Boeken over columns, interviews

 • Linda Duits boeken
  Linda Duits - Seks op z'n Duits

  Linda Duits schrijft op een tegendraadse manier over seks en relaties in het studentenleven en de wereld daarbuiten. Zijn studenten echt zo losbandig of juist op zoek naar knusse liefde? Moeten we vrezen voor de komst van seksrobots? Kun je op basis van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,99
 • Kees van der Vloed boeken
  Kees van der Vloed - Er staat een mug op tafel

  Waarom zeggen we eigenlijk dat een mug op tafel zit, terwijl hij op z’n pootjes staat? Waarom spreken we wel van een dooie pier, maar niet van een dooienherdenking? Waarom heet het stadje Edam geen Adam? (Had maar zo gekund.) En waarom kun je het beste met… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Wouter Verkerk boeken
  Wouter Verkerk - Helemaal goed!

  Wouter Verkerk, horecatrendwatcher, veelgevraagd spreker en coach van (horeca) ondernemers en hun teams, schrijft columns voor het toonaangevende horecavakblad Misset Horeca. Daarnaast publiceert hij een veelgelezen weblog: wouterverkerk.nl Ieder jaar bundelt… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,95
 • Bob Smalhout boeken
  Bob Smalhout - Moderne leegte

  Wie de columns van professor Bob Smalhout op inhoud sorteert, ontdekt dat zijn achterliggende drijfveer bestaat uit een mengsel van verontwaardiging en diepe zorg over hedendaagse maatschappelijke ontwikkelingen. Al jarenlang fulmineert hij tegen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Rose Mary de Boer boeken
  Rose Mary de Boer - 70ers van nu

  En dan opeens ben je 70 en sta je in de herfst van je leven! Hoe voelt dat? Betekent het een triomf, een afscheid of juist een nieuw begin? Twintig kleurrijke, creatieve geesten, bekende en minder bekende Nederlanders en Vlamingen gooien de ramen van hun ziel… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Selma Schepel boeken
  Selma Schepel - De meest spraakmakende, controversiële, schokkende en nog altijd actuele columns van Selma Schepel

  De meest spraakmakende, controversiële, schokkende en nog altijd actuele columns van Selma Schepel, gepubliceerd in Trouw van 1993 tot 2000. Van jongs af aan was Selma altijd al met taal bezig. Bij haar eindexamen Nederlands, op het Vissering Atheneum te… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Astrid Wevers boeken
  Astrid Wevers - Spuug!

  Astrid Ingrid Wevers (1957) is vaste columnist van het tijdschrift 'Onze Hond'. Ze schrijft beeldend en humoristisch over haar twee IJslandse honden HKH Freyja II en Miss Bera. Over haar fotovriend Piet Bijma met wie ze vaak in allerlei avonturen belandt. Haar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,50
 • Freya Angenent, Lauke Bisschops boeken
  Freya Angenent, Lauke Bisschops - Het verpleeghuis is het einde!

  In het boek 'Het verpleeghuis is het einde!' vertellen bewoners zelf waarom het verpleeghuis een fijne plek is om te wonen. Daarnaast geven ze tips aan toekomstige bewoners en vertellen ons hoe de zorg beter kan. Want dat weten ze zelf het beste! Dit… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Ralf Habets boeken
  Ralf Habets - Blik op scherp

  Deze bundel met columns verschijnt 6 oktober. Het omslag wordt in reliëf (preeg) gedrukt. Ralf Habets, geboren op 10 december 1980 in Geleen verhuisde naar Grave omdat hij zeer slechtziend ter wereld kwam. Daar volgde hij de lagere school en de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Raúl F. Neijhorst boeken
  Raúl F. Neijhorst - 75 onthullende portretten van Surinaamse sterren

  Suriname Beken(d)t is een salontafelboek met onthullende portretten van 75 Surinaamse sterren uit Suriname, Nederland en andere landen. Deze toppers leggen een deel van hun Surinaams DNA bloot, waarmee de lezer een inkijkje krijgt in het unieke gevoel van… (Harde kaft)

  Lees meer...
  40,00
 • Arnon Grunberg boeken
  Arnon Grunberg - Voetnoot

  Een voetnoot is doorgaans te vinden achter in een wetenschappelijk boek, maar Arnon Grunbergs `voetnoten bij de menselijke komedie , dagelijks op de voorpagina van de Volkskrant, zijn onontkoombaar. Het nieuws in al zijn diversiteit en absurditeit,… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Saskia Noort boeken
  Saskia Noort - alle columns

  Niet meer weg te denken uit het leven van velen: de columns van Saskia Noort. Omdat zij schrijft over herkenbare gebeurtenissen uit het leven die ons raken, ontroeren, doen lichen of verbazen. Van de onmogelijkheid om te stoppen met roken tot de behoefte niet… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  11,00
 • Arnon Grunberg boeken
  Arnon Grunberg - Voetnoot 2

  Een voetnoot is doorgaans te vinden in de marges van een wetenschappelijk boek, maar Arnon Grunbergs `voetnoten bij de menselijke komedie , dagelijks op de voorpagina van de Volkskrant, zijn onontkoombaar. Grunberg schreef er inmiddels al ruim duizend. Het… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Rob Hoogland boeken
  Rob Hoogland - De grote Hoogland

  Rob Hoogland (1950) begon zijn journalistieke carrière als sportverslaggever bij het Noordhollands Dagblad en belandde via een tussenstop bij het Haarlems Dagblad in 1976 bij De Telegraaf. Daarvoor schreef hij sinds 1989 tot nu toe circa 7000 columns, die… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,99
 • Roos Schlikker boeken
  Roos Schlikker - We rommelen maar wat aan

  De leukste columns van Roos Schlikker – bekend van o.a. Het Parool, Kek Mama en LINDA.tv – zijn eindelijk gebundeld in het boek We rommelen maar wat aan. Met veel humor en relativeringsvermogen beschrijft Roos de mooiste, leukste en ontroerendste momenten… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • Hanna Bervoets boeken
  Hanna Bervoets - En alweer bleven we ongedeerd

  'En alweer bleven we ongedeerd' is de derde en laatste bundeling columns van Hanna Bervoets uit Volkskrant Magazine.In strakke overpeinzingen beschrijft Bervoets alledaagse rituelen en herkenbare sociale situaties op geheel eigen wijze. Soms kritisch, vaak… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Machteld Bruijel boeken
  Machteld Bruijel - Zachter!

  Bonje met de buren! Is op te lossen! Door Zachter! met elkaar om te gaan!Gedoe met je buren. Wie kent het niet? Burenfricties zijn hier de aanleiding om alle soorten en maten mensen uit te nodigen om met elkaar in gesprek te gaan. Hand- met Hoofdgeschoolden.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,45
 • Marja den Boer boeken
  Marja den Boer - Durven doen wat je raakt

  Durven doen wat je raakt geeft je een bijzondere kijk in de levens van 22 indrukwekkende Nederlanders van wie je misschien dacht dat ze het allemaal in hun schoot geworpen hebben gekregen. Britta Böhler, Henk Krol, Ahmed Marcouch, Inez van Oord, Neelie Kroes,… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Deborah Heilig-Boogert boeken
  Deborah Heilig-Boogert - Kilo's Geluk

  Natuurlijk zijn die van jezelf het aller-leukst, maar het drietal van columniste Deborah Heilig is ook reuze grappig. En ben jij, net als zoveel andere moeders, de grappige uitspraken van je kind vergeten op te schrijven? Deborah gelukkig niet.Deborah… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Marianne Croes boeken
  Marianne Croes - Het is me allemaal wat

  Columns van een gewone vrouw, een gewone hypotheekadviseur, in een bijzondere wereld. Trefwoorden: honden en humor, werk en vrije tijd, realisme en fantasie, taalfouten en citaten, herinnering en droom. Freelance tekstschrijver bij Tekststudio Casper.Columns… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,57
 • Bert de Vries boeken
  Bert de Vries - Het Goud van Limburg

  Verhalen waarin onzin en humor de boventoon voeren, vaak gesitueerd in Zuid Limburg. Met een enthousiast voorwoord van Camille Oostwegel. De tekening op de omslag is van zijn broer Ru, beeldhouwer en jarenlang cartoonist bij het Limburgs Dagblad.Dit is een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,93
 • Jan Jaap van Hoeckel boeken
  Jan Jaap van Hoeckel - Wie heeft ons in godsnaam geleerd dat regen slecht weer is?

  Iedereen wil gelukkig zijn. Maar veel mensen zijn het niet, of in ieder geval niet helemaal. Stel jezelf eens de vraag: ben ik gelukkig? Er zijn maar tweeantwoorden: ja of nee, er zit niks tussen. Zeg je ja, dan is dit boek je op het lijf geschreven. Het gaat… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,45
 • Tineke Beishuizen boeken
  Tineke Beishuizen - Lang lezen met Tineken Beishuizen

  Van nieuwe verhalen tot speciaal voor deze bundel geselecteerde columns en bijzondere interviews; met dit veelzijdige boek is het een vakantie lang genieten. Lang lezen met Tineke Beishuizen is het ideale vakantieboek vol (ont)spannende, romantische en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Daphne Deckers boeken
  Daphne Deckers - De geboorte van een moeder

  De geboorte- en moederbundels van Daphne Deckers zijn al jaren verplichte kost voor iedere aanstaande moeder. Geen enkele auteur wist de afgelopen jaren de gevoelens van de aanstaande moeder zo perfect te verwoorden. Honderd¬duizenden vrouwen herkenden in het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,99
 • Daphne Deckers boeken
  Daphne Deckers - Liefde

  Liefde op het eerste gezicht: het voelt alsof de bliksem bij je inslaat. Je kijkt iemand in de ogen en je voelt je meteen thuis; alsof je die persoon altijd al hebt gekend. En ergens klopt dat ook, want zonder dat jij je daarvan bewust bent, herkent jouw… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,99