Hobbyboeken

 • Kattenkopjes

  Kittens zijn schattig, speels en ondeugend. Al spelend ontdekken ze je huis en de wereld. En er valt veel te bepotelen, te exploreren, te beklimmen en te proeven. Dat er al eens een vaas sneuvelt, een glas melk omgeduwd wordt of een kras wordt gemaakt, nemen… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Nicola Ries Taggart boeken
  Nicola Ries Taggart - Calm the chaos-dagboek

  Calm the chaos is voor iedereen die zich overweldigd voelt door de eindeloze stress en to-dolijstjes van het dagelijks leven. Dit praktische dagboek helpt je om orde te scheppen in je innerlijke chaos en nodigt je uit voor een dagelijkse oefening om… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • Owen O'Kane boeken
  Owen O'Kane - In tien stappen zen

  In slechts tien minuten per dag een evenwichtig en gelukkig leven Elke dag staan we tien minuten onder de douche, zijn we tien minuten bezig om het ontbijt te maken en eten het in tien minuten op, maar wat als we in diezelfde tien minuten de perfecte mindset… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Fran Vanseveren boeken
  Fran Vanseveren - I love t-shirts

  9 modellen voor meisjes én vrouwen + 6 modellen voor jongens én mannenZowel voor beginners als gevorderde naaistersDrie patroonbladen met 42 patronenNa het succes van I love sweaters presenteert Fran Vanseveren nu deze opvolger met 15 hippe T-shirts. Van een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,99
 • Cesar Millan boeken
  Cesar Millan - Cesars aanpak voor puppy's

  Toen Cesar Millan het plan opvatte een boek te schrijven over de opvoeding van honden nam hij vier puppy's in huis: een pitbull, een labrador, een engelse buldog en een dwergschnauzer. Alle ervaringen en kennis die hij opdeed deelt hij in dit boek. Van het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,99
 • Kleuren, mediteren, bidden

  Kleuren, mediteren, bidden Een boek met meer dan 50 kleurplaten met passages uit de Bijbel om al kleurend rustig te mediteren en te overwegen. De verhalen en platen volgen het leven van Jezus. De kleurplaten zijn geïnspireerd op de ramen van de kathedraal van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,90
 • Jan Katsman boeken
  Jan Katsman - Libellen van Nederland

  Deze nieuwe fotogids over alle juffers en libellen van Nederland bevat een determinatiesleutel van 10 pagina’s op basis van foto’s om 71 soorten op naam te brengen. Elke soort is op 2 blz. afgebeeld.Deze nieuwe fotogids over alle libellen van Nederland… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Siegfried Woldhek boeken
  Siegfried Woldhek - Het dwarse vogelboek

  Mensen zijn gek op vogels. Zo ook meestertekenaar Siegfried Woldhek. In de jaren tachtig was hij directeur van Vogelbescherming. De laatste jaren heeft hij het karakter van het vogelen zien veranderen: de moderne vogelaar springt in de auto om een zeldzame… (Harde kaft)

  Lees meer...
  29,99
 • Yamina Krossa boeken
  Yamina Krossa - Laat je net-werken

  Een dierbare wordt getroffen door een zware ziekte of serieuze pech. De situatie is tijdelijk maar niettemin dikke shit waar die persoon maar moeilijk alleen uit komt. Als familielid, goede vriend(in), buur of collega wil je natuurlijk heel graag iets van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Saskia Vis boeken
  Saskia Vis - Modern dutch coloring book

  Een recept voor nieuwe energie! Een boekje voor gewoon op tafel. Originele en verrassende tekeningen met een andere insteek dan gewend. Even lekker tot rust komen, en dat gevoel neem je weer mee naar…Als je kleurt, verdwijnt al het andere even naar de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • Maarten van Dijk boeken
  Maarten van Dijk - Hoe in de vierde eeuw de leer van Jezus Christus via een politiek compromis werd verdraaid en de christenheid ontstond.

  Maarten van Dijk maakt in deze gedegen Bijbelanalyse duidelijk hoe een vervalsing of verkeerde vertaling in de tekst Lukas 22:19b-20, in de vierde eeuw, grote gevolgen heeft gehad voor het christendom. Miljarden mensen werden en worden collectief misleid door… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,90
 • Peter de Jonge, Wim van Gorsel boeken
  Peter de Jonge, Wim van Gorsel - Van Raas tot Rico

  ‘Van Raas tot Rico’ biedt nieuwe en verrassende verhalen over Zeeuwse topsporters. De carrière van Jan Raas had in zijn laatste jaar als amateurwielrenner zomaar een onverwachte wending kunnen krijgen. Judoka Elisabeth Willeboordse inspireert kinderen in… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,90
 • Johan Merckx, Rik Houthuys, Patrick Huvenne, Johan Moerman boeken
  Johan Merckx, Rik Houthuys, Patrick Huvenne, Johan Moerman - Het Hallerbos

  Ons bos in een boek Het hele jaar door kun je je laten betoveren door de bijzondere sfeer van het Hallerbos. Elke keer ontdek je iets nieuws. In de herfst is de verkleuring van de bladeren een waar festijn voor het oog. De kale bomen maken het bos winterstil,… (Harde kaft)

  Lees meer...
  39,99
 • Marc Priestley boeken
  Marc Priestley - De monteur

  In de pitstraat van de Formule 1 ligt de druk altijd ongekend hoog. De aandacht gaat daarbij vaak uit naar de coureurs, maar zonder de technische kennis, vastberadenheid en stressbestendigheid van de monteurs zouden coureurs nooit het podium halen. Dit zijn de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Serge Schall boeken
  Serge Schall - Een natuurlijke moestuin met permacultuur

  En als we nu eens wat dichter bij de natuur zouden blijven? Permacultuur is een vorm van tuinieren waarin niets verloren gaat. Met zo weinig mogelijk inspanning maak je een natuurlijke, zuinige en zelfvoorzienende moestuin. Je hebt niet veel ruimte nodig om… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Martijn de Vries boeken
  Martijn de Vries - De Titanic van de Pyreneeën

  Martijn de Vries (in het dagelijks leven software developer) beoefent een bijzondere tak van de spoorweghobby. Hij houdt zich namelijk graag bezig met spoorwegarcheologie, het trachten terugvinden van lang geleden verdwenen spoorlijnen. Sinds de jaren negentig… (Harde kaft)

  Lees meer...
  39,90
 • Peter Wohlleben boeken
  Peter Wohlleben - De tuin

  Hoor, zie en sta versteld! Ontdekkingstochten door de natuur beginnen in je eigen tuin, zo stelt Peter Wohlleben in dit fascinerende boek. Boven en onder de grond vinden duizenden kleine en grote fenomenen plaats, die vaak fascinerend en mooi zijn – als je… (Harde kaft)

  Lees meer...
  18,99
 • Angelika Throll boeken
  Angelika Throll - De complete tuinplantenwijzer

  Deze actuele plantengids helpt u bij het uitkiezen van mooie, bijzondere of gemakkelijke planten voor de tuin. Een uitgebreid naslagwerk, boordevol ideeën en koopadviezen. U hebt de keuze uit: 350 bomen, struiken, rozen 30 klimplanten 370 vaste planten 50… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Willem Bosch, Sarah Sluimer boeken
  Willem Bosch, Sarah Sluimer - Ontaarde ouders

  Hoe kun je als moeder je kind al in de vierde week van zijn leven bij een oppas achterlaten om in de kroeg door te gaan zakken? Hoe verhoud je je ten opzichte van de meningen van andere ouders, de zogenoemde 'moedermaffi a' die je voorschrijft wat wel en niet… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Jörgen Raymann boeken
  Jörgen Raymann - Raymann zoekt raad

  Op de dag van zijn vijftigste verjaardag zou Jörgen Raymann samen met zijn vrouw in hun Aston Martin naar Monaco rijden om daar in hun boot de wereldzeeën te gaan verkennenop zoek naar zonnige oorden en mooie stranden. Als hij de afge­lopen twintig jaar wat… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Jan Schepers boeken
  Jan Schepers - PSV 50 seizoenen Europacup

  PSV sloot onlangs zijn 50e seizoen in de Europacup af, waarmee een nieuwe mijlpaal in de rijke clubhistorie werd bereikt. Twee data staan met gouden letters in de geschiedenisboeken van PSV geschreven: 9 mei 1978 en 25 mei 1988. Op die dagen won PSV een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  27,95
 • Moes Chraou boeken
  Moes Chraou - Serious sport addict

  Serious Sport Addict is het meest complete workout journal voor alle sportaddicts in Nederland. Het boek begeleidt je op jouw reis naar een rocking fit body: van het stellen van persoonlijke doelen, het plannen van je weekschema’s, het loggen van je… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • ZNU boeken
  ZNU - Natural Beauty - Kleuren voor volwassenen

  32 gedetailleerde tekeningen voor een moment van rust en meditatie.Het is heerlijk ontspannend om gedetailleerde tekeningen in te kleuren. Door al je aandacht op een afbeelding te richten, kun je je gedachten even helemaal stilzetten en je hoofd tot rust… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Sam van Clemen boeken
  Sam van Clemen - RSC Anderlecht: 110 jaar voetbaltraditie

  RSC Anderlecht is een begrip in het Belgische en Europese voetbal. De club heeft sinds de stichting in 1908 inderdaad een rijke geschiedenis opgebouwd: ze won tot nog toe 34 landstitels, negen Bekers van België en drie Europese Bekers. Ze leverde tal van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,95
 • Keiko Agena boeken
  Keiko Agena - No mistakes

  Ontdek en accepteer jezelf met al je mistakes. Als er nu eens geen fouten bestonden? Oké, niet mogelijk. Maar als we onze fouten nu eens met andere ogen konden bekijken? Het improvisatietheater inspireerde Keiko Agena om dit door haar zelf geïllustreerde… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,99