Hobbyboeken

 • Jeroen de Leijer boeken
  Jeroen de Leijer - Okapi Eefje Wentelteefje kerststal (set van 5)

  De gezelligste kerststal van het jaar maak je natuurlijk met Eefje Wentelteef (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,75
 • Lisa Sportel boeken
  Lisa Sportel - Okapi Waddenzeeaquarium (set van 5)

  Met dit boekje om te versturen maak je zelf een aquarium met allerlei vissen uit de Waddenzee. (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,75
 • Mariëlle Bonenkamp boeken
  Mariëlle Bonenkamp - Okapi In de duistervis (set van 5)

  Een prachtig beeldverhaal waarbij de zigzagvorm van het boekje optimaal wordt gebruikt. Over een klein visje dat per ongeluk terecht komt in een walvis, en daar een thuis vindt. (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,75
 • Marloes de Vries boeken
  Marloes de Vries - Okapi Bouw je eigen stad Rotterdam (set van 5)

  Dit boekje om te versturen geeft een prachtig overzicht van Rotterdamse hoogtepunten, geïllustreerd door Marloes de Vries. Alle elementen zijn uit te knippen, zodat je je eigen miniversie van Rotterdam kunt bouwen. (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,75
 • Julie Tavernier boeken
  Julie Tavernier - Okapi Denk je de volgende keer ook aan mij? (set van 5)

  Als je deze verjaardagskaart verstuurt, ben je – bijna – verzekerd van een kaartje op je eigen verjaardag. Niet alleen zit er in de uitgeklapte versie een verjaarskalender verstopt (kun je mooi alvast je eigen naam op zetten), er zit ook een extra kaart… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,75
 • Helga de Graaf boeken
  Helga de Graaf - Okapi Bouw je eigen eiland Terschelling (set van 5)

  Dit boekje om te versturen geeft een prachtig overzicht van Terschellinger hoogtepunten, geïllustreerd door Helga de Graaf. Alle elementen zijn uit te knippen, zodat je je eigen miniversie van het eiland kunt bouwen. (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,75
 • Esther Hörchner, Maaike Burgers, Els ten Klooster boeken
  Esther Hörchner, Maaike Burgers, Els ten Klooster - Okapi Bouw je eigen stad Arnhem (set van 5)

  Dit boekje om te versturen geeft een prachtig overzicht van Arnhemse hoogtepunten, geïllustreerd door Studio Het Paradijs. Alle elementen zijn uit te knippen, zodat je je eigen miniversie van Arnhem kunt bouwen. (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,75
 • Femke Veltkamp boeken
  Femke Veltkamp - Okapi Bouw je eigen stad Utrecht (set van 5)

  Dit boekje om te versturen geeft een prachtig overzicht van Utrechtse hoogtepunten, geïllustreerd door Femke Veltkamp. Alle elementen zijn uit te knippen, zodat je je eigen miniversie van Utrecht kunt bouwen. (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,75
 • Marije Sietsma, Helga de Graaf boeken
  Marije Sietsma, Helga de Graaf - Okapi Kantoortuin (set van 5)

  Mis je wat natuurschoon op je werkplek? Gaat elke plant op je bureau dood dankzij een overdosis koude koffierestjes? Of is het uitzicht vanaf je bureau véél saaier dan je zou willen? Dan is het hoog tijd om daar iets aan te doen. Eén keer knippen, vouwen en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,75
 • Helga de Graaf boeken
  Helga de Graaf - Okapi Bouw je eigen stad Groningen (set van 5)

  Dit boekje om te versturen geeft een prachtig overzicht van Groninger hoogtepunten, geïllustreerd door Helga de Graaf. Alle elementen zijn uit te knippen, zodat je je eigen miniversie van Groningen kunt bouwen. (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,75
 • Helga de Graaf boeken
  Helga de Graaf - Okapi Diepzeemonster (set van 5)

  Met dit boekje om te versturen duik je diep onder water. Door te Knippen, vouwen en plakken kun je je eigen onderwaterwereld maken. (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,75
 • Esther Hörchner, Els ten Klooster, Maaike Burgers boeken
  Esther Hörchner, Els ten Klooster, Maaike Burgers - Okapi Hipsterhemel (set van 5)

  Met dit boekje om te versturen bouw je zelf de ideale hipsterwereld. Met foodtruck en hippe fiets en natuurlijk: volop knotjes en baarden. Met illustraties van Studio Het Paradijs (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,75
 • Karel Capek boeken
  Karel Capek - Het jaar van de tuinier

  Met een zeldzaam gevoel voor humor beschrijft de Tsjechische schrijver Karel ?apek het wel en wee van de tuinier in de loop van de twaalf maanden van het jaar. Rake observaties en komische situatieschetsen - leest u vooral de passage over het gevecht met de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Petra Hoeksema, Lidy Nooij, Miriam Catshoek, Bregje Konings boeken
  Petra Hoeksema, Lidy Nooij, Miriam Catshoek, Bregje Konings - Craft Dates

  Een Craft Date is een gezellige, inspirerende afspraak boordevol creativiteit om samen aan de slag te gaan. In dit fraaie boek lees je alles over hoe je een leuke en gezellige Craft Date kunt organiseren, en doe je originele ideeën op voor projecten die… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Loma Scobie boeken
  Loma Scobie - 365 days of art

  Dit journal (ofwel dagboek) staat garant voor een dagelijkse dosis creativiteit. In 365 days of art staat voor elke dag van het jaar een leuke teken-, schilder- of schrijfopdracht. Er komen diverse technieken aan bod: van kalligraferen, doodlen en handletteren… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Nadja Wedin boeken
  Nadja Wedin - Vogels & bloemen

  Na het succes van Hanna Karlzon en Maria Trolle is nu eindelijk ook het unieke werk van de Zweedse illustrator Nadja Wedin in Nederland verkrijgbaar. Vogels & bloemen bevat 20 prachtige, natuurlijke motieven om te kleuren. Van wijze uilen en exotische… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Eddy van der Ley boeken
  Eddy van der Ley - Bas Nijhuis

  Hoe communiceren stervoetballers als Ronaldo, Zlatan en Suárez in het vuur van de strijd met de scheidsrechter? Wat gebeurt er allemaal rondom nationale en internationale topwedstrijden? Scheidsrechter Bas Nijhuis geeft een unieke blik in de wereld van de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Janneke Schenk boeken
  Janneke Schenk - Over de regenboog

  Regenbogen zijn indrukwekkende natuurverschijnselen. Maar waar komen de kleuren van een regenboog vandaan? Waarom heeft hij de vorm van een boog? Ziet een regenboog er altijd hetzelfde uit, en hoe groot is een regenboog eigenlijk? Zijn alle regenboogkleuren in… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Modern Wonen

  MODERN WONEN Gids voor innovatief en stijlvol wonen Een prettig, opgeruimd en mooi huis is een baken van rust, een veilige haven en een plek waar je zowel kunt ontspannen als kunt worden geïnspireerd. Door de jaren heeft Juist Magazine veel geschreven over… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • Joanna Nylund boeken
  Joanna Nylund - Sisu

  Durf te leven. De Finse kunst om met kracht te leven. De Finnen zijn één van de gelukkigste volken op aarde. Waarom? Omdat ze Sisu (spreek uit 'sie-soe') hebben. Bij sisu draait het allemaal om je innerlijke kracht, doorzettingsvermogen en moed. Ondanks… (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,99
 • Yvonne de Bruin boeken
  Yvonne de Bruin - How to be organized

  Opgeruimd leven, meer tijd voor jezelf, rust in je hoofd in je drukke leven... Dat klinkt prachtig, maar hoe krijg je dat voor elkaar? Niet door het maken van de zoveelste to-dolijst. Wel door motivatie, een wens, zelfcompassie en pauzes. Ontdek wat echt… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,99
 • Ann Cuyvers boeken
  Ann Cuyvers - 12 orgasmes

  Je hebt als vrouw heel wat te winnen bij een orgasme: het verlaagt je stressniveau, boost je immuunsysteem en is beter voor je brein dan sudoku. Je orgasme zorgt ervoor dat je meer voldoening haalt uit je seksleven, maar helpt je ook om meer van jezelf en van… (Harde kaft)

  Lees meer...
  21,99
 • Suse van Kleef boeken
  Suse van Kleef - Tim Visser

  Beroemd in het buitenland, anoniem in eigen land. Tim Visser is de beste Nederlandse rugbyer ooit, maar speelt voor Schotland. Het verhaal van een jongen met een enorm talent die kiest voor het avontuur en via een kostschool in Engeland de stap maakt naar het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Raúl F. Neijhorst boeken
  Raúl F. Neijhorst - Suriname Beken(d)t deel 2

  Suriname Beken(d)t is een salontafelboek met onthullende portretten van 75 Surinaamse sterren uit Suriname, Nederland en andere landen. Deze toppers leggen een deel van hun Surinaams DNA bloot, waarmee de lezer een inkijkje krijgt in het unieke gevoel van… (Harde kaft)

  Lees meer...
  40,00
 • Astrid Wevers boeken
  Astrid Wevers - Spuug

  Astrid Ingrid Wevers (1957) is vaste columnist van het tijdschrift 'Onze Hond'. Ze schrijft beeldend en humoristisch over haar twee IJslandse honden HKH Freyja II en Miss Bera. Over haar fotovriend Piet Bijma met wie ze vaak in allerlei avonturen belandt. Haar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,50