Boeken over creatief

 • Breien met Tweedgaren

  Meer dan 50 breipatronen in landelijke stijlTweedgaren is een garen van honderd procent wol in prachtige natuurlijke kleuren. Het garen heeft een beetje onregelmatige draad, met hier en daar een contrasterend kleuraccent, waardoor het breiwerk een tweedachtig… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Johan Meijering boeken
  Johan Meijering - Argentijnse tango

  De Argentijnse tango en Groningen lijkt een niet voor de hand liggende combinatie. Toch is er in de stad Groningen een buitengewoon actieve tangoscene. Er wordt les gegeven en wekelijks zijn er verschillende salons. Vooral tijdens de weekenden kunnen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • N. Neven boeken
  N. Neven - Het enige echte kleurboek om samen in te kleuren

  Een kleurboek voor kinderen én volwassenen! Het enige echte kleurboek om samen in te kleuren brengt het beste van twee werelden samen! Het boek is speciaal ontworpen voor ouders en kinderen om samen de kleurpret te beleven. Links en rechts staan steeds twee… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Joke Vermeiren boeken
  Joke Vermeiren - Amigurumi babydieren haken

  Joke verzamelt de mooiste patronen uit de hele wereld op haar website www.amigurumipatterns.net. Met meer dan 160.000 fans is de site uitgegroeid tot een levendige community waar haakfans en ontwerpers elkaar ontmoeten en tips en patronen uitwisselen.In het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,50
 • Hannah Davies boeken
  Hannah Davies - 3D kleurplaten - Steden

  Kleurboek voor volwassenenVolg de eenvoudige aanwijzingen voor het juiste gebruik van warme en koele kleuren en zie hoe de tekening tot leven komt! Onder de bijzonder gedetailleerde ontwerpen vindt u bekende bezienswaardigheden, wereldsteden en vergezichten.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,50
 • Hannah Davies boeken
  Hannah Davies - 3D kleurplaten - Dieren

  Kleurboek voor volwassenenVolg de eenvoudige aanwijzingen voor het juiste gebruik van warme en koele kleuren en zie hoe de tekening tot leven komt! Onder de bijzonder gedetailleerde ontwerpen vindt u paradijsvogels, ingewikkelde insecten, betoverende zeewezens… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,50
 • Susanna Zacke, Sania Hedengren boeken
  Susanna Zacke, Sania Hedengren - Vrolijke haakwerkjes

  In dit boek vind je veel ideeën voor leuke accessoires en creatieve projecten waar je in een handomdraai je huis mee opfleurt. Een haarband of een paar wanten zijn zo gemaakt, een gehaakte mand wordt de blikvanger van de kamer en je telefoon wordt helemaal… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • Joke Vermeiren boeken
  Joke Vermeiren - Amigurumi babydieren haken

  De mama's en papa's in dit boek zijn niet te beroerd om toe te geven dat ouderschap ook weleens zijn mindere kanten heeft. Die lieve baby's moeten immers ook ververst worden, en de nachten zijn soms kort. Maar één glimlach of guitige blik van hun kleintje en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,50
 • Laura Strutt boeken
  Laura Strutt - Breien zonder naalden

  Laat de breinaalden links liggen en leer razendsnel breien met alleen uw armen en vingers als hulpmiddelen!In dit boek laat Laura Strutt u zien hoe u bekende breisteken en -technieken kunt uitvoeren zonder breinaalden, maar met uw armen en handen als… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Het enige echte Dikke Dames kleurboek om te versturen

  Wat zijn ze toch leuk en vrolijk, de Dikke Dames! En als je ze eenmaal hebt ingekleurd, komen ze nóg meer tot leven. Die kun je natuurlijk niet voor jezelf houden. Verblijd je moeder, zus, tante of buurvrouw met een vrolijk Dikke Dames-kaartje! Dit kleurboek… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Carlo Nabbe boeken
  Carlo Nabbe - Aandacht

  Het onderwijs raakt aan de basis van de maatschappij. Toont de leraar(es) de weg van een volgende generatie? Carlo Nabbe, musicus en leraar, geeft een nieuwe visie op het instrumentaal onderwijs en op leraarschap in het algemeen. Een boek over observeren. Een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Anna Boer- van der Molen boeken
  Anna Boer- van der Molen - Verslingerd aan breien

  Breien kun je altijd en overal. Dat is het motto van de schrijfster van Verslingerd aan Breien, die op de cover van het boek al breiend uit de lucht komt vallen!Er staan veertien patronen van baretten en mutsen in het boek. Het uitgangspunt van de schrijfster… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Kleurboek van Delfzijl

  Kleurboek Delfzijl, naar aanleiding van het grootse evenement Delfsail in de Groningse havenstad. Tekeningen van Delfzijl én verschillende van de bezoekende schepen om zelf in te kleuren. Kleurboek voor volwassenen, met teksten in het Nederlands, Engels en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,00
 • Iain R. Webb boeken
  Iain R. Webb - Het Vogue kleurboek

  Dit eerste kleurboek van Vogue is gemaakt door onderscheiden schrijver, moderedacteur, conservator en docent Iain R. Webb.Iains tekeningen zijn geïnspireerd door de iconische beelden uit de Britse Vogue uit de jaren 1950 - een tijdperk van hoeden met… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Mariska Vos-Bolman boeken
  Mariska Vos-Bolman - Amigurumi's naaien

  In Amigurumi's naaien van Mariska Vos-Bolman (van de website DIY fluffies) staan 12 naaipatronen om de leukste knuffels - ofwel amigurumi's - te naaien. De genaaide amigurumi's zijn supersimpel om zelf te maken met de stapsgewijze uitleg en naaipatronen op… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,99
 • Giovanni Civardi boeken
  Giovanni Civardi - De kunst van kinderportretten tekenen

  In De kunst van kinderportretten tekenen van Giovanni Civardi staan bijna 30 baby-en kinderportretten om stap voor stap na te tekenen. Door gedetailleerde schetsen krijg je inzicht in de verschillende stadia van het tekenproces en word je aangemoedigd om zelf… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Jana Ganseforth, Sabine Hausmann boeken
  Jana Ganseforth, Sabine Hausmann - Wollowbies vieren kerstfeest!

  In Wollowbies vieren kerstfeest! Komen winterse haakfiguren tot leven via grappige verhaaltjes en speelse illustraties en foto's. Van Simon de sneeuwpop tot kerstfiguren die niet mogen ontbreken in de gehaakte kerststal... deze amigurumi's vrolijken het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Barrington Barber boeken
  Barrington Barber - Tekenboek voor iedereen

  In het Tekenboek voor iedereen van Barrington Barber staan tekenoefeningen geïnspireerd op voorwerpen en elementen uit de natuur. Planten, zee, lucht en dieren in eenvoudige stappen zelf op papier zetten, dat is het doel van Barber! Hij daagt de tekenaar ook… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Emilio Klaarhart boeken
  Emilio Klaarhart - In klank en kleur

  Aquarellen, poëzie en spiritualiteit vloeien in dit boek wonderwel samen. Landschappen, bloemen en portretten uit diverse culturen, vooral oosterse, worden hier gebruikt als spiegel voor de mens. Dit boek richt zich in woord en beeld tot het hart. Het nodigt… (Harde kaft)

  Lees meer...
  28,50
 • Kleur je origami - Bloemen, vogels en vlinders

  60 bloemen, vogels, vlinders en insecten om in te kleuren en te vouwen. Kleur je origami - Bloemen, vogels en vlinders geeft een leuke twist aan de geliefde kleurboeken! Het boek bevat 60 projecten die je kunt toveren in prachtige bloemen, vogels, insecten en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • Christel Krukkert boeken
  Christel Krukkert - Amigurumi alfabet

  Haken van aap tot zeeleeuwChristel Krukkert heeft een prachtige collectie beestjes (amigurumi) gehaakt, waarbij ze het hele alfabet gevolgd heeft. A is een aap, B is een beer, C is een cavia, en ga zo maar door. Alle letters komen aan bod, tot aan de Z van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Nathalie Charler, Sofie Duron boeken
  Nathalie Charler, Sofie Duron - Mijn Designertas

  Met Mijn Tas leerden de creatieve blogsters elisanna en Fynn Vlaanderen zelf tassen maken, in de opvolger gaan ze een stapje verder. Ze vroegen aan tien Belgische designers om het ontwerp van een van hun tassen, en gingen daarmee aan de slag om hun eigen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Lisa Tenzin - Dolma boeken
  Lisa Tenzin - Dolma - Het mindful mandala kleurboek

  Ontdek de levensveranderende kracht van mandala's met dit prachtige kleurboek, dat is bedoeld om uw aangeboren creativiteit tot bloei te laten komen en om ontspanning en innerlijke rust in uw leven te brengen.Mandala's zijn symbolische spirituele afbeeldingen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • N. Neven boeken
  N. Neven - Het enige echte notitiekleurboek

  'Het enige echte notitiekleurboek' is het beste van twee werelden: een kleurboek en een notitieboek in één! Pen je boodschappenlijstje neer en geef het meteen een kleurrijk randje. Of schrijf een liefdesbrief en laat je geliefde zien hoe creatief je kunt… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    6,95
 • Daria Song boeken
  Daria Song - Het huis van de tijd

  De internationale bestsellers van Daria Song laten lezers van alle leeft ijden wegdromen in verhalen geïnspireerd door de magie van een oude koekoeksklok. Laat je fantasie de vrije loop in de werelden van de fee en het meisje, met gedetailleerde tekeningen om… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,95