Hobbyboeken

 • Alice Robb boeken
  Alice Robb - Wat onze dromen ons vertellen

  Een fris en onthullend inzicht in de nieuwe wetenschap van dromen – hoe ze werken, wat ze ons vertellen en hoe we de vruchten kunnen plukken uit een volledig begrijpen van ons nachtelijk lucide droomleven. Tijdens een onderzoekreis in Peru, raakte… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Bob Luijks boeken
  Bob Luijks - De mooiste fotolocaties: Zuid-Nederland

  Hoeveel gebieden ken je zo goed dat je precies weet wanneer je waar moet zijn om de perfecte foto te maken? Je wilt graag nieuwe gebieden ontdekken, bijzondere soorten en adembenemende landschappen vastleggen. Maar waar begin je? Wat zijn de beste plekken, wat… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  44,90
 • Carla Schenk boeken
  Carla Schenk - Het geheim van haar succes

  Waarin onderscheiden topvrouwen zich? Wat zijn hun drijfveren? Is intuïtie en spiritualiteit belangrijk voor hen? En hoe gaan zij om met tegenslagen? In Het geheim van haar succes worden de vijftien factoren besproken die succes voor vrouwen bepalen. Aan de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,99
 • Siebe Turksma boeken
  Siebe Turksma - Hardloopblessures

  HARDLOOPBLESSURES Vroeg of laat wordt iedere hardloper geplaagd door blessures. In dit boek vind je ondere andere informatie over: • veel voorkomende blessures • de oorzaken van blessures • behandelprincipes • blessurepreventie • de invloed van je… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Cathy Camertijn boeken
  Cathy Camertijn - De vis ontrafeld

  "Ik heb het niet over de vis als dier, maar over de vis als astrologisch teken. Vis-zijn in deze harde wereld vol haaien is best pittig... Want natuurlijk willen ook zij groeien in het komende watermantijdperk. Ik wens je alvast een vervissende reis." Cathy… (Harde kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Jan Tamboer boeken
  Jan Tamboer - Schone sport, schone schijn

  De sportautoriteiten zijn er de afgelopen decennia in geslaagd om in de media en bij het grote publiek het beeld te creëren dat dopinggebruik een ernstige vorm van bedrog, ja een ‘misdaad’ is. Is die beeldvorming terecht en gebaseerd op deugdelijke… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Carla Kamphuis boeken
  Carla Kamphuis - Het ultieme brushpenboek

  In Het ultieme brushpenboek neemt Carla Kamphuis je bij de hand en leert je in vier eenvoudige stappen de meest uiteenlopende tekeningen maken met de brushpen. Deze is niet alleen geweldig om mee te kalligraferen, je kunt er ook schitterende illustraties mee… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,99
 • André Hoogeboom boeken
  André Hoogeboom - Frans

  Frans Derks stamt uit de ‘Gouden Eeuw’ van het Nederlandse voetbal: een tijdperk waarin internationaal succes bijna vanzelfsprekend was en het Nederlandse voetbal domineerde. Hij werd door voetbalvedettes als Johan Cruijff en Willem van Hanegem gewaardeerd… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,99
 • Julie Robert boeken
  Julie Robert - Punch Needle & Co

  Met een punchnaald, een lap borduurstof, een borduurring en een paar bollen wol of katoen kun je met deze leuke nieuwe techniek de mooiste resultaten behalen. Als je eenmaal aan het punch needlen begonnen bent, is het moeilijk ermee te stoppen. De mooie… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Michelle Tiemann boeken
  Michelle Tiemann - Mijn bullet journal - Maak je eigen trackers

  Het basisprincipe van het tracken van je humeur, gewoonten en allerlei andere zaken is dat je ze op een leuke manier kunt documenteren in je bullet journal en door het visueel maken makkelijker kunt analyseren. Aansluitend kun je stappen nemen om een positieve… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • Maartje Laterveer boeken
  Maartje Laterveer - Vrouwen & seks

  De vrouwelijke seksualiteit is omgeven door taboes, clichés en restricties. Zoveel blijft ongezegd, ongeweten en ongekend - niet in de laatste plaats door vrouwen zelf. Een halve eeuw na de seksuele revolutie en vijfenvijftig jaar nadat de pil in Nederland… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Karin Luttenberg boeken
  Karin Luttenberg - Handlettering ABC doe je zo!

  Wil je zelf handletteren, maar heb je niet genoeg inspiratie voor de letters? Ziet die ene quote er mooi uit, maar weet je niet hoe je er je eigen naam van maakt? Dan heb je het complete alfabet nodig! Karin hoorde dit 'probleem' vaak terugkomen bij haar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  11,99
 • Kelly Deriemaeker boeken
  Kelly Deriemaeker - Bullet Journal

  Terwijl de apps die meer productiviteit beloven ons om de oren vliegen, grijpen heel wat mensen terug naar pen en papier.Een bullet journal is de uitgelezen manier om beter georganiseerd en met minder stress door het leven te gaan, zonder dat daar ingewikkelde… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,50
 • Arie Pieters boeken
  Arie Pieters - In de voetsporen van Zwarte Veder

  Arie Pieters, woonachtig in 's-Gravendeel, is in het dagelijkse leven o.a. actief als fotograaf, tekstschrijver op het gebied van reclame & promotie en freelance correspondent voor een regiokrant. Eerder schreef hij boeken over de monumentale bomen en de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Anna Starmer boeken
  Anna Starmer - Love Colour

  Ontdek wat kleur voor jouw interieur kan doen! Met uitneembare kleurstalengids van 24 bladzijdes. Kleur zegt iets over wie we zijn, waar we van houden en hoe we willen leven. In Love Colour laat expert Anna Starmer haar passie voor kleur zien en hoe je met… (Harde kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Joost Klein boeken
  Joost Klein - Albino

  'Ontroerend en goor eerlijk. Onder de indruk.' Tim Hofman Sinds Joost Klein, ook bekend als EenhoornJoost, Yung Parmesan, Albino, iedereen omverblies op Paaspop, Lowlands en Into the Great Wide Open kan niemand meer om hem heen. Daarvoor bouwde hij al… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Mama Baas boeken
  Mama Baas - De nieuwe Mama Baas weekplanner

  Met De nieuwe Mama Baas weekplanner heb je op ieder moment een helder en onmisbaar overzicht van alle weekactiviteiten van elk gezinslid, van klein tot groot.De planner kun je helemaal personaliseren met het vrolijke stickervel.Met slimme tips als 'hoe leg je… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,99
 • Maarten Asscher boeken
  Maarten Asscher - Kort geluk

  Maarten Asscher definieert ‘geluk’ in zijn essaybundel ‘Kort geluk’ als volgt: ‘Een kortstondige ervaring van innige compleetheid’, deze ervaringen stonden aan de basis van zijn uiteenlopende verzameling essays. ‘Kort geluk’ daagt de lezer uit… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Yoeri van den Busken boeken
  Yoeri van den Busken - Jan Jongbloed

  Alles is apart aan Jan Jongbloed. Zijn carrière als eerste vliegende kiep van Nederland. Zijn records. Zijn twee WK-finales. Zijn persoonlijke tragedies. En zijn leefwijze, zo verpletterend eenvoudig dat het vanzelf bijzonder is voor een man van zijn statuur.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,99
 • Jane Davenport boeken
  Jane Davenport - Mijn art journal fabelachtige vrouwen

  Zelfs als je maar een paar minuten per dag kunt besteden aan je art journal en creatief bezig zijn, dan zal het je verrassen hoe snel die minuten kunnen leiden tot een ‘happy hour’! In Mijn art journal – Fabelachtige vrouwen biedt auteur en artiest Jane… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,99
 • André van Kats boeken
  André van Kats - Abdi Nageeye Atleet zonder grenzen

  Atleet Abdi Nageeye (Mogadishu, 1989) is de koning van de lange afstand in Nederland. Nadat hij op jonge leeftijd terechtkwam in Den Helder, volgde een wonderlijke en bij vlagen levensgevaarlijke reis die hem in Syrië, Somalië en Ethiopië bracht, voordat… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Audrey Zonneveld boeken
  Audrey Zonneveld - Van beurs tot handtas

  Het is de goden verzoeken natuurlijk. Twee vrouwen die met een beetje spaargeld de wereld van het beleggen betreden, zonder financieel inzicht en zonder enige ervaring. Ja, de wet van vraag en aanbod is bekend. Maar hoe zat het ook alweer met het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Edward Pickering boeken
  Edward Pickering - De Ronde van Vlaanderen

  Elke eerste zondag van april juichen nagenoeg een miljoen wielerliefhebbers hun helden toe langs de Vlaamse wegen. Het is dé hoogmis van het wielerjaar - de Ronde is een klassieker die zijn weerga niet kent in de sportwereld. Ook Edward Pickering hunkert elk… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Doron Francis, Stephanie Francis boeken
  Doron Francis, Stephanie Francis - Homecamp

  Alleen zijn in de bossen, fietsen over continenten, staren naar de sterren en surfen over ijskoude golven. Wonen in een bus, zeecontainer of een huis gemaakt van hennep.Dit boek gaat over gewone mensen, zoals jij en ik - fotografen, architecten, chef-koks,… (Harde kaft)

  Lees meer...
  32,50
 • Julie Robert boeken
  Julie Robert - Smyrna, knopen, Latchhooking

  Julie Robert leert je in Smyrna, knopen, latchhooking hoe je met deze bijzondere techniek prachtige interieuraccessoires kunt maken. Bij smyrna knoop je met een speciale smyrna-naald een aantal korte wollen draden in een ondergrond met gaatjes. Door de lengte… (Harde kaft)

  Lees meer...
  22,50