Boeken over kaartenmaken

 • Kleur je eigen Van Gogh - Colour your own Van Gogh

  Van Kleur je eigen Van Gogh/Colour Your Own Van Gogh-kleurboek verkochten wij al meer dan 25.000 exemplaren! In Kleur je eigen van Gogh/Colour Your Own Van Gogh zijn 30 beroemde Van Gogh-schilderijen uit de collectie van het Van Gogh Museum opgenomen. De… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,99
 • Nienke van der Zwan boeken
  Nienke van der Zwan - Stippen.

  Stippen schilderen op keramiek: dat is Stipstijl en met Stippen. brengt Nienke van der Zwan dit naar jou! Tijdens haar reis door Australië raakte Nienke geïnspireerd door de Aboriginalkunst. Eenmaal thuis ontwikkelde ze eenvoudige technieken voor het maken… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Nienke van der Zwan boeken
  E-book
  Nienke van der Zwan - Stippen

  Stippen schilderen op keramiek: dat is Stipstijl en met Stippen. brengt Nienke van der Zwan dit naar jou! Tijdens haar reis door Australië raakte Nienke geïnspireerd door de Aboriginalkunst. Eenmaal thuis ontwikkelde ze eenvoudige technieken voor het maken… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Ilse Scheffer boeken
  E-book
  Ilse Scheffer - Basisboek 3D-kaarten

  Een uitgebreid basisboek waarin opheldere wijze de 3D-techniek wordt uitgelegd met allerlei handige tips en trucs. Ilse Scheffer kent als geen ander de mogelijkheden van 3D. Haar gevoel voor kleur en sfeer en creatieve afwerking van de kaart maken deze uitgave… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Sanne Rongen boeken
  E-book
  Sanne Rongen - Snail mail

  Dit e-book is NIET geschikt voor zwart-wit e-readers! In de Handmade diva Snail mail van auteur Sanne Rongen staan ruim 30 creatieve papierprojecten die door de brievenbus passen. Snail mail staat namelijk voor `echte, langzame (slakken)post, en dat is véél… (E-book)

  Lees meer...
    7,99
 • Marianne Perlot boeken
  E-book
  Marianne Perlot - Wintertijd

  In Wintertijd heeft Marianne Perlot al haar favoriete creaties van enthousiaste kaartenmaaksters verzameld. De basis is papier, daarnaast wordt er gewerkt met lint, garen & nog veel meer! Van kerstkaarten tot labels en cadeaudoosjes in winterse sferen. Iedere… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Marianne Perlot boeken
  E-book
  Marianne Perlot - Feest!

  In dit boek zijn de 25 favoriete papiercreaties van Marianne Perlot verzameld met als thema: feest! Creaties die zijn gemaakt door enthousiaste kaartenmaaksters, en die je zelf makkelijk na kunt maken. Als basis is papier gebruikt, verder is er gewerkt met… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Marianne Perlot boeken
  E-book
  Marianne Perlot - Kerst

  Marianne’s favourites Kerst! van Marianne Perlot staat boordevol kaarten en andere papierdecoraties van 25 enthousiaste kaartenmaaksters. De basis is papier, verder wordt er gewerkt met creatables, mallen, stempels en ander decoratiemateriaal. De DIY-… (E-book)

  Lees meer...
  12,99
 • Anke van Ommen boeken
  E-book
  Anke van Ommen - Een kaartje voor jou...

  In deze nieuwe Handmade diva, Een kaartje voor jou van auteur Anke van Ommen, staan 30 kaarten en andere papierdecoraties met als thema: bloemen. Prachtige bloemendecoraties versierd met o.a. stempels, tekststickers en 3D-knipvellen. De kaarten en andere… (E-book)

  Lees meer...
    7,99
 • Kleur je eigen Klimt - 22 kaarten/Colour Your Own Klimt - 22 postcards

  Na het succesvolle kleurboek Kleur je eigen Klimt/Colour Your Own Klimt nu ook ansichtkaarten om in te kleuren!In Kleur je eigen Klimt zijn 22 schilderijen van de Oostenrijkse schilder Gustav Klimt uit de collectie van de Galerie Belvedere opgenomen. De… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,99