Boeken over columns, interviews

 • H. Lalleman-de Winkel boeken
  10,50
 • Henk Brugman boeken
  14,95
 • Joyce Muilenburg boeken
  10,45
 • Mirjam Oldenhave boeken
  E-book
  Mirjam Oldenhave - Weet ik veel

  Mirjam Oldenhave, auteur van de Mees Kees-serie, geeft in ‘Weet ik veel’ een inkijkje in de wereld van het pleegmoederschap. Ze is pleegmoeder van de negenjarige Esi, die oorspronkelijk uit Ghana komt. Als dochter van een moeder die is opgegroeid in een… (E-book)

  Lees meer...
  12,99
 • Fidan Ekiz boeken
  E-book
  Fidan Ekiz - Alles begint en eindigt met familie

  Mijn ouders hebben de koers van mijn leven bepaald. Daarom heeft mijn familie zo’n belangrijke plaats in mijn werk. Wij maken deel uit van een voortgaande migratiegeschiedenis.Bij Fidan Ekiz raakt het maatschappelijke altijd aan het persoonlijke. In haar… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Maarten Asscher boeken
  E-book
  Maarten Asscher - Kort geluk

  Maarten Asscher definieert ‘geluk’ in zijn essaybundel ‘Kort geluk’ als volgt: ‘Een kortstondige ervaring van innige compleetheid’, deze ervaringen stonden aan de basis van zijn uiteenlopende verzameling essays. ‘Kort geluk’ daagt de lezer uit… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Tim den Besten boeken
  E-book
  Tim den Besten - Zou er wifi in de hemel zijn?

  Ben je aan het vloggen of ben je gewoon blij me te zien? In Zou er wifi in de hemel zijn? prijst en bekritiseert Tim den Besten met vlijmscherp toetsenbord de zin en onzin van het leven anno nu. Stap aan boord van dit boek en laat je door zijn columns, grapjes… (E-book)

  Lees meer...
  10,99
 • Arjan Visser boeken
  E-book
  Arjan Visser - 1 interviewer-10 geboden-100 schrijvers

  ‘1 interviewer – 10 geboden – 100 schrijvers’ is een bundeling van alle interviews met schrijvers die Arjan Visser in de afgelopen twintig jaar voor Trouw afnam aan de hand van de Bijbelse Tien Geboden. Na 500 afleveringen is de ‘Tien… (E-book)

  Lees meer...
  12,99
 • Marcel Prins, Peter Henk Steenhuis boeken
  Marcel Prins, Peter Henk Steenhuis - Andere Achterhuizen

  Spreken we over de onderduik dan denken we aan Anne Frank. Maar wat weten we van de vele duizenden andere Joden die in de Tweede Wereldoorlog in ons land onderdoken? Velen van hen werden alsnog opgepakt, gedeporteerd en meestal vermoord in de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Marcel Langedijk boeken
  E-book
  Marcel Langedijk - Spuitluiers, slaapgebrek en onvoorwaardelijke liefde

  ‘Baby’s roken lief en teder, ja, absoluut heel schattig allemaal, maar als je even niet oplette, kwamen er onvoorstelbare hoeveelheden ontlasting en braaksel uit, alsmede kwijl en zenuwslopend gehuil. Plus: de ouders vertelden dan wel hoe mooi en bijzonder… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • A.F. Troost boeken
  17,50
 • Jeroen van Luiken-Bakker boeken
  E-book
  Jeroen van Luiken-Bakker - De wereld om met autisme

  Dit boek is geschreven door bijzondere mensen met een bijzondere kijk op de wereld om ons heen: mensen met de diagnose autismespectrumstoornis, ook bekend als ASS, en mensen die daar in hun dagelijks leven mee te maken hebben, zoals ouders en professionals.… (E-book)

  Lees meer...
    5,70
 • Marcel Prins, Peter Henk Steenhuis boeken
  E-book
  Marcel Prins, Peter Henk Steenhuis - Andere Achterhuizen

  Spreken we over de onderduik dan denken we aan Anne Frank. Maar wat weten we van de vele duizenden andere Joden die in de Tweede Wereldoorlog in ons land onderdoken? Velen van hen werden alsnog opgepakt, gedeporteerd en meestal vermoord in de… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Bob Smalhout boeken
  E-book
  Bob Smalhout - Nederland is gek geworden

  Iedere zaterdag kijken lezers van De Telegraaf reikhalzend uit naar de column van professor dr. Bob Smalhout. Onder de titel 'Op het Scherp van de Snede' schrijft hij over de toestand van Nederland. Na ruim duizend columns komt Smalhout onverbloemd tot de… (E-book)

  Lees meer...
    9,95
 • Astrid Joosten boeken
  E-book
  Astrid Joosten - Onmogelijke Liefdes

  Het vervolg op het succesvolle Verboden liefdes Onmogelijke liefdes geeft een completer beeld dan ooit over mensen die verliefd werden op de verkeerde. Een boek over minnaars, minnaressen, bedriegers en bedrogenen. In 2002 verscheen het boek Verboden liefdes,… (E-book)

  Lees meer...
    5,99
 • Wieke Biesheuvel boeken
  E-book
  Wieke Biesheuvel - Je zal zo'n moeder hebben

  De leukste columns over moederschap Laconiek, herkenbaar, hilarisch en met de nodige zelfspot schrijft Wieke Biesheuvel in Libelle over haar gezin, partner, avontuurlijke reizen en haar afwisselende leven. Maar vooral over wat het betekent om moeder te zijn.… (E-book)

  Lees meer...
    7,99
 • Simon Rozendaal boeken
  E-book
  Simon Rozendaal - Gesprekken met grote geleerden

  Wetenschapsredacteur Simon Rozendaal van Elsevier interviewde in de afgelopen jaren tientallen wetenschappers, vooral in de exacte disciplines. Genieën is een bundeling van vraaggesprekken met de invloedrijkste geleerden van deze tijd, onder wie… (E-book)

  Lees meer...
  12,99
 • Jerome Heldring boeken
  E-book
  Jerome Heldring - Dezer dagen

  In april 2012 stopte J.L. Heldring na 52 jaar met zijn befaamde column Dezer dagen. Sinds 1960 schreef hij op de opiniepagina van eerst de Nieuwe Rotterdamse Courant en later NRC Handelsblad zijn column over buitenlandse politiek, taal, godsdienst, Europa,… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Bas Heijne boeken
  E-book
  Bas Heijne - Een waanzinnig gaaf land

  ‘We hebben gewoon een waanzinnig gaaf land’ _ Mark Rutte, 2015 Voor veel lezers is de wekelijkse column van Bas Heijne in NRC Handelsblad een ijkpunt. Als geen ander neemt hij de temperatuur van de tijd op. In een scherpe, heldere stijl kijkt hij achter de… (E-book)

  Lees meer...
    5,99
 • Erica van Dam boeken
  E-book
  Erica van Dam - Simpel

  SIMPEL is een verzameling van meer dan veertig columns die de afgelopen jaren zijn geschreven door Erica van Dam (1972). Hierin geeft zij de lezer een openhartige kijk in haar dagelijks leven als moeder, partner en parttime KLM-stewardess. De vaak herkenbare… (E-book)

  Lees meer...
    4,99
 • Saskia Noort boeken
  E-book
  Saskia Noort - Aan de goede kant van 30

  De columns van Saskia Noort zijn niet meer weg te denken uit het leven van menig tijdschriftenlezer. Aan de goede kant van 30 bevat een royale selectie uit de columns en artikelen die zij schreef voor Marie Claire en Viva. Saskia Noort schrijft over herkenbare… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Silvester Zwaneveld boeken
  E-book
  Silvester Zwaneveld - Hoe word ik grappig?

  Iedereen wil grappig zijn. Thuis, op kantoor, in de kroeg. Het is een heerlijk gevoel om mensen te laten lachen. Het is zelfs sexy. Het dwingt respect af en het maakt van jou een persoon waar mensen graag bij in de buurt zijn. Maar het is ook vaak moeilijk,… (E-book)

  Lees meer...
    7,50
 • Martin Gaus boeken
  E-book
  Martin Gaus - Voorpret is de leukste pret

  Martin Gaus schrijft al jaren columns voor diverse bladen met een verschillend lezerspubliek.In Voorpret is de leukste pret is een gedeelte van zijn vaak prikkelende, ontroerende en intrigerende columns gebundeld.De columns van Martin lijken vooral het gedrag… (E-book)

  Lees meer...
    6,99
 • Frenk Linden boeken
  E-book
  Frenk Linden - God, geld, macht & liefde

  Freddy Heineken: Ik was al ruimschoots getikt voordat ik werd ontvoerd. Johan Cruijff: Voor sommige spelers is seks vóór de wedstrijd achteraf een goed excuus. Frits Bolkestein: Ik was het liefst Napoleon geweest. Leontien van Moorsel: Ik was een gek die… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Frits Conijn boeken
  E-book
  Frits Conijn - Succes doe je zo

  Succes, dat willen we allemaal wel. Maar hoe doe je dat? In dit boek vertellen negentien bekende Nederlanders openhartig over hun succes, wat ze ervoor gedaan en gelaten hebben en welke lessen ze onderweg leerden. Over de lastige beslissingen die ze moesten… (E-book)

  Lees meer...
    9,99