Boeken over creatief

 • Hans Frederiks boeken
  Hans Frederiks - Bewuster en beter fotograferen met de Nikon D7000/D7100 en D80/D90

  Het nemen van een digitale foto in de groene stand (volautomaat) is als het monteren van een kastje van Ikea. Supergemakkelijk en het resultaat is helemaal niet slecht. Maar wat te doen als het kastje iets hoger of iets smaller moet zijn? Dan zijn het… (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,00
 • Joke Beers-Blom boeken
  Joke Beers-Blom - Photoshop elements voor fotografen

  Vraagt u zich af hoe het komt dat foto's van anderen sprankelender zijn dan uw foto's? Het antwoord is waarschijnlijk dat deze foto's bewerkt zijn in Photoshop, Photoshop Elements of een ander fotobewerkingsprogramma. Met enkele muisklikken ziet een foto er al… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Jeroen Jazet boeken
  Jeroen Jazet - Speciale fototechnieken

  In het digitale tijdperk is het maken van foto's met speciale technieken een hot item geworden. Steeds meer fotografen zien de toegevoegde waarde van een panorama, een HDR-beeld of een foto gemaakt met een speciaal filter. In dit praktische boek neemt… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,99
 • Edwin Giesbers boeken
  Edwin Giesbers - Handboek natuurfotografie op reis

  Fotograferen op de mooiste locaties ter wereld Een praktische gids om overal op de wereld de mooiste natuurfoto's te maken. Wereldwijd zijn er diverse toplocaties om natuur te fotograferen. Maar welke voorbereidingen tref je? Wat neem je mee? En hoe ga je daar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  25,00
 • Joke Beers-Blom boeken
  Joke Beers-Blom - Fotograferen met een Sony-camera

  Als fotograaf benut u, zeker als u pas begint, niet alle mogelijkheden van de camera. Na de aanschaf van een mooie Sony-systeemcamera of -spiegelreflexcamera vallen de resultaten vaak tegen. Meestal is de oorzaak een gebrek aan kennis; de camera wordt op de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  25,99
 • Dré de Man boeken
  Dré de Man - Fotograferen met een Nikon D500

  De D500 is een DX-camera met een hogere beeldkwaliteit dan full frame-camera's van een paar jaar geleden, maar met het extra telebereik van de DX-camera's. Zelfs in vergelijking met de huidige full frame-camera's biedt de D500 een reeks opvallende voordelen.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  25,99
 • André van Woerkom boeken
  André van Woerkom - Ontdek photoshop elements 15

  Handig om te weten: van dit boek is een webversie beschikbaar. Als u zich registreert, krijgt u automatisch toegang, plus relevante extra's. Photoshop Elements is een fantastisch programma voor fotobewerking, en biedt hier en daar zelfs meer mogelijkheden dan… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  25,99
 • Dre de Man boeken
  Dre de Man - Fotograferen met een Nikon D3400 & D3300

  Handig om te weten: van dit boek is een webversie beschikbaar. Als u zich registreert, krijgt u automatisch toegang, plus relevante extra's. De D3400 is net als zijn vrijwel identieke broertje de D3300 een camera met zeer veel mogelijkheden. In veel opzichten… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  25,99
 • Scott Kelby boeken
  Scott Kelby - Het Lightroom Mobile boek

  Handig om te weten: van dit boek is een webversie beschikbaar. Als u zich registreert, krijgt u automatisch toegang, plus relevante extra's. De bestverkopende auteur van Lightroom-boeken is terug. Scott Kelby laat je stap voor stap zien hoe je de kracht van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  27,95
 • Dré de Man boeken
  Dré de Man - Filmbeeldbewerking

  >Zelfs heel betaalbare camera's kunnen tegenwoordig films produceren die technisch nauwelijks voor Hollywood-producties onderdoen. Toch vallen de beelden vaak tegen. De sfeer van een film wordt namelijk in hoge mate bepaald door de bewerking. Gelukkig kunt u… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  30,99
 • Eduard de Kam boeken
  Eduard de Kam - Fotograferen : van opname tot afdruk

  Handig om te weten: van dit boek is een webversie beschikbaar. Als je je registreert, krijg je gratis toegang, plus relevante extra's. Fotograferen - Van opname tot afdruk is een handboek over hedendaagse techniek. Vrijwel totale controle hebben over het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  36,99
 • Wiebe de Jager boeken
  Wiebe de Jager - Dronevideo’s maken

  U hoeft de tv tegenwoordig maar aan te zetten en binnen de kortste keren ziet u de meest fantastische luchtopnamen voorbij komen. Tien tegen één dat die met een drone gemaakt zijn. U ziet die beelden niet alleen in reisprogramma's, maar ook… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,99
 • Angelika Wolk boeken
  Angelika Wolk - Werken met sprookjeswol

  Als ontwerpster was Angelika Wolk-Gerche zich al gauw bewust van de wonderbaarlijk kunstzinnige en fantasievolle mogelijkheden van het wollig zachte materiaal dat later bekend werd als ?sprookjeswol?. In dit schitterend uitgevoerde boek heeft zij haar… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Millie Marotta boeken
  Millie Marotta - Dierenrijk

  30 unieke ansichtkaarten om uit te scheuren, in te kleuren en te versturen!Creëer je eigen dierenrijk en personaliseer deze prachtige ansichtkaarten. Geef de kever een glinsterend pantser of voltooi met wat extra kleur het verenkleed van de bonte specht.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    7,50
 • Patty Harpenau, Marjolein Hurkmans boeken
  Patty Harpenau, Marjolein Hurkmans - Een muts voor een muts

  Een muts voor een muts is een doe-, leef- en leesboek. Met leuke tips die je inspireren, patronen die wél lukken, en boeiende verhalen. Komische verhalen, want de dames beschikken over een goed gevoel voor humor maar het boek is ook gevuld met indringende… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,99
 • Suwa boeken
  Suwa - Look

  Look neemt je mee op een fashion-tour over de hele wereld met levensechte kleurplaten van trendy en chique settings. Fashion illustrator Suwa heeft elke kleurplaat tot in detail getekend: stijlvolle outfits, kapsels, accessoires, modellenposes en natuurlijk… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Harry Potter wonderlijke wezens 2

  Het Harry Potter kleurboek voor volwassenen staat vol met prachtige kunstwerken uit de archie- ven van Warner Bros. Het geeft fans de kans om zelf de levendige decors en geliefde karakters uit de wereld van J.K. Rowling kleur te geven. De magische wereld van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Fiona Peart boeken
  Fiona Peart - Tulpen aquarelleren

  Duidelijke stap-voor-stap foto's en inclusief zes uitneembare en her te gebruiken overtrekvellenMensen die willen leren bloemen te schilderen of acquarelleren maar weinig ervaring hebben met tekenen of schilderen, vinden alles wat ze nodig hebben in dit boek. (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,99
 • Kleur je eigen Van Gogh - Colour your own Van Gogh

  Van Kleur je eigen Van Gogh/Colour Your Own Van Gogh-kleurboek verkochten wij al meer dan 25.000 exemplaren! In Kleur je eigen van Gogh/Colour Your Own Van Gogh zijn 30 beroemde Van Gogh-schilderijen uit de collectie van het Van Gogh Museum opgenomen. De… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,99
 • Lars Mytting boeken
  Lars Mytting - De man en het hout

  Ontspanning, creativiteit, een tastbaar resultaat, een voldaan gevoel: dit zijn de geneugten van het hakken, stapelen en in de fik steken van hout. Die nu ook beleefd kunnen worden in dit kleurboek voor volwassenen, gebaseerd op de bestseller De man en het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Fauna

  60 dieren en vogels om te kleuren en te vouwen Kleur je origami - Fauna geeft een leuke twist aan de geliefde kleurboeken! Het boek bevat 60 projecten die je om kunt toveren in prachtige dieren. Elk project bevat uitneembare vellen met een origamipatroon dat… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,99
 • Geoff Kersey boeken
  Geoff Kersey - Landschappen aquarelleren

  Landschappen aquarelleren met maar 3 primaire kleuren: rood, geel en blauwMet niet meer dana 3 kleuren verf, 3 penselen, een plastic palet en aquarelpapier kan iedereen die landschappen wil leren aquarelleren meteen aan de slag. In Landschappen aquarelleren… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,99
 • Kleur je origami - Bloemen, vogels en vlinders

  60 bloemen, vogels, vlinders en insecten om in te kleuren en te vouwen. Kleur je origami - Bloemen, vogels en vlinders geeft een leuke twist aan de geliefde kleurboeken! Het boek bevat 60 projecten die je kunt toveren in prachtige bloemen, vogels, insecten en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,99
 • Gabri Joy Kirkendall, Jaclyn Escalera boeken
  Gabri Joy Kirkendall, Jaclyn Escalera - Meer creatief handletteren

  Overal om je heen vind je sierlijk handgetekende letters op reclameborden en winkelruiten, ansichtkaarten, woondecoratie en zelfs servies. Instagram puilt uit van foto's van handletteraars en overal ter wereld worden workshops gegeven. Na Creatief handletteren… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Lee Foster-Wilson boeken
  Lee Foster-Wilson - Creatief met markers & meer

  Of je nu snorrende katten, racende paarden, vogelvleugeltjes, patronen, landschappen of een prachtige zonsondergang wilt tekenen, er is voor ieder wat wils in Creatief met markers & meer. De lessen in dit boek zijn leuk en verrassend voor iedereen. Doodle je?… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,99