Hobbyboeken

 • Karen Kammeraat boeken
  Karen Kammeraat - Gewoon goed

  De Gewoon Goed koopgids neemt je op een laagdrempelige manier mee langs allerlei verschillende producten.Hoe mooi zou het zijn wanneer we zouden leven in een wereld waarin mens, milieu en economie in evenwicht zijn en de aarde niet onnodig wordt uitgeput. Dit… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Olivier Wille boeken
  Olivier Wille - De Gouden Schoenen van de Club

  Als een van de hofleveranciers van Gouden Schoenen in de Belgische competitie heeft Club Brugge de voorbije vijftig jaar een mooi palmares bijeengesprokkeld, met doelman Fernand Boone als eerste in 1967 en Hans Vanaken als meest recente in 2018. Dit boek… (Harde kaft)

  Lees meer...
  25,99
 • Judith Noordzij boeken
  Judith Noordzij - Ik was advocaat. Nu ben ik mezelf.

  Na een toptijd, een topstage en een topbaan volgde een burn-out. Een burn-out op 27-jarige leeftijd.Tijdens haar herstel ontdekte Judith Noordzij beetje bij beetje wie zij is en wat haar gelukkig maakt. Het beste dat je kunt worden is jezelf. Als kind word je… (Harde kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Julie Vrijens, Tim Mouling boeken
  Julie Vrijens, Tim Mouling - Very Vintage

  Very Vintage is een bron van inspiratie voor iedereen die van vintage houdt: de interieurreportages tonen hoeveel mogelijkheden er zijn om vintage in je woning te integreren. De huizen in dit boek zijn immers even divers als hun bewoners: sommigen zijn… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Marcel van Ee, Peter van der Meer boeken
  Marcel van Ee, Peter van der Meer - Spoor 30

  SPOOR editie 30 geeft ook dit jaar weer in woord en beeld een uitgebreid overzicht van de spoorwegen in Nederland. (Harde kaft)

  Lees meer...
  31,50
 • Iwan Solo boeken
  Iwan Solo - Steampunk Annie

  Ja, het is Annie, Steampunk Annie (op z'n Engels). Een volwassen meisje met een verhaal en een permanente rugzak, een gedateerde cabrio, een anti existentialiste en zonder verbindingen, verbanden, gedrevenheid. Je kunt meisjes, vrouwen als Annie vinden op de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Gerjos Weelink, Anton van Gerner, Herman Nijman boeken
  Gerjos Weelink, Anton van Gerner, Herman Nijman - PEC Man

  Daar staat hij, Yuri Banhoffer. Op het veld van PEC Zwolle, een plaats waar hij 38 jaar niet meer is geweest. De Uruguayaanse spits van weleer krijgt een staande ovatie van het publiek. Want hij is niet vergeten. Yuri Banhoffer is een echte ‘PEC Man’ en zo… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Toinny Lukken, Janine Verschure boeken
  Toinny Lukken, Janine Verschure - Kapsonesmakrelen en andere verhalen over het trainen van dieren

  Hij stond vooraan in de rij te wachten voor de deur van de Koepel, ongeduldig. De Koepel is de grote hal in het Dolfinarium Harderwijk waar de dolfijnenshows gegeven worden. Ik had deze dag de eer - voordat ik samen met de dolfijnen het water in ging - om de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Annemarieke Piers boeken
  Annemarieke Piers - Honden

  Zoveel honden, zoveel bazen. Er zijn weinig dieren met wie de mens zo’n innig contact kan hebben als met de hond. Honden kunnen emoties aflezen bij mensen en zo goed reageren op de bui van de baas. Maar honden kunnen ook slecht luisteren en ongehoorzaam zijn… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,99
 • Chelsea Ward boeken
  Chelsea Ward - Mijn art journal een jaar vol creatieve uitdagingen

  Doorbreek je artistieke blokkade en laat je 52 weken lang inspireren door artjournalexpert Chelsea Ward. Mijn art journal een jaar vol creatieve uitdagingen is een musthave gids om je creativiteit weer te laten sparkelen. De unieke projecten in het boek zijn… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,99
 • Elise De Rijck boeken
  Elise De Rijck - Het Bucketlist boek voor koppels

  Eindelijk een Bucketlist voor koppels In dit boek vind je 250 gekke, grappige, unieke, maar soms ook heel serieuze opdrachten die je samen met je geliefde gedaan moet hebben. Of jullie nu pas een week of al jaren samen door het leven gaan, dit boek zal jullie… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • Anneke Drese boeken
  Anneke Drese - Een Brabantse geschiedenis 1

  Deze uitgave is het resultaat van uitgebreid geschiedkundig onderzoek naar de levensloop van vier Brabantse families, van omstreeks 1400 tot 1850; waar een groot aantal vandaag levende families uit voortgekomen zijn.De geschiedenis begint bij Dreesen/Drese;… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Geert De Vriese boeken
  Geert De Vriese - Eddy! Eddy! Eddy!

  ‘Juicht, Belgen, juicht! Juicht hem toe die gij van ver zult herkennen in de gouden trui: EDDY MERCKX!’ ‘Winnen tegen MERCKX? Dan had je beter je benen kunnen afhakken, naar Lourdes gaan en hopen dat je met twee nieuwe was teruggekomen’ ‘MERCKX is… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,99
 • Angélique Dupré, Maarten Vangramberen boeken
  Angélique Dupré, Maarten Vangramberen - Go Ride

  Als fietser wil je optimaal voorbereid aan de start staan. Verantwoord en efficiënt trainen speelt dan ook een belangrijke rol in het bereiken van je sportieve doel. Go Ride (Harde kaft)

  Lees meer...
  25,99
 • Scratch art Magic Mandalas

  Dit boek bevat 12 platen met zwarte en grijze vlakken. Door met de bijgeleverde kras-pen te krassen over de vlakken komt er een kleur tevoorschijn. Op deze manier creëer jij je eigen plaat, want je bepaalt zelf welke vlakken je open krast. (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Tina Favache boeken
  Tina Favache - Het opruimboek voor mijn gezin

  Hoe schep je orde in je handtas, hoe haal je al die verschillende gezelschapspellen uit elkaar en hoe zorg je ervoor dat je koelkast en diepvriezer optimaal gebruikt worden? In dit praktische werkboek vind je het antwoord op al jouw opruimvragen om samen met… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,99
 • Thierry Bredel boeken
  Thierry Bredel - Core training

  In dit boek vind je... - Een programma van 1 maand voor een strak figuur - Een grote test om jezelf uit te dagen - Oefeningen voor je core en de rest van je lichaam - 2 trainingsprogramma's in woord en beeld - 20 oefeningen om te stretchen en spieren op te… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Stef Mintiens boeken
  Stef Mintiens - Opnieuw echt eten

  Wat kunnen we nog eten in een wereld van voedingsrages en fabels? Natuurarts Stef Mintiens baant zich een weg door de wildgroei van elkaar tegensprekend onderzoek over voeding om eindelijk uit te komen bij de waarheid over wat we zouden moeten eten en waarom.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Henk Spaan boeken
  Henk Spaan - Nouri

  Vanaf zijn negende jaar volgde journalist en schrijver Henk Spaan hem al. Hij is er zeker van dat Abdelhak Nouri de Europese top zou hebben bereikt als hij op 8 juli 2017 in een oefenwedstrijd tegen Werder Bremen niet in elkaar was gezakt, met ernstige… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • Ingrid Renders, Anne Cornut boeken
  Ingrid Renders, Anne Cornut - #parentfriendly marketing

  Een nieuwe generatie ouders, de millennials, breekt massaal met gevestigde tradities. Oude reclamegewoonten werken voor deze ouders niet meer. Ze verwachten een andere tone of voice van merken en zijn ultradigitaal gericht. Rode wijn op een witte jurk is en… (Harde kaft)

  Lees meer...
  29,50
 • Owen O'Kane boeken
  Owen O'Kane - In tien stappen zen

  In slechts tien minuten per dag een evenwichtig en gelukkig leven Elke dag staan we tien minuten onder de douche, zijn we tien minuten bezig om het ontbijt te maken en eten het in tien minuten op, maar wat als we in diezelfde tien minuten de perfecte mindset… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Bram Bakker boeken
  Bram Bakker - Ultra

  Hét hardloopboek voor iedereen met een lange adem Het lijkt bijna een wet bij hardlopers: hoe ouder, hoe verder. Zou dat zijn omdat ze trager en bedachtzamer worden? En hun leven minder hectisch en meer gelijkmatig verloopt, net als de lange afstanden? Na… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,99
 • Janneke Jonkman boeken
  Janneke Jonkman - O jee, het zijn er twee

  Een prachtig en eerlijk boek dat het tweelingmoederschap viert In O jee, het zijn er twee steekt Janneke Jonkman alle moeders van tweelingen een hart onder de riem. Want hoe prachtig het ook is, er zullen dagen zijn dat je je geen supermoeder voelt. Als… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Marcel van Roosmalen boeken
  Marcel van Roosmalen - Theo Janssen

  Jarenlang volgde Marcel van Roosmalen het fenomeen Theo Janssen op de voet, soms vol enthousiasme maar net zo vaak schoorvoetend, en schreef minutieus alles op wat hij zag, hoorde en meemaakte. Het resultaat is een voetbalboek zoals dat in de hele wereld niet… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,99
 • Tijdschrift Hard Gras boeken
  Tijdschrift Hard Gras - Ajax what the fuck

  Dit Hard gras nummer is haast een reünie van oudgedienden. Marcel van Roosmalen doet verslag van zijn laatste dagen met Theo Janssen. ‘Weet je dat ik nog steeds niets van Theo begrijp?’ vertrouwde hij de Hard gras-redactie in een moment van oprechtheid… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,95