Boeken over columns, interviews

 • Jan Jaap van Hoeckel boeken
  E-book
  Jan Jaap van Hoeckel - Wie heeft ons in godsnaam geleerd dat regen slecht weer is?

  Iedereen wil gelukkig zijn. Maar veel mensen zijn het niet, of in ieder geval niet helemaal. Stel jezelf eens de vraag: ben ik gelukkig? Er zijn maar twee antwoorden: ja of nee, er zit niks tussen. Zeg je ja, dan is dit boek je op het lijf geschreven. Het gaat… (E-book)

  Lees meer...
    9,95
 • Margriet Oostveen boeken
  E-book
  Margriet Oostveen - Knus

  Als Margriet Oostveen na jaren Washington terugkeert, lijkt Nederland vertrouwd maar ook onmiskenbaar veranderd. Waar komt opeens al die nostalgie vandaan? Sinds wanneer staat op een pak melk dat die van Nederlandse koeien is? Oostveen gaat weer aan de slag… (E-book)

  Lees meer...
  11,99
 • Joost Eerdmans, Martijn van Winkelhof boeken
  E-book
  Joost Eerdmans, Martijn van Winkelhof - 10 jaar zonder Pim

  Twaalf hoofdrolspelers maken de balans op van de erfenis van Fortuyn Op 6 mei 2012 is het precies 10 jaar geleden dat Pim Fortuyn op het Hilversumse Mediapark werd vermoord. In deze bundel komen hoofdrolspelers van destijds aan het woord, terugblikkend op die… (E-book)

  Lees meer...
    9,95
 • Anne Tel boeken
  E-book
  Anne Tel - Paaseitjes zoeken in het AMC

  Stel, je bent een vrouw van dertig. Je woont in Amsterdam, je hebt geweldige vrienden, een prima baan, een nog leukere liefde met wie je samen oud wilt worden en je geniet van het leven. Het geluk lacht je toe, de wereld ligt aan je voeten en alles gaat… (E-book)

  Lees meer...
    9,95
 • Erica van Dam boeken
  E-book
  Erica van Dam - Open

  OPEN is de tweede verzameling columns die de afgelopen jaren zijn geschreven door Erica van Dam (1972). Hierin geeft zij de lezer een openhartige kijk in haar dagelijks leven als moeder, partner en parttime KLM-stewardess. De vaak herkenbare verhalen zijn… (E-book)

  Lees meer...
    4,99
 • Alex Verburg boeken
  E-book
  Alex Verburg - Gelijk het gras

  'Gelijk het gras' bevat 36 gesprekken met nationale en internationale persoonlijkheden.Annie M.G. Schmidt ziet, een paar weken voor haar dood, een 'weerontmoeting' in het verschiet met overleden familieleden en vrienden. Irene van Lippe-Biesterfeld zou graag… (E-book)

  Lees meer...
    7,99
 • Erica van Dam boeken
  E-book
  Erica van Dam - Simpel - Preview eerste 10 columns

  De eerste 10 van de in totaal 41 columns uit het boek SIMPEL, geschreven door Erica van Dam (1972). Hierin geeft zij de lezer een openhartige kijk in haar dagelijks leven als moeder, partner en parttime KLM-stewardess. De vaak herkenbare verhalen zijn… (E-book)

  Lees meer...
    1,99
 • Isa Hoes, Barry Atsma boeken
  E-book
  Isa Hoes, Barry Atsma - Doordraven en overeind blijven

  Isa Hoes en Barry Atsma kennen elkaar al jaren: zij raakten bevriend op de set van Rozengeur & Wodka Lime. Allebei schrijven ze een column over opvoeden in Kek Mama en al snel ontstaat het idee om de columns te bundelen. Maar behalve zeer herkenbare… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Esther Jacobs boeken
  E-book
  Esther Jacobs - Je bent een Topvrouw

  Welkom, TopVrouw! Heb jij ook wel eens het gevoel dat je te veel ballen in de lucht moet houden? Gezin, werk, relatie, familie, vrienden Zelf kom je vaak op de laatste plek. Als er nog tijd OVER is De kunst van het jongleren is om ritme aan te brengen en… (E-book)

  Lees meer...
    4,95
 • Daphne Deckers boeken
  E-book
  Daphne Deckers - Deze is voor jou

  Iedere week weet Daphne Deckers duizenden lezers te raken met haar column in De Telegraaf. Altijd spot ze trends voordat het trends zijn, en behandelt ze zaken in het elven die ons allemaal aangaan. Ontroerend, grappig en herkenbaar zijn haar stukken over haar… (E-book)

  Lees meer...
    4,99
 • Bert Wagendorp boeken
  E-book
  Bert Wagendorp - Het jongensparadijs

  Bert Wagendorp kan eigenlijk over alles schrijven. Over Nederland of narigheid, schrijven of sport, illusie en droom zijn rijkdom aan onderwerpen is enorm. Maar je herkent altijd onmiddellijk de blik en de pen van Wagendorp. Hij is een van die zeldzame… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Hanna Bervoets boeken
  E-book
  Hanna Bervoets - Opstaan, aankleden, niet doodgaan

  Wie het leven bekijkt door de bril van Hanna Bervoets, ziet de dingen anders. Soms geeft dat ogenschijnlijk banale zaken een onvermoede glans. Ketchup bijvoorbeeld. Maar als je nog net iets verder op het alledaagse inzoomt, krijg je de schrik van je leven.… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Hanna Bervoets boeken
  E-book
  Hanna Bervoets - En alweer bleven we ongedeerd

  'En alweer bleven we ongedeerd' is de derde en laatste bundeling columns van Hanna Bervoets uit Volkskrant Magazine. In strakke overpeinzingen beschrijft Bervoets alledaagse rituelen en herkenbare sociale situaties op geheel eigen wijze. Soms kritisch, vaak… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Roos Schlikker boeken
  E-book
  Roos Schlikker - We rommelen maar wat aan

  De leukste columns van Roos Schlikker – bekend van o.a. Het Parool, Kek Mama en LINDA.tv – zijn eindelijk gebundeld in het boek We rommelen maar wat aan. Met veel humor en relativeringsvermogen beschrijft Roos de mooiste, leukste en ontroerendste momenten… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Marja den Boer boeken
  E-book
  Marja den Boer - Durven doen wat je raakt

  Wat is de overeenkomst tussen Neelie Kroes, Joop van den Ende en Arnon Grunberg? Is hun bevlogenheid en impact uitzonderlijk of ook voor jou weggelegd? Het verschil maken In openhartige gesprekken vertellen 22 markante Nederlanders hoe zij een verschil maken… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Esmir van Wering boeken
  E-book
  Esmir van Wering - Tussen 2 zeeën

  Met de laptop onder de arm reist Esmir van Wering (1974) geregeld tussen Texel en hartje Amsterdam. In het buitengebied van De Cocksdorp, waar haar partner woont, vindt ze de rust om te schrijven. Bijvoorbeeld haar columns voor de krant Texel dit Weekend, die… (E-book)

  Lees meer...
    2,99
 • Mies Bouwman boeken
  E-book
  Mies Bouwman - Gewoon Mies

  De 50 leukste columns van hét tv-icoon van Nederland Mies Bouwman, koningin van de Nederlandse televisie, schreef jarenlang een veelgelezen column voor tijdschrift Margriet. 'Schrijf je dat nou echt zelf?' kreeg ze regelmatig te horen. 'Nee, Kees van Kooten,'… (E-book)

  Lees meer...
    8,99
 • Jeroen Guliker boeken
  E-book
  Jeroen Guliker - Niet voor tere zieltjes 2

  Na het succes van Niet voor tere zieltjes kon een vervolg natuurlijk niet lang op zich laten wachten. Ook in deel 2 krijgt alles en iedereen er genadeloos van langs. Bankhangende pubers, radio-dj's met moeilijke brillen, het kakkersduo Rody en Olivier,… (E-book)

  Lees meer...
    7,99
 • Rob Hoogland boeken
  E-book
  Rob Hoogland - De grote Hoogland

  Rob Hoogland (1950) begon zijn journalistieke carrière als sportverslaggever bij het Noordhollands Dagblad en belandde via een tussenstop bij het Haarlems Dagblad in 1976 bij De Telegraaf. Daarvoor schreef hij sinds 1989 tot nu toe circa 7000 columns... (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Jacco Eltingh, Rene van Hattum boeken
  15,00
 • Jeroen Guliker boeken
  E-book
  Jeroen Guliker - Niet voor tere zieltjes

  In Niet voor tere zieltjes krijgt alles en iedereen er genadeloos van langs. Kakkers, cougars, mannen die barbecueën, songfestivalfans, volwassenen die kleurplaten inkleuren, het milfengilde, bekende Nederlanders, ze komen allemaal aan de beurt. Gewapend met… (E-book)

  Lees meer...
    7,99
 • Susan Smit boeken
  E-book
  Susan Smit - De zweefmolen

  De zweefmolen: wegwijs in de jungle van alternatieve behandelingen is een verhelderende gids over alternatieve kuren, behandelingen en therapieën voor zoekenden die wars zijn van zweverigheid en beschikken over een flinke dosis zelfspotEr is een wildgroei aan… (E-book)

  Lees meer...
    7,49
 • Saskia Noort boeken
  E-book
  Saskia Noort - 50

  Saskia Noort is 50 en single. De kinderen zijn het huis uit. Wat nu? Om mee te blijven tellen blijkt ze verbijsterend veel te moeten: cursussen volgen; op retreat; naar Wasteland; een strak lijf; gezond eten; sociaal beschikbaar zijn, en vooral: daten.… (E-book)

  Lees meer...
    8,99
 • Franska Stuy, Maureen Belderink boeken
  E-book
  Franska Stuy, Maureen Belderink - Anne Wil en Manon

  Anne-Wil, de meest gelezen column in Libelle, is nu verschenen als e-book. Haar dochter Manon schrijft al jaren over haar eigen leven in een digitaal dagboek. Een jaargang van deze twee columns is nu gebundeld als één e-book. Fijn voor op reis of bij het… (E-book)

  Lees meer...
    4,99
 • Thomas Erdbrink boeken
  E-book
  Thomas Erdbrink - Onze man in Teheran

  Sinds Thomas Erdbrink vijftien jaar geleden Leiden inruilde voor Teheran, bericht hij over het Midden-Oosten en in het bijzonder de Iraanse actualiteit. Over het nucleaire programma, ruzie met het westen, sancties en mensenrechten. Toch is het niet steeds het… (E-book)

  Lees meer...
    5,99