Hobbyboeken

 • Maarten Kolsloot boeken
  Maarten Kolsloot - FC Emmen

  De vaak verguisde voetbalclub FC Emmen promoveert in mei 2018 voor het eerst in haar bestaan naar de eredivisie. Heel Drenthe, toch meestal wat somber van aard, is euforisch. Het is bijna niet te bevatten. Is dit de club die enkele jaren geleden op sterven na… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,99
 • Willem Bisseling boeken
  Willem Bisseling - Vader op komst

  Van zwangerschapsyoga tot inentingen, kleding, de bevalling, geboortekaartjes en het consultatiebureau, een actueel en praktisch alternatief voor Help, ik heb mijn vrouw zwanger gemaakt! Alles wat je als moderne vader wilt weten staat in dit leuke en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,99
 • Jerry Morris boeken
  Jerry Morris - Mindset is het verschil tussen de beste en de rest

  Een motivationele tekst geschreven door Jerry Morris Ik heb dit boek geschreven met het doel dromers en niet dromers te inspireren hun dromen te verwezenlijken (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Clémence Gueidan, Florent Steiner, Guillaume Natas boeken
  Clémence Gueidan, Florent Steiner, Guillaume Natas - Verloren in het doolhof

  Je wordt wakker en ligt in het gras. Er lijkt niets mis te zijn, maar je voelt je toch niet op je gemak. Je kijkt rond: je bent in een doolhof. Overal om je heen reiken enorme muren naar de hemel en voor je, een deur. Om je pols zit een horloge met een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,99
 • Tim Birkhead boeken
  Tim Birkhead - De fantastische Mr. Willughby

  Tim Birkhead geeft Francis Willughby, de eerste ornitholoog en een echte gentleman-geleerde, in ‘De fantastische meneer Willughby’ de erkenning die hij verdient. In de 17de eeuw werd de basis gelegd voor de moderne wetenschap: alleen door middel van… (Harde kaft)

  Lees meer...
  34,99
 • Bert Nederlof boeken
  Bert Nederlof - Keje Molenaar

  Keje Molenaar (29 september 1958) is een van de weinige voetballers die furore maakte bij Ajax én Feyenoord. Bovendien haalde de geboren en getogen Volendammer het Nederlands elftal. Hij was een snelle, technisch begaafde rechtervleugelverdediger met een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,95
 • Remi Prieur, Melanie Vives, Melissa Faucher boeken
  Remi Prieur, Melanie Vives, Melissa Faucher - Escape game-Gevangen op de kermis

  Dit spel wordt door twee personen gespeeld. De een speelt Fish en de ander Duck, twee jeugdvrienden die een dagje naar de kermis gaan. Aan het eind van de dag betreed Fish het reuzenrad. Dan wordt hij wakker in een vreemde kamer met in de hoek een plattegrond… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,99
 • La Maison Victor boeken
  La Maison Victor - Jurken

  La Maison Victor verzamelde de 15 mooiste jurken uit haar collectie. Laat je betoveren door eigentijds en Belgisch design, stijlvol in al zijn eenvoud.Naast prachtige foto's en heldere werkbeschrijvingen vind je in dit boek alle patronen op ware grootte, van… (Harde kaft)

  Lees meer...
  29,99
 • Isabelle Trombert boeken
  Isabelle Trombert - Natuurlijk mooi

  In dit boek vind je... - Natuurlijke & effectieve schoonheidsmiddeltjes - Meer dan 100 receptjes om van top tot teen te blaken van schoonheid! - Alles over de kracht van planten en het gebruik van essentiële oliën - Schoonheidsrituelen aangepast aan jouw… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Joris Kaper boeken
  Joris Kaper - Nii Lamptey

  Nii Odartey Lamptey wordt op veertienjarige leeftijd door de grote Pelé zelf als zijn opvolger aangewezen. De Ghanees schittert op een jeugd-WK en wordt ingelijfd door het Belgische Anderlecht, waar hij op wonderbaarlijke wijze terechtkomt. Lamptey scoort bij… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,95
 • Frank Oude Elferink boeken
  Frank Oude Elferink - Materieelgids jaren '80

  Welke spoorwegliefhebber verlangt niet terug naar de jaren tachtig, het decennium waarin het NS-materieel veel gedaanten aannam, zowel qua types als kleurstellingen? Het materieelpark was in deze tijd aan een grote moderniseringsslag onderhevig. Verouderd… (Harde kaft)

  Lees meer...
  39,90
 • Claudia Van Avermaet boeken
  Claudia Van Avermaet - Een dagelijkse portie power

  Gezond en lekker eten waar je bovendien tonnen energie van krijgt? Dat kan vanaf nu met Een dagelijkse portie power.Claudia bundelde haar favoriete recepten uit haar vorige boeken en vulde ze aan met 80 gloednieuwe en overheerlijke gerechten.Elk recept is… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  25,99
 • Dick De Vos, Sam Gobin boeken
  Dick De Vos, Sam Gobin - Veldgids Vogeltrek

  Elk jaar is de vogeltrek weer een fascinerend fenomeen. Welke vogels zijn dat en hoe herken je ze? Deze gids helpt om trekvogels te herkennen aan hun trekroep en vliegbeeld. Van de imposante kraanvogels tot aan de kleinste zangvogels en van de meest algemene… (Harde kaft)

  Lees meer...
  32,95
 • Clémence Gueidan, Florent Steiner, Guillaume Natas boeken
  Clémence Gueidan, Florent Steiner, Guillaume Natas - Nacht in de bibliotheek

  Je hebt morgen examen. Natuurlijk ben je te laat begonnen met leren en moet je nu een nacht doorhalen met koffie, pizza en energiedrank. Je hebt alles wat je nodig hebt, behalve dan dat ene boek dat je moet leren en je maar niet te pakken kan krijgen. Er is… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,99
 • Wilfried de Jong boeken
  Wilfried de Jong - Souplesse

  In Souplesse komen alle sportieve hoogte- en dieptepunten van de afgelopen twee jaar voorbij: van wielrennen tot voetbal, van Formule 1 tot volleybal en van schaatsen tot zwemmen.Naast de beste sportcolumns van Wilfried de Jong zijn er oo achte korte verhalen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Feeling Plantastic MAXI

  -Een planner voor twaalf maanden zonder data; je kunt beginnen wanneer je wilt.-Met aparte jaar- en maandoverzichten-Overzichtelijke weekplanners met genoeg schrijfruimte-Voeg gemakkelijk extra sheets toe om je planner te personaliseren (Zachte kaft)

  Lees meer...
  25,00
 • Edwin Winkels boeken
  Edwin Winkels - La Vuelta

  De Vuelta a España, het traditioneel 'kleine zusje' van de Tour en de Giro, is de laatste jaren uitgegroeid tot een immens populaire koers, zowel bij de renners als bij het publiek. Lang was de ronde onderdeel van politieke en maatschappelijke onrust, maar… (Harde kaft)

  Lees meer...
  25,00
 • Roosje Cordang boeken
  Roosje Cordang - Roosje en de Zilverschaatsjes

  Waarom willen jongeren beroemd worden met het kunstschaatsen? Een kind heeft een soepel en groeiend skelet. Springen wordt al vroeg een vereiste en het vele vallen, afzetten en neerkomen is desastreus voor de groeiende gewrichten. De kans is groot dat je voor… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,90
 • Maarten Bax, Rene van Dam boeken
  Maarten Bax, Rene van Dam - Wesley Sneijder

  Weinig voetbalcarrières kenden zo veel hoogte- en dieptepunten als die van Wesley Sneijder. Hij vierde successen met Ajax, Real Madrid, Inter Milaan en Galatasaray, maar liep in 2010 de wereldtitel mis. Hij speelde 134 wedstrijden voor Oranje, meer dan wie… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Feeling Plantastic MINI

  -Een planner voor twaalf maanden zonder data; je kunt beginnen wanneer je wilt-Met aparte jaar- en maandoverzichten-Overzichtelijke weekplanners met genoeg schrijfruimte-Voeg gemakkelijk extra sheets toe om je planner te personaliseren (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Jerry Morris boeken
  Jerry Morris - Dromenvanger

  Jerry Morris is een gepassioneerde dromer met een sterk geloof in ieders potentieel vermogen om zijn dromen succesvol na te jagen. Dromvanger is zijn persoonlijke verhaal over zijn passievolle drang om zijn dromen te verwezenlijken en zijn zoektocht naar geluk… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Catherine Davidson boeken
  Catherine Davidson - Waarom doet mijn kat dat?

  Waarom doet mijn kat dat? iseen vraag die kattenliefhebbers zich dagelijks stellen. Catherine Davidson legt in dit boek onder andere uit waarom gaat een kat altijd op mensen afgaat die niet van katten houden, en waarom hij liever uit een plas drinkt dan uit… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Feeling Plantastic STICKERS

  Iedere planneraddict heeft een stash stickers nodig.Maak je planner overzichtelijk met deze stickerset. (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,99
 • Jacqueline van der Kloet boeken
  Jacqueline van der Kloet - Een jaar in mijn tuin

  Jacqueline van der Kloet neemt u mee de tuin in. In twaalf hoofdstukken vertelt ze wat de tuin maand na maand mooi en bijzonder maakt, en wat er door het jaar heen moet gebeuren. Door middel van uitstapjes naar haar vele (internationale) ontwerpprojecten wordt… (Harde kaft)

  Lees meer...
  39,99
 • Olivier Wille boeken
  Olivier Wille - De Gouden Schoenen van de Club

  Als een van de hofleveranciers van Gouden Schoenen in de Belgische competitie heeft Club Brugge de voorbije vijftig jaar een mooi palmares bijeengesprokkeld, met doelman Fernand Boone als eerste in 1967 en Hans Vanaken als meest recente in 2018. Dit boek… (Harde kaft)

  Lees meer...
  25,99