Boeken over creatief

 • Carla Kamphuis boeken
  Carla Kamphuis - Quotes! Brushlettering voor iedereen

  In het nieuwste boek Quotes - Brushlettering voor iedereen van Carla Kamphuis (@carlakamphuis) staan inspirerende quotesop het gebied vanliefde, vriendschap, familie en relaties. Voor belangrijke levensgebeurtenissen staan toepasselijke quotes uitgewerkt om na… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Hanna Karlzon boeken
  Hanna Karlzon - Karakter

  In Karakter staan 20 prachtige illustraties van mensengezichten. Het is een echte artist's edition, met lekker dik papier en enkelzijdig bedrukte pagina's - zo kun je je hart ophalen en de gezichten hun eigen karakter geven met kleur met veel verschillende… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Marjolein Flick boeken
  Marjolein Flick - Bloemen haken

  De beste manier om het nieuwe jaar te beginnen is om de lente in huis te halen. Dat kun je nu doen met de gehaakte bloemen van Marjolein Flick. Begin met zelfgehaakte sneeuwklokjes. Haak dan verder de krokussen, winterakonietjes, blauwe druifjes, narcissen,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Toni Salerno-carmine boeken
  Toni Salerno-carmine - Moeder aarde Mindfulness & meditatie kleurboek

  In dit kleurboek nodigt Toni Carmine Salerno je uit op een spirituele reis naar stille en vredige plekken in jezelf. Ga mee om te ontsnappen aan de voortdurende gedachtestroom en de zorgen van elke dag.De kleurplaten in dit boek zijn gewijd aan Moeder Aarde en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • Petra Hoeksema, Lidy Nooij, Miriam Catshoek, Bregje Konings boeken
  Petra Hoeksema, Lidy Nooij, Miriam Catshoek, Bregje Konings - Craft Dates

  Een Craft Date is een gezellige, inspirerende afspraak boordevol creativiteit om samen aan de slag te gaan. In dit fraaie boek lees je alles over hoe je een leuke en gezellige Craft Date kunt organiseren, en doe je originele ideeën op voor projecten die… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Dré de Man boeken
  Dré de Man - Handboek Nikon Fullframe-camera, 2e editie

  Handig om te weten: van dit boek is een webversie beschikbaar. Als u zich registreert, krijgt u gratis toegang, plus relevante extra's.Fotograaf en auteur Dré de Man behandelt in dit boek de generatie Nikon digitale reflexcamera's die het kleinbeeldformaat… (Harde kaft)

  Lees meer...
  34,99
 • Kelly Klapstein boeken
  Kelly Klapstein - Workshop Brushletteren

  In haar Workshop Brushletteren biedt Kelly Klapstein een simpele en serene benadering van de kunst van het handletteren met kleurrijke brushpennen. Kelly is een populair Instagrammer over brushletteren, leraar en oprichter van KellyCreates.ca. Dit prachtige en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Chris Gatcum boeken
  Chris Gatcum - Alles over Fotografie

  Maak met elke camera geweldige foto's! De fotografie heeft twee grote omwentelingen doorgemaakt: digitaal en sociaal. Het is nu tijd voor een boek dat deze veranderingen als onderdeel van de hedendaagse fotografie behandelt. [*] Leer met elke camera prachtige… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  27,50
 • Vicky Bogaert boeken
  Vicky Bogaert - De phonetograaf

  Via onze smartphone delen we onze levens met anderen: van die versgebakken taart tot je laatste citytrip of dat zonnige terrasje met vrienden. Goede instagrammers en bloggers maken er een kunst van om een persoonlijke stijl te ontwikkelen voor hun foto's. En… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,99
 • Loma Scobie boeken
  Loma Scobie - 365 days of art

  Dit journal (ofwel dagboek) staat garant voor een dagelijkse dosis creativiteit. In 365 days of art staat voor elke dag van het jaar een leuke teken-, schilder- of schrijfopdracht. Er komen diverse technieken aan bod: van kalligraferen, doodlen en handletteren… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Marieke Blokland boeken
  Marieke Blokland - Art journal school

  In Art journaling school legt creatieve duizendpoot Marieke Blokland uit hoe je een persoonlijke art journal maakt. Met uitleg over diverse teken- en schildermaterialen en technieken, leert Marieke je te mixen en jouw eigen stijl te ontwikkelen! Met de korte,… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Michelle Robinson boeken
  Michelle Robinson - Tunisch haken compleet

  Word een ster in tunisch haken met deze complete gids met alle basissteken en technieken. Michelle Robinson legt in Tunisch haken compleet stap voor stap alle technieken uit, inclusief kleurwerk, vorm aanbrengen en rondhaken. Je kunt de technieken meteen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Wendy van Delden boeken
  Wendy van Delden - The Spring Collection

  The Spring Collection, Het boek 'The Spring Collection' is het schrijfdebuut van Wendy van Delden. Met haar label 'Wendy's Home Collection' inspireert Wendy op het internet al duizenden haaksters. Een boek kon dan ook niet uitblijven. Een boek vol haakpatronen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Joke Beers-Blom, Ruud van der Lubben boeken
  Joke Beers-Blom, Ruud van der Lubben - Werken met de Fuji X-T serie

  Handig om te weten: van dit boek is een webversie beschikbaar. Als u zich registreert krijgt u gratis toegang, plus relevante extra's, zoals informatie over belangrijke firmware-updates voor uw Fujifilm-camera.In dit boek maakt u kennis met de prachtige,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,99
 • Margje Enting boeken
  Margje Enting - Tunish haken voor de winter

  Tunisch haken is een fijne techniek om sjaals, stola's, mutsen en handwarmers te maken. Margje Enting laat in dit boek de verschillen de toepassingen zien van de gewone, de rechte en de averechte tunische steek. Bovendien legt ze uit hoe je ajour en kabels… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Mr Cey boeken
  Mr Cey - Mr. Cey loves Crochet

  Mr Cey Loves Crochet is alweer het vijfde boek van Mr. Cey. Na de bestsellers Knuffelkussens Haken en Hero en de Magie van Kerst verrast hij nu met een boek vol uiteenlopende ontwerpen. Haak een prachtige deken, poef of cosy mand voor in huis. Of een funky… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Scott Kelby boeken
  Scott Kelby - Kelby: Het grote flitserboek

  Toen Scott ooit voor een publiek van 360 fotografen stond, stelde hij de vraag wie er over een externe flitser beschikte - bijvoorbeeld van Canon, Nikon of Yongnuo. Er gingen circa 340 handen de lucht in. Vervolgens zei hij: "Oké, nog een vraag, en denk hier… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,99
 • Layana Mariouw Smit boeken
  Layana Mariouw Smit - Het blaha werkboek

  Geen zin om weer zo’n saaie samenvatting te maken van een lastige tekst? Probeer eens wat anders! Het blaha werkboek biedt een visuele en leuke manier om een inzichtelijke en overzichtelijke samenvatting te maken van een lastige tekst. Door het tekenen van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,50
 • Tessa van Riet-Ernst boeken
  Tessa van Riet-Ernst - Woolytoons Knuffeldekens

  Woolytoons Knuffeldekens Een deken en een knuffel in één en dan nog superzacht ook! De gezellige knuffeldekens van Woolytoons zijn natuurlijk erg leuk voor kinderen, maar denk ook eens aan dementerende ouderen of een andere doelgroep die je heel blij zou… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Millie Marotta, Annemarie Vermaak, Julia Woning, Jasmine Becket-Griffith boeken
  Millie Marotta, Annemarie Vermaak, Julia Woning, Jasmine Becket-Griffith - KleurGlossy 8

  De natuur doet het goed dit keer, in KleurGlossy 8. Veel illustratoren worden ontzettend enthousiast van al het moois om hen heen. Net als wij kleurders. De Britse illustratrice Millie Marotta verkocht wereldwijd al meer dan tien miljoen kleurboeken. De natuur… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • Rosanne Boxum boeken
  Rosanne Boxum - Kalligraferen kun je leren!

  Letters zien we overal om ons heen. Vooral getypte, digitale letters, maar gelukkig ook steeds meer handgeschreven of getekend. Als tegenbeweging van de digitale wereld zijn we heerlijk offline aan het kalligraferen, handletteren en brushletteren geslagen. In… (Harde kaft)

  Lees meer...
  23,95
 • Janny Oosterom-Verweij boeken
  Janny Oosterom-Verweij - Haken & Huis

  Dit boek is voor iedereen die van haken én een gezellig huis houdt! Voor bijna iedere kamer in huis is er wel iets te vinden. Voor de woonkamer verschillende kussens. Voor kinderen en tieners een dubbeldekbus kussen vol met passagiers, een jeanskussen,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Rachel Pedder-Smith boeken
  Rachel Pedder-Smith - Bloemen aquarelblok & instructies

  In dit prachtige aquarelboekblok biedt illustrator Rachel Pedder-Smith je de kans om vijftien van haar aquarelkunstwerken na te maken. Ze leert je eerst alle essentials over de materialen en technieken die bij het aquarelleren komen kijken en geeft je daarna… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Christa Veenstra boeken
  Christa Veenstra - Scheepjes YARN Bookazine 4 Dutch Masters

  YARN Bookazine Dutch Masters (Nederlandse versie!)Nederland: de wieg van vele creatieve handen. Het land waar het hoofdkantoor van Scheepjes gevestigd is heeft wereldberoemde kunstenaars en ontwerpers voortgebracht en doet dit nog steeds. In deze uitgave… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    7,95
 • Jan Murphy boeken
  Jan Murphy - Aan de slag met olieverf

  Aan de slag met olieverf is hét boek om kennis te maken met dit schildersmedium. De veelzijdige verfsoort biedt (startende) schilders oneindig veel creatieve mogelijkheden om een eigen kunstwerk te maken. Van de materiaalkeuze en basisprincipes als compositie… (Harde kaft)

  Lees meer...
  22,50