Boeken over creatief

 • Antonia Jackson boeken
  Antonia Jackson - Kleur het paasverhaal

  'Kleur het paasverhaal' is een prachtig kleurboek over Goede Vrijdag en Pasen. Lees het verhaal van het lijden en de opstanding van Jezus, en kleur de platen in. De gedetailleerde tekeningen van Felicity French staan vol prachtige patronen. Om alleen of samen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Marieke Voorsluijs, Barbara Löhnen boeken
  Marieke Voorsluijs, Barbara Löhnen - Club Geluk - Haak en brei journal

  Marieke Voorsluijs en Barbara Löhnen van Club Geluk (@club_geluk voor Instagram en @clubgeluk voor Facebook) staan bekend om hun eigenzinnige breisels. Hun motto: haak je happy! Onmisbaar voor iedereen die van haken en breien houdt: een journal om al je… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Todd Gustavson boeken
  Todd Gustavson - Geschiedenis van de camera

  Slechts weinig uitvindingen hebben zoveel invloed gehad als de camera, en maar weinig kunsten hebben zo langdurig hun sporen nagelaten in de artistieke, wetenschappelijke en alledaagse wereld als de fotografie. We zijn echter zo gefocust geraakt op de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Daniel Müller boeken
  Daniel Müller - Teken, schilder, lach en bewonder

  Teken, schilder, lach en bewonder is een full-colour kleur- en schilderboek voor jong en oud. Met aanstekelijke opdrachten worden we allemaal aan het werk gezet. Het eindresultaat zal bewondering of een gulle lach tot gevolg hebben.Het meest originele,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • N. Neven boeken
  N. Neven - Elke dag een foto

  Bekijk de wereld eens van een andere kant - door je lens. Ga op pad, gewapend met 365 grappige, moeilijke, leuke, inspirerende opdrachten en je ziet dingen die je nog niet eerder zag. De opdrachten in het boek volgen de seizoenen: 365 + 1 opdrachten van winter… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Christin Morgan boeken
  Christin Morgan - Hoop dreams

  Borduren is back! Cristin Morgan deelt haar lieflijke ontwerpen in haar collectie eigentijdse motieven en projecten. Dit boek helpt je een vleug flair toe te voegen aan je borduurwerkjes en ze stijlvol te maken door haar moderne dessins en gewaagde… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Mirjam Looij boeken
  Mirjam Looij - Loveletters Loveletters

  Een nieuwe titel in een succesvolle reeks: het Loveletters handletterwerkboek voor meiden.- Bijbeloverdenkingen en inspirerende opdrachten om aan de slag te gaan met handletteren.- Een handig stappenplan met foto's dat je leert te handletteren.- Voor meiden… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,99
 • Chiara Perano boeken
  Chiara Perano - Nib + inkt

  Nib & Inkt staat vol met inspiratie, tips van experts, letter- en vormsjablonen, creatieve opdrachten en oefeningen en biedt daarnaast volop ruimte om zelf te oefenen en experimenteren. Gebruik dit prachtige boek als je persoonlijke werkboek en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Laura Valfort boeken
  Laura Valfort - Weven

  Droom je van mooie geweven wanddecoraties of gestileerde epauletten, maar beschik je nog niet over de nodige materialen en technieken? Dankzij de talloze stap-voor-stapfoto's en de handige tips in dit boek, leer je de basistechnieken en weef je 11 trendy… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Joke Decorte boeken
  Joke Decorte - Geometrische motieven haken

  20 geometrische motieven waarmee je elk project van je keuze kan haken: een sjaal, een poncho, een deken, een tapijt, ... Elk motief staat beschreven als tekst en als schema. Bovendien is elk motief uitgewerkt in een project. Deze bieden volop inspiratie om… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Hanna Karlzon boeken
  Hanna Karlzon - Juwelenkistje

  Met trots presenteren we de nieuwste toevoeging aan de befaamde kleurboekencollectie van Hanna Karlzon. De inspiratie voor Juwelenkistje komt van een oud Edwardiaans huis en zijn tuin. Hanna heeft een dromerige verzameling illustraties gemaakt: een mix van… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Wiebe de Jager boeken
  Wiebe de Jager - 360°-fotografie en -video

  Handig om te weten: van dit boek is een webversie beschikbaar. Als u zich registreert, krijgt u gratis toegang, plus relevante extra's.De techniek van het fotograferen of filmen van scènes in 360° is nog vrij jong, maar wint snel aan populariteit.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  27,99
 • Dre de Man boeken
  Dre de Man - Handboek Handboek Nikon D Camera

  Handig om te weten: van dit boek is een webversie beschikbaar. Als u zich registreert, krijgt u gratis toegang, plus relevante extra's.Het nemen van een digitale foto in de groene stand (volautomaat) is als het opwarmen van een maaltijd met een magnetron.… (Harde kaft)

  Lees meer...
  34,99
 • Nancy Langdon boeken
  Nancy Langdon - Het complete naaiboek

  Dit boek is het enige naslagwerk dat je nodig hebt. Leer hoe je de juiste gereedschappen en fournituren kiest, hoe je de gewone naaimachine en de lockmachine gebruikt en hoe je zelf kleding en interieuraccessoires kunt maken. Naast alle klassieke… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Deborah van de Leijgraaf boeken
  Deborah van de Leijgraaf - Hip, stoer en lief!

  Met het patronenboek Hip, stoer en lief van Deborah van de Leijgraaf kun je zelf de leukste babykleding en -accessoires naaien. De ruim 20 naaipatronen zijn gemaakt met soepele jerseystofjes; perfect materiaal voor de allerkleinsten. Van jasjes, rompertjes tot… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Galliez Charlov, Kim Charlov boeken
  Galliez Charlov, Kim Charlov - Brei je zen

  Brei je zen is een instapboek voor iedereen die wil leren breien. Dé manier om te ontspannen volgens de auteurs. Heb je het breien onder de knie, dan kun van start met breipatronen die stapsgewijs staan beschreven, inclusief instructietekeningen. Laat je… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Marieke Voorsluijs, Barbara Löhnen boeken
  Marieke Voorsluijs, Barbara Löhnen - Huiselijk haken met Club Geluk

  Marieke Voorsluijs en Barbara Löhnen van Club Geluk (@clubgeluk)staan bekend om hun eigenzinnige breisels. Hun motto: haak je happy! In Huiselijk haken breiden ze hun handwerkpalet uit met haken. In dit patronenboek staan handige én hilarische haakontwerpen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Sarah Shrimpton boeken
  Sarah Shrimpton - Supersize haken

  Denk groot met Supersize haken! Dit boek bevat een prachtige collectie van 20 patronen voor coole accessoires en fantastische oversized projecten voor in huis, waaronder een poef met Marokkaanse invloeden. De projecten zijn eenvoudig genoeg voor beginners -… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Siegfried Woldhek boeken
  Siegfried Woldhek - Lekker tekenen

  Terwijl ieder kind plezier heeft in tekenen, verliezen volwassenen dit genoegen vaak. Siegfried Woldhek wil hier verandering in brengen. In Lekker tekenen leert hij zowel beginnende als gevorderde tekenaars aan de hand van 24 praktische lessen hoe ze hun… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Daan Schoonhoven boeken
  Daan Schoonhoven - Praktijkboek Natuurfotografie jaarrond

  Wanneer, wat, waar en hoe? Dat zijn vragen waar elke natuurfotograaf het hele jaar door antwoord op wil krijgen. Het aanbod van onderwerpen voelt vaak te groot om een keuze te maken. Maar er zijn ook momenten in het jaar dat je even niet goed weet wat je zult… (Harde kaft)

  Lees meer...
  34,90
 • Marjolein Flick boeken
  Marjolein Flick - Bloemen haken

  De beste manier om het voorjaar te beginnen is om de lente in huis te halen. Dat kun je nu doen met de gehaakte bloemen van Marjolein Flick. Begin met zelfgehaakte sneeuwklokjes en winterakonietjes.Haak dan verder de krokussen, blauwe druifjes, narcissen,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Marit Hilarius boeken
  Marit Hilarius - Let's focus!

  Boeken en handleidingen over fotografie zijn er genoeg, maar je verzandt al snel in eindeloze technische uiteenzettingen, waarbij de cijfers en ingewikkelde regeltjes je om de oren vliegen. Dat is in Let's focus helemaal anders: in dit boek leer je hoe je… (Harde kaft)

  Lees meer...
  21,99
 • Sascha Blase-Van Wagtendonk boeken
  Sascha Blase-Van Wagtendonk - Gehaakte lappenpoppen 3

  In deel 3 van de succesvolle serie Gehaakte lappenpoppen van Sascha Blase-van Wagtendonk (@AlaSascha, @LappenpoppenHaken) komen de lappenpoppen uit de hele wereld. Van Russische matroesjka, Japanse geisha, Hollandse boerin tot flamingo en giraffe. In totaal 18… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • Mr Cey boeken
  Mr Cey - Mr. Cey loves Crochet

  Mr Cey Loves Crochet is alweer het vijfde boek van Mr. Cey. Na de bestsellers Knuffelkussens Haken en Hero en de Magie van Kerst verrast hij nu met een boek vol uiteenlopende ontwerpen. Haak een prachtige deken, poef of cosy mand voor in huis. Of een funky… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Loma Scobie boeken
  Loma Scobie - 365 days of art

  Dit journal (ofwel dagboek) staat garant voor een dagelijkse dosis creativiteit. In 365 days of art staat voor elke dag van het jaar een leuke teken-, schilder- of schrijfopdracht. Er komen diverse technieken aan bod: van kalligraferen, doodlen en handletteren… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00