Boeken over columns, interviews

 • Daniëlle Zwanink boeken
  Daniëlle Zwanink - Gewoon VolDaan

  Ze maakt het niet mooier dan het is. De balans tussen op je streefgewicht blijven en toch genoeg genieten van het leven is voor haar net zo zeer een struggle. Daarom kan zij in haar functie als gewichtsconsulente op spontane en zeer eerlijke wijze advies geven… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Bob Smalhout boeken
  Bob Smalhout - Moderne leegte

  Wie de columns van professor Bob Smalhout op inhoud sorteert, ontdekt dat zijn achterliggende drijfveer bestaat uit een mengsel van verontwaardiging en diepe zorg over hedendaagse maatschappelijke ontwikkelingen. Al jarenlang fulmineert hij tegen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Rose Mary de Boer boeken
  Rose Mary de Boer - 70ers van nu

  En dan opeens ben je 70 en sta je in de herfst van je leven! Hoe voelt dat? Betekent het een triomf, een afscheid of juist een nieuw begin? Twintig kleurrijke, creatieve geesten, bekende en minder bekende Nederlanders en Vlamingen gooien de ramen van hun ziel… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Lotte Debrouwere boeken
  Lotte Debrouwere - Slaap kindje slaap (verdomme)

  Een heerlijke en te eerlijke lofzang op het ouderschap Journaliste en columniste Lotte Debrouwere koos er drie jaar geleden voor om alleen een kind op de wereld te zetten. Geen man, maar veel liefde: dat moest volstaan, toch? Het leven met een vikingdochter,… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,99
 • Isrid van Geuns boeken
  Isrid van Geuns - World fashion centre

  Dit boek is in opdracht van het World Fashion Centre Amsterdam gemaakt ter ere van haar 50-jarig jubileum op 27 maart 2018 Het boek brengt verleden, heden en toekomst van het WFC en de Nederlandse mode-industrie in beeld. Een selectie van de huurders is in… (Harde kaft)

  Lees meer...
  75,00
 • Nick Trachet boeken
  Nick Trachet - Exotisch en dichtbij

  Wetenschapper Nick Trachet schrijft al jaren bijzonder gesmaakte columns voor 'Brussel Deze Week'. Een boek van zijn hand kon niet uitblijven. Mix een gedegen wetenschappelijke kennis met de meest toegankelijke schrijfstijl en een ongezouten mening over wat… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Jan Wierenga boeken
  Jan Wierenga - Ogenblik

  Ruim tien jaar publiceerde jan Wierenga zijn column 'Ogenblik' op pagina 2 van het Dagblad van het Noorden. Nu hij met pensioen gaat, verdienen deze columns een bloemlezing. Te midden van het nieuws van de dag vormen de columns aangename rustpunten. Ze eren de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,50
 • Lars Duursma, Job ten Bosch, Take Ligteringen boeken
  Lars Duursma, Job ten Bosch, Take Ligteringen - Ik krijg altijd gelijk

  Ik krijg altijd gelijk is een praktische handleiding voor iedereen die zijn meningen, ideeën en standpunten beter wil leren verkopen. Geen saai studieboek, maar een handige verzameling trucs, tips en adviezen die je direct kunt toepassen. Beproefde… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Herman Franke boeken
  Herman Franke - Waarom vrouwen betere lezers zijn

  'Literatuur moet stekels hebben. Zij moet schuren en schrijnen. De inzet van de schrijver is misschien nog wel belangrijker dan het resultaat. Literatuur is goed voor de seks, kan troost bieden en een medicijn zijn tegen psychische klachten.' Herman Franke had… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,50
 • Marja den Boer boeken
  Marja den Boer - Durven doen wat je raakt

  Durven doen wat je raakt geeft je een bijzondere kijk in de levens van 22 indrukwekkende Nederlanders van wie je misschien dacht dat ze het allemaal in hun schoot geworpen hebben gekregen. Britta Böhler, Henk Krol, Ahmed Marcouch, Inez van Oord, Neelie Kroes,… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Wilfred Hermans boeken
  Wilfred Hermans - Het laatste woord

  Levenslessen van grijze wijzen. Twaalf interviews. (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,45
 • Maurice van Dijk boeken
  Maurice van Dijk - Over nachttreinen en zilveren lepels

  'Wat is je favoriete boek?', vroeg Maurice van Dijk aan zestien heel bekende, soms iets minder bekende Groningers. Arno van der Heyden, Rutger Kopland, Imca Marina, Reyer Boxem... Het bonte gezelschap wist er wel raad mee. Een keur aan antwoorden komt dan ook… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,00
 • Onno Aerden boeken
  Onno Aerden - Wereldse verhalen

  Sinds 2012 schrijft Onno Aerden als Man van de Wereld wekelijks een column in het zaterdagse magazine FD Persoonlijk van het Financieele Dagblad. Zijn observerende stijl, vol van subtiele hints en oprechte verwondering, leverde in korte tijd een trouwe schare… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,50
 • Jan Jaap van Hoeckel boeken
  Jan Jaap van Hoeckel - Achter elk gelukkig leven staat een overvolle kliko

  Wat is geluk eigenlijk? Als je dat aan verschillende mensen vraagt, krijg je verschillende antwoorden. Dat maakt het wel heel lastig als je graag gelukkig wilt zijn. In het eerste gedeelte van dit boek 'Geluk, wat is 't?' rekent Jan Jaap van Hoeckel af met die… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,45
 • Homme Idzerda boeken
  Homme Idzerda - Tien jaar verwondering

  Met de kennis van nu is alles makkelijk te verklaren. Hoe anders is het als je er middenin zit. Wat als je gedurende tien jaar met een frisse blik je visie aan het papier toevertrouwt. Als je dan met de kennis van nu terugkijkt op wat je jaren eerder hebt… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Maurits Koelewijn boeken
  Maurits Koelewijn - Koffie

  De Amsterdamse koffiecultuur is de laatste jaren enorm veranderd. Waar je tien jaar geleden hooguit een bakkie leut haalde bij tante Leen of ome Willem, struikel je anno nu over de leuke en eigenzinnige koffiebarretjes. Allemaal hebben zij hun eigen sfeer en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Steye Raviez boeken
  Steye Raviez - 'De beste mensenfotograaf die ik ken'

  'Zeergewaardeerde Kollega, Ik vind je de beste mensenfotograaf die ik ken, omdat je op je fotoos ook het innerlijk van de persoon uitbeeldt.' Dat schreef Gerard Reve in een van zijn brieven aan Steye Raviez. Met de woorden 'Kollega' en 'beste mensenfotograaf'… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  25,99
 • Frank Kalshoven boeken
  Frank Kalshoven - Het spel & de knikkers

  Zijn beste columns van de afgelopen jaren. Frank Kalshoven viert het twintigjarig bestaan van zijn zaterdagse column in de Volkskrant met deze bundel van de vijftig beste stukken van de afgelopen jaren. Kalshoven op z'n best: inhoudelijk scherp, wars van… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Jan Jaap van Hoeckel boeken
  Jan Jaap van Hoeckel - De enige dwarsligger op de weg naar geluk ben je zelf

  Hoop en houvast voor een gelukkig leven. En jij dan? Ben jij gelukkig? Deze vraag krijgt Jan Jaap van Hoeckel regelmatig te horen van lezers van zijn boeken, deelnemers aan zijn workshops en van mensen die hij coacht. Zijn antwoord is altijd kort en krachtig:… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,45
 • Silvester Zwaneveld boeken
  Silvester Zwaneveld - Hoe word ik grappig?

  Met o.a. Guido Weijers, Veldhuis en Kemper, Eric van Sauers, Jan Jaap van der Wal, Joep van Deudekom, Howard Komproe, Pim Muda (Ashton Brothers), Ronald Goedemondt, Sara Kroos, Eric Koller en Hans Sibbel. Iedereen wil grappig zijn. Thuis, op kantoor, in de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,75
 • Gebbel Junior boeken
  Gebbel Junior - Alle columns van Gebbel Junior

  De columns van Gebbel Junior, de onbekende schrijver van stukjes in het Weekbericht Meijel zijn gehaat en geliefd en alles er tussen in. Het zijn persoonlijke waarnemingen en geen waarheden. Ze zijn nu verzameld en samengesteld door auteur Max Rippe.Gebbel… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,37
 • Jan Geerts boeken
  Jan Geerts - Alleen de aankoopbon graag, het wordt toch geruild

  Jan Geerts beschrijft in korte verhalen zijn dagelijkse voorvallen. Hij verbaast zich over zijn dieren, doet manmoedig zijn best om te klussen en probeert duidelijk te krijgen hoe vrouwen denken. Hij schrijft in korte, duidelijke zinnen en weet je te raken.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,46
 • Elisabeth Vossen boeken
  Elisabeth Vossen - Wijffie

  Wijffie heeft tien jaar lang columns geschreven voor het personeelsblad van haar school in Limburg. Over leerlingen, spelling, organisatie, roken, feesten, promotie, airco en wat dies meer zij. Ook geeft ze regelmatig een kijkje op vroeger.Wijffie is het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,97
 • Suzan Otten-Pablos boeken
  Suzan Otten-Pablos - ADHD?!

  Suzan Otten-Pablos is maatschappelijk werker, coach en moeder van twee kinderen met ADHD. Voor de Stichting ADHD Netwerk schrijft ze wekelijks een column. Het voorwoord van dit boek is geschreven door Sandra Kooij en Rob Rodrigues Pereira.Herkenbare columns… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,37
 • Maaike Mommers boeken
  Maaike Mommers - Midlife mom

  Maaike Mommers schrijft columns, over haar onzekerheid rond de opvoeding van haar dochter, de twijfels over haar werk en over haar midlife crisis. Ze schrijft over haar ervaringen met humor, maar vooral met veel zelfspot.Maaike (1972) is gelukkig, getrouwd met… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,34