Boeken over creatief

 • Breien met Tweedgaren

  Meer dan 50 breipatronen in landelijke stijlTweedgaren is een garen van honderd procent wol in prachtige natuurlijke kleuren. Het garen heeft een beetje onregelmatige draad, met hier en daar een contrasterend kleuraccent, waardoor het breiwerk een tweedachtig… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Johan Meijering boeken
  Johan Meijering - Argentijnse tango

  De Argentijnse tango en Groningen lijkt een niet voor de hand liggende combinatie. Toch is er in de stad Groningen een buitengewoon actieve tangoscene. Er wordt les gegeven en wekelijks zijn er verschillende salons. Vooral tijdens de weekenden kunnen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • N. Neven boeken
  N. Neven - Het enige echte kleurboek om samen in te kleuren

  Een kleurboek voor kinderen én volwassenen! Het enige echte kleurboek om samen in te kleuren brengt het beste van twee werelden samen! Het boek is speciaal ontworpen voor ouders en kinderen om samen de kleurpret te beleven. Links en rechts staan steeds twee… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Joke Vermeiren boeken
  Joke Vermeiren - Amigurumi babydieren haken

  Joke verzamelt de mooiste patronen uit de hele wereld op haar website www.amigurumipatterns.net. Met meer dan 160.000 fans is de site uitgegroeid tot een levendige community waar haakfans en ontwerpers elkaar ontmoeten en tips en patronen uitwisselen.In het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,50
 • Hannah Davies boeken
  Hannah Davies - 3D kleurplaten - Steden

  Kleurboek voor volwassenenVolg de eenvoudige aanwijzingen voor het juiste gebruik van warme en koele kleuren en zie hoe de tekening tot leven komt! Onder de bijzonder gedetailleerde ontwerpen vindt u bekende bezienswaardigheden, wereldsteden en vergezichten.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,50
 • Hannah Davies boeken
  Hannah Davies - 3D kleurplaten - Dieren

  Kleurboek voor volwassenenVolg de eenvoudige aanwijzingen voor het juiste gebruik van warme en koele kleuren en zie hoe de tekening tot leven komt! Onder de bijzonder gedetailleerde ontwerpen vindt u paradijsvogels, ingewikkelde insecten, betoverende zeewezens… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,50
 • Susanna Zacke, Sania Hedengren boeken
  Susanna Zacke, Sania Hedengren - Vrolijke haakwerkjes

  In dit boek vind je veel ideeën voor leuke accessoires en creatieve projecten waar je in een handomdraai je huis mee opfleurt. Een haarband of een paar wanten zijn zo gemaakt, een gehaakte mand wordt de blikvanger van de kamer en je telefoon wordt helemaal… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • Joke Vermeiren boeken
  Joke Vermeiren - Amigurumi babydieren haken

  De mama's en papa's in dit boek zijn niet te beroerd om toe te geven dat ouderschap ook weleens zijn mindere kanten heeft. Die lieve baby's moeten immers ook ververst worden, en de nachten zijn soms kort. Maar één glimlach of guitige blik van hun kleintje en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,50
 • Laura Strutt boeken
  Laura Strutt - Breien zonder naalden

  Laat de breinaalden links liggen en leer razendsnel breien met alleen uw armen en vingers als hulpmiddelen!In dit boek laat Laura Strutt u zien hoe u bekende breisteken en -technieken kunt uitvoeren zonder breinaalden, maar met uw armen en handen als… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Het enige echte Dikke Dames kleurboek om te versturen

  Wat zijn ze toch leuk en vrolijk, de Dikke Dames! En als je ze eenmaal hebt ingekleurd, komen ze nóg meer tot leven. Die kun je natuurlijk niet voor jezelf houden. Verblijd je moeder, zus, tante of buurvrouw met een vrolijk Dikke Dames-kaartje! Dit kleurboek… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Carlo Nabbe boeken
  Carlo Nabbe - Aandacht

  Het onderwijs raakt aan de basis van de maatschappij. Toont de leraar(es) de weg van een volgende generatie? Carlo Nabbe, musicus en leraar, geeft een nieuwe visie op het instrumentaal onderwijs en op leraarschap in het algemeen. Een boek over observeren. Een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Anna Boer- van der Molen boeken
  Anna Boer- van der Molen - Verslingerd aan breien

  Breien kun je altijd en overal. Dat is het motto van de schrijfster van Verslingerd aan Breien, die op de cover van het boek al breiend uit de lucht komt vallen!Er staan veertien patronen van baretten en mutsen in het boek. Het uitgangspunt van de schrijfster… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Kleurboek van Delfzijl

  Kleurboek Delfzijl, naar aanleiding van het grootse evenement Delfsail in de Groningse havenstad. Tekeningen van Delfzijl én verschillende van de bezoekende schepen om zelf in te kleuren. Kleurboek voor volwassenen, met teksten in het Nederlands, Engels en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,00
 • Iain R. Webb boeken
  Iain R. Webb - Het Vogue kleurboek

  Dit eerste kleurboek van Vogue is gemaakt door onderscheiden schrijver, moderedacteur, conservator en docent Iain R. Webb.Iains tekeningen zijn geïnspireerd door de iconische beelden uit de Britse Vogue uit de jaren 1950 - een tijdperk van hoeden met… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Mariska Vos-Bolman boeken
  Mariska Vos-Bolman - Amigurumi's naaien

  In Amigurumi's naaien van Mariska Vos-Bolman (van de website DIY fluffies) staan 12 naaipatronen om de leukste knuffels - ofwel amigurumi's - te naaien. De genaaide amigurumi's zijn supersimpel om zelf te maken met de stapsgewijze uitleg en naaipatronen op… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,99
 • Giovanni Civardi boeken
  Giovanni Civardi - De kunst van kinderportretten tekenen

  In De kunst van kinderportretten tekenen van Giovanni Civardi staan bijna 30 baby-en kinderportretten om stap voor stap na te tekenen. Door gedetailleerde schetsen krijg je inzicht in de verschillende stadia van het tekenproces en word je aangemoedigd om zelf… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Maria Trolle boeken
  Maria Trolle - Schemertijd

  Stap in de magische schemering waar de grens tussen dag ennacht vervaagt en de schaduwen trucjes uithalen met je ogen. Dedieren nestelen zich in weelderig groen dat hen omsluit voor denacht. Kijk uit voor alle wezens die juist 's nachts tot leven komenin alle… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Annemarie Arts boeken
  Annemarie Arts - De gehaakte speelkamer

  Een boek vol speelgoed om zelf te haken. Een gehaakte bal, een pop met kleertjes, keukenspulletjes voor de speelkeuken, een trommel en een echte tipi! Voor de speelkeuken haak je pannen en lapjes, een koksmuts en een schort. Als je de pop gehaakt hebt, ga je… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Erna Vis-van der Ster boeken
  Erna Vis-van der Ster - Bloempoppetjes van viltbolletjes

  Maak kennis met de hartveroverende bloempoppetjes van viltbolletjes, houten kalen en vilten lapjes. Er zijn rozenbolletjes, bloesembolletjes en narcisbolletjes. Maar ook kleine kabouterbolletjes en heksenbolletjes komen langs. Je ontmoet twaalf verschillende… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • Saskia Laan boeken
  Saskia Laan - Alles is haken Home

  Alles is haken Home van Saskia Laan staat weer boordevol haakontwerpen in vrolijke kleurcombinaties. Ruim 20 haakpatronen; van plaids en kussens tot kleine haakontwerpen om je interieur een creatief tintje te geven. Tomeloos haken tijdens de koude dagen voor… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Julia Woning boeken
  Julia Woning - Dikke Dames in de schilderkunst kleurboek

  Je wist het misschien niet, maar de Dikke Dames van JuliaWoning zijn al eeuwenlang een geliefd onderwerp om vast teleggen op het canvasdoek. De grootste kunstenaars ter wereldlopen weg met deze voluptueuze dames: Monet, Mucha, VanGogh, Renoir, Botticelli,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Yellena James boeken
  Yellena James - Ster, Tak, Spiraal, Waaier

  Overal om je heen vind je de vier betoverendste vormen van de natuur: de ster, de tak, despiraal en de waaier. In de bossen en op de bodem van de oceaan, in sneeuwvlokken enwervelwinden, je ziet deze vormen overal terug. Bovendien zijn ze het hart van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Jeroen Horlings boeken
  Jeroen Horlings - Fotograferen met een Canon 200D

  De Canon 200D is een eenvoudig te bedienen, maar zeer veelzijdige camera waarmee de meest fantastische foto's én video's kunnen worden gemaakt. Maar de bijbehorende handleiding gaat niet verder dan een beknopte beschrijving van functies en instellingen. Dit… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,95
 • Christel Krukkert boeken
  Christel Krukkert - Haak je eigen kabouterhuis

  Deze complete kabouterfamilie staat garant voor urenlang haakplezier. Christel haakte alle kabouters zoals zij ze zelf graag zou zien: papa, mama, opa, oma, twee kindertjes en een kabouterbaby. Omdat ze in hun paddenstoelenhuis natuurlijk ook moeten zitten,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Noah Levenson boeken
  Noah Levenson - Color me Kanye

  We wisten allemaal al dat Kanye West een visionaire miljardair en muziek- en stijlicoon is. Maar Hij heeft nog een andere kant: die van de revolutionaire goddelijke held die letterlijk de wereld redt. Grijp je kans en duik in de wereld van dit killergenie.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,99