Boeken over creatief

 • Bobbi Eden boeken
  Bobbi Eden - Iedereen kan haken

  Iedereen kan haken, daar is tv-persoonlijkheid en enthousiast haakster Bobbi Eden van overtuigd. Op haar haakblog UkkePukki.com toont Bobbi haar grappige amigurumi's, ofwel UkkePukki's. Met de duidelijke haakpatronen in dit boek kan iedereen deze schattige… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Carlo Nabbe boeken
  Carlo Nabbe - Aandacht

  Het onderwijs raakt aan de basis van de maatschappij. Toont de leraar(es) de weg van een volgende generatie? Carlo Nabbe, musicus en leraar, geeft een nieuwe visie op het instrumentaal onderwijs en op leraarschap in het algemeen. Een boek over observeren. Een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Anna Boer- van der Molen boeken
  Anna Boer- van der Molen - Verslingerd aan breien

  Breien kun je altijd en overal. Dat is het motto van de schrijfster van Verslingerd aan Breien, die op de cover van het boek al breiend uit de lucht komt vallen!Er staan veertien patronen van baretten en mutsen in het boek. Het uitgangspunt van de schrijfster… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Kleurboek van Delfzijl

  Kleurboek Delfzijl, naar aanleiding van het grootse evenement Delfsail in de Groningse havenstad. Tekeningen van Delfzijl én verschillende van de bezoekende schepen om zelf in te kleuren. Kleurboek voor volwassenen, met teksten in het Nederlands, Engels en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,00
 • Mariska Vos-Bolman boeken
  Mariska Vos-Bolman - Amigurumi's naaien

  In Amigurumi's naaien van Mariska Vos-Bolman (van de website DIY fluffies) staan 12 naaipatronen om de leukste knuffels - ofwel amigurumi's - te naaien. De genaaide amigurumi's zijn supersimpel om zelf te maken met de stapsgewijze uitleg en naaipatronen op… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,99
 • Iain R. Webb boeken
  Iain R. Webb - Het Vogue kleurboek

  Dit eerste kleurboek van Vogue is gemaakt door onderscheiden schrijver, moderedacteur, conservator en docent Iain R. Webb.Iains tekeningen zijn geïnspireerd door de iconische beelden uit de Britse Vogue uit de jaren 1950 - een tijdperk van hoeden met… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Jeroen Horlings boeken
  Jeroen Horlings - Fotograferen met een Canon 200D

  De Canon 200D is een eenvoudig te bedienen, maar zeer veelzijdige camera waarmee de meest fantastische foto's én video's kunnen worden gemaakt. Maar de bijbehorende handleiding gaat niet verder dan een beknopte beschrijving van functies en instellingen. Dit… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,95
 • Keri Smith boeken
  Keri Smith - The Line

  Wreck this journal had één simpele belofte: vernietig dit boek op alle mogelijke manieren. The Line is nog simpeler: pak een potlood en trek een lijn. Met deze lijn ontdek je alle hoeken van het boek en kom je langs verschillende opdrachten. Scheur, lijm,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,99
 • Erna Vis-van der Ster boeken
  Erna Vis-van der Ster - Bloempoppetjes van viltbolletjes

  Maak kennis met de hartveroverende bloempoppetjes van viltbolletjes, houten kalen en vilten lapjes. Er zijn rozenbolletjes, bloesembolletjes en narcisbolletjes. Maar ook kleine kabouterbolletjes en heksenbolletjes komen langs. Je ontmoet twaalf verschillende… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • Kolam mandala tekenboek

  Kolams zijn prachtige patronen van vloeiende lijnen door en om puntjes heen. Volg de duidelijke instructies in dit boek en maak zo prachtige geometrische ontwerpen die je daarna kunt inkleuren. Leuk en rustgevend tegelijk! (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Margje Enting boeken
  Margje Enting - Tunish haken voor de winter

  Tunisch haken is een fijne techniek om sjaals, stola's, mutsen en handwarmers te maken. Margje Enting laat in dit boek de verschillen de toepassingen zien van de gewone, de rechte en de averechte tunische steek. Bovendien legt ze uit hoe je ajour en kabels… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Sean C. Jackson boeken
  Sean C. Jackson - Van hier naar daar - Een boek vol doolhoven

  Je weg zoeken door een doolhof is leuk voor jong en oud. Laat je verleiden door de prachtige labyrinten van Sean C. Jackson, geïnspireerd door kunst, architectuur en de natuur. Ze zijn niet alleen mooi om naar te kijken, het is ook een hele uitdaging om de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Vicky Bogaert boeken
  Vicky Bogaert - De phonetograaf

  Via onze smartphone delen we onze levens met anderen: van die versgebakken taart tot je laatste citytrip of dat zonnige terrasje met vrienden. Goede instagrammers en bloggers maken er een kunst van om een persoonlijke stijl te ontwikkelen voor hun foto's. En… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,99
 • Paul Pigram boeken
  Paul Pigram - Aan de slag met pastel

  Aan de slag met pastel is hét boek om kennis te maken met dit kleurrijke materiaal. Het veelzijdige pastel biedt tekenaars en schilders oneindig veel creatieve mogelijkheden om een eigen kunstwerk te maken. Van de materiaalkeuze en basisprincipes als… (Harde kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Jan Murphy boeken
  Jan Murphy - Aan de slag met olieverf

  Aan de slag met olieverf is hét boek om kennis te maken met dit schildersmedium. De veelzijdige verfsoort biedt (startende) schilders oneindig veel creatieve mogelijkheden om een eigen kunstwerk te maken. Van de materiaalkeuze en basisprincipes als compositie… (Harde kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Marjet Verhoef boeken
  Marjet Verhoef - Krijt!

  Ontdek krijt opnieuw: een oeroud en simpel materiaal met verbazingwekkend mooie en moderne resultaten. Marjet Verhoef, lettering artist en art director daagt je uit je te laten inspireren, een kleurrijk avontuur aan te gaan én je talent en eigen stijl te… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Charles Kim boeken
  Charles Kim - Praktisch handboek gitaar

  Leer op een visuele manier akkoorden en technieken zonder kennis van muziektheorie. Met dit boek begint u een muzikaal avontuur met een veelzijdig, ritmisch instrument! Dit handboek toont u de grondbeginselen van het gitaarspelen - foto voor foto en noot voor… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Margo Selby boeken
  Margo Selby - Hedendaagse weefpatronen

  Dit boek vol met foto's en beschrijvingen van mooie geweven stoffen biedt alle basisinformatie voor beginnende wevers die op zoek zijn naar ideeën en inspiratie, maar is ook een betrouwbare leidraad voor ervaren wevers. De nadruk ligt op het mengen van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Michael Freeman, Gary Eastwood boeken
  Michael Freeman, Gary Eastwood - Landschappen in digitale fotografie

  De zoektocht naar geneesmiddelen die de mensheid van ziekten kunnen verlossen, is van alle tijden. Bij het lezen van 60.000 jaar geneesmiddelen zult u talloze medicijnen tegenkomen die ziekten voorkomen, beheersen en genezen die ooit onbehandelbaar,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Lee Foster-Wilson boeken
  Lee Foster-Wilson - Creatief met markers & meer

  Of je nu snorrende katten, racende paarden, vogelvleugeltjes, patronen, landschappen of een prachtige zonsondergang wilt tekenen, er is voor ieder wat wils in Creatief met markers & meer. De lessen in dit boek zijn leuk en verrassend voor iedereen. Doodle je?… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Job Gerardus Koens boeken
  Job Gerardus Koens - Droste, een blik waardig

  Dit boek is niet alleen een 'must' voor de Drosteverzamelaar, maar tevens interessant voor liefhebbers van andere blik- en kartonverpakkingen. Er wordt niet alleen aandacht besteed aan de geschiedenis en aan de verpakkingen van Droste maar ook aan de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  32,50
 • Stefanie Trouwborst-Wijers boeken
  Stefanie Trouwborst-Wijers - Babysets haken 2

  Met babysets haken 2 wordt de familie uitgebreid met vijf nieuwe ontwerpen van knuffeldieren. In dit boek vind je vijf complete babysets van lieveheersbeestje Liv, pandabeer Pip, Flamingo Fleur, Giraffe Guus en hert Helsa. Elke babyset bestaat uit een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Jessica Alexandrakis boeken
  Jessica Alexandrakis - Nieuwe quilttechnieken

  Iedereen kan een quilt maken! Sterker nog, de auteur laat in dit boek zien hoe eenvoudig het eigenlijk is. Dankzij de overzichtelijke aanwijzingen met heel veel stap-voor-stapfoto's en allerlei handige tips en trucs leert u gaandeweg de kneepjes van het vak.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Sara Withers, Xuella Arnold, Elisa Mann boeken
  Sara Withers, Xuella Arnold, Elisa Mann - Sieraden met draad

  Dit boek is onmisbaar voor iedereen die graag sieraden wil gaan maken. Het bevat alles wat u moet weten over het gebruik van metaaldraad om unieke en opvallende werkstukken te creëren. * Leer metaaldraad bewerken om elegante ontwerpen te maken voor oorbellen,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Joep van Damme boeken
  Joep van Damme - Haken met JOEP

  Je hebt nu het haakboek voor JOEP in handen. Met stoere beanies, mutsen, sjaals, polswarmers en allerlei leuke accessoires. Sommige ontwerpen zijn zo klaar terwijl andere fashionitems wat meer inspanning vergen. Maar dan heb je ook wat! De beschrijvingen zijn… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,99