvoering gaat over de avontuurlijke reis van partituur naar koorconcert. Het boek beschrijft de grote diversiteit in de koorwereld en laat de kwaliteit van koorzang zien. Het gaat over het zingen, maar ook over wat er tussen de koorleden gebeurt,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,50
 • Parijs Van Ivan boeken
  Parijs Van Ivan - Vinyl, gids voor de verzamelaar

  Het verzamelen van vinyl is 'hot'. Niet enkel tweedehandsbeurzen worden overstelpt door verzamelaars, er is ook een ernstig aanbod aan nieuwe vinylplaten en her-uitgaves. Dit boek wil verduidelijken hoe je een degelijke verzameling kunt opbouwen.Vinyl is… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  30,85
 • Bart Peeters, Yurek Onzia boeken
  Bart Peeters, Yurek Onzia - Het grote gitaarboek van de lage landen

  In Het grote gitaarboek van de Lage Landen reiken Bart Peeters en Yurek Onzia een praktische handleiding voor de gitaar aan. Mensen die het gitaarspelen niet machtig zijn, maar het toch graag willen leren, krijgen in dit boek hun eerste lessen. Duidelijk en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Ernst Jan Rozendaal boeken
  Ernst Jan Rozendaal - Blof songbook

  Optredens voor uitverkochte zalen, een eigen megafestival, een overvolle prijzenkast en muzikale vrienden over de hele wereld. De twintigjarige loopbaan van Bløf kent vele successen en de vele hits van de band zitten opgesloten in het collectieve geheugen van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Hugo Pinksterboer boeken
  Hugo Pinksterboer - Tipboek zang

  Herziene editie, compleet geactualiseerd. ALLE ZANGERS, ALLE STIJLENTipboek Zang vertelt je alles over het meest persoonlijke muziekinstrument: je stem. Als je weet hoe je stem werkt, wordt zingen makkelijk - van zuiver zingen tot luid zingen, samen zingen en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Herman Dewit boeken
  19,90
 • James Rhodes boeken
  E-book
  James Rhodes - Hoe speel je piano?

  Soms is het genoeg dat iemand je laat zien dat het kan. In Hoe speel je piano? neemt beroemd James Rhodes je mee op muzikaal avontuur en brengt hij langzaamaan het verlangen om Bach te spelen bij je naar boven. Zelfs als je nog nooit een piano hebt aangeraakt!… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Barbara Tammes boeken
  Barbara Tammes - We're here to get you uked

  Just like Eddie Vedder and Jack Johnson, your too can discover the ukulele! This book will help you to learn to play your first songs in just one weekend, even if it’s the very first time you’ve ever picked up a musical instrument. Barbara and Liselotte… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Wendy de Kinderen boeken
  Wendy de Kinderen - And you can tell everybody these are my lyrics and rhymes

  Dit is een mooie verzameling van vooral liedjesteksten. Ze zijn door de auteur zelf geschreven. This is a beautiful collection of mainly lyrics. They are written by the author herself. De teksten zijn in het Engels. The texts are in English. (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,57
 • Jeroen Groot Beumer boeken
  Jeroen Groot Beumer - Play like the Pro's

  Leer spelen als een professionele gitarist met de oefeningen, tips en trucs in dit boek. Op verschillende niveaus te gebruiken, van beginner tot gevorderd. Op de bijgeleverde, 2 uur durende DVD wordt stap voor stap de juiste vingerzetting en speelwijze… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,90