Hobbyboeken

 • Erik Smithuis boeken
  Erik Smithuis - Reis van 800 kilometer

  Samenvatting Een droom is iets kostbaars, iets zachts en fijns, iets spiritueel zouden we kunnen zeggen. Het is niet met mensenhanden vast te pakken en zomaar aan iedereen te tonen. Want een droom is iets persoonlijks, alsof onze ziel een diep verlangen heeft… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Erik Smithuis boeken
  Erik Smithuis - Reis van 800 kilometer

  Samenvatting Een droom is iets kostbaars, iets zachts en fijns, iets spiritueel zouden we kunnen zeggen. Het is niet met mensenhanden vast te pakken en zomaar aan iedereen te tonen. Want een droom is iets persoonlijks, alsof onze ziel een diep verlangen heeft… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Mary van Duuren boeken
  Mary van Duuren - Twee ons geluk

  Stel je eens voor. Wat zou het makkelijk zijn, als je gewoon Twee Ons Geluk zou kunnen bestellen. Hoe mooi zou dat zijn? Eigenlijk heb je het nu al in je handen. Dit boek weegt namelijk ongeveer twee ons. Mary van Duuren heeft in deze bundel een aantal van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Florian Werner boeken
  Florian Werner - Slakken

  Hun huisvesting wordt bewonderd om zijn spiraalvorm, hun traag kruipen beschimpt, hun slijmerig lichaam weerzinwekkend bevonden, maar genuttigd met kruidenboter doen we er ineens niet moeilijk over. Onze relatie met de slak is bijzonder ambivalent. Hoog tijd… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Het grote dikke boek voor fantastisch Creatief handletteren deel 1

  Het grote dikke boek voor fantastisch creatief handletteren zit vol creatieve inspiratie en leert je om in no time prachtige letters, woorden en zinnen te tekenen! Dit handboek is gemaakt in samenwerking met professionele handletteraars en bevat talloze… (Losbladig)

  Lees meer...
  11,99
 • Bert Jansen boeken
  Bert Jansen - Basisgids slakken - natuurgids

  Ruim 100 soorten landslakken - huisjes- en naaktslakken - gemakkelijk herkennen met deze praktische fotogids. 'Basisgids slakken' is gericht op identificatie in het veld. Een handige 'soortenwijzer' en 'matenwijzer' zetten je meteen op het goede spoor en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,95
 • Annemarie Huijser boeken
  Annemarie Huijser - Haken met Studio Hip en Stip

  In Haken met Studio Hip en Stip neemt Annemarie je mee in haar kleurrijke haakwereld. Annemarie kreeg al heel wat mensen aan het haken via haar succesvolle en kleurrijke Instagramaccount @studiohipenstip. Annemaries prachtig vormgegeven debuut staat boordevol… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Stefan Pettersson, Mike van Damme boeken
  Stefan Pettersson, Mike van Damme - Pettersson

  Club-icoon Stefan Pettersson, van 1988 tot 1994 de spits van Ajax, kijkt voor het eerst terug op zijn imposante carrière, in de autobiografie 'Pettersson'. Stefan Pettersson was in 1988 amper een paar maanden in Amsterdam of de donkerste dagen van Ajax braken… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Hugo Verkley boeken
  Hugo Verkley - Royston

  Het is de zomer van 2007. Een jonge Royston Drenthe dartelt onbevangen over het voetbalveld tijdens het EK voor spelers tot 21 jaar. Hij wordt kampioen met Nederland en is de beste speler van het toernooi. Een droomtransfer van Feyenoord naar Real Madrid… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Wobbe Reitsma boeken
  Wobbe Reitsma - Terberg

  Het familiebedrijf Terberg is al in 1869 ontstaan. In dat jaar werd in het Utrechtse Benschop een dorpssmederij begonnen. Na de Tweede Wereldoorlog startte men met het modificeren van overtollige Amerikaanse legertrucks, die in grote aantallen in Europa waren… (Harde kaft)

  Lees meer...
  29,95
 • W van Heck, A.M. van Zanten boeken
  W van Heck, A.M. van Zanten - Binnenvaart 2018

  In deze uitgave zijn de Nederlandse motorvracht-, beun-, passagiers en tankschepen opgenomen. Alle ruim 5.500 binnenvaartschepen zijn alfabetisch gerangschikt met technische details. Daarnaast de adresgegevens van werven, reparatiebedrijven, bevrachters,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  25,00
 • Rolf van der Leest boeken
  Rolf van der Leest - Ondeugdelijke Spiegeling

  Nadat Paul bij een grote en ingrijpende bedrijfsreorganisatie met twee handen de gelegenheid aangrijpt een gouden handdruk in ontvangst te nemen, verandert het leven van de succesvolle veertiger in een rap tempo. Via een wat oudere hartsvriendin komt de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Homme Idzerda boeken
  Homme Idzerda - Tien jaar verwondering

  Met de kennis van nu is alles makkelijk te verklaren. Hoe anders is het als je er middenin zit. Wat als je gedurende tien jaar met een frisse blik je visie aan het papier toevertrouwt. Als je dan met de kennis van nu terugkijkt op wat je jaren eerder hebt… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Hugo Borst, Matthijs van Nieuwkerk, Henk Spaan, Zeger van Herwaarden, Frank van Kolfschooten boeken
  Hugo Borst, Matthijs van Nieuwkerk, Henk Spaan, Zeger van Herwaarden, Frank van Kolfschooten - Hard gras 114 - juni 2017

  Hard Gras 114 Spanje-special Met bijdragen van o.a. Marcel van Roosmalen, Edwin Winkels en Carolina Trujillo De zomer vangt aan: de zon bestuift het Spaanse land. Messi is terug in Argentinië, Neymar in Brazilië, Luis Suárez drinkt maté in Uruguay, Toni… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Prisca Hurks boeken
  Prisca Hurks - Puur Pris

  Boosheid, angst, frustratie en pure wanhoop, maar ook hoop, optimisme en kracht... Die kolkende achtbaan aan emoties is herkenbaar voor iedereen die te maken krijgt met een levensbedreigende ziekte. Of zelf. Of in de naaste omgeving. Op het moment dat Prisca… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Mye de Leon boeken
  Mye de Leon - Masterclass Handletteren

  Leer de handlettertechnieken en vind je eigen stijl Maak kennis met de nieuwste trend met deze gids voor creatief handletteren en kalligrafie. Overal ter wereld houden mensen zich bezig met deze elegante (en soms aparte) kunstvorm om op een leuke, nieuwe… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Jan Linkerhof boeken
  Jan Linkerhof - Laat ik het zo zeggen

  Den Haag heeft veel uitstekende voetballers voortgebracht. Een groot aantal van hen maakte later ook naam als trainer. Zoals Jan Linkerhof. Hij voetbalde voor Laakkwartier, Wilhelmus, De Valkeniers, Rijswijk, RVC, BTC, Voorburg, VUC en Graaf Willem II VAC.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Johanna Basford boeken
  Johanna Basford - Evi en de gekleurde vlinder

  Evi en de gekleurde vlinder (Ivy and the inky butterfly) is een kleur- en vertelboek ineen vankleurkoningin Johanna Basford. Johanna schreef een verhaal bij haar prachtige illustraties met vlinder Evi in de hoofdrol. Zo kunnen moeders en oma's hun eigen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Mr Cey boeken
  Mr Cey - Mr. Cey loves Crochet

  Mr Cey Loves Crochet is alweer het vijfde boek van Mr. Cey. Na de bestsellers Knuffelkussens Haken en Hero en de Magie van Kerst verrast hij nu met een boek vol uiteenlopende ontwerpen. Haak een prachtige deken, poef of cosy mand voor in huis. Of een funky… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Molla Mills boeken
  Molla Mills - Passie voor haken

  Passie voor haken is een verzameling van ongeveer 30 trendy haakprojecten van de Finse ontwerper en blogger Molla Mills. Passie voor haken is een verzameling van ongeveer 30 trendy haakprojecten van de Finse ontwerper en blogger Molla Mills. Een verfrissend en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,99
 • Willem Vissers boeken
  Willem Vissers - Samuel

  Samuel is zestien jaar oud en de middelste van de drie zonen van Willem Vissers en zijn vrouw Bernique. Hij is geboren met het zeldzame Kleefstra-syndroom en is meervoudig gehandicapt. In Samuel schrijft Willem op openhartige, vaak ontroerende en soms ook… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Nathan Emery boeken
  Nathan Emery - Het vogelbrein

  Zijn vogels soms slimmer dan wij? Aantrekkelijk uitgevoerd populairwetenschappelijk boek over de hersenen en het gedrag van vogels in vergelijking met andere dieren, waaronder de mens. Vogels blijken vaardigheden te hebben waarvan we tot voor kort dachten dat… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Beer Boneschansker boeken
  Beer Boneschansker - Dagboek van een mantelvader

  'Waar komt die niet-aflatende inzet voor een goed bestaan voor Hannah vandaan? Onder de zorgen schuilt, heel diep verborgen, een diepe, fundamentele angst dat er iets misgaat met Hannah. Dat ik op een dag een telefoontje krijg dat het vlammetje uitgeblazen is.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Han van Wel boeken
  Han van Wel - David vertrekt

  In het hart van het boek zit een gat van ruim 2 centimeter. Van voor- naar achterplat, dwars door het boekblok heen. Een idee van vormgever Reinoud van Hasselt dat de leegte na het overlijden van David zichtbaar en voelbaar maakt. Op 4 april 2015 overleed… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,90
 • Malini Faasen boeken
  Malini Faasen - New York Londen Milaan Parijs

  A stylish city guide New York, Londen, Milaan en Parijs: vier steden die het modebeeld bepalen en waar trends geboren worden. Steden die modeliefhebbers in hun hart hebben gesloten en die ze regelmatig bezoeken. Steden waar je vaak kort bent en je je tijd niet… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50