Boeken over columns, interviews

 • Marc Didden boeken
  Marc Didden - De wanhopige optimist

  DE BESTE COLUMNS EN ANDERE TEKSTEN VAN DE ONGEËVENAARDE MARC DIDDEN, VAN 2010 tot 2016Marc Didden (194) begon zijn carrière in de jaren 70 als muziekjournalist bij het weekblad Humo en is sindsdien blijven schrijven, interviewen en observeren; als auteur,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Gebbel Junior boeken
  Gebbel Junior - Alle columns van Gebbel Junior

  De columns van Gebbel Junior, de onbekende schrijver van stukjes in het Weekbericht Meijel zijn gehaat en geliefd en alles er tussen in. Het zijn persoonlijke waarnemingen en geen waarheden. Ze zijn nu verzameld en samengesteld door auteur Max Rippe.Gebbel… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,37
 • Jan Geerts boeken
  Jan Geerts - Alleen de aankoopbon graag, het wordt toch geruild

  Jan Geerts beschrijft in korte verhalen zijn dagelijkse voorvallen. Hij verbaast zich over zijn dieren, doet manmoedig zijn best om te klussen en probeert duidelijk te krijgen hoe vrouwen denken. Hij schrijft in korte, duidelijke zinnen en weet je te raken.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,46
 • Maaike Mommers boeken
  Maaike Mommers - Midlife mom

  Maaike Mommers schrijft columns, over haar onzekerheid rond de opvoeding van haar dochter, de twijfels over haar werk en over haar midlife crisis. Ze schrijft over haar ervaringen met humor, maar vooral met veel zelfspot.Maaike (1972) is gelukkig, getrouwd met… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,34
 • Suzan Otten-Pablos boeken
  Suzan Otten-Pablos - ADHD?!

  Suzan Otten-Pablos is maatschappelijk werker, coach en moeder van twee kinderen met ADHD. Voor de Stichting ADHD Netwerk schrijft ze wekelijks een column. Het voorwoord van dit boek is geschreven door Sandra Kooij en Rob Rodrigues Pereira.Herkenbare columns… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,37
 • Elisabeth Vossen boeken
  Elisabeth Vossen - Wijffie

  Wijffie heeft tien jaar lang columns geschreven voor het personeelsblad van haar school in Limburg. Over leerlingen, spelling, organisatie, roken, feesten, promotie, airco en wat dies meer zij. Ook geeft ze regelmatig een kijkje op vroeger.Wijffie is het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,97
 • Thomas Colignatus boeken
  Thomas Colignatus - Festival van ongehoorde ideeen

  Wie de economische crisis wil oplossen moet de censuur van de wetenschap bij het Centraal Planbureau wegnemen. Thomas Cool zag zijn werk daar vanaf 1990 tegengehouden. Dit boek bundelt zijn columns op Frontaal Naakt, Joop.nl en BeterOnderwijsNederland.Alle… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,37
 • Mirjam Oldenhave boeken
  Mirjam Oldenhave - Weet ik veel

  Mirjam Oldenhave, auteur van de Mees Kees-serie, geeft in ‘Weet ik veel’ een inkijkje in de wereld van het pleegmoederschap. Ze is pleegmoeder van de negenjarige Esi, die oorspronkelijk uit Ghana komt. Als dochter van een moeder die is opgegroeid in een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Thomas Erdbrink boeken
  Thomas Erdbrink - Onze man in Teheran

  Sinds Thomas Erdbrink vijftien jaar geleden Leiden inruilde voor Teheran, bericht hij over het Midden-Oosten en in het bijzonder de Iraanse actualiteit. Over het nucleaire programma, ruzie met het westen, sancties en mensenrechten. Toch is het niet steeds het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Rob Nijsse boeken
  19,95
 • Bob Smalhout boeken
  Bob Smalhout - Nederland is gek geworden

  Iedere zaterdag kijken lezers van De Telegraaf reikhalzend uit naar de column van professor dr. Bob Smalhout. Onder de titel 'Op het Scherp van de Snede' schrijft hij over de toestand van Nederland. Na ruim duizend columns komt Smalhout onverbloemd tot de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • Thomas Erdbrink boeken
  Thomas Erdbrink - Gelukkig nog altijd onze man in Teheran

  Thomas Erdbrink schrijft al jaren over zijn leven in Teheran. Zeventien jaar geleden verhuisde hij van Leiden naar de Iraanse hoofdstad, om daar kennis te maken met een voor hem volledig nieuwe cultuur. Sindsdien brengt hij het leven van zijn stadgenoten naar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Frans Heckers boeken
  Frans Heckers - Ontmoetingen

  'Bij de serie columns Ontmoetingen is het uitgangspunt een gesprekje te hebben met Gewone Mensen. Ze zijn niet beroemd of bekend, doen meestal geen sensationele dingen maar toch hebben ze altijd iets waarin een verhaal zit, waard om op te schrijven.Bij de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,29
 • Daphne Deckers boeken
  Daphne Deckers - Seks

  Regelmatig seksen is goed voor de conditie van je hart. Je slaapt er beter van, je leeft langer en het schijnt zelfs effectief te zijn tegen hoofdpijn. Seks is goed voor je immuunsysteem, maar te véél seks schijnt dan weer nadelig te zijn voor je afweer.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,50
 • D. Deckers, Daphne Deckers boeken
  D. Deckers, Daphne Deckers - Decksels!

  Decksels! is de tweede columnbundel van duizendpoot Daphne Deckers. 65 van haar beste columns uit TV Weekeinde van De Telegraaf zijn gebundeld in deze nieuwe uitgave. Met veel humor beschrijft Deckers niet alleen haar leven als moeder van twee kinderen, maar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,50
 • D. Deckers, Daphne Deckers boeken
  D. Deckers, Daphne Deckers - Manlief

  Na het succes van haar eerdere columnbundels komt Daphne Deckers nu met Manlief, waarin zij haar beste columns over mannen, seks en relaties heeft gebundeld. Op haar bekende humoristische wijze bespreekt Deckers een breed scala aan onderwerpen, zoalsSeksuele… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,50
 • Daphne Deckers boeken
  Daphne Deckers - Typisch Nederlands

  Ik dacht dat het misschien leuk zou zijn om eens op chatsites van expats te gaan kijken wat zij nu eigenlijk "Typisch Nederlands" vinden. Nou, ik wilde dat ik het niet had gedaan! Het is behoorlijk ontnuchterend om telezen wat voor indruk buitenlandse… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,50
 • Elsbeth de Jager boeken
  Elsbeth de Jager - Vaart!

  In deze columnbundel vertelt de auteur over haar leven van alledag: hoe ze haar creativiteit ontwikkelde, hoe ze via een eend de liefde van haar leven ontmoette en hoe ze geniet van haar bijna volwassen kinderen. Ook vertelt ze over haar werk in het onderwijs,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Jan Abrahamse, Menno Hoexum, Eddy van der Noord boeken
  Jan Abrahamse, Menno Hoexum, Eddy van der Noord - Schier door eilander ogen

  Een gevleugelde uitspraak van Jan Abrahamse, samen met ons de bedenker van dit boek met prachtige verhalen, in woord en beeld, van markante bewoners van Schiermonnikoog. Twee mensen zijn ons ontvallen tijdens het maken van dit boek: Jan Abrahamse en Dick Kool.… (Harde kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Wouter Verkerk boeken
  Wouter Verkerk - Is alles naar wens?

  Wat is het geheim van succesvolle horeca? Wouter bezocht in de afgelopen jaren duizenden horecabedrijven in binnen en buitenland en moet je het sluitende antwoord nog altijd schuldig blijven. Wel kwam hij dichtbij. In 'Is alles naar wens?' schrijft hij er zelf… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Jan Jaap van Hoeckel boeken
  Jan Jaap van Hoeckel - Wie heeft ons in godsnaam geleerd dat regen slecht weer is?

  Iedereen wil gelukkig zijn. Maar veel mensen zijn het niet, of in ieder geval niet helemaal. Stel jezelf eens de vraag: ben ik gelukkig? Er zijn maar twee antwoorden: ja of nee, er zit niks tussen. Zeg je ja, dan is dit boek je op het lijf geschreven. Het gaat… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,45
 • Wouter Verkerk boeken
  Wouter Verkerk - Dit is het jaar van de bediening... echt!

  Gasten komen echt nog eens terug naar een restaurant met goede bediening, zelfs als ze die eerste keer niet helemaal tevreden zijn over het eten. Na een avond op een plek met slechte bediening - hoe goed de keuken ook is - komt een gast daar niet meer terug.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Bas Heijne boeken
  Bas Heijne - Een waanzinnig gaaf land

  'We hebben gewoon een waanzinnig gaaf land' - Mark Rutte, 2015Voor veel lezers is de wekelijkse column van Bas Heijne in NRC Handelsblad een ijkpunt. Als geen ander neemt hij de temperatuur van de tijd op. In een scherpe, heldere stijl kijkt hij achter de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,00
 • Kees de Jong boeken
  Kees de Jong - Groter groeien

  Veel ondernemers worstelen met dezelfde dilemma's: op het gebied van hun leiderschap, de omgang met medewerkers, de strategie van het bedrijf, de financiën enzovoort. Als je bedrijf hard groeit, komt daar nog eens bij dat je voortdurend van rol moet… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Tim den Besten boeken
  Tim den Besten - Zou er wifi in de hemel zijn?

  Ben je aan het vloggen of ben je gewoon blij me te zien? In Zou er wifi in de hemel zijn? prijst en bekritiseert Tim den Besten met vlijmscherp toetsenbord de zin en onzin van het leven anno nu. Stap aan boord van dit boek en laat je door zijn columns, grapjes… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,99