Hobbyboeken

 • Bobbi Eden boeken
  Bobbi Eden - Haken @home met Bobbi Eden

  Het sfeervolle lifestyleboek Haken @ Home met Bobbi Eden staat vol originele haakpatronen voor een persoonlijke aankleding van iedere kamer in jouw huis. Dat Bobbi Eden kan haken heeft ze wel bewezen met haar vorige boek, Iedereen kan haken. In dit boek gaat… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Ellen Somers boeken
  Ellen Somers - De Gelukscocktail

  Tegenwoordig is iedereen op zoek naar geluk. Ellen Somers schreef hierover een persoonlijk inzichtenboek met 52 tips die bijdrage tot meer geluk. Aan de hand van 52 spreuken legt de auteur uit hoe je meer geluk in je leven kan bereiken. De uitleg is kort,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Afke Teunen boeken
  Afke Teunen - Tussen je oren, onder je cap

  Een gebrek aan zelfvertrouwen is maar een van de vele issues waar ruiters mee te maken kunnen krijgen. Er zijn er meer. Neem bijvoorbeeld angst. Vrijwel elke ruiter valt weleens en dat kan grote gevolgen hebben. Niet alleen jij, ook de relatie met je paard kan… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Henk Soeters boeken
  Henk Soeters - Vier Erotische Homo/Bi verhalen

  Deze verhalen zijn gebaseerd op pure fantasie ,mijn dromen, aangevuld met eigen ervaring van mij, maar ook van diverse truckers en sletjes 1e Mijn opleiding, tot truckersletje in 10 dagen 2e De trucker uit de Krim 3e Erik’s droom 4e Iedereen kan chauffeur… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,09
 • Robert Kwak, Ruud van Beusekom, Ruud Foppen, Jip Louwe Kooijmans, Kees de Pater boeken
  Robert Kwak, Ruud van Beusekom, Ruud Foppen, Jip Louwe Kooijmans, Kees de Pater - Bedreigde vogels in Nederland

  Dit boek is geheel gewijd aan de soorten waarmee het slecht gaat: vogels van de Rode Lijst in hun leefgebied. Het boek laat zien wat er mis is, maar ook wat we kunnen doen om vogels te beschermen.Nederland is van oudsher een vogelrijk land, maar met veel van… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Zlatan Ibrahimovic boeken
  Zlatan Ibrahimovic - Ik ben voetbal

  Ik ben voetbal van sterspeler Zlatan Ibrahimovic is een luxe cadeauboek, rijkelijk voorzien van fotomateriaal, dat de hele carrière beslaat van de topscoorder aller tijden van het Zweedse nationale elftal. Journalist Mats Olsson volgt Ibrahimovic als sinds… (Harde kaft)

  Lees meer...
  45,00
 • Nadine De Deken boeken
  Nadine De Deken - Kleur

  Een handboek 'kleur & stijl' voor je unieke zelfMet een karakterbeschrijving van elk type en een kleurenwaaier voor elk typeVoor dames én herenVerzorging, uiterlijk en kleding spelen een belangrijke rol bij een eerste kennismaking. Dit boek helpt je hierbij.… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Liam Drew boeken
  Liam Drew - Ik, zoogdier

  Liam Drew - Ik, zoogdier Ik, zoogdier van Liam Drew is een fascinerende en levendige geschiedenis van de evolutie van onze diersoort en een eerbetoon aan de wetenschappers die ons door de eeuwen heen hebben bestudeerd. Boordevol fun facts over wat de mens en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,99
 • Dirk Draulans boeken
  Dirk Draulans - Beestenboel

  Hoezo de mens is de maat van alle dingen? We zijn omringd door levende wezens waarvan we nauwelijks iets weten. Als we aandachtig kijken, gaat er een wereld voor ons open. Dirk Draulans beschrijft in Beestenboel met gevoel voor humor en detail wat er rondom… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Bert sterren Bruin boeken
  Bert sterren Bruin - De verzetsgroep van Jacob Hof

  In de laatste paragraaf van het vorige boek van Jacob Hof In de ban van de geheime dienst vroeg hij zich af of er een dossier van hem bestond bij de geheime dienst, de AIVD. Dit zou wel de massale prikkels kunnen verklaren die hij in 2010 te verduren kreeg. In… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,90
 • Michel Wuyts, Ann De Craemer boeken
  Michel Wuyts, Ann De Craemer - Groot Vlaams wielerwoordenboek

  Verenig een wielercommentator met een hart voor taal en een taalcolumniste met een passie voor koers, en uit hun pen vloeit een boek dat de hartslag van menig wieler- en woordenliefhebber de hoogte zal injagen: het Groot Vlaams Wielerwoordenboek. Er zijn… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Kirsten Burke's boeken
  Kirsten Burke's - Kirsten Burke's Moderne Kalligrafie

  Dit boek brengt alle methodes en technieken van Kirsten Burke’s kalligrafieworkshops samen op een toegankelijke manier door leuke, makkelijk te volgen projecten. Je vindt er alle tips, trucs en technieken om te kalligraferen met nibs en blanco pagina’s om… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Merijn Schoeber, Sander Roex, Rowan Van der Voort boeken
  Merijn Schoeber, Sander Roex, Rowan Van der Voort - My Shredded Lifestyle 2

  “Buikspieren worden gemaakt in de keuken”, is een veelgehoorde uitspraak rondom sport en voeding. Dit betekent dat voeding, naast sporten, een zeer belangrijke rol speelt bij het bereiken van je droomlichaam. Voeding is in My Shredded Lifestyle één van… (Harde kaft)

  Lees meer...
  34,95
 • Arne Nerjordet, Carlos Zachrison boeken
  Arne Nerjordet, Carlos Zachrison - De favorieten van Arne & Carlos

  In De favorieten van Arne & Carlos verzamelt het Noorse breiduo Arne Nerjordet en Carlos Zachrison het beste van het beste: 70 favoriete breipatronen uit hun eerdere boeken plus 15 gloednieuwe handwerkontwerpen. Kerstballen, poppen, vogels, sloffen, truien,… (Harde kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Kristel Droog-Dekkers boeken
  Kristel Droog-Dekkers - Mijn hondjes van sokkenwol

  Na het succes van haar eerste boek "Mijn knuffels van sokkenwol" is Kristel nu terug met super schattige gehaakte hondjes. Haak nu zelf je eigen trouwe viervoeter met de heerlijke zachte sokkengarens. In dit boek vind je de beschrijving van 12 verschillende… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,45
 • Schiphol.jpg

  Schiphol, het kloppend hart van de Nederlandse luchtvaart en een stad op zich. De redacteuren en fotografen van Up in the Sky vliegen uit vanaf de redactie op Schiphol-Oost, pal naast het platform voor general aviation. Up in the Sky is erbij wanneer een… (Harde kaft)

  Lees meer...
  45,00
 • Pascalle Koldenhof boeken
  Pascalle Koldenhof - Jouw stijl

  In Jouw stijl geeft topstylist Pascalle Koldenhof jou advies bij het vinden of verfijnen van jouw eigen stijl. Pascalle Koldenhof is de styliste van onder andere Carice van Houten, Halina Reijn, Angela Schijf, Claudia de Breij en Loes Haverkort. Haar toon is… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  25,00
 • Miska Rantanen boeken
  Miska Rantanen - Drankhangen

  Wat is de beste manier om jezelf weer op te laden na een lange dag? Volgens de Finnen is het kalsarikänni, drankhangen. Deze traditie is verwant aan mindfulness en hygge, maar is veel laagdrempeliger; er is geen training of instagramwaardige omgeving voor… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Miguel Wiels boeken
  Miguel Wiels - 35 jaar Wiels ongecensureerd

  Op 8 mei 1983 stokte het gewoel op de jaarmarkt van Sint-Amandsberg. De aanwezigen dromden samen rond het concertpodium, waar een jongen van elf die nauwelijks boven zijn elektrische orgel uitkwam, het ene klassieke stuk na het andere uit zijn klavier liet… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Hotel Hungaria boeken
  Hotel Hungaria - BEESTIG: honden

  100 dingen die je moet weten over je hond staat boordevol informatie over je favoriete huisdier. Je komt meer te weten over het gedrag van je hond, over de voeding en verzorging die ze nodig hebben, hoe je met hen kunt spelen en nog veel meer. De handige tips… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,99
 • Yentl Keuppens boeken
  Yentl Keuppens - On just my own line

  Het begon allemaal met een blog en een eindwerk op school. Ondertussen wordt Yentl Keuppens niet alleen gevolgd door meer dan honderdduizend fans, grote merken en bedrijven vragen haar ook geregeld om raad omdat ze vaststellen dat ze hun pr en marketing anders… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,99
 • Hotel Hungaria boeken
  Hotel Hungaria - BEESTIG: katten

  100 dingen die je moet weten over je kat staat boordevol informatie over je favoriete huisdier. Je komt meer te weten over het gedrag van je kat, over de voeding en verzorging die ze nodig hebben, hoe je met hen kunt spelen en nog veel meer. De handige tips en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,99
 • Ton van Rijswijk boeken
  Ton van Rijswijk - Van ALO en Tims tot Mulder en PAMS

  In Den Haag, al sinds jaar en dag Nederlands sportstad nummer 1, wordt al meer dan een eeuw gekorfbald. De geschiedenis van die mooie gemengde sport wordt nu door uitgeverij Nederlandse Sportboeken Club - onder de bezielende leiding van de bekende… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • La Maison Victor boeken
  La Maison Victor - Jurken 2

  Hét favoriete kledingstuk om zelf te naaien is en blijft de jurk. In elke editie van het magazine La Maison Victor vind je ten minste één nieuw patroon.De ontwerpen van La Maison Victor zijn niet alleen eigentijds, maar ook tijdloos. De Lora, de Flo, de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,99
 • Annemarieke Piers boeken
  Annemarieke Piers - Poezen

  Als je denkt dat je alles van poezen afweet, dan heb je het waarschijnlijk mis. Katten houden veel verborgen voor mensen. Tenminste, dat denken ze. Maar nu is er dit boek! Het is afgelopen met mysterieuze en ondoorgrondelijke poezen. Als je dit boek uithebt,… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,99