Boeken over foto, film, geluid

 • Hans Frederiks boeken
  Hans Frederiks - Zo werkt Google Foto's

  Handig om te weten: van dit boek is een webversie beschikbaar. Als je je registreert, krijg je gratis toegang, plus relevante extra's. Google Foto's is een gratis app van Google voor het beheren en bewerken van je op je smartphone gemaakte fotoverzameling. En… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,99
 • Iep Bergsma boeken
  Iep Bergsma - Picture perfect

  Fotografe Iep Bergsma (@iepbergsma) geeft in Picture Perfect haar geheimen prijs voor het maken van de beste foto’s, reportages en Instafeeds. Ze is ervan overtuigd dat als je beelden kloppen met jouw verhaal en met wat jij wilt uitstralen, de impact ervan… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Elja Trum boeken
  Elja Trum - De Portretbijbel

  De Portretbijbel geeft je inspiratie om met plezier prachtige portretfoto's te maken. Niet met lange technische verhalen, maar met 101 praktische en eenvoudige voorbeelden.Het is niet eenvoudig om sprekende portretfoto’s te maken. Na een moeilijke fotosessie… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Scott Kelby boeken
  Scott Kelby - Het grote landschapsfotografieboek

  Heb je er ooit van gedroomd om zulke ongelooflijke landschapsfoto's te maken dat je vrienden en familie zeggen: 'Wacht eens even, heb jij die foto gemaakt?! Echt waar?'. Je hebt geluk. In dit boek leert professioneel fotograaf en bekroond auteur Scott Kelby je… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  34,99
 • Studio Visual Steps boeken
  Studio Visual Steps - Inzicht in fotografie

  Leer de basisbegrippen en –technieken die essentieel zijn voor het maken van betere foto’s. Zoals de juiste lenskeuze voor jouw stijl van fotograferen, of het kiezen van de juiste camera-instellingen bij wisselend licht. Sean T. McHugh bespreekt op een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,99
 • Bob Timroff boeken
  Bob Timroff - Zo werkt Apple Foto's

  Handig om te weten: van dit boek is een webversie beschikbaar. Als je je registreert, krijg je gratis toegang, plus relevante extra's. Het is eigenlijk een ongekende luxe dat we tegenwoordig niet alleen prachtige, haarscherpe foto's kunnen maken met onze… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,99
 • Bob Luijks boeken
  Bob Luijks - De mooiste fotolocaties: Zuid-Nederland

  Hoeveel gebieden ken je zo goed dat je precies weet wanneer je waar moet zijn om de perfecte foto te maken? Je wilt graag nieuwe gebieden ontdekken, bijzondere soorten en adembenemende landschappen vastleggen. Maar waar begin je? Wat zijn de beste plekken, wat… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  44,90
 • Wiebe de Jager boeken
  Wiebe de Jager - Dronefotografie

  Handig om te weten: van dit boek is een webversie beschikbaar. Als u zich registreert, krijgt u gratis toegang, plus relevante extra's. Iedereen droomt er wel eens van: kunnen vliegen als een vogel en even niet gebonden zijn aan de zwaartekracht. Om nét even… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,99
 • Wiebe de Jager boeken
  Wiebe de Jager - Dronevideo’s maken

  Handig om te weten: van dit boek is een webversie beschikbaar. Als u zich registreert, krijgt u gratis toegang, plus relevante extra's. U hoeft de tv tegenwoordig maar aan te zetten en binnen de kortste keren ziet u de meest fantastische luchtopnamen voorbij… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  31,99
 • Paul van Hoof, Johan van der Wielen, Leon Baas boeken
  Paul van Hoof, Johan van der Wielen, Leon Baas - Flitsen

  De natuur is geen studio: als natuurfotograaf heb je het licht niet onder controle, waardoor je onderwerp er bijvoorbeeld niet uitspringt of zelfs lelijke harde schaduwen krijgt. De plaatjes zitten wel in je hoofd, maar ze rollen niet uit de camera. En wat er… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  28,95
 • Tim Grabham, Molly Lattin boeken
  Tim Grabham, Molly Lattin - Maak de vetste video's!

  Hét handboek voor iedereen die wil filmen, vloggen en viral gaan. Welk kind wil er tegenwoordig geen YouTube­ster of populaire vlogger worden? Filmpjes maken met een mobiele telefoon, camera of tablet behoort tot het dagelijkse leven van veel jongeren. Met… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Ronald Wilfred Jansen boeken
  Ronald Wilfred Jansen - Praktijkboek Wildfotografie

  Dit boek richt zich op de bezitters van een digitale spiegelreflexcamera die mooie foto's van wild in Nederland willen maken. De auteur gaat er vanuit dat niet zozeer theoretische kennis, maar ervaring, interesse in natuur en fotografie alsmede… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  74,00
 • Ronald Wilfred Jansen boeken
  Ronald Wilfred Jansen - Praktijkboek reisfotografie

  Dit boek richt zich op bezitters van een digitale spiegelreflexcamera die mooie reisfoto's willen maken. Een geschikte camera-uitrusting, basiskennis, maar vooral een actieve instelling om andere culturen, landschappen en mensen te willen leren kennen alsmede… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  54,00
 • Ronald Wilfred Jansen boeken
  Ronald Wilfred Jansen - Praktijkboek natuurfotografie

  Dit boek richt zich op de bezitters van een digitale spiegelreflexcamera die mooie natuurfoto's willen maken. De auteur gaat er vanuit dat niet zozeer theoretische kennis, maar ervaring, interesse in natuur en fotografie, alsmede doorzettingsvermogen bepalend… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  66,00
 • Jeroen Horlings boeken
  Jeroen Horlings - Fotograferen met een Canon 750D

  De Canon 750D is een unieke camera waarmee de meest fantatische foto's én video's kunnen worden gemaakt, maar de bijbehorende handleiding gaat niet verder dan een beknopte beschrijving van functies en instellingen. Dit boek geeft wel de praktische… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,95
 • Jeroen Horlings boeken
  Jeroen Horlings - Fotograferen met een Canon 1200D

  De Canon 1200D is een unieke camera waarmee de meest fantastische foto's én video's kunnen worden gemaakt, maar de bijbehorende handleiding gaat niet verder dan een beknopte beschrijving van functies en instellingen. Dit boek geeft wel de praktische… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,95
 • Jeroen Horlings boeken
  Jeroen Horlings - Smartphone fotografie

  De beste camera is de camera die je altijd bij je hebt - en dat is steeds vaker een smartphone. Dit boek biedt praktische tips om betere foto’s en video’s te maken, inclusief veel voorbeeldfoto’s in kleur.De beste camera is de camera die je altijd bij je… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Hans Frederiks boeken
  Hans Frederiks - Zo werkt Google foto's

  Handig om te weten: van dit boek is een webversie beschikbaar. Als je je registreert, krijg je gratis toegang, plus relevante extra's.Google Foto's is een gratis app van Google voor het beheren en bewerken van je op je smartphone gemaakte fotoverzameling. En… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,99
 • Jeroen Horlings boeken
  Jeroen Horlings - Fotograferen met een Canon 4000D

  De Canon 4000D is een eenvoudig te bedienen, maar veelzijdige camera waarmee de meest fantastische foto's én video's kunnen worden gemaakt. Maar de bijbehorende handleiding gaat niet verder dan een beknopte beschrijving van functies en instellingen. Dit boek… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,95
 • Bob Luijks boeken
  Bob Luijks - Praktijkgids filters

  Met behulp van filters kun je aanzienlijk betere landschapsfoto's maken! Filters zijn daarmee onmisbaar voor elke landschaps- en natuurfotograaf. De praktijkgids filters beschrijft alle beschikbare filters, de kenmerken en hoe je ze in de praktijk toepast.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  27,90
 • Ton Hendriks boeken
  Ton Hendriks - Beeldspraak

  We zien dagelijks veel foto's om ons heen en steeds meer mensen raken gefascineerd door fotografie. Maar begrijpen we hoe wij met fotografie communiceren? Waar moet je als fotograaf rekening mee houden als je foto's maakt voor een groot publiek? Hoe… (Harde kaft)

  Lees meer...
  39,99
 • Hans Frederiks boeken
  Hans Frederiks - Bewuster en beter fotograferen met de Nikon D7000/D7100 en D80/D90

  Het nemen van een digitale foto in de groene stand (volautomaat) is als het monteren van een kastje van Ikea. Supergemakkelijk en het resultaat is helemaal niet slecht. Maar wat te doen als het kastje iets hoger of iets smaller moet zijn? Dan zijn het… (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,00
 • Joke Beers-Blom boeken
  Joke Beers-Blom - Photoshop elements voor fotografen

  Vraagt u zich af hoe het komt dat foto's van anderen sprankelender zijn dan uw foto's? Het antwoord is waarschijnlijk dat deze foto's bewerkt zijn in Photoshop, Photoshop Elements of een ander fotobewerkingsprogramma. Met enkele muisklikken ziet een foto er al… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Jeroen Jazet boeken
  Jeroen Jazet - Speciale fototechnieken

  In het digitale tijdperk is het maken van foto's met speciale technieken een hot item geworden. Steeds meer fotografen zien de toegevoegde waarde van een panorama, een HDR-beeld of een foto gemaakt met een speciaal filter. In dit praktische boek neemt… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,99
 • Edwin Giesbers boeken
  Edwin Giesbers - Handboek natuurfotografie op reis

  Fotograferen op de mooiste locaties ter wereld Een praktische gids om overal op de wereld de mooiste natuurfoto's te maken. Wereldwijd zijn er diverse toplocaties om natuur te fotograferen. Maar welke voorbereidingen tref je? Wat neem je mee? En hoe ga je daar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  25,00