Hobbyboeken

 • Abigail Tucker boeken
  Abigail Tucker - Een leeuw in huis

  De ware aard van onze huisgenoot. Het lukt de enigszins egocentrische kat al eeuwenlang om mensen om zijn poot te wikkelen en zelfs hun levens te beheersen. Maar wat is de ware aard van de door velen geliefde huisgenoot die eigenlijk een wild dier is? Abigail… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Mr Cey boeken
  Mr Cey - Mr. Cey loves Crochet

  Mr Cey Loves Crochet is alweer het vijfde boek van Mr. Cey. Na de bestsellers Knuffelkussens Haken en Hero en de Magie van Kerst verrast hij nu met een boek vol uiteenlopende ontwerpen. Haak een prachtige deken, poef of cosy mand voor in huis. Of een funky… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Jan Linkerhof boeken
  Jan Linkerhof - Laat ik het zo zeggen

  Den Haag heeft veel uitstekende voetballers voortgebracht. Een groot aantal van hen maakte later ook naam als trainer. Zoals Jan Linkerhof. Hij voetbalde voor Laakkwartier, Wilhelmus, De Valkeniers, Rijswijk, RVC, BTC, Voorburg, VUC en Graaf Willem II VAC.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Pieter Dhaeze boeken
  Pieter Dhaeze - Handboek Canon EOS-camera

  Handig om te weten: van dit boek is een webversie beschikbaar. Als u zich registreert, krijgt u gratis toegang, plus relevante extra's.Alle digitale EOS-camera's van Canon hebben een ander modelnummer en wat uiterlijk betreft vertonen ze allemaal - kleine -… (Harde kaft)

  Lees meer...
  34,99
 • Willem Vissers boeken
  Willem Vissers - Samuel

  Samuel is zestien jaar oud en de middelste van de drie zonen van Willem Vissers en zijn vrouw Bernique. Hij is geboren met het zeldzame Kleefstra-syndroom en is meervoudig gehandicapt. In Samuel schrijft Willem op openhartige, vaak ontroerende en soms ook… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Malini Faasen boeken
  Malini Faasen - New York Londen Milaan Parijs

  A stylish city guide New York, Londen, Milaan en Parijs: vier steden die het modebeeld bepalen en waar trends geboren worden. Steden die modeliefhebbers in hun hart hebben gesloten en die ze regelmatig bezoeken. Steden waar je vaak kort bent en je je tijd niet… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Noah Levenson boeken
  Noah Levenson - Color me Kanye

  We wisten allemaal al dat Kanye West een visionaire miljardair en muziek- en stijlicoon is. Maar Hij heeft nog een andere kant: die van de revolutionaire goddelijke held die letterlijk de wereld redt. Grijp je kans en duik in de wereld van dit killergenie.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Sarah Dennis boeken
  Sarah Dennis - Make it Papieren botanica

  * Maak papieren bloemen, planten en groenten om je huis mee te versieren. * Knip de gekleurde sjablonen in dit boek uit om direct de mooiste 3D-planten te maken. * De projecten worden steeds een stapje moeilijker, waardoor je je skills per project verbetert.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Katelijne de Haan, Marja de Haan, Hilly van der Sluis boeken
    8,95
 • Nicky Albrechtsen boeken
  Nicky Albrechtsen - Vintage mode

  Vintage mode is niet een zoveelste modegeschiedenis, maar een boek dat laat zien hoe de mode van toen nog altijd een inspiratie vormt voor die van nu - zoals we zien op straat, op de catwalk en bij vintage liefhebbers als Kate Moss en Sienna Miller. U vindt… (Harde kaft)

  Lees meer...
  39,95
 • Zwölf beeindruckende Hundefotografien begeistern in diesem Broschürenkalender
 • 30 x 30 cm, offen 30 x 60 cm
 • 6-sprachiges Kalendarium
 • in Folie eingeschweißt
 • Dieser Broschürenkalender bietet Ihnen 12 der schönsten… (Zachte kaft)

  Lees meer...
16,95
 • Babette Porcelijn boeken
  Babette Porcelijn - De verborgen impact

  Dit boek geeft inzicht in onze impact op de planeet. Die impact vindt grotendeels plaats buiten ons zicht en hij is groter dan we denken. Pas als je weet waar de grootste problemen zitten, kun je echt effectief verduurzamen. De verborgen impact biedt houvast… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Kanoko Egusa boeken
  Kanoko Egusa - Rapsodie in het bos

  Rapsodie in het bos is een meesterwerk van de Japanse illustrator Kanoko Egusa. Kanoko neemtje mee naar haar mysterieuze wereld, waarin je een kijkje krijgt in het mysterieuze leven van dedieren die er leven. De dieren leven er vrij, onaangeraakt door mens en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Lydia Kamitsis, Kaat Debo, Karen Van Godtsenhoven, Dan Thawley, Vanessa Friedman, Olivier Theyskens boeken
  Lydia Kamitsis, Kaat Debo, Karen Van Godtsenhoven, Dan Thawley, Vanessa Friedman, Olivier Theyskens - Olivier Theyskens

  Eerste diepgaande monografie over een van de meest intrigerende Belgische ontwerpers, Olivier Theyskens. Van de rauwe emotie en romantiek van zijn eerste collecties tot zijn werk voor Franse huizen als Rochas en Nina Ricci en de hedendaagse, Amerikaanse mode… (Harde kaft)

  Lees meer...
  49,99
 • Maaike van Koert boeken
  Maaike van Koert - Natuurlijk haken

  In Natuurlijk haken van Maaike van Koert (blog: CreJJtion)kun je je volop laten inspireren om stijlvolle mode- en woonaccessoires in de Scandinavische stijl te haken. Deze Scandinavische stijl, ofwel Nordic style, is enorm populair op het gebied van mode,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Monica Langwe boeken
  Monica Langwe - Boekjes maken

  In dit prachtige boek laat Monica Langwe zien hoe je het oude ambacht van boekbinden op een nieuwe en eigentijdse manier kunt toepassen. De boekjes, mappen en doosjes die ze maakt zijn zo mooi, dat je meteen met papier en garen aan de slag wilt gaan.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Frank Doorhof boeken
  Frank Doorhof - Handboek Modelfotografie

  Dit boek is de vertaling van de internationale bestseller Mastering the modelshoot van de wereldberoemde fotograaf en trainer op het gebied van modebelichting, Frank Doorhof. Hij neemt je mee achter de schermen en ontrafelt alle geheimen van een succesvolle… (Harde kaft)

  Lees meer...
  39,99
 • Frans de Haan boeken
  Frans de Haan - Foppe de Haan (2 DVD + boek)

  Foppe de Haan was tot 2004 synoniem voor SC Heerenveen, de club waarvoor hij maar liefst 20 jaar werkzaam is geweest. Daarna trad hij in dienst bij de KNVB, waar hij onder meer bondscoach werd van Oranje Onder-20 (WK 2005) en Jong Oranje (EK 2006). Het team… (Harde kaft)

  Lees meer...
  44,00
 • Sanne Deurloo boeken
  Sanne Deurloo - Waarom willen we alles weten?

  Speciaal voor De Nationale Wetenschapsagenda selecteerde Kennislink de 25 meest interessante en spraakmakende vragen aan de wetenschap. De Nationale Wetenschapsagenda focust zich op de thema's waar de wetenschap zich de komende jaren op gaat richten. Wat zijn… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    6,95
 • Sofie Vanherpe, Emma Thyssen boeken
  Sofie Vanherpe, Emma Thyssen - Mama Baas Mama Baas weekplanner

  ?De Mama Baas Weekplanner geeft een helder overzicht van wat ieder lid van het gezin op de agenda heeft staan die week. Bovendien kun je de planner helemaal personaliseren met het grappig geïllustreerde stickervel. En met nuttige tips als 'hoe leg je het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Bärbel Oftring boeken
  Bärbel Oftring - Kruid of onkruid

  In het voorjaar groeit er van alles in je tuin. Al snel stel je jezelf misschien de vraag: wat groeit daar precies? Wordt dit babyplantje straks een prachtig bloeiende plant die ik kan laten staan? En welke van die kleine groene wezentjes zijn… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,99
 • Ines de la Fressange, Sophie Gachet boeken
  Ines de la Fressange, Sophie Gachet - La Parisienne LOOK BOOK

  Zelfs met een volle kledingkast komt elke dag weer dezelfde vraag op: wat doe ik aan vandaag?Ines de la Fressange ademt de Parijse stijl en elegantie. Ze helpt je van A tot Z om voor iedere gelegenheid de juiste combinatie te kiezen. Met een aantal tijdloze,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • ANWB boeken
  ANWB - Theorieboek Rijbewijs B - Auto

  Theorieboek Rijbewijs B - Auto Het theorieboek voor de aankomende automobilist! Wil jij binnenkort theorie-examen doen voor je rijbewijs B? Bereid jezelf dan 100% voor met behulp van het Theorieboek Rijbewijs B van de ANWB. In het Theorieboek Rijbewijs B komen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Isa Hoes, Medina Schuurman boeken
  Isa Hoes, Medina Schuurman - Te lijf

  In Te lijf halen Isa Hoes en Medina Schuurman de overgang uit de taboesfeer. Met open vizier en eerlijke pen onderzoeken zij niet alleen de veranderingen in lijf, hoofd en hart – rimpels, opvliegers en stress – maar ook die op het terrein van vriendschap,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Marian Palsgraaf boeken
  Marian Palsgraaf - 5 stappen per dag voor een gelukkiger leven

  'Niet het geluk maakt ons dankbaar, maar dankbaarheid maakt ons gelukkig' Het geheim van gelukkige mensen is dat zij zich richten op het goede in het leven. Graag wil ik dat ook aan jou meegeven. Om te starten met dankbaar zijn en net dat ene zetje in de goede… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95