Boeken over creatief

 • Doris van der Waals boeken
  Doris van der Waals - Het Haakboek: Vrouw

  Het Haakboek - Vrouw, met ontwerpen van Doris van der Waals van JustDD.design. Het boek bevat haakpatronen voor kledingitems voor vrouwen en ook meisjes, ontworpen met Scheepjes Whirl. De modellen worden bovendien in meerdere kleuren getoond. (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Zomer & Zee Haaksels

  Zomer & Zee Haaksels bevat 10 haakpatronen die door bekende Nederlandse haaksters zijn ontworpen. Van Koos de Krab tot Walter Walvis en van een trendy strandtas tot een hippe etui met flamingo’s. Zomer & Zee Haaksels is een boekje waardoor de zon vanzelf… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • Studio Visual Steps boeken
  Studio Visual Steps - Inzicht in fotografie

  Leer de basisbegrippen en –technieken die essentieel zijn voor het maken van betere foto’s. Zoals de juiste lenskeuze voor jouw stijl van fotograferen, of het kiezen van de juiste camera-instellingen bij wisselend licht. Sean T. McHugh bespreekt op een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,99
 • Marja de Haan, Hilly van der Sluis boeken
  Marja de Haan, Hilly van der Sluis - Shetland breien

  Dit boek is voor iedereen die meer wil weten over wol, breien en Shetland. Tijdens hun eerste reis naar deze Schotse eilandengroep werden de auteurs geïnspireerd door de natuur, de mensen, en vooral door de prachtige wol van de kleine, geharde Shetlandschapen… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Iep Bergsma boeken
  Iep Bergsma - Picture perfect

  Fotografe Iep Bergsma (@iepbergsma) geeft in Picture Perfect haar geheimen prijs voor het maken van de beste foto’s, reportages en Instafeeds. Ze is ervan overtuigd dat als je beelden kloppen met jouw verhaal en met wat jij wilt uitstralen, de impact ervan… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Leonie Schellingerhout boeken
  Leonie Schellingerhout - Workshop kabels en structuren haken

  Leonie Schellingerhout (@wolcafé) heeft in Workshop kabels en structuren haken de beste en leukste haakprojecten uit haar eerdere boeken gebundeld. Met deze unieke manier van haken kun je alle kanten op! Van hippe homeaccessoires als wollige kussenhoezen en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Hans Frederiks boeken
  Hans Frederiks - Zo werkt Google Foto's

  Handig om te weten: van dit boek is een webversie beschikbaar. Als je je registreert, krijg je gratis toegang, plus relevante extra's. Google Foto's is een gratis app van Google voor het beheren en bewerken van je op je smartphone gemaakte fotoverzameling. En… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,99
 • Postcard colouring book Holland

  Een collectie van dertig verschillende kaarten om te versturen die kunnen worden ingekleurd. Op de voorkant staat een typisch Nederlandse afbeelding en de achterkant van de kaart ziet er als een standaard postkaart uit: om te kunnen versturen met de post. De… (Harde kaft)

  Lees meer...
    8,99
 • Dendennis boeken
  Dendennis - Gruwelijk grappige gadgets

  In dit boek staan 50 vrolijke, eenvoudige figuren en accessoires die iedereen kan haken: een luiaard om je oortjes in op te bergen, sleutelcovers waarbij je sleutel verdwijnt in de bek van een monster, telefoonhoesjes met grote oren. De allerkleinsten kunnen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Bas den Braver boeken
  Bas den Braver - Waterwereld haken

  Waterwereld haken is het tweede boek van Bas den Braver alias Zabbez. Met Bloemenpoppen haken (bestverkochte nieuwe haakboek van 2018) wist hij in één klap een plek te veroveren in de haakwereld. De patronen van Zabbez zijn populair vanwege de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • ZNU boeken
  ZNU - Living nature - Kleuren voor volwassenen

  De natuur is een onuitputtelijke bron van inspiratie en rust. Ga mee op reis en laat je betoveren door de magische wereld van flora en fauna. Bloemen, vogels, insecten, bomen... kies een van de wondermooie kleurplaten en voel jezelf tot rust komen terwijl je… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Scott Kelby boeken
  Scott Kelby - Het grote landschapsfotografieboek

  Heb je er ooit van gedroomd om zulke ongelooflijke landschapsfoto's te maken dat je vrienden en familie zeggen: 'Wacht eens even, heb jij die foto gemaakt?! Echt waar?'. Je hebt geluk. In dit boek leert professioneel fotograaf en bekroond auteur Scott Kelby je… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  34,99
 • Elja Trum boeken
  Elja Trum - De Portretbijbel

  De Portretbijbel geeft je inspiratie om met plezier prachtige portretfoto's te maken. Niet met lange technische verhalen, maar met 101 praktische en eenvoudige voorbeelden.Het is niet eenvoudig om sprekende portretfoto’s te maken. Na een moeilijke fotosessie… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Scratch art Magic Jungle

  Dit boek bevat 12 platen met zwarte en grijze vlakken. Door met de bijgeleverde kras-pen te krassen over de vlakken komt er een kleur tevoorschijn. Op deze manier creëer jij je eigen plaat, want je bepaalt zelf welke vlakken je open krast. (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Scratch art Magic Mandalas

  Dit boek bevat 12 platen met zwarte en grijze vlakken. Door met de bijgeleverde kras-pen te krassen over de vlakken komt er een kleur tevoorschijn. Op deze manier creëer jij je eigen plaat, want je bepaalt zelf welke vlakken je open krast. (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Julie Robert boeken
  Julie Robert - Punch Needle & Co

  Met een punchnaald, een lap borduurstof, een borduurring en een paar bollen wol of katoen kun je met deze leuke nieuwe techniek de mooiste resultaten behalen. Als je eenmaal aan het punch needlen begonnen bent, is het moeilijk ermee te stoppen. De mooie… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Hanna Karlzon boeken
  Hanna Karlzon - Soulmates

  Soulmates is de nieuwste toevoeging aan de befaamde kleurboekencollectie van Hanna Karlzon. Dit prachtige kleurboek bevat magische portretten van de hand van de Zweedse kunstenares. Voor elk karakter heeft Hanna de bijbehorende spirit animal getekend. Kies de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,99
 • Lorna Scobie boeken
  Lorna Scobie - 365 Elke dag een tekening

  Voor het boek Elke dag een tekening bedacht Lorna Scobie 365 tekenopdrachten in diverse categorieën zoals ontspanning, observatie en kleurgebruik. Ze daagt de lezer uit elke dag iets te tekenen, de creativiteit vrij te laten stromen en zo de vaardigheden te… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Pasen & Lente Haaksels

  Pasen & Lente Haaksels bevat 10 haakpatronen die door bekende bloggers en Instagrammers zijn ontworpen. Van een schattig schaapje tot een vrolijke paasslinger en van personaliseerbare eiermutsjes tot een schitterende lentesjaal. Met dit haakboekje haal je het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • Saskia Dierckxsens boeken
  Saskia Dierckxsens - Meer mandala inspiratie

  'Meer Mandala Inspiratie' is het tweede kleurboek voor volwassenen van auteur/illustrator Saskia Dierckxsens, vol met nieuwe en uniek gedetailleerde prenten voor jou om in te kleuren. Ook voor dit boek liet ze zich inspireren door de mystieke en intrigerende… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,99
 • Julie Robert boeken
  Julie Robert - Smyrna, knopen, Latchhooking

  Julie Robert leert je in Smyrna, knopen, latchhooking hoe je met deze bijzondere techniek prachtige interieuraccessoires kunt maken. Bij smyrna knoop je met een speciale smyrna-naald een aantal korte wollen draden in een ondergrond met gaatjes. Door de lengte… (Harde kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Eleonore & Maurice boeken
  Eleonore & Maurice - Superzachte knuffels

  Maak kennis met de vertederende knuffels in zachte pasteltinten van Eleonore & Maurice. Alle knuffels zijn gehaakt en hebben daarnaast mooie details van Liberty-stofjes. Het resultaat is een snoezige verzameling dierenknuffels, met Mina de kat, die ook een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,50
 • Christel Krukkert boeken
  Christel Krukkert - Christels speelgoed

  Duik met Christel Krukkert in de speelkamer en haak je eigen pop met kleertjes, bouw een vrolijk speelkasteel, word de beste kegelaar met haar dierenkegelspel, beleef spannende uren met de doldwaze dino’s en maak voor de allerkleinsten een stapelprinses of… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,50
 • Bob Luijks boeken
  Bob Luijks - De mooiste fotolocaties: Zuid-Nederland

  Hoeveel gebieden ken je zo goed dat je precies weet wanneer je waar moet zijn om de perfecte foto te maken? Je wilt graag nieuwe gebieden ontdekken, bijzondere soorten en adembenemende landschappen vastleggen. Maar waar begin je? Wat zijn de beste plekken, wat… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  44,90
 • Bob Timroff boeken
  Bob Timroff - Zo werkt Apple Foto's

  Handig om te weten: van dit boek is een webversie beschikbaar. Als je je registreert, krijg je gratis toegang, plus relevante extra's. Het is eigenlijk een ongekende luxe dat we tegenwoordig niet alleen prachtige, haarscherpe foto's kunnen maken met onze… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,99