Boeken over columns, interviews

 • Paul Arnoldussen boeken
  Paul Arnoldussen - De mist in

  Zoals bekend heeft het succes vele vaders en is de mislukking een eenzame wees. Daar is iets aan gedaan: dit boekje is een journalistiek weeshuisje. Paul Arnoldussen, ruim dertig jaar lang journalist bij Het Parool, bracht ervaringen van collega's bijeen. Het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Tineke Beishuizen boeken
  Tineke Beishuizen - Lang lezen met Tineken Beishuizen

  Van nieuwe verhalen tot speciaal voor deze bundel geselecteerde columns en bijzondere interviews; met dit veelzijdige boek is het een vakantie lang genieten. Lang lezen met Tineke Beishuizen is het ideale vakantieboek vol (ont)spannende, romantische en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Henk Brugman boeken
  Henk Brugman - Een leven in Noorwegen

  De Nederlander Henk Brugman (1955) woont en werkt sinds eind 2000 in een dorpje ten noorden van Trondheim, samen met zijn vrouw Esther. In zijn columns (soms serieus, vaak met een knipoog) gunt Brugman ons een blik in zijn wereld en die om hem heen. Waar hij… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Gemma van Dam boeken
  Gemma van Dam - Simpel

  SIMPEL is een verzameling van meer dan veertig columns die de afgelopen jaren zijn geschreven door Erica van Dam (1972). Hierin geeft zij de lezer een openhartige kijk in haar dagelijks leven als moeder, partner en parttime KLM-stewardess. De vaak herkenbare… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Stichting Anton Constandse boeken
  Stichting Anton Constandse - Met wilskracht naar herstel

  MET EEN VOORWOORD VAN CATHERINE KEYLSamengesteld door Hameeda LakhoMet Wilskracht naar Herstel is een bundeling van interviews en verhalen van mensen die in hun jeugd zijn mishandeld. De schokkende en ontroerende getuigenissen laten zien dat de lange weg naar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Harold Schellinx boeken
  Harold Schellinx - Ultra

  Ultramodernen' of 'Ultra' was de naam van een reeks concerten die,van september 1980 tot en met april 1981, plaatsvond in jongerensociëteit Oktopus aan deAmsterdamse Keizersgracht, en die nationaal en internationaal veel aandacht trok. Bands alsMinny Pops,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,99
 • James Worthy boeken
  James Worthy - Mottenballen voor de ziel

  Sinds het verschijnen van zijn even rauwe, geestige als innemende debuutroman is James Worthy uitgegroeid tot een van de populairste en best gelezen columnisten van Nederland. Hij wordt geroemd om zijn fijnzinnige pen, zijn onbevooroordeelde blik op de wereld,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,99
 • Tonnie Brands boeken
  Tonnie Brands - Uit stand

  Uitgever, publicist én Feyenoorsupporter Ton Brands schrijft sinds eind jaren '80 een column in het Feyenoord supportersmagazine 'Hand in Hand'. De beste van deze overpeinzingen zijn nu gebundeld in een boek.De periode die dit boek beslaat, staat bol van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Deborah Heilig-Boogert boeken
  Deborah Heilig-Boogert - Kilo's Geluk

  Natuurlijk zijn die van jezelf het aller-leukst, maar het drietal van columniste Deborah Heilig is ook reuze grappig. En ben jij, net als zoveel andere moeders, de grappige uitspraken van je kind vergeten op te schrijven? Deborah gelukkig niet.Deborah… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Jan Jaap van Hoeckel boeken
  Jan Jaap van Hoeckel - Wie heeft ons in godsnaam geleerd dat regen slecht weer is?

  Iedereen wil gelukkig zijn. Maar veel mensen zijn het niet, of in ieder geval niet helemaal. Stel jezelf eens de vraag: ben ik gelukkig? Er zijn maar tweeantwoorden: ja of nee, er zit niks tussen. Zeg je ja, dan is dit boek je op het lijf geschreven. Het gaat… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,45
 • Marguerite de Ruijter boeken
  Marguerite de Ruijter - Help ik word 50

  De generatie van 1964 en 1965 wordt in de herdenkingsjaren 2014 (100 jaar na begin WOI) en 2015 (70 jaar na einde WOII) 50 jaar. Wat weten zij van de oorlog? Hebben ze iets meegekregen van de verhalen van toen? Is hun leven als naoorlogse generatie daardoor… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,95
 • Wim Phaff boeken
  Wim Phaff - Mensen kijken

  Middelburger Wim Phaff heeft in dit boek korte verhalen, gedichten en aforismen verzameld met als thema 'Mensen kijken'. (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,00
 • P. Bogert boeken
  P. Bogert - Onbuigzaam voor Ajax

  Zlatan Ibrahimovic die na de training gaat voetballen met jonge supporters. Ronald Koeman die de rommel van Cristian Chivu opruimt. Blozende tienermeisjes bij het hek van het trainingsveld. Roodhoofdige vaders die haastig hun pasgeborenen snel in de armen van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Peter Bogert boeken
  Peter Bogert - Voetballen tijdens sabbat en andere Ajax verhalen

  Verdwalen in Jeruzalem, de tweede kans van Dani, de over-mijn-lijk-mentaliteit van Luis Suárez, de moed van Anton Hysén, de aandacht voor het doen en laten van Gregory van der Wiel, het trainerschap van Marco van Basten bij Ajax, de bekerfinale tegen AZ, de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Alice Bos-Brantz boeken
  Alice Bos-Brantz - Chemoportretten

  Als een donderslag bij heldere hemel kreeg ik, in augustus 2009, te horen dat ik ongeneeslijk ziek ben. Sindsdien krijg ik de ene chemokuur na de andere om het leven te rekken. Tijdens de chemokuren ontmoet ik veel mensen. Over die mensen en mijn leven met… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Job ter Steege boeken
  Job ter Steege - Muziekonderwijs in pittige columns

  Job ter Steege geeft meer dan veertig jaar muziekles in het voortgezet onderwijs. Daarnaast is hij dertig jaar leraar methodiek en stagebegeleider aan het Conservatorium van Amsterdam geweest. Hij neemt in een reeks columns de lezer mee naar de keiharde, maar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Femke van Rossum boeken
  Femke van Rossum - Vandaag gaat het goed met me!

  Drie jaar na de diagnose borstkanker speelt dit nog steeds een grote rol in het leven van Femke van Rossum en ze zoekt nog dagelijks naar manieren om de regie zelf in handen te nemen. De dood van haar vader en de late verwerking van de dood van haar moeder, de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Monique Maas boeken
  Monique Maas - Zelf genaaid?!

  Dit boek bevat een aantal van Moniques columns en korte verhalen, waarin alle zelfgemaakte flauwekul van mens en samenleving flink op de schop wordt genomen. Geen heilig huisje blijft overeind, geen onderwerp wordt geschuwd en aanstellerij wordt genadeloos… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,95
 • Michel van Marle boeken
  Michel van Marle - Mag het een columnpje meer zijn

  De politiek, media en bekende personen zijn een onuitputtelijke bron van verwondering, vermaak en irritatie. Dit heeft geleid tot de columns in dit boek. Er waren er negenentwintig gepland, maar het werden er dertig. Vandaar de titel 'Mag het een 'columnpje'… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Rick Evers boeken
  Rick Evers - Greatest hits

  Wat begon als een hobby... is nog steeds een hobby. Maar wel eentje die zeer serieus genomen wordt. Er moet iedere zaterdag een column geplaatst worden op rickevers.nl, de volgende dag gevolgd door een zondagcolumn op de regionale nieuwssite sallandmagazine.nl… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • Rob Scherjon boeken
  Rob Scherjon - Ode aan mijn houtkachel

  De postbode geeft je een hand als hij 's morgens de post komt brengen. En met de buurvrouw wissel je twee zoenen uit in plaats van drie, zoals in eigen land. Kleine verschillen in het dagelijks leven tussen Frankrijk en Nederland. Er zijn er meer. Men gaat… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Stephan Schalkwijk boeken
  Stephan Schalkwijk - Kort houden

  Waar de zwoele blikken van Ralph, de olijke oogjes van Wilda, de wijze ogen van Marjo, de beschouwende ogen van Stephan en de trouwe hondenogen van Sjarrel al niet toe kunnen leiden. Tijdens schrijfsessies van deze vijf werd 'kort houden' een veelgehoorde… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Marcia Nieuwenhuis boeken
  Marcia Nieuwenhuis - Dubbellevens

  Een pedicure is stiekem ook commercieelsm-meesteres. Een jonge ondernemerdurft zijn moeder niet te vertellen dathij dakloos is. Een bejaardenverzorgerpijpt gratis getrouwde mannen. Eenmanager verzwijgt voor zijn collega'sdat hij hiv-positief is.Het boek… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,90
 • Martijn Jas boeken
  Martijn Jas - Groningen bevalt!

  33 geboren Groningers vertellen over hun band met Stad en Ommeland. Met o.a.: Bert Visscher, Egbert-Jan Weeber, Bauke Mollema, Sharon Dijksma, Freek de Jonge, Jacques d'Ancoca, Imca Marina, Marianne Timmer, Arjen Lubach, Ben Woldring, Klaas Knot, Frits Sissing… (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,00
 • Ernst Buning boeken
  Ernst Buning - Lichtbundel

  Toen bij zijn vrouw Ann de dementie al hard had toegeslagen en hij steeds minder makkelijk contact met haar kon krijgen, ging Ernst Buning liedjes voor haar zingen. Telkens als hij voor haar speelde en zij op de muziek reageerde, vergat hij voor even de harde… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,50