Boeken over columns, interviews

 • Esther Jacobs boeken
  Esther Jacobs - Vrijheid om te worden wie je bent

  Op 5 mei herdenken we de bevrijding van Nederland. Maar hoe vrij zijn we, en voelen we ons vandaag de dag echt? * In hoeverre is vrijheid afhankelijk van externe omstandigheden? * Kan je ook 'gevangen' zitten in te veel keuzevrijheid? * En hoe zit het met… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,50
 • Marianne Croes boeken
  Marianne Croes - Het is me allemaal wat

  Columns van een gewone vrouw, een gewone hypotheekadviseur, in een bijzondere wereld. Trefwoorden: honden en humor, werk en vrije tijd, realisme en fantasie, taalfouten en citaten, herinnering en droom. Freelance tekstschrijver bij Tekststudio Casper.Columns… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,57
 • Bert de Vries boeken
  Bert de Vries - Het Goud van Limburg

  Verhalen waarin onzin en humor de boventoon voeren, vaak gesitueerd in Zuid Limburg. Met een enthousiast voorwoord van Camille Oostwegel. De tekening op de omslag is van zijn broer Ru, beeldhouwer en jarenlang cartoonist bij het Limburgs Dagblad.Dit is een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,93
 • Deborah Heilig-Boogert boeken
  Deborah Heilig-Boogert - Kilo's Geluk

  Natuurlijk zijn die van jezelf het aller-leukst, maar het drietal van columniste Deborah Heilig is ook reuze grappig. En ben jij, net als zoveel andere moeders, de grappige uitspraken van je kind vergeten op te schrijven? Deborah gelukkig niet.Deborah… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Jan Jaap van Hoeckel boeken
  Jan Jaap van Hoeckel - Wie heeft ons in godsnaam geleerd dat regen slecht weer is?

  Iedereen wil gelukkig zijn. Maar veel mensen zijn het niet, of in ieder geval niet helemaal. Stel jezelf eens de vraag: ben ik gelukkig? Er zijn maar tweeantwoorden: ja of nee, er zit niks tussen. Zeg je ja, dan is dit boek je op het lijf geschreven. Het gaat… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,45
 • Marguerite de Ruijter boeken
  Marguerite de Ruijter - Help ik word 50

  De generatie van 1964 en 1965 wordt in de herdenkingsjaren 2014 (100 jaar na begin WOI) en 2015 (70 jaar na einde WOII) 50 jaar. Wat weten zij van de oorlog? Hebben ze iets meegekregen van de verhalen van toen? Is hun leven als naoorlogse generatie daardoor… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,95
 • Wim Phaff boeken
  Wim Phaff - Mensen kijken

  Middelburger Wim Phaff heeft in dit boek korte verhalen, gedichten en aforismen verzameld met als thema 'Mensen kijken'. (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,00
 • Thomas Erdbrink boeken
  Thomas Erdbrink - Onze man in Teheran

  Sinds Thomas Erdbrink vijftien jaar geleden Leiden inruilde voor Teheran, bericht hij over het Midden-Oosten en in het bijzonder de Iraanse actualiteit. Over het nucleaire programma, ruzie met het westen, sancties en mensenrechten. Toch is het niet steeds het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Bob Smalhout boeken
  Bob Smalhout - Nederland is gek geworden

  Iedere zaterdag kijken lezers van De Telegraaf reikhalzend uit naar de column van professor dr. Bob Smalhout. Onder de titel 'Op het Scherp van de Snede' schrijft hij over de toestand van Nederland. Na ruim duizend columns komt Smalhout onverbloemd tot de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • Thomas Erdbrink boeken
  Thomas Erdbrink - Gelukkig nog altijd onze man in Teheran

  Thomas Erdbrink schrijft al jaren over zijn leven in Teheran. Zeventien jaar geleden verhuisde hij van Leiden naar de Iraanse hoofdstad, om daar kennis te maken met een voor hem volledig nieuwe cultuur. Sindsdien brengt hij het leven van zijn stadgenoten naar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Theo van Gogh boeken
  Theo van Gogh - Allah weet het beter

  Gebundelde columns, briefwisselingen en ?beschouwinkjes? · Theo van Gogh in het voorwoord: ?Dit boekje heet Allah weet het beter omdat het mijn donkerbruine vermoeden is dat de nieuwe Middeleeuwen van Mekka op uitbreken staan. En omdat ik me als professioneel… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,90
 • Frans Heckers boeken
  Frans Heckers - Ontmoetingen

  'Bij de serie columns Ontmoetingen is het uitgangspunt een gesprekje te hebben met Gewone Mensen. Ze zijn niet beroemd of bekend, doen meestal geen sensationele dingen maar toch hebben ze altijd iets waarin een verhaal zit, waard om op te schrijven.Bij de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,29
 • Daphne Deckers boeken
  Daphne Deckers - Seks

  Regelmatig seksen is goed voor de conditie van je hart. Je slaapt er beter van, je leeft langer en het schijnt zelfs effectief te zijn tegen hoofdpijn. Seks is goed voor je immuunsysteem, maar te véél seks schijnt dan weer nadelig te zijn voor je afweer.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,50
 • D. Deckers, Daphne Deckers boeken
  D. Deckers, Daphne Deckers - Decksels!

  Decksels! is de tweede columnbundel van duizendpoot Daphne Deckers. 65 van haar beste columns uit TV Weekeinde van De Telegraaf zijn gebundeld in deze nieuwe uitgave. Met veel humor beschrijft Deckers niet alleen haar leven als moeder van twee kinderen, maar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,50
 • D. Deckers, Daphne Deckers boeken
  D. Deckers, Daphne Deckers - Manlief

  Na het succes van haar eerdere columnbundels komt Daphne Deckers nu met Manlief, waarin zij haar beste columns over mannen, seks en relaties heeft gebundeld. Op haar bekende humoristische wijze bespreekt Deckers een breed scala aan onderwerpen, zoalsSeksuele… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,50
 • Daphne Deckers boeken
  Daphne Deckers - Typisch Nederlands

  Ik dacht dat het misschien leuk zou zijn om eens op chatsites van expats te gaan kijken wat zij nu eigenlijk "Typisch Nederlands" vinden. Nou, ik wilde dat ik het niet had gedaan! Het is behoorlijk ontnuchterend om telezen wat voor indruk buitenlandse… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,50
 • R. Rubinstein boeken
  R. Rubinstein - Alexander

  Eind 1984 sprak Renate Rubinstein gedurende tien dagen in Engeland met Z.K.H. Prins Willem-Alexander van Oranje. In dit boek brengen wij graag de weerslag van dit gesprek onder de aandacht. Destijds sloot Nederland Alexander in het hart vanwege zijn eerlijke… (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,99
 • Wouter Verkerk boeken
  Wouter Verkerk - Mijn collega komt zo bij u

  Over de auteur: Wouter Verkerk is met ruim tweehonderd presentaties en workshops per jaar Nederlands meest gevraagde spreker op het gebied van horeca en gastvrijheid. Hij schrijft een vaste column voor Misset Horeca en is adviseur van horecaondernemers door… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,95
 • Jan Jaap van Hoeckel boeken
  Jan Jaap van Hoeckel - Wie heeft ons in godsnaam geleerd dat regen slecht weer is?

  Iedereen wil gelukkig zijn. Maar veel mensen zijn het niet, of in ieder geval niet helemaal. Stel jezelf eens de vraag: ben ik gelukkig? Er zijn maar twee antwoorden: ja of nee, er zit niks tussen. Zeg je ja, dan is dit boek je op het lijf geschreven. Het gaat… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,45
 • Wouter Verkerk boeken
  Wouter Verkerk - Dit is het jaar van de bediening... echt!

  Gasten komen echt nog eens terug naar een restaurant met goede bediening, zelfs als ze die eerste keer niet helemaal tevreden zijn over het eten. Na een avond op een plek met slechte bediening - hoe goed de keuken ook is - komt een gast daar niet meer terug.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Wouter Verkerk boeken
  Wouter Verkerk - Is alles naar wens?

  Wat is het geheim van succesvolle horeca? Wouter bezocht in de afgelopen jaren duizenden horecabedrijven in binnen en buitenland en moet je het sluitende antwoord nog altijd schuldig blijven. Wel kwam hij dichtbij. In 'Is alles naar wens?' schrijft hij er zelf… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Kees de Jong boeken
  Kees de Jong - Groter groeien

  Veel ondernemers worstelen met dezelfde dilemma's: op het gebied van hun leiderschap, de omgang met medewerkers, de strategie van het bedrijf, de financiën enzovoort. Als je bedrijf hard groeit, komt daar nog eens bij dat je voortdurend van rol moet… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Bas Heijne boeken
  Bas Heijne - Een waanzinnig gaaf land

  'We hebben gewoon een waanzinnig gaaf land' - Mark Rutte, 2015Voor veel lezers is de wekelijkse column van Bas Heijne in NRC Handelsblad een ijkpunt. Als geen ander neemt hij de temperatuur van de tijd op. In een scherpe, heldere stijl kijkt hij achter de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,00
 • Tim den Besten boeken
  Tim den Besten - Zou er wifi in de hemel zijn?

  Ben je aan het vloggen of ben je gewoon blij me te zien? In Zou er wifi in de hemel zijn? prijst en bekritiseert Tim den Besten met vlijmscherp toetsenbord de zin en onzin van het leven anno nu. Stap aan boord van dit boek en laat je door zijn columns, grapjes… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,99
 • Geertje Couwenbergh boeken
  Geertje Couwenbergh - Lieve Dot

  'Eerlijk, liefdevol, rauw, grappig, intens, behulpzaam, troostend en ongelooflijk dichtbij - Dot is de beste vriend die je kunt hebben.' Eveline HelminkVerslaving, vreemdgaan, ziekte, onbeantwoorde liefde, keuze en stress - slechts een greep uit de onderwerpen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,50