Boeken over creatief

  • Martine Boere boeken
    Martine Boere - Werken met Ecoline

    Martine Boere komt met Werken met ecoline, want deze vloeibare aquarelverf is weer helemaal terug van weggeweest! Ecoline doet je misschien denken aan de basisschool, maar is tegenwoordig in veel verschillende kleuren verkrijgbaar en heerlijk om mee te werken.… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    16,99
  • Gods schitterende schepping

    Gebruik je creativiteit bij het inkleuren van de prachtige illustraties en het versieren van dit boek met behulp van wrijfplaatjes, terwijl je ondertussen geniet van Gods schitterende schepping en zijn Woord overdenkt. (Harde kaft)

    Lees meer...
    17,99
  • Zainab Khan boeken
    Zainab Khan - Kawaii doodles tekenen

    De populaire kawaii-illustratice Zainab Khan, alias Pic Candle, maakt razendsnel superschattige tekeningetjes en in Kawaii doodles tekenen leert ze je in een paar stappen hetzelfde te doen. Het Japanse woord 'kawaii' betekent schattig, en dit boek staat dan… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    14,99
  • Stefanie van Heusden boeken
    Stefanie van Heusden - Macramé, in Colours

    In dit boek laat ik zien hoe je de verschillende technieken van macramé kunt combineren. Verder neem ik je mee in de wereld van kunst en kleur. Dit boek is geschikt voor zowel beginners als gevorderden. Zo kun je naar hartenlust werken aan diverse ontwerpen… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    12,99
  • Marcel Scholing boeken
    Marcel Scholing - Reisfotografie, 2e editie

    Handig om te weten: van dit boek is een webversie beschikbaar. Als u zich registreert, krijgt u gratis toegang, plus relevante extra's.Welkom in de wondere wereld van reisfotografie. Dit type fotografie wordt in één adem genoemd met de andere bekende thema's… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    29,99
  • Saskia Laan boeken
    Saskia Laan - Vesten haken

    Iedereen heeft wel een lievelingsvest, een waar je in de loop der tijd heel erg aan gehecht bent geraakt. Met Vesten haken van Saskia Laan kun je er nu ook zelf een maken, voor elk seizoen en telkens gehaakt met een andere steek: filethaken voor de lente en… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    17,50
  • Frank Doorhof boeken
    Frank Doorhof - Fotograferen in elke situatie

    Handig om te weten: van dit boek is een webversie beschikbaar. Als u zich registreert, krijgt u gratis toegang, plus relevante extra's. Bijna elke fotograaf krijgt ermee te maken: ruimte, of het gebrek daaraan. Vaak resulteert dit in improvisaties op het… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    34,99
  • Erinna Lee boeken
    Erinna Lee - Amigurumi Hartendiefjes

    Een hartveroverend nieuw haakboek! Designer Erinna Lee neemt je mee op een schitterende schattenjacht. Er is zo veel schattigs te vinden, dus verzamel alvast je allerzachtste garen en je lievelingshaaknaald! Ontdek Lottie het dappere lieveheersbeestje, Rosie… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    16,00
  • Sarah Abbondio boeken
    Sarah Abbondio - Cactussen haken

    Je hebt geen tuin nodig om deze geweldige verzameling cactussen te kweken – slechts een haaknaald, wat garen en een beetje zin in haken. Dit geweldige boek bevat 30 patronen van gehaakte cactussen en vetplantjes, waarmee je je huis gezellig en groen kunt… (Harde kaft)

    Lees meer...
    16,50
  • Christel Krukkert boeken
    Christel Krukkert - Platte beesten breien

    Christel Krukkert, die je kent van haar leuke gehaakte amigurumi, heeft de breinaalden opgepakt en een hele collectie vrolijke, vertederende, lollige en hartverwarmende beesten gebreid. Ze zijn niet moeilijk om te maken. Gewoon recht en averecht breien in… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    15,50
  • Marianne Dekkers-Roos boeken
    Marianne Dekkers-Roos - Workshop punch als een pro

    Hét boek over punch needle, dé nieuwe hype in handwerkland! In Workshop punch als een pro leert Marianne Dekkers-Roos (@marretjeroos) je alles over de nieuwe hype in handwerkland: punch needle! Hierbij teken je met een holle naald als het ware met garen op… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    17,50
  • Saara Huhta, Laura Huhta boeken
    Saara Huhta, Laura Huhta - Naaien Scandinavische stijl

    Complimentjes krijgen over je outfit is altijd leuk, maar als je die dan ook nog zelf genaaid hebt, mag je terecht gloeien van trots. Alleen is het niet altijd makkelijk om geschikte patronen te vinden. Sommige zijn ouderwets, te truttig, te ingewikkeld en… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    30,00
  • Arounna Khounnoraj boeken
    Arounna Khounnoraj - Punch needle

    Punch needling of tuften is een oude borduurtechniek die weer langzamerhand de handwerkwereld verovert. Je prikt met een punchnaald garen in een stuk stof. Als je de naald weer naar boven haalt, maakt het garen een lus aan de onderkant. Zowel de bovenkant (de… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    22,50
  • Kristel Salgarollo boeken
    Kristel Salgarollo - Tunisch Haakboek

    Tunisch haken is een techniek die op haken en breien lijkt. Bij Tunisch haken werk je met meerdere steken op één naald, de lange Tunische haaknaald, maar aan het einde van een toer heb je maar één steek over. Het boek is samengesteld door Kristel… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    14,95
  • Iep Bergsma boeken
    Iep Bergsma - Picture perfect

    Fotografe Iep Bergsma (@iepbergsma) geeft in Picture Perfect haar geheimen prijs voor het maken van de beste foto’s, reportages en Instafeeds. Ze is ervan overtuigd dat als je beelden kloppen met jouw verhaal en met wat jij wilt uitstralen, de impact ervan… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    19,99
  • Studio Visual Steps boeken
    Studio Visual Steps - Inzicht in fotografie

    Leer de basisbegrippen en –technieken die essentieel zijn voor het maken van betere foto’s. Zoals de juiste lenskeuze voor jouw stijl van fotograferen, of het kiezen van de juiste camera-instellingen bij wisselend licht. Sean T. McHugh bespreekt op een… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    22,99
  • Marja de Haan boeken
    Marja de Haan - Shetland breien

    Dit boek is voor iedereen die meer wil weten over wol, breien en Shetland. Tijdens hun eerste reis naar deze Schotse eilandengroep werden de auteurs geïnspireerd door de natuur, de mensen, en vooral door de prachtige wol van de kleine, geharde Shetlandschapen… (Harde kaft)

    Lees meer...
    24,95
  • Dendennis boeken
    Dendennis - Gruwelijk grappige gadgets

    In dit boek staan 50 vrolijke, eenvoudige figuren en accessoires die iedereen kan haken: een luiaard om je oortjes in op te bergen, sleutelcovers waarbij je sleutel verdwijnt in de bek van een monster, telefoonhoesjes met grote oren. De allerkleinsten kunnen… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    12,50
  • ZNU boeken
    ZNU - Living nature - Kleuren voor volwassenen

    De natuur is een onuitputtelijke bron van inspiratie en rust. Ga mee op reis en laat je betoveren door de magische wereld van flora en fauna. Bloemen, vogels, insecten, bomen... kies een van de wondermooie kleurplaten en voel jezelf tot rust komen terwijl je… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    14,95
  • Bas den Braver boeken
    Bas den Braver - Waterwereld haken

    Waterwereld haken is het tweede boek van Bas den Braver alias Zabbez. Met Bloemenpoppen haken (bestverkochte nieuwe haakboek van 2018) wist hij in één klap een plek te veroveren in de haakwereld. De patronen van Zabbez zijn populair vanwege de… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    14,99
  • Scott Kelby boeken
    Scott Kelby - Het grote landschapsfotografieboek

    Heb je er ooit van gedroomd om zulke ongelooflijke landschapsfoto's te maken dat je vrienden en familie zeggen: 'Wacht eens even, heb jij die foto gemaakt?! Echt waar?'. Je hebt geluk. In dit boek leert professioneel fotograaf en bekroond auteur Scott Kelby je… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    34,99
  • Doris van der Waals boeken
    Doris van der Waals - Het Haakboek: Vrouw

    Het Haakboek - Vrouw, met ontwerpen van Doris van der Waals van JustDD.design. Het boek bevat haakpatronen voor kledingitems voor vrouwen en ook meisjes, ontworpen met Scheepjes Whirl. De modellen worden bovendien in meerdere kleuren getoond. (Zachte kaft)

    Lees meer...
    14,95
  • Zomer & Zee Haaksels

    Zomer & Zee Haaksels bevat 10 haakpatronen die door bekende Nederlandse haaksters zijn ontworpen. Van Koos de Krab tot Walter Walvis en van een trendy strandtas tot een hippe etui met flamingo’s. Zomer & Zee Haaksels is een boekje waardoor de zon vanzelf… (Zachte kaft)

    Lees meer...
      8,95
  • Leonie Schellingerhout boeken
    Leonie Schellingerhout - Workshop kabels en structuren haken

    Leonie Schellingerhout (@wolcafé) heeft in Workshop kabels en structuren haken de beste en leukste haakprojecten uit haar eerdere boeken gebundeld. Met deze unieke manier van haken kun je alle kanten op! Van hippe homeaccessoires als wollige kussenhoezen en… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    19,99
  • Postcard colouring book Holland

    Een collectie van dertig verschillende kaarten om te versturen die kunnen worden ingekleurd. Op de voorkant staat een typisch Nederlandse afbeelding en de achterkant van de kaart ziet er als een standaard postkaart uit: om te kunnen versturen met de post. De… (Harde kaft)

    Lees meer...
      8,99